![]() |
#2911 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: UdaĹo siÄ po poronieniu :D cz.II
Cytat:
a co Ci jest?? to od tej cholernej @?? zaczynacie już staranka o kolejnego potomka??
Witaj Zuzieńko ![]() 19.04.2011 godz 14:20 Aniołek 26.05.2010r
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2912 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak juz wroce do normalnosci to napisze ci wszystko ze szczegółami ![]() Cytat:
![]() ![]() przytulam cie kochana ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2913 |
Zadomowienie
|
Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II
Dizi gratulacje
![]() Justa, a jak Twój Książę w wieku 16 lat przyprowadzi do domu jakąś lafiryndę?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2914 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Termin mam na 01.06 ,czyli na dzień dziecka ![]() Nie widziałam tapety na zywo, ale wiem,że to jest TA ![]() ![]() Po USG połowkowym zaczniemy szykowac się powoli na przyjście potomka na świat ![]() Edytowane przez stokrotka_to_ja Czas edycji: 2011-01-04 o 10:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2916 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Pamela przed oparacja rozmawial ze mna anestezjolog i wszystko mi dokladnie wyjasnil, co bedzie sie dzialo, u Ciebie pewnie tez tak bedzie ![]() Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2011-01-04 o 10:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2917 |
Zakorzenienie
|
A to MY już przy samej końcówce
![]()
#2918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i jak wyglada sprawa z dzidzią po czy od razu pokazuje małą tatusiowi czy jak???
![]() |
#2919 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Moj TŻ prawie od razu widzial dzidzie, ma nawet jej zdjecie z kawalkiem pepowiny ![]() Bardzo ladnie ![]() ![]() Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2011-01-04 o 10:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2920 |
Zadomowienie
|
Dizi gratulacje!!!
![]() Bella ja dziś myślałam o Was i właśnie pomyślałam, że to jednak będą chłopcy ![]() ![]() Byłam dzis w ciucholandzie,ale nic nie było ![]() To dałyście mi do myślenia z tym spaniem dla dziecka... Jeszcze zapytam mamy. Lulka super będzie ten pokoik Zuzi! ![]()
#2921 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i po jakim czasie "stawiaja do pionu" kobiete? i ile po zabiegu nie mozna jesc i pić ![]() P.s ale cie męcze ![]() dzieki ![]()
![]() |
#2922 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() z tym spaniem to sie zastanów,bo to naprawde ważne!! ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
Ta już o jedzeniu zaczyna ![]() ![]()
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2923 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
w moje urodziny ![]() Cytat:
![]() Tatus zobaczyl malego na korytarzu, jak jechal na sale dla noworodkow po cc. Ogolnie milo wspominam cc, trzymalam anestezjologa za reke (gumowa rekawiczke heh), lekarze liczyli narzedzia po cc i chwalili sie miedzy soba ile ktory i z kim ciec robili, czasem rozmowy sa troszke drastyczne jak ktos jest wrazliwy typu szybko zaciskaj naczynie bo tetni, pacjentka sie wykrwawi ![]() Najgorsze jest pierwsze wstanie z lozka, jak sie rozchodzisz to juz jest dobrze. Rane po cc spryskuj kilka razy dziennie octeniseptem i uwazaj bo wystajacy szew wbija sie w gatki siatkowe i jak zapomnisz sie pociagniesz to boli ![]() aaa i prostuj plecki bo pozniej bardzo bola od schylonej pozycji. Co do jedzenia i picia , po godzince od ciecia lyczek wody, po 2-3 znow kilka lyczkow a potem ile chcesz, nie pamietam jak to jest z jedzeniem, ale chyba po 12h dostalam sucharka. Przez 3 dni tylko sucharki, herbatka. Mialam swoje slodkie suchary i biszkopty, mama przynosila mi kisiel w butelkach po bobofrucie, gotowa herbatke dla kobiet karmiacych i jak tolerujesz mleko to mozna budyn na drugi dzien po cc. Z tabletek p/bolowych czysty paracetamol 2 tabletki co 6h. Ja nie myslalam o jedzeniu, maly tak plakal, ze nie mialam czasu zjesc tego sucharka.
![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/1usahdgekp8qz8sz.png Edytowane przez starapanna Czas edycji: 2011-01-04 o 11:04 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2924 |
Zadomowienie
|
Dizi GRATULACJE!!!!!! Ale maluszki nam się wysypują
![]() ![]() Trochę nas będzie na przełomie lipca i sierpnia ![]() A ja nad płcią jakoś jeszcze nie dumałam. Wszyscy sobie życzą chłopca bo u mnie w rodzinie same dziewuszki więc w końcu jakiś mężczyzna by się przydał. Szwagierka kiedyś mi wróżyła z obrączki i też jej wyszedł chłopiec a nawet dwóch ![]() ![]() A łóżeczka też mam dwa turystyczne i normalne drewniane po bratanicy. Na razie głęboko schowane Kurcze tak sobie myślę, że naprawdę niewiele mi zostanie do kupowania kosmetyki pościel buteleczki itp. Nawet wózek na strychu leży ![]() Pam a jak już tak myślisz o jedzeniu to proponuję coś sobie już zamówić u rodzinki albo tż niech przyniesie bo przynajmniej u nas jak sobie przypomnę karmienie w szpitalu to woła o pomstę do nieba. A ja właśnie gotuje fasolkę po bretońsku.
[*]09.08.2010-mama zawsze będzie o Tobie pamiętać Aniołku ![]() ![]() Edytowane przez kasiek64 Czas edycji: 2011-01-04 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2925 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Oczywiscie ze dasz rade, najgorszy strach z nie wiedzy - jak przyjedzie co do czego to sobie ze wszystkim poradzisz. Do pionu stawiaja po 12h, bylam przerazona ze tak szybko, ale to jest do zrobienia ![]() ![]() Nie pameitam za bardzo z tym jedzeniem i piciem, chyba 2-3 dni? Mi sie w ogole nie chcialo, naprawde ![]() Acha jak bedziesz lezec 12h po cesarce nie podnos glowy! Jedna dziewczyna z mojej sali ciagle podnosila i potem miala straszna migrene. Kasiek ja tez dostalam duzo rzeczy, ale troche bodziakow i spioszkow i tak musialam kupic ![]() Panienko to pozno karmilas, ja karmilam od razu po operacji. Dobra uwaga z tym prostowaniem plecow ![]() Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2011-01-04 o 11:06 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Na czczo to wiem ze mam być ale kolacje moge zjesc jeszcze normalnie ![]() ![]() słyszalam tez ze na raze dobra jest masc arnikowa ale to juz chyba po wyjeciu szwów ![]()
![]() |
#2927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2928 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() jeszcze raz dzieki chyba wszystko juz wiem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2929 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2930 |
Wtajemniczenie
|
U mnie to byla szybka akcja, bylam przerazona tym wszystkim i nie odzywalam sie. Moze nie pokazali mi dziecka bo tetno mu spadalo?? Albo takie sa dziwne zasady w Koszalinskim szpitalu. Nie wiem, ale powiedz wczesniej ze chcesz zobaczyc coreczke i nakarmic ja.
Mojego lekarza nie bylo przy mnie, mial przyjechac rano i nie zdazyl ![]()
#2931 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja u siebie dopiero teraz wypatrzyłam fajny lumpek z super ciuszkami na wage i tam bede kupowac no już pojutrze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
![]() A nie to ja na ciecie jest umówiona na dyżur z moim ginem ktory prawie bedzie w czwartek od rana w szpitalu, innemu nie dam sie pokroić ![]() ![]()
![]() |
#2932 |
Zakorzenienie
|
Pamelka Ty to niezła laseczka jestes ![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2933 |
Zadomowienie
|
Dizi GRATULACJE!!!!
![]() ![]() Nasze Małe Szczęście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2934 |
Zakorzenienie
|
GRATULACJE DLA FRIDKI I DIZI
![]() ![]() w koncu was doczytalam uff ale sie dzieje.widze ze zaczely nam z brzuszkow wychodzic malenstwa ![]() Mokra nam tez zleci,nawet sie nie obejrzymy ![]() Ja ju zaczynam myslec jak to bedzie wygladalo ![]() Pam trzymam za Was kciuki kochana-nie martw sie bedzie dobrze : ![]() Cudnie wygladasz ![]() ![]() ![]() Enis ![]() ![]() Mokra co do lozeczek to to 4 bym wybrala.mam od kuzynki w pl takie i jest super ![]() ja do bujakow i koleysek jakos nie jestem prezkonana a te turystyczne nie zrobily na mnie dobrego wrazenia.jakies takie nie wiem ![]() Co do terminu to nic juz nie gadam ale mysle ze moze nawet w jednym dniu se urodzimy ![]() ![]() Lulka co tam gotujesz dzisiaj ![]() ![]() no my juz w domku jestemy,wyaspani,teraz jakies zakupki drobne i szukanie mieszkania nam zostalo.a potem przeprowadzka ![]() ![]() ![]() ![]() Tesknilam za Wami strasznie i ciesze sie ze juz tu jestem ![]() ![]() ![]() Edytowane przez madzik2221 Czas edycji: 2011-01-04 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja się zbuntowałam i nic nie gotuje ![]() ![]() dziewuszki macie jakies sposoby na witaminy w ta cholerną,paskudną zime???? ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- PAMELKA ja się szykuje na cc,bo bardzo boje sie naturalnego porodu!!!! a poza tym przy tych porodach naturalnych to różne dziwne rzeczy się dzieją i wolę nie ryzykować ![]() tak wstępnie ustaliłam z moim lekarzem i tego będe sie trzymac!
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2936 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeśli chodzi o ubranka na rozmiar 56 to jak wczoraj zliczyłam ile tego mam to wyszło, że dużo ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() A Ty już @ dostałaś?? Szybko.
![]() ![]() Nasze Małe Szczęście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10 ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2938 |
Zadomowienie
|
No Pamelka pięknie!!!
---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- No Madzik dobrze że bezpiecznie dotarłaś na miejsce ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Lulka robiłaś już test obciążenia glukozą?? Ok biorę się za jakąś robotę, dziś nic mnie nie kłuje w brzuszku więc trzeba to wykorzystać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2939 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ja generalnie należe do tych jęczących więc przed ciązą tez mi wiecznie słabo było ![]() a ja wczoraj godzinkę na aquaaerobicu byłam i naprawde polecam!! rewelka i bardzo polecane kobietom w ciąży! MADZIK tez pomyślałam o tych sokach,bo warzywa teraz to masakara! ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- KARLA na to obciążenie glukozą to trzeba by na czczo?? jak ja to wytrzymam?? a Ty wypiłaś to?? ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- [QUOTE=Karla604;24153481]Lulka Zuzulka będzie miała śliczny pokoik ![]() ![]() Jeśli chodzi o ubranka na rozmiar 56 to jak wczoraj zliczyłam ile tego mam to wyszło, że dużo ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- A dziękujemy,mam nadzieje,że wyjdzie łdnie. Ja teraz policzyłam i wybieram sie na zakupy,podjadę do Tesco ,bo mamy tu naprawde świetne rzeczy ![]() Zazdrosze Ci,że już przynajmniej amsz z głowy ciuchy,a reszte kiedy kupujesz?? zdecydowałaś się na tego X-landera?? jaki kolor bierzesz?? bo ja gondole arctic,bo celujemy w samo lato i w czyms ciemnym to nam sie dzieci pogotuja tam,a spacerówke czarno-szara ![]()
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.