|
|
#2791 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II
Fridka gratulacje!!!
Pamela trzymam kciuki za Ciebie ![]() Myha za Kropka też trzymam kciuki i daj znać jak będziesz po wizycie. Lulka, no co Ty? Trzy miesiące te kupa czasu, zdążysz ze wszystkim |
|
|
|
#2792 |
|
Wtajemniczenie
|
Fridka gratulacje, cudowne wieści!!!!!!!!!!!!!!!! już sobie wyobrażam z jakim zaangażowaniem tulisz Jasia...
Myha a ja Cię doskonale rozumiem, bo też się boję wizyty... a z objawów mam tylko bolące piersi i ten płyn z brodawek..cokolwiek to jest... wcześniej pobolewał mnie brzuch - tak "okresowo" a teraz nic.... Pam trzymam kciuki!!!
|
|
#2793 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie, Kasiek co z Tobą??
|
|
|
|
#2794 |
|
Zadomowienie
|
A wiecie dzisiaj rano wstałam i ząb mnie już nie bolał, nie ma już nad nim tej guli, ropa chyba sama zniknęła
zastanawiam się gdzie to poszło, może stąd ta choroba???
|
#2795 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Asia ,ale do dentysty idz i tak,bo taka ropa w ciąży i stan zapalny to nie jest najlepszy pomysł ![]() a na to prenatalne to niech Cię maż zawiezie,bo przeciez przeziębiona jesteś możesz sie rozłożyć jeszcze bardziej!!!---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
Karina wiem,że to dużo czasu,ale dziś jakiś taki nerw sie włączył ![]() bardzo przeżyłam to,że Fridka rodzi,a pamiętam dokładnie jej II kreski i to było wsumie niedawno a ona już z Jasiem!
Witaj Zuzieńko 19.04.2011 godz 14:20 Aniołek 26.05.2010r
![]() |
||
|
|
|
#2796 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zajdę do mojej dentystki po południu, bo dzisiaj od 14 przyjmuje.Wiem że może mnie gorzej rozłożyć, ale ja się z nim nie dogadam, pajac jeden, przecież muszę zrobić to badanie, samochodem to 2 godz a autobus jedzie i jedzie, ale nie mam kogo poprosić
|
|
#2797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Asia ja naprawde zupełnie nie wiem co mam Ci pisać ,bo ja nie rozumiem Twojego mężą!!! jest to cholernie przykre,że nie można liczyć na najbliższą osobę!!! moim zdaniem ten związek nie ma szans na przetrwanie,bo tylko będziesz się w nim męczyć przeprasza,że pisze takie rzeczy,ale najchętniej to bym go osobiście udusiła!!nie masz zupełnie kogo poprosić o podwózke??? może jedz tym autobusem,tylko się dopytaj jaki on jest i czy jest ogrzewany??? i przede wszystkim się nie denerwuj,bo to już zupełnie nie wskazane
![]() |
|
|
|
|
#2798 |
|
Zakorzenienie
|
Swoją drogą ciekawe czy madzik jest już w UK???
karina, ania ania dzieki
|
#2799 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja teraz gada jak golab, ciagle jakies dziwne dzwieki typu grrr ![]() Cytat:
Trzymam kciuki!! Dokladnie Asia to gorsze samopoczucie moze byc od zeba, lepiej isc do lekarza... normalnie bym udusila Twqojego meza! Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2011-01-03 o 12:00 |
||
|
|
|
#2800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamelka spakowana jestes??ja robie właśnie liste co jest mi potrzebne ![]() ![]() normalnie trzeba bank obrabować ![]() a zauważyłam,że moja Zuzia kopie jak jesteśmy gdzieś w galerii lub na zakupach no prawdziwa kobieta
![]() |
|
|
|
|
#2801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najwazniejsze rzeczy mam jak mi czegos zabraknie to mężus przywiezie![]() moja tez czesto kopie na zakupach
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2802 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki!!
Miło że o mnie nie zapomniałyście. U nas wszystko w porządku. Nic się nie dzieje poza tym, że mdłości mi wróciły . No i czekamy sobie jeszcze 2 tyg do wizyty.Czytam was ale jakoś nie mam weny do pisania. Poza tym mąż urlop wziął więc mam ograniczony dostęp do komputera, który lada dzień i tak do naprawy niesiemy. A w tym wypadku zginęło 3 górników. Najmłodszy miał zaledwie 22 lata. Masakra Fridka GRATULUJĘ !!!!!! ![]() Myha trzymam kciuki za wizytę ![]() Asiago ja też czekam na wizytę u dentysty. Oj jak ja tego nie lubię. A męża to ci szczerze współczuję. Buc jeden
|
#2803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Normalnie chyba dziś też wyjdę na zakupy,bo wtedy tak śmiesznie jest tylko,żeby im nie zostało to chodzenie na zakupy,bo kto na to wszytsko zarobi
![]() |
|
|
|
|
#2804 |
|
Zadomowienie
|
FRIDKA Gratulacje Kochana !!! Też coś tak czułam, że niebawem urodzisz Jasiunia
![]() Teraz pora na PAMELKĘ i DIZI Trzymam kciuki ![]() LULKA mnie też czasami dopada taki strach, że nie zdążę z zakupami dla małego. Już nam 3 m-ce zostały - jak też czas leci. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!! A ja dziś w nocy spać nie mogłam, miejsca nie mogłam sobie znaleźć i przekręcałam się z boku na bok. Poza tym plecki mnie bolały i Kubuś jak nigdy buszował w brzuszku Zasnęłam nad ranem i trochę mi się pospało
Nasze Małe Szczęście ] Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10 |
|
|
|
#2805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie sie nie chce nawet wyjsc z domu tak mnie ta choroba osłabiła, mam nadzieje ze u gina szybko pójdzie
|
|
#2806 | |
|
Zakorzenienie
|
A TO DOPIERO TERAZ??
mojemu Frankowi udało sie już tak dwa razy ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
a smieje sie już od jakiegoś czasu i to tak na głos, czasem potrafi spojrzec na sufit lub pustą ściane i smiać się w niebogłosy, nie wiem co on tam widzi ![]() ja mam ten maxi cosi i woże w nim, nie boisz się że mandat zapłacisz?? w takiej gondoli chyba nie wolno przewozić ja isofixa też nie mam, co do tych fotelików to strasznie ciasno w nich zimą, ale w samochodzie zawsze rozbieram małego i przykrywam kocem bo w tym kombinezonie mu nie wygodnie mojemu ząbki ida już od jakiś 2-3 tygodni, dziwne bo narazie trójki się wykluwają, ale czytałam że te trójki bardzo długo wychodzą i że w ym czasie moga jeszcze wyjsc jedynki i dwójki, więc czekam z niecierpliwością, mały się ślini jak cholera, sliniak ma cały mokry co do gadania to u nas jest a gu, buu i ała, no i jak płacze to ciągle mnie woła, maaaaa albo mam... hihih, tak smiesznie płacze ![]() ja nie wiem ile Franek waży.. w środę idziemy na drugie szczepienie to się dowiemy ale pewnie też ze 7 bedzie, jak nie wiecej
Edytowane przez enis84 Czas edycji: 2011-01-03 o 12:46 |
|
|
|
|
#2807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Karla napewno wszystko kupimy,tylko tego jest tyle,że nie wiem za co się zabrać ![]() masz jakiś fajny sklep z ubrankami?? kupujesz dużo na rozmiar 56?? ja miałam 50 cm jak sie urodziłą ,a mój TŻ 51 więc Mała raczej olbrzymem nie będzie
![]() |
|
|
|
|
#2808 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra laski trzymać kciuki proszę ja sie zbieram i zaraz jadę do gina
jak wróce dam znać co i jak
|
#2809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
|
|
|
|
#2810 |
|
Wtajemniczenie
|
O to bardzo szybko
Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2011-01-03 o 13:17 |
|
|
|
#2811 |
|
Zakorzenienie
|
MYHA daj znać jak po wizycie
oczywiście dalej trzymamy kciuki
![]() |
|
|
|
#2812 |
|
Rozeznanie
|
FRIDKA-GRATULACJE
![]() U nas leci. Szymko rośnie i warzy nam już 5500 tylko ta cholerna skaza białkowa nas dopadła ![]() i troche mamy z tym dylematu. pozdrawiam kobitki. Pamelka teraz ty -&&& |
|
|
|
#2813 |
|
Wtajemniczenie
|
jestem. maluch ma 15.5 mmm i odpowiada to 8 tygodniowi. Serduszko bije. W pracy juz wiedza i ku memu zaskoczeniu wszyscy mi pogratulowali. Nawet Pani Prezes mnie wyściskała. następna wizyta za dwa tygodnie. I to będzie to przełomowe.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2814 |
|
Zakorzenienie
|
Myha wiedziałam! Będzie dobrze. Udało się-a teraz musisz wierzyć że będzie dobrze!
|
#2815 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2816 |
|
Zakorzenienie
|
No to Pamela czekamy na info od Ciebie.
Ciekawe jak Dizi..
|
#2817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
GRATULUJE
![]() |
|
|
|
|
#2818 |
|
Zadomowienie
|
Myha
Chyba dopiero jak poczuję ruchy to tak na prawdę uwierzę
|
|
|
|
#2819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to nie wiedziałam, Franek już sam tak bez pomocy zrobił dwa razy ma troche problemy z podniesieniem główki jak go położe na pleckach i podnosze za ręce, czasem mu się uda główkę podnieść a czasem nie Pani neurolog to zauważyła i kazała nam dawać wiecej witaminy D3 że niby jest za słaby, nam się ogólnie wydaję że on jest bardzo mocny i silny nawet czytałam w necie że nie każde dziecko jest w stanie podnieść głowkę własnie jak się złapie za rece i podnosi, że to niby normalne na tym etapie Jednak pani neurolog twierdzi inaczej, dziwna ogólnie była ta babka Pamela, trzymam kciuki za wizyte Myha super, cieszę się bardzo
Edytowane przez enis84 Czas edycji: 2011-01-03 o 13:53 |
|
|
|
|
#2820 |
|
Wtajemniczenie
|
myha super wieści!! bardzo się cieszę!! na kiedy masz termin??????
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.

zastanawiam się gdzie to poszło, może stąd ta choroba???
moje kochane kruszynki

a ona już z Jasiem!

przeprasza,że pisze takie rzeczy,ale najchętniej to bym go osobiście udusiła!!
, super, silna dziewczynka
. Nie mamy isofixa w samochodzie wiec nie wiem jakiej firmy kupie teraz.