|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 | ||
|
zawsze mam racje
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VII
Cytat:
Wie ktoś może dlaczego wycofano kawy mrożone (te po 1,99)? Bo już kiedyś miałam o to zapytać ![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Cytat:
|
|
#1262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do tych chusteczek do szafy, to ja swojej nie otworzylam a włożyłam tylko do szafki, jak otwieram to mega pachnie |
|
|
|
|
#1263 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1264 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1265 |
|
Raczkowanie
|
Ja dziś kupiłam świeczkę LaRissa, tę o zapachu cytrusów. Pięknie pachnie, właśnie się pali.
Do tego jakieś ściereczki do wycierania kurzu, ale jak się sprawują to opowiem jutro bo jeszcze nie testowałam. To samo jeśli chodzi o płyn do podłóg konwaliowy. I jeszcze jakiś odświeżacz w żelu, też konwaliowy. Posadziłam go w kibelku i zobaczę czy jutro będzie go jeszcze czuć. Kupiłam też jakieś fajne rajstopki. I ten budzik z gwiazdkami- niestety nie mam baterii... Widziałam liczi na kilogramy. Miałam wziąć, ale jakoś tak wyszło i nie wzięłam, nawet nie wiem jak to smakuje. Ogólnie u mnie w Bierdze też bryndza poświąteczna (oprócz miliona wag łazienkowych i toreb podróżnych), oprócz mnie zakupy robiła tylko jedna osoba. ![]() Mój mąż już się napalił na połowę produktów które mają się pojawić od 20.01. "O, takie coś chcę, tego nie mam, takie coś mam ale już stare, ooo a to jakie tanie". Hehe.
Edytowane przez _Lisa Czas edycji: 2011-01-03 o 22:27 |
|
|
|
#1266 |
|
Zakorzenienie
|
No to widzę, że te moje saszetki albo jakieś trefne albo za dużo od nich wymagam
ktoś wspominał o tych z netto i potwierdzam, pachną długo i ładnie..Ciekawe, kiedy pomelo będzie znowu w promocji bo smakuje mi chyba najbardziej ze wszystkich cytrusów, a cena jednak dość wysoka ![]() Co do odżywek do włosów to we wcześniejszych częściach wątku dziewczyny ostrzegały przed nimi więc nawet nie próbowałam..a teraz same zachwyty..może je jakoś udoskonalili ![]() No i ponawiam pytanie o pumpernikiel..trochę może OT bo chyba w biedronce nie ma, ale ja go nigdzie ostatnio nie mogę znaleźć, może ktoś podpowie, gdzie jest ten chleb dostępny
|
|
|
|
#1267 |
|
Zakorzenienie
|
moje saszetki też jakies lipne... mam walinię i zieloną herbatę. nic a nic nie pachną. no może 1sze 10 minut w szafie
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
|
Z tych świeczek zapachowych zrobiłam...szklanki
idealne do whisky są
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
|
|
#1269 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1270 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hej dziewczyny wlasnie a jak w biedronce z rajstopami? czy moglybyscie mi jakies polecic? zalezy mi na czarnych w miare kryjacych i matowych
|
|
|
|
|
#1271 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Warzywa spróbuję, bo lubię coś z dodatkiem ziół A odżywka w sumie droga jak na biedronkę. Można po tyle w promocji dostać w drogeriach jakieś bardziej 'firmowe' że tak napiszę, jak Garnier np.
|
|
#1272 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak byłam wczoraj w mojej Biedrze to były trzy kolory- czarny i jakieś dwa rodzaje cielistych. Ja kupiłam czarne, mają 15DEN, kosztują niecałe 4 zł i są raczej matowe.
|
|
|
|
|
#1273 |
|
Zadomowienie
|
oOo, da się?? :P
jak mnie się wypalą to będę moję pędzle czymać ![]() ciekawe czy jeszcze trafię na tą jabłkowo-cynamonową... bo mam cytrusową i owoce leśne a chciałam jeszcze tamtą |
|
|
|
#1274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja się nie wypaliła do końca, jeszcze ciepły wosk zeskrobałam i wrzuciłam do drugiej świeczki Potem umyłam szklankę i bez problemu odkleiłam naklejkę
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
|
|
|
#1275 |
|
Raczkowanie
|
jesli chodzi o rajstopy to bardzo fajne byly jakos na przełomie listopada i grudnia, firmy Adrian 60DEN, ja kupiłam grafitowe i bardzo milo sie zakoczylam, bo zakladalam je dopiero na sylwestra i okazalo sie, ze maja super polysk
szkoda, ze za cene 4,99 nie kupilam więcej..
|
|
|
|
#1276 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1277 |
|
Rozeznanie
|
Od razu jak je kupowałam ta myśl przyszła mi do głowy - dlatego wybrałam te przezroczyste a nie matowe
Jakoś ostatnio nie po drodze mi do Biedronki i dalej nie mam tej cytrusowej świeczki Po wypróbowaniu tej o zapachu owoców leśnych i róża&konwalia stwierdzam, że owoce leśne zdecydowanie górą! Nie chodzi już nawet o sam zapach a o intensywność. Cały pokój pachnie nawet kolejnego dnia po zapaleniu tej czerwonej Jestem zachwycona. Mam nadzieję, że będą już na stałe-stałe
"Ludzi można podzielić na dwa rodzaje - tych, którzy są wytworem świata, w którym żyją, i tych którzy są wytworem samych siebie, którzy choć świata nie zmienili, nie dali się zmienić światu. Oni chodzą po świecie a nie świat po nich." /E. Stachura/ |
|
|
|
#1278 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hej powiem tak mialam zielona groszkowa i niby teflonowa jedym slowym masakra ... jak cos sie przypieklo lekko i chcialas np warzywa wymieszac to patelnia robila sie srebna po 3 razach byla nie do uzycia.... mam patelnie za 8zl z ikea i sa extra...tych nie polecam chociaz zastanawiam sie nad cermaiczna ![]()
|
|
|
|
|
#1279 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Cytat:
|
|
#1280 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nio widzisz moze ja mam jakas felerna bylam wsciekla bo uparlam sie na zzielona chociaz mam tyle patelni i 3 razy i do kosza bo teflonu nie bylo... |
|
|
|
|
#1281 |
|
Zadomowienie
|
Pytanie odnosnie zmywacza do panzokci z Biedronki: Czy zawiera on aceton??
|
|
|
|
#1282 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() przynajmniej tak piszą na opakowaniu |
|
|
|
|
#1283 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
dzieki dziewczyny jak bede w biedro to sie rozejrze
|
||
|
|
|
#1284 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
one pojawiają sie chba dopiero na okres wiosenno-letni |
||
|
|
|
#1285 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny zastanawiam się nad kupieniem patelni które bedą w ofercie niedługo, tylko nie wiem czy wybrać teflonową czy ceramiczną. Jaka jest rożnica w zastosowaniu?? Mi zalezy na smazeniu bez tłuszczu, duszeniu mięsa tez bez tluszczu itd, niby teflonowa jest lepsza jednak korci mnie wyprobowanie ceramicznej, nigdy takiej nie mialam. Proszę o jakies info na tamat patelni
|
|
|
|
#1286 | |
|
Rozeznanie
|
ja kupiłam ostatnio antyperspirant deo roll on "isae" i nawet spoko...choć dla mnie nic nie przebije nivea
Cytat:
|
|
|
|
|
#1287 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
a ja jestem zainteresowana tym kompletem salaterek 3 sztuki za 16.99
Czy można podgrzewać w nich coś w piekarniku? |
|
|
|
#1288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1289 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a jak ona jest bez tluszczu to jestem zakonnica ja robilam na tluszczu warzywa a pozniej warzywa byly do wyrzucenia bo byly z ta czarna powloka a patelnia byla w kreski srebne... z ikea mam 3 rok i nic... zastanawiam sie nad ceramiczna ona niepowinna taka byc bo chyba emalia nie bedzie schodzila??hmmm ale cermaiczna to chyba do sosow a nie do pieczenia nie? |
|
|
|
|
#1290 |
|
Rozeznanie
|
ja jutro idę po chipsy solone
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:15.

Po wypróbowaniu tej o zapachu owoców leśnych i róża&konwalia stwierdzam, że owoce leśne zdecydowanie górą! Nie chodzi już nawet o sam zapach a o intensywność. Cały pokój pachnie nawet kolejnego dnia po zapaleniu tej czerwonej
bylam wsciekla bo uparlam sie na zzielona chociaz mam tyle patelni i 3 razy i do kosza bo teflonu nie bylo...