|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)
Pamiętacie mnie jeszcze???
![]() Po miesiącu mam internet... teść nie zapłacił rachunków a dziś się jeszcze okazało, że podciął nam ktoś kable.... Wczoraj działał niby do godziny 17 i dziś byli z rańca i naprawiali.... dostałaś maila wtedy? ![]() Czy coś się wydarzyło o czym nie wiem...?
|
#1172 | |
|
in love with life
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Hej Agatko
|
|
#1173 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1174 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O matko Cytat:
![]() No ale są cztery osoby plus jeszcze pies i się zbiera ![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Ale sie wku... rzyłam Miałam włączony program i cos tam w nim robiłam, a tu prądu zabrakło, komp sie wyłączył i wszystko szlag trafił i od nowa musiałam robić
|
||
|
|
|
#1175 | ||
|
in love with life
|
Cytat:
Oczywiscie wierze w to, ze macie takie problemy, ale pierwsze o tym slysze. Zanim kupilismy z TZ swoja zmywarke mialam zmywarke w domu rodzinnym (tez Boscha nawiasem mowiac) i nigdy nie mialam takich problemow. Tabletki zawsze rozpuszczaja sie u nas w calosci, szklanki nigdy nie byly oszronione, a talerze lub garniki faktycznie od czasu do czasu nie nie domywaja, ale jak widze, ze mam zaschniete garnki sprzed 2 dni to po prostu wlaczam intensywniejszy program mycia, ktory radzi sobie bez problemu. Oczywiscie talerze bardzo ubrudzone trzeba przed wlozeniem do zmywarki przeplukac woda, zeby nie zapchac odplywu.Jedyna wada zmywarki w moim przekonaniu jest to, ze nasza zmywarka (90cm) jak na 2 osoby jest za duza, poniewaz zanim ja zapelnimy, mija kilka dni i przy otwarciu zaczyna w niej smierdziec. Ale kupilam takie cos, co sie wiesza w srodku, pachnie cytrynowo i po prostu wlaczam zmywarke nie rzadziej niz raz na 4 dni. Dzieki temu w niej nie smierdzi. Jednak mimo tego nie zaluje, ze kupilismy wieksza zmywarke, poniewaz jak ktos do nas przychodzi lub na kilka dni przyjezdza (a to sie czesto zdarza) to nie musze wlaczac zmywarki kilka razy. ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
Nie mam pojecia od czego zalezy to, ze jedna zmywarka dobrze myje, a inna nie. Nalezy sie wypytac kogos, kto sie na tym zna. Lepiej kupic drozsza, ktora bedzie lepsza niz oszczedzac i potem sie okaze, ze nie domywa naczyn (chociaz drozsze nie musi byc lepsze i dlatego przyda sie ktos, kto bedzie sie znal na rzeczy).
|
|
#1176 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Jasne, że pamiętamy
![]() Cytat:
, można zwariować tyle czasu bez Internetu ![]() Cytat:
.Cytat:
. Chyba nic takiego ważnego . Kamila (the Kamm) ma nowego małego chomiczkaA jak Maja? Dobrze się chowa? Cytat:
. Straszne .Ja najbardziej nie lubię myć garnka po ziemniakach .M. na początku też wyciągał szklankę po szklance i cały stół zastawiony był brudnymi szklankami, a teraz mamy zaznaczone naklejkami szklanki do herbaty i robi herbatę tylko w swojej ![]() A co do tabletek do zmywarki to wiem w czym problem. Monika ma niemieckie, a Marta polskie Edytowane przez tikki85 Czas edycji: 2011-01-03 o 15:10 |
||||
|
|
|
#1177 | |
|
Zakorzenienie
|
Wtedy widać kto uzależniony
![]() Ale ja tez bym zwariowała ![]() Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1178 |
|
Zakorzenienie
|
tikki85 nie dostałam żadnej odpowiedzi
A Majusia kochana, na kołowrotku biega sporadycznie, jest grzeczna i przytyła tak, że chyba wyślę ją na jakieś zajęcia fitness Jeszcze jej po bokach tłowia wyrosły takie dwa długie kłaki i wygląda tak śmiesznie, że hej ![]() Gdzie mogę zobaczyć chomiczka the_kamm???
|
#1179 | ||
|
Zakorzenienie
|
hmmm...dziwne...
. Cytat:
. Musisz pokazać jakieś zdjęcia Majeczki ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
Agata to dobrze, że Majusia rośnie zdrowa
Wrzucisz nam jej nowe zdjęcia?
|
|
|
|
#1181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czemu nie dostałam wiadomości... albo widziałam i myślałam, że to spam i wyrzuciłam nie pamiętam ![]() Ale dziękuję, że pamiętałaś o mnie i się do mnie odezwałaś, chwała Ci za to ![]() Zdjęcia wrzucę jak wstanie i jej porobię jakieś na czasie
|
|
#1182 |
|
Zakorzenienie
|
No to czekam na zdjęcia Majeczki
|
|
|
|
#1183 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() . No nie wiem czemu mail nie doszedł? Może to mi go wróciło na skrzynkę i nie zauważyłam ?Cytat:
![]() Cytat:
.
|
|||
|
|
|
#1184 | |
|
in love with life
|
Cytat:
|
|
#1185 |
|
Zadomowienie
|
A ja to w takim szoku jestem
![]() Moja przyjaciółka była na sylwka u znajomej , która ma chomika. Bardzo rzadko daje mu jedzenie ... bo jej się nie chce Przyjacióka mówiła , że jak chomik dostał na sylwka wodę to tak się dorwał , jakby nie pił nie wiadomo ile I ta znajoma nie ma 10 lat , ja sobie poprostu tego nie wyobrażam , żeby zmieniać chomikowi wodę rzadziej niż co 3 dni , a co dopiero , żeby chomik wogle nie miał wody I to taka stara [ no stara to ona nie jest , ale nie jest też dzieckiem , a w takim wieku nie wyobrażam sobie takiego zachowania ... ] gościówka Chomik jest trzymany w takiej typowej , okrągłej klatce po kanarkach , jak mi ta przyjaciółka pokazywała jakiej mniej - więcej wielkości jest ta klatka , to myślę , że powierzchniowo to w mojej klatce spokojnie zmieściłyby się takie ze 4 ... Ech , ludzie , ludzie , bądźcie ludźmi ![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- A raczej jej ![]() Nazywa się Amy [ nic lepszego nie mogło mi przyjść do głowy ![]() Dziękujemy , wg mnie ona jest bardziej kremowa niż ruda , Kajtek był bardziej rudy No ale każdy uważa inaczej
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co za ******** |
|
|
|
|
#1187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Oglądała któraś z Was "The Switch" (Tak to się teraz robi)? Bo mi się strasznie podobał . Lubię takie filmy, trochę zabawne, trochę wzruszające .
|
|
|
|
|
#1188 |
|
Zadomowienie
|
Jestem za, będzie miała po mnie
U nas to jest tak... jakby nie było zmywarki, nie byłoby komu pomyć, a jak jest zmywarka, to nie ma komu włożyć naczyń, no chyba że krzyknę ![]() Kremowiec! Idę niedługo po futerko, czekam na nowe dostawy (w sumie brzydko to brzmi: dostawa chomiczków ) bo ostatnio zapewne nie sprowadzali bo robili remanenty... Jak byliśmy z TŻtem w zoologu to naszą uwagę zwróciły jeszcze koszatniczki, ale poczytałam i dowiedziałam się, że znaczą teren siuśkami pół biedy jak klatkę, to jestem przyzwyczajona chomcie są czystsze
|
#1189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wybranie pięknego przyjaciela ![]() Poza tym koszatniczki muszą mieć towarzysza, bo w przeciwnym razie odgryzają sobie ogon .
|
|
|
|
|
#1190 |
|
Zakorzenienie
|
No to przedstawiam Wam Maniuniego
Jest cudowny, kochany i wyczekiwany przeze mnie taaaaaaaaaak długo. Ok, pięć lat.
|
|
|
|
#1191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Tylko czy to nie bolało |
|
|
|
|
#1192 | ||||
|
Zakorzenienie
|
No, ale czyta się Emi, więc w sumie wyszło, że imię po Tobie Cytat:
![]() Jak tak czytam o tych zmywarkach to u większości ludzi tak jest ![]() Cytat:
Czekam na zdjęcia nowego futerkowe przyjaciela Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tez jestem ciekawa- bolało?
Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2011-01-03 o 18:28 |
||||
|
|
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
Czy bolało to musicie same stwierdzić
Taką igłą grubszą niż do oddawania krwi, przez skórę i chrząstkę. Ok, bolało Ale nie jakoś specjalnie. Znaczy podobno strasznie wyglądało, a mi nie było dane tego widzieć No a poza tym czekałam na niego pięć lat, więc choćby dlatego nie bolało
|
|
|
|
#1194 |
|
Zakorzenienie
|
Brrr
. No ale dla marzeń czasami trzeba cierpieć
|
|
|
|
#1195 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie cierpiałam
Dla mnie to była jedna wielka przyjemność. Dziewczyna sama mi powiedziała, że pierwszy raz się spotyka z czymś takim, że ktoś lubi patrzeć jak się mu coś przebija czy coś takiego Potem stwierdziłyśmy, że pewno jestem jakimś wampirem, bo żądam krwi.
|
|
|
|
#1196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No możliwe ![]() . Wampirzyca Andrea ![]()
|
|
|
|
|
#1197 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za odwagę ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1198 |
|
Zakorzenienie
|
1. Reklama Cisowianki
2. ![]() 3. ![]() 4. śpiące zwłoki 5.
|
|
|
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
Ej, ej, ja się siebie na prawdę boję
Śmiałyśmy się, że będę Edwarda szukać dla siebie A co do mojej krwistej miłości to tak sobie myślę, że jakbym była ambitniejsza i bardziej pracowita i dostała się na biol chema to nie byłabym teraz przedszkolanką niedoszłą, a niedoszłą panią chirurg ![]() Madziuś! co do cisowianki Stałyśmy sobie z Malwinką w łazience i otwierałyśmy pół litra nożem (
|
|
|
|
#1200 |
|
Zakorzenienie
|
Kamulka
<- jest kapitalne i śpiące zwłoki .Co Kamusia zrobiła z biedną butelka? .---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Madziuś ma nowy avatar ![]() ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Andrea ja też kiedyś chciałam zostać chirurgiem
Edytowane przez tikki85 Czas edycji: 2011-01-03 o 19:40 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:44.

teść nie zapłacił rachunków a dziś się jeszcze okazało, że podciął nam ktoś kable.... 

dziwne. Moze masz kiepska zmywarke? Ja mam Boscha, 90cm, a wiec jeden z wiekszych modeli na rynku. Kupuje tabletki do czysczenia i polysku w jednym (takie trojkolorowe) i szklanki tak pieknie blyszcza, ze w zyciu bym ich tak w rekach nie domyla. Na dodatek zmywarka suszy, wiec wyciagasz suche i pachnace (od tabletek, ktore maja cytrynowy zapach). Zdarza sie, ze jesli jedzenie jest sprzed kilku dni i zwyczajnie zaschnelo na talerzu to albo trzeba umyc go w zmywarce jeszcze raz, albo namoczyc 15 minut w wodzie przed wlozeniem do zmywarki albo (i to robie najczesciej) ustawic dluzszy program, ktory myje nie 50 minut tylko 2h i do tego wyzsza temperatura. Moja zmywarka oszczedza wode i jestem z niej mega zadowolona.
i się zbiera
.
.
.
nie pamiętam 

) bo ostatnio zapewne nie sprowadzali bo robili remanenty... Jak byliśmy z TŻtem w zoologu to naszą uwagę zwróciły jeszcze koszatniczki, ale poczytałam i dowiedziałam się, że znaczą teren siuśkami
za wybranie pięknego przyjaciela