Jak najbardziej "ruda" farba do w³osów. - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-01-03, 18:48   #2821
kathy579
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 923
GG do kathy579
Dot.: Jak najbardziej "ruda" farba do w³osów.

Julianna, oczywi¶cie - zaraz bêdê suszyc, na razie od¿yweczka - ale ju¿ widzê ¿e kolor jest rudy a nie br±zowy....ufff

...and I will wear him
In my heart's core, ay, in my heart of heart
As i do thee...

Rudy Blog...szybka pomoc fryzjerska
kathy579 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-03, 19:08   #2822
justnikri
szopwell

Wiadomo¶ci: 10

Mój naturalny kolor okre¶li³abym na ciemny blond choæ nie pamiêtam ju¿ go zbytnio bo od bardzo dawno farbujê w³osy. Te z za³±cznika wydaja mi siê podobne. A co do obecnych akurat nie mam jak wrzuciæ fotki a w necie nic podobnego nie znalaz³am ale postaram siê jak najszybciej co¶ wrzuciæ. Jednak jest to co¶ w stylu jak pisa³a julianna-p, rudy ³adny u góry a reszta jaki¶ braz z rudym czy co¶ i to rzuca siê w oczy. Czytam wasze wypowiedzi na tyle czêsto jak mam czas jednak nie na trafi³am na sytuacje pasuj±ca do mnie dlatego te¿ zwracam siê o pomoc do profesjonalistek
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg willa_holland_photoshoot-6367.jpg (98,4 KB, 45 za³adowañ)
justnikri jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-03, 20:03   #2823
qeres
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 027

Dziewczyny a jakich kosmetyków u¿ywacie do pielêgnacji swoich rudych w³osów?

wymianka ciuchowa
qeres jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-03, 20:27   #2824
kathy579
Zakorzenienie

GG do kathy579

Ju¿ wysuszone, kolorek wyszed³ ,,piêkny,, bardzo jestem zadowolona - o to mi chodzi³o!! Dobrze ¿e siê zdecydowa³am na farbowanie, w³osy w dobrym stanie i ju¿ siê nie mêczê w kolorze którego nie lubi³am, Vitality's 7.44 +8.44 zago¶ci u mnie na bardzo d³ugo

http://img823.imageshack.us/img823/4858/744i844.jpg

...and I will wear him
As i do thee...

Stary 2011-01-03, 20:33   #2825
agusiaki
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 927

Cytat:
Napisane przez kathy579 Poka¿ wiadomo¶æ

NIE WYTRZYMA£AM w³a¶nie siedzê z farb± (7.44+8.44)
wiedzia³am GOOD LUCK!
Przepiekny kolorek Chyba siê te¿ pokuszê! Dorzuci³a¶ mixa?

Cytat:
Napisane przez justnikri Poka¿ wiadomo¶æ
.... Czytam wasze wypowiedzi na tyle czêsto jak mam czas jednak nie na trafi³am na sytuacje pasuj±ca do mnie dlatego te¿ zwracam siê o pomoc do profesjonalistek
Ojjj, to ¿e¶ kiepsko czyta³a, kiepsko julianka wcze¶niej napisa³a Ci dok³adnie co robiæ w takim przypadku,.

qeres - farb± na zmianê z szamponetkami A tak serio to maski, od¿ywki, bez olejowania bo zmywa kolor, który jest bezcenny

Marzysz o kolorze w³osów jaki ma Ashley Simpson?? Odpowied¼ znajdziesz TUTAJ
agusiaki jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-03, 20:43   #2826
kathy579
Zakorzenienie

GG do kathy579

agusiaki,
bez mixa ale i tak jest mega intensywny - na razie nic nie kombinuje (chocia¿ mix pomarañczowy kusi) bo jest idealnie ani za jasno ani za ciemno.
T¯ nie by³o w domu farbowa³am sama no i nie mniej wa¿ne ¿e nie ma te¿ czerwieni Idealne rozwi±zanie poniewa¿ 7.44 jest za ciemne a 8.44 odrobinê za ¿ó³te, ale po³±czenie naprawdê super, w ka¿dym razie na moich w³osach które by³y br±zowo miedziane.

...and I will wear him
As i do thee...

Stary 2011-01-03, 20:47   #2827
julianna-p
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 249

kathy PRZEPIEKNIEkla ski:
grunt to lubic wlasny kolor ( a ten mozna bedzie latwo pokochac)

justnikri , ale agusiaki ma racje pisalam co mozesz wykombinowac. jesli wlosy sa jednak ciemne znaczaco to ja pewnie bym je rozjasnila wstepnie; wybierz opcje i marke farby profeski to damy dalsze instrukcje

qeres ja lubie szampon z ce-ce miedziany i czasem odzywke z tej samej serii (efekt raczej iluzoryczny, ale jednak lubie bo wlosy sie po nich swieca), podobno dobry szampon jest z selecty miedz; poza tym kiedys stosowalam maseczke z revlona 7.34; i niestety nieustajaco tesknie za ruda seria sunsilka ktora jakis ***wycofal ze sprzedazy

„Mo¿e siê zdarzyæ, ¿e urodzi³a¶ siê bez skrzyde³, ale najwa¿niejsze, ¿eby¶ nie przeszkadza³a im wyrosn±æ.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-03, 20:51   #2828
justnikri
szopwell

No wybacz ¿e kiepsko czytam. Ale przynajmniej nie jestem nie mi³a. Jako¶ nie widzia³am, ¿eby gdzie¶ by³o do MNIE typowo napisane krok po kroku co z tym zrobiæ. A je¿eli ty lepiej czytasz to mog³a¶ mnie u¶wiadomiæ a nie od razu z obelgami wyje¿d¿asz. Ale no to koñcu to ja siê ¼le przygotowa³am, bo nie powinnam pisaæ zapytania skoro nie przeczyta³am wszystkich 93 stron które ju¿, s± ¿eby co¶ znale¼æ na temat jaki potrzebowa³am info. Wiec wybacz.
Stary 2011-01-03, 20:53   #2829
agusiaki
Rozeznanie

Sunsilk nie brzmi dla mnie dobrze
Ce-ce mam lakier suchy i jest BOSKI i tani jak barszczycho. Wielka butla 750ml kosztowa³a mnie 13,99. do koñca ¿ycia bêdê go zu¿ywa³a
Teraz rozpracowujê Stapiza sleek line colour non stop szampon i maskê. Zadowolona.
Do tego mam latte kallosa i Scandic line z miodem i mlekiem - obie litrowe butle, tak jak stapiz wiêc s±dzê, ¿e do koñca br. mam pozamiatane z nowymi zakupami od¿ywek i masek

Cytat:
No wybacz ¿e kiepsko czytam. Ale przynajmniej nie jestem nie mi³a. Jako¶ nie widzia³am, ¿eby gdzie¶ by³o do MNIE typowo napisane krok po kroku co z tym zrobiæ. A je¿eli ty lepiej czytasz to mog³a¶ mnie u¶wiadomiæ a nie od razu z obelgami wyje¿d¿asz. Ale no to koñcu to ja siê ¼le przygotowa³am, bo nie powinnam pisaæ zapytania skoro nie przeczyta³am wszystkich 93 stron które ju¿, s± ¿eby co¶ znale¼æ na temat jaki potrzebowa³am info. Wiec wybacz.
Wybaczam Mam s³abo¶æ do ludzi, którzy nie posiadaj± umiejêtno¶ci czytania ze zrozumieniem Powiem wiêcej - nawet wysili³am sie na tyle, ¿eby specjalnie dla Ciebie wkleiæ znaczenie s³owa OBELGA - obraza, zniewaga, potwarz, ¼ród³o: http://www.bryk.pl/s%C5%82owniki/s%C...01-obelga.html
Dalej widzisz w moim poprzednim po¶cie jak±¶ obrazê Twojej osoby?

A tu masz pe³n± odpowied¼ julianki, któr± tak ciê¿ko by³o znale¼æ caaaa³e dwie strony wcze¶niej
Cytat:
Napisane przez julianna-p Poka¿ wiadomo¶æ
justnikri z opisu wnioskuje, ze eksperymentowalas z roznymi odcieniami rudosci co pewnie skonczylo sie wielowarstwowym brazowo-rudym kolorem, ewentualnie zoltawym czyms. no i masz naturalnie stosunkowo jasne wlosy. odrosty sa inne bo farby nieprofesjonalne raczej nie wyrownaja koloru. masz dwa wyjscia albo manipulowac z woda przy tej farbie (cZego nie polecam, to glupota manipulowac nieprofeska)
albo ruszyc sie i poczytac nasze wypowiedzi a potem wybrac profeske i farbowac wlosy na dwa oksydanty. poczytaj , ewentualnie wstaw fotke i zobaczymy co dalej
Nie ma za co, na serio

Edytowane przez agusiaki
Czas edycji: 2011-01-03 o 21:04
Stary 2011-01-03, 21:08   #2830
kathy579
Zakorzenienie

GG do kathy579

[QUOTE=julianna-p;24146170]kathy PRZEPIEKNIEkla ski:
grunt to lubic wlasny kolor ( a ten mozna bedzie latwo pokochac)

Julianna, Agusiakidziêkujê!!
szkoda tylko ¿e w ¦wiêta mia³am inny kolorek - bo siê w nim bardzo mêczy³am i czu³am ma³o atrakcyjnie...ale za to teraz ju¿ wiem ¿e nie mam co kombinowaæ z br±zami bo mi po prostu nie pasuje, ani do urody ani do ubrañ.

qeres
Je¶li chodzi o od¿ywkê, niestety Waxy przesta³y na mnie dzia³ac szkoda na nie czasu - wcale nie regeneruj± moich krêcio³ków.
Bardzo dobrze wspominam jedn± kwa¶n± od¿ywkê do w³osów z Artego która idealnie domyka³a ³uskê w³osa co powodowa³o ¿e by³y jedwabiste i b³yszcza³y odzywka do w³osów farbowanych EXTRACTO CARE artègo, zastanawiam siê nad powrotem do niej

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

agusiaki
kallos te¿ teraz dobrze dzia³a na moje w³osy - czy która¶ z was u¿ywa³a Ce-Ce maskê w niebieskim opakowaniu i jedwab..?jak dzia³a, parê razy zastanawia³am siê nad t± mask± z ce ce, kurcze nawet by³a w dobrej cenie, a ja wybra³am Waxa mlecznego - który nie jest dostatecznie dobry;(....agusiaki je¶li chodzi o od¿ywki to te¿ mam sporo...

qeres
zapomnia³am wspomnieæ o wa¿niej od¿ywce z pigmentem ,,espresso,, vitalitys

...and I will wear him
As i do thee...

Edytowane przez kathy579
Czas edycji: 2011-01-03 o 21:11
Stary 2011-01-03, 21:11   #2831
justnikri
szopwell

Jak to jest odpowied¼ któr± uwa¿asz za odp na moje pytania to nie wiem kto mam problem z czytaniem ze zrozumieniem. Bo pyta³am siê o przyk³ad jaki¶ konkretny co do pomieszania farb... ale ¿e nie jestem zbytnio w temacie to niestety nie wiem co oznacza np. "na dwa oksydanty" lub "wybrac profeske" wiec ju¿ was nie mêczê.
Stary 2011-01-03, 21:16   #2832
julianna-p
Wtajemniczenie

agusiaki a ten suchy lakier naprawde dziala tak, ze wlosy sie wolniej przetluszczaja , czy jak bo nigdy nie mialam??

justnikri wybrac profeske-> poczyatc o tym jakie kolor uzyskujemy farbami profesjonalnymi a potem ze zdjec (zamieszczanych na watku) wybrac kolor, ktory Ci sie podoba ( przy zjdeciach Dziewczyny umieszczaja nazwy farb dzieki, ktorym uzyskaly dany kolor).
oksydanty-. wody, z ktorymi mieszasz farbe (sama chcialas kombinowac zeby wyrownac kolor z jakimis kolorami, my robimy jednym kolorem a z dwoma wodami)
co do obelg,agusiaki wcale Cie nie obrazila wiec spokojnie , po prostu moj post byl kierowany do Ciebie, a reszte musisz sama wyczytac i wybrac chocby marke produktow bo Ci po instrukcji do lechera jesliw waiwe go nie kupisz???

„Mo¿e siê zdarzyæ, ¿e urodzi³a¶ siê bez skrzyde³, ale najwa¿niejsze, ¿eby¶ nie przeszkadza³a im wyrosn±æ.” Coco Chanel

Edytowane przez julianna-p
Czas edycji: 2011-01-03 o 21:25
Stary 2011-01-03, 21:21   #2833
agusiaki
Rozeznanie

kathy - mi teraz zosta³a 1/2 tubki 8.44, wiêc zamierzam dorzuciæ sporo mixa a nastêpnym razem jak bêdê kupowa³a now± tubkê 8.44 to dokupiê 7.44 i zrobiê tak jak Ty i jeszcze pozosta³ego mixa dokoptujê To trochê tak, jakbym gotowa³a i sama wymy¶lam now± potrawê a sk³adniki ustalam na bie¿±co Fajna zabawa.

justnikri - masz wyj±tkowy talent zjednywania sobie ludzi od pierwszego klikniêcia, zaiste

julianka
- hmm..... bo ja wiem czy on wolniej przet³uszcza?? Ja mam i tak suche wlosy i skórê te¿, wiêc mi sie w³osy nie przet³uszczaj± wcale. Ciêzko mi zatem oceniæ pod tym kontem lakier.
Z ca³± pewno¶ci± wspaniale utrwala w³osy nie powoduj±c sklejania. Fryzura jest utrwalona, ale niewidocznie i niewyczuwalnie. W³osy pozostaj± sypkie i b³yszcz±ce jakby nic na nich nie by³o. Przy tym ³adnie pachnie.

Stary 2011-01-03, 22:20   #2834
kathy579
Zakorzenienie

GG do kathy579

agusiaki,
to ju¿ jestem ciekawa jak wyjdzie gotowanie z mixem.

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Cytat:
Mój naturalny kolor okre¶li³abym na ciemny blond choæ nie pamiêtam ju¿ go zbytnio bo od bardzo dawno farbujê w³osy. Te z za³±cznika wydaja mi siê podobne. A co do obecnych akurat nie mam jak wrzuciæ fotki a w necie nic podobnego nie znalaz³am ale postaram siê jak najszybciej co¶ wrzuciæ. Jednak jest to co¶ w stylu jak pisa³a julianna-p, rudy ³adny u góry a reszta jaki¶ braz z rudym czy co¶ i to rzuca siê w oczy. Czytam wasze wypowiedzi na tyle czêsto jak mam czas jednak nie na trafi³am na sytuacje pasuj±ca do mnie dlatego te¿ zwracam siê o pomoc do profesjonalistek
Do wyrównania koloru potrzebna bêdzie farba profesjonalna, zerknij na mój blog piszê tam sporo o tych farbach.

...and I will wear him
As i do thee...

Stary 2011-01-03, 22:37   #2835
julianna-p
Wtajemniczenie

kathy mialam ostatnio dopisac jeszcze, ze moim zdaniem slusznie zrobilas zmeniajac kolor, najwazniejsze to czuc sie dobrze ze soba, w swoim kolorze a skoro w swieta sie meczylas to nie warto tego ciagnac. druga rzecz przynajmniej masz pewnosc, ze pomimo znikania rudosci warto sie jej trzymac; tez tak mam, ze braz mnie gasi i to wewnetrznie i zewnetrznie

Stary 2011-01-03, 22:45   #2836
kathy579
Zakorzenienie

GG do kathy579

A teraz co¶ ¶miesznego rudego, T¯ wróci³ z pracy, jak zobaczy³ ¿e w³osy mam ufarbowane bez jego pomocy postanowi³ sprawdzaæ czy aby równomiernie) no i znalaz³ ma³± 1 cm plamkê z ty³u g³owy...daj±c mi do zrozumienia ...¿e nie ma to jak z pomoc± T¯-eta....

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

Julianna
dok³adnie masz racjê, cieszmy siê z tego co mamy teraz - jak by co to zawsze mo¿na kolor podreperowac mask± lub szamponem z pigmentem...tylko widzisz u mnie jako¶ tak ostatnio ,,wpadki koloru,, by³y akurat w jak najmniej adekwatnym momentach. Z drugiej strony to trochê dziwne ¿e 7.4 wychodzi tak strasznie ciemno w porównaniu do 7.44.

...and I will wear him
As i do thee...

Stary 2011-01-03, 22:46   #2837
justnikri
szopwell

Podoba mi siê ten kolor kole¿anki, jednak informuje w swoim wpisie tylko ¿e jest to mariel. Odrosty obecnie mam podobnego koloru po lorealu intensywna miedz. W takim razie ¿eby zniwelowaæ ten br±z na reszcie w³osów powinnam zmieszaæ cze¶æ farby z jakim¶ oksydantem na odrosty a drug± cze¶æ z innym oksydanetem na resztê w³osów? Da³o by tak jako¶ rade??
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg rudy angniuszka 87.jpg (136,5 KB, 148 za³adowañ)
Stary 2011-01-03, 23:05   #2838
kathy579
Zakorzenienie

GG do kathy579

Cytat:
Podoba mi siê ten kolor kole¿anki, jednak informuje w swoim wpisie tylko ¿e jest to mariel. Odrosty obecnie mam podobnego koloru po lorealu intensywna miedz. W takim razie ¿eby zniwelowaæ ten br±z na reszcie w³osów powinnam zmieszaæ cze¶æ farby z jakim¶ oksydantem na odrosty a drug± cze¶æ z innym oksydanetem na resztê w³osów? Da³o by tak jako¶ rade??
Farba drogeryjna Marion, ale do koñca nie jestem pewna czy to by³a farba 675 ,,Mied¼,, czy szamponetka,,Mied¼,,.

...and I will wear him
As i do thee...

Edytowane przez kathy579
Czas edycji: 2011-01-03 o 23:06
Stary 2011-01-03, 23:26   #2839
julianna-p
Wtajemniczenie

justnikri chyba chodzi o majirel to farba profesjonalna. sprawdz numer i teraz tak jak kupisz ta farbe to w hurtowni fryzjerskiej do farby bierzesz oksydant 3 i 6 (albo 6 i 9 jesli kolor na reszcie wlosow jest naprawde ciemny, wielowarstwowy warto sie poradzic ekspedientki). farbujac wlosy nakaladasz 1/3 farby wymieszanej ze slabszym oksydantem na jasniejsze odrosty, a pozostale 2/3 farby wymieszanej z mocniejsza woda nakladasz na reszte wlosow. zwykle farbe trzymamy 30-40 minut, jesli pierwsze nalozenie farby w ten sposob nie zalatwi sprawy do konca na pewno uda sie za drugim razem. potem mozesz juz farbowac cale wlosy farba z woda 6
rada- do takiego zabiegu przydalby sie ktos do pomocy.
rada 2 - ekspertkami od takiego farbowania sa tu kathy i agusiaki

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-04, 09:27   #2840
qeres
Zadomowienie

A wiecie mo¿e jak± farb± uzyskam taki odcieñ albo chocia¿ zbli¿ony? zdjêcie robi³am na drugi dzieñ po nak³adaniu w ¶wietle dzinnym i siê w nim zakocha³am
patrzy³am na farby deli ale nie ma tam rudego
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (42,6 KB, 60 za³adowañ)

wymianka ciuchowa
Stary 2011-01-04, 11:30   #2841
agusiaki
Rozeznanie

qeres - na moje to nie jest rudy tylko jaki¶ blond miedziany i widzia³am taki kolorek w chantalu. TYLKO jedno ale..... on Ci siê migiem wyp³ucze do blondu podejrzewam.... tzn ci±gle bêdzie to blond miedziany, z ruda po¶wiat±, ale jednak. Sama zobaczysz. Mo¿esz te¿ pokombinowac i wymieszaæ farby. Fajna to zabawa

kathy - T¯ poczu³ siê ura¿ony najwyra¼niej i st±d to poszukiwanie plamek Faceci lubia sie czuæ niezbêdni, musza wiedzieæ, ¿e bez nich zginiesz marnie a w³osy bêdziesz mia³a jak pantera sier¶æ i nikt Cie nie zechce

Edytowane przez agusiaki
Czas edycji: 2011-01-04 o 11:32
Stary 2011-01-04, 11:53   #2842
qeres
Zadomowienie

agusiaki wymieszaæ czyli np. blond z rudym czy jak? i w jakiej proporcji?

wymianka ciuchowa
Stary 2011-01-04, 11:54   #2843
agusiaki
Rozeznanie

A np tak
Ja miesza³am Chantal jasny tycjan 8/4 z miedzianym blondem specjalnym 1000/4 w proporcji 1:1 i dodawa³am trochê mixa pomarañczowego i wychodzi³ kolorek zbli¿ony.

Ale tak po namy¶le ja bym na Twoim miejscu spróbowa³a samego 1000/4 z mixem pomarañczowym. Powinno wyj¶æ zbli¿one.

Edytowane przez agusiaki
Czas edycji: 2011-01-04 o 11:58
Stary 2011-01-04, 12:23   #2844
kathy579
Zakorzenienie

GG do kathy579

Cytat:
Napisane przez julianna-p Poka¿ wiadomo¶æ
justnikri chyba chodzi o majirel to farba profesjonalna. sprawdz numer i teraz tak jak kupisz ta farbe to w hurtowni fryzjerskiej do farby bierzesz oksydant 3 i 6 (albo 6 i 9 jesli kolor na reszcie wlosow jest naprawde ciemny, wielowarstwowy warto sie poradzic ekspedientki). farbujac wlosy nakaladasz 1/3 farby wymieszanej ze slabszym oksydantem na jasniejsze odrosty, a pozostale 2/3 farby wymieszanej z mocniejsza woda nakladasz na reszte wlosow. zwykle farbe trzymamy 30-40 minut, jesli pierwsze nalozenie farby w ten sposob nie zalatwi sprawy do konca na pewno uda sie za drugim razem. potem mozesz juz farbowac cale wlosy farba z woda 6
rada- do takiego zabiegu przydalby sie ktos do pomocy.
rada 2 - ekspertkami od takiego farbowania sa tu kathy i agusiaki
julianna,
z nazwy te¿ my¶la³am ¿e chyba chodzi Majirel ale zerknij do posta 2751 , bo tam agniuszka87 w³a¶nie z tym samym zdjêciem opisuje Marion

agusiaki,
mój T¯, w³a¶nie lubi jak jest taki przydatny...jak przychodzi zmêczony z pracy i jeszcze musi kobitce w³osy ufarbowaæ, dobrota roku.

...and I will wear him
As i do thee...

Stary 2011-01-04, 12:53   #2845
201607040946
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 20 500

Cytat:
Napisane przez kathy579 Poka¿ wiadomo¶æ
Ju¿ wysuszone, kolorek wyszed³ ,,piêkny,, bardzo jestem zadowolona - o to mi chodzi³o!! Dobrze ¿e siê zdecydowa³am na farbowanie, w³osy w dobrym stanie i ju¿ siê nie mêczê w kolorze którego nie lubi³am, Vitality's 7.44 +8.44 zago¶ci u mnie na bardzo d³ugo

http://img823.imageshack.us/img823/4858/744i844.jpg
no normalnie piêkne
201607040946 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-04, 14:10   #2846
meeedzik
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 846

kathy ¶liczny kolorek Ci wyszed³

qeres mi te¿ podoba siê taki kolorek ni to blond ni rudy
meeedzik jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-04, 15:20   #2847
justnikri
szopwell

Gdzie mo¿na zaopatrzyæ siê a tak± farbê Vitality's 7.44 +8.44?? I je¿eli chcia³bym ¿eby wysz³o chocia¿ w zbil¿eniu jak u kathy579, bo bardzo mi siê podoba. Jednak u mnie kolor na odrostach jest jak u kole¿anki na dole a reszta no to taka mieszanka ciemnego rudego i troszkê br±zu. To ja mog³abym te farby zmieszaæ czy co¶??

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-04, 15:40   #2848
justnikri
szopwell

Tylko na tym zdjêciu mniej wiêcej widaæ o co chodzi, choæ te¿ jest prze¶wietlone ale nie mog³am gdzie¶ uchwyciæ ¿eby by³o to widaæ, bo jak zrobiê ca³o¶æ to odrosty wychodz± normalnie a niestety s± sporo ja¶niejsze.
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_1217.jpg (116,8 KB, 81 za³adowañ)
Stary 2011-01-04, 16:31   #2849
kasia1433
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 69

Witajcie drogie rudzielce
My¶lê, po wielu kombinacjach z kolorem w³osów do³±czê ju¿ na sta³e do rudych farbowanych Jako, ¿e studiowa³am ostatnio ten w±tek, a zdjêæ tu teraz jak na lekarstwo, chcia³abym pokazaæ jak wysz³a na moich zdekoloryzowanych ze ¶redniego br±zu w³osach Allwaves 9.44 czyli marchewkowy. Chcia³am mieæ marchewê, ale jak zwykle po dekolorze w³osy wysz³y ciemniejsze, zreszt± nie wiem jak u innych wychodzi ta farba, mo¿e i taka jest.... Mimo wszystko jestem zadowolona, kolor mi siê podoba, g³êboki miedziany, w dziennym ¶wietle ja¶niejszy, wyrównany, nie ma takich czerwonawych refleksów, ani prawie czerni jak na zdjêciu ...i wydaje mi siê, tak przy okazji, ¿e bardzo zbli¿ony do 'bumerangowego' koloru, na którym akurat mi nie zale¿a³o
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg w³osy.jpg (19,9 KB, 86 za³adowañ)
kasia1433 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-04, 16:38   #2850
agusiaki
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasia1433 Poka¿ wiadomo¶æ
Witajcie drogie rudzielce
My¶lê, po wielu kombinacjach z kolorem w³osów do³±czê ju¿ na sta³e do rudych farbowanych Jako, ¿e studiowa³am ostatnio ten w±tek, a zdjêæ tu teraz jak na lekarstwo, chcia³abym pokazaæ jak wysz³a na moich zdekoloryzowanych ze ¶redniego br±zu w³osach Allwaves 9.44 czyli marchewkowy. Chcia³am mieæ marchewê, ale jak zwykle po dekolorze w³osy wysz³y ciemniejsze, zreszt± nie wiem jak u innych wychodzi ta farba, mo¿e i taka jest.... Mimo wszystko jestem zadowolona, kolor mi siê podoba, g³êboki miedziany, w dziennym ¶wietle ja¶niejszy, wyrównany, nie ma takich czerwonawych refleksów, ani prawie czerni jak na zdjêciu ...i wydaje mi siê, tak przy okazji, ¿e bardzo zbli¿ony do 'bumerangowego' koloru, na którym akurat mi nie zale¿a³o
Jak na poziom 9 to BARDZO ciemno, a jak na bumerang chyba nieco za czerwono. Aczkolwiek kolor ³adny, taki dystyngowany i g³êboki Chyba ca³kiem fajnie wspó³gra z odcieniem Twojej cery? Witamy nowego rudzielca
Ciekawe jak sie bêdzie wyp³ukiwa³.... bo jak s±dzê zdjêcie jest bezpo¶rednio po farbie?

Edytowane przez agusiaki
Czas edycji: 2011-01-04 o 16:40
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:20.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.