Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-02, 20:18   #2131
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

Guciu ale z Ciebie sexbomb

My tez dzis mamy dzien filmowy, obejrzeliśmy dwie częci Millenium. Wczoraj Wybuchową parę, więc jak dla mnie strasznie dużo. Bo ja długo w jednym miejscu nie wysiedzę.

W ogole wymysliłam, ze jak tylko dostane wypłate idiemy z M. do teatru, dawno nie bylismy, a ja kocham teatr

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 20:25   #2132
atomufka
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
american airlines

tez mnie to dziwi trochę się podłamała, bo bilet ja kosztował ponad 700 funtów
o kurcze ,a wytłumaczyli dlaczego nie chcą zwrócić? To chyba wynika regulaminu,wiem ,że tutaj zawsze zwracają w takich sytuacjach,ale to chyba zależy od linii lotniczych ...sporo kasy

scio ja też uwielbiam teatr.Kiedyś bywałam raz w miesiącu,bo ulicę obok miałam teatr Nowy w Poznaniu,a teraz to wstyd przyznać chyba z 6 lat nie byłam

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2011-01-02 o 20:28
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 20:28   #2133
kasiaher
Wtajemniczenie

Unhappy Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

ja nic nie zobaczę bo nic nie dostałam
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 20:30   #2134
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 20:35   #2135
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
o kurcze ,a wytłumaczyli dlaczego nie chcą zwrócić? To chyba wynika regulaminu,wiem ,że tutaj zawsze zwracają w takich sytuacjach,ale to chyba zależy od linii lotniczych ...sporo kasy

scio ja też uwielbiam teatr.Kiedyś bywałam raz w miesiącu,bo ulicę obok miałam teatr Nowy w Poznaniu,a teraz to wstyd przyznać chyba z 6 lat nie byłam
Ja tak właśnie przeglądam warszawskie teatry, al co mi sie spodoba, to niestety cena bilety jest odstrasająca od 70 zł w góre.
na razie na na takie luksusy nie stac

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 20:40   #2136
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Ja już poniżej 7 nie oglądam szkoda czasu.... Już dziś 2 filmy oglądaliśmy, teraz mąż poszedł robić popcorn i za chwilę zabieramy się za kolejny
dlatego zawsze czytam opisy i recenzje - często inteligentne filmy mają zaniżoną średnią przez bandy nastoletnich gówniarzy, którym się nie chce ruszyć głową Albo wydumanych pseudokrytyków, którzy od kina czysto rozrywkowego oczekują nie wiadomo jakiej głębi

edit: na przykłąd Blair Witch Project ma średnią 6,9 Dla mnie w sumie był nudnawy, ale za sam genialny i nowatorski pomysł warto obejrzeć
(a resztę paradokumentów sobie mogę darować - Ale to już byyyłooo... )

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-01-02 o 20:47
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 20:44   #2137
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
hej
gucia a ja mogę zobaczyć zdjęcia
ciężki dzień , ale chyba zaczyna się poprawiać, już były gęstsze dwie kupeczki i wraca dość spory apetyt m także jestem dobrej myśli jutro kontrola zobaczymy co powie doktorka
Oby tak dalej
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 21:16   #2138
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
my wjechaliśmy z szampanem na ostatnie piętro u nas w bloku tzn. na 11 i widzieliśmy całe Opole wszystkie sztuczne ognie w mieście o północy
o fajny widok musial byc

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
co u Ciebie?

dziekuje

czasem tak wychodzi, ze nie wszystko jest po naszej mysli, ale wrazenia [ewnie i tak niesamowite dziwne z tymi fajerwerkami... mieliscie przynajmniej niespodzianke szkoda, tez , ze byłas chora. mimo wszystko i tak zazdroszcze a masz jakies fotki?

gucia super fotka i widac , ze impreza udana. pasuja ci blond włoski

a wiecie ja na naszego sylwka wziełam aparat, ale zobaczyłam, ze jest kamera dodatkowo laska ciagle biegała z lustrzanka i pstrykała fotki to ja z moim małym aparacikiem nie bede się wychylac. uznałam, ze ona na pewno zrobi pełno fajnych, a tu sie okazało, ze laska pozyczyła lustrzanke i z abardzo sie na niej nie znała, bo kazde zdjecie wyszło zamazane i jest lipa a jednak lepiej nikomu nie ufac i robic samemu, przez to nie mam zadnego zdjecia
umiesz liczyc licz na siebie
nastepnym razem na pewnio bedziesz sama cykac i bedzie OK !

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
przykro mi, że troszkę się rozchorowałaś, ale mimo wszystko Ci zazdroszczę! Sylwester, pomimo braku fajerwerków, na pewno nie zapomniany! Mam nadzieje, że i nam kiedyś uda się coś takiego przeżyć

dzięki kochana! Wszyscy mi mówili, że powinnam się przefarbować, ale jakoś to do mnie nie przemawia... na razie...

Przykro mi, że nie masz zdjęć. ja się już nauczyłam i sama robię zdjęcia - tzn mąż robi. wolę mieć swoje niż nie mieć żadnego, bo tak już kilka razy było.

Najlepsze było to, że dwie osoby które znam od lat mnie nie poznały, a jedna dziewczyna, którą dopiero poznałam, jak mnie zobaczyła w czornych włosach to się nie mogła przyzwyczaić A twarda byłam, bo perukę zdjęłam dopiero przed samym wyjściem

Dzisiaj mamy z mężem ambitny plan. Będziemy spisywać nasze postanowienia noworoczne, później je schowamy i przeczytamy 30 grudnia.TŻet mówi, że ma już kilkanaście punktów, które musi tam zamieścić, a ja w sumie mieszczę się w pięciu... jak na razie
Guciolku - sex bomba wielkimi literami! ekstra wygladalas !!

atomufka - chyba pomimo kilku niedogodnosci wyjazxd super udany - no w koncy miasto romatyczne Paryz...
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 22:15   #2139
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Guciu - ja też chciałbym zobaczyć

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-02, 22:40   #2140
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Właśnie oglądałam film na faktach, połowę przeryczałam i dalej mi smutno . jak coś to polecam
http://www.filmweb.pl/film/Mój+przyj...ko-2009-449935

a tak to bajeczkę "bee movie" śmieszna i "skazaniec" http://www.filmweb.pl/film/Skazaniec-2008-464212

ech... idę zaraz spać.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 06:42   #2141
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Witam w nowym roku
Wcześniej nie miałam czasu napisać. Sylwester udany, Bartuś był bardzo grzeczny, ale troszkę się nie wyspaliśmy. Bartuś poszedł spać o 21 położyłam go w wózku i spał w kuchni przy elektronicznej niani. Swoją drogą bardzo czułe to urządzenie, bo jak zaczęli petardy puszczać pod blokiem to ono co chwilę się włanczało, ale Bartuś spał. Położyliśmy się spać o 2 no w 4 osoby za bardzo nie było co robić, ale za to Bartuś wstał o 5 i tak nie spaliśmy wszyscy. W nowy rok Bartuś usnął o 17, a my razem z nim i wstaliśmy o 6 rano jak nasz synuś Także odespaliśmy w nowy rok. Kumpela która u mnie była dzień przed sylwkiem robiła test ciążowy i okazało się, że jest w ciąży (starali się z chłopakiem kilka miesięcy) no i jak będzie córeczka to już mamy żonę dla Bartusia hehe
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 07:23   #2142
klion78
Zadomowienie

Witam .
Rozmawiacie o filmach .... ja wczoraj obejrzałam Notebook (Pamiętnik) i jestem oczarowana tym filmem, dialogami, grą aktorską. Polecam Wam jeśli lubicie romansidła. Ja za bardzo nie lubię, ale ten mnie zachwycił.
Stary 2011-01-03, 07:45   #2143
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
A no to wszystko wyjaśnia a jak zareagował jak Cię zobaczył?
A jak miał zareagować?! - szokiem! Do dzisiaj jest pod wrażeniem

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
to dobrze

Dziewczyny a to jednak prawda że francuzi to okropne brudasy przekonaliśmy się o tym na własnej skórze.Zewsząd dochodziły dziwne zapachy ,w taksówce tak śmierdziało myślałam ,że wysiądę
Też tak słyszałam i jest to przerażające. Tak samo sam Paryż, ponoć też jest zaśmiecony i nie najczystrzy.

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Guciu ale z Ciebie sexbomb

My tez dzis mamy dzien filmowy, obejrzeliśmy dwie częci Millenium. Wczoraj Wybuchową parę, więc jak dla mnie strasznie dużo. Bo ja długo w jednym miejscu nie wysiedzę.

W ogole wymysliłam, ze jak tylko dostane wypłate idiemy z M. do teatru, dawno nie bylismy, a ja kocham teatr
Dzięki

Ja też uwielbiam teatr i już bardzo dawno nie byłam. Muszę wyciągnąć TŻeta - będziemy się odchamiać

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Ja pierwszy raz byłam, ale bardzo mi się spodobało. Znajomi byli też jakiś czas temu na imprezie i motywem przewodnim były zwierzątka. Ślimak ponoć dał czadu, bo nawet domek sobie zrobił

Bzyczka, Kasia, Misqa, już już

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 08:30   #2144
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Witam w nowym roku
Wcześniej nie miałam czasu napisać. Sylwester udany, Bartuś był bardzo grzeczny, ale troszkę się nie wyspaliśmy. Bartuś poszedł spać o 21 położyłam go w wózku i spał w kuchni przy elektronicznej niani. Swoją drogą bardzo czułe to urządzenie, bo jak zaczęli petardy puszczać pod blokiem to ono co chwilę się włanczało, ale Bartuś spał. Położyliśmy się spać o 2 no w 4 osoby za bardzo nie było co robić, ale za to Bartuś wstał o 5 i tak nie spaliśmy wszyscy. W nowy rok Bartuś usnął o 17, a my razem z nim i wstaliśmy o 6 rano jak nasz synuś Także odespaliśmy w nowy rok. Kumpela która u mnie była dzień przed sylwkiem robiła test ciążowy i okazało się, że jest w ciąży (starali się z chłopakiem kilka miesięcy) no i jak będzie córeczka to już mamy żonę dla Bartusia hehe
No i wszyscy się wyspali no i gratulacje dla koleżanki rozumiem, że jak z chłopakiem to małżeństwem nie są?

Cytat:
Też tak myślałam

Ale tu pustkiii... przysiadłam z kawa i myślałam, że będzie dużo do czytania ale to się nawet dobrze składa, bo dzisiaj mam ambitny plan, mianowicie zrealizować całą "pracę domową" z uczelni
Stary 2011-01-03, 08:33   #2145
kasiaher
Wtajemniczenie

gucia super wyglądałaś ,imprezka udana i fajne kostiumy

a my przeżyliśmy dzisiaj noc, niestety miałam pobudkę o 12 w nocy i Dominik nie spał do 2 także ciężko , ząbki mu dokuczały, próbuje się dodzwonić do przychodni ale non stop zajęte , a za daleko mam żeby tam iść tylko po to żeby się zarejestrować kurcze dotego tż nie odbiera
Stary 2011-01-03, 08:38   #2146
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:

a my przeżyliśmy dzisiaj noc, niestety miałam pobudkę o 12 w nocy i Dominik nie spał do 2 także ciężko , ząbki mu dokuczały, próbuje się dodzwonić do przychodni ale non stop zajęte , a za daleko mam żeby tam iść tylko po to żeby się zarejestrować kurcze dotego tż nie odbiera
No to faktycznie ciężka noc. Przytulam!
Stary 2011-01-03, 08:41   #2147
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Ktosia, Scio, przepraszam, umknęłyście mi

Rosi, dziękuję
Guciu sam seks po prostu

Cytat:
Właśnie oglądałam film na faktach, połowę przeryczałam i dalej mi smutno . jak coś to polecam

a tak to bajeczkę "bee movie" śmieszna i "skazaniec" http://www.filmweb.pl/film/Skazaniec-2008-464212

ech... idę zaraz spać.
Nie lubię filmów, w których jest wątek ze zwierzętami, bo zawsze się poryczę.
Stary 2011-01-03, 08:52   #2148
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Witam .
Rozmawiacie o filmach .... ja wczoraj obejrzałam Notebook (Pamiętnik) i jestem oczarowana tym filmem, dialogami, grą aktorską. Polecam Wam jeśli lubicie romansidła. Ja za bardzo nie lubię, ale ten mnie zachwycił.
to już nie dla mnie
Ja od kilku tygodni prawie same horrory
Stary 2011-01-03, 08:56   #2149
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
to już nie dla mnie
Ja od kilku tygodni prawie same horrory
A avatar mówi sam za siebie
Stary 2011-01-03, 08:57   #2150
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:

Dzięki.

Współczuję nocy. Mam nadzieje, że dzisiaj będzie już lepiej i że uda Ci sie dodzwonić do przychodni!

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Guciu sam seks po prostu

Nie lubię filmów, w których jest wątek ze zwierzętami, bo zawsze się poryczę.
Dziękuję

Stary 2011-01-03, 09:01   #2151
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

ale sobie pospałam. Mąż mnie obudził, a ja do niego, że co się spina, przecież jest niedziela upssss ciężko się wstawało Mąż jeszcze nie wyszedł do pracy, jakoś nikt z rana u nas nie ma do niczego polotu

Dziś mojego taty urodzinki, więc wymyśliłam niespodziankę. Jak mąż wróci z pracy, to zabieramy się za pieczenie muffinek (ulubionych mojego taty), bierzemy świeczkę i jedziemy do niego z zaskoczenia sesesese

Stary 2011-01-03, 09:08   #2152
atomufka
Zakorzenienie

Dzień dobryMy jeszcze dziś wolne mamy

Cytat:

ech... idę zaraz spać.
Madzia a Ty tak codziennie oglądasz jakiś film? Ja nie lubię oglądać zbyt wielu filmów na raz ,bo potem mi sie miesza jeden z drugim w głowie i nic nie pamiętam
Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Witam .
o mam na komputerze ,muszę zobaczyć

Cytat:

Też tak słyszałam i jest to przerażające. Tak samo sam Paryż, ponoć też jest zaśmiecony i nie najczystrzy.

Dzięki

Ja też uwielbiam teatr i już bardzo dawno nie byłam. Muszę wyciągnąć TŻeta - będziemy się odchamiać

Ja pierwszy raz byłam, ale bardzo mi się spodobało. Znajomi byli też jakiś czas temu na imprezie i motywem przewodnim były zwierzątka. Ślimak ponoć dał czadu, bo nawet domek sobie zrobił

Bzyczka, Kasia, Misqa, już już
No szok ....najgorzej było w metrze,niektórzy tak cuchnęli ...i to wcale nie czarni czy inni kolorowi obywatele tego kraju...

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 09:10   #2153
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Atomufka tak codziennie oglądam jakiś film, serial albo kilka razy dziennie To jest nasz nałóg i zarazem pasja I to w sumie już długo trwa. W Holandii nie zawsze był na to czas, więc głównie w weekendy oglądaliśmy, ale teraz codziennie po obiedzie i przed pójściem spać

Stary 2011-01-03, 09:14   #2154
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
A avatar mówi sam za siebie

no co ja poradzę, że w słodkich klimatach nie wytrzymam długo?
No chyba, że stary, dobry romantyzm
(a nie smętne współczesne romansidła, blee )

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-01-03 o 09:25
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 09:17   #2155
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Dzien doberek

Cytat:
cześć

ale sobie pospałam. Mąż mnie obudził, a ja do niego, że co się spina, przecież jest niedziela upssss ciężko się wstawało Mąż jeszcze nie wyszedł do pracy, jakoś nikt z rana u nas nie ma do niczego polotu

Dziś mojego taty urodzinki, więc wymyśliłam niespodziankę. Jak mąż wróci z pracy, to zabieramy się za pieczenie muffinek (ulubionych mojego taty), bierzemy świeczkę i jedziemy do niego z zaskoczenia sesesese
ale fajna niespodzianke bedzie mial!

Kasia - nie zazdroszcze nocy! dodzwonilas sie do przychodni?

A ja mam dzis bardzoe ambitny plan i pracowity dzien.
Co najwazniejsze - idziemy z Tomaszkiem na szczepienie! tak wiec prosze o kciuki - bo to jego pierwsze. Przez ten szpital przesunely nam sie szczepienia.
a poza tym musze dzis upiec dwa ciasta na urodziny tz na jutro
jedno bedzie to czekoladowe z coca cola i drugie z taka masa wisniowa i bita smietana. Tz juz rano zamowil tort marcepanowy w cukierni - w koncu spelni swoje mrzenie o tym torcie
jeszcze sprzatanie, prasowanie... lazienka do wyszorowania.... oj bedzie sie kurzyc

Milego dnia w pracy dla wszystkich ktore po wolnym musialy dzis wrocic do rzeczywistosci pracujacej
i milego leniwego dnia dla niepracujacych
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 09:22   #2156
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Katunia trzymam kciuki za małego szczepienie Mam nadzieję, ze tata będzie zaskoczony Już się nie mogę doczekać hehe.

Stary 2011-01-03, 09:25   #2157
kasiaher
Wtajemniczenie

dodzwoniłam się w końcu jesteśmy umówieni na 16:20 także akurat jak tż skończy pracę i nie będzie musiał wychodzić wcześniej

trzymam kiukasy za szczepienie
Stary 2011-01-03, 09:28   #2158
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Kasiu za Was też trzymam kciuki.

ech... muszę sie powoli zbierać, na 11 mam do pracy ale się dziś paskudnie czuje. Na jutro mam mieć @ a dziś mnie tak brzuszek boli ech...

Stary 2011-01-03, 09:38   #2159
martucha84
Zakorzenienie

atomufka cieszę się że mimo takich małych "wpadek" czy niedomówień wypad udany fajnie tak wyrwać się i pooglądać trochę a francuzi.. no cóż woda mydło nie gryzie.. a to podobno nie średniowiecze...

Scio ja też uwielbiam teatr ooooo tak w liceum się zaraziłam pasją teatrowania i często na coś jeździłam, nawet do krakowa do teatru STU bo cholerni podoba mi się ten studencki klimat
ojjjj teraz chce iść z mężem bo fajne spektakle u nas lecą nawet w święta przeglądaliśmy repertuar

Katunia trzymam kciuki za szczepienie

my byliśmy na rehabilitacji i wszytsko nadrobione pięknie się obraca z pleców na brzuch teraz mamy tylko go dużo kłaść na boczki żeby przygotowywać obręcz biodrową do pełzania ale mamy na to jeszcze dużo czasu
no ale jutro jeszcze neurologopeda w środę szczepienie.. potem pobieranie krwi.. echss
Stary 2011-01-03, 09:38   #2160
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
cześć

hmm, fajną niespodziankę szykujecie tacie.

Ja też wczoraj ochrzciłam moją formę do mufinek i jestem nią zachwycona, pięknie wyrosły i były super. Teraz zacznę próbować innych przepisów, więc pewnie zacznę od któregoś od Ciebie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Dzien doberek

ale fajna niespodzianke bedzie mial!

Kasia - nie zazdroszcze nocy! dodzwonilas sie do przychodni?

A ja mam dzis bardzoe ambitny plan i pracowity dzien.
Co najwazniejsze - idziemy z Tomaszkiem na szczepienie! tak wiec prosze o kciuki - bo to jego pierwsze. Przez ten szpital przesunely nam sie szczepienia.
a poza tym musze dzis upiec dwa ciasta na urodziny tz na jutro
jedno bedzie to czekoladowe z coca cola i drugie z taka masa wisniowa i bita smietana. Tz juz rano zamowil tort marcepanowy w cukierni - w koncu spelni swoje mrzenie o tym torcie
jeszcze sprzatanie, prasowanie... lazienka do wyszorowania.... oj bedzie sie kurzyc

Milego dnia w pracy dla wszystkich ktore po wolnym musialy dzis wrocic do rzeczywistosci pracujacej
i milego leniwego dnia dla niepracujacych
wow! Jakie ambitne plany! Trzymam kciuki za szczepienie!

Kasia, za Was też trzymam kciuki!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości