|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads) cz.3
Cytat:
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! |
|
|
|
|
#2522 |
|
Zadomowienie
|
MJ jeśli chodzi o skórkę, to rzecz gustu. jedna ma taki styl, druga inny i każdego co innego interesuje. mnie np skórki pandory się nie podobają ale to moje zdanie i nikomu go nie narzucam. (uważam również, że ta z Trollbeads dużo lepiej do mnie pasuje) każdy kupuje co mu się podoba i moim zdaniem to jest fajne. a moja skórka z Trollbeads jest wyjątkowo ładna (moim zdaniem) i np mojego brata już wygląda ciut gorzej.
a jeśli piszą o tym na stronie Trolli to może niedługo i u nas tę promocję wprowadzą we wszystkich punktach i na stronie www.
Edytowane przez Anno1989 Czas edycji: 2011-01-04 o 00:37 |
|
|
|
#2523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisałam po prostu co mnie i z tego, co wiem, bo rozmawiałam na ten temat z snowprincess, jej też, nie podoba się w Trollowej skórce Akurat w wielu z nich, które oglądałam, rzuciło mi się to w oczy, że brak jakiegokolwiek wykończenia boków powoduje jej strzępienie się już od nowości I mnie by to np. przeszkadzało Ale ja jestem raczej znana z tego, że przeszkadzają mi rzeczy na które wiele osób nie zwraca w ogóle uwagi więc to też inna sprawa Do mnie ten typ bransoletki też pasuje jak wół do karety chociaż fajnie zestawiona może wyglądać na kimś całkiem ciekawie (co widać po Waszych zdjęciach)
|
|
#2524 |
|
Zadomowienie
|
z resztą mnie wydaje się, że i skórki są w Trollbeads lepiej i gorzej wykonane... mam porównanie bo mój brat ma "niby identyczną" a jest moim zdaniem z jakiejś bardziej miękkiej skóry i bardziej się strzępi na bokach. mam wrażenie, że moja jest jakaś bardziej twarda i jakby "mięsista", nie wiem jak to określić, ale skórka i skórka z Trollbeads to mogą być dwie zupełnie inne rzeczy... nie powinno tak być.
|
|
|
|
#2525 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wszystkie jesteśmy niby zakochane w tym samym,a jednak każda trochę na swój sposób.I to jest najfajniejsze z takim prezentem, pierścionkiem/obrączką też chyba trudno odrzucić lubego http://uk.hermes.com/webapp/wcs/stor...62962&nbItem=0
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! |
|
|
|
|
#2526 |
|
Zadomowienie
|
jaaa!
ogladałyście kiedyś "muzeum" trolli? jaki fajny koralik,szkoda że nie robią już takiego
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! Edytowane przez aliena7 Czas edycji: 2011-01-04 o 00:58 |
|
|
|
#2527 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Niby to samo, a każda wybiera coś dla siebie ![]() A całkiem, całkiem, podobny troszkę do moich Trzech sióstr
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I bardzo dobrze, bo świetnie Ci wyszło !
|
|
#2529 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne te bransoletki a co to za firma?
|
#2530 | |
|
PIP.
|
[1=78ec78392a9e84b50fa9c61 260c26510682869d7_6517570 db0492;24148508]a moi znajomi ciągle się stukają w głowę, że to takie drogie- ale ja im np nie zaglądam co mają w garażu i że to coś kosztuje np 90tyś (ile za to koralików!!!!). Albo, że wydają kasę na inne swoje hobby- niech to będzie zbieranie rzeźb, obrazów, antyków itp... (moja ciocia np zbiera filiżanki porcelanowe- ma ich już chyba ze sto- ale nikt się z tego nie śmieje- a z moich koralików to się śmieją- buuu)
ja zaczynam traktować to jako właśnie hobby i kolekcjonerstwo, a to że można w tym chodzić i upiększać siebie to skutek uboczny [/QUOTE]nooo dokladnie ![]() ja wprawdzie kolekcje mam skromna na razie - a z pandora to juz w ogole, bo "az" 1 koralik ![]() u mnie w pracy jestem jedyna charmsowa, jedna dziewczyna jest pandorowa ![]() ja nie lubie samochodow itp. nie kupuje tez np nie wiem torebki LV mam 2 zboczenia - firmowe kosmetyki i charmsy i nie wiem czemu ludziom to tak przeszkadza ![]() ja nikomu nic nie mowie jak sobie packa na twarz tanie kosmetyki, bo lubi, albo jak dynda "charmsami" z bazaru ![]() Cytat:
![]() [1=78ec78392a9e84b50fa9c61 260c26510682869d7_6517570 db0492;24148669]u mnie noszą dziewczyny takie koraliki ala avon pomieszane z jednym czy dwoma koralikami z apartu bądź pandory- nie wygląda to dobrze, ale cóż- o gustach się nie dyskutuje... i wtedy zaczynam się zastanawiać w ogóle czy warto zwracać u wagę na jakość- ależ oczywiście, że WARTO i dlatego trolle są inne i już ale kilka pandorkowych koralików też bym chciała mieć...[/QUOTE]dokladnie ], a koraliki pandorowe to jeszcze wolniej ![]() i co z tego, ze wlasnie w avonie mozna dostac bransoletke juz cala gotowa za jakis ulamek tego, co ja wydalam na moje charmsy, ale po 1 - jak wiekszosc kobiet nie lubie miec tego, co inne - dlatego wlasnie charmsy i koraliki sa takie boskie, bo niby mamy to samo, a jednak nie , wiec gotowy zestaw z avonu, ktory konsultantka wciska kazdemu mnie nie kusi, po 2 jestem estetka - kazdego charmsa przed zakupem [i po zakupie tez ] ogladam dokladnie, uwielbiam jak sa szczegolowo wykonane itp |
|
|
|
|
#2531 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=Nicole`_;24132195]Dziewczyny, ale macie tempo, to jest coś nieprawdopodobnego
Wszystkie zawieszki i bransoletka również to wyrób Swarovskiego... chociaż coś mi się o "oczy" obiło, że np. śnieżynka jest również w Aparcie? Pewnie jest tam trochę TAŃSZA Ten renifer ze Swarovskiego jest przepiękny, ale jego cena już mniej No cóż, na razie pozostaje mi pocieszyć się kalendarzem ozdobionym kryształkami Swarovskiego, który dostałam wczoraj od znajomego - piękna rzecz, a ogromne cyfry 2011 nabijane kryształami pięknie lśnią na filetowej, prawdziwej skórze
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2532 |
|
Zakorzenienie
|
Co do całej dyskusji a propos zbierania charmsów/Pandory/Trollbeads:
ja również traktuje to ja pewnego rodzaju hobby Lubię otaczać się ładnymi rzeczami, i powtarzając za Carrie z SATC lubię moje pieniądze w miejscu, w którym mogę je widzieć, wiszące na wieszakach w mojej szafie A biżuteria jest dla mnie częścią bez której strój i ogólnie wizerunek byłby niepełny Natomiast przez to, ze wybieramy jej bardzo konrektny rodzaj i mamy możliwość samodzielnego jej tworzenia (co jest jak dla mnie jeszcze większą frajdą niż kupienia gotowej bransoletki/naszyjnika/kolczyków, chociaż i takie są często miłą odmianą ), to prędzej czy później będziemy nikt by się chyba nie oparł pokusie wymiany czy dokupienia nowego elementu, a stąd już tylko krótka droga do uruchomienia się niebezpiecznego dla naszego portfela mechanizmu kolekcjonowania Nie my piewwsze i nie jedyne coś zbieramy i nie widzę w tym nic złego. Moja babcia zbierala znaczki, ja zbieram charmsy i Trolle A to, że póki co nie jest to jeszcze aż tak popularne, to na pewno duży plus. Gdyby co druga spotykana kobieta z nimi chodziła, szybko by nam się one opatrzyły
|
#2533 |
|
Zakorzenienie
|
A te przeszycia na podczepianie charmsów w twoim przypadku są szyte czy są może zszywaczem zrobione?
|
#2534 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze chociaż, to już po świętach -charmsy z amazon.de z heartbreaker- Rudolf i sanki to moi faworyci
|
#2535 |
|
Zadomowienie
|
Mi też już odbija
![]() miałam sobie POWOLI zbierać trollbeadsy a co zrobiłam? kupiłam od razu 5 i 1 po tygodniu ![]() a teraz siedzę w pracy i się gapię na moją bransoletkę to już się powinno leczyćale powiem wam, że jestem w niej zakochana, już nawet kupno kolejnej pary butów tak mnie nie cieszy ![]() moje Rajskie Ptaki są super, chociaż jeden ptaszek ma malutką skazę ale przez to jest wyjątkowy bo skaza jest w miejscu serduszka muszę się leczyć
|
|
#2536 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moje marzenie, wróżka i diamentowy koralik Cytat:
![]() a teraz Magi ślicznie dziekuje za zakupy
|
||
|
|
|
#2537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolekcjonowanie mnie odstresowuje, bo w pracy obcuję z chorobą cierpieniem i.............
|
|
#2538 | |||
|
PIP.
|
Cytat:
Cytat:
![]() a z tym ogladaniem mam to samo ja sobie siedze w pracy i tajniacko ogladam charmsy ![]() czy to juz czas na leczenie? ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2539 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i za pomysł i za pochwałę ten renifer od Swarowsky`ego patrzy na mnie tymi niezrównoważonymi oczami i mówi:"musisz mnie mieć.MUSISZ!" :P
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! Edytowane przez aliena7 Czas edycji: 2011-01-04 o 09:59 |
|
|
|
|
#2540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() MJ ja tez nie mogłam sie zdecydowac czy kupic srebrna czy skórke z pandory, kupiłam srebrną (Tzn tż kupił) ale jak przyszła i ja zobacyzłam to od razu ją odesłałam, jest ładna ale nie warta tej kasy zwłaszcza ze jeszcze sie odkształci, a jak zobaczyam jasna skorke to od razu sie zakochałam. poki co kupie koraliki na skorke ale jak ich bedzie wiecej to sobie sprawie srebrna bransoletke, ale to nie z pandory tylko z apartu bo jest o 100zl tansza i sie z niej taki flak nie robi, i na nia sobie bede dalej pandorowe korliki kupowała choc jak chcesz z pandory tylko srebro kolekcionowac to wydaje mi sie ze na srebrnej bransoletce bedzie ładniej
|
|
|
|
|
#2541 |
|
Konto usunięte
|
i tym oto sposobem, Wasze posty uspokoiły moje sumienie, że zbieractwo biżuty to nic złego- hahaha- tak se to tłumacz
![]() w każdym razie urabiam powoli TŻta, aby do warszawy śmignąć i zmienić centrum handlowe z arkad na WP albo promenadę... ewentualnie zostaje mi lokalna pandorka- ale to mnie już jakoś mniej kręci tak to by była wyprawa po zdobycze!!!i założę się, że jak mój TŻ zobaczy ogrom koralików i ich piękno, to powie- KUPUJ, ale to będzie Ciebie kosztowało.... (tak tak- robienie dobrych obiadków, i takie tam )
|
|
|
|
#2542 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie wybieram do bonarki w tym miesiącu i mysle jak to zrobic, zeby tż nie zobaczył ile tam wydam
![]() chce kupic bransoletke z zapieciem i różowy diamentowy. Brans jeszcze by przełkną ale koralik za 230 to juz niebardzo
|
|
|
|
#2543 |
|
Zakorzenienie
|
My z TŻ-tem oddzielnie chodzimy po sklepach, wiec on nie widzi, ile i na co wydaję kasę, a potem sam mi coś kupuje, bo myśli, że ja biedulka nic sobie nie kupiłam.
|
|
#2544 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kochanie teraz każde ma dla siebie pół godzinki a wiec spotykamy sie tu i tu o tej i o tej. Z moim akurat nie ma problemu bo spędza je w zoologicznym i jest zachwycony
|
|
#2545 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
problem w tym, ze do bonarki nie wchodzimy połazic po sklepach tylko do trollbeads i on juz wie ze mnie trzeba pilnowac w tym miejscu
|
||
|
|
|
#2546 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie to nie przejdzie bo już w połowie miesiąca jęczę mężowi, że kasy nie mam, poza tym on widzi jak coś nowego do domu przyniosę
|
|
|
#2547 |
|
Zadomowienie
|
z moim o tyle lepiej że wogóle nie chodzi ze mną po sklepach, jeśli już idziemy to do spożywczego
![]() żeby sobie spokojnie połazić i pooglądać (nie zawsze kupować) muszę iść/jechać sama poza tym mamy oddzielne konta i sama po opłaceniu wszelkich rachunków muszę kombinować skąd wziąć na koralik :/ a przy ogromie wydatków nawet mu nie pokazuje że takie są i za jaką cenę
|
#2548 | |||
|
PIP.
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
moj tz tez nie wie ![]() najlepsze, ze w ostatnim czasie dostalam od niego 3 charmsy, tak patrzy na moja branso i mowi "no, to juz teraz zadnego nie potrzebujesz" a ja takie a mi ostatnio chodzi po glowie misiu z tousa |
|||
|
|
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
[1=78ec78392a9e84b50fa9c61 260c26510682869d7_6517570 db0492;24150936]i tym oto sposobem, Wasze posty uspokoiły moje sumienie, że zbieractwo biżuty to nic złego- hahaha- tak se to tłumacz
![]() w każdym razie urabiam powoli TŻta, aby do warszawy śmignąć i zmienić centrum handlowe z arkad na WP albo promenadę... ewentualnie zostaje mi lokalna pandorka- ale to mnie już jakoś mniej kręci tak to by była wyprawa po zdobycze!!!i założę się, że jak mój TŻ zobaczy ogrom koralików i ich piękno, to powie- KUPUJ, ale to będzie Ciebie kosztowało.... (tak tak- robienie dobrych obiadków, i takie tam )[/QUOTE]A swoją drogą to fenomen jak szybko znajduje się " kasa z nikąd", którą gdybyśmy miały wykombinować na dentystę lub mechanika nie wiem czy tak szybko by się znalazła - a jeśli już to z "krwawiącym sercem"
|
#2550 |
|
Zakorzenienie
|
Sajf - dzieki za przypomnienie ze dentyste mam jeszcze w tym miesiącu, różowy musi jednak poczekac
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:56.

super
też mam tą krówkę z Apart, bardzo ją lubię 
I mnie by to np. przeszkadzało
Ale ja jestem raczej znana z tego, że przeszkadzają mi rzeczy na które wiele osób nie zwraca w ogóle uwagi więc to też inna sprawa
chociaż fajnie zestawiona może wyglądać na kimś całkiem ciekawie (co widać po Waszych zdjęciach)

moj tz tez nie wie