|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI
Czesc dziewczyny!!!
nalesniki wczoraj wyszly pyszne i takie ogromniaste ciasto nie sciekalo bo od razu sie scinalo na rozgrzanej patelni.gani sliczne zdjecia,sliczna ty Maliniarko sliczny lakier! aktogimka gratuluje pomadki! ja tez codziennie uzywam jednej z Ives Rocher...fajne sa bardzo! nosku gratulacje! a to niespodzianka w sam raz na Nowy Rok!!! pierscionek przecudny!!!ale bylo romantycznie az mi sie lezka uronila w oku! ile jestescie razem? kotka witaj! nynka jak duzo kolorowki: 2 cienie,podklad...ogromne gratulejszyn!!! ![]() Ksiazki mnie wzywaja o kurcze 17-stego mam egzamin
|
|
|
|
#3932 |
|
Zakorzenienie
|
Czuję się jak jakiś ufolec - siedzę z palcami owiniętymi folią aluminiową i zmywam lakier z sylwestra. Pierwszy raz robię to tą metodą. Mam nadzieję, że palce naprawdę nie będą uciapane lakierem.
Na dodatek wylałam w łazience pół zmywacza do paznokci, bo mi się butelka przewróciła.
|
#3933 |
|
Zakorzenienie
|
a ja do końca maja mam oddać pracę magisterską a mam dopiero 16 stron
a jak już usiądę to mam pustkę w głowie i nie mogę zdania sklecić
|
#3934 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
ladnieja czuje że w styczniu bedzie sporo zuzyc ale i tez sporo zakupow....
|
|
|
#3935 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
|
|
#3936 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
cuciola jesteśmy ze sobą 6 lat i prawie 5 miesięcy
pierścionek bardzo mi się podoba , TŻ trafił w gust jak mało kto, jest delikatny, ale nie jest takim typowym "jednooczkowcem" a za takimi nie przepadam. No i śmiał się, że 7 kamieni na 7 rozpoczętych wspólnych lat. ![]() Ale jak zobaczyłam cenę (bo oczywiście nie oparłam się, żeby zobaczyć skoro wiedziałam skąd jest pierścionek ) to opadła mi szczęka..... w życiu bym tyle nie wydała na błyskotkę ..---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- I BARDZO BARDZO dziękuję Wam za gratulacje do tej pory nie mogę uwierzyć
|
|
#3937 |
|
Zakorzenienie
|
Nosek, kiedy ślub, kiedy ślub?
![]() (To pytanie kojarzy mi się z czasami przedszkola/podstawówki i jak się z chłopakiem trzymało za rękę, to zaraz reszta dzieci pytała "kiedy ślub?". )---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- A pierścionek jest przepiękny. Prosty, a jednocześnie strojny.
...and then she'd say: It's OK, I got lost on the way but I'm a Supergirl and Supergirls don't cry! Edytowane przez aktogimka Czas edycji: 2011-01-03 o 13:34 |
|
|
|
#3938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3939 | |||
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
TŻ chce w 2012 chcę studia skończyć, odciąć się finansowo od rodziców no i marzy mi się, że sami opłacimy organizację ślubu i ewentualnego wesela ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ano właśnie ![]() EDIT: wrzucam fotkę
Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2011-01-03 o 14:08 |
|||
|
|
|
#3940 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak cudownie! Cytat:
Niczym z serialu! Cudownie to wszystko wyszło!Cytat:
![]() Zużyłam pastę Blend-a-med 3d white 125ml
|
|
#3941 |
|
Raczkowanie
|
witam po dlugiej nie obecnosci ale jaos nie mialam czasu na pisanie choc staralam sie Was nadrabiac ale i z tym jestem do tylu ale za to zuzycia poszluy mi lepiej niz wizaz...
zużycia 1.ziaja-uniwersalny plyn do demakijazu oczu 2.eveline-balsam orchidea 3.probka podkladu z max factora 4.probka podkladu jakis z gazety nie panietam co to bylo 5.mexx-probka perfum 6.avon-szminka suger cane 7.tesco-plyn do kapieli 8.avon-galaredka pod prysznic 9.syoss-odzywka do wlosow 10.syoss-szampon do wlosow 11.colodent pasta do zebow 12.cien-antybakteryjne mydlo do rak w plynie 13.avon foot works gleboko nawilzajacy kerm do stob z wisnia 14.garnier-matujaco nawilzajacy krem do twarzy 15.clean &clear plyn do mycia twarzy przewiw blyszczeniu sie skory 16.fa- sztyft pod pachy active pearls 17.probka maski do wlosow pantene pro-v kupione farmona -mus do ciala melon i arbuz perfum fm group nr 237 prezenty herbal essences szampon odzywka i maska do wlosow dove lotion do ciala ile z czego mi zapasu zostalo to dopisze pozniej a teraz Was doczytam
|
|
#3942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3943 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
ja na wszystkie seminaria chodze i w kontakcie z promotorem tez jestem, tylko ze jeszcze nic nie napisalam
|
|
#3944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jak ze swoją jeszcze się kontaktowałam to wysyłałam jej fragmenty tekstu do przejrzenia albo o coś wciąż pytałam
|
|
#3945 | ||
|
Zakorzenienie
|
Gratulację i pozytywnie zazdroszcze
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3946 |
|
Zakorzenienie
|
Nosku ależ pieknie to wszystko, aż się łza w oku kręci, pierścionek cudny
![]() nynko ładny bilans całkiem, bardzo duzo nie wydałaś kristelko tylko 2 zakupy? jak Wy to robicie dziewczyny ![]() powodzenia wszystkim w pisaniu prac i nauce, wspieramy się ![]() kupiłam dzisiaj sprej do prostowania włosów, 2 lakiery i top coat...jestem niemożliwa, chyba przestanę się z tych lakierów spowiadać aaaa i przemeblowywali u mnie w mieście w takim "centru" drogerię...i ku mojemu zaskoczeniu zobaczyłam szafę z essence nie wiem czy się cieszyć czy płakać :x
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-01-03 o 16:38 |
|
|
|
#3947 |
|
Zakorzenienie
|
Sliczny ten pierscionek ubielbiam biale zloto!!!
Maliniarko na sam poczatek roku chcesz baty za lakiery? Hosenke chcesz pobic?
|
|
|
|
#3948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko muszę jeszcze 10 razy tyle uzbierać
|
|
|
#3949 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzuciłam do odpowiednich watków zakupy grudniowe - z pielęgnacji i kolorówki.
Na dniach wrzucę całe zbiory.
|
#3950 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
|
|
#3951 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Wow Cytat:
Cytat:
Potem będziesz płakać od batów Kupiłam błyszczyk Kobo i peeling Daxa. Spałam niecałe 4h, na 8:00 miałam do pracy, a jeszcze o 18:00 jadę na angielski... A ja już padam... |
||
|
|
|
#3952 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja myślę że z lakierów nie będę się odwykować bo niby po co ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- ale licencjat objętościowo chyba krótszy tak??
|
|
#3953 |
|
Zakorzenienie
|
Nynko: nie ma reguły. Moja praca lic była dłuższa niż mgr. Promotor skracał jak mógł, bo potwierdził, ze dobra praca z zakresu nauk przyrodniczych powinna być jak najkrótsza, ale przy tym wyczerpywała temat - powinna być napisana tak, żeby każdy wyraz coś wnosił do pracy i nie mógł zostać pominięty.
Skracał nawet takie sformuowania: "zarówno ... jak i ...", "w obu przypadkach" zastępując to prostym: np. "obie". Nie znosił lania wody i sformuowań upiększających treść. Przez to było mi poczatkowo trudno pisać i wpadałam w szał, gdy z 5 stron robił mi pół, wykreślajac własnie takie ozdobniki i w wielu sformuowaniach twierdząc: "to przecież oczywiste więc prosze o tym nie pisać" i "nie można zakładać że osoba, która będzie czytała pracę jest całkowitym laikiem". No ale co promotor to inne wymagania i podejście. U nas na seminariach przygotowywaliśmy prezentacje z anglojęzycznych artykułów naukowych, publikowanych w czasopismach dla fachowców (nie popularno-naukowych), które były w jakiś sposób związane z pracą.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-01-03 o 17:38 |
|
|
|
#3954 |
|
Zakorzenienie
|
Jakieś 70 stron.
Jeszcze mi się telefon zje...ał Spadł mi na ziemię i nie działa ekran. Telefon jako tako włączyć mogę, klawisze się podświetlają, ale ekran czarny... Raz tak miałam i potem sam się naprawił, ale nie wiem, czy teraz też tak będzie... Wprawdzie od jakiegoś czasu zbieram się na kupno nowego, ale nie chciałam jeszcze z tej wypłaty, tylko dopiero min. za 1,5 miesiąca. No ale nie wiem, czy będę miała wybór...
|
|
|
|
#3955 |
|
Zakorzenienie
|
Nusia: współczuję
Mi się niedawno zrabał aparat, a dokładniej migawka - dobre zdjęcia wychodzą tylko z lampą, a bez są prześwietlone (np. robiąc na zewnątrz gdy wokoł biało wychodzi całkiem białe zdjęcie). Kilka dni później wygrałam nowy aparat w konkursie Avonu (dla konsultantek) Muszę zadzwonić do faceta który naprawia cyfrówki ile by to kosztowało
|
#3956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to nie jest max???
|
|
#3957 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale dobrze poszło z dzieciakami Cytat:
nabytki ![]() nie wiem co mi z tym złotym brokatem strzeliło, ale uśmiechał się do mnie, naprawdę
|
|
|
#3958 | |
|
Zadomowienie
|
Nosku ogromne gratulacje!!
Dzięki. ![]() Może mogło być lepiej, ale jest całkiem ok. Wow, super miesiąc. ![]() Cytat:
![]() Zaczął się nowy miesiąc, przewiduję dużo zużyć a zakupów postaram się nie robić, mam jakoś tak z nowym rokiem chęci na porządny odwyk.
|
|
#3959 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję bardzo
Już nic nie stoi na przeszkodzie ![]() ![]() Gratulacje, cudowny początek roku, aż mi się ciepło wewnątrz zrobiło . Scenerię rzeczywiście dobrał bardzo romantyczną Będziemy trzymać kciukasy za owocną naukę i pomyślny rezultat egzaminu Cytat:
|
|
|
|
|
#3960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:57.

ciasto nie sciekalo bo od razu sie scinalo na rozgrzanej patelni.

Na dodatek wylałam w łazience pół zmywacza do paznokci, bo mi się butelka przewróciła.

a jak już usiądę to mam pustkę w głowie i nie mogę zdania sklecić

ale usprawiedliwiam się tym, że odważyłam się w końcu wyrzucić sporo kolorówki która i tak nie była używana

, TŻ trafił w gust jak mało kto, jest delikatny, ale nie jest takim typowym "jednooczkowcem" a za takimi nie przepadam. No i śmiał się, że 7 kamieni na 7 rozpoczętych wspólnych lat.
) to opadła mi szczęka.....

A w tle leciało "Tears in heaven"
mówi, że brał na oko a pierścionek jest idealny.. 

Spadł mi na ziemię i nie działa ekran. Telefon jako tako włączyć mogę, klawisze się podświetlają, ale ekran czarny... Raz tak miałam i potem sam się naprawił, ale nie wiem, czy teraz też tak będzie... Wprawdzie od jakiegoś czasu zbieram się na kupno nowego, ale nie chciałam jeszcze z tej wypłaty, tylko dopiero min. za 1,5 miesiąca. No ale nie wiem, czy będę miała wybór...