|
|
#1081 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 48
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek- cz. IV
Cytat:
|
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
ahaatka gratulujê!
nic tylko czekaæ na plasticzek i bzium ja ju¿ po jazdach wesz³am do niego w biegu takie zimno by³o, rozebra³am siê w ¶rodku(a co )i nie domknê³am drzwi pó¼niej zadzwoni³ mi telefon, pogada³am i zapomnia³am o drzwiachprzyszed³ instr. ja ruszy³am i ju¿ s³yszê-ju¿ jest po Twoim egzaminie no dobra zamknê³am, pojechali¶my... masa lewoskrêtów,mijamy egzamin niestety na parkingu i zamiana miejsc by³a..mówiê ciekawe co ¼le zrobi³ instr-pewnie najecha³ na wymalowane wysepki pó¼niej zawracania- 2 na rondzie, jedno z wykorzystaniem biegu wstecznego i jedno zawracanie ty³em. Pó¼niej wjechali¶my na jakie¶ osiedle, tam koleiny i zaparkowane samochody. Ja panika,¿e mnie zarzuci,¿e w który¶ zaraz uderzê(tak siê tam spiê³am,¿e mnie rêka zabola³a )no i na deser ci±gle parkowania prostopad³e(raz pierdyknê³am w zaspê-musia³am to zrobiæ(co prawda nie¶wiadomie) inaczej zbyt piêknie by siê dzisiejsza jazda zakoñczy³a )
|
|
|
|
#1083 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 642
|
eh... jestem po ostatniej je¼dzie... miasto super ekstra, ¿adnego b³êdu... a plac... ³uk ¶rednio :/ raz wyjecha³am poza liniê :/ i ogólnie jak siê zestresowa³am tym, noga skaka³a ca³y czas na sprzêgle... bojê siê teraz tego ³uku
|
#1084 |
|
Zakorzenienie
|
Haylee nie bój nic, bêdzie dobrze
zazwyczaj to czego siê nie boimy p³ata nam figleteraz nic tylko odpoczywaj i relaksuj siê
|
|
|
|
#1085 | |
|
Raczkowanie
|
No ale na to to muszê jeszcze sobie poczekaæ i popracowaæ... Na razie autko trzeba bêdzie podkradaæ rodzicielom, póki siê da - bo umiejêtno¶ci przecie¿ trzeba stale nabywaæ a te nabyte æwiczyæ ![]() Cytat:
Potraktuj to jako wskazówkê ¿eby nie robiæ wszystkiego na totalnego pewniaka tylko z delikatn± pokor±, ale jak najlepiej potrafisz I oczywi¶cie bezb³êdnie Ja na ostatnich jazdach przed egzaminem tez nagle jakim¶ cudem (bo do tej pory by³o inaczej ) znalaz³am siê poza ³ukiem - i by³am wielce zaskoczona ¿e jak to tak? Co ja tu robiê? I te¿ siê ba³am ³uku i relax
|
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
dziêki dziewczyny
jest ju¿ trochê lepiej, ale i tak... eh dopiero dzisiaj poczu³am ten stres, a co bêdzie jutro... strach pomy¶leæ nawet
|
#1087 |
|
Raczkowanie
|
Jak to co!
Najpierw - , a potem ![]() ![]() PS. A stress to tylko mobilizuj±cy ma byæ
|
#1088 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() £atwo nie jest Ale wiem, ¿e to jest to, co chcê w ¿yciu robiæ- chocia¿ coraz czê¶ciej zaczynam w to w±tpiæ
|
|
|
#1089 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 829
|
Cytat:
Poszla zdala, zapomniala i gitara
Zakochana w yarisce Edytowane przez mala zmiana Czas edycji: 2011-01-04 o 15:54 |
|
|
|
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
mój T¿ jest naprawdê koochaaany! Przyjecha³ jeszcze dzi¶, i teraz ponad godzinê æwiczyli¶my na ³uku. Jest dobrze teraz. Muszê tylko dobrze ustawiæ siê w kopercie jak jadê do przodu to sobie dam radê.
|
#1091 |
|
Rozeznanie
|
Powiedzcie mi jak wkleic zdjecie, to wam pokaze moj plac manewrowy made in china wlasne podworko
|
#1092 | |||||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
Cytat:
![]() Wyobra¿asz sobie, jaka tu bêdzie impreza jak obie zdamy w tym samym dniu? Nie mo¿emy zawie¶æ dziewczyn ![]() Cytat:
![]() ahaatka, ale mi siê fajnie czyta³o Twoj± relacjê z kursu i egzaminu ![]() Cytat:
Cytat:
Czyli princeseczka zaspokojona (jako nieliczna z nas Cytat:
Edytowane przez Eroll Czas edycji: 2011-01-04 o 16:25 |
|||||
|
|
|
#1093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1094 | ||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 876
|
Jak dobrze wróciæ do domu samochodem. Z zaskoczenia. Wprawdzie dzieciê twierdzi³o, ¿e siê boi, ale co nie mia³o wyj¶cia. Nie je¿d¿ê jako pasa¿er. Tak szczerze to mi siê nie chia³o za bardzo. Ale co tam. Piêknie po miescie, nieprawid³owo po rondzie (przecie¿ mówi³am ze ja bêdê tylko zewnêtrznego u¿ywaæ
), trochê na granicy prêdko¶ci (¿eby nie powiedzieæ za granic±) i po wjechaniu na teren innej gminy szok. To co jest na drodze, to nie wiem co jest. To taki ¶nieg, lóg, dziury, takie kopce lodu na ¶rodku (ba³am siê, ze co¶ mi siê urwie pod spodem), koleiny, samochód tañczy jak chce i nawet przy 30km by³y miejsca i sytuacje, ze jecha³am na wdechu (ale taki chyba trochê podziw w oczach taty by³, bo nawet s³owa nie pisn±³, tylko powiedzia³, ze on sam wolniej jecha³). Jestem w szoku, ¿e robiê to pewnie, nie bojê siê skrêciæ, pojechaæ, wycofaæ. Oczywi¶cie jakby by³ rz±d samochodów na drodze to moja pewnosæ by gdzie¶ odesz³a. Zdecydowanie w je¼dzie pomaga (szczególnie jak siê 3 zamiast 1 wrzuca, ale udowodni³am ze spokojnie da siê ruszyæ). I o tym proszê mi tu pamiêtaæ. To tyle Cytat:
eyo - spoko. Ma³o kto przebrnie przez to. Ale te opisy, relacje i podej¶cie te¿ s± wyj±tkowe, ¿yczliwe, spokojne, wspieraj±ce. Tylko tak trzymaæ to teraz termin, szlifowaæ umiejêtno¶ci i do przodu Cytat:
Cytat:
Cytat:
I tego masz siê trzymaæ
|
|
#1095 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I co ja biedna mam teraz napisaæ? Zamilknê chyba , albo uznam za komplement Posz³am - fakt, zda³am - fakt, zapomnia³am - eeee nie, chybaby mnie tu nie by³o jakbym ju¿ zapomnia³a , a ¿e gitarra to zaprzeczaæ nie bêdê ![]() ![]() Cytat:
Zróbcie tak ¿eby siê na Wiza¿u pozytywnie dzia³o
|
|
#1096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jestem takim typem,¿e mi jak siê na co¶ pozwoli to zaraz chcê wiêcej i wiêcej- z batem trzeba nade mn± staæ jak kiedy¶ raz-jeden, jedyny- nie zwróci³ mi uwagi za to,¿e zatrzyma³am siê na pasach, to pó¼niej ca³y czas to robi³am![]() zaspokoi³a, zaspokoi³a ![]() nastêpne jazdy w pi±tek i wtedy bêdzie rozmowa o ewentualnym terminie egzaminu ![]() teraz sesja przede mn± brr nie chcê,¿eby termin wypad³ mi w okresie sesji i bezpo¶rednio przed ni± te¿ nie. Nie wiem jak my to rozegramy <my¶li> |
|
|
|
|
#1097 |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisane przez princeseczka ja ju¿ po jazdach wesz³am do niego w biegu takie zimno by³o, rozebra³am siê w ¶rodku(a co )i nie domknê³am drzwi pó¼niej zadzwoni³ mi telefon, pogada³am i zapomnia³am o drzwiachprzyszed³ instr. ja ruszy³am i ju¿ s³yszê-ju¿ jest po Twoim egzaminie no dobra zamknê³am, pojechali¶my... Ale mnie wkurzy³y te s³owa wypowiadane z ust instruktorów. Wypowiadane jeszcze takim tonem g³osu jakby: "we¼ siê kobieto opanuj, co ty robisz" Naprawdê porz±dnie mnie takie co¶ z równowagi wyprowadza³o. Mnie tak kosmita za³atwi³ za ¶wiat³a. Kaza³ mi siê zatrzymaæ na przed bram± przy pracy i o¶wiedzczy³, ze mam przerwany egz. Ja takie oczy Bo ¶wiate³ nie w³aczy³am. A ja zwyczajnie nie umia³am. By³y tak poprzestawiane, ze jak przekrêca³m to siê drogowe ¶wieci³y, jaki¶ kipsz zrobiony. Mój instr mówi³ - no, bardzo ³adnie, egz zaliczony (tak koñczy³ moje jazdy). Raz stwierdzi³, ze chcia³ mi powiedzieæ, ze przerwany, ale siê wybroni³am (niestety )
|
#1098 | ||
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 521
|
Cytat:
![]() Ach, jak dobrze, ¿e masz kogo¶ z kim mo¿esz sobie w³a¶nie tak poæwiczyæ prywatnie. Mój tato to najchêtniej by mnie do samochodu nie dopuszcza³, ci±gle wykrêca siê tym, ¿e przecie¿ to zupe³nie inne gabaryty ni¿ egzaminacyjna toyotka, wiêc nie widzi sensu bym sobie æwiczy³a poza kursem... I chcia³am ³adnie u¶miechn±æ siê do kolegi w tej sprawie, ale zrezygnowa³am - jego autko odmówi³o pos³uszeñstwa dzisiaj rano. Dziewczyny (ju¿ siê pogubi³am które konkretnie, wybaczcie) to teraz czekamy na wiadomo¶æ o terminie egzaminu Ostatnie jazdy ponoæ rzadko kiedy s± idealne (chocia¿ mi siê nie zdarzy³a ani jedna, ¿ebym wszystko wykonywa³a perfekcyjnie , a co dopiero ostatnia kiedy prze¿ywa³am ju¿, ¿e to koniec). A te zaspy, nie wiem co one w sobie maj±, ¿e tak przyci±gaj± do siebie Ja zawsze musia³am obowi±zkowo wtuliæ siê chocia¿ w jedn± ![]() Cytat:
Chocia¿ ton mojego instruktora bardziej przypomina³ "Ha, w koñcu uda³o mi siê przy³apaæ ciê na takiej g³upocie" , ale to i tak mnie zawsze wkurza³o bo chcia³am byæ lepsza i nie daæ siê tak podej¶æ
It's okay to love them both. I did. Edytowane przez liwiusz Czas edycji: 2011-01-04 o 17:16 |
||
|
|
|
#1099 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja chcialam dobrze, a wyszlo jak zwykle---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Cytat:
|
|
#1100 |
|
Zakorzenienie
|
hej wszystkim!
|
|
#1101 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ta czê¶æ o komplemencie by³a t± wa¿niejsz± czê¶ci± mojej wypowiedzi st±d to zamilknê.A a propo herbatek - to ja - pojedzie amatorszczyzn± - siê zwyk³a czarn± z cytrynk± delektujê ![]() Ale jak zawitam w odwiedziny do siostry to taaaaaam taki wybór herbatek jak w pierwszorzêdnej herbaciarni mam
|
|
#1102 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze jedno - lokalna grupa wsparcia w pracy namiêtnie szuka mi samochodu, od malucha zaczynaj±c na scania'ch koñcz±æ. Chocia¿ muszê przyznaæ, ze czasami wygrzrebi± co¶ estetycznego. Przynajmniej mo¿na siê
![]() sylwiszon - az tak ciê wymêczyli? ahaatka - nie boisz siê tych cudeniek próbowaæ? Bo u mnie to jest "zwyk³± mi zrób. Albo no dobra zaparz jakas. Tylko mnie nie otruj"
|
#1103 |
|
Zakorzenienie
|
no strasznie...dobrze ze juz tylko jedna proba przed nami i studniówka
![]() ja sie delektuje herbatka wieloowocow±
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
liwiusz- co do zasp, no rzeczywi¶cie maj± tê si³ê
![]() Dzisiaj wjecha³am w ni± podczas parkowania, bo patrzy³am ¿eby samochodziku po prawej nie zawadziæ a tu takie booom i instr- oo, chyba zderzak pêk³
|
|
|
|
#1105 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
?wrzucisz zdjecie fryzurki studniowkowej, bo ja w kwietniu ide na wesele i nie mam pomysly na fryz, co? please
|
|
#1106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tej studniówki
|
|
|
|
|
#1107 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1108 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie, ¿e wrzucê tylko to nie bêdzie jakas tam wyszukana fryzurka, nawet nei wiem co ciocia planuje
|
|
#1109 |
|
Zakorzenienie
|
jomic wielkie
za jazdê! przede wszystkim za te koleiny!ja siê ba³am z instruktorem przez to przebrn±æ, a Ty pojecha³a¶ na ca³o¶æ
|
|
|
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
Dziêkujê
![]() Wczoraj spotka³am pana, który poradzi³ sobie z koleinami jad±c... chodnikiem.
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:02.

zazwyczaj to czego siê nie boimy p³ata nam figle
No ale na to to muszê jeszcze sobie poczekaæ i popracowaæ... Na razie autko trzeba bêdzie podkradaæ rodzicielom, póki siê da - bo umiejêtno¶ci przecie¿ trzeba stale nabywaæ a te nabyte æwiczyæ
jest ju¿ trochê lepiej, ale i tak... eh dopiero dzisiaj poczu³am ten stres, a co bêdzie jutro... strach pomy¶leæ nawet
, a potem 

Ale wiem, ¿e to jest to, co chcê w ¿yciu robiæ- chocia¿ coraz czê¶ciej zaczynam w to w±tpiæ

Bo ¶wiate³ nie w³aczy³am. A ja zwyczajnie nie umia³am. By³y tak poprzestawiane, ze jak przekrêca³m to siê drogowe ¶wieci³y, jaki¶ kipsz zrobiony.