Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-04, 17:44   #2191
Shadii
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

Witam
już jestem na bieżąco

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Witam Was w Nowym Roku

Trochę się nie odzywałam, ale cały czas na bieżąco czytałam.
Kalpana gratuluję ślubu i szczęścia życzę ;* Bardzo ładnie wyglądałaś

A ja z racji tego, że obiecałam Wam się pokazać , także jakieś zdjęcie na szybko jest w albumie
Wysłałam zaproszenie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
(...)

zastanawiam sie co mnie tak zpachalo i chyba to ten korektor z maybelline bo nawet pod oczami mam takie grudki, a to juz przegiecie jest
o rety, może moje pryszcze to też efekt tego korektora? nie wpadłam wcześniej na to!

Airish88 - wysłałam również zaproszenie

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
czesc kochane

nie mam na razie dostępu do komputera, mój jest w naprawie..
tęskniłam za wami

cały czas dbałam o siebie tak jak trzeba, i nie zapomniałam o naszym wątku..

dziś w ramach spamowanie farbuje włoski na ten kolor co zawse czyli orzechowy brąz..

będe wpadać na wątek jak tylko bede miała dostęp do kompa.. buziaczki kochane mam nadzieje że mnie pamiętacie
Ramoncia, cześć! Brakowało Ciebie bardzo

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 17:58   #2192
Soph
Zakorzenienie

hej kochane

Cytat:
niue wiedzialam, ze nie moze zaschnac
ja mam taka gabke to sciagania specjalna maseczek i bez problemu zeszla.

powiedz mi jak Ty ja stosujesz tak dokladniej, bo ja zielona jestem?
10g rozrobić z wodą mineralną, źródlaną lub kwiatową aż do uzyskania gładkiej pasty. Nałożyć grubą warstwę na twarz, pozostawić na 10 minut. Nie doprowadzać do wyschnięcia (zaleca się nałożenie grubej warstwy lub delikatne zraszanie wodą termalną). Powinna być taka jakby konsystencja budyniu

można też użyć do kąpieli/ mycia włosów (nie wiem jak na włosy )

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 17:58   #2193
xhankax
Zakorzenienie

GG do xhankax

Cytat:
czesc kochane

tęskniłam za wami

dziś w ramach spamowanie farbuje włoski na ten kolor co zawse czyli orzechowy brąz..

będe wpadać na wątek jak tylko bede miała dostęp do kompa.. buziaczki kochane mam nadzieje że mnie pamiętacie
No, nareszcie się odezwałaś, czekamy na ciebie

Wszystkim dziękuję ogromnie

Zauwazyłam ostatnio, że firmy prześcigają się w coraz to lepszych zapachach masła do ciała. Chciałam koleżance kupić na urodziny i godzinę zastanawiałam się czy brać czekoladę, kokos, migdały czy cokolwiek innego. Macie jakieś swoje ulubione?
Stary 2011-01-04, 18:02   #2194
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość

Zauwazyłam ostatnio, że firmy prześcigają się w coraz to lepszych zapachach masła do ciała. Chciałam koleżance kupić na urodziny i godzinę zastanawiałam się czy brać czekoladę, kokos, migdały czy cokolwiek innego. Macie jakieś swoje ulubione?
Ja lubię kakaowe z Ziaji teraz czaję się na kokosowe

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 18:09   #2195
snowhitee
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez Airish88 Pokaż wiadomość
Oki. Naprawione. Kilka zdjęć dodałam do albumu
Śliczna jesteś

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
hej laseczki mialam koszmarny dzien dzisiaj, chyba nie bede teraz do Was zagladac jade do mamy na kilka dni, musze sobie przemyslec troche spraw i musimy z Tż tem odpoczac od siebie troche.....pojade chyba w srode ale na pare dni tylko, nie chce wyjezdzac na dluzej, moj Tż obiecal mi ze sie zmieni mielismy szczera rozmowe i wierze mu bo wiem ze mnie kocha widze jak bardzo mu zalezy ale musze wyjechac odpoczac od niego ....przemyslec.....czasam i taka rozlaka dobrze robi dla zwiazku, kocham go na zabuj i wiem ze on mnie tez ale lepiej bedzie jak wyjade na pare dni chociaz....wiem ze mam wspanialego meza ktory mnie kocha ale zalazl mi za skore dzisiaj!!!!!!!!!!! powiedzial mi ze sie zmieni bo nei chce mnie stracic bo chce spedzic ze mna reszte zycia i wierze mu i za to go kocham

---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ----------

powiedzialam mu co ma w sobie zmienic jesli chce ze mna byc, powiedzial ze zmieni wszytsko co bede chciala bo nei chce mnie stracic, ale jednak wyjade na troche, to nam dobrze zrobi

---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ----------

a teraz wypije ABSYNT i pojde spac
Ja też trzymam kciuki za Was będzie dobrze bo się KOCHACIE

Cytat:
czesc Piekne

z moja twarza juz lepiej, mam jakies 5syfow kolo brody ale sa malutkie i nie bola.
lece szybko sie malowac i do TZ, paski 3d to chyba zaloze jak bede prowadzic, bo troche glupio zrobili, ze trzeba 2x dziennie... a jak ktos nie ma czasu rano jak ja?

blondyneczko, trzymam kciuki ze wszystko sie ulozy i dotrzecie do siebie
ja też nie mam czasu rano wstałam dziś specjalnie o tej 30min wcześniej żeby się wyrobić ale cieżko to widzę przez najbliższe dni

Cytat:
Oj dziewczynki, zdrówka dla każdej z was

tę oliwkę z Rossmana na pewno kupię, tym bardziej, że bardzo boję się rozstępów.

Wczoraj byłam na pierwszym usg, widziałam maluszka

A dzisiaj dostałam telefon z pracy, że od 1 lutego awansuję!!!

Cudownie ten rok mi się rozpoczął, oby wam też
Tylko pogratulować

Cytat:
Napisane przez Donka94 Pokaż wiadomość
hej, padam dzisiaj Ja oglądałam zaćmienie słonca. Wczoraj nałożylam sobie naftę na wlosy i dziewczyny wloski dzisiaj super mięciutkie
I obiecany swatch,w rzeczywistości minimalnie jasniejszy .A i przepraszam za widoczny aparat na ząbkach
Śliczny kolor, różowiutki Ja sądzę, że jednak wybiorę między 60 a 63 Już w weekend pewnie się przejdę

Cytat:
czesc kochane

tęskniłam za wami

No jesteś w końcu To wpadaj do nas jak tylko będziesz mogła, tęskniłyśmy

Cytat:

ja obecnie używam pistacjowo-czekoladowe Farmony i fajne jest ma raczej postać takiego gęstego musu-pianki, bardzo fajne w aplikacji, szybciutko się wchłania

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 18:24   #2196
_Alessandra
Zakorzenienie

marthaa - to super, że się tak sylwester świetnie udał!! I bardzo ładnie wyglądałaś, a ja wręcz przepadam za Twoją urodą porcelanowej laleczki, bynajmniej na tym zdjęciu tak wygląda!!
Ja też właśnie tak postanowiłam, że rzucam częściowo i będę palić tylko w weekendy, bo to mam ogromną nadzieję, że się uda i są duże szanse na to. A za całkowite się nie zabieram bo i tak wiem, że nic z tego nie będzie, musi trochę czasu upłynąć, to kiedyś się za to zabiorę..
A i mam pytanko - jaki miałaś podkład/puder/korektor/róż na tym zdjęciu ostatnim w prawym, dolnym rogu w albumie na zdjęciu Metamorfozy? Bo cudny efekt jest
I ja często mam takie dni, że pozakrywałabym wszystkie lustra i zaszyła się tak, żeby nikt mnie nie widział, ale u mnie to raczej najbardziej o cerę chodzi..Wiem o tym, że gdyby nie cera to bym się nawet sobie podobała

Elvii - ja pamiętam Odezwała się brzydka! Ty masz taką figurę kobieto, że ahh! Mi też przepisała Locacid dermatolog ale miałam tak okropnie podrażnioną po nim skórę i czerwoną i taką, że nawet dotknąć nie mogłam, nie polubiliśmy się A stosowałam co 2 noc i to cienką warstwę i po tygodniu powiedziałam bye bye bo to przecież makabra była..

agusiownik - a co robisz ze swoją buźką, że polepszyła Ci się cera? Zdradź coś, bo mnie moja doprowadza do szału..

sylvi_86
- ojej, Słońce, tak mi przykro...:przyt ul: Co za dupek, ehh...Ja to bym chyba miała doła jak stąd do Warszawy i przy okazji chodziłabym nieźle wkurzona, nabuzowana itd. Ale sądzę, że jakoś się trzymasz i oby tak dalej, bo jesteś piękną, wartościową Kobitką i jeszcze będzie żałował tej decyzji, a Ty będziesz szczęśliwa !

Montii, Princesska22, Kitka - głowa do góry dziewczyny, trzymam kciuki i wiem, że wszystko pięknie zaliczycie !

snowhitee - ja nie mogę się napatrzeć na te Twoje włoski - takie zadbane, śliczne i ten kolor, idealny, zawsze mi się taki marzył i podobał A mnie to się z tego bloga: http://123-livelaughlove.blogspot.co...pressions.html najbardziej ten róż do policzków z Inglota podoba, piękny, zimny róż

Atusiaczek - mam to samo ze słodyczami.. Trzeba pić pokrzywę 2x dziennie + brać przy tym wit.B. A najlepiej to przeczytaj sobie te ogólne zasady : https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...pu%2C+pokrzywy. Ja zaczynam pić od następnego tygodnia, zobaczymy jak to będzie Liczę przede wszystkim na poprawę cery..

_blondyneczka_
- dzisiaj trochę do Ciebie napiszę, hehe Co do zdrad, do zależy jakiego to była typu zdrada, bo wiadomo im "cięższa" tym gorzej później jest, wiesz o co mi chodzi? Wiadomo, że każda zdrada jest okropna, ale chodzi mi o takie, że się ktoś z kimś prześpi, jakiś romans itp. Ja jestem po tej stronie co Twój Tż, czyli osoby wybaczającej zdradę i naprawdę, to jest tak ciężkie i okropne uczucie i taka bezsilność, bezradność, nie wiadomo co ze sobą zrobić, człowiek jak w transie chodzi i takie miotanie się - kocham, ale zdradził..I jeśli wybaczył zdradę, to on naprawdę Cię kocha, i wierzy, że już nigdy tak nie postąpisz i jeśli nie odszedł od Ciebie w takim momencie, to przez błahostkę również nie..Ale najgorsze jest to, że potem ta osoba zdradzona jest bardzo podejrzliwa, zazdrosna i trzeba uważać na to co się robi, mówi, żeby nie podsycać. I trzeba bardzo dużo uwagi, cierpliwości i miłości jej poświęcić, aby wiedziała, że jednak mimo wszystko to ona (ta osoba) jest najważniejsza i nikt inny... I to jest fakt, że mimo tego, że się wybacza zdradę, to się tego nie zapomina i choć na co dzień się o tym nie myśli, to tak w środku człowieka tkwi i czasami boli i dlatego tak ważne jest poczucie bezpieczeństwa i wierności, miłości od tej osoby, która zdradziła..
A co do tej sytuacji - na pewno wszystko się ułoży, samo to, co powiedział Twój Tż to już powinno Ci dać do myślenia jak on za Tobą szaleje i zrobi dla Ciebie wszystko i Cię kocha..Tak jak już to zostało wspomniane - usłyszeć od faceta coś takiego,to naprawdę cud...Także pamiętaj, doceń to
I jeszcze jedno - masz śliczną córunię

caate - heeej Kochana! Super, że wszystko się udało !! Fakt, faktem męczącą drogę miałaś, i to jeszcze na podłodze, masakra..I również podpisuję się pod tym, że masz przystojnego Tż'a... I zdjęcia świetne, a Ty jak zwykle piękna i cudowna! I w tym teledysku też zauważyłam te pryszcze Ale i tak jest cudowna Ale ile ja bym dała za taką cerę nawet, ahh...Moja to katastrofa..Mam nadzieję, że ten Merz też na mnie zadziała...

MisQa - sexowna mamuśka, to jest to ! Podziwiam Twoją postawę, brawo!

Talullah
- ależ proszę, zgodnie z życzeniem bacik za duże zakupy przy odwyku Ale swoją drogą super zakupy! Czekam na zdjęcia I ten róż z Wibo, to jaki masz odcień? I matowy jest? I ile się trzyma?

xhankax - no niestety, jak w grę wchodzi taka impreza i do tego sylwestrowa, to zazwyczaj straty są..Ale super, że przepraszali! Ale sprzątania to miałaś, makaaabra...
I bardzo, bardzo mocno gratuluję awansu i to na pewno cudowne zobaczyć swoje maleństwo na USG..

buahhot - ja co jakiś czas oglądam ten teledysk i nie mogę się napatrzeć, przepiękna jest i ta figura !! I jeszcze moim ideałem urody jest Jessica Alba I marzy mi się cera jaką ma Anne Hathaway albo Anna Mucha - one mają idealne stany cer!

Mitsukki - możesz opowiedzieć coś więcej jeszcze o tej Misshy? I ile zapłaciłaś i za jaką gramaturę i gdzie kupiłaś - sama przez ebay, czy na wspólnych zakupach na Wizażu? I ile czekałaś? I jaki kolor? I jak się sprawuje? Ogólnie wszyściutko

Niezapominajka89
- brawo, supeeer ! Gratuluję silnej woli!!

marta85 - ja też mam ten podkład Ingrid i również 15 . Ale tak ciężko go dostać, masakra! Ja tylko w jednym malutkim sklepie z różną chemią i gazetami znalazłam I co do masła - nie mam ulubionego, ale aktualnie używam takiego balsamu odżywczego z Oriflame - Ultra Rich Body Cream w takim okrągłym opakowaniu jak masełka właśnie i ma taki cudowny zapach - delikatny, taki kobiecy, zmysłowy, kojarzy mi się z jakimiś perfumami, naprawdę!

Soph - i jest różnica między tą miałką glinką a tą w tubce? Bo na KWC czytałam, że lepsza ta sproszkowana wersja? Ja jutro swoją glinkę odbiorę w aptece

ramoncia
- jeszcze chwilę i myślałybyśmy tutaj, że coś się z Tobą stało! Dobrze, że dałaś znak, że wszystko ok, i właśnie - strajkowałyśmy i chciałyśmy do admina pisać i w ogóle, dobrze, że już jesteś

Airish88
- i ja wysłałam

kaaasiuleczka, marlienkaa2, marthaa - hahaha, dobree Podrzucę jutro taki pomysł. O, shishę, też dobry pomysł, no z tego co pamiętam, to mówiła, że lubi czasami zapalić.

Ufff! W końcu nadrobione A teraz idę zaparzyć sobie herbatkę i nałożę znów tej olejek FurMama z Rossmanna tak na 1,5 h I wrócę przed komputer

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 18:35   #2197
loluska
Zakorzenienie

caate potrafiłabyś odwzorować ten makijaż???

http://w406.wrzuta.pl/obraz/6dLVT7TwDaE/penelope_cruz

ja mykam do łóżeczka, bo siedzę tutaj chwilkę a już znacznie gorzej kaszle

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie

Edytowane przez loluska
Czas edycji: 2011-01-04 o 18:38
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 18:48   #2198
snowhitee
Zakorzenienie

Alessandra dziękuję pięknie

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 18:59   #2199
Soph
Zakorzenienie

_Alessandra
kochana glinka ta sama, tylko komfort używania jest inny
w tubie niestety szybko zasycha, nawet jak dosyć trochę
się jej nałoży, a na opakowaniu jest napisane, że cienką
warstwę należy nałożyć...
ale chociaż nie trzeba się babrać z rozrabianiem

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-01-04, 19:03   #2200
buahhot
Marcelover ♥♥♥

czeesc

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Ja się patrzyłam ale nie miałam okularów ani nic, a potem miałam takie krechy na oczach strasznie raziło
haha

Cytat:

tę oliwkę z Rossmana na pewno kupię, tym bardziej, że bardzo boję się rozstępów.

super gratuluję

Cytat:
Napisane przez Donka94 Pokaż wiadomość
hej, padam dzisiaj Ja oglądałam zaćmienie słonca. Wczoraj nałożylam sobie naftę na wlosy i dziewczyny wloski dzisiaj super mięciutkie
I obiecany swatch,w rzeczywistości minimalnie jasniejszy .A i przepraszam za widoczny aparat na ząbkach
ladnyyy jesli trwaly jest to super

Cytat:
czesc kochane

tęskniłam za wami

czeeesc w koncu jestes

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość

tutaj zobacz -jest ten makijaz http://brunettesheart.blogspot.com/s...&max-results=7

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 19:22   #2201
marthaaa
Raczkowanie

_Alessandra, nie mam urody porcelanowej laleczki, to zdjęcie jest po prostu takie ładne, naprawdę tylko i wyłącznie zasługa tego, że od lampy odbijają się kosmetyki i to daje taki efekt, nie umiem wytłumaczyć ,ale to tak jest Ja mam bardzo duże problemy ze skórą, ale przy odrobinie szczęścia, dobrego dnia i paru kosmetyków mniej je widać...Ale widać. No i przy dobrym zdjęciu (jak to np. ).
Kosmetyki jakich użyłam to...Baza z Daxa, podkład Manhattan Powder Mat mam odcień Sand, puder w kamieniu Stay Matte Rimmel odcien Sandstorm oraz róż do policzków Virtual odcień 07.

Moja miłość : Juan Martin Del Potro
marthaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 19:40   #2202
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Właśnie niedawno kupiłam sobie taki szampon i maskę w saszetce, muszę w końcu wypróbować ile trzymasz na skórze głowy?

Oglądałyście zaćmienie słońca?
nie ogladalam zacmienia- chmury jakeś byly

Cytat:

idealnie że się tak układa

Cytat:
czesc kochane

tęskniłam za wami

nareszcie wrócilaś- tęskno nam bylo ...

Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość
Jestem za. No chyba ,że szisze, jak lubi palić

xhankax gratulacje : roza:

Ja dziewczyny nie mam siły na nic... Chyba jakaś depresja czy kij wie co Spałam dziś 4 godziny, bo nie mogłam...Teraz boli mnie głowa, nawet mi się jeść nie chce, jeszcze dziś nic nie jadłam,tak,wiem,to pewnie od tego, ale nie mogę, strasznie się czuję w dodatku próbowałam pospać w dzień, ale no NIE MOGĘ... Fatalnie jest, jak tak dalej pójdzie, to chyba padnę Nie chodzi o fizyczne samopoczucie, ale i psychiczne. Muszę coś zmienić...

Ale starczy już tych żali, NIE WYPROSTOWAŁAM DZIŚ WŁOSÓW Jestem z siebie dumna

nic nawet nie mów... ja dziś wiem że tego kolosa zawaliłam, pewnie za tydzień będę musiała go znowu pisać i jestem meeega zła i zdolowana... a już tak dobrze się dzień rozpoczynał , bo na angielskim lektorka pochwaliła że napisałam kolosa najlepiej w grupie.... i już miałam dobry humor a teraz te rynki finansowe mi zwaliły... jeszcze jutro podobno mam egzamin, tzn zerówkę ale nikt nie wie o której godzinie- pewnie sie okaże że o takiej o której mam ważne zajęcia na drugiej uczelni i d*** - będe musiała w sesji pisac....wrrrr... juz mam dość a to dopiero początek....

na pocieszenie- kupiłam sobie szminke w golden rose nude i była na niej cena 11 z kawałkiem a przy kasie okazało sie że kosztuje ... 6 zł
poza tym kupilam niebieski lakier i mydło pod prysznic zaji blubel poziomkowe...zaraz chyba będe się spamować...

aaa... nigdy więcej nie nakładam oleju kokosowego na noc jak na drugi dzien mam na rano szkole... dziś na szybko myłam włosy i oczywiście niedomyłam, a nie było czasu żeby robić to drugi raz... i łazilam z tłustymi....

ide zaraz zmyć make up, nalozyć maseczkę jakąś i umyć włosy ... i do nauki....

mam doła... gadałam z K , on jakiś niemrawy (niby zmęczony i drzemal niedawno ale... ) ... ja już mam dziwne fazy... ehhh... do niczego dzień jednym słowem...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 20:16   #2203
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
czesc kochane

tęskniłam za wami

nareszcie jestes

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
hej kochane

10g rozrobić z wodą mineralną, źródlaną lub kwiatową aż do uzyskania gładkiej pasty. Nałożyć grubą warstwę na twarz, pozostawić na 10 minut. Nie doprowadzać do wyschnięcia (zaleca się nałożenie grubej warstwy lub delikatne zraszanie wodą termalną). Powinna być taka jakby konsystencja budyniu

można też użyć do kąpieli/ mycia włosów (nie wiem jak na włosy )
dzieki za instruktaz
Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość

podaj prosze jeszcze raz linka, bo mi sie nie wyswietla
Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
nie ogladalam zacmienia- chmury jakeś byly

idealnie że się tak układa

nareszcie wrócilaś- tęskno nam bylo ...

nic nawet nie mów... ja dziś wiem że tego kolosa zawaliłam, pewnie za tydzień będę musiała go znowu pisać i jestem meeega zła i zdolowana... a już tak dobrze się dzień rozpoczynał , bo na angielskim lektorka pochwaliła że napisałam kolosa najlepiej w grupie.... i już miałam dobry humor a teraz te rynki finansowe mi zwaliły... jeszcze jutro podobno mam egzamin, tzn zerówkę ale nikt nie wie o której godzinie- pewnie sie okaże że o takiej o której mam ważne zajęcia na drugiej uczelni i d*** - będe musiała w sesji pisac....wrrrr... juz mam dość a to dopiero początek....

na pocieszenie- kupiłam sobie szminke w golden rose nude i była na niej cena 11 z kawałkiem a przy kasie okazało sie że kosztuje ... 6 zł
poza tym kupilam niebieski lakier i mydło pod prysznic zaji blubel poziomkowe...zaraz chyba będe się spamować...

aaa... nigdy więcej nie nakładam oleju kokosowego na noc jak na drugi dzien mam na rano szkole... dziś na szybko myłam włosy i oczywiście niedomyłam, a nie było czasu żeby robić to drugi raz... i łazilam z tłustymi....

ide zaraz zmyć make up, nalozyć maseczkę jakąś i umyć włosy ... i do nauki....

mam doła... gadałam z K , on jakiś niemrawy (niby zmęczony i drzemal niedawno ale... ) ... ja już mam dziwne fazy... ehhh... do niczego dzień jednym słowem...
widze, ze dzisiaj zly dzien kazda ma...
mnie tez glowa boli, mimo ze z TZtem zaczelam dobrze, to ludzie mnie na drodze tak wkurzali, wyjezdzali, wymuszali, no tylko takim w dupe wjechac ale szkoda mi autka. chcialam teraz TZ odwiezc do domu od kumpla, bo robili projekt, jestem pod jego domem a on pisze, ze kumpel jedzie na zkaupy i go podrzuci, a sam wczesniej mnie prosil zebym wpadla, no malo sie nie zdenerwowalam, bo juz sie napalilam ze go zobacze i guzik... wiem, ze to bzdura i nie chcial zebym tracila benzyne, ale ja chcialam z nim jeszcze wieczorem sie spotkac.

moj TZ czasami tez ma gorsze dni, mozliwe ze i K mial, przeciez oni sa tak samo wrazliwi jak baby...

pomalowalam sie i znowu mam masakre, tzn dzis i tak jest najlepiej ze wszystkich ostatni 2tyg wysypu, ale policzki to jak nie moje, nigdy nie mialam z nimi problemu. najprawdopodobniej to od tego korektora albo colorstay cyz pudru z inglota, ale twwarz az mnie boli w tych miejscach. co na to poradzic?
za kazdym razem, jak zrobie makijaz to mi uwypukla to wszystko jeszcze bardziej, gdy zmywam normalnie mam wykwity. rano budze sie gulami nowymi podskornymi ktorych tak na zdjeciach nie widac, ale nie mam rownej cery, mam taka kaszke i to boli. probowalam dzien bez colorstay zamienilam na manhattan ktory mialam wczesniej i nie zpaychal, to samo nowe gule wyskoczyly. dzis gdzie dalam korektor mam kaszke, ale tam gdzie go nie dalo tez porobily sie gule. no i badz madry...
macie zdjecia na dzien paszteta, dolaczam do Was

snow, ja rano nie dalam rady teraz robie te paski i nie wiem czy za 3h zrobie ten niby na wieczor chyba
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC13483.jpg (33,3 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC13485.jpg (26,9 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC13486.jpg (26,0 KB, 54 załadowań)
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 20:20   #2204
caate
Zakorzenienie

GG do caate

marthaaa piekna jestes i najseksowniej wygladasz w malinowym golfie i takim kolorze wlosow
haneczko tymbardziej gratuluje

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-01-04 o 20:26
Stary 2011-01-04, 20:26   #2205
Elvii
Zadomowienie

Cytat:
nareszcie jestes

dzieki za instruktaz

podaj prosze jeszcze raz linka, bo mi sie nie wyswietla

widze, ze dzisiaj zly dzien kazda ma...
mnie tez glowa boli, mimo ze z TZtem zaczelam dobrze, to ludzie mnie na drodze tak wkurzali, wyjezdzali, wymuszali, no tylko takim w dupe wjechac ale szkoda mi autka. chcialam teraz TZ odwiezc do domu od kumpla, bo robili projekt, jestem pod jego domem a on pisze, ze kumpel jedzie na zkaupy i go podrzuci, a sam wczesniej mnie prosil zebym wpadla, no malo sie nie zdenerwowalam, bo juz sie napalilam ze go zobacze i guzik... wiem, ze to bzdura i nie chcial zebym tracila benzyne, ale ja chcialam z nim jeszcze wieczorem sie spotkac.

moj TZ czasami tez ma gorsze dni, mozliwe ze i K mial, przeciez oni sa tak samo wrazliwi jak baby...

pomalowalam sie i znowu mam masakre, tzn dzis i tak jest najlepiej ze wszystkich ostatni 2tyg wysypu, ale policzki to jak nie moje, nigdy nie mialam z nimi problemu. najprawdopodobniej to od tego korektora albo colorstay cyz pudru z inglota, ale twwarz az mnie boli w tych miejscach. co na to poradzic?
za kazdym razem, jak zrobie makijaz to mi uwypukla to wszystko jeszcze bardziej, gdy zmywam normalnie mam wykwity. rano budze sie gulami nowymi podskornymi ktorych tak na zdjeciach nie widac, ale nie mam rownej cery, mam taka kaszke i to boli. probowalam dzien bez colorstay zamienilam na manhattan ktory mialam wczesniej i nie zpaychal, to samo nowe gule wyskoczyly. dzis gdzie dalam korektor mam kaszke, ale tam gdzie go nie dalo tez porobily sie gule. no i badz madry...
macie zdjecia na dzien paszteta, dolaczam do Was

snow, ja rano nie dalam rady teraz robie te paski i nie wiem czy za 3h zrobie ten niby na wieczor chyba

Oj, rzeczywiście troszkę Cie wysypało, wiesz.. jak mi coś wyjdzie podskórnego to nakładam maść Tormentiol i mi znacznie poprawia to sytuacje... jest taki brązowawy więc go nie widać tylko zapach ma nie za cudowny..

proszę, kliknij i obserwuj
http://viritka.blogspot.com/
Elvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 20:27   #2206
CABIN CREW

ehh... nic nawet nie mów..jutro mam zerówke i chyba nie pójde... zrobie sobie wieczor SPA i do łózka- chce zeby sie już ten dzień skonczył....

caate- a może przez jakiś czas nie używaj w ogóle podkladu itp.. i dawaj na te krostki coś wysuszającego a na całą twarz jakiś deliktany krem?? albo dermatolog??kurczę , sama nie wiem...

jutro chyba po zajęciach pojadę na zakupy , popatrzeć co tam na wyprzedażach...fajna szminke z rimmela wypatrzyłam...i do ikei musze bo zmieniłam pokoj i potrzebuje paru pudełeki jakiś świeczek itp...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2011-01-04, 20:33   #2207
caate
Zakorzenienie

GG do caate

dalam na policzki alantan, tez mnie wysypalo. tam gdzie daje masc cynkowa, to nic sie nie zmienia. makijaz musze miec, bo mam tak zrozniocwany koloryt ze to masakra ...
jutro odpoczne od mazidel, naloze tylko tusz i zobacyzmy. chodzi o to, ze boli i praktycznie na calej twarzy mam takie podskorne gulki jak na policzkahc i one bola a rano sa czerwone i wygladalam jakbym ospe miala

aa i tormentiol moja mama od lat stosuje mi nic nie pomaga, to samo sudocrem, po avene mam jeszcze wiekszy wysyp, boziu nie wytrzymam ze soba...

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-01-04 o 20:35
Stary 2011-01-04, 20:40   #2208
marthaaa
Raczkowanie

Cytat:
marthaaa piekna jestes i najseksowniej wygladasz w malinowym golfie i takim kolorze wlosow
haneczko tymbardziej gratuluje
To sukienka, a ja nienawidzę ani włosów ani czerwonego Ale dziękuję Ci ślicznie
Co do Twojego wysypu Caate - odstawiaj może po kolei kosmetyki albo ten, który jest najnowszy? Swoją drogą Twój to nic w porównaniu z moim... Mam całe skronie, czoło i brodę Zastanawiam się, czy na to nie wpływa też troszkę mój puder brązujący i już go nie użyję, ale ja ogólnie mam skłonności i dermatolog mówi, że do 23ego roku zycia przynajmniej będę się borykać z tym cholerstwem Przedwczoraj np. wyskoczył mi taki wieeeeelki ropny, bolący pryszcz nad ustami w miejscu pieprzyka Madonny

Kitka
Jestem z Tobą, bo dzisiejszy dzień to katastrofa Dobrze, że już koniec, ja jestem nie do zniesienia, nawet z nikim nie rozmawiam,żeby nie było konfliktów

Stary 2011-01-04, 20:41   #2209
Soph
Zakorzenienie

Cytat:

aaaaa
oby tak dalej kochana

caate
na Twoim miejscu poszłabym z tym do dermatologa..

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-01-04, 20:44   #2210
CABIN CREW

kurcze ja sie za bardzo nie znam, nigdy na szczęscie nie walczyłam za bardzo z moją cerą....więc chyba nie pomogę..

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Cytat:
Co do Twojego wysypu Caate - odstawiaj może po kolei kosmetyki albo ten, który jest najnowszy? Swoją drogą Twój to nic w porównaniu z moim... Mam całe skronie, czoło i brodę Zastanawiam się, czy na to nie wpływa też troszkę mój puder brązujący i już go nie użyję, ale ja ogólnie mam skłonności i dermatolog mówi, że do 23ego roku zycia przynajmniej będę się borykać z tym cholerstwem Przedwczoraj np. wyskoczył mi taki wieeeeelki ropny, bolący pryszcz nad ustami w miejscu pieprzyka Madonny

Kitka Jestem z Tobą, bo dzisiejszy dzień to katastrofa Dobrze, że już koniec, ja jestem nie do zniesienia, nawet z nikim nie rozmawiam,żeby nie było konfliktów
mi to sie ryczeć chce , dostalam jakiejś niemocy... czuje że nie ogarnę wszystkiego ...

ZALATANA......
Stary 2011-01-04, 20:47   #2211
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
kurcze ja sie za bardzo nie znam, nigdy na szczęscie nie walczyłam za bardzo z moją cerą....więc chyba nie pomogę..

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

mi to sie ryczeć chce , dostalam jakiejś niemocy... czuje że nie ogarnę wszystkiego ...
od wczoraj czuje dokladnie to samo...

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 20:55   #2212
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
aaaaa
oby tak dalej kochana

caate
na Twoim miejscu poszłabym z tym do dermatologa..
od 13.r.z smigalam po roznych dermatologach i zaden mi nie pomogl, wszystkie produkty apteczne wyprobowalam i te na zamowienie robione tez, guzik mi daly, kazdy stwierdzil, ze to hormony i nic na to nie poradze. teraz nie robilam przerwy miedzy tabletkami, ale to nie pierwszy raz i nigdy nie mialam takiego wysypu bolacego i podskornego. w ostatnim miesiacu jeszcze biust mi podskocyzl i ciagle peirsi bola, mysle ze to hormony i oni znowu rozloza rece...

Cytat:

Kitka
Jestem z Tobą, bo dzisiejszy dzień to katastrofa Dobrze, że już koniec, ja jestem nie do zniesienia, nawet z nikim nie rozmawiam,żeby nie było konfliktów
dla mnie pieknie wygladasz w tym polaczeniu!
ja kocham czerwony
gdybym miala takie normalne pryszcze to bym sie cieszyla, ale ja mam podskorne, ehhh marudze ale patrzec na siebie po prostu nie moge

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

a i najnowszy mam podklad colorstay i w ten sam dzien kupiony puder sypki z inglota. ale pamietam, ze jak dalam korektor pierwszy raz na brode to mi sie cos zaczelo robic, ale zniknelo na nastepny dzien. a teraz jak zaczelo sie robic, to ciagle gdzies wychodizla i przykrywalam korektorem i z dnia na dzien coraz wieksza gula rosla, najpierw byla 1, nad morze pojawily sie 2nastepne, a w ostatni dzien wysyp na twarzy, dzis juz te 3gule najwieksze zeszly ale pojawilo sie cos na policzkach czego wczesniej nie mialam
Stary 2011-01-04, 20:55   #2213
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:

I ja się do tego dołączam mam teraz trochę czasu a w ogóle nie ruszyłam pracy mgr

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 20:57   #2214
marthaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
od wczoraj czuje dokladnie to samo...
I ja też właśnie. Cieszę się, że nie jestem sama na tym świecie

Stary 2011-01-04, 20:58   #2215
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez Airish88 Pokaż wiadomość
Hmmm chyba warto spróbować

A jaka jest jej cena?

Co do zaćmienia to nie oglądałam.
Kilkanaście złotych, ale nie pamiętam ile dokładnie. Kupowałam w Naturze.

caate: spróbuj przez jakiś czas używać do wycierania twarzy papierowych ręczników. Może sobie chociaż przez to nie pogorszysz.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2011-01-04 o 21:10
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 21:04   #2216
Soph
Zakorzenienie

też mam dość, idę poSPAmować i jakieś zadanie do szkoły zrobić...
eh o ile będę mieć siłę

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-01-04, 21:20   #2217
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Kilkanaście złotych, ale nie pamiętam ile dokładnie. Kupowałam w Naturze.

caate: spróbuj przez jakiś czas używać do wycierania twarzy papierowych ręczników. Może sobie chociaż przez to nie pogorszysz.
ooo dobry pomysl, bedzie wieksza higiena dziekuje

siedze z glinka czerwona, TZtowi tak pomarudzilam ze obiecal wymyslec terapie hipnozy i mi je usunac
Stary 2011-01-04, 21:24   #2218
CABIN CREW

Cytat:

siedze z glinka czerwona, TZtowi tak pomarudzilam ze obiecal wymyslec terapie hipnozy i mi je usunac
dobrze mieć takiego TZ

ja to sobie chyba piwo walnę przed snem... bo już nie wiem co ze soba zrobic...

ZALATANA......
Stary 2011-01-04, 21:24   #2219
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

I może też myj twarz przegotowaną wodą albo źródlaną. Bo to co jest w kranach to czysta masakra...

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 21:26   #2220
Niezapominajka 89
Raczkowanie

Ja juz wyspamowana było:
-depilacja,
-kąpiel;
-balsamowanie;
-serum na biust,
-mycie włosów i odżywka bez spłukiwania,
-pedicure,
-maŚć cynkowa punktowo,

caate współczuje wysypu po rzuceniu palenia miałam to samo, ale na szczęście już prawie wszystko mi zeszło
Niezapominajka 89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości