Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje ciê motoryzacja? Do³±cz do forum Auto Marianna, podziel siê swoj± pasj± i wiedz±.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-01-04, 12:38   #1081
ahaatka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 48
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV

Cytat:
Napisane przez Martolek Poka¿ wiadomo¶æ
i gratulujê, bo mi chyba umknê³o

Cytat:
Napisane przez eyo Poka¿ wiadomo¶æ

pisz pisz bo mi³o sie czyta twoje relacje :P

Cytat:
ale ja tak sobie my¶lê, ¿e jeszcze troche i ludzie sobie pomy¶l±, ¿e co¶ jest z tym w±tkiem nie tak albo z nami co¶ jest nie tak - bo te relacje o mi³ych egzaminatorach, przyjemnych egzaminach etc to niez³a nowo¶æ w porównaniu z reszt± dostêpnych w necie relacji z egzaminów
Hahaha - no to przyznawaæ siê szybko - ile z Was jest tu podstawionych przez swoje podupadaj±ce finansowo () WORDy, MORDy itp.?

... i lecimy do przodu po szczê¶cie!...
ahaatka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-04, 13:01   #1082
princeseczka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 733

ahaatka gratulujê! nic tylko czekaæ na plasticzek i bzium

ja ju¿ po jazdach wesz³am do niego w biegu takie zimno by³o, rozebra³am siê w ¶rodku(a co)i nie domknê³am drzwi pó¼niej zadzwoni³ mi telefon, pogada³am i zapomnia³am o drzwiach
przyszed³ instr. ja ruszy³am i ju¿ s³yszê-ju¿ jest po Twoim egzaminie
no dobra zamknê³am, pojechali¶my...
masa lewoskrêtów,mijamy egzamin niestety na parkingu i zamiana miejsc by³a..mówiê ciekawe co ¼le zrobi³ instr-pewnie najecha³ na wymalowane wysepki
pó¼niej zawracania- 2 na rondzie, jedno z wykorzystaniem biegu wstecznego i jedno zawracanie ty³em. Pó¼niej wjechali¶my na jakie¶ osiedle, tam koleiny i zaparkowane samochody. Ja panika,¿e mnie zarzuci,¿e w który¶ zaraz uderzê(tak siê tam spiê³am,¿e mnie rêka zabola³a)no i na deser ci±gle parkowania prostopad³e(raz pierdyknê³am w zaspê-musia³am to zrobiæ(co prawda nie¶wiadomie) inaczej zbyt piêknie by siê dzisiejsza jazda zakoñczy³a)

Pobrali¶my siê
princeseczka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-04, 13:06   #1083
Haylee
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 642

eh... jestem po ostatniej je¼dzie... miasto super ekstra, ¿adnego b³êdu... a plac... ³uk ¶rednio :/ raz wyjecha³am poza liniê :/ i ogólnie jak siê zestresowa³am tym, noga skaka³a ca³y czas na sprzêgle... bojê siê teraz tego ³uku
Stary 2011-01-04, 13:15   #1084
princeseczka
Zakorzenienie

Haylee nie bój nic, bêdzie dobrze zazwyczaj to czego siê nie boimy p³ata nam figle
teraz nic tylko odpoczywaj i relaksuj siê

Pobrali¶my siê
Stary 2011-01-04, 13:44   #1085
ahaatka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez princeseczka Poka¿ wiadomo¶æ
ahaatka gratulujê! nic tylko czekaæ na plasticzek i bzium
Tiaaa, bzium - ach ¿eby jeszcze to bzium by³o w³asnymi czterema kó³kami No ale na to to muszê jeszcze sobie poczekaæ i popracowaæ... Na razie autko trzeba bêdzie podkradaæ rodzicielom, póki siê da - bo umiejêtno¶ci przecie¿ trzeba stale nabywaæ a te nabyte æwiczyæ

Cytat:
Napisane przez Haylee Poka¿ wiadomo¶æ
eh... jestem po ostatniej je¼dzie... miasto super ekstra, ¿adnego b³êdu... a plac... ³uk ¶rednio :/ raz wyjecha³am poza liniê :/ i ogólnie jak siê zestresowa³am tym, noga skaka³a ca³y czas na sprzêgle... bojê siê teraz tego ³uku
Witam Dorzucê swoje trzy grosze - Haylee co to jest raz wyjechaæ za liniê przed egzaminem Potraktuj to jako wskazówkê ¿eby nie robiæ wszystkiego na totalnego pewniaka tylko z delikatn± pokor±, ale jak najlepiej potrafisz I oczywi¶cie bezb³êdnie
Ja na ostatnich jazdach przed egzaminem tez nagle jakim¶ cudem (bo do tej pory by³o inaczej ) znalaz³am siê poza ³ukiem - i by³am wielce zaskoczona ¿e jak to tak? Co ja tu robiê?
I te¿ siê ba³am ³uku - bo czego¶ baæ siê trzeba. Tak¿e nie smutaj i relax

Stary 2011-01-04, 13:47   #1086
Haylee
Zakorzenienie

dziêki dziewczyny jest ju¿ trochê lepiej, ale i tak... eh dopiero dzisiaj poczu³am ten stres, a co bêdzie jutro... strach pomy¶leæ nawet
Stary 2011-01-04, 13:56   #1087
ahaatka
Raczkowanie

Jak to co! Najpierw - , a potem

PS. A stress to tylko mobilizuj±cy ma byæ

Stary 2011-01-04, 14:17   #1088
kar0link4
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 957
GG do kar0link4

Cytat:
Napisane przez jomic Poka¿ wiadomo¶æ
Karolina, poje¼dzisz w³asn± cors± z panem Markiem. A ja to zero pomys³ow na jazdê
No tak, nie ma innego wyj¶cia

Cytat:
wow podziwiam za wybór kierunku
ja bym siê umêczy³, usmutni³a i w ogóle pad³a ;P na niemiecki to chodzi³am jak na ¶ciêcie, uczy³am siê go... hym... 8 lat i i tak ma³o co z tego mam
Dziêki
£atwo nie jest Ale wiem, ¿e to jest to, co chcê w ¿yciu robiæ- chocia¿ coraz czê¶ciej zaczynam w to w±tpiæ

Czasami potrzeba odrobiny szaleñstwa, by postawiæ kolejny krok.

Nieustanna marzycielka.!
kar0link4 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-04, 15:52   #1089
mala zmiana
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 829

Cytat:
Napisane przez ahaatka Poka¿ wiadomo¶æ
Jak to co! Najpierw - , a potem

PS. A stress to tylko mobilizuj±cy ma byæ
Ahaatka, ty to jestes niesamowita dziewczynaPoszla zdala, zapomniala i gitaraA tak swoja droga co wy dziewczynki, z tymi herbatkami. ja ostatnio pilam czerwonego earl grey'a. Jeszcze cos dodam . dzisiaj dokladnie o 8.33 minely trzy miesiace, jak zdawam w word sieradz egzaminek.

Edytowane przez mala zmiana
Czas edycji: 2011-01-04 o 15:54
mala zmiana jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-04, 16:13   #1090
Haylee
Zakorzenienie

mój T¿ jest naprawdê koochaaany! Przyjecha³ jeszcze dzi¶, i teraz ponad godzinê æwiczyli¶my na ³uku. Jest dobrze teraz. Muszê tylko dobrze ustawiæ siê w kopercie jak jadê do przodu to sobie dam radê.
Stary 2011-01-04, 16:22   #1091
mala zmiana
Rozeznanie

Powiedzcie mi jak wkleic zdjecie, to wam pokaze moj plac manewrowy made in china wlasne podworko
Stary 2011-01-04, 16:24   #1092
Eroll
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 271

Cytat:
Napisane przez mooonik Poka¿ wiadomo¶æ
o 9.30 mam teoriê, a na miasto to nie wiem, o której wyjadê o ile wyjadê w ogóle
haha mo¿e siê spotkamy ale Ty musia³aby¶ przyjechaæ na hutê, albo ja pojechaæ w Twoje strony
Nie, nie, ja jednak zostajê przy swoich jednokierunkowych ciasnych uliczkach
Wyobra¿asz sobie, jaka tu bêdzie impreza jak obie zdamy w tym samym dniu? Nie mo¿emy zawie¶æ dziewczyn

Cytat:
Napisane przez kar0link4 Poka¿ wiadomo¶æ
T³umaczê przeró¿ne teksty, zarówno z niemieckigo na polski, jak i z polskiego na niemiecki. I ogólnie, to ¶redniawo mi to wychodzi A wszystko oczywi¶cie na zajêcia, bo jak wynika z mojego podpisu- studiujê fiololgiê germañsk± i mam miêdzy innymi taki przedmiot jak "T³umaczenia praktyczne"
Nienawidzê niemieckiego. To dla mnie najstraszniejszy ze wszystkich jêzyków. Muszê siê z nim mêczyæ 3 godziny w tygodniu, a s³owa nie umiem powiedzieæ. Dzi¶ "pisa³am" jedn± kartkówkê, jutro kolejna. Wiem ju¿ do kogo siê zg³osiæ, jak bêdê musia³a co¶ pisaæ na zaliczenie semestru

ahaatka, ale mi siê fajnie czyta³o Twoj± relacjê z kursu i egzaminu

Cytat:
ja ju¿ po jazdach wesz³am do niego w biegu takie zimno by³o, rozebra³am siê w ¶rodku(a co)i nie domknê³am drzwi pó¼niej zadzwoni³ mi telefon, pogada³am i zapomnia³am o drzwiach
przyszed³ instr. ja ruszy³am i ju¿ s³yszê-ju¿ jest po Twoim egzaminie no dobra zamknê³am, pojechali¶my...
Ale mnie wkurzy³y te s³owa wypowiadane z ust instruktorów. Wypowiadane jeszcze takim tonem g³osu jakby: "we¼ siê kobieto opanuj, co ty robisz" Naprawdê porz±dnie mnie takie co¶ z równowagi wyprowadza³o.

Cytat:
masa lewoskrêtów,mijamy egzamin niestety na parkingu i zamiana miejsc by³a..mówiê ciekawe co ¼le zrobi³ instr-pewnie najecha³ na wymalowane wysepki
pó¼niej zawracania- 2 na rondzie, jedno z wykorzystaniem biegu wstecznego i jedno zawracanie ty³em. Pó¼niej wjechali¶my na jakie¶ osiedle, tam koleiny i zaparkowane samochody. Ja panika,¿e mnie zarzuci,¿e w który¶ zaraz uderzê(tak siê tam spiê³am,¿e mnie rêka zabola³a)no i na deser ci±gle parkowania prostopad³e(raz pierdyknê³am w zaspê-musia³am to zrobiæ(co prawda nie¶wiadomie) inaczej zbyt piêknie by siê dzisiejsza jazda zakoñczy³a)
Co do pogrubionego, widzê ¿e nie tylko ja jestem do tego zdolna.
Czyli princeseczka zaspokojona (jako nieliczna z nas ). Kiedy nastêpne jazdy i egzamin oczywi¶cie?

Cytat:
Nie my¶l o tym. Niezadowolenie z ostatniej jazdy dobrze wp³ywa na egzamin. Jutro bêdzie dzieñ z zaci¶niêtymi kciukami!

Edytowane przez Eroll
Czas edycji: 2011-01-04 o 16:25
Eroll jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-04, 16:31   #1093
princeseczka
Zakorzenienie

Cytat:
mój T¿ jest naprawdê koochaaany! Przyjecha³ jeszcze dzi¶, i teraz ponad godzinê æwiczyli¶my na ³uku. Jest dobrze teraz. Muszê tylko dobrze ustawiæ siê w kopercie jak jadê do przodu to sobie dam radê.
Haylee i udowodni³a¶ sobie,¿e to obawy s± nie potrzebne, jutro te¿ to udowodnisz

Pobrali¶my siê
Stary 2011-01-04, 16:38   #1094
jomic
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 876

Jak dobrze wróciæ do domu samochodem. Z zaskoczenia. Wprawdzie dzieciê twierdzi³o, ¿e siê boi, ale co nie mia³o wyj¶cia. Nie je¿d¿ê jako pasa¿er. Tak szczerze to mi siê nie chia³o za bardzo. Ale co tam. Piêknie po miescie, nieprawid³owo po rondzie (przecie¿ mówi³am ze ja bêdê tylko zewnêtrznego u¿ywaæ), trochê na granicy prêdko¶ci (¿eby nie powiedzieæ za granic±) i po wjechaniu na teren innej gminy szok. To co jest na drodze, to nie wiem co jest. To taki ¶nieg, lóg, dziury, takie kopce lodu na ¶rodku (ba³am siê, ze co¶ mi siê urwie pod spodem), koleiny, samochód tañczy jak chce i nawet przy 30km by³y miejsca i sytuacje, ze jecha³am na wdechu (ale taki chyba trochê podziw w oczach taty by³, bo nawet s³owa nie pisn±³, tylko powiedzia³, ze on sam wolniej jecha³). Jestem w szoku, ¿e robiê to pewnie, nie bojê siê skrêciæ, pojechaæ, wycofaæ. Oczywi¶cie jakby by³ rz±d samochodów na drodze to moja pewnosæ by gdzie¶ odesz³a. Zdecydowanie w je¼dzie pomaga (szczególnie jak siê 3 zamiast 1 wrzuca, ale udowodni³am ze spokojnie da siê ruszyæ). I o tym proszê mi tu pamiêtaæ.
To tyle

Cytat:
wow podziwiam za wybór kierunku
ja bym siê umêczy³, usmutni³a i w ogóle pad³a ;P na niemiecki to chodzi³am jak na ¶ciêcie, uczy³am siê go... hym... 8 lat i i tak ma³o co z tego mam

ale ja tak sobie my¶lê, ¿e jeszcze troche i ludzie sobie pomy¶l±, ¿e co¶ jest z tym w±tkiem nie tak albo z nami co¶ jest nie tak - bo te relacje o mi³ych egzaminatorach, przyjemnych egzaminach etc to niez³a nowo¶æ w porównaniu z reszt± dostêpnych w necie relacji z egzaminów
Ja pamiêtam dwa zdanie (niestety nie napiszê, bo nie wiem jak i Karolinê by oczy zabola³y jakby to zobaczy³a): jestem dzisiaj nieprzygotowania i zapomna³am zeszytu (a to by³o jakie¼ wyj±tkowe bo by³o habe i zum w zdaniu)

eyo - spoko. Ma³o kto przebrnie przez to. Ale te opisy, relacje i podej¶cie te¿ s± wyj±tkowe, ¿yczliwe, spokojne, wspieraj±ce. Tylko tak trzymaæ
Cytat:
ja ju¿ po jazdach
to teraz termin, szlifowaæ umiejêtno¶ci i do przodu
Cytat:
Ja te¿ siê ba³am ³uku i co? Idealny. Ba³am siê górki, bo dzieñ wcze¶niej nie potrafi³am rruszyæ i co? Super. Przecie¿, wiesz, ze bêdzie dobrze.
Cytat:
dziêki dziewczyny jest ju¿ trochê lepiej, ale i tak... eh dopiero dzisiaj poczu³am ten stres, a co bêdzie jutro... strach pomy¶leæ nawet
tak ju¿ lepiej. Jutro masz najlepsze wsparcie na ¶wiecie. I pamietaj, uda Ci siê, jeste¶ w tym dobra. A jak zw±tpisz w cokolwiek to punkt 11 wg madzior
Cytat:
Napisane przez mala zmiana Poka¿ wiadomo¶æ
A tak swoja droga co wy dziewczynki, z tymi herbatkami. ja ostatnio pilam czerwonego earl grey'a.
czerwony erl grey? Nie znam (ale nigdy mnie nie interesowa³, bo go nie lubi³am). Jam pijê zwyk³ego pu-erh'a teraz. Tzn z wi¶ni±.
Cytat:
Jest dobrze teraz to sobie dam radê.
I tego masz siê trzymaæ

jomic jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-04, 16:39   #1095
ahaatka
Raczkowanie

Cytat:
Ahaatka, ty to jestes niesamowita dziewczynaPoszla zdala, zapomniala i gitara
No to mi da³a¶ I co ja biedna mam teraz napisaæ?

Zamilknê chyba , albo uznam za komplement

Posz³am - fakt, zda³am - fakt, zapomnia³am - eeee nie, chybaby mnie tu nie by³o jakbym ju¿ zapomnia³a , a ¿e gitarra to zaprzeczaæ nie bêdê

Cytat:
Napisane przez Eroll Poka¿ wiadomo¶æ
N

ahaatka, ale mi siê fajnie czyta³o Twoj± relacjê z kursu i egzaminu

Cytat:
Wyobra¿asz sobie, jaka tu bêdzie impreza jak obie zdamy w tym samym dniu? Nie mo¿emy zawie¶æ dziewczyn
O to to to - to bardzo dobry plan jest! Zróbcie tak ¿eby siê na Wiza¿u pozytywnie dzia³o

Stary 2011-01-04, 16:41   #1096
princeseczka
Zakorzenienie

Cytat:

Ale mnie wkurzy³y te s³owa wypowiadane z ust instruktorów. Wypowiadane jeszcze takim tonem g³osu jakby: "we¼ siê kobieto opanuj, co ty robisz" Naprawdê porz±dnie mnie takie co¶ z równowagi wyprowadza³o.

Co do pogrubionego, widzê ¿e nie tylko ja jestem do tego zdolna.
Czyli princeseczka zaspokojona (jako nieliczna z nas ). Kiedy nastêpne jazdy i egzamin oczywi¶cie?
Mnie denerwowa³o to na pocz±tku kursu, bo wtedy mia³am prawo siê myliæ, a teraz jestem mu za to wdziêczna bo jestem takim typem,¿e mi jak siê na co¶ pozwoli to zaraz chcê wiêcej i wiêcej- z batem trzeba nade mn± staæ jak kiedy¶ raz-jeden, jedyny- nie zwróci³ mi uwagi za to,¿e zatrzyma³am siê na pasach, to pó¼niej ca³y czas to robi³am

zaspokoi³a, zaspokoi³a
nastêpne jazdy w pi±tek i wtedy bêdzie rozmowa o ewentualnym terminie egzaminu
teraz sesja przede mn± brr nie chcê,¿eby termin wypad³ mi w okresie sesji i bezpo¶rednio przed ni± te¿ nie. Nie wiem jak my to rozegramy <my¶li>

Pobrali¶my siê
Stary 2011-01-04, 16:44   #1097
jomic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez princeseczka
przyszed³ instr. ja ruszy³am i ju¿ s³yszê-ju¿ jest po Twoim egzaminie no dobra zamknê³am, pojechali¶my...

Mnie tak kosmita za³atwi³ za ¶wiat³a. Kaza³ mi siê zatrzymaæ na przed bram± przy pracy i o¶wiedzczy³, ze mam przerwany egz. Ja takie oczy Bo ¶wiate³ nie w³aczy³am. A ja zwyczajnie nie umia³am. By³y tak poprzestawiane, ze jak przekrêca³m to siê drogowe ¶wieci³y, jaki¶ kipsz zrobiony.
Mój instr mówi³ - no, bardzo ³adnie, egz zaliczony (tak koñczy³ moje jazdy). Raz stwierdzi³, ze chcia³ mi powiedzieæ, ze przerwany, ale siê wybroni³am (niestety)

Stary 2011-01-04, 16:53   #1098
liwiusz
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 521

Cytat:

Ach, jak dobrze, ¿e masz kogo¶ z kim mo¿esz sobie w³a¶nie tak poæwiczyæ prywatnie. Mój tato to najchêtniej by mnie do samochodu nie dopuszcza³, ci±gle wykrêca siê tym, ¿e przecie¿ to zupe³nie inne gabaryty ni¿ egzaminacyjna toyotka, wiêc nie widzi sensu bym sobie æwiczy³a poza kursem...
I chcia³am ³adnie u¶miechn±æ siê do kolegi w tej sprawie, ale zrezygnowa³am - jego autko odmówi³o pos³uszeñstwa dzisiaj rano.
Dziewczyny (ju¿ siê pogubi³am które konkretnie, wybaczcie) to teraz czekamy na wiadomo¶æ o terminie egzaminu
Ostatnie jazdy ponoæ rzadko kiedy s± idealne (chocia¿ mi siê nie zdarzy³a ani jedna, ¿ebym wszystko wykonywa³a perfekcyjnie , a co dopiero ostatnia kiedy prze¿ywa³am ju¿, ¿e to koniec). A te zaspy, nie wiem co one w sobie maj±, ¿e tak przyci±gaj± do siebie Ja zawsze musia³am obowi±zkowo wtuliæ siê chocia¿ w jedn±

Cytat:

Te¿ siê zawsze denerwowa³am w takich sytuacjach, bo przecie¿, jak mog³am byæ taka nieuwa¿na?
Chocia¿ ton mojego instruktora bardziej przypomina³ "Ha, w koñcu uda³o mi siê przy³apaæ ciê na takiej g³upocie" , ale to i tak mnie zawsze wkurza³o bo chcia³am byæ lepsza i nie daæ siê tak podej¶æ

Edytowane przez liwiusz
Czas edycji: 2011-01-04 o 17:16
liwiusz jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-01-04, 17:09   #1099
mala zmiana
Rozeznanie

Cytat:
No to mi da³a¶ I co ja biedna mam teraz napisaæ?

Zamilknê chyba , albo uznam za komplement

Posz³am - fakt, zda³am - fakt, zapomnia³am - eeee nie, chybaby mnie tu nie by³o jakbym ju¿ zapomnia³a , a ¿e gitarra to zaprzeczaæ nie bêdê

O to to to - to bardzo dobry plan jest! Zróbcie tak ¿eby siê na Wiza¿u pozytywnie dzia³o
Ahaatka, nie gniewaj sie na mnie ja chcialam dobrze, a wyszlo jak zwykle

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Cytat:
Napisane przez jomic Poka¿ wiadomo¶æ
Jak dobrze wróciæ do domu samochodem. Z zaskoczenia. Wprawdzie dzieciê twierdzi³o, ¿e siê boi, ale co nie mia³o wyj¶cia. Nie je¿d¿ê jako pasa¿er. Tak szczerze to mi siê nie chia³o za bardzo. Ale co tam. Piêknie po miescie, nieprawid³owo po rondzie (przecie¿ mówi³am ze ja bêdê tylko zewnêtrznego u¿ywaæ), trochê na granicy prêdko¶ci (¿eby nie powiedzieæ za granic±) i po wjechaniu na teren innej gminy szok. To co jest na drodze, to nie wiem co jest. To taki ¶nieg, lóg, dziury, takie kopce lodu na ¶rodku (ba³am siê, ze co¶ mi siê urwie pod spodem), koleiny, samochód tañczy jak chce i nawet przy 30km by³y miejsca i sytuacje, ze jecha³am na wdechu (ale taki chyba trochê podziw w oczach taty by³, bo nawet s³owa nie pisn±³, tylko powiedzia³, ze on sam wolniej jecha³). Jestem w szoku, ¿e robiê to pewnie, nie bojê siê skrêciæ, pojechaæ, wycofaæ. Oczywi¶cie jakby by³ rz±d samochodów na drodze to moja pewnosæ by gdzie¶ odesz³a. Zdecydowanie w je¼dzie pomaga (szczególnie jak siê 3 zamiast 1 wrzuca, ale udowodni³am ze spokojnie da siê ruszyæ). I o tym proszê mi tu pamiêtaæ.
To tyle

Ja pamiêtam dwa zdanie (niestety nie napiszê, bo nie wiem jak i Karolinê by oczy zabola³y jakby to zobaczy³a): jestem dzisiaj nieprzygotowania i zapomna³am zeszytu (a to by³o jakie¼ wyj±tkowe bo by³o habe i zum w zdaniu)

eyo - spoko. Ma³o kto przebrnie przez to. Ale te opisy, relacje i podej¶cie te¿ s± wyj±tkowe, ¿yczliwe, spokojne, wspieraj±ce. Tylko tak trzymaæ

to teraz termin, szlifowaæ umiejêtno¶ci i do przodu

Ja te¿ siê ba³am ³uku i co? Idealny. Ba³am siê górki, bo dzieñ wcze¶niej nie potrafi³am rruszyæ i co? Super. Przecie¿, wiesz, ze bêdzie dobrze.

tak ju¿ lepiej. Jutro masz najlepsze wsparcie na ¶wiecie. I pamietaj, uda Ci siê, jeste¶ w tym dobra. A jak zw±tpisz w cokolwiek to punkt 11 wg madzior

czerwony erl grey? Nie znam (ale nigdy mnie nie interesowa³, bo go nie lubi³am). Jam pijê zwyk³ego pu-erh'a teraz. Tzn z wi¶ni±.

I tego masz siê trzymaæ
Tak, Jomic, puerh herbata czerwona earl grey, firmy Vitax( mam nadzieje ze to nie bedzie wziete jak reklama), kupiona w kauflandzie.mniam
Stary 2011-01-04, 17:24   #1100
sylwiszon757
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 487
GG do sylwiszon757

hej wszystkim! padam...zaraz nogi mi do dupy wejda...by³am na próbie poloneza...
Stary 2011-01-04, 17:25   #1101
ahaatka
Raczkowanie

Cytat:
Ahaatka, nie gniewaj sie na mnie ja chcialam dobrze, a wyszlo jak zwykle
Hahaha wysz³o dobrze, bardzo dobrze wrêcz - naprawdê, uwierz - ja tu siê do monitora zacieszam Ta czê¶æ o komplemencie by³a wa¿niejsz± czê¶ci± mojej wypowiedzi - tylko ja taka cholera jestem ¿e co¶ tam od siebie dorzuciæ muszê, ¿eby zrobiæ dobre t³o dla mi³ych i wa¿niejszych rzeczy vel elementów moich wypowiedzi st±d to zamilknê.

A a propo herbatek - to ja - pojedzie amatorszczyzn± - siê zwyk³a czarn± z cytrynk± delektujê a co!
Ale jak zawitam w odwiedziny do siostry to taaaaaam taki wybór herbatek jak w pierwszorzêdnej herbaciarni mam

Stary 2011-01-04, 17:29   #1102
jomic
Zakorzenienie

Jeszcze jedno - lokalna grupa wsparcia w pracy namiêtnie szuka mi samochodu, od malucha zaczynaj±c na scania'ch koñcz±æ. Chocia¿ muszê przyznaæ, ze czasami wygrzrebi± co¶ estetycznego. Przynajmniej mo¿na siê

sylwiszon - az tak ciê wymêczyli?

ahaatka - nie boisz siê tych cudeniek próbowaæ? Bo u mnie to jest "zwyk³± mi zrób. Albo no dobra zaparz jakas. Tylko mnie nie otruj"

Stary 2011-01-04, 17:31   #1103
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

no strasznie...dobrze ze juz tylko jedna proba przed nami i studniówka

ja sie delektuje herbatka wieloowocow±
Stary 2011-01-04, 17:33   #1104
princeseczka
Zakorzenienie

liwiusz- co do zasp, no rzeczywi¶cie maj± tê si³ê
Dzisiaj wjecha³am w ni± podczas parkowania, bo patrzy³am ¿eby samochodziku po prawej nie zawadziæ a tu takie booom i instr- oo, chyba zderzak pêk³

Pobrali¶my siê
Stary 2011-01-04, 17:34   #1105
mala zmiana
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sylwiszon757 Poka¿ wiadomo¶æ
hej wszystkim! padam...zaraz nogi mi do dupy wejda...by³am na próbie poloneza...
O widze ze ktos sie tu poruszal Moge miec prosbe ?wrzucisz zdjecie fryzurki studniowkowej, bo ja w kwietniu ide na wesele i nie mam pomysly na fryz, co? please
Stary 2011-01-04, 17:34   #1106
princeseczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwiszon757 Poka¿ wiadomo¶æ
no strasznie...dobrze ze juz tylko jedna proba przed nami i studniówka

ja sie delektuje herbatka wieloowocow±
aj zazdroszczê tego poloneza i tej studniówki

Pobrali¶my siê
Stary 2011-01-04, 17:37   #1107
mala zmiana
Rozeznanie

Cytat:
Hahaha wysz³o dobrze, bardzo dobrze wrêcz - naprawdê, uwierz - ja tu siê do monitora zacieszam Ta czê¶æ o komplemencie by³a wa¿niejsz± czê¶ci± mojej wypowiedzi - tylko ja taka cholera jestem ¿e co¶ tam od siebie dorzuciæ muszê, ¿eby zrobiæ dobre t³o dla mi³ych i wa¿niejszych rzeczy vel elementów moich wypowiedzi st±d to zamilknê.

A a propo herbatek - to ja - pojedzie amatorszczyzn± - siê zwyk³a czarn± z cytrynk± delektujê a co!
Ale jak zawitam w odwiedziny do siostry to taaaaaam taki wybór herbatek jak w pierwszorzêdnej herbaciarni mam
To tak u mojej siostry. otwieram szafke a tu same herbatki wylatuje, cala szafka herbaciana
Stary 2011-01-04, 17:40   #1108
sylwiszon757
Zakorzenienie

GG do sylwiszon757

pewnie, ¿e wrzucê tylko to nie bêdzie jakas tam wyszukana fryzurka, nawet nei wiem co ciocia planuje
Stary 2011-01-04, 17:42   #1109
princeseczka
Zakorzenienie

jomic wielkie za jazdê! przede wszystkim za te koleiny!
ja siê ba³am z instruktorem przez to przebrn±æ, a Ty pojecha³a¶ na ca³o¶æ

Pobrali¶my siê
Stary 2011-01-04, 17:46   #1110
jomic
Zakorzenienie

Dziêkujê
Wczoraj spotka³am pana, który poradzi³ sobie z koleinami jad±c... chodnikiem.

Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Auto Marianna

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:02.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.