|
|
#1891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
Ogłaszam, że lista marzeń jest pusta
mogę w spokoju zająć się używaniem tego co mam i tego co przyleci (a będzie tego dużo ) i postaram się nie szukać nowych inspiracji
|
|
|
|
|
#1892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo, GRATULACJE ![]() Powinnam brać z Ciebie przykład Madziku Kochany A tu ciągle coś dochodzi do mojej listy ![]() Aktualnie lista wygląda tak... ale to nie wszystko ![]() - L'Occitane: Eau d'Iparie !! - Boadicea The Victorious - Montal: Aoud'y - Tom Ford: Black Orchid i masa innych - F. Malle: Musc Ravengeur - Guerlain: Mitsouko i inne cuda - Anna Sui: różne różności... chyba bardziej dla flakonów ![]() - Rodzinki Poisonów: Pure Poison, Tendre Poison, Elixiry Poisonów - Rochas: Alchimie - Maitre Parfumeur et Gantier: Ambre Precieux - Micallef: Gourmet Aoud, Night Aoud, Rose Aoud - Banana Republic: Rosewood - Shiseido: Zen - Goutal: Mandragore Pourpre - Carla Fracci: Salome - Dior: J'adore - edp lub elixir, MDC edp - Armani Prive: Ambre Soi, Bois d'Ences, nował złota seria - Givenchy: Hot Couture - Ralph Lauren: Safari - Serge Lutens: Cherqui, Ambre Sultan, Cedre, Le Majeste La Rose - YSL: Parisienne, Bell d'Opium - Van Cleef & Arpels: Feerie EDP
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2011-01-11 o 22:30 |
|
|
|
|
|
#1894 |
|
Zakorzenienie
|
Kolciag - Twoja lista jest długa, ale jestem pewna że szybko się z nią uwiniesz. Mam od Ciebie 2 odlewki z zakupów i wiem, że na pewno raz dwa zrobisz jakieś zakupy i flakony będą dla Ciebie!
|
|
#1895 |
|
Winter is coming
|
Moja lista na ten rok
jak na razie ![]() Alien edp Kenzo Amour Van Cleef & Arpels Feerie edp Flowerbomb edp Dolce vita większa flaszka Nilowego (mam 15 ml) ange ou demon edp womanity i chętnie Musc ravageur, ale mnie nie stać póki co, na szczęście mam odlewkę ;] I duuuużo odlewek ;D
Edytowane przez velika Czas edycji: 2011-01-04 o 12:57 |
|
|
|
|
#1896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie spełniam moje marzenie o Aoud'zie Micallefa... a obiecałam sobie, że w styczniu nic nie kupię Khem khem
|
|
|
#1897 |
|
Perfumoholik z wyboru
|
![]() shalimar messe de minuit i cos lekkiego
|
|
#1898 |
|
Konto usunięte
|
http://www.fragrantica.com/perfume/F...bah-10981.html
ciekawe, czy ktokolwiek wie, jak to coś pachnie bo niechcący napotkałam w butiku
|
|
|
|
|
#1899 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chcę Aliena w tej pięknej butelce z 2010 roku
|
|
|
|
|
#1901 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1902 |
|
Zakorzenienie
|
Agnysko- Sensuous, ktore zamawialam w watku
- a napisalam tak, bo one sa dla mnie jak mlodsza siostra Czarnego Serge'a ,(ktorego ma moj G.).
|
|
|
|
|
#1903 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też, ja teeeeż! Obcy w złotej zbroi
Ja mam nowe marzenia: UZBIERAĆ DUŻO FLASZEK ALIENA KLASYKA I LIKIEROWEGO bo właśnie poznałam likierowego i od dzisiaj moje serce należy tylko i wyłącznie do Kosmitów
|
|
|
|
|
#1904 |
|
spin doctor
|
Ja bym chciała La Perla Nuit
gadają o tych Alienach, ze też bym chciała
"Wybrałam osobę, którą chcę być, i nią jestem." Edytowane przez Małgosia791 Czas edycji: 2011-01-05 o 05:24 |
|
|
|
|
#1905 |
|
Wtajemniczenie
|
Też chcę Obcego
![]() Poza tym Afgan- muszemieć nr 1 ![]() cdg: Avignon, Zagorsk, któregoś z liści w zielonej flaszce L'arisan: Dzing! Drubano: Jade, Rock Crystal i Turquoise Penhaligons- Elixir Lutens- Arabie, Chergui i jakąś piękną wanilię ![]() Jednakże na razie zostałam zaspokojona trzema nowiusieńkimi flaszkami i na jakiś czas koniec z zakupami. |
|
|
|
|
#1906 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- rozrost rodzinki TM, z naciskiem na Obcych, z naciskiem na Klasyka edp oraz likierka, teraz już natychmiast ![]() - AoD Tendre do kompletu - kliknięty - malutka flaszeczka Cinemy - mam - fuksjowy flakonik Kenzo Amour - Allure Sensuelle |
|
|
|
|
|
#1907 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, chyba się załamę..
Obejrzałam reklamę perfum, która mną poruszyła, tylko teraz nie pamiętam jak nazywaly się te perfumy i nawet nie wiem co było dokładnie w tej reklamie Czuję, że oszaleję. Reklamowano go przed Świętami, z tego co pamiętam na opakowaniu były dwie duże literki. Kojarzycie
|
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba trochę nie w tym wątku napisałaś, ale jedyne co mi przychodzi na myśl to Gucci Guilty
|
|
|
|
|
#1909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz dopisuję, że ten perfum to moje marzenie
|
|
|
#1910 |
|
Zadomowienie
|
zapraszamy do tego wątku:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=160783 jeśli akcja się dzieje w pociągu i te literki to dwa razy C - to jest to chanel no 5
|
|
|
|
|
#1911 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje
|
|
#1912 |
|
Zakorzenienie
|
moja listę marzen na rok 2011 rozpoczęła nowość od Estee Lauder Wild Elixir - limitowanka na wiosnę
http://www.fragrantica.com/perfume/E...xir-11068.html jednak tylko do testów. ostro trzymam się postanowienia o odwyku perfumowym
|
|
#1913 |
|
Guerlain Lover
|
I czas na kolejną aktualizację, żeby marzenia się czym prędzej spełniły w nowym roku
![]() 1. Havanna Vanile L'Artisan 2. Flowerbomb edt - na wiosnę 3. Eau de Sahlimar 4. Lolita Lempicka edt 5. Chance Chanel edp - na wiosnę 6. Większą ilość Chanel No 5 Eau Premiere - na wiosnę 7. Większą ilość J'aime La Perla - poczekam do lata/jesieni na przyszły rok... (trochę jeszcze zostało w flakoniku) Princess Very Wang - chyba poczeka jeszcze trochę... Kelly Caleche edt - będzie w przyszłym tygodniu 8. Ricci ricci Nina Ricci - miała kupić mi siostra w Niemczech, ale tam tego nie ma ![]() 9. Poznać: J'aime Precious edition - zniknęła i nie wiem czy kiedykolwiek poznam tą wersję... ![]() 10. Wszystkie zapachy Stelli McCartney - odlewka Rose absolute już jest, ale chcę więcej |
|
|
|
|
#1914 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
)(Sabb należy ci się wielki A więc lista na 2011 1. Gustaw - zapas flaszkowy - sztuk 2 pojemność 100 ml 2. Jeszcze zobaczymy, ale na pewno coś z mojego profilu gdzie mam zapisane chciejstwa na Fragrantica - może Black Tourmaline lub Avignon CdG? 3. Emir G.Nejman 4. Memoir Man Amouage Edit: Wiedziałam że coś dopiszę ![]() Rien Bleu de Chanel Good Life La Nuit de L'Homme YSL Armani Code męski L'Instant de Guerlain pour Homme Je Suis un Homme Bandit Pigueta Messe de Minuit Etro Encre Noire Lalique Idole Lubin Private Blend: Tuscan Leather Tom Ford Egoiste Chanel Black Cashmere Donna Karan (tylko wersja w Kamyku) Rock Crystal Durbano Feminite du Bois Shiseido Bonfire, Earl Grey Tea, Green Tea, Holy Smoke, Thunderstorm i Dirt od Demeter Straight to Heaven i Back to Black Kiliana Poison Diora Antaeus Chanel Edytowane przez 201605090956 Czas edycji: 2011-01-18 o 10:35 |
|
|
|
|
|
#1915 |
|
Rozeznanie
|
Teint de Neige Villoresiego
ETdO Vraie Blonde hmhmhm, jeszcze Rose Essentielle Bvlgari i Sa Majeste la Rose by się chciało
|
|
#1916 |
|
Zakorzenienie
|
chce mi się kolejnej stelli sheer lub nude
i womanity. |
|
|
|
|
#1917 |
|
BAN stały
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. IIV
Mam smak na Valentino Eau de parfum! W internetowym sklepie ceny są kuszące, tylko że mój portfel pustkami świeci
Trudno kupię w lutym (niby, że mamie na urodziny ) W końcu swoje potrzeby jakoś zaspokajać trzeba ![]() valentino-eau-de-parfum.jpg |
|
|
|
|
#1918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już mi się odechciało robienia zapasów i w ogóle jakoś mi opadł entuzjazm do kupowania nowych perfum na razie mam pustą listę marzeń, żadnych chciejstw! Ale podejrzewam, że po prostu dopadła mnie zwykła depresja przedsesyjna, to już ten czas!
|
|
|
|
|
|
#1919 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.

) 

Khem khem

na razie mam pustą listę marzeń, żadnych chciejstw! Ale podejrzewam, że po prostu dopadła mnie zwykła depresja przedsesyjna, to już ten czas!
) będziesz się mogła ponagradzać baaardzo sowicie