|
|
#2551 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Studniówkowiczki 2011 :)
Chyba zostałam właśnie bez partnera na studniowke
właśnie mój chłopak powiedział że mnie nie kocha:-(
|
|
|
|
|
#2552 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
haha ta 'modelka' nie tylko Ciebie przeraża mousedream podoba mi się druga sukienka, jest naprawdę śliczna
|
|
|
#2553 |
|
Raczkowanie
|
Przykro mi
a kiedy masz studniówkę ?
|
|
|
|
|
#2554 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ej dziewczyny jeśli chodzi o balsamy brązujące to stanowczo odradzam Johnson & Johnson Holiday Skin. Robi straszne plamy. Ja jak na razie mam tylko torebkę na studniówkę. Sukienka się szyje, mam nadzieję, że będzie ok. Butów nigdzie nie mogę znaleźć... :/ Nie chcę mega wysokich, a niższe mają gruby obcas albo jakieś diamenty itp I podziwiam te, które już przygotowują się do matury . Ja nijak nie mogę się zabrać za to Najbardziej zależy mi na matematyce, ale niestety wątpię żeby mi dobrze poszło biorąc pod uwagę fakt, że mój "nauczyciel" jest jaki jest :/ Do studniówki jeszcze tylko 25 dni. Zobaczymy czy coś z tego wyjdzie. Aha a poloneza mieliśmy jedną tzw. próbę, która ograniczyła się do jednego przejścia przez salę gimnastyczną, trwało to ok 3 minut. Super. Na szczęście tam, gdzie odbędzie się bal jest dość mało miejsca i nie będziemy robić nic skomplikowanego tylko tak przejdziemy i koniec ![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2555 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2556 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2557 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie martw się kochana bedzie dobrze ![]() A ten cham nie zasługiwał na Ciebie ![]() Ja wreszcie zaczynam poszukiwania sukienki i znalazłam kilka ślicznych ;D W środę idę z TŻem na zakupy w końcu z nim idę
|
|
|
|
|
|
#2558 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Sama wiele razy to słyszałam, ale i sama tak mówiłam. :/ I mimo tego, do tej pory nie rozumiem takiego zachowania... Dziewczyny, pocieszcie mnie, w trochę mniej poważnej sytuacji, ale to nie daje mi spokoju. Jak nauczyć chłopaka tańczyć? Mój TŻ tańczy beznadziejnie... Może komuś wyda się to błahym problemem, ale mnie to spędza sen z powiek. Czy w ogóle jest jakaś szansa, żeby go choć trochę poduczyć? On ma już swój "sposób" wypracowany. Warto dodać, że mam tylko dwie soboty do wykorzystania na naukę.Wybaczcie mi moje głupie problemy...
|
|
|
#2559 |
|
Zadomowienie
|
To jest jasne że dłuższa była by niż te w linkach ponieważ no jednak wiecie. A sukienka podobała mi się ale jakies 2 lata temu, teraz mam inny styl i wole krótkie z dekoltem.
|
|
#2560 |
|
Raczkowanie
|
przykro mi... ale to taki typ. faceci. :/
mam nadzieję, że jednak studniówki nie spędzisz samotnie ...
|
|
#2561 |
|
Raczkowanie
|
Co sądzicie o tym?
|
|
#2562 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#2563 |
|
Mother of Cat
|
o niebo lepiej z czarną sukienką
|
|
|
#2564 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie kochane
Dołączam do Was, też mnie czeka w tym roku (a w zasadzie, o zgrozo! za 10 dni) studniówka. Co prawda ide jako osoba towarzysząca no ale, wyglądac też jakos trzeba czasu brakowało, został mi jedynie ten tydzień, tyle dobrze, że wolne na uczelni to będe latac po sklepach. Nie wyobrażacie jak wam zazdroszcze, że już cokolwiek macie
|
|
|
|
|
#2565 |
|
Raczkowanie
|
oczywiście, że czarno-czerwona!
ii trochę mniej błyszczące rajstopy
|
|
#2566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2567 |
|
Raczkowanie
|
ibus czarna zdecydowanie!
schooco cóż, więc mi nie masz czego zazdrościć-jestem goła i wesoła jak na razie moja sukienka będzie się szyła dopiero za minimum 3 tygodnie.. nie mam nic oprócz umówionej wizyty u fryzjera :P obyś coś znalazła ładnego szukając na ostatnią chwilę
|
|
#2568 |
|
Zakorzenienie
|
5.06.10-poznałam Cię ![]() 12.07.10-prawko zdane za 1. razem 26.07.10 prawko w kieszeni, kierowca oficjalnie ![]() Nie ma odwrotu z drogi obranej wierność do końca i tak będzie. Amen. Mój ukochany M. Razem od 8.08.10 licencjat 08.2011-Dziadek[*]![]() 02.2012-Ciocia[*] |
|
|
|
|
#2569 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2570 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
fryzjera co prawda nie mam jeszcze, ale za to kosmetyczka już jest ;p tak się zastanawiam nad jedną, którą mam w domu nie jestem nią jakoś zachwycona, ale jakbym nic nie znalazła... (http://img844.imageshack.us/i/obrazza.jpg/) Co o niej myślicie?Izmaa, baaardzo ładnie Ci w tej czarnej. |
|
|
|
|
|
#2571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2572 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zdecydowanie czarna!! I najlepiej do niej czarne, ale nie kryjące rajstopy.
|
|
|
#2573 |
|
Raczkowanie
|
Zrobimy sobie przerwę i zobaczymy...może będzie ok do studniowki, ale wiem to średnia zabawa będzie-prawdę mówiąc bo byłam na dwóch weselach...no nic zobaczymy..nawet gdyby to nie mam żadnego chłopaka na studniowke
bo tak to nie mam kolegów..no ale zobaczymy. 3 majcie się MOJA STUDNIOWKA 5 LUTEGO...,.
|
|
|
|
|
#2574 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a jakie rajstopy zakładacie? No i właśnie zastanawiam się jeszcze nad pończochami
nigdy nie nosiłam, więc nie wiem... jeśli by kupić do nich pas to nie byłyby wygodniejsze niż rajstopy;p? Wkurza mnie ich wieczne podciąganie ? Myślałam o czarnych, z tyłu ze szwem, nie lubię cielistych I tak z innej beczki, wiecie może jak usunąć wieszak;p POZDRAWIAM |
|
|
|
|
#2575 |
|
Zadomowienie
|
ta fioletowa sukienka jest... przerażająca
ale w czarno-czerwonej prezentujesz się bardzo dobrze ))Jak tam sylwester moje panie? ![]() no i mam zdjęcia z sesji - te z tym "afrykańskim buszem" na głowie |
|
|
|
|
#2576 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A do pończoch nie jestem przekonana, miałam rozmiar 1, 2 i mi zjechały po nodze na sam dół nie dając się z powrotem założyć
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2578 |
|
Zadomowienie
|
zdjęciowej, coś tam mogę wkleić, ale uważam ze w tej fryzurze nie do konca wszystko jest ok
Edytowane przez NoPasaran Czas edycji: 2014-02-05 o 17:03 |
|
|
|
|
#2579 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właściwie to mam krótką sukienkę i z tym pasem to dziwnie bym się poczuła, jakby gdzieś mnie tam podwiało hehe ) Aha i wiesz może czy mogę usunąć mój wieszak ?Cytat:
Zdjęcia super!!! A w avku to też ty ? Bo nie podobna jakaś;p taka grzeczna Pozdrawiam!!
Edytowane przez zuken Czas edycji: 2011-01-04 o 01:25 |
||
|
|
|
|
#2580 |
|
Przyczajenie
|
Diotorka, skończony głupek z niego, nie przejmuj się. Do studniówki troche czasu to może akurat uda ci się lepszego partnera znaleźć, i być może z nim będziesz się lepiej bawic . Główka do góry!
NoPasaran, jakie cuuudowne włosy! <pali się z zazdrości> A co do rajstopy vs pończochy – ja stawiam na pończochy. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:25.

właśnie mój chłopak powiedział że mnie nie kocha:-(

. Ja nijak nie mogę się zabrać za to 

Jak nauczyć chłopaka tańczyć? Mój TŻ tańczy beznadziejnie... Może komuś wyda się to błahym problemem, ale mnie to spędza sen z powiek. Czy w ogóle jest jakaś szansa, żeby go choć trochę poduczyć? On ma już swój "sposób" wypracowany. Warto dodać, że mam tylko dwie soboty do wykorzystania na naukę.