|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#841 |
Zadomowienie
|
Dot.: Koniec opierniczania dziewczynki z wspólnego odchudzania wracają do dietkowania
Dzień dobry!
![]() Wstaaaaaajemy ![]() ![]() Paula, tabletki? ![]() Miałam kończyć 'Zbrodnię i karę' , a siedzę przed laptopem ![]() ![]() Więc życzę Wam kochane miłego dnia! ![]() ![]() ![]() buziolki ![]()
#842 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Koniec opierniczania dziewczynki z wspólnego odchudzania wracają do dietkowania
Dzień dobry.
U mnie tak źle? To ja poproszę o chłostę, ale wydawało mi się, że jest całkiem nieźle...
![]() |
#843 |
Zakorzenienie
|
Dooobry!!!
![]() Praan no źle... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ehh padam... ![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
![]() ![]() |
![]() |
#844 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co Ty gadasz?! neta nie ma dziecko?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#846 | |||||||||
Żona Idealna :)
|
Heloł Moje Piękne
![]() zaraz Was nadrobie.. nie było mnie wczoraj calutki dzionek i już kilka stron do nadrobienia ![]() ![]() ![]() ja wczoraj ładnie dietki się trzymałam.. no prawie.. bo zjadłam zapiekanke w zasadzie to pół zapiekanki w ramach obiadu ale spalilam to na siłowni ![]() dziś 14 dzień a6w zaliczony ![]() ![]() siłownię odpuszczam dzisiaj, bo @ się zbliża a właściwie już spóźnia i brzusio mnie boli ![]() dziś zjadłam póki co kanapkę z roladą, pomodorem , cebulka i soem czosnkowym + kakao ![]() teraz kawkę piję i niebawem jogurta zjem ![]() dobra to teraz biore sę za czytanie tego co żeście wczoraj naskrobały ![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
w Nowy Rok TŻ tak mnie wkurzył, że mu powiedziałam, że ma 2 tyg na wyprowadzkę ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do facetów to z nimi zawsze są problemy :/ Cytat:
![]() Cytat:
![]() postanowienia świetne, zwłaszcza 6! ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Honey wracaj jak najszybciej bo tęsknimy ogromnie ![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- dobra ja uciekam skoro nikogo nie ma.. wpadnę później ![]() dopiero zauważyłam jak długo Was nadrabiałam.. szok ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#847 |
Zakorzenienie
|
Cześć Asiu
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#848 |
Wtajemniczenie
|
witojcie
![]() ja na uno momento. 4 godziny dzis sie wystałam w kolejce do ginekologa. Nadżerki dzięki Bogu nie mam, to tylko stan zapalny, w pt mam przyjsc na usg :P dietka ładniusio ![]() ![]() potem sie zdrzemnę, potem ćwiczonka i troszki nauki, ale dzis mało :P Honiak: witoooj Żoncia ![]() Kocham Was ![]() ![]() widziłayscie zacmienie słonca dzis o 9.30??? ciemno było jak w dupie ![]()
Edytowane przez yessabell Czas edycji: 2011-01-04 o 13:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wróciłam dziś wcześniej do domu, zaraz chyba położę się spać bo jak zwykle cierpię na bezsenność w nocy.. Później muszę zrobić analizę i interpretację dowolnego wiersza na zajęcia z polskiego, a później ćwiczenia, mam nadzieję, że wszystko pójdzie zgodnie z planem. ![]() Zaczynam dzisiaj rowerek ![]()
![]() |
#850 | |
|
heja
![]() no ciągnę.. za dużo w Święta się jadło to tak jest.. ale po @ się zważę(tylko niech już przyjdzie, a nie sie spoźnia ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Kochana o 9,30 to ja żem jeszcze spała ![]() ![]() ja już po obiaderku: golonka (samo mięsko ofkors, tłuszczu niet ![]() ![]() jogurtu nie zjadłam, bo nie było sensu jeść 5 min przed obiadem. na podwieczorek zjem tenże jogurt i 5 laskowych orzeszków ![]() a teraz ja napiszę swoje postanowienia, jest ich sporo, ale co tam ![]() 1. dojść do wagi 45-46 kg 2. wyrobić płaski brzuszek , jędrne pośladki i brak boczków 3. zrobić a6w do końca!! 4. siłownia 3-4 x w tygodniu (rowerek, bieznia, twister, orbitrek, wibracje, ćw na rece i nogi) 5. 4-5 posiłków dziennie, co 3-4 godzinki 6. O słodyczy 7. 0 fast foodów 8. 0 alkoholu a przynajmniej male ilości i rzadko 9. 0 soków i nap gazowanych 10. dużo warzyw i owoców gł. cytrusów 11. kolacja białkowa 12. raz w tyg ryba 13. orzechy na II śn lub podwieczorek 14. dbać o siebie: balsamy, maseczki, makijaż, zadbane paznokcie i włosny 15. zapuścić włoski ![]() 16. witaminki codziennie 17. 1,5-2 l płynów dziennie 18. cynamon do kawki i mleka ![]() 19. od wiosny rower i bieganie!! 20. zaopatrzenie szafy w nowe, sexy ciuszki 21. wysypianie się!! 22. zaglądanie na wizaż najczęściej jak się da!!!! 23. nauka na bieżąco, a nie na ostatnią chwilę!! 24. podobać sie przede wszystkim sobie 25. podnieść swoją samoocenę 26. być asertywną 27. patrzeć optymistycznie na życie 28. ćwiczyć silną wolę 29. uporządkować sprawy sercowe!!! 30. osiągnąć upragnione wymiary, tzn takie z którymi będę się dobrze czuć ![]() 31. jeść ciemne pieczywo zamiast jasnego 32. stosować oliwe z oliwek zamaist oleju 33. jeść małe porcje babcinych obiadów 34. cieszyć się zyciem 35. walka o własne szczęście 36. nie przejmować się opiniami innych 37. nie utrzymywać kontaktu z M!!!!! 38. mało majonezu (mieszać majonez z jogurtem) 39. mało ketchupu 40. 0 chipsów 41. unikanie smażonych potraw 42. częste spacery 43. chodzenie na/z PKP pieszo 44. jak najmniej kłótni z TŻ-tem (jeśli w ogóle przetrwamy ;/) 45. 0 masła 46. wciągać brzuch 47. spinać pośladki 48. oszczędzić pieniążki na wakacje i Sylwestra oraz inne pierdołki ![]() 49. kochać i być kochana! to narazie tyle :P ![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- aaa plus to, co od Yess miałam wziąć ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019 ![]() Edytowane przez aassiiaa1988 Czas edycji: 2011-01-04 o 14:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#851 |
Zakorzenienie
|
Yess
![]() ![]() Asiu kochana ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#852 | |
|
Cytat:
ściągaj ściagaj Kochana ![]() zaraz idę na herbatkę.. kolejną już dziś ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#853 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ja też idę po herbatkę ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#854 | |||
Zadomowienie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#855 |
|
http://www.youtube.com/watch?v=AlQko...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=sP01G...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=6aei6...eature=related
![]() |
#856 |
Zadomowienie
|
ja też właśnie piję herbatkę (zieloną)
![]() dziś zjadłam i zjem: śniadanie - sałatka: kukurydza, seler konserwowy, jajka, ananas, jogurt naturalny, serek danio waniliowy z musem truskawkowym ![]() II śniadanie - pudding czekoladowy (wiem, wiem zgrzeszyłam ![]() obiad - pół piersi z kurczaka, pół woreczka soczewicy zielonej, ogórek kiszony, zielona herbatka podwieczorek - pól jogurtu naturalnego, 3 rzodkiewki, ok. 10 plasterków zielonego ogórka kolacja - sałatka ze śniadania i jak? Kochane jestem bardzo zdeterminowana, ale mimo to grzeszę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#857 | |
|
Cytat:
![]() ja mam tak samo, ale teraz postaram się z tym walczyć!! myślę, że lepiej na IIśn ten pudding niż na podwieczorek lub kolacyję.. ale ![]()
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019 ![]() Edytowane przez aassiiaa1988 Czas edycji: 2011-01-04 o 14:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#858 |
Raczkowanie
|
przepraszam , że tak mało (według Was) jem , ale obiad jem o 16 a nawet po (z racji powrotów ze szkoły) , więc po 18 już nic nie jem , poza tym nie jestem głodna , bo jakbym była to bym jadła . teraz jeszcze jutro szkoła , więc od czwartku postaram się jeść więcej..
a dzisiaj co jadłam to: I śn: płatki kukurydziane z mlekiem II śn: wafel ryżowy (ale wmuszony troche) obiad teraz się szykuje : warzywa na patelnie ![]() poza tym cały czas pije soki i wode (ale mało , więcej soków) także nie jest źle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#859 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dziękuję za bacika ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczynko szybciutko się popraw, bo inaczej ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#860 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ale ok , jeszcze zjem coś ![]() no jeszcze do tego doszła mała salaterka flaków z wczoraj , normalnie je ubóstwiam ![]() ![]() Edytowane przez paulaa04 Czas edycji: 2011-01-04 o 15:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#861 |
Zadomowienie
|
Muszę zmykać
![]() Paulaa04 będę miała Twój jadłospis na oku ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#862 |
Raczkowanie
|
no oczywiście
![]() ![]() jeszcze taki mały apel : http://www.pajacyk.pl/ klikajcie , pomoc się przyda Edytowane przez paulaa04 Czas edycji: 2011-01-04 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#863 |
Wtajemniczenie
|
asia, ile postanowien! 3mam kciuki mocno!!!
ja dopiero z zajec wróciłam moj jadłospis dzis to dno: sn: 2 kromki ciemnego chlebka z wedlina 2posiłek: tez 2 kromki plus activia 3: jabłko 4: pół obwarzanka teraz za chwile kolacja: udko z kurczaka jakies warzywka plus kilka pieczarek ![]() mniaaaam ![]() jestem taka szczesliwa ![]() boczki precz!! doszłam do wniosku ze zamiast ABS czy A6w bede codziennie cwiczyc ostatni dzien a6w nie jets to ciezkie jak dla mnie, mam nadzieje ze wytrwam ![]()
#864 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
mój jadłospis: ś: kanapka ciemnego pieczywka z serkiem topionym i 3 plasterkami pomidorka i cebulka 2 ś. również kanapka taka sama jak na 1 ś i jogurt z musli o: krupniczek p: 2 wafle ryżowe, jogo naturalny posłodzony żurawina(taka jak dżem) i 3/4 grejpfruta k( za godzine!): pół serka wiejskiego, 2 kanapki ciemnego pieczywka z serkiem topionym, jajko na miękko Asiuuu: co to za kłótnie z tż?? ja sie pytam! ![]() ![]() Z W. wczoraj cały dzien nie pisałam, nie gadałam. wieczorem czekalam na niego na gg, jak tylko wszedł to napisał do mnie, ze niestety ale nie popiszemy bo jest w pracy jeszcze i zaraz mu tel padnie(ma gg w tel). napisał mi "tęsknie ![]() ![]() ![]() ![]() ćwiczonka zaliczone: pół godz standardowych ćw tych co zawsze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#865 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() noo i płatków już nie jem ! hmm.. co by tu zjeść na śniadanko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#866 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#867 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() A mnie dziewczyny bijcie, bo musiałam dzisiaj jechać do centrum handlowego, a że było zimno i późno to poszłam do KFC... I niestety zjadłam Twistera i frytki - byłam strasznie głodna, chciałam samego twistera ale babka mnie źle zrozumiała i mi zestaw dała, nie chciało mi się już tego odkręcać, więc zjadłam te frytki ![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Ja bym proponowała iść do lekarza. Nie jest normalne, że Ty tyle jesz i masz jeszcze co zrzucać do tego. O której chodzisz spać? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#868 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() na sniadanie moze na przyklad... jogurt naturalny z jakimis owocami,orzechami. ciemny chelebek z szynka ![]() tak jak ja: makaron:p nie mam wiecej pomysłow:P sałatka owocowa?:P
![]() |
#869 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#870 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mówisz, że robisz furorę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() brawa za ćwiczenia i jadłospis ![]() co do W. to ładnie Cię wzięło ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- zapomniałam dodać, że jestem po ćwiczeniach ![]() dziś oprócz TŻ- ta ![]() ![]() - brzuszki (80x) - ćwiczenia z agrafką (100x) ale tylko uda i już więcej nic mi się nie chciało ![]() ![]() Edytowane przez igunia18 Czas edycji: 2011-01-04 o 19:06 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:09.