![]() |
#2881 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II
jak ja leżałam na połozniczym to tam dużo dziewczyn miało cesarki i miały pokarm, musisz cały czas przykładać małą do piersi i ona Ci wyciagnie pokarm no i nie możesz się załamaywać, bedzie dobrze
|
![]() ![]() |
![]() |
#2882 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2011-01-03 o 19:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2883 |
Zakorzenienie
|
a to mój Franio- 14 tygodni
dzisiejsza sesja z piesiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2884 |
Zadomowienie
|
No Pamelcia ale super!! Normalnie nie mogę sie doczekać czwartku z Tobą
![]() A mnie Mała tak bardzo kopie i sie wierci, że boli jak nie wiem. Co sie położe to od razu zaczyna. Muszę siadać, wtedy się uspokaja trochę. Szukaliśmy niedawno z mężem na all czegoś do spania dla Niuni i już w koncu nie wiemy co wybrać ![]()
Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje... ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-51052.png Edytowane przez mokra6 Czas edycji: 2011-01-03 o 20:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2885 |
Zadomowienie
|
I jeszcze to:
#2886 |
Zadomowienie
|
Jakiiii On już duży! I podobny do Ciebie
![]()
#2887 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mokra ,powiem Ci tak,dzieciaczki powinny mieć przede wszystkim porządne ,wygodne materace,a w kołysce ciężko bęzie coś takie zrobic. Mi sie wizualnie podoba pozycja 2 ,ale ona nie jest do spania na codzien,bo tam będzie niewygodnie.To jest chyba po to,żeby postawić w salonie i aby dziecko spało w ciągu dnia ![]() a nie chcesz kupić normalnego łóżeczka?? ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- A to zielone,to chyba jest łóżęczko turystyczne,bo wygląda na mało stabilne. Weż zwykłe drewniane i daj dobry materacy ,bo to podstawa! jak ukształtujesz dziecka kręgosłup teraz jest badzo ważne ![]()
Witaj Zuzieńko ![]() 19.04.2011 godz 14:20 Aniołek 26.05.2010r
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2889 |
Zadomowienie
|
A dobry materac to gryka-pianka-kokos czy gryka-kokos czy jaki??
Mi się najbardziej podoba ta kołyska jasna, no ale juz teraz nie wiem. Zastanawiam sie jeszcze nad tym łóżeczkiem- kołyską, 4 zdjęcie i bym ubrała jak na zdj.5, np. na różowo, co?
#2890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
może też być kokos-pianka-kokos co do kołysek to starcza na krótko bo dziecko szybko rosnie, wiec za pare miesiecy bedziesz i tak musiała kupić łóżeczko |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2891 |
Zadomowienie
|
Co do łóżeczek do koleżanka mi polecała właśnie łóżko turystyczne z możliwością podwieszenia, tak, że funkcjonuje jak normalne łóżeczko. Jest o tyle fajne, że jak dziecko zaczyna wstawać, daje się mu niżej "podłogę" i podnosząc się nie obija się o boki łóżeczka. Ale mówię tylko zdanie koleżanki, swojego wyrobionego jeszcze nie mam
![]() Fridka gratuluję!! Szybki miałaś poród ![]() Myha82 wiedziałam, że z dzieckiem będzie wszystko OK ![]() ![]()
25.07.2011 Mateuszek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez justa878 Czas edycji: 2011-01-03 o 21:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2892 |
Zadomowienie
|
Myha wiedziałam, że będzie dobrze z Dzidziuniem
![]() Lulka jeśli chodzi o ubranka to dużo ubranek w najmniejszym rozmiarze dostałam od znajomej także tylko troszkę dokupiłam. Nawet dziś byłam na małych zakupkach i obkupiłam Kubunia w bodziaki ![]() ![]() Lulka jakie mebelki kupiliście?? Bo my właśnie jesteśmy na etapie wyboru mebelek ![]() Pamelka zazdroszczę Ci, już w czwartek zobaczysz swoją Oliwcię ![]() ![]() Dizi a jak tam u Ciebie?? Enis Franio śliczniutki ![]() A ja dziś byłam po odbiór wyników badań i glukoza w porządku, mam trochę leukocytów w moczu i muszę zrobić posiew - oby tylko żadna infekcja się nie przypałętała, morfologia w normie, choć od jutra zaczynam jeść natkę pietruszki, żeby trochę poprawić wyniki ![]() A jeśli chodzi o ból brzucha w ciąży to w I trym. trochę mnie pobolewał ale nie tak jak teraz. Dziś znów bolały mnie pachwiny i czułam takie ciągnięcie w podbrzuszu. Twardnienia brzucha jakoś szczególnie nie zauważam, choć i tak do 12.01 będę drżała o długość szyjki. Oby tylko wszystko było w porządku. Ciekawe jak tam Madzik po podróży ![]()
![]() ![]() Nasze Małe Szczęście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2893 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2894 |
Zakorzenienie
|
hej laski.leze juz w lozku po podrozy bylo krotko ale zmeczona jestem na maksa wiec klade sie spac juz a jutro wam napisze reszte
![]() trzymajcie sie i do juterka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2895 |
Zadomowienie
|
Dot.: UdaĹo siÄ po poronieniu :D cz.II
Hej! 3 stycznia o 20.30 urodziłam synka przez CC. Waży 2970 i ma 52 cm. Dostał 10 pkt. Pozdrawiamy wszystkie ciocie
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2896 |
Zakorzenienie
|
Gratuluję
![]() a mnie się śniły bliźnieta,chłopcy ![]() ![]()
#2897 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale wysyp bejboszków nam się teraz zrobi ![]() bella7 ja bym chciała synka, ale po tym jak mnie wysypało wnioskuję, że będzie córa. Zresztą po tym kiedy się kochaliśmy, a kiedy doszło do zapłodnienia też raczej wychodzi na córcię ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluje ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2899 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Slodziak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2900 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeżeli chodzi o mebelki to kupiłam te http://www.baby.vox.pl/meble/kolekcja/ a tapete dobrałam tą http://www.beautifulhome.pl/index1.p...rder=3&id=2063 ja muszę dziś jechać po jakieś akcesoria,wanienka ,przewijak i jakieś pierdoły a ubranka będe dukupowac na spokojnie. A ile masz ciuszków na 56?? ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
Justa ja będę miała córcie,a naprawde wyglądam na twarzy baaardzo dobrze.Piękna cera,rozświetlona,wszyscy mówią,że pieknie wyglądam ![]() najważniejsze ,żęby dzieciaczki zdrowe były,a jaka płeć to już zupełnie nie ważne ![]() ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
Madzik Ty łobuziaro jedna!!! wracaj tu i sie udzielaj juz trochę,Święta sie już skończyły ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Cytat:
Mokra ja bym w kołyski wogole nie szła,bo dziecko się tylko przyzwyczaja i będziesz musiałą staci kołysać cały czas ![]() jeżeli chodzi o materace to ja kupie ten kokosowy ,albo z budreksu napewno nie lateks ![]() A pościel jest ładna ,chociaż na maksa różowa ![]() ![]()
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2901 |
Zadomowienie
|
Lulka nie mam nic przeciwko córkom, ale jak sobie myślę, że moja księżniczka w wieku 16 lat przyprowadzi mi jakiegoś obwiesia do domu, to już dostaję nerwicy ... Chyba będę zbyt zaborczą mamą dla córy
![]()
#2902 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tż sie wczoraj mnie pytał czy ma wziąść mleko te dla dzieci do szpitala tak na wszelki wypadek zeby mała nie była głodna ![]() Cytat:
![]() ![]() śliczniasty ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem Ci,że ja tez jestem bardzo zaborcza ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2904 |
Wtajemniczenie
|
gratulacje!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2905 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2906 |
Zakorzenienie
|
Mokra ,dla dziecka najlepsze będzie zwykłe łóżeczko,ważna jest regulacja wysokości dna ,wyjmowane szczebelki/opuszczany bok (to juz zalezy co wolisz). To turystyczne łóżeckzo jest fajne ,ale i tak musialabyś dokupić do niego porządny materac.Według mnie najlepsze są lateksowe.
Mała kołyska jest słodka,ale niepraktyczna,dzieć Ci w niej za długo nie polezy ![]() Ja bym zastanowiła się nad tymi dwoma drewnianymi łózeczkami/kołyskami ![]() Za to ten różowy zestaw według mnie jest paskudny ,no zęby mnie bolą od takiej ilości słodkości ![]() Lulka tez planuję taką tapetę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wiadomo,że teraz coraz więcej alergików i po co ryzykowac ![]() Tapeta jest cudna ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Stokrotka na kiedy masz termin porodu??
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2908 |
Zakorzenienie
|
Uwaga mam pytanie do mamuś po cc
![]() jak mocno trzeba byc tam wygolonym tzn czy na łyso czy moze byc ten "paseczek"?????? i czy na sale operacyjną mam isc w samej koszuli bez majtek ![]() śmieszne pytania ale takie szczegóły też są ważne ![]()
#2909 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamelka to są bardzo dobre pytania,ale myślę,żę musisz się wygolić na zero ,bo szycie jest bardzo nisko ![]() a na salę operacyjną to oni nie daja swoich koszul??takich jednorazowych??ja tez się szykuję na cc więc chętnie się tego dowiem ![]()
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
brzuszek mnie boli, niech mnie ktoś przytuli ![]() Edytowane przez enis84 Czas edycji: 2011-01-04 o 09:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.