|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
Cytat:
![]() Ew. sf, przygodowe czy fantasy
|
|
#2162 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
Cytat:
chyba A ze mnie to taki filmo-maniak, że przed jednym filmem nie mogę wysiedzieć tak do 2 godzin maksymalnie a kilka pod rząd? o nieee ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kciuki za Małego ![]() Naszła mnie taka mała refleksja... przed świętami sprzątanie i chuchanie i po świętach sprzątanie i chuchanie, hmmm... ![]() Kasiu oczywiście to nie dotyczy Ciebie... tylko (chyba) wszystkich ![]() Cytat:
oby Patryczek dalej robił takie postępy |
||||
|
|
|
#2163 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
o pamiętnik jest super ![]() Cytat:
|
|
#2164 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow to niezły nałóg heheja jak obejrzę jakiś dobry film,to lubię sobie tak kontemplować nad nim ,kiedyś próbowałam oglądac kilka filmów pod rząd ,ale to nie dla mnie Cytat:
Ja dziś od rana posprzątałam ,zrobiłam chyba juz z 3 pralki prania.Przez ten świąteczny brak wody tyle nam się nazbeirało ze masakra. Cytat:
Marta a siostra już pojechała? Super że Patryk robi postępy,trzymam kcuki za Was. Cytat:
![]() Zaraz sie kąpię i jadę do miasta ,może coś jeszcze się ostało z wyprzedaży...choć wątpię.A jak tam w Pl są jakieś super promocje? W Paryżu nic a liczyłam na jakieś przeceny ,ale tam chyba po Nowym Roku dopiero.
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2011-01-03 o 10:21 |
||||
|
|
|
#2165 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
zresztą np po wczorajszym obejrzeniu "Dzieci Ireny Sendlerowej" który jak dla mnie jest mocny ale rewelacyjny nie miałam zbytniej ochoty oglądać czegoś następnego tylko sobie podumać... ![]() takie oderwanie jest superrr zazdroszczę, my wyjedziemy gdzieś w wakacje już się doczekać nie możemy, a kiedy wracacie do pl, już na stałe dobrze pamiętam? a siostra leci jutro, chyba już nie ma z tym kłopotów tzn z wylotem więc powinno być ok, zaraz jadę do niej.. echs jutro będzie płacz, no ale dobrze że max 2 lata tam będą bo już się bałam że na stałe poleci... no i dziękuję za kciuki.. ![]() a w paryżu przeceny chyba od połowy stycznia, coś tak mi się kojarzy.. w polsce niby są, ale co to za przeceny, 20%? weź.... tu nigdy nie było wyprzedaży jak za granicą po 70-80%... tu tylko tak piszą do70% taaa jasne..
|
|
|
#2166 |
|
Zakorzenienie
|
Guciu świetne zdjęcia
imprezka chyba była udana, co? Ja dzisiaj miałam wizytę u gina Dzidzia rośnie, serduszko bije miarowo i czysto, szyjka w porządku. Gin mówił chyba z trzy razy że nie ma się do czego przyczepić
|
|
#2167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się, że Patryk robi postępy! Zdolny chłopczyk z niego! A co do wakacji, to my z TŻetem coś myślimy, żeby pojechać w maju gdzieś na tydzień, ale nie wiem na ile nasz pomysł wejdzie w życie i gdzie moglibyśmy się wybrać, a później w wakacje na dłuższy wypoczynek też pojedziemy
|
|
#2168 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, wszystkiego dobrego dla każdej z was w tym Nowym Roku, mamusiom pociechy z dzieciaczków, ciężarnym szczęśliwego i jak najmniej bolesnego porodu, planującym zafasolkowania w tym roku. Cieszcie się wszystkie mężusiami i bądźcie ogromnie szczęśliwe!
Martuś, byliśmy u moich rodziców w Wigilię, ale nie na kolacji. Pojechaliśmy na ciacho i kawę To już drugie święta nie w moim rodzinnym domu, ale jakoś nie jest mi lżej i tęsknię bardzo za moją rodzinką szczególnie w takim czasie. Tęsknię za gwarem przepełniającym cały dom i nawet za nerwowymi kłótniami co kto ma jeszcze zrobić Aniu, witaj po długiej nieobecności ![]() Ktosiu, super, że maleństwo zdrowo rośnie ![]() Kwiatuszku, bardzo i przykro, że tak wyszło z pracą męża. Trzymam kciuki za znalezienie pracy w Polsce
|
|
|
|
#2169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję!Cieszę się, że u lekarza wszystko ok i że maleństwo rośnie!
|
|
#2170 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, tak mi przez te święta mózg zaśniedział, że patrzę w te moje notatki i nie wiem o co chodzi i co miałam na myśli... ojjj myslałam, że to lżej pójdzie
gdybym od razu się za to wzięła to bym było tylko rach ciach a tak... ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
bardzo się cieszę że dzidziuś rośnie zdrowo!Rybulka a to dlaczego nie jeździcie do Ciebie na wigilię?
|
|
|
|
|
#2171 |
|
Zakorzenienie
|
bzyczka1 super!!!!! oby tak dalej!!
Gucia dlatego ja się śmieję z tego DO 70% bo 20 to cud mam nadzieję że wasz wypad będzie udany ![]() Rybulka kurcze a czemu 2 lata z rzędu u męża? to przez tą sytuacje z dziadkiem? hmm mam nadzieję że w tym roku będziecie u twoich rodziców, bo musisz zaczerpnąć tej iście świątecznej atmosfery czytaj nerwowej ![]() a tak naprawdę rozumiem cię że tęsknisz, my co roku się wymieniamy a mimo wszystko jak nie jestem "u siebie" to mi smutno... a jak sylwester? jak myślę o Tobie i sylwestrze to mi się ludzki chińczyk przypomina ![]() ![]() Ana*** hahahaha boroczku
|
|
#2172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moim guru jest Candis OlsenGucia, Madzialenka, Martucha, Katunia, Ktosia dzieki za pozytywne słowa o remoncie Agatko, super wyglądałaś Tz się źle czuł w sylwestra i już myślałam, ze zostaniemy w domu, ale kolega do którego szlismy zadzwonił i wjechał mu na ambicje więc pojechaliśmy. Jakoś za bardzo nie poczułam, ze nowy rok. Były oczywiście życzenia i całusy Tż się na mnie od dwóch dni gniewał i nie chiał mi dać buzi o północy to powiedziałam, ze musi żeby ten rok był dobry dał, a później oczywiscie już było tylko lepiej (ps.pobiliśmy nasz rekord ) Reszcie towarzystwa też nie chciało się imprezować i o pierwszej już byliśmy w domu a w Nowy rok świetowałam w domu z mamą- otworzyłysmy sobie szampana i gadałysmy Tż nie pił alkoholu tylko leżał w łóżku
|
|
|
|
|
#2173 |
|
Zakorzenienie
|
Guciu my w maju to pojdziemy co najwyżej na porodówkę
ale za to na wakacje się wybieramy, troszkę mam obaw bo z takim maluszkiem, ale damy radę, nie my pierwsi i nie ostatni Załamałam się...byłam w sklepie kupić sobie biustonosz jakiś pasujący na moje cyce...i co, pasował tylko dla karmiących, taki calkiem miękki. Ale wzięłam bo z tych nawet twardych po połowie nic się nie dało wybrać, a takie całkiem miękkie nie dla karmiących to jak dla starych babek mam jeden dla karmiących już ale nie chciałam go teraz nosić by był świeży do szpitala a z mojego sporego b wyszło D
|
|
#2174 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Kasiaher, Katunia trzymam kciuki za szczepienie Bzyczko dobrze, że z maleństwem wszystko ok Gucia jestem ciekawa twojego przebrania Gold remont idzie pełną parą, różnica do tego jak było, a jak jest po prostu nie do opisania. Podoba mi się łazienka i mozaika w kuchni-piękna |
|
|
|
#2175 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marta wracamy na koniec lutego lub początek marca,chcemy przesiedzieć tutaj to największe zimno w Pl,bo nadal nie mamy gazu ziemnego w mieszkaniu. Jestem przerażona tym powrotem,cały czas byłam pozytywnie nastawiona ,a teraz zaczyna mnie to stresować na maxa,ale to podobno normalne....prawie 6 lat minęło nie wiem kiedy!Nie chcę Cię martwić ,ale nie bądź pewna na 100% że siostra wróci za 2 lata my planowaliśmy tutaj być rok ,a zobacz jak zleciało oczywiście życzę jej szybkiego powrotu.Oni na mieszkanko chcą zbierać? Siostra pracuje?A propos tych przecen to faktycznie masakra....tutaj na sales można dorwać super szmatki od 1 euro... Cytat:
Cytat:
Wzajemnie kochana![]() No właśnie dlaczego dwa lata z rzędu u Tż? Mi też brakuje mojej rodzinki w święta,nawet tych kłótni
|
|||
|
|
|
#2176 |
|
Zakorzenienie
|
Baja dziekuję
Też bardzo lubię ogladać filmy. Wczoraj obejrzelismy Hanibal, po drugiej stronie maski (Hanibal Rising) i wśród opinii internautów było dużo określeń, że taki obrzydliwy, straszny, (nie lubię takich filmów), ale zaczęliśmy ogladać i wogóle mnie nie ruszył pojawia się motyw dziecka, które widziało zbrodnię na swojej rodzinie i teraz morduje złych ludzi (jak w Dexterze )
|
|
|
|
#2177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rybulko, a czemu u TZeta 2 lata? Mnie się udało, bo w tym roku wigilię spędziliśmy wszyscy razem - rodzina TŻeta i moja u moich rodziców . Bardzo mi to odpowiadało i mam nadzieje, że tak już zostanie
|
|
#2178 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia (apropo fotek) od razu skojarzyła mi się piosenka Pewex-a ,,Dziunia"
,,Ja tobie mówię, mówię. Ja tobie mówię, mówię. I'm najlepsza dziunia, tutaj w clubie. Ja tobie mówię, mówię Ja tobie mówię, mówię I'm najlepsza kumasz, dziunia w clubie." puść sobie to się pośmiejesz |
|
|
|
#2179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I faktycznie pasuje
|
|
#2180 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A tak wogóle, to Gucia też chcę fotki zobaczyć
|
|
|
#2181 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(A i Dexter raczej nie robił tego, żeby zeżreć ofiary )Film średni (naprawdę ludzie mówią, że taki straszny?), ale główny bohater w tym wrednym uśmieszkiem niczego sobie ![]() I polecam książki Harrisa - książkowe "Milczenie Owiec" jest jeszcze lepsze od rewelacyjnego filmu Cytat:
![]() to ja już wolę wersję z Madagaskaru - tamta chociaż śmieszna była
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-01-03 o 11:39 |
||
|
|
|
#2182 |
|
Zakorzenienie
|
Domi, jaka Twoja córcia już pannica
![]() Martuś, nam też teściowa w zeszłym roku mówiła o pieniądzach do księdza, żeby dać 100 złotych, a ja Teowi powiedziałam, że nas na to nie stać i nie dam tyle. Daliśmy w końcu 50. Fajnie się mówi, jak się zarabia ileś tam razy więcej niż my ![]() A w tym roku był u nas diakon młodszy ode mnie, którego kojarzę z liceum Śmiesznie było Za to ministrant dał taki popis, że ja nie wiem co z niego wyrośnie… Usiedli u nas i ten se wyciągnął komórkę, puścił muzykę i podrygiwał ![]() Też małemu dajemy słoiczki, ale też czasem dostaje zupkę normalną, czy sucharki, biszkopciki, chrupki, ziemniaczki, marchewkę czy jabłka. Wzbogacam mu coraz bardziej jedzonko Albo mu daje polizać jakiś owoc a on się tak fajnie marszczy i robi rozwalające minki Praktycznie wszędzie jest napisane, że to lepiej niż samemu gotowac takiemu maluchowi, bo oni to wszystko robią ze specjalnych produktów i w specjalnych warunkach. |
|
|
|
#2183 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Co to lenistwo robi z człowiekiem ![]() ![]() Cytat:
![]() A co do Sylwestra to dobrze, że się pogodziliście... no a czasem warto się pokłócić dla tak miłego godzenia... ![]() ![]() ![]() Cytat:
chociaż z pół rozmiaru ![]() ![]() W ogóle to po porodzie i karmieniu piersi wracają to pierwotnego stanu? ogólnie to chyba zależy od osoby prawda? bo ostatnio rozmawiałam z koleżanką to mówi, że teraz ma mniejsze niż przed ciążą tak to ja bym nie chciała Cytat:
nie wyobrażam sobie nie być u siebie na wigilii ja to taki wrażliwiec jestem, że od razu bym się popłakała...
|
|||
|
|
|
#2184 |
|
Zakorzenienie
|
Chodzi Ci Maju o to, że on też jadł swoją siostrę
on się o tym akurat dowiedział na sam koniec, a przez cały film on nie pamietał co się z jego siostrą stało, wiec mordował z chęci zemsty.
|
|
|
|
#2185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale i tak mam w głowie obraz już dorosłego Lectera, który zemstą bynajmniej się nie kierował ![]() (To już bardziej Bruce Wayne pasuje do tego schematu
|
|
#2186 |
|
Zakorzenienie
|
przegięłaś z tym znaczkiem
|
|
|
|
#2187 |
|
Zakorzenienie
|
Gold tak mnie zainspirowałaś stwierdzeniem metamorfozy, że musiałam zrobić przegląd Twojego dziennika budowy! iii...... stwierdzam rewolucję!
Pięknie, oj pięknie
|
|
|
|
#2188 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Gucia a gdzie te fotki bo ja nie widze ![]() Mi też sie marzy jakiś wyjazd na wakacje ale mój tż to straszny domator i ciężko go będzie gdzieś wyciągnąć, mi się marzy Grecja tylko że tża muszę nawet na wyjzd weekendowy kilka tygodni namawiać, co dopiero na zagraniczne wakacje.Już nie mówie o kasie bo jakbyśmy trochę pooszczedzali to by sie nazbierało. Tylko że tż zawsze mówi że mamy pilniejsze wydatki
|
#2189 |
|
Zakorzenienie
|
ale się wkurzyłam pojechałam do tesco ucieszona że kupiłam tabletki do zmywarki classic z calgonit finish za nie całe 29zł dwie paczki a tu idę do sklepu pod inna nazwą ale to też tesco a tam all in one za tyle samo i cytrynowe
ale zmywara będzie w tym tygodniu więc jak TŻ podłączony to będę się cieszyć ![]() wizażanki które polecacie produkty do zmywarki?
|
#2190 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.

codziennie oglądam jakiś film, serial albo kilka razy dziennie
To jest nasz nałóg i zarazem pasja

)
chyba
tak do 2 godzin maksymalnie 
a liczyłam na jakieś przeceny ,ale tam chyba po Nowym Roku dopiero.

mam jeden dla karmiących już ale nie chciałam go teraz nosić by był świeży do szpitala