Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-03, 16:18   #2071
marthaaa
Raczkowanie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

Hej

Miło słyszeć, że z 'dniem paszteta' nie jestem sama. Dziś to już wyglądam tragicznie Rano nie miałam czasu ,żeby się jakoś ogarnąć, w dodatku mam katar, czerwony nos, pozadzierane skórki ... No masakra
A najlepsze jest to,że wczoraj...Zasnęłam z maseczką na głowie no i dziś co mam na włosach ,to wolę nie mówić, bo zaspałam i nie zdążyłam ich umyć Cieszę się, że w szkole jakoś tak mało ludzi widziałam Ogólnie co do szkoły - jest zaledwie poniedziałek , a ja już jestem zmęczona Dobrze, że mam długi weekend teraz i następny też.

Swoją drogą umówiłam się do fryzjera - na razie tylko na ścięcie, bo z malowaniem się zastanawiam no i to 200zł przynajmniej, a wolałabym iść na mikrodermabrazję, póki jest zima
Muszę sobie kupić jakieś dodatki do mojej sukienki na połowinki 13ego stycznia- jak zwykle wszystko odkładam na ostatnią chwilę W ogóle jestem jakaś taka zakręcona, nic mi się nie chce, nawet jeść, a to dziwne Dogadałam się także z koleżankami co do siłowni i w lutym zaczynamy

E.J. Dzięki Jaka tam laska, normalna dziewczyna
Caate , ja nie wiem jak on Ci może nie wierzyć No i mowić, że nie jesteś ideałem, przecież z wyglądu - jesteś jak milion dolarów - a w charakterze to każdy ma jakiś feler

Blondyneczko masz super córcię ( i ładne drzwi w tle )

Moja miłość : Juan Martin Del Potro
marthaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 17:13   #2072
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Hej
Boże, marthaaa mam podobnie, zaledwie jeden dzień szkoły a ja juz czuję się tym wszystkim zmęczona oo tak, ten week bardzo się przyda i chyba wybiorę się na jakąś impreze, sylwester spędziłam spokojnie to teraz trzeba to sobie odbić w nowym roku

Ja zawsze mam dzień paszteta gdy jestem bez makijażu

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 17:35   #2073
Kalpana
Zakorzenienie

Cześć Ślicznotki

Snow mam serum do zniszczonych końcówek z Avonu, które jest zachwalane, ale niestety nie zauważyłam, żeby coś pomogło. Chciałabym coś, żeby mi odbudowało włoski, bo mi się łamią i rozdwajają końcówki, ale to czego używałam do tej pory nie przyniosło efektów

E.J. hehe dzięki, ale rachunki dotyczące mojego wyglądu mają się tak, że wad jest więcej niż zalet.

Caate ślicznie wyglądałaś

Pisałam Wam, że dzisiaj miał chodzić ksiądz po kolędzie dzisiaj. Chciałam się na niego nie natknąć, a tymczasem akurat wychodził od nas, kiedy ja wchodziłam. No i powiedział, żebyśmy z TŻtem przyszli do niego, ale żeby to się nie przeciągnęło na kilka lat (no wiecie, księża się zmieniają, więc lepiej żeby on zarobił, niż jak przyjdzie jakiś nowy....) no i teściowa mówiła, że powiedział, że do komunii chodzić nie możemy, do spowiedzi- jeśli nam jakiś ksiądz rozgrzeszenia udzieli, to można, ale marne szanse, a babcia TŻta powiedziała, że są u nas rozwodnicy, którzy do komunii chodzą, a ksiądz zaczął mówić, że rozwodnikom wolno (jego matka i brat są podobno po rozwodzie, więc to wszystko tłumaczy...).

W szkole cieszyłam się ogromnym zainteresowaniem, wszyscy chcieli obrączkę oglądać, jakby nie wiem co to było.... hehe Poszłam do wychowawczyni, żeby jej powiedzieć, to mnie wyściskała i wycałowała i pytała się czy mi dobrze i w ogóle, że myślała o mnie w święta, że mojej matki przez te 4 lata szkoły ani raz nie widziała....
A jedna nauczycielka powiedziała, że ślub w moim wieku to głupota i takie tam.... Trudno, jej poglądy.... Ja uważam, że wiek nie ma nic do rzeczy, bo liczy się to co się ma w głowie... Ale prawdę mówiąc ona w swojej ma chyba niewiele, bo jest jedną z tych pustych lal... :/

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 17:40   #2074
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Ja w sumie też mega w sylwestra nie popiłam. Ale się bałam, że jak będę porządnie pijana to ten dziki tłum mnie rzuci, zniszczy i zadepcze I tak się czułam jak na zamieszkach

Balowanie w miejscach, gdzie się zjeżdzają tysiące osób to chyba nie dla mnie. Ale do Pragi tak czy inaczej wrócę, bo ładnie

A jakie sklepy: prada, loubutin, dkny, hermes, burberry i inne, których jeszcze nie minęłam. No ale skoro tam przyjeżdza sporo kasiastych Rosjan to się nie dziwię

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 17:46   #2075
loluska
Zakorzenienie

Hej niestety rozłożyło mnie całkiem, zamiast iść dziś na zajęcia leże cały dzień w łóżku bo taki mam kaszel że płuca wypluwam ;/ Przeleżę kilka dni i mam nadzieję że lepiej będzie...

Oglądałam dziś nas TLC program "Dwie twarze" o Katie Piper. I tak jakoś mną to wstrząsnęło Jak można zrobić coś takiego... Nie wiem czy widziałyście program lub słyszałyście o tym, ale w internecie jest tego pełno. Piękna modelka, która została oblana kwasem przez faceta, z którym była przez jakiś czas i który ją zgwałcił. Tragedia, ale jestem pod wrażeniem jej siły i chęci do walki... ja bym chyba nie umiała się z takiego czegoś podnieść.

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
no jak uważasz

Ja też od jutra nie jem słodyczy i nie pije gazowanych napoi
Snow a po co Tobie taka dieta? przecież ty taka chudziutka...
W ogóle Buahot tez nie widzę potrzeby abyś chudła. Dziewczyny, facet nie pies na kości nie poleci, jak to kiedyś usłyszałam

Cytat:
Napisane przez zffazoffana Pokaż wiadomość
bardzo dziękuję za zaproszenie
przyjęte oczywiście

dzisiejsze spamowanko:
lakier i odżywka na paznokcie
odżywka na włosy i 2 razy mycie
balsam joanny z apteczki babci na włosy (jest cudooowny )
balsamik z neutrogeny
paski wybielające na ząbki
maseczka błotna avon planet spa
i pokrzywa do picia
Teraz czekam na Twoje zdj Bo o ile sie nie mylę miałaś wstawić

Caate
, jak zawsze piekna

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 17:51   #2076
agusiownik
Zakorzenienie

loluska też oglądałam ten program i byłam wstrząśnięta

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 17:54   #2077
kobietasukcesu
zawsze mam racje

loluska: jak dojdzie co do czego to człowiek potrafi znaleźć w sobie czasami takie pokłady siły, że ciężko sobie wyobrazić.

<3 <3 <3
Stary 2011-01-03, 18:01   #2078
kaaasiuleczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mitsukki Pokaż wiadomość
caate, kobietasukcesu na ebayu

snowhitee ja kiedyś chciałam wybielać u dentystki i mówiła mi wtedy, że na początku zawsze bolą zęby. To mnie przestraszyło i zrezygnowałam ;(

marthaaa Dzień paszteta? Czasem mam chociaż rzadziej niż parę lat temu, nie wiem od czego to zależy Ale np. moja koleżanka stwierdziła, że nigdy coś takiego się jej nie zdarza, znaczy jest z siebie wiecznie zadowolona chyba Ostatnio może nie tyle co czułam się niezbyt piękna, ale makijaż mnie znienawidził, podkład nabrał odcienia wściekłej marchewy, a puder był plackowaty
a jak to znaleźc na tym ebayu bo ja próbowałam i nici z tego na all sa ale ponoć dużo droższe to te bb kremy tak??

zapraszam do ogladania i komentowania
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html
kaaasiuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 18:18   #2079
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Cześć Ślicznotki

Snow mam serum do zniszczonych końcówek z Avonu, które jest zachwalane, ale niestety nie zauważyłam, żeby coś pomogło. Chciałabym coś, żeby mi odbudowało włoski, bo mi się łamią i rozdwajają końcówki, ale to czego używałam do tej pory nie przyniosło efektów

E.J. hehe dzięki, ale rachunki dotyczące mojego wyglądu mają się tak, że wad jest więcej niż zalet.

Caate ślicznie wyglądałaś

Pisałam Wam, że dzisiaj miał chodzić ksiądz po kolędzie dzisiaj. Chciałam się na niego nie natknąć, a tymczasem akurat wychodził od nas, kiedy ja wchodziłam. No i powiedział, żebyśmy z TŻtem przyszli do niego, ale żeby to się nie przeciągnęło na kilka lat (no wiecie, księża się zmieniają, więc lepiej żeby on zarobił, niż jak przyjdzie jakiś nowy....) no i teściowa mówiła, że powiedział, że do komunii chodzić nie możemy, do spowiedzi- jeśli nam jakiś ksiądz rozgrzeszenia udzieli, to można, ale marne szanse, a babcia TŻta powiedziała, że są u nas rozwodnicy, którzy do komunii chodzą, a ksiądz zaczął mówić, że rozwodnikom wolno (jego matka i brat są podobno po rozwodzie, więc to wszystko tłumaczy...).

W szkole cieszyłam się ogromnym zainteresowaniem, wszyscy chcieli obrączkę oglądać, jakby nie wiem co to było.... hehe Poszłam do wychowawczyni, żeby jej powiedzieć, to mnie wyściskała i wycałowała i pytała się czy mi dobrze i w ogóle, że myślała o mnie w święta, że mojej matki przez te 4 lata szkoły ani raz nie widziała....
A jedna nauczycielka powiedziała, że ślub w moim wieku to głupota i takie tam.... Trudno, jej poglądy.... Ja uważam, że wiek nie ma nic do rzeczy, bo liczy się to co się ma w głowie... Ale prawdę mówiąc ona w swojej ma chyba niewiele, bo jest jedną z tych pustych lal... :/
Bardzo fajne serum do włosów jest z Joanny apteczka babuni z mlekiem i miodem Kosztuje niecałe 6zł, jest regenerujące, w każdym razie końcówki po nim wyglądają bardzo przyzwoicie

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Hej niestety rozłożyło mnie całkiem, zamiast iść dziś na zajęcia leże cały dzień w łóżku bo taki mam kaszel że płuca wypluwam ;/ Przeleżę kilka dni i mam nadzieję że lepiej będzie...

Oglądałam dziś nas TLC program "Dwie twarze" o Katie Piper. I tak jakoś mną to wstrząsnęło Jak można zrobić coś takiego... Nie wiem czy widziałyście program lub słyszałyście o tym, ale w internecie jest tego pełno. Piękna modelka, która została oblana kwasem przez faceta, z którym była przez jakiś czas i który ją zgwałcił. Tragedia, ale jestem pod wrażeniem jej siły i chęci do walki... ja bym chyba nie umiała się z takiego czegoś podnieść.

Snow a po co Tobie taka dieta? przecież ty taka chudziutka...
W ogóle Buahot tez nie widzę potrzeby abyś chudła. Dziewczyny, facet nie pies na kości nie poleci, jak to kiedyś usłyszałam

Teraz czekam na Twoje zdj Bo o ile sie nie mylę miałaś wstawić

Caate
, jak zawsze piekna
Loluska ja tam chudnąć nie chcę, pisałam Wam niedawno, że przytyć by się przydało ze 2-3kg Ale mi chodzi o ząbki Dziś zaczęłam stosować paski blend a med i już zamierzam zapomnieć o czekoladach, pepsi, mocnej herbacie i kawie choć ją i tak pijam bardzo rzadko a to i tak jest taki coffe-milkshake bardziej bo ponad połowę mleka wlewam

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 18:28   #2080
buahhot
Marcelover ♥♥♥

ehh powiem Wam ze ciezko mi idzie pisanie pracy...

_Alessandra powiedz mi prosze jaki dokładnie masz ten BB cream? i czy zamawiałaś sama czy może z kims?

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 18:32   #2081
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

ech kobitki a możecie coś polecić na wygładzenie włosów... bo mam takie beznadziejne, coś tam odstają na każdej długości a chciałbym mieć takie fajne gładziutkie

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 18:36   #2082
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
ech kobitki a możecie coś polecić na wygładzenie włosów... bo mam takie beznadziejne, coś tam odstają na każdej długości a chciałbym mieć takie fajne gładziutkie
Jedwab biosilk, odżywka ce-ce z jedwabiem i odżywka isana z olejkiem z babassu

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 18:43   #2083
_Alessandra
Zakorzenienie

Hej Kochane
Dziś niestety tu miejsca długo nie zagrzeję, ale dziś 1 dzień szkoły i już zostaliśmy porażeni nawałem pracy Już w następny poniedziałek mam spr. z historii z całego wielkiego działu, z geografii prawie od początku roku + referat na ten czwartek, a i w pon. jeszcze kartkówka z obsługi konsumenta. Do tego jutro już pierwsza kartkóweczka z matmy, w tym tygodniu ma być jeszcze jedna i jeszcze jedna w następnym, no przecież my przez tą kobietę nie zdamy ! A ona nic kompletnie nie tłumaczy, tylko leci z materiałem i praktycznie wszyscy korki biorą i korepetytorzy nawet nam mówią, że przecież my to umiemy i nie są nam aż tak potrzebne korepetycje a przychodzimy na lekcje i taki stres nas zżera i te zadania z kosmosu, których w książce nie ma, nie przerabialiśmy, ale "to jest zawarte w tym materiale i szukajcie też w innych książkach" no paranoja.. I jeszcze jeden referat z biologi i historii i sprawdzian z biologii w następnym tygodniu...
A potem już 2 tygodnie ferii ! Znaczy u nas na Dolnym Śląsku to są od 14 lutego, ale nasza klasa ma wtedy praktyki i "oddali" nam te ferie w ostatnich 2 tygodniach stycznia

Tż dziś u mnie był, bo mi matmę tłumaczył i posiedzieliśmy trochę a teraz zabieram się za lekcje i czytanie streszczenia "Potopu" bo nas dziś oświecili, że od jutra przychodzi nowa nauczycielka z polskiego (tamta jest na zwolnieniu, bo ma problemy z donoszeniem ciąży...) i podobno taka kosa jak nam opowiadały inne klasy...I myśmy mieli to przeczytać, ale że tamtej pani nie było, no to nikt nie czytał i dziś to już w ogóle na pewno tego nie przeczytam, także dzięki Boże za te streszczenia

W ogóle to dzisiaj takiego miałam lenia rano, żeby wstać i się ogarnąć i do tego włosy mi stały we wszystkie strony i były takie przyklapnięte na górze, że aż szkoda było patrzeć, to nie dość, że zaspałam i poszłam do szkoły na 2 lekcje dopiero, to potem nie mogłam w ogóle się dobudzić, taka zmęczona byłam i nie do życia, w ogóle się śmialiśmy, że wszyscy jak zombie się zachowują i wyglądają...

Żeby nie było, że Ola tu znów offa tylko strzela...To oto dzisiejsze spamowanie
- 2x zielona herbata
- Merz Spezial x2

Włosy:
- umyte szamponem brzozowym, Farmony
- odżywka, John Frieda na chwileczkę
- spray Lekkie i Mocne, Pantene
- serum termoochronne, Marion
- jedwab, CHI na końcówki
- odżywka bursztynowa, Farmona na skalp
- zero prostowania

Twarz:
- krem Alantan Plus
- krem pod oczy, Flos-Lek x2 (drugi raz będzie wieczorem)
- punktowo sztyft z filtrem spf50, La-Roche Posay
- starannie wytuszowane rzęsy
będzie:
- demakijaż micelem Bourjois i płynem dwufazowym, Bielenda
- olejek pichtowy punktowo na noc
- olej FurMama Ross na noc
- gruba warstwa Bambino na usta na noc

Ciało:

- krem do rąk co jakiś czas, Isana
będzie:
- masaż Syrenką
- balsam odżywczy, Oriflame
- krem do stóp, Avon
- maść nagietkowa na dłonie i stopy na noc

A i jeszcze jedno co do tematu wyglądu

Od dziś zaczynam może nie tyle odchudzanie samo w sobie, co zrzucanie wagi za pomocą zmiany stylu jedzenia z tą książką, o której tu kiedyś dużo pisałam " 12-tygodniowa superdieta Krok po Kroku, Jak łatwo i bezpiecznie schudnąć oraz utrzymać wagę-zmień co tydzień jeden nawyk".
I zgodnie z tą książką w tym tygodniu moją jedyną zmianą w żywieniu jest wprowadzenie śniadań A resztę jem dalej tak samo jak wcześniej. I słodycze też, ale sama od siebie chcę zmniejszyć ich spożywanie, bo potem w następnych tygodniach będę dodawać jeszcze kolejno - drugie śniadanie, potem obiad, i kolację i odpowiednie przekąski i desery I tutaj też są różne ćwiczenia i chcę sobie to jakoś rozplanować i ćwiczyć solidnie - nie codziennie, bo wiem, że to mi się nie uda, ale tak z 2-3 razy w tygodniu tak porządnie Podoba mi się taki sposób, bo nie są to jakieś radykalne i restrukcyjne zmiany i nakazy, zakazy tylko zmiana stylu jedzenia i przy okazji utrzymanie dobrej wagi i formy Trzymajcie kciuki

P.S. - Do tych z Was, które brały Merz Spezial - ile miesięcy go zażywałyście, żeby zobaczyć jakieś rezultaty? (chodzi mi tu przede wszystkim o buźkę..)

Także ja lecę, nadrobię Was jak tylko będę miała czas, buziaki, trzymajcie się Kochane! Miłego wieczorku!

EDIT: Bo zauważyłam wychodząc z wątku ;D -
buahhot
- ja miałam Pink79 i Lioel'a - zdecydowanie bardziej podpasował mi Lioel ze względu na większe krycie niż Pink. I zamawiałam na wątku z zamówieniami BB kremów, i 5ml takiego kremu starczyło mi na prawie tydzień stosowania a płaciłam raz coś koło 16 a później jakoś 13 z groszami bodajże A tak się czaję na Mishhę Perfect Cover w odcieniu 21 Ale nie śledzę tak teraz wątku i nie wiem jak tam to jest i co z zamówieniami..Ale za niedługo będę musiała tam podpatrzeć, bo tak mnie kusi ta Missha...

książkoholiczka

10.03.2009 - razem

Edytowane przez _Alessandra
Czas edycji: 2011-01-03 o 18:51
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 18:45   #2084
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Jedwab biosilk, odżywka ce-ce z jedwabiem i odżywka isana z olejkiem z babassu
ok, dzięki, muszę się jutro zaopatrzyć i będę działac

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 18:56   #2085
Soph
Zakorzenienie

hej kochane

mam nadzieję, że uda mi się jeszcze dziś nadrobić wątek
spędziłam cudowny dzień z TŻ,
pogodziliśmy się

a teraz trzeba się na naukę zabrać...

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 19:23   #2086
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

angelwithoutsoul nie masz za co nas przepraszac

xhankax ojej mialas sprzatania

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Heeej
Nie było mnie ale to przez brak czasu i dostępu do neta.Teraz Was spróbuję troche ponadrabiać

snowhite śliczna jesteś, a włosy

blondyneczko
ależ mąż musi być o Ciebie zazdrosny... masz śliczną twarz, taką proporcjonalną, jak marzenie

Dziękuję

Marthaaa ale laska z Ciebie
no musze przyznac ze moj mąż jest bardzo zazdrosny o mnie az za bardzo

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość
Hej

Miło słyszeć, że z 'dniem paszteta' nie jestem sama. Dziś to już wyglądam tragicznie Rano nie miałam czasu ,żeby się jakoś ogarnąć, w dodatku mam katar, czerwony nos, pozadzierane skórki ... No masakra
A najlepsze jest to,że wczoraj...Zasnęłam z maseczką na głowie no i dziś co mam na włosach ,to wolę nie mówić, bo zaspałam i nie zdążyłam ich umyć Cieszę się, że w szkole jakoś tak mało ludzi widziałam Ogólnie co do szkoły - jest zaledwie poniedziałek , a ja już jestem zmęczona Dobrze, że mam długi weekend teraz i następny też.

Swoją drogą umówiłam się do fryzjera - na razie tylko na ścięcie, bo z malowaniem się zastanawiam no i to 200zł przynajmniej, a wolałabym iść na mikrodermabrazję, póki jest zima
Muszę sobie kupić jakieś dodatki do mojej sukienki na połowinki 13ego stycznia- jak zwykle wszystko odkładam na ostatnią chwilę W ogóle jestem jakaś taka zakręcona, nic mi się nie chce, nawet jeść, a to dziwne Dogadałam się także z koleżankami co do siłowni i w lutym zaczynamy

Caate , ja nie wiem jak on Ci może nie wierzyć No i mowić, że nie jesteś ideałem, przecież z wyglądu - jesteś jak milion dolarów - a w charakterze to każdy ma jakiś feler

marthaaa napewno wygladasz slicznie, moge wiedziec skad jestes bo kiedys pisalas ze bylas na zakupach w toruniu

niezapominajka aprzyjelam zaproszenie

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

kalpana dlaczego nei mozecie chodzic do komunii nie rozumiem?

jutro mam kolede ojej .......musze ksiedza przywitac sama ale obudze mojegfo meza hihi niech tez sie pomeczy a co tam
Stary 2011-01-03, 19:30   #2087
kaaasiuleczka
Wtajemniczenie

kobietki a jak sie zamawia na tym e-bayu ?? nie zrobia mnie tam w konia??

zapraszam do ogladania i komentowania
https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html
kaaasiuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 19:33   #2088
kobietasukcesu
zawsze mam racje

blondyneczka: pewnie dlatego, że wzięli tylko ślub cywilny
A bez niego to pewnie według kościoła można ze sobą mieszkać, ale jako współlokatorzy, spać w osobnym łóżku, o seksie nie ma mowy

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Cytat:
Napisane przez kaaasiuleczka Pokaż wiadomość
kobietki a jak sie zamawia na tym e-bayu ?? nie zrobia mnie tam w konia??
Ciężko powiedzieć czy zrobią czy nie.
Ale warto założyć paypal, bo to chyba główna forma płatności na ebayu.

<3 <3 <3
Stary 2011-01-03, 19:37   #2089
Donka94
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
blondyneczka: pewnie dlatego, że wzięli tylko ślub cywilny
A bez niego to pewnie według kościoła można ze sobą mieszkać, ale jako współlokatorzy, spać w osobnym łóżku, o seksie nie ma mowy

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Ciężko powiedzieć czy zrobią czy nie.
Ale warto założyć paypal, bo to chyba główna forma płatności na ebayu.
Według kosciola mężczyna nie może mieszkać z kobietą bez ślubu kościelnego tak ksiądz mi mówił , ahahah.

Kupiłam dzisiaj naftę z olejem rycynowym, lip paint z Inglota i zachwalany przez którąs z Was podkład Ingrid, zobaczymy jutro jak sie spisuje
Donka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 19:38   #2090
zielone_oko
Zakorzenienie

Witam Was w Nowym Roku

Trochę się nie odzywałam, ale cały czas na bieżąco czytałam.
Kalpana gratuluję ślubu i szczęścia życzę ;* Bardzo ładnie wyglądałaś

A ja z racji tego, że obiecałam Wam się pokazać , także jakieś zdjęcie na szybko jest w albumie
Stary 2011-01-03, 19:41   #2091
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Witam Was w Nowym Roku

A ja z racji tego, że obiecałam Wam się pokazać , także jakieś zdjęcie na szybko jest w albumie
to wysyłam zaproszenie

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 19:41   #2092
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

loluska zdrowiej
kobietasukcesu hehe paranoja w tym kkosciele
Stary 2011-01-03, 19:56   #2093
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam

też tak mam, w końcu kobieta zmienną jest ale zauważyłam, że to kwestia podejścia do siebie. jak będziesz sobie mówić, że jesteś ładna, to będziesz to widzieć i na odwrót.
ja sobie przed sylwestrem wypominałam, że jestem gruba, potem ochłonęłam w myślach, popatrzyłam jeszcze raz w lustro i doszłam do wniosku, że panikuje i sobie wymyślam, i takiego podejścia mam zamiar się trzymać

duże miasto, ale może się uda kiedyś mój kolega z wioski u mnie był dwa dni i się dziwił, że nie spotkaliśmy nikogo z moich znajomych, bo on u siebie widuje codziennie ludzi z wielu wiosek obok ja nie znam ludzi mieszkających na moim piętrze nawet. w sumie mi się bardzo podoba anonimowość życia w mieście.
w każdym razie, jak Cię gdzieś zobaczę, to na pewno rozpoznam
chodzi o to,z e ja czesto bywam na ND
a tez wole takie zycie, niz byc wszedzie rozpoznawana i znac kazdego
Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość
Hej

nie przesadzaj
TZ jest szczery i on lubi piekne kobiety, fakt, ze mowi ze jestem najpiekniejsza, wymarzona, ale jak ktos mnie wychwala to sie chlopak mi oburza
jak na sylwestra poznalam kolezanki chlopaka i on mowi, jaka ja kochana i pomocna jestem, taka usmiechnieta, ze jestem mila i taka zaradna, smieszna, to TZ odrazu, ze ja tak tylko wygladam, a jak co do czego to niezle ziolko ze mnie ale wiem, ze po tym sylwestrze i jak widzial jak babki manipuluja facetami (nosza faceci wszystko za nich, a one sa dameskami, oni ich tragazami) to stwierdzil, ze faktycznie ja taki babo-chlop jestem, bo ja nie marudze, ze cos ciezkie itp

Alessandra, ja stosowalam 1opakowanie i na buzce widzialam po 1,5miesiaca. Sama teraz skoncze Vitapil 2mc i kupie merz, bo tyle ile teraz mam pryszczy to przez cale zycie tyle nie mialam...

Kalpana, opinia naucyzcielek, kolezanek bedzie rozna, wazne ze ty jestes szczesliwa

kupilam dzis glinke zielona i czerwona, bo farmaceutka stwierdzila ze czerwona lepsza, ale czytam ze ona do tradziku rozowatego... chyba zrobie zielona i masc cynkowa

zastanawiam sie co mnie tak zpachalo i chyba to ten korektor z maybelline bo nawet pod oczami mam takie grudki, a to juz przegiecie jest
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 19:59   #2094
zielone_oko
Zakorzenienie

yeeeaaa, zakwalifikowałam się do testowania dufazowego płynu do demakijażu z Nivea
Stary 2011-01-03, 20:01   #2095
Donka94
BAN stały

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Witam Was w Nowym Roku

wysłałam zaproszenie
Donka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 20:02   #2096
Soph
Zakorzenienie

caate
super zdjęcia, zwłaszcza to z Nowego Roku
nic widać żeby Twoja cera miała jakiekolwiek problemy

a glinka czerwona jest polecana do cer tłustych/ mieszanych,
ale wrażliwych

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-01-03, 20:04   #2097
marta 85
Wtajemniczenie

Witam w Nowym Roku

Cytat:
Napisane przez Donka94 Pokaż wiadomość
Według kosciola mężczyna nie może mieszkać z kobietą bez ślubu kościelnego tak ksiądz mi mówił , ahahah.

Kupiłam dzisiaj naftę z olejem rycynowym, lip paint z Inglota i zachwalany przez którąs z Was podkład Ingrid, zobaczymy jutro jak sie spisuje
Przeze mnie daj znać jak się spisuje

TŻ zrobił mi niespodziankę i zamówił książkę Grocholi ,,Zielone drzwi'', dziś mi przyszła ale zaskoczona byłam

Nie popiszę dziś z Wami bo dostałam @ i źle się czuję

10 największych błędów w makijażu

1. Zbyt cienkie brwi
Nadają twarzy nienaturalny i ostry wyraz. Spojrzenie w stylu Marleny Dietrich odeszło już w przeszłość . Dzisiaj brwi muszą mieć naturalny zarys i kolor. Pamiętaj, żeby regulować tylko dolny łuk brwiowy.
Idealne brwi powinny mieć kolor zbliżony do włosów (tak samo jak rzęsy). Dlatego, jeśli masz ciemną oprawę oczu, ale rozjaśniałaś włosy, to samo zrób z brwiami (użyj do tego jasnego cienia). Zapomnij o czarnej kredce do brwi. Poszukaj swojego koloru w odcieniach szarości, blond i brązów.

2. Zbyt gruba warstwa błyszczyka
Naprawdę wystarcza jedna. Tu nie należy stosować zasady im więcej, tym lepiej.
3. Za ciemna konturówka
Obrysowane nią usta wyglądają wulgarnie i nienaturalnie. Kolor musi być dopasowany do koloru szminki.
Najbezpieczniejsze są naturalne odcienie: koralowe, różowe, wiśniowe. Duże usta pomniejszą szminki ciemne i matowe. I odwrotnie: usta zbyt wąskie nabiorą objętości w jasnym, najlepiej błyszczącym kolorze.
4. Źle dobrany podkład
Ciemny postarza i podkreśla zmarszczki. Jasny daje kredowy efekt. Podkład dobieraj zawsze przy dziennym świetle. Kolor sprawdzaj na linii żuchwy.
5. Róż jak u lali
Pomarańczowe, czerwone, ceglaste. Nikt nie rumieni się na taki kolor. Idealny odcień różu do policzków nie powinien drastycznie różnić się od karnacji. Do jasnej cery wybieraj chłodne tonacje różowego. Do oliwkowej: ciepłe barwy, np. brzoskwinię i koral. Do ciemnej: śliwkę, kasztan i ciemny brąz.
6. Zwarzone cienie
Tu znów sprawdza się zasada im mniej, tym lepiej. Ryzykowne są cienie w kremie, które trudno nałożyć jednomierną warstwą. Przed nałożeniem cienia na powiekę, nałóż na nią podkład i przypudruj. Dobrze sprawdzają się też specjalne bazy pod cienie.
7. Wypukłe krostki
Nie zamaskuje ich zbyt duża ilość korektora. Wiele warstw tylko uwypukla niedoskonałości. Błędem jest używanie zbyt jasnego korektora - jasny przybliża i powiększa optycznie krostki. Lepiej użyć korektora ciemniejszego lub w odcieniu zielonkawym - doskonale maskuje zaczerwienienie.
8. Rzęsy z grudkami
Rzęsy tuszuj najwyżej dwukrotnie - od nasady aż po końce jednym zdecydowanym ruchem. Kiedy pojawią się grudki, wyczesz je gęstym grzebykiem.
9. Cienie pod oczami
Nie można maskować ich zbyt jasnym korektorem, bo tylko uwypukla podkówki. Stosuj korektor specjalnie stworzony pod oczy (odbija światło i nawilża), najlepiej w pędzelku.
10. Zły kolor cieni, ciemne cienie do małych oczu
Ciemne cienie powodują, że oczy wydają się jeszcze mniejsze! Jasne kolory optycznie powiększają, ciemne i matowe pomniejszają. Jeżeli masz szeroko osadzone oczy, to w wewnętrznych, nie zewnętrznych kącikach powinnaś nakładać ciemniejszy cień.

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 20:10   #2098
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
caate
super zdjęcia, zwłaszcza to z Nowego Roku
nic widać żeby Twoja cera miała jakiekolwiek problemy

a glinka czerwona jest polecana do cer tłustych/ mieszanych,
ale wrażliwych
dzieki ale serio widac, nie bede specjalnie zblizen dawac bo mi wstyd, sam juz TZ mowi, ze mam masakre na twarzy...
to teraz nie wiem jaka glinke uzyc
Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Witam w Nowym Roku

Przeze mnie daj znać jak się spisuje

TŻ zrobił mi niespodziankę i zamówił książkę Grocholi ,,Zielone drzwi'', dziś mi przyszła ale zaskoczona byłam

Nie popiszę dziś z Wami bo dostałam @ i źle się czuję

10 największych błędów w makijażu

1. Zbyt cienkie brwi
Nadają twarzy nienaturalny i ostry wyraz. Spojrzenie w stylu Marleny Dietrich odeszło już w przeszłość . Dzisiaj brwi muszą mieć naturalny zarys i kolor. Pamiętaj, żeby regulować tylko dolny łuk brwiowy.
Idealne brwi powinny mieć kolor zbliżony do włosów (tak samo jak rzęsy). Dlatego, jeśli masz ciemną oprawę oczu, ale rozjaśniałaś włosy, to samo zrób z brwiami (użyj do tego jasnego cienia). Zapomnij o czarnej kredce do brwi. Poszukaj swojego koloru w odcieniach szarości, blond i brązów.

2. Zbyt gruba warstwa błyszczyka
Naprawdę wystarcza jedna. Tu nie należy stosować zasady im więcej, tym lepiej.
3. Za ciemna konturówka
Obrysowane nią usta wyglądają wulgarnie i nienaturalnie. Kolor musi być dopasowany do koloru szminki.
Najbezpieczniejsze są naturalne odcienie: koralowe, różowe, wiśniowe. Duże usta pomniejszą szminki ciemne i matowe. I odwrotnie: usta zbyt wąskie nabiorą objętości w jasnym, najlepiej błyszczącym kolorze.
4. Źle dobrany podkład
Ciemny postarza i podkreśla zmarszczki. Jasny daje kredowy efekt. Podkład dobieraj zawsze przy dziennym świetle. Kolor sprawdzaj na linii żuchwy.
5. Róż jak u lali
Pomarańczowe, czerwone, ceglaste. Nikt nie rumieni się na taki kolor. Idealny odcień różu do policzków nie powinien drastycznie różnić się od karnacji. Do jasnej cery wybieraj chłodne tonacje różowego. Do oliwkowej: ciepłe barwy, np. brzoskwinię i koral. Do ciemnej: śliwkę, kasztan i ciemny brąz.
6. Zwarzone cienie
Tu znów sprawdza się zasada im mniej, tym lepiej. Ryzykowne są cienie w kremie, które trudno nałożyć jednomierną warstwą. Przed nałożeniem cienia na powiekę, nałóż na nią podkład i przypudruj. Dobrze sprawdzają się też specjalne bazy pod cienie.
7. Wypukłe krostki
Nie zamaskuje ich zbyt duża ilość korektora. Wiele warstw tylko uwypukla niedoskonałości. Błędem jest używanie zbyt jasnego korektora - jasny przybliża i powiększa optycznie krostki. Lepiej użyć korektora ciemniejszego lub w odcieniu zielonkawym - doskonale maskuje zaczerwienienie.
8. Rzęsy z grudkami
Rzęsy tuszuj najwyżej dwukrotnie - od nasady aż po końce jednym zdecydowanym ruchem. Kiedy pojawią się grudki, wyczesz je gęstym grzebykiem.
9. Cienie pod oczami
Nie można maskować ich zbyt jasnym korektorem, bo tylko uwypukla podkówki. Stosuj korektor specjalnie stworzony pod oczy (odbija światło i nawilża), najlepiej w pędzelku.
10. Zły kolor cieni, ciemne cienie do małych oczu
Ciemne cienie powodują, że oczy wydają się jeszcze mniejsze! Jasne kolory optycznie powiększają, ciemne i matowe pomniejszają. Jeżeli masz szeroko osadzone oczy, to w wewnętrznych, nie zewnętrznych kącikach powinnaś nakładać ciemniejszy cień.
to ja mam duzo bledow
zbyt cienkie brwi
stosuje maybelline superstay24h pod oczy, a on bardziej na niedoskonalosci jest i mam odcien 2 i jest jasny, a 3znowu za ciemny...
uzywam rozanych rozy
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-03, 20:14   #2099
Soph
Zakorzenienie

caate
wypróbuj zieloną, dla mnie bomba

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-01-03, 20:28   #2100
Elvii
Zadomowienie

Kochana, a ile dałaś za lip paint??

Idę nałożyć sobie maseczkę na włosy ) bo dzisiaj byłam na basenie no i im się należy po tym chlorze, więc za chwile powinny piszczeć ze szczęścia )

proszę, kliknij i obserwuj
http://viritka.blogspot.com/
Elvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości