|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
Witaj caate
Czekam na relacje i zdjęcia z sylwestra
|
|
#1982 |
|
zawsze mam racje
|
Jaki teraz mój monitor wydaje się wielki po paru dniach na 10 calach
Idę podczytać co tam u was się działo
|
#1983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1984 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
ojeju t duzo opowiadania, w skrocie plaza i drinkowanie, spacery, jedzenie pizzy, gofrow,czipsow, leniuchowanie, ogolnie super ekstra, na boagto
![]() ale mam CALA twarz w pryszczach i nie wiem co z tym zrobic robilam maseczki, no wszystko, ale nawet TZ byl w szoku co sie dzieje, po drugie piersi mi cos urosly i ciagle mnie bola, boje sie ze hormony mi sie rozwalily...z TZtem okej, doagdywalismy sie, pokoje super, mialam swoja toaletke na swoje kosmetyki. Nie robilam zdjec ani filmikow, bo nikt lampka nie mial, a ja nie mialam gdzie aparatu ladowac, wiec zostawialam i oszczedzalam baterie na wyjscia, za co przepraszam. Nie szlalam z makijazem, ze wzgledu na pryszcze, w sylwestra mialam lekki smokey z blyszczaca powieka na srebro i tyle. wszystkim dziekuje za zyczenia blondyneczko, spoznione ale szczere, zyczenia urodzinowe sto lat! troche jestem nie w temacie o czym jest mowa, bo dopiero jestem na 29.12
|
|
|
|
#1986 |
|
Zadomowienie
|
powiem Wam ze juz pokonczyly mi sie kosmetyki a nie mam forsy na nastepne
ale Spamuje tym co mam![]() Spamowanie moje : Ciało: *prysznic uwielbiam goracy + żel nawilzajacy SPA Avon(Himalajskie jagody Goji) *krem na celulit pharmaceris probka z apteki ![]() *krem na stopy z Avonu chlodzacy arbuzowy *odzywka na paznokcie rozdwajajace sie lamliwe Avon Rączki: *krem do rak z wit A ochronny *odzywka na paznokcie lamliwe rozdwajajace sie Avon Twarz: *peeling Spa Avon *maseczka blotna SPA Avon *krem Nivea na twarz *krem pod oczy na noc Anew Avon *wloski przeczesalam dzisiaj daje im odpoczac
|
|
#1987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie do mnie, ale też go łykam i na włosach jeszcze nie zauważyłam poprawy, ale na cerze tak |
|
|
|
|
#1988 |
|
Zadomowienie
|
dziekuje caate za zyczenia
|
|
#1989 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=sylvi_86;24114494]sorka dziewczyny ze sie nie odzywam ale przezywam ostatnio trudne chwile(tz zostawil mnie w sylwestra po 5 latach zwiazku)
i czemu na biochemii dopiero po 7 stycznia mozna zamawiac no... szlag by to..czlowiek by sie chociaz pocieszyl kosmetykami a tak to dupka blada[/QUOTE
|
|
|
|
#1990 |
|
Zakorzenienie
|
Hej caate !
_blondyneczka_ a ja Cię dodałam do znajomych a nie zaznaczyłam opcji przyjaźni buu, wiesz jak to zmienić?
|
#1991 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jak sie czujesz>ktory to miesiac? oj czeka Cie cudowne przezycie, moj mąż rodził razem ze mna byl porod rodzinny bardzo mi pomogl bardzo
|
|
|
#1992 |
|
Zakorzenienie
|
_blondyneczka_ wychodzi na to ,że od 7 stycznia wejdę w 8 miesiąc
szybko ten czas leci. Tż też będzie ze mną o ile się wyrobi z pracy po moim telefonie ale myślę,że w mig nie urodzę a mam pytanko, po jakim czasie doszłaś do dawnej formy po urodzeniu córci? Zastanawiam się kiedy ja wejdę w moje rurki sprzed ciąży teraz to ledwo bym je wcisnęła, oj ledwo, popękały by zaraz eh..;-P
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo dziękuję za zaproszenie
przyjęte oczywiście dzisiejsze spamowanko: lakier i odżywka na paznokcie odżywka na włosy i 2 razy mycie balsam joanny z apteczki babci na włosy (jest cudooowny balsamik z neutrogeny paski wybielające na ząbki maseczka błotna avon planet spa i pokrzywa do picia
|
|
#1994 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hm ale nastepnego bede sie bala bo w obcym miescie a tam rodzilam w swoim i znalam lekarzy i tuyaj pewnie juz sama nie wiem sama jak szybko doszlam ja w ciazy przytylam 12 kg i dobrze wygladalam a rozmiar mam wiekszy bo przed ciaza mialam 36 a teraz mam hm 38 chyba ale prawie we wszystko wchodze tzn we wszystkie ubrania spodnie tylko z jednymi mam problem bo sa za obcisle ale jakos w nie wchodze wiec wydaje mi sie ze rozmiar mam wiekszy bo przed ciaza bylam za chuda i wszytskie spodnie na mnie wisialy a teraz sa obcisl ei lepiej sie czuje, ciesze sie ze przytylam troche, z 4 kg mi zostaly pewnie ale mi to na plus wyszlo bo lepiej wygladam niz przed ciaza a ja doszlam dosyc szybko do siebie tak ja wiem pare miesiecy
|
|
|
#1995 |
|
Zakorzenienie
|
ja już po spamowaniu:
prysznic balsam na ciało serum do biustu krem na stopy gruba warstwa pomalowałam paznokcie na jasny róż tonik do twarzy krem pod oczy krem na noc na twarz merz special |
|
|
|
#1996 |
|
Zakorzenienie
|
blondyneczka widziałam galerię śliczna jesteś
![]() Ja to więcej przytyje do słodkiego mnie ciągnie strasznie ale próbuję zastąpić to owocami ![]() ja rodzę na początku marca, chciałabym w czerwcu-lipcu móc pochwalić się jakimś wyglądem i wyjść na plażę niekoniecznie w bikini ale nie ukrywać się pod parasolem A pochwalisz się córcią?
|
#1997 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
super masz plan, mam nadzieje że moj tez wypali ;P
|
|
|
|
|
#1998 |
|
Wtajemniczenie
|
Caate w końcu jesteś
![]() Pisałyście o wysypach po pokrzywie- ja chyba zaliczam się do grona szczęściar bo wyskoczył mi zaledwie jeden mały pryszczyk blondyneczko, o zdradzie bardzo ciężko jest zapomnieć, trudno się z tym oswoić i pozbierać po tym, a kiedy wybaczy się zdradę to nie wypomina jej się w kłótniach >>bo przecież o to chodzi w wybaczaniu<< . Ale najczęściej ludzie nie wybaczają- nie dlatego, że nie chcą, po prostu nie potrafią. Z czasem tylko przyzwyczajają się do bólu i oszukują samych siebie, że już wszystko jest ok. Wybaczanie to trudna sprawa, tylko najsilniejszym się udaje. Życzę Twojemu mężowi właśnie tej siły i Tobie również, bo pewnie jest Ci ciężko tak samo jak Twojemu tż
|
#1999 |
|
Zakorzenienie
|
buahhot o kurcze to mam nadzieję,że nie porywam się z motyką na księżyc
i moje postanowienie nie jest zbyt surowe.. ale Tobie na bank do czerwca się uda, ile chciałabyś schudnąć? bo pewnie malusio skoro i tak jesteś szczupła
|
#2000 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba się zapiszę na siłownię i ogarnę moje jedzenie po 22
|
|
#2001 |
|
Raczkowanie
|
hej piękności
mam pytanie nie macie pomysłu jaki kolor szminki/błyszczyka/konturówki daje taki efekt ust jak od 1:38 do 2:14 (chodzi mi o te zdjęcia w zieleni). szczególnie zdjęcie w 1:56. jeśli będziecie miały jakieś pomysły to proszę o pomoc całuski ![]() a oto link: http://www.youtube.com/watch?v=qxlOh...eature=related
|
#2002 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2003 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję
|
#2004 |
|
Zakorzenienie
|
dodalam zdjecia do galerii, przepraszam z ajakosc, wszystkie byly po polnocy robione i usta mialam czerwone, ale sie zmyly
![]() sama sobie robilam, albo TZ trafial we mnie jak mogl, przyznam szczerze, wiec sa jakie sa ![]() ale Wy wszystkie piekne jestes, Kalpana, pieknie wygladalas na swoim slubie snow kolejna slicznota marthaa swietnie podkreslilas oczko na sylwestrajeju no jakie Wy piekne, az czuje, ze sie grubo zaniedbalam i nie poszlaam na sylw ze soba ![]() dziekuje za mile przyjecie
|
|
|
|
#2005 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
przepraszam jesli poczulas sie urazona ale bron Boze nie mialam na mysli ze duzo utylas czy cos , pisalas ostatnio ile przytylas w czasie ciazy, teraz nie pamietam ile dokladnie, ale wiem ze niedużo i napewno dasz rade to szybko zrzucic. Poza tym widzialam zdjecie z brzuszkiem i nic tam nie ma oprocz Fabiana Ja chcialabym tak zrzucic z 7kg dzis zaczelam wprowadzenie do diety ![]() Cytat:
![]() edit: cos wyslowic sie nie moge po ludzku
Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-01-02 o 22:03 |
||
|
|
|
#2006 |
|
Wtajemniczenie
|
buahhot 7 kg?
przecież ty chudziutka jesteś ![]() caate wyglądałaś ślicznie
|
#2007 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
a jesli chodzi o mnie to nie jestem szczupla 7kg jakby udalo mi sie schudnac to |
|
|
|
|
#2008 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje dziewczyny
![]() mi sie cos na wadze ruszylo, chyba przez cycki ![]() lece cos zrobic z twarza, oczyscic jakas juz nie mam pomyslu i spac, bo od 7na nogach, po takim imprezowaniu od 29.12 to ja ledwo zyje ![]() dobranoc
|
|
|
|
#2009 |
|
Zakorzenienie
|
caate fajnie, że już jesteś, a zdjęcia cudne, jak zawsze.
![]() Ja po spamowaniu: * kąpiel z kulkami musującymi; * depilacja; * peeling całego ciała; * żel do mycia twarzy; * tonik do mycia twarzy; * maseczka z Daxa; * mycie włosów Alepcinem; * Gloria; * balsamowanie; * serum do biustu * serum rozgrzewające antycellulitowe; * dwie pokrzywy; * Belissa. A zaraz będzie jeszcze jedwab do włosy i muszę zmyć lakier u rąk, bo woła o pomstę do Nieba.
|
|
#2010 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Matko Caate przebosko wyglądałaś ![]() Cytat:
Niedawno pisałaś o chyba 3-4 To co Ty poniżej 50 chcesz zejść? Ojj będzie lanie Ja pamiętam ile ważysz
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.

Czekam na relacje i zdjęcia z sylwestra

robilam maseczki, no wszystko, ale nawet TZ byl w szoku co sie dzieje, po drugie piersi mi cos urosly i ciagle mnie bola, boje sie ze hormony mi sie rozwalily...
ale Spamuje tym co mam

szybko ten czas leci. Tż też będzie ze mną
niekoniecznie w bikini ale nie ukrywać się pod parasolem

marthaa swietnie podkreslilas oczko na sylwestra
przecież ty chudziutka jesteś 

To co Ty poniżej 50 chcesz zejść? Ojj będzie lanie