Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje ciê motoryzacja? Do³±cz do forum Auto Marianna, podziel siê swoj± pasj± i wiedz±.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-01-02, 21:44   #991
jomic
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 876
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV

Ale wy potraficie sprowadziæ na ziemiê. A ten brak kalendarza nie wystarczyzeby poleniuchowaæ jeszcze?
Trinu08- na b³edach to siê za bardzo bardzo nie skupiaj. Ciesz siê jazd± a bêdzie bardzo dobrze

jomic jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-02, 21:50   #992
kar0link4
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 957
GG do kar0link4

Cytat:
Napisane przez jomic Poka¿ wiadomo¶æ
Ale wy potraficie sprowadziæ na ziemiê. A ten brak kalendarza nie wystarczyzeby poleniuchowaæ jeszcze?
Niee Lajf is brutal

Czasami potrzeba odrobiny szaleñstwa, by postawiæ kolejny krok.

Nieustanna marzycielka.!
kar0link4 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-02, 21:53   #993
jomic
Zakorzenienie

No to .

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

To idê sobie. Spaæ. Branoc

Stary 2011-01-02, 21:56   #994
Martolek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 13 777

Cytat:
Napisane przez kar0link4 Poka¿ wiadomo¶æ
Niee Lajf is brutal
and full of zasadzkas
Cytat:
Napisane przez Trinu08 Poka¿ wiadomo¶æ
By³am ¼le nastawiona ....ale tak sobie pomy¶la³am ,¿e mi nic to nie da.Tylko dodatkowe nerwy...a to niepotrzebne.Postanowi³am skupiæ siê na je¼dzie ,na b³êdach jakie robiê .....
pewnie, nie zatruwaj sobie tym my¶li tylko skup siê na tym co najwa¿niejsze- ¶miganiu eLeczk±

Dziewczyny, ale my¶lê, ¿e te nasze rozbudowane OT to tak naprawdê nie s± OT, bo w³a¶nie takie gadanie o wszystkim lepiej mo¿e pomóc zestresowanym Kursantkom, czy dobrze my¶lê?

Martolek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-02, 21:58   #995
kar0link4
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 957
GG do kar0link4

Ja te¿ zaraz zmykam
Pobawi³am siê trochê w t³umacza, ale kiepsko mi to wychodzi
Idê pod prysznic, myjê z±bki, twarz i wskakujê pod ko³derkê.

Dobranoc i ¿yczê udanego tygodnia!

Czasami potrzeba odrobiny szaleñstwa, by postawiæ kolejny krok.

Nieustanna marzycielka.!
kar0link4 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-02, 22:01   #996
Martolek
Zakorzenienie

no co to, nagle wszystkie id± spaæ?

dobranoc jomic i kar0lin4

Stary 2011-01-02, 22:19   #997
Trinu08
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 240

Cytat:
Trinu08- na b³edach to siê za bardzo bardzo nie skupiaj. Ciesz siê jazd± a bêdzie bardzo dobrze

Moja droga bêdê siê cieszyæ jazd± po 25 h bo teraz to jeszcze tak nie bardzo mi wychodzi .

Taa a od jutra znów obowi±zki .... nie lubiê poniedzia³ków ,szczególnie po ¶wiêtach.I te¿ mi tak strasznie szybko zlecia³o nie wiadomo kiedy
Trinu08 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-02, 22:39   #998
mala zmiana
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 829

I znow wszystko wrocilo do normy, a ile ja mialam zrobic w przerwie miedzy swietami a sylwkiem. obrona na karku a ja sie lenie, nic sie uczylam no doslownie nic. brakuje mi tego stresu sesyjnego buuu
Stary 2011-01-02, 23:34   #999
liwiusz
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 521

Cytat:
Moja droga bêdê siê cieszyæ jazd± po 25 h bo teraz to jeszcze tak nie bardzo mi wychodzi .
W okolicach 25h zaczyna³a do mnie docieraæ b±d¼ co b±d¼ smutna my¶l, ¿e ju¿ coraz bli¿ej koñca mojej przygody
Tak jak ju¿ pisa³y dziewczyny, czerp rado¶æ z jazdy autkiem, bo jak bêdzie pozytywne nastawienie to i opanowanie tego wszystkiego szybciej i przyjemniej pójdzie ; )

A ja ostatnio cierpiê na okropn± bezsenno¶æ. Wczoraj do trzeciej w nocy siê mêczy³am nim przyszed³ sen

liwiusz jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-02, 23:44   #1000
Martolek
Zakorzenienie

Cytat:
Taa a od jutra znów obowi±zki .... nie lubiê poniedzia³ków ,szczególnie po ¶wiêtach.I te¿ mi tak strasznie szybko zlecia³o nie wiadomo kiedy
mnie te¿ migusiem zlecia³o...
dzi¶ dopiero siê za naukê zabra³am, szybko siê obudzi³am a co tam
a obiecywa³am sobie, ¿e tyle czasu to tak du¿o zrobiê.. ehem, guzik
Cytat:
Napisane przez liwiusz Poka¿ wiadomo¶æ
A ja ostatnio cierpiê na okropn± bezsenno¶æ. Wczoraj do trzeciej w nocy siê mêczy³am nim przyszed³ sen
uuu
ja natomiast sama z siebie ostatnimi czasy chodzê spaæ oko³o 1-2, muszê siê przestawiæ bo od jutra siê zaczyna znów...

liwiusz, czemu nie krzyczysz, ¿e Ciê nie wpisa³am do pierwszego posta?

Stary 2011-01-02, 23:52   #1001
liwiusz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Martolek Poka¿ wiadomo¶æ
uuu
ja natomiast sama z siebie ostatnimi czasy chodzê spaæ oko³o 1-2, muszê siê przestawiæ bo od jutra siê zaczyna znów...

liwiusz, czemu nie krzyczysz, ¿e Ciê nie wpisa³am do pierwszego posta?
No niestety, pasowa³oby siê przestawiæ, ale mój organizm odmawia pos³uszeñstwa. Czujê siê, jakbym wypi³a ze dwie kawy.
A rano bêdê umieraæ

Nie krzyczê, bo... jeszcze siê na dobre nie zadomowi³am u Was i tak jako¶ g³upio mi by³o siê upominaæ ; >
O, ale widzê, ¿e ju¿ wpisa³a¶

Edytowane przez liwiusz
Czas edycji: 2011-01-02 o 23:53
Stary 2011-01-03, 01:07   #1002
eyo
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 947

Cytat:
Napisane przez Martolek Poka¿ wiadomo¶æ
and full of zasadzkas

(...)
"and sometimes kopas w dupas"

Cytat:
Napisane przez mala zmiana Poka¿ wiadomo¶æ
I znow wszystko wrocilo do normy, a ile ja mialam zrobic w przerwie miedzy swietami a sylwkiem. obrona na karku a ja sie lenie, nic sie uczylam no doslownie nic. brakuje mi tego stresu sesyjnego buuu
to w sumie jeste¶my w tym samym punkcie egzystencji ;P

Cytat:
W okolicach 25h zaczyna³a do mnie docieraæ b±d¼ co b±d¼ smutna my¶l, ¿e ju¿ coraz bli¿ej koñca mojej przygody
Tak jak ju¿ pisa³y dziewczyny, czerp rado¶æ z jazdy autkiem, bo jak bêdzie pozytywne nastawienie to i opanowanie tego wszystkiego szybciej i przyjemniej pójdzie ; )

do mnie to dotar³o ok. ¶rodka ;P
ale co racja to racja - to trzeba lubiæ, nie ma nic na si³ê - wiêc pozytywne nastawienie, du¿o chêci i wsiadaæ za kó³ko - wtedy siê wszystko udaje
jak ja sz³am na jazdy zrezygnowana to by³a klapa

Prêdzej czy pó¼niej cmentarze s± pe³ne wszystkich.

15.02.2017 ♥
eyo jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-03, 06:26   #1003
jomic
Zakorzenienie

Dzieñ dobry,
u mnie ok. 10 by³o o matko, 1/3 za mn±, nie by³am na placu, aaaaaa nie wyrobiê siê
ok. 20 , 2/3 za mn±, spokojnie dam radê
po z³o¿eniu dokumentów w WORDzie - ja chê jeszcze 30h.
33,5h - jak to? to ma byæ koniec? tak ot?

Ale po co¶ tu przysz³am z rana. Pos³uchajcie mia³am taki "straszny" sen. Jecha³am, na drodze wieeelka zaspa, to lewy kierunek i na lewy pas, z naprzeciwka auto, które jecha³o i tadroga jaka¶ taka szeroka siê zrobi³a, ze ono te¿ jakby wjecha³o na lewy i pas i tam sie minêli¶my. Ale mnie zatrzyma³a pani policjantka. ¯e nibt nie tak omijam. Przysz³a z alkomatem itrze¼wo¶æ zale¿a³a od tego jak d³ugo cz³owiek da radê dmuchac. Okaza³o siê, za jaki¶ tam sekund mi zabrak³o, ¿ebym by³a na 100% trze¼wa. I za ni± przyszed³ pan policjant, z wydrukiem co wygl±da³ jak rachunek z orsay'a a to by³ mandat. Na 100z³. Czy by³ punkty nie wiem. Pomy¶la³am sobie tylo, ze jeszcze 2 takie numery i mi prawko zabior±. Ale mam dobry powód, zeby siê umówiæ na jazdê.
JAk siê obudzi³am, to nie bardzo wiedzia³am czy mam ten mandat czy nie. Spr w kodeksie (tak,tak, nadal zajmuje g³ówne miejsce na pó³ce przy ³ó¿ku) i nie znalaz³am nic s.s. jak moje wykroczenie.
A potem by³am w WORDzie, czeka³am na 4 egz, pan egz wyszed³ i powiedzia³ ze mam czekaæ. On nie wie ile. A ja taaaaaka g³odna by³am.

Dobra, wygada³am siê. Lecê. Bo przecie¿ pon. I nawet tak ¼le z tym wstaniem nie by³o.

Stary 2011-01-03, 13:36   #1004
sylwiszon757
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 487
GG do sylwiszon757

witam a ja po szkole, padam na twarz

a ja mam pytanie: jak chcê sobie dokupic dodatkowe godziny przed egzaminem to mam dzwonic do osk czy do instruktora?
Stary 2011-01-03, 14:30   #1005
Eroll
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 271

Ale mi siê spaæ chcê, za bardzo przyzwyczai³am siê do tego lenistwa...
Te¿ mi siê ¶ni³ dzisiaj egzamin. Przeprowadza³a go kobieta i mnie obla³a. Pamiêtam, ¿e siê oburzy³am, ¿e z jakiego¶ g³upiego powodu, ale oczywi¶cie po obudzeniu ju¿ zapomnia³am za co mi wystawi³a negatywny (i mo¿e to i lepiej).

Cytat:
Napisane przez sylwiszon757 Poka¿ wiadomo¶æ
a ja mam pytanie: jak chcê sobie dokupic dodatkowe godziny przed egzaminem to mam dzwonic do osk czy do instruktora?
A do tej pory p³aci³a¶ i umawia³a¶ siê bezpo¶rednio z instruktorem czy ze szko³±?
Bo to zale¿y od osk. U mnie wszystko za³atwia siê przez biuro, instruktorzy tylko dostaj± karteczki z kim je¿d¿± i s± tylko od tego
Eroll jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-03, 14:53   #1006
_gatinha_
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 503

Cytat:
Napisane przez Eroll Poka¿ wiadomo¶æ
Ale mi siê spaæ chcê, za bardzo przyzwyczai³am siê do tego lenistwa...
Te¿ mi siê ¶ni³ dzisiaj egzamin. Przeprowadza³a go kobieta i mnie obla³a. Pamiêtam, ¿e siê oburzy³am, ¿e z jakiego¶ g³upiego powodu, ale oczywi¶cie po obudzeniu ju¿ zapomnia³am za co mi wystawi³a negatywny (i mo¿e to i lepiej).

aaa czyli musi byæ dobrze s³ysza³am gdzie¶, ¿e sny mo¿na na odwrot interpretowaæ..wiêc tym razem ju¿ MUSISZ zdaæ innej opcji nie ma!
_gatinha_ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-03, 15:17   #1007
Haylee
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 642

wróci³am z uczelni ,a rano mia³am jazdy... od 6:30! ¶nieg pada³ mi wprost na przedni± szybê, ciemno by³o... ale i tak by³o fajnie ^^
Poje¼dzi³am sobie i nawet inst. mnie pochwali³... o dziwo :P i ogólnie dobrze siê sprawowa³am, nie robi³am durnowatych b³êdów, patrzy³am na wszystkie znaki i stosowa³am siê do nich Jeszcze mam "problem" z tak± sytuacj± : na najbli¿szym skrzy¿owaniu skrêciæ np. w lewo - ja widzê od razu np. skrzy¿owanie ze ¶wiat³ami lub rondo, a siê okazuje, ¿e jest skrzy¿owanie wcze¶niej ;P Ale wiêksza czujno¶æ i bêdzie dobrze
Stary 2011-01-03, 15:46   #1008
princeseczka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 733

Dobry
ja mia³am mieæ dzisiaj jazdy posz³am na uczelnie i siê okaza³o,¿e po zajêciach odrabiamy jakie¶ tam æwiczenia wyci±gam tel. ¿eby pisaæ esa do instruktora,¿e mnie nie bêdzie..a tu ciach es od instruktora czy mogê przyj¶æ wcze¶niej
odpisa³am,¿e nie dam rady nawet pó¼niej(z taaaakim ¿alem to pisa³am)
ostatecznie skoñczy³o siê na tym,¿e je¿d¿ê jutro- przed zajêciami(to nic,¿e rano)

nie ma to jak siedzieæ na Wiza¿u..na technologii informacyjnej

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Haylee Poka¿ wiadomo¶æ
wróci³am z uczelni ,a rano mia³am jazdy... od 6:30! ¶nieg pada³ mi wprost na przedni± szybê, ciemno by³o... ale i tak by³o fajnie ^^
Poje¼dzi³am sobie i nawet inst. mnie pochwali³... o dziwo :P i ogólnie dobrze siê sprawowa³am, nie robi³am durnowatych b³êdów, patrzy³am na wszystkie znaki i stosowa³am siê do nich Jeszcze mam "problem" z tak± sytuacj± : na najbli¿szym skrzy¿owaniu skrêciæ np. w lewo - ja widzê od razu np. skrzy¿owanie ze ¶wiat³ami lub rondo, a siê okazuje, ¿e jest skrzy¿owanie wcze¶niej ;P Ale wiêksza czujno¶æ i bêdzie dobrze
jak ulice by³y zasypane to te¿ nie widzia³am skrzy¿owañ,a¿ w koñcu zaczê³am patrzeæ na znaki

Pobrali¶my siê

Edytowane przez princeseczka
Czas edycji: 2011-01-03 o 15:51
princeseczka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-03, 15:54   #1009
Haylee
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 642

akurat te skrzy¿owania nie s± oznakowane ;] gdyby by³y, nie by³oby problemu

Edytowane przez Haylee
Czas edycji: 2011-01-03 o 15:56
Haylee jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-03, 16:03   #1010
princeseczka
Zakorzenienie

uu to nie zazdroszczê u mnie to chyba tylko równorzêdne s± nieoznakowane..przynajmni ej innych nieoznakowanych nie widzia³am..
w takim razie instruktor musia³by mi palcem pokazywaæ gdzie mam zjechaæ

Pobrali¶my siê
Stary 2011-01-03, 16:08   #1011
Eroll
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 271

Cytat:
Napisane przez _gatinha_ Poka¿ wiadomo¶æ
aaa czyli musi byæ dobrze s³ysza³am gdzie¶, ¿e sny mo¿na na odwrot interpretowaæ..wiêc tym razem ju¿ MUSISZ zdaæ innej opcji nie ma!
Haha, co¶ w tym jest. Poprzednim razem ¶ni³o mi siê, ¿e zda³am.

Cytat:
Napisane przez Haylee Poka¿ wiadomo¶æ
Podziwiam za tak± koncentracjê tak wcze¶nie rano! Pamiêtam swoj± jazdê o 7, prosta droga, ja tam prawie ¶piê, a I. nadrabia rozmow±, ¿ebym jednak nie usnê³a
- "Zobacz jak tam ³adnie góry widaæ"
- "Patrzê na drogê"
Eroll jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-03, 16:15   #1012
liwiusz
Rozeznanie

Cytat:

Ale po co¶ tu przysz³am z rana. Pos³uchajcie mia³am taki "straszny" sen. Jecha³am, na drodze wieeelka zaspa, to lewy kierunek i na lewy pas, z naprzeciwka auto, które jecha³o i tadroga jaka¶ taka szeroka siê zrobi³a, ze ono te¿ jakby wjecha³o na lewy i pas i tam sie minêli¶my. Ale mnie zatrzyma³a pani policjantka. ¯e nibt nie tak omijam. Przysz³a z alkomatem itrze¼wo¶æ zale¿a³a od tego jak d³ugo cz³owiek da radê dmuchac. Okaza³o siê, za jaki¶ tam sekund mi zabrak³o, ¿ebym by³a na 100% trze¼wa. I za ni± przyszed³ pan policjant, z wydrukiem co wygl±da³ jak rachunek z orsay'a a to by³ mandat. Na 100z³. Czy by³ punkty nie wiem. Pomy¶la³am sobie tylo, ze jeszcze 2 takie numery i mi prawko zabior±. Ale mam dobry powód, zeby siê umówiæ na jazdê.
JAk siê obudzi³am, to nie bardzo wiedzia³am czy mam ten mandat czy nie. Spr w kodeksie (tak,tak, nadal zajmuje g³ówne miejsce na pó³ce przy ³ó¿ku) i nie znalaz³am nic s.s. jak moje wykroczenie.
A potem by³am w WORDzie, czeka³am na 4 egz, pan egz wyszed³ i powiedzia³ ze mam czekaæ. On nie wie ile. A ja taaaaaka g³odna by³am.
Cz³owiek siê nieraz nie¼le umêczy przez takie sny ; p
Mnie na razie taki senny koszmar nawiedzi³ raz, ale pewnie jak siê nakrêcê tu¿ przed egzaminem to bêdê tylko drogowe sytuacje mieæ w g³owie. Mi siê ¶ni³o, ¿e mia³am egzamin, ale to nie ja prowadzi³am - calusieñk± drogê kierowa³ za mnie starszy pan z siedzenia pasa¿era.

Cytat:
witam a ja po szkole, padam na twarz
Równie¿ padam, chyba nawet wskoczê na minutkê pod kocyk - wymarz³am w kolejce po bilet miesiêczny i do tej pory nie czujê r±k.
Tak jak Eroll ju¿ pisa³a, zale¿y od tego, jak to funkcjonuje w konkretnym osk.
I przypomnia³a¶ mi, ¿e ja te¿ muszê zadzwoniæ do swoich instruktorów i wcisn±æ siê w jaki¶ fajny termin... Ju¿ drugi tydzieñ jak nie siedzia³am za kierownic±

Haylee dobrze, ¿e uczysz siê je¼dziæ w takich warunkach. Pó¼niej nie bêdziesz mia³a oporów by wsi±¶æ i pojechaæ, bo ju¿ wiesz, ¿e to nie takie straszne
Ale podziwiam koncentracjê o tak wczesnej porze, ja na ogó³ przed siódm± nie kontaktujê jeszcze i wsiadam nie do tych autobusów co trzeba
A ¿e ciemno... ciemno to akurat lubi³am zawsze, wiêkszo¶æ jazd mia³am w granicach 17-19, wiêc przyzwyczai³am siê dosyæ szybko i przynajmniej zawsze pamiêta³am o ¶wiat³ach A jak czasem uda³o siê wyskrobaæ nieco czasu wcze¶niej... dziwnie mi siê w dzieñ je¼dzi³o.
Ze skrzy¿owaniami mia³am to samo, zawsze rzuca³o mi siê w oczy to "dalsze" ze ¶wiat³ami, a nie to takie malusieñkie tu¿ przede mn±

Stary 2011-01-03, 16:29   #1013
Martolek
Zakorzenienie

Witam

wróci³am z zajêæ

ja nigdy nie mia³am ani eLkowych ani egzaminowych snów

Cytat:
ja musia³am najpierw za nie zap³aciæ w OSK a dopiero pó¼niej umawia³am siê z I.

Cytat:
Haylee dobrze, ¿e uczysz siê je¼dziæ w takich warunkach. Pó¼niej nie bêdziesz mia³a oporów by wsi±¶æ i pojechaæ, bo ju¿ wiesz, ¿e to nie takie straszne

ja ca³y kurs przeje¼dzi³am we wrze¶niu, pa¼dzierniku, piêkna pogoda i jak mam teraz wsi±¶æ i jechaæ to mam ma³y problem

Stary 2011-01-03, 17:27   #1014
Trinu08
Raczkowanie

Cytat:
Postaram siê.Obiecujê Przez kilka lat ¶ni³y mi siê koszmary ,¿e jadê jak jaki¶ szalony pirat drogowy ,mo¿e mam od tego w g³owie tak± blokadê? boje siê ,¿e mo¿e mi siê co¶ staæ na drodze.Ja chyba te jazdy za bardzo prze¿ywam
Stary 2011-01-03, 18:05   #1015
liwiusz
Rozeznanie

Cytat:
Postaram siê.Obiecujê Przez kilka lat ¶ni³y mi siê koszmary ,¿e jadê jak jaki¶ szalony pirat drogowy ,mo¿e mam od tego w g³owie tak± blokadê? boje siê ,¿e mo¿e mi siê co¶ staæ na drodze.Ja chyba te jazdy za bardzo prze¿ywam

Naprawdê nie ma siê czego baæ, od tego w koñcu siedzi obok Ciebie instruktor ¿eby w razie jakiej¶ nag³ej sytuacji zareagowaæ i unikn±æ niefajnego zdarzenia, bo Ty siê jeszcze uczysz i nie jeste¶ w stanie wszystkiego przewidzieæ. Powinien przede wszystkim dawaæ Ci poczucie bezpieczeñstwa, to najwa¿niejsze - bez tego tak naprawdê ani rusz, bo ja np. nie wyobra¿am sobie efektywnej nauki jazdy, kiedy w g³owie pe³no obaw typu "A co je¶li co¶ mi siê stanie?".

Zastanawiam siê, sk±d w ogóle takie niepewne my¶li? Zdarzy³y Ci siê wcze¶niej jakie¶ nieprzyjemne sytuacje na drodze?

Edytowane przez liwiusz
Czas edycji: 2011-01-03 o 18:19
Stary 2011-01-03, 19:15   #1016
Trinu08
Raczkowanie

Cytat:

Naprawdê nie ma siê czego baæ, od tego w koñcu siedzi obok Ciebie instruktor ¿eby w razie jakiej¶ nag³ej sytuacji zareagowaæ i unikn±æ niefajnego zdarzenia, bo Ty siê jeszcze uczysz i nie jeste¶ w stanie wszystkiego przewidzieæ. Powinien przede wszystkim dawaæ Ci poczucie bezpieczeñstwa, to najwa¿niejsze - bez tego tak naprawdê ani rusz, bo ja np. nie wyobra¿am sobie efektywnej nauki jazdy, kiedy w g³owie pe³no obaw typu "A co je¶li co¶ mi siê stanie?".

Zastanawiam siê, sk±d w ogóle takie niepewne my¶li? Zdarzy³y Ci siê wcze¶niej jakie¶ nieprzyjemne sytuacje na drodze?
Nie , to nie jest tak do koñca.Jad±c z instruktorem mam poczucie bezpieczeñstwa .... to ja chyba muszê w swojej g³owie co¶ "przestawiæ".Co do nieprzyjemnych zdarzeñ takowe mi siê nie zdarzy³y .....jak ju¿ pisa³am przez d³u¿szy czas ¶ni³y mi siê koszmary samochodowe ze mn± w roli g³ównej...kiedy to budzi³am siê z zimnym potem na plecach i ca³a by³am w szoku ,¿e to tylko sen. Nie wiem sama mo¿e wyolbrzymiam sprawê ....ale chyba co¶ mi z tamtego okresu zosta³o.Nie ma bata, muszê siê pozbyæ tych g³upich urojeñ ,bo to mi przeszkadza.Wiecie ,chyba nawet jest mi l¿ej jak to napisa³am...
Stary 2011-01-03, 19:22   #1017
princeseczka
Zakorzenienie

Trinu- ano pewnie ,¿e musiszpamiêtaj,¿e to g³owa je¼dzi

Pobrali¶my siê
Stary 2011-01-03, 19:28   #1018
dottoressa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 13 551

muszê Wam co¶ pokazaæ
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN1384.jpg (37,1 KB, 25 za³adowañ)

ROZLICZENIA: klik
dottoressa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-03, 19:35   #1019
Zilka
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 564

Gra-tu-la-cjê!

Piêkna rzecz to prawko
Zilka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-03, 19:36   #1020
dottoressa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 13 551

dziêkujê

ROZLICZENIA: klik
dottoressa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Auto Marianna

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:51.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.