|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
Cytat:
ostatnio też sypialismy do 8 bądź 8.30,ale dość tego dobrego![]() skierko pokaż właśnie wyprostowane włoski ja swoje też prostuję,czasami jest ciężko,bo moje mocno się kręcą
|
|
|
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
ide spac, jutro doczytam
|
|
|
|
#333 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dziękujemy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
To prawda ![]() zdrowiejcie szybko Cytat:
Cytat:
![]() *** Dziewczyny, Anula jutro idzie do pracy, prosiła, żeby pozdrowić Was i dzieciaczki i żebyśmy trzymały kciuki ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Widzę, że poszłyście, to i ja idę ![]() Dobranoc
|
|
|
#334 |
|
BAN stały
|
no i poszly...
wstawie jutro zdjecie a jestem z niej bardzo zadowolona poki co - szybko sie nagrzewa i dobrze prostuje tez zaraz uciekam, obejrzelismy z mezem "wichry namietnosci" to do jutra |
|
|
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() mielismy gosci -byl moj brat z zona i szwagierka z mezem i corkami,Wercia happy bo miala sie z kim bawic ![]() na szczescie goraczki juz dzisiaj nie bylo widze ze wiekszosc watkowych mamus sie odezwalo
|
#336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anulo-kciuki (wczoraj przemknęło mi przez głowe, kiedy to) wróci na pewno, niech się tylko wyklaruje co nie co Tymczasem ciężko mi na sercu.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#337 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
oki
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
będzie oki ![]() Cytat:
i wzajemnienie dziwię się że tęskniłaś...ale dobrze że wyjazd udany ![]() Cytat:
Cytat:
oj tam...już będę dawno poza domem ![]() Cytat:
pewnie na handel...sprawa jeszcze nie wyjaśniona...niestety ale w Naszym kraju handel organami rośnie...dzisiaj o tym rozmawialiśmy w drodze do pracy, kolega czytał artykuł o tym i niestety jest coraz gorzej...mówi się że połowa ludzi która znika jest porywana na narządy....to jest jak SF ale ta historia jest prawdziwa... o raju...to zdrówka w takim razie
|
|
#338 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Anulka trzymamy mocno kciuki trzymaj sie Kochana![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Dzień dobry ![]() Nadrobiłam więc mogę spokojnie się przywitać I znowu w pracy za to wczoraj fajny zakupowy dzień...od rana miałyśmy wizytę...jak zwykle spóźnioną...o 35 min Zu zasnęła więc szybko z Mamą do Factory pojechałyśmy...były tam fajne kurtki ostatnio ale wczoraj oczywiście już nie było za to kupiłam sobie koszulkę i sukienkę w Intimissimihmmm to tyle ![]() P.S. Co do Euphorii to zaczekam na Angy i Agge by potwierdziły i wpisuję od razu...wczoraj na wątku rozbierała się jedna Euphoria i poszła w parę minut
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-01-03 o 09:21 |
|||
|
|
|
#339 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za AnulkęCytat:
![]() Cytat:
![]() Pokaż zakupki ![]() Cześć mamcie ![]() Nareszcie mogę powiedzieć,że nocka lepsza Za to od rana,Bartosz wstał o 5.40 dzisiaj mam marudę na całego![]() Czeko i jak Wercia? Miłego |
|||
|
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeść
Karo ja poproszę 10 ml ![]() Anula trzymam kciuki ![]() Sylko cieszę się, że już lepiej Zdrówka dla wszystkich potrzebujących :cmo k:W sumie nastrój dzisiaj średni, jestem niewyspana, bo Zosia obudziła się o 5, dostała mleko i spała dalej, ale ja już nie zdążyłam zasnąć I boli mnie głowa![]() Ale impreza sylwestrowa udała się wyśmienicie Tak się naśmiałam, że bolały mnie szczęki, i potańczyłam całkiem niemało Tak jak planowaliśmy wróciliśmy wczoraj. Zosia sprawowała się dobrze, spała bez problemu u teściów, więc doszliśmy do wniosku, że już czas, żeby się gdzieś z nią wybrać-za trzy tygodnie jedziemy do znajomych do Gdańska na weekend![]() Jedyny niemiły akcent tych ostatnich dni to to, że moja mam siedziała w sylwestra sama W ostatniej chwili pokłóciła się z siostrą i szwagrem, z którą zawsze spędza sylwka i tak to się skończyło. Prosiliśmy rodziców męża, żeby ją do siebie przygarnęli, i tak zawsze siedzą w domu, nic nie urządzali, bo nie mają znajomych , zresztą pilnowali Zosi, znają się z moją mamą dobrze, i wiedząc, że siedzi sama nie odezwali się do niej Mają u mnie wieeelką krechę i tymczasem nie mam ochoty ich widzieć![]()
Edytowane przez angy Czas edycji: 2011-01-03 o 09:29 |
|
|
|
#341 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zapisuj w zeszyciku, przyda się . Swoją drogą już widać, jak mu zależy na spotkaniach z córką ![]() Cytat:
A dzień długi
|
|
|
#342 | |||
|
BAN stały
|
Kasiu wracaj do nas szybko
Cytat:
Cytat:
Cytat:
fajnie ze mozesz Zosie z kims zostawic rzeczywiscie niemilo.... ![]() witam sie z kawka. u nas nocka ok, Amelka mniej sie wiercila wiec troche sie wyspalam... ogladalyscie pogode? pod koniec tyg znow odwilz...i nawet do + 5 ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- zapraszam do albumu - jedno z wyprostowanymi wloskami i 2 z Amelka - jeszcze jak zgram z aparatu to wstawie wiecej ze swiat |
|||
|
|
|
#343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No fajnie... Czasem potrzebuję takiego czasu tylko dla siebie. Nic nie mów ![]() Zdecydowanie lepiej z wyprostowanymi
|
|
#344 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super Cytat:
super ze impreza udana a dla Teściów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
zaraz skoczę
|
|
#345 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
|
Karolka ja też mogę prosić 10ml Euphorii? ![]() Milego |
|
|
|
#347 |
|
Zakorzenienie
|
Iwonka, tęsknię
|
|
#348 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Oliwka zdecydowanie nie lubi wizażu, jak tylko go włączam to mnie siłą odciąga od kompa
|
|
|
|
#349 |
|
BAN stały
|
lece zaraz na dwor i do sklepu, Amelka wstala o 9 to nie bedzie marudzic... a jak poczekam na jej drzemke to znow pojdziemy o 16
jakos nie mam pomyslu na obiad... moze cos mi do glowy przyjdzie jeszcze... |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja staram się kupować dzianinowe tuniczki, teraz sukienka, potem tuniczka
|
|
#351 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super,że Sylwek udany ![]() Oj długi,długi ![]() Cytat:
Nie lubię takiej pogody Zaraz oblukam ![]() To jak będziesz w domciu A co Ciebie ![]() Cytat:
Mają z Bartoszem coś wspólnego ![]() Mój bebuś śpi ostatnio miał tylko jedno spanie.Idę pranko wieszać i do obiadu,później rehabilitacja
|
|||
|
|
|
#352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w ogóle nie odpalam komputera jak Zosia "jest na chodzie" Zaraz sięga rękami, żeby chociaż dotknąć klawiatury, jak nie może sięgnąć to jest ryk. Dzwoniła niania przed chwilą, że Zosia cały czas chodzi i mnie szuka Chyba się stęskniła bidulka przez te dwa dni, bo w nocy tez się obudziła z głośnym płaczem i tylko mama mama
|
|
#353 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja najczęściej jak śpi,albo jak mąż pilnuje ![]() ![]() p4w jak się czujecie? ![]() I gdzie jest Ola? |
|
|
|
|
#354 |
|
Wtajemniczenie
|
Karolina baaaardzo przepraszam za zamieszanie ale niestety muszę zrezygnować z Euphorii Wogóle wpadlismy z małżem w niezłe tarapaty i nawet myśleć mi sie nie chce co będzie dalej. Narazie rezygnuję ze wszystkiego, nawet z lepszej wędlinki na kanapkę ![]() Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i dzieciaki
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy któras z was ma moze koc elektryczny? taki bądź inny jakis, warto takie cos kupić?
i taką poduszkę czy warto kupic, bo mam ostatnio częste bóle głowy od karu idące, jak zle spie w nocy, jak zle się ułoze jakos i zastanawiam sie czy taka poduszka byłaby dobrym rozwiazaniem. Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2011-01-03 o 10:58 |
|
|
|
#356 | |||
|
Zakorzenienie
|
ano pewnie
![]() to zostało 20 ml zeby rozdać na wątku będę zamawiała z e-glamour za 175 zł + 13zł przesyłka czyli wyjdzie 1,88 zł/ml![]() P.S. A gdzie TY się podziewasz że Cię nie ma? ![]() Cytat:
![]() a to pewnie ![]() tfu tfu ![]() Cytat:
na pewno za Mamą tęskniłaCytat:
Mam nadzieję, że szybko z dołka wyjdziecie
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-01-03 o 10:59 |
|||
|
|
|
#357 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba, ze tak ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- karolinko, wojtusiu - dziewczyny na paznokciowym napisały, że ciężko będzie znaleźć odpowiednik tego lakieru powiedziały, ze przychodzi im do głowy tylko taki jak na serdecznym palcu http://www.spookynails.com/2010/06/m...ollection.html ale daleko mu do oryginału ![]() ze swojej strony ew mogę wskazać na kolekcję suede kolor YDKJ na kolejnych fotkach jest też z nabłyszczaczem
3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2011-01-03 o 11:16 |
|||
|
|
|
#358 |
|
Ola-Unhola
|
Helloł
![]() Wstałam dopiero o 10.15, więc niedawno śniadanko skończylismy. Oczywiście wyprawiłam Bartusia na 7,20 na autobus, ale jak wróciłam zapadłam raz jeszcze w sen zimowy ![]() Ale fajnie się spało w wolne dni, nawet do 8. Inaczej to niż pobudka po 6 ![]() Jolu, współczuję tych codziennych pobudek ![]() Dobrze, że ten tydzień szkolny ma tylko 3 dni. A już w drugim semestrze będziemy wstawać na drugą zmianę ![]() Czytam, ze Sylwek się udał - to fajnie ![]() angy, szkoda, ze tak wyszło z Mamą ![]() Mamie smutno, Tobie pewnie tez, a Teściowie zachowali się nie ładnie, szczególnie, ze o wszystkim wiedzieli... ![]() Karo, czekam na dane... ![]() Idę na kawkę
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma czego
, ja nie uważam tego za coś strasznego, poza tym, jak wstaję późno, to cały dzień boli mnie głowa potem
|
|
#360 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Widziałam te zamszaki na allegro i też miałąm o nich pisac, ale jako, zę ja się nie znam na lakierach się nie odzywałam, a tu proszę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Ale ten dzień bedzie krótki Lecę zaraz się kąpac, otem spacer, Bartek, lekcje, obiad, tańce, prawko.Ciekawe jak Małż się do tego włączy, bo dla niepoinformowanych, jeszcze mam go w domu..... annula, trzymam kciuki za dzisiejszy dzień, mam nadzieję, ze napiszesz jak bylo. Ale na pewno dobrze
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:49.

ostatnio też sypialismy do 8 bądź 8.30,ale dość tego dobrego
ja swoje też prostuję,czasami jest ciężko,bo moje mocno się kręcą

...
Po prostu cudownie

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
We wtorek,bądź w środę mamy się pokazać do kontroli.
trzymaj sie Kochana