![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame część VIII
Mnie tez dziwi, dlaczego ścianki są czyste, tamte wyglądają na pełniejsze, bo ścianki są oblepione, a ten dziwnie spływa.
Edytowane przez just75 Czas edycji: 2011-01-03 o 15:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Rozeznanie
|
Wiecie dziewczyny.. podklad pomimo blyskawicznej wysylki dotarl do mnie po 6dniach. Przelezal w magazynach poczty polskiej calego sylwestra itp. mozliwe ze przemarzl, bo pewnie nie ogrzewaja hali gdzie trzymaja paczki :/ albo wrecz przeciwnie, bylo mu za cieplo przez ten czas.
Osoby ktore sprzedaja kosmetyki avon/oriflame na allegro to przeciez tez konsultanci, bo skad by mieli caly asortyment tych produktow. Nie mam mozliwosci zwrotu.. ale nie zaplacilam tez katalogowej ceny. Faktycznie moze to byc fabryczny ubytek, moze niepotrzebnie sie unioslam. Ciekawa jeszcze jestem co tan pan odpisze... jezeli napsize ze produkt byl napwno nowy i nieruszany to nie bede sie z nim klocic bo chyba nie mam podstaw. A co do probek..to bardziej mi sie oplacalo kupic pelnowymiarowe opakowanie niz probki za ktore bym zaplacila z przesylka prawie tyle samo. |
![]() ![]() |
![]() |
#63 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do podkładu to nie miałam nigdy podkładu w buteleczce, a powiedzcie mi dziewczyny, czy się opłaca? bo mi się wydaje, że pod koniec to już go trzeba wygrzebywać z tej buteleczki bo pompka może już nic nie dać. Jak to jest z nimi? ![]()
![]() |
#64 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jakbyś się skontaktowała z konsultantem, to próbki dostałabyś za darmo ![]() Z ciekawości: zapłaciłaś za niego 20 zł z przesyłką czy bez? Ile w sumie wyniósł cię cały koszt podkładu? Bo tak się zastanawiam... Komu opłaca się sprzedawać za 20 zł, skoro my konsultanci musi za niego zapłacić więcej?!? ![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
LiO oplaca sie tym co maja takie rabaty ze po zamowieniu produkty wychodza im niemalze za darmo wiec zeby byc konkurencyjnym na allegro to sprzedaja po 20zl itp. ja wczesniej widzialam podklady adaptacyjne nasze sprzedawane dokladnie po 7,50 za szt. (bez kosztow przesylki) No szkoda slow powinni to tepic jakos
"Na zakręcie jestem życia Taki przyszedł czas Jutro też jest dzień Tak pociesza każdy mnie Mówią- nie daj się, trzeba dzielnie trzymać się Trzeba zacząć od początku, trzeba zamknąć drzwi" [ori_bas]478720[/ori_bas] [ori_ivo]478720[/ori_ivo] |
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Jesteś tu pierwszy raz? Zanim o cokolwiek zapytasz przeczytaj pierwszy post lub skorzystaj z wyszukiwarki ![]() Edytowane przez Li O Czas edycji: 2011-01-03 o 17:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam pytanie : co myślicie o ochronnej emalii do paznokci ? (kat. nr2 str.79).
![]()
#68 |
Zakorzenienie
|
witam
ja też z pytaniem jeśli zamówiłam coś powiedzmy godzinę temu i teraz bym jeszcze chciała coś domówić to to bedzie w jednej paczce?
#69 |
Zadomowienie
|
Nie, to będzie kolejna paczka.
#70 |
Raczkowanie
|
tej odżywki nie miałam, ale polecam emalie 2 w 1. Używam któregoś opakowania z kolei. Jestem zadowolona. To działa jako baza pod lakier (nie żółkną paznokcie) oraz jako utwardzacz (lakier trzyma się dłużej), a do tego wzmacnia paznokcie.
Edytowane przez malinaklb Czas edycji: 2011-01-03 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
czesc mam takie pytanie kiedys byl w sprzedazy perfum o nazwie nothern lights a od dlugiego czasu go nie ma czy jest mozliwosc aby ten perfum kupic?czy jak cos jest wycofywane to nie ma szans?pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#73 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do zakupu u konsultantki to nie oszukujmy sie ze cena z katalogu jest duzo wieksza. Zaplacilam 25zl z przesylka za ten podklad, dostalam go nie wychodzac z domu. Mam kolezanki ktore sa konsultantkami. Glupio mi je prosic o katalog a co dopiero o probki. One je przeciez kupuja z wlasnej kieszeni a gwaancji nie maja ze ja to kupie. Zreszta, kiedys szukalam probki perfum z oriflame i zadna dziewczyna jej nie miala, znalazlam jedynie na allegro..oczywiscie platne. Przez pol roku dziewczyny mi non stop dawaly katalogi, ze 2 razy cos zamowilam ale ogolnie fanka kosmetykow firmy oriflame zdecydowanie nie jestem do czego sie przyznaje. No i glupio mi potem bylo oddawac katalogi bez zamowien i ogolnie czulam sie niezrecznie bo one za kazdym razem liczyly na zamowienia. Dlatego nie.. nie kupuje u konsultantek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
A ja np. lubię bawić się słowami i mówić np. perfumiaki. takiego słowa też nie ma, a czy to źle, że tak mówię/piszę?:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czesc mam takie pytanie kiedys byly w sprzedazy perfumiaki o nazwie nothern lights a od dlugiego czasu ich nie ma czy jest mozliwosc aby te perfumiaki kupic? Jak dla mnie zabrzmiało by to co najmniej dziwnie. A nie sądzę żeby autorka postu bawiła się słowami, uważam że nie była świadoma tego że takie słowo nie istnieje. Mnie to drażni i to bardzo!
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
wycofane kosmetyki mozna nabyc na wyprzedazach. jesli nie katalogowych, to w ulotkach dostepnych dla konsultantek. ale nigdy nie ma pewnosci ze cos sie pojawi wogole w ulotce. najlepiej poprosic zaznajomiona konsultantkę by sledzila wyprzedaze ( bo ja np ulotki klientkom nie pokazuje bo juz dawno mam katalog "zamkniety" gdy ulotki sie pojawiaja)
#79 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Poza tym też mnie denerwuje/irytuje coś takiego, gdy ktoś używa jakiegoś dziwnego słowa notorycznie i z pełnym przekonaniem, że to prawidłowa nazwa. :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Wrócę jeszcze do sprawy podkładu mineralnego.
Tak się składa, że w tym katalogu zamawiałam go dla siebie oraz dla klientki. Po przygotowaniu paczuszek dla klientek chciałam przetestować swój podkład i zauważyłam, że: 1. pompka jest nierówno przykręcona 2. podkład się nie osadził przy szczycie butelki na ściance. W pierwszej chwili pomyślałam, że dostałam używany produkt, ale potem z ciekawości popatrzyłam na podkład zamówiony przez moją klientkę. Butelka wyglądała na pełną, ale po odkręceniu pompki kosmetyku było tyle samo, ile w mojej buteleczce. A jak troszkę trzepnęłam swoim podkładem, to osadził się na ściankach i wygląda normalnie ![]() To podobnie jak z perfumowanymi kremami do ciała, zawsze przed wręczeniem klientom trzepnę opakowaniem, żeby się ładnie pokryło od wewnątrz kremem, bo taki opadnięty balsam nie wygląda fajnie ![]() A podkład mineralny jest świetny ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Można zwracać wszystkie produkty z oferty katalogowej, a reklamować także te spoza katalogu i wyprzedaży.
#84 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#85 |
Rozeznanie
|
co do wypowiedzi młodego jeszcz z 7 części
![]() Love Story to moje ukochane perfumy i te nowe wcale nie są podobne do nich! są strasznie słodkie . a co do tych męskich, to z Avonu to sa moje jedne z 2 najukochańszych perfum więc jak dla mnie odpowiednik Oriflame - bomba, tylko mogłyby być tańsze :PP |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny , czy wiecie może , które z kolorów tuszu do powiek Very Me ma brokat ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Piszesz ze fajnie kryje i dobrze sie trzyma........ JA MAM CHYBA INNY PODKLAD! Moj wcale nie kryje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam jeszcze taki szalony pomysł, że sprzedający tam przelał jakiś inny podkład ![]()
![]() |
#89 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
Któras z was pisała o pdkładzie ujędrniajacym na allegro za 7,5 - jest mnóstwo takich aukcji, tylko że to jest 30 ml w 10 próbkach. Dziewczyna kupuje próbki za 5 zł i odsprzedaje z zyskiem 2,5 - kurcze, sporo musi tego sprzedać żeby "coś" zarobić.
Podziwiam czasem, ze im sie chce....
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.