Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-04, 15:34   #2341
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
U nas w porządeczku, choć przeżyliśmy chwile grozy przed świętami:/ nie czułam 3dni ruchów więc wylądowałam dzień przed wigilią u mojego gina. Na szczeście okazało się, że wszystko ok - na dzidzię wpłynęła pogoda albo te świąteczne porządki i trochę zaniemogła. Teraz w piątek (7stycznia) jedziemy na ostatnie jużprenatalne do Katowic - trzymać kciuki plis

Właśnie jestem na etapie poszukiwanie stroju na studniówkę (za 2tyg) i zabawę karnawałową (miesiąc przed porodem) i mam dylemat, bo namiotów z cekinami nie szyją
Najważniejsze, że w porządku

Co to za studniówka? hmm

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
tez ogladałam ale tylko fragmencik ... chetnie obejrzałabym cały lubie takie filmy

wiem o czym mowicie, ja tez bardzo emocjonalnie podhcodzilam do staran pierwszych miesiecy ciazy a pod koniec ciazy mialam takiego dola..chcialam wtedy cofnac czas i niezachodzic w ciaze...balam sie tych zmian, rezygnacji z niezaleznosci i z mnostwa czasu ktory spedzalam tylko z TZ, moglam robic co chcialm kiedy chcialam a teraz to sie mialo zmienic.... ale sama siebie karcilam za te mysli....potem byl porod - długi pobyt w szpitalu tez mnie nieźle zdołował i powrót do domu....gdzie nie mialam czasu dla TZa a nawet dla samej siebie (nieraz nawet na toalete) wtedy tez mialam nieraz ochote cofnac czas....a teraz ... teraz wszystko mija... nie wyobrazam sobie zycia bez Tomka...nawet kosztem tego ze nie mam czasu na nic, wszystko sie pozmienialo ale nie na gorsze na...inne balam sie ze nie bede umiala malego pokochac taka milością....wiecie.... bezgraniczną ale z kazdym dniem kocham go bardziej, jestem w nim zakochana nie moge sie na niego napatrzec, na tą słodką buźke

u nas czas leci ...........uuuuuuuuuu.... .... kazdy dzien trwa dla mnie z godzine, nie obejrze sie a tu już kolejny.... tomek zajmuje mi wiekszośc dnia, troszke marudzi przez brzuszek i wzdecia ale i tak jest kochany u mnie troche gorzej bo złapało mnie niezłe zapalenie pecherza (raczej) bywaly chwile ze plakałam z bólu

hm..... cos tam sie jeszcze nie do konca wykształciło, mały ma lezec na brzuszku i za miesiac do kontroli.... wogole ta wizyta to jeden koszmar...lekarz taki nie mily ze szok...nic nie zrozumialam, cale badanie szlo "hurtowo" nie zdarzylam jeszcze pomyslec o tym co lekarz do mnie mowi a juz nas "wyganiał" z gabinetu
No film dość ciekawy, pomimo że jak patrzyłam w necie ma bardzo kiepskie opinie.

Najważniejsze, że teraz czujesz się spełniona ? (nie wiem czy to trafne określenie) przy Tomeczku

Zdrówka dla Ciebie i dla Małego

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Zgodnie z tym powiedzeniem "trawa jest zawsze bardziej zielona tam gdzie nas nie ma", myślę, że to leży w naturze człowieka, że jeśli bardzo czegoś chce, bardzo do czegoś dąży to porażki bolą okrutnie, a potem jak już się ten cel osiągnie to nagle traci on na atrakcyjności. Poza tym dochodzą do tego wszystkie wątpliwości, o których wspomniała Myszka. Ehh...kto nas zrozumie

Mąż mi kupił nowy dodatek do simsów i teraz się cholercia oderwać nie mogę Zamiast się uczyć to ja przy komputerze siedzę. Dobrze przynajmniej, że jeszcze dzisiaj mam korki, to będę mieć pretekst, żeby zmienić zajęcie
Świetnie to ujęłaś to co nas interesuje, a osiągniemy to już nie jest dla nas tak bardzo interesujące, w większości przypadków przynajmniej

Oooo simsyyy nawet mi nie przypominaj ja jak zaczynam grać to końca nie ma, dzień wtedy dla mnie jest taki krótki! Wolę nie zaczynać masz simsy 3?
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 15:41   #2342
ktosia86
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
(...)
Świetnie to ujęłaś to co nas interesuje, a osiągniemy to już nie jest dla nas tak bardzo interesujące, w większości przypadków przynajmniej

Oooo simsyyy nawet mi nie przypominaj ja jak zaczynam grać to końca nie ma, dzień wtedy dla mnie jest taki krótki! Wolę nie zaczynać masz simsy 3?
Znowu się zgadzamy

Mam sims3 ze wszystkimi tymi dużymi dodatkami
Stary 2011-01-04, 15:47   #2343
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ja też mam simsy 3 i też wolę nawet nie zaczynać, bo już będzie po mnie ale dodatków na razie nie mam żadnych

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 15:53   #2344
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
cześć

wczoraj oglądałam ciekawy ale zarazem dość ciężki (psychologiczny) film. Potem długo z mężem o nim rozmawialiśmy, ale i tak wielu rzeczy nie wyjaśniłam. Jesli ktoś lubi te klimaty to polecam: http://www.filmweb.pl/film/Czarny+łabędź-2010-526137
sa bardzo duze szanse ze Natalie Portman dostanie za ta role Oscara

Cytat:
Dziewczyny mam takie pytanie, czy to prawda, że osoby po rozwodzie nie mogą brać opłatka podczas mszy??

.
Moja ciocia jest po rozwodzie juz chyba z 20 lat nie ma nikogo .. a jednak do komuni nie moze przystapic

Cytat:
Dziewczyny remontująco - budująco- wykańczające (żabcia, india, gold, stokortka) gratuluję postępów i wszystko mi sie podoba

U nas w porządeczku, choć przeżyliśmy chwile grozy przed świętami:/ nie czułam 3dni ruchów więc wylądowałam dzień przed wigilią u mojego gina. Na szczeście okazało się, że wszystko ok - na dzidzię wpłynęła pogoda albo te świąteczne porządki i trochę zaniemogła. Teraz w piątek (7stycznia) jedziemy na ostatnie jużprenatalne do Katowic - trzymać kciuki plis

Właśnie jestem na etapie poszukiwanie stroju na studniówkę (za 2tyg) i zabawę karnawałową (miesiąc przed porodem) i mam dylemat, bo namiotów z cekinami nie szyją
dziekuje

trzymam mocno kciuki

oo to Ty mlodziutka jestes !!

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 16:01   #2345
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
s

Moja ciocia jest po rozwodzie juz chyba z 20 lat nie ma nikogo .. a jednak do komuni nie moze przystapic
hm... no moja teściowa przyjęła opłatek (na kamerze to dopiero zobaczyłam) i nie wiem czy powinna czy nie

Stary 2011-01-04, 16:08   #2346
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
hm... no moja teściowa przyjęła opłatek (na kamerze to dopiero zobaczyłam) i nie wiem czy powinna czy nie
nie wiem

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-01-04, 16:08   #2347
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:

A tak to świąta minęły i u jedych i u drugich rodziców, sylwek z tż i kumplem a 2stycznia zaraz mieliśmy gości przejazdem na nocleg więc teraz wszystko odsypiam i nadrabiam.

łłoo, nie dziwie się, że najedliście się strachu, ale bardzo się cieszę, że wszystko ok!

co to za imprezy Cię czekają?

I jaki namiot, o czym Ty mówisz?! Znajdziesz na pewno piękną sukienkę!

Cytat:
Zgodnie z tym powiedzeniem "trawa jest zawsze bardziej zielona tam gdzie nas nie ma", myślę, że to leży w naturze człowieka, że jeśli bardzo czegoś chce, bardzo do czegoś dąży to porażki bolą okrutnie, a potem jak już się ten cel osiągnie to nagle traci on na atrakcyjności. Poza tym dochodzą do tego wszystkie wątpliwości, o których wspomniała Myszka. Ehh...kto nas zrozumie
i jakie to prawdziwe!

Cytat:
a to on dopiero w kinie będzie??
a nie wiem, ale wydawało mi się , że to świeży film jest i że jakoś dopiero teraz wchodzi... no ale mogę się mylić...

Cytat:
Simsy... jakoś nie mogę się do nich przekonać i jakoś mnie nie wciągnęły nigdy...

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 16:10   #2348
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

idę podgrzać obiadek, bo zaraz męzul będzie dziś mam zupkę pomidorową z ryżem oraz ziemniaki, kotlet z piersi kurczaka, surówkę z kapustki białej, marchewki i jabłko

a jutro ma byc kapuśniaczek i gulasz z kaszą i jakis owoc.

Stary 2011-01-04, 16:19   #2349
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 16:33   #2350
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Z tego co się orientuję, to z czyjej winy nastąpił rozwód nie ma znaczenia. Ważne jest tylko czy w tym wypadku teściowa Magdy jest sama czy nie, czy po rozwodzie związała się z kimś innym. Z tego co kojarzę, to jest sama, więc może przystępować do sakramentów, bo w świetle nauki kościoła nadal pozostaje wierna mężowi. Natomiast teść jest związany z inną kobietą, a więc żyje w ciągłym grzechu.
Stary 2011-01-04, 16:34   #2351
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
idę podgrzać obiadek, bo zaraz męzul będzie dziś mam zupkę pomidorową z ryżem oraz ziemniaki, kotlet z piersi kurczaka, surówkę z kapustki białej, marchewki i jabłko

a jutro ma byc kapuśniaczek i gulasz z kaszą i jakis owoc.
mmm spakowicie
ja wczoraj robilam piersi z kurczaka z pieczarkami i zapiekanym serem wyszyly super a na deser byla galaretka z owocami

dzisiaj niestety do 8 pracuje

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość

a nie wiem, ale wydawało mi się , że to świeży film jest i że jakoś dopiero teraz wchodzi... no ale mogę się mylić...

...
Nie mylisz sie
to nowy film u nas dopiero wyszedl w piatek wiec w Polsce pewnie bedzie za jakis miesiac

Olivia 2.07.2014

Edytowane przez zaaaabcia
Czas edycji: 2011-01-04 o 16:46
Stary 2011-01-04, 16:37   #2352
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też mam simsy 3 i też wolę nawet nie zaczynać, bo już będzie po mnie ale dodatków na razie nie mam żadnych
Za każdym razem ta podstawowa wersja simsów mi się wydawała taka drętwa, tzn na początku jest fajnie, bo wszystko jest nowe (te fryzury, ciuchy itp), ale potem szybko mi się nudziło. A z dodatkami to dopiero gra
Stary 2011-01-04, 16:41   #2353
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-01-04, 17:08   #2354
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymam kciuki!
A co do ślubu cywilnego, to ja tak ślubowałam i było pięknie

No i też, zaręczyliśmy się po 4 m-cach, a ślub był po 1,5 roku więc wspieram Cię całą sobą!

wow ale szybko wzieliście ślub

Cytat:
Dziewczyny mam takie pytanie, czy to prawda, że osoby po rozwodzie nie mogą brać opłatka podczas mszy??

Ana kiedyś mi się chyba w Holandii spóźniła tez o kilka godzin.
W Polsce chyba nie można ,a tutaj np jest coś takiego jak spowiedź powszechna podczas mszy i każdy bez wyjątku podchodzi
do komunii.

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Requiem for a Dream to istny film-sadysta, nie mam ochoty oglądać tego drugi raz, tak mi przeorał mózg i wypruł trzewia Prawie wszyscy są po nim wstrząśnięci na maksa

I ta słynna, piękna muzyka Mansella, ach!...
http://www.youtube.com/watch?v=e2Ma4BvMUwU&featu re=related
a jaka piękna muzyka

Cytat:
Treść usunięta
i mój

Cytat:
Witam Kochane w Nowym Roku I od razu życzę dużo zdrówka, miłości, zrozumienia i spełnienia marzeń

Nadrabiałam Was od 17grudnia i w końcu się udało

Z tego co zapamiętałam to:

Kliwiuś gratuluję Zuzinki, nieh rośnie szcześliwie i zdrowo

Martuchafajnie, że się chrzciny udały i gratuluję pracy i życzę weny twórczej

Dziewczyny remontująco - budująco- wykańczające (żabcia, india, gold, stokortka) gratuluję postępów i wszystko mi sie podoba

anula gratuluje umowy, super

kasiaher odwołuj się i nie popuszczaj!!!

strippi czy te krzesła w salonie na zdjęciu z choinką są wygodne?? (bo mają taką wypukłość jakby na plecach)

Agatka trzymam kciuki za cyto

A tak to świąta minęły i u jedych i u drugich rodziców, sylwek z tż i kumplem a 2stycznia zaraz mieliśmy gości przejazdem na nocleg więc teraz wszystko odsypiam i nadrabiam.

a to Twoja studniówka?

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 17:14   #2355
Rybulka
Zakorzenienie

Ana, na mój rozum masz prawo znowu sobie książkę zarezerwować. Ja pamiętam kilka przypadków, że prosiłyśmy o oddanie książek mimo, że nie były zarezerwowane przez kogoś innego, ale to było wtedy, gdy czytelnik baaardzo długo trzymał książki- ok. roku i więcej

Trzymam kciuki za zębolca

Agatek, współczuję bardzo sytuacji z mężem. Mam nadzieję i mocno trzymam kciuki, że wróci w marcu i będziecie już razem

Martuś, no właśnie rozważam taka ewentualność, żeby po prostu wyjechać przed ich Wigilią... Nie wiem, zobaczymy jak to będzie- jeszcze trochę zostało
Widzisz, juz wpadłaś w to błędne koło z książkami Ja zaś czytam dwie Może zrobię dobry wynik książkowy w tym roku Dzisiaj też wreszcie ktoś zwrócił te Stokrotki Kiedy ja to wszystko poczytam
No właśnie, do 20 stycznia trza coś zamówić ze ŚK
Super żyrafa! Ja mam, tzn. Miłosz ma , królika takiego

Praca mega, wprost dla Ciebie Gratuluję! Informuj koniecznie o kolejnych etapach Jakiś grosz za ciekawą pracę stworzoną dla Ciebie

Fajna historia miłosna siostry i szwagra

Ktosiu, ja tu zerkam ciągle z doskoku i zazdroszczę, że tak wiele z Was jest tu regularnie
Pamiętam jak robiłam zakupy dla małego gdy jeszcze był w brzuszku Zachwyt nad wszystkim, zreszta ciągle tak jest
Ja mam nożyczki i cążki do małego, ale obcinam cały czas nożyczkami Szczotke do włosów mam taka malutką z Canpola chyba i jest ok

atomufko, ja właśnie byłam latem w Paryżu i było fantastycznie

Anula, gratuluję tak pięknej umowy w pracy

Gucia, jak to sama powiedziałaś: na Was też pewnie przyjdzie czas

SSR, oj, mogę sobie wyobrazić jak byłaś wystraszona gdy nie czułaś ruchów małej Cieszę się, że wszystko w porządku

Myszko, pięknie napisałaś o tych rozterkach około ciążowo-porodowo-macierzyńskich Większość z nas to miała i będzie mieć
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 17:18   #2356
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
No film dość ciekawy, pomimo że jak patrzyłam w necie ma bardzo kiepskie opinie.
może dlatego, że kilka miesięcy przed Wulkanem do kin weszła o wiele lepiej oceniana "Góra Dantego". Też o wulkanie
Film niczego sobie
Stary 2011-01-04, 17:20   #2357
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-01-04, 17:24   #2358
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
No właśnie to jest dziwne ,ta sama wiara a inny kraj i zupełnie co innego.Ja już raczej nigdy nie pójdę do spowiedzi,obraziłam się na kościół.

szafa

Stary 2011-01-04, 17:24   #2359
bzyczka1
Zakorzenienie

Madzia ja ciasto na pierogi robię tak: 3/4kg mąki, 1 jajko, 4 łyżki oleju, szczypta soli i szklanka gorącej wody. Wrzucasz wszystko do miski i zagniatasz. Lepiej dać więcej wody (całą szklankę) bo później można dodać mąki, a jak da się za mało to ciężko później dognieść wody Z mąką to tak na oko 3/4 kg ja sypię większe pół z torebki. No i to tyle jeżeli chodzi o ciasto, techniki klejenia to już inna sprawa ja dzisiaj kleiłam z kwadratów jak uszka tylko e nie łączyłam rogów, moja mama ciasto roluje i wycina takie kawałki jak na kopytka, to rozwałkowuje na koło i z tego robi. Jak kto woli.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 17:27   #2360
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
W Polsce chyba nie można ,a tutaj np jest coś takiego jak spowiedź powszechna podczas mszy i każdy bez wyjątku podchodzi
do komunii.
w którymś protestanckim kościele tak mają
Cytat:
a jaka piękna muzyka

"Death is the Road to Awe" też jest pięknym utworem
http://www.youtube.com/watch?v=UOZuQ_r3ROY
(choć nieco podobny do Requiem - od razu słychać, że ten sam kompozytor)

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-01-04 o 17:29
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 18:00   #2361
martucha84
Zakorzenienie

SSR co za studniówka?

myszko trzymam kciuk iza bioderka, a takie wątpliwości to chyba ma każda

ktosia86 dokładnie tak jest, jeśli po rozwodzie jesteś sama, nie masz innego partnera czyli "nie cudzołożysz" to możesz iść do komuni bo wg kościoła twoim mężem jest ten pierwszy bez względu na to czy mieszka się razem czy nie

Rybulka jest milion rzeczy o których chce ci napisać wojtek się śmieje że znowu w ruch pójdą maile albo elaboraty na nk kurde no musimy pogadać czemu ty tak daleko mieszkasz... muszę sobie kupić auto będę mobliniejsza i cię będę dręczyć masz racje do wigilii jeszcze dużo czasu, na pewno coś wymyślisz, stokrotki na bank ci się spodobaja bynajmniej tam myślę, a historia siostry ot taka o miłości ucałuj Miłka od cioci

no i moja siostra zostaje do niedzieli, chyba że kupią bilety u innego przewoźnika, i teraz dupa bo do pracy trzeba iść...

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

Cytat:
Simsy... jakoś nie mogę się do nich przekonać i jakoś mnie nie wciągnęły nigdy...
a już myślałam że ze mną jest coś nie tak bo mnie też nie nie podoba mi się ta gra
Stary 2011-01-04, 18:01   #2362
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

czesc lalunie!!!
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 18:26   #2363
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
Cytat:
Z tego co się orientuję, to z czyjej winy nastąpił rozwód nie ma znaczenia. Ważne jest tylko czy w tym wypadku teściowa Magdy jest sama czy nie, czy po rozwodzie związała się z kimś innym. Z tego co kojarzę, to jest sama, więc może przystępować do sakramentów, bo w świetle nauki kościoła nadal pozostaje wierna mężowi. Natomiast teść jest związany z inną kobietą, a więc żyje w ciągłym grzechu.
dzięki dziewczyny

Bzyczka dzięki za przepis

Stary 2011-01-04, 18:29   #2364
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:

"Death is the Road to Awe" też jest pięknym utworem
http://www.youtube.com/watch?v=UOZuQ_r3ROY
(choć nieco podobny do Requiem - od razu słychać, że ten sam kompozytor)
i w irlandzkim

szafa

Stary 2011-01-04, 18:48   #2365
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-01-04, 18:49   #2366
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
Ja też

Stary 2011-01-04, 19:22   #2367
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
(...)
Ktosiu, ja tu zerkam ciągle z doskoku i zazdroszczę, że tak wiele z Was jest tu regularnie
Pamiętam jak robiłam zakupy dla małego gdy jeszcze był w brzuszku Zachwyt nad wszystkim, zreszta ciągle tak jest
Ja mam nożyczki i cążki do małego, ale obcinam cały czas nożyczkami Szczotke do włosów mam taka malutką z Canpola chyba i jest ok
(...)
Rozumiem Cię, bo dopóki chodziłam do pracy to też zazdrościłam wszystkim dziewczynom, które miały więcej czasu na wizażowanie. A teraz z racji tego, że jestem w domku, mogę się tu ponaprzykrzać Wczoraj się mąż ze mnie uśmiał, bo jak przyszłam z zakupów, to rozłożyłam wszystkie gadżety na łóżku. Potem on przyszedł z pracy, oczywiście wszystko musiał obejrzeć, powiedział, że fajne i już. A ja na to ze zdziwieniem, czy to już koniec jego rozczulania, bo ja tu siedzę od pół godziny i się podniecam, a on co
Stary 2011-01-04, 19:40   #2368
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
[B
gold-fish z ogłoszeń o pracę już od 2 mce czegoś szukam co będę mogła robić będąc z Patem w domu a jednocześnie nie mając umowy o prace bo przerwie mi się wychowawczy dlatego wszystkie umowy zlecenia itd a że do tworzenia haseł reklamowych mam (chyba) jakiś tam pociąg a było takie to odpowiedziałam, zobaczymy
byłam w tym przedszkolu i standardowo dzieci mnie dopadły i fajnie to wyglądało bo się rzuciły na mnie i mnie chciały przytulić a ja z patem na ręku.. no a jak wychodziłam (bo robiłam rundkę po wszystkich salach żeby koleżanki zobaczyć) to na mnie w drzwiach czekały żeby dać mi obrazki które namalowały jak mi miło
p.s. w takich chwilach chce tam wrócić... na szczęście emocje opadają i zaczynam trzeźwo myśleć :

anika widzę że nasi panowie lubią te same kwiaty hahahahah
o jak milutko... fanie, ze dziaciaki caly czas pamietaja swoja panie i tak do niej lgna

no i gratuluje dodatkowego zajecia

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
[B
w ogóle mój tż kupuje sobie zupki chińskie do pracy i zawsze jest zapas na tydzień w domu, wczoraj już byłam głodna a czekałam z obiadem na niego i jadłam mu jedną zupkę. Przychodzi i mówię mu co zrobiłam a on do mnie jak mogłaś (wszystko w żartach oczywiście). Pytam się go czy wybaczy mi zbrodnię, on twardo że to jest niewybaczalne. No to pytam: a dzidzi wybaczysz?? Dzidzi tak, ale tobie nie
o wiedze, że to nie tylko moj taki wielbiciel chinszczyzny

Cytat:
[B
[BU nas w porządeczku, choć przeżyliśmy chwile grozy przed świętami:/ nie czułam 3dni ruchów więc wylądowałam dzień przed wigilią u mojego gina. Na szczeście okazało się, że wszystko ok - na dzidzię wpłynęła pogoda albo te świąteczne porządki i trochę zaniemogła. Teraz w piątek (7stycznia) jedziemy na ostatnie jużprenatalne do Katowic - trzymać kciuki plis

dobrze, że tylko sonczylo sie na strachu i wszystko ok. a Ty taka mlodziutka, ze dopiero na studniowke sie szykujesz??

Cytat:
a może dostała rozgrzeszenie. ja mimo ślubu cywilnego gdy trzymałam do chrztu i byłam na pogrzebie dziadka dostałam rozgrzeszenie i normalnie przyjełam komunie

ale dzis padnieta jestem... dzis pinowałam chlopcow przez co nie bylam na budowie, ale podobno kuchni coraz wiecej
Stary 2011-01-04, 19:47   #2369
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Nie mylisz sie
to nowy film u nas dopiero wyszedl w piatek wiec w Polsce pewnie bedzie za jakis miesiac
wyczytalam, że 21 stycznia. to jeszcze nie jest tak źle...

Cytat:
Treść usunięta
ooo właśnie

Cytat:
wow ale szybko wzieliście ślub
no tak wyszło Fakt, że jak się związaliśmy, to nie byliśmy dla siebie anonimowi (moja mama uczyła TŻeta w klasach 1-3 a ja z nimi jeździłam na wszystkie wycieczki) później chodzilismy do jednego liceum, a dopiero na studiach nasze drogi się spotkały i później poszło lawinowo. W listopadzie byliśmy razem, w marcu TŻet się oświadczył, a we wrześniu rok później wzięliśmy ślub. I do dzisiaj nie wiem, co mu tak śpieszno było

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Gucia, jak to sama powiedziałaś: na Was też pewnie przyjdzie czas
Wiesz co Rybulko, dziewczyny mi uświadomiły, że wcale nie musi być tego "bum" - mam instynkt. Wystarczy, że w jednym czasie się z TŻetem zdecydujemy, a instynkt pojawi się sam. najważniejsze, żebyśmy oboje chcieli tego samego.

Myślę, że to co napisała Martucha i co dziewczyny potwierdziły - że instynkt przyjdzie sam - jest bardzo mądre.

Marta, dziękuję, że piszesz o takich rzeczach otwarcie, dzięki Tobie uświadamiam sobie, że wcale nie jestem zacofana

Cytat:
yyyy, prawie w każdym... Zresztą w kościołach protestanckich jest to, że spowiadasz się zawsze sam przed Bogiem, nie ma konfesjonałów i spowiedzi przed innym człowiekiem.

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
a już myślałam że ze mną jest coś nie tak bo mnie też nie nie podoba mi się ta gra
mnie mąż próbował przekonać. I jeszcze jak "bawiliśmy" się razem w dom, to było ok, ale jak miałam się sama tym bawić...to nie... nie bardzo.
W ogóle mnie to nie bierze, wolę Mario

Cytat:
Treść usunięta
zazdroszczę!!!! Ja w piątek do pracy.

Udanych zakupów! ja się wybieram jakoś w niedziele, bo w ogóle zapomniałam, że my w sobotę idziemy na wesele...

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 19:58   #2370
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
Rozumiem Cię, bo dopóki chodziłam do pracy to też zazdrościłam wszystkim dziewczynom, które miały więcej czasu na wizażowanie. A teraz z racji tego, że jestem w domku, mogę się tu ponaprzykrzać Wczoraj się mąż ze mnie uśmiał, bo jak przyszłam z zakupów, to rozłożyłam wszystkie gadżety na łóżku. Potem on przyszedł z pracy, oczywiście wszystko musiał obejrzeć, powiedział, że fajne i już. A ja na to ze zdziwieniem, czy to już koniec jego rozczulania, bo ja tu siedzę od pół godziny i się podniecam, a on co

hahahah musiałabym ci zrobic foteczke mojej kanapy teraz własnie wrociłm od rodzicow z zakupów z mamą

kupiłam podkłady jedne i drugie kołderke i podusie jeszcze musze drugi komplet kupic ale to juz z kompletu z ochraniaczmi
sukieneczki
gruszke czapeczki
lezy wszystko na kanapie i czeka na meza

mama sie nei mogła napatrzec na sukienki wzieła do reki i tak nad podłodą zaczeła przesuwac i mowi i tak bedzie latac Natusia i wołac babcia babcia

mama oszalała

i przywiozłam sobie od mamy szlafrok do szpitala

SSR myslalam o tobie ostatnio
a kreacje na pewno znajdziesz przepiekną
ja na sylwestra kupiłam tę kieckę i maz powiedział ze sexownie wygladałam
http://allegro.pl/ciazowa-eleganckia...371659943.html

ps. co do studniówki to kojarze ze maż SSR jest nauczycielem sta ta studniówka

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości