Mamusie lipcowo-sierpniowe 2011 - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-04, 15:34   #3421
agulaaabar
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2011

Cytat:
Napisane przez kalinkap13 Pokaż wiadomość
JustPi ja chyba bym wolala jakas konkretna robote...robic cokolwiek. a tak nuuudy.juz nie wiem czym sie zajac

agulaaabar brzuszek juz powolutku sie ksztaltuje moze potem zwolnisz tempo i malo urosnie
No ja mam taka nadzieje.... bo już się widzialam w 9 miesiącu i to nie byl ciekawy widok

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 15:39   #3422
LadyInBlack2
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Przedstawiamy się cioteczkom
śliczny maluszek

Cytat:
Napisane przez sygine Pokaż wiadomość
mam na imię Dominika, mam 29 lat, od października jestem szczęśliwą mężatką, więc nasze maleństwo to tak prawie że skutek nocy poślubnej będzie to nasze pierwsze upragnione dzieciątko
witam i gratuluję

Cytat:
To wlasnie wielcy my....
no pięknie zaokrąglony, pięknie
ja się narazie nie fotografuję bo u mnie za wiele to nie widać
jest takie małe zaokrąglenie powyżej pępka ale do Was mi jeszcze daleko..

ja sobie właśnie ucięłam ponad godzinną drzemkę, zanudzę się na tym zwolnieniu. Napisałam smsa do gina co z tym antybio i czekam na odp.W międzyczasie zrobię coś pożytecznego i podgrzeję mężowi obiad.
LadyInBlack2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 15:43   #3423
nerola
BAN stały

Zmalowana-no to masz.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_6153.jpg (96,3 KB, 81 załadowań)

Edytowane przez nerola
Czas edycji: 2011-01-04 o 15:51
nerola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 15:53   #3424
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Ale zgrabniutke te brzuszki macie
ślicznie wygląda taki brzuszek na zgrabnej kobitce
na pewno nie ujmuje uroku

u mnie na razie tłuszcyk bardziej widoczny niż ciąża ale za 2 tygodnie zrobie fotke bo i bewnie brzusio będzie

a i gratuluje takich duzych fasolek moja miała zdjęcie w 5,5 tygodnia i była taka tyciunia

zapewne bedzie bardziej przypominać małego człowieka przy nastepnej wizycie
Stary 2011-01-04, 15:56   #3425
LadyInBlack2
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nerola Pokaż wiadomość
Zmalowana-no to masz.
kolejna śliczna piłeczka
nerolka, który z Twoich urwisów załapał się na zdjęciu?

a powiedzcie mi, to prawda, że brzuch się szybciej zaokrągla u kobiet, które już urodziły? Czy to mit?
Stary 2011-01-04, 16:01   #3426
nerola
BAN stały

Wieczorem to dopiero będzie bomba
Telik-nawet się nie oglądniesz jak zobaczysz rączki i nóżki

Lady-tak,to prawda-macica jest rozciagnięta i mięśnie brzuszka a do tego skóra.Więc szybciej.Teraz mam taki jak z pierwszym w 8 miesiacu.

A to pewnie Szymon-on zawsze i wszędzie.
Krystian śpi a Maksiu był fotografem
Stary 2011-01-04, 16:08   #3427
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Ale się fatalnie czuję po tym spaniu. Głowa mnie boli, muli mnie, gorąco... ;/ mam nadzieję, że to tak po prostu a nie mnie coś łapie. Ale zmierzyłam temperaturę i jest ok
Stary 2011-01-04, 16:24   #3428
LadyInBlack2
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Ale się fatalnie czuję po tym spaniu. Głowa mnie boli, muli mnie, gorąco... ;/ mam nadzieję, że to tak po prostu a nie mnie coś łapie. Ale zmierzyłam temperaturę i jest ok
ja mam to samo po drzemce. Położyłam się po obiedzie na godzinę i wstałam z mdłościami Niby trzeba odpoczywać itp. ale te nudności są wykańczające..
Stary 2011-01-04, 16:40   #3429
maugoszatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też się tak samo czuję po spaniu, czasami jak się nie prześpię (a często śpię wtedy kiedy Hela) to lepiej się czuję i mam więcej energii niż po drzemce właśnie.

No ale muszę się pochwalić, że najadłam się jak świnia,wreszciee! Bez wymiotowania, bez mdłości.

Ale teraz oczywiście złapałam schiza, że coś się stało z dzieckiem, że tak mi wszystkie te dolegliwości z dnia na dzień odeszły na amen.

Dziwnie jest obudzić się i nagle mieć siłę żeby wszystko robić i żadnych dolegliwości. A jeszcze wczoraj...masakra.

maugoszatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 16:59   #3430
BABONIK
Zadomowienie

OMG tylko 14 stron do nadrobienia

nie miałam neta przez 5 dni ,czułam sie jak bez rąk i bez nóg

więc witam w Nowym Roku i szczęścia życzę

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Agulaaa-piekny brzuszek ja mam podobny,u mnie 9 tc i piękny dzidziuś

Nerola- Ty myślisz,ze masz duży brzuszek?? ja mam taki teraz a to tylko 10tygodni mniej

Witam nowe mamuśki

Nikoś już z nami
BABONIK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 17:05   #3431
mikado5
Raczkowanie

Hej Mamuśki
Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie... udzielałam się tu trochę na początku a potem dość długo mnie nie było - z różnych względów - ale mam nadzieję, że tym razem mi się uda... Choć tempo macie niesamowite i przez ostatnie 2 dni nadrobiłam tylko ostatnich 15 stron... a pewnie nie dam rady codziennie zaglądać.

Ciężko zapamiętać wszystko o czym pisałyście... ale z tego co zapamiętałam to objawów za dużo nie mam, czasami tylko mnie tak dziwnie muli, trzyma różnie długo, za to jeśli chodzi o jedzenie to nie podchodzę nawet do kapusty i przestałam jeść mięso - po prostu mi nie smakuje, czasami się zmuszę i dziubnę troszkę i to tyle. Brzucha jeszcze prawie nic nie widać, więc jak ktoś nie wie to nie jest to mój znak rozpoznawczy (zaczęłam 14 tydz.)

Choroby - na szczęście mnie omijają a wszystkim Choruszkom życzę dużo ciepełka i szybkiego powrotu do zdrowia

Gazety - ja nie kupuję i raczej nie będę, no chyba, że mi się nagle coś odmieni siostra rodziła w kwietniu już ubiegłego roku i przywiozła mi całą siatkę takich właśnie pisemek, przejrzałam je wszystkie i generalnie artykuły się powtarzają, poza tym można się nieźle zestresować, moim oczywiście zdaniem, a to jak kąpać dziecko, a to jak prawidłowo zmienić pieluszkę, a jak zakładać buciki, a jak odpowiednio ubrać, a jakie pozycje do karmienia piersią, no i w kółko o kolce - tysiące pomysłów skąd się biorą i drugie tyle jak sobie z nimi radzić..... już jak widziałam same tytuły to na moment się przeraziłam jak to wszystko ogarnąć.... Dlatego ja osobiście nie polecam A miałam okazję zajmować się moim małym siostrzeńcem i jako 13-latka moim młodszym bratem i myślę, że bez gazet można sobie całkiem nieźle poradzić

Zakupy dla maluszka - chyba nie jestem jeszcze na tym etapie... Oczywiście jak jestem w sklepie i widzę, te wszystkie słodkie rzeczy to się trochę rozczulam ale nie ciągnie mnie żeby je kupować... Może to jeszcze brak instynktu, albo strach czy wszystko na pewno będzie dobrze... Nie wiem ale jeszcze nic nie kupuję.

Ciuchy ciążowe - niestety też jeszcze nie, póki co mieszczę się we wszystkie swoje ciuchy, i strasznie się nie mogę doczekać kiedy choć trochę będzie widać

"Niuńkanie" do dzieci - też jestem przeciwniczką i staram się tego nie robić.

Uff.... ale się rozpisałam a i tak nie pamiętam czy to wszystko...

Pozdrawiam serdecznie wszystkie "stare" i "nowe" Mamusie na wątku i mam nadzieję, że częściej uda mi się tym razem tu zaglądać

"Dziecko rządzi kobietą, kobieta mężczyzną, a on dopiero światem."

Hipolit Taine
mikado5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 17:21   #3432
BABONIK
Zadomowienie

Madzia słodziaczek Twój dzieciaczek 4 kończyny są

Zanka-piekny profil maleństwa... w życiu nie widziałam tak dobrych zdjęc ze zwykłego USG

Ania- ale fajnie Ci z tymi ruchami

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

Nerola bije pokłony!!!! żal mi Twoich rodziców... dużo stracili...

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

'przeleciałam' te 14 stron przepraszam,że tak marnie odpisałam ale dziecię mi nie daje...

chciałam zapytać czy ktoś zna sie na kredytach samochodowych??
planuję kupić auto na kredyt i nie wiem w jakim banku jest najkorzystniej...interesu je mnie szybka spłata kredytu i teraz nie wiem czy wziąc kredyt na jak najdłuższy okres czasu,aby rata i odsetki były najniższe,czy wziąć najkrótszy okres kredytowania... hmmm prosze o pomoc jesli ktoś sie zna!!

Nikoś już z nami
Stary 2011-01-04, 17:22   #3433
agulaaabar
Zakorzenienie

Dorwałam sie do michy arbuza
Wogóle ostatnio mogłabym tylko owocami żyć.......

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 17:52   #3434
LadyInBlack2
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mikado5 Pokaż wiadomość
objawów za dużo nie mam, czasami tylko mnie tak dziwnie muli, trzyma różnie długo, za to jeśli chodzi o jedzenie to nie podchodzę nawet do kapusty i przestałam jeść mięso - po prostu mi nie smakuje, czasami się zmuszę i dziubnę troszkę i to tyle. Brzucha jeszcze prawie nic nie widać, więc jak ktoś nie wie to nie jest to mój znak rozpoznawczy (zaczęłam 14 tydz.)

Choroby - na szczęście mnie omijają a wszystkim Choruszkom życzę dużo ciepełka i szybkiego powrotu do zdrowia

Zakupy dla maluszka - chyba nie jestem jeszcze na tym etapie... Oczywiście jak jestem w sklepie i widzę, te wszystkie słodkie rzeczy to się trochę rozczulam ale nie ciągnie mnie żeby je kupować... Może to jeszcze brak instynktu, albo strach czy wszystko na pewno będzie dobrze... Nie wiem ale jeszcze nic nie kupuję.

Ciuchy ciążowe - niestety też jeszcze nie, póki co mieszczę się we wszystkie swoje ciuchy, i strasznie się nie mogę doczekać kiedy choć trochę będzie widać

"Niuńkanie" do dzieci - też jestem przeciwniczką i staram się tego nie robić.

Uff.... ale się rozpisałam a i tak nie pamiętam czy to wszystko...

Pozdrawiam serdecznie wszystkie "stare" i "nowe" Mamusie na wątku i mam nadzieję, że częściej uda mi się tym razem tu zaglądać
witaj mikado
chyba oczekujemy dzieciątka tej samej płci bo ja też mam mięsowtręt, nudności mnie potrafią trzymać pół dnia, czasem wcale- zależy co zjem i czy się po tym położę Poza tym prawie nie jem słodyczy bo po nich to mnie muli najbardziej. Dzisiaj chodzę od rana koło czekoladki i się zastanawiam zjeść i się zmulić czy sobie darować
Kończę 12 tc i "szukam" codziennie brzucha, już się martwiłam, że coś nie halo ale skoro Ty jesteś 2 tyg do przodu i nie widać to już się tak nie martwię

Co do kupowania ubrań dla dziecka- myślę, że to nie brak instynktu, raczej ostrożność. Ja też nie myślę jeszcze o ciuszkach i rzeczach dla dziecka bo po pierwsze- chciałabym najpierw poznać płeć a poza tym uważam, że jeszcze za wcześnie, boję się może trochę "zapeszyć".. Z resztą, teraz wszystko można dostać, nie jak za czasów naszych mam tylko cena zabija, no ale od czego są też przyszli dziadkowie

a żadnego ciężarówkowego ubrania też jeszcze nie kupiłam, bo się w zasadzie we wszystko mieszczę, ale teraz wyprzedaże więc może na coś zapoluję

i dalej mam mdłości po poobiedniej drzemce
Stary 2011-01-04, 18:14   #3435
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyInBlack2 Pokaż wiadomość
a powiedzcie mi, to prawda, że brzuch się szybciej zaokrągla u kobiet, które już urodziły? Czy to mit?
niestety to nie mit. patrząc na swoje zdjecia jestem z brzuchem jakies 7 tygodni do przodu (tzn ze teraz wygladam jak w 5 miesiacu w pierwszej ciaży )

gazety - nie bede zadnych kupowac bo co moga wiedziec wiecej niz na necie pisze? dla mnie wujek google to wręcz wyrocznia, tu znajduje na wszystko odpowiedz i mi gazety niepotrzebne

zrobilam dzis klopsy mielone z serem i kaparami i.. przesoliłam! mi wydawały sie pyszne, ale maż stwierdził "znowu w ciazy smak tracisz" bo juz raz w poprzedniej podobny numer zrobiłąm

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 18:28   #3436
BABONIK
Zadomowienie

dla tych cięzarnych co brzucha nie widzą...

trzeba było zaczynac z takim brzucholem otłuszczonym jak mój to już byście ciążę widziały ja 9tc i brzuch jak w 6m-cu

Nikoś już z nami
Stary 2011-01-04, 18:35   #3437
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

ja mam ogromny brzuch
mdli mnie cale dnie i jem ost tylko slodkie
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 18:51   #3438
margaret82
Zadomowienie

O matko 3 dni mnie nie było a tu tyle stron napisane
Od wczorajszego poranka byłam nie do życia biegunka, wymioty potem jak mi przeszło i jak wróciłam z wizyty to padłam jak nieżywa i przespałam cały dzień, jadłam tylko sucharki, jabłka i banany więc byłam mega osłabiona do tego wieczorem dostałam goraczki 38,5 Zażylam apapp i powoli zaczęło spadać i teraz juz czuje sie dobrze. Najśmieszniejsze jest to, ze jeszcze w nocy jak mierzyłam temperaturę to miałam 38,1 a rano już 36,6. Na wszelki wypadek umówiłam sie do lekarza i okazało się że to jakiś wirus panuje i strasznie dużo ludzi choruje Dostałam jakiś lek na uzupełnienie minerałów w organiźmie i ścislą diete kilka dni.
Ja się śmieje że to była pokazówka mojego organizmu na koniec I trymestru jak sie kobitki fatalnie czują bo ja się czułam wyśmienicie

A teraz realacja z poniedziałkowej wizyty Poszłam razem z mężem . Weszłam sama pani doktor obejrzała wyniki badań i okazalo się ze wszystkie sa dobre ( niepotrzebnie się stresowałam bo jakis tam jeden był powyżej normy i ja głupia od razu panika i przeczesywanie internetu ). Na poprzedniej wizycie robiła mi tez cytologię i też wszystko ok stwierdziła ze mamusia zdrowa Załozyła mi karte ciąży, zbadała i przyszedł czas na USG więc zawołałam mężusia nie mógł sie od rana doczekać Jak zobaczył robalka na monitorze to az mu się oczka zaświeciły a pani doktor pokazywała mu rączki, nózki i w ogóle Miał oczy jak 5 zł Potem robalek został dokładnie pomierzony wyobserwowany i wad genetycznych nie ma Wszystko się dobrze rozwija i dzidziuś zdrowiutki Słyszeliśmy tez serduszko Jesteśmy mega szczęśliwi że robalek zdrowiutki
Następna wizyta 31 stycznia - tylko kontrolna a potem USG połówkowe w 20 tygodniu - wtedy juz pewnie poznamy płeć
A i jeszcze pogobno Nasz robalek jest duży jak na swój wiek bo ma 6,5 cm

Oczywiście Tz się odrazu wczoraj chwalił kolegą że widział dzidzie i jest mega dumny.

Ide coś zjeść a potem siadam do nadrabiania
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty

Edytowane przez margaret82
Czas edycji: 2011-01-04 o 21:07
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 18:52   #3439
LadyInBlack2
Rozeznanie

a ja się skusiłam na tą czekoladkę i mnie zmuliło jeszcze bardziej
głupia ja, głupia
Stary 2011-01-04, 18:52   #3440
maugoszatka
Wtajemniczenie

blondynka-mnie juz nie mdli, HURRA!!! Zjadłam dziś tyle żarcia, chyba za te 2 tygodnie niejedzenia

maugoszatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 18:56   #3441
sygine
Zadomowienie

Dziewczyny ponieważ jest tu dużo więcej doświadczonych ode mnie to proszę powiedzcie mi czy w 13 tc bóle brzucha takie jakby mnie ktoś rozciągał szczypcami są czymś normalnym czy powinnam się martwić?
sygine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 19:06   #3442
83monia
Zakorzenienie

sygine - lepiej idz do gina, bo raczej jest czym sie martwić. chyba ze mialas mega bóle menstruacyjne to pewnie tak bolesnie ci sie macica rozszerza. ale lepiej skontroluj i jedz nospe

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 19:07   #3443
weruczek
Zadomowienie

Dziewczyny, ale napisalysie! Szok!
ładne brzusie wklejacie, mój to teraz tylko tłuszcz niestety...
Maugoszatka, ZAZDROSZCZE!!! Ja miałam dzis masakryczna noc: mdlenie, rzygi i tak w kółko i kwadrat. Do tego Tż palec złamał:/
Margaret, grati za wizyte i współczuje końcówki trymestru: wiem, co czułaś...

www.fajnamamablog.blog.on et.pl
weruczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 19:07   #3444
nerola
BAN stały

No widzisz Babonik-ja bardzo szczupła jestem a i po porodach mi nawet tali8a została,wiec jak rośnie brzuszek,to typowo ciażowy a nie od jedzenia.
Normalnie to mam płaski.Już w dizeń po porodzie byłam płaska a inne kobiety...ja myślałam,ze dopiero się wybierają na salę a one też już tuliły swoje dzieciątka.
Takze jak mój jż jest na równi z profilu z cyckami,to ewidentnie ciażowy.
Boli mnie brzuch i krzyż.
Jak ja nie znoszę tego bólu

Margaret wzmacniaj sie i pij wodę niegazowaną.Jak ja sobie przypomnę półtora tygodnia s****a i rzygania,to już mnie mdli.

I nastepna z rewelacyjnymi wieściami
Rosna te nasze Skarby a my głupie sie zamartwiamy.

Lady i po co jadłaś?Trzeba było wysoko rzucić by nie sięgnąć.Sprawdza sie
Ja na dziadków w kwestia nawet kupowania ciuszków nie mam co liczyc,wiec liczymy tylko na siebie bo inaczej wszystkie dzieci gołe by wróciły ze szpitala.
jak my nie zadbamy,to nie ma kto.
Kupiłam wyprawkę,to teraz już tylko pościel,trochę sprzętu i czekamy na maluszka.
Raz w miesiacu coś kupimy a resztę przeznaczamy na dogadzanie mamusi i dzidziusiowi(no i całej trójce jeszcze).

Sygine-to normalne bo macica sie rozciaga i mięśnie pracują,powodując rozszerzenie miednicy.
Mnie boli tak,jakby mnie ktoś obręczą metalową ściskał.
Ale jak sie niepokoisz-weź no-spoę,połóż się i powiedz lekarzowi.
Stary 2011-01-04, 19:09   #3445
sygine
Zadomowienie

Te bóle nie są jakieś mega mocne, więc nie muszę łykać nic przeciwbólowego na szczęście bo jestem strasznie antytabletkowa Do gina idę w piątek więc chyba dotrwam do tego czasu. Poza tym ciągnięciem brzucha w dole i w okolicach pępka to przez cały ten czas nie miałam żadnych niepokojących objawów typu plamienie, krwawienie, więc mam nadzieję że to tylko rozszerzająca się macica. Tym bardziej że dopiero w tym tygodniu zauważyłam że brzuszek zaczął mi się powiększać
Stary 2011-01-04, 19:11   #3446
weruczek
Zadomowienie

Telik, ja mam taki termin jak ty (11.08), wiec tez jeszcze nic nie kupuje... Widziałaś już serduszko szkraba? Ja jeszcze nie...
agula, przekaż maluchowi pozdro od cioci weruczka:P
Sygine, teściowa ciążę wypatrzyła, no no:P

Stary 2011-01-04, 19:14   #3447
sygine
Zadomowienie

hehe bo narzekałam że mi się biust przestał w staniki mieścić i tak boli że spać nie wiem jak Więc teściowa od razu z wielkim uśmiechem stwierdziła "ciąża jak się patrzy"
Stary 2011-01-04, 19:15   #3448
weruczek
Zadomowienie

83 monia- co do filmiku; rzeczywiscie, byłam pod wrazeniem porodu tej kobiety, u nas to chyba niemożliwe...
SCio Rzeczywiście w M jak mama powtarzają się tematy często
Karolinee, ja pewnie będę jeszcze troche walczyc z tym suwaczkiem... Nie wiem, jak go dopiąć.

Stary 2011-01-04, 19:26   #3449
DaKaro
Zadomowienie

Mikado Sygine witamy nowe mamusie.
Cytat:
Ja dziś pół nocy nie spałam, nie wiem dlaczego, kręciłam się, przewracałam z boku na bok... muszę w dzień odespać.
Też okropnie dzisiaj spałam, ale to pewnie przez to, że na urlopie spałam do oporu, a poza tym wróciłam dzisiaj do pracy. Hmmm a może to przez to zaćmienie?
Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość
A oto moje maleństwo 10 t 2 d
Śliczności
Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
Hej kobitki
POwiedzcie akiedy zauwazylyscie za wasze brzuszki są większe?
Moja siostra twierdzi, że mój brzuszek już widać. Mój brzuchol zawsze był płaski, więc dla mnie to nowość, choć strasznie się cieszę, że coś widać, dzidzia się rozwija.
Cytat:
Przedstawiamy się cioteczkom
Piękna dzidzia
Cytat:
Napisane przez LadyInBlack2 Pokaż wiadomość
ja mam to samo po drzemce. Położyłam się po obiedzie na godzinę i wstałam z mdłościami Niby trzeba odpoczywać itp. ale te nudności są wykańczające..
Dziewczyny, zjedźcie coś przed spaniem. Organizm po prostu zużywa wszystko co miałyście w żołądku, dlatego budzicie się z nudnościami.

Malwinka
DaKaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 19:34   #3450
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Dziewczyny, na pół dnia Was zostawić to potem pół dnia trzeba nadrabiać
wróciłam z zajęć właśnie i nic mi się nie chce
lenia mam, a jeszcze muszę referat na jutro skończyć i pewnie nocka mnie zajdzie z tym. Spadam do pisania wyganiajcie mnie stąd jak wpadne znowu czytać
buziaki dla Was i dzieciątek

Ps Nerola fajny komplecik, ale jak minimalnej nie osiągnęła cena to i tak kupiłaś?
fajny, musze sama coś zacząć polować w wolnej chwili

Dwa serca po raz drugi :heart:

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2011-01-04 o 19:36
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości