Czy są tutaj jakieś prostytutki (utrzymanki też)? - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-04, 18:13   #121
szugarbejb
Zakorzenienie

Dot.: Czy są tutaj jakieś prostytutki (utrzymanki też)?

Wybaczcie, że nie cytuję, ale chcę wrócić tylko do jednej kwestii.

Ironizujecie, że przecież nie każdy może założyć firmę, bo kto by wtedy pracował, i że nie każdy się nadaje, tak?

1) tzw. prowadzenie firmy sprowadza się li i jedynie do robienia raz w miesiącu dwóch przelewów bankowych do ZUSu (no i na pracy, żeby na ten zus zarobić); chcecie mi powiedzieć, że nie umiecie tego robić ?
2) wtedy praca wyglądałaby dokładnie tak jak teraz, czyli np. muszy zamiast "pracować w sklepie" oferowałaby swoje usługi obsługi klienta (prowadziłaby firmę specjalizującą się w obsłudze klienta) i sama opłacałyby sobie po prostu zus.

Nie wiem, gdzie tu takie strasznie rewolucyjne rozwiązania i co w tym strasznego ?

Wtedy każdy byłby przedsiębiorcą i świat byłby piękny, a niebo niebieskie; nie byłoby zagrożonych ciąż, skręconych kostek (aka kaców czy tam załatwiania spraw urzędowych) itp.

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
(...)
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach.
szugarbejb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 18:17   #122
Monte Christo
BAN stały

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
o niczym tak nie marzę,jak o siniakach zrobionych złotymi sygnetami i o sznurku pereł na przeprosiny.
to moje największe pragnienia
Wiesz, często jest "coś za coś". Uważam tylko, że bardzo często panie kierują się materializmem w doborze partnera. "Żony bogatych meżów". Sytuacja nieco na wyrost, ale na przykład nikt mi nie wmówi, że 25-latka pokochała 50-latka!
Monte Christo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 18:19   #123
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szugarbejb Pokaż wiadomość
A jeszcze wracając do bogatych mężczyzn, to ja nie chcę bogatego, wolałabym takiego, który umie wszystko w domu zrobić (tzn. meble skręcać, pralkę podłączać itp.).
Jeśli kiedykolwiek się rozejdziemy (tfu, tfu ) to możesz wyjść za mojego męża lub... za mnie

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 18:21   #124
Krakovianka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Monte Christo Pokaż wiadomość
Sądzę, że prawie każda kobieta mając do wyboru między nowobogackim chamem, a skromnym nauczycielem z klasą, postawi na tego pierwszego.
Przepraszam, ale musze sie wtracic.
Na temat prostytucji nie mam zdania, bo tez nie mysle o tym, ale rzucil mi sie w oczy ten facet z klasa.
Facet z klasa = NAUCZYCIEL
Klase ma
Krakovianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 18:23   #125
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Luba Pokaż wiadomość
Jeśli kiedykolwiek się rozejdziemy (tfu, tfu ) to możesz wyjść za mojego męża lub... za mnie
Pozwolisz, że wydrukuję, z naciskiem na "za mnie"
Naprawdę, zechciałabyś mię ?
Cytat:
Napisane przez Krakovianka Pokaż wiadomość
Na temat prostytucji nie mam zdania, bo tez nie mysle o tym, ale rzucil mi sie w oczy ten facet z klasa.
Klase ma

Cytat:
(...)
i oczywiście ma mieć ładnego penisa, jasnego i zadbanego a nie jakieś ogóra nabrzmiałego w fuj kolorach.
Stary 2011-01-04, 18:23   #126
Monte Christo
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Krakovianka Pokaż wiadomość
Klase ma
Chodziło mi o przykład inteligentnego, ale niezbyt zamożnego. A chyba nauczyciel jest chyba dobrym przykładem.

Ale nie kazdy nauczyciel ma klasę, bo nie każdy jest wychowawcą.
Stary 2011-01-04, 18:25   #127
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:
Chodziło mi o przykład inteligentnego, ale niezbyt zamożnego. A chyba nauczyciel jest chyba dobrym przykładem.
Mężczyźni prawdziwie inteligentni są zawsze bogaci, prędzej czy później, zapamiętaj sobie

Cytat:
(...)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-04, 18:28   #128
Monte Christo
BAN stały

Nie sądzę. Sokrates był piekielnie inteligentny, ale był biedakiem. Cały czas żona truła mu, że nic nie robi przez cały dzień tylko filozofuje. Jej imię to chyba Ksantypa.
Stary 2011-01-04, 18:31   #129
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Pozwolisz, że wydrukuję, z naciskiem na "za mnie"
Naprawdę, zechciałabyś mię ?
No co za pytanie!

Cytat:
Mężczyźni prawdziwie inteligentni są zawsze bogaci, prędzej czy później, zapamiętaj sobie

Moje obserwacje potwierdzają tę tezę.

Sokrates... daleko musiałeś się cofnąć, żeby taki przykład wygrzebać.

Edytowane przez Luba
Czas edycji: 2011-01-04 o 18:35
Stary 2011-01-04, 18:34   #130
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:
Nie sądzę. Sokrates był piekielnie inteligentny, ale był biedakiem. Cały czas żona truła mu, że nic nie robi przez cały dzień tylko filozofuje. Jej imię to chyba Ksantypa.
Inteligencja to również umiejętność dobrania sobie odpowiedniej żony

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Luba Pokaż wiadomość
No co za pytanie!.

Pojechałybyśmy do Brazylii, na tę plażę co ja tam masz w podpisie, ja będę pracować, bo znam portugalski, a Ty skręcać meble

Cytat:
(...)
Stary 2011-01-04, 18:36   #131
JanePanzram
Zakorzenienie

Cytat:
Bo oszukują
Bo większość tylko udaje, że chce pracować, a tak naprawdę ich największym marzeniem jest bycie utrzymanką albo męża albo państwa, albo naiwnego i durnego pracodawcy, który je zatrudni.
Bo większość nie szanuje siebie, wychodząc za mąż i rodząc dzieci mężczyźnie, który sam jest dzieckiem i zostają z tym całym majdanem same.
szugarbejb, wnioski (ale te o braku pracowitości) są trafne. Ale twój sposób mówienia pokazuje megalomanię. Mam nadzieję, że twój pracodawca też tak beznamiętnie popatrzy na ciebie z góry, i założy, żeś jest nierób i utrzymanka - może wtenczas trochę oleum napłynie ci do głowy Na razie bowiem masz myślenie takiej co to wyżej *** niż doopę ma, a ludzie co ją otaczają to motłoch. Wysyłam całusy tam w twe wyżyny

PS nie zdziwiłabym się gdybyś pracowała w kadrach, tam takie myślenie o innych jak o motłochu to plaga

Edytowane przez JanePanzram
Czas edycji: 2011-01-04 o 18:39
JanePanzram jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 18:41   #132
Deede
Zakorzenienie

Cytat:
Chodzi mi o to, że bogaty prostaczek będzie udawał jaki jest "och, ach" i kobieta nie zauwazy słomy spod butów. Albo nie będzie chciała widzieć.

Kilka krajów tam widziałem, ale niewiele jak na Europę bez granic. Chyba tutaj o tym nie pisałem, rzadko podróżuję poza granice województwa, a co dopiero kraju.
Ja tam nie wiem, ale ty masz jakiś urojony obraz świata, tudzież źle interpretujesz pewne zjawiska.
Po chamie na kilometr widać, że jest chamem. Weźmie go albo chamka jego warta, albo totalna kretynka.

Nie wiem, wśród jakich ludzi się obracasz, jeśli masz takie doświadczenia..

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Cytat:
Ty wyjdź do ludzi - dobrze ci to zrobi..
W gruncie rzeczy obrażasz kobiety, twierdzisz, że większość to materialistki, które nawet na chama polecą, bo tylko kasa, kasa. Ja się za moment wkurzę na serio, zaryzykuję bana i napisze kilka słów prawdy..

Deede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 18:45   #133
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JanePanzram Pokaż wiadomość
szugarbejb, wnioski (ale te o braku pracowitości) są trafne. Ale twój sposób mówienia pokazuje megalomanię. Mam nadzieję, że twój pracodawca też tak beznamiętnie popatrzy na ciebie z góry, i założy, żeś jest nierób i utrzymanka - może wtenczas trochę oleum napłynie ci do głowy Na razie bowiem masz myślenie takiej co to wyżej *** niż doopę ma, a ludzie co ją otaczają to motłoch. Wysyłam całusy tam w twe wyżyny

PS nie zdziwiłabym się gdybyś pracowała w kadrach, tam takie myślenie o innych jak o motłochu to plaga
Tak trudno doczytać gdzie pracuje szugarbejb?
Tym bardziej, że ona w paru postach juz to pisała i nawet osoba ślabizujaca powoli powinna być zdolna odkryć jej tajemnicę.

Edytowane przez Luba
Czas edycji: 2011-01-04 o 18:46
Stary 2011-01-04, 18:49   #134
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:
Mam nadzieję, że twój pracodawca też tak beznamiętnie popatrzy na ciebie z góry, i założy, żeś jest nierób i utrzymanka - może wtenczas trochę oleum napłynie ci do głowy
Drogie Dziecko Moje, gdybyś przeczytała ze zrozumieniem chociaż kilka moich wypowiedzi, to dowiedziałabyś się, iż mój niedoszły pracodawca tak na mnie popatrzył, takoż więc bezczelnie założyłam se własny byznes.
Cytat:
Na razie bowiem masz myślenie takiej co to wyżej *** niż doopę ma, a ludzie co ją otaczają to motłoch. Wysyłam całusy tam w twe wyżyny
Za motłoch mam radosne panie, które opisałam. Resztę mam za niemotłoch. Za buziaczki podziękuję.
Cytat:
Masz jakieś, rozumiem, doświadczenie w tym temacie ? Życie, że tak powiem. Na wszelakie frustracje najlepsza miłość

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Deede Pokaż wiadomość
Ja się za moment wkurzę na serio, zaryzykuję bana i napisze kilka słów prawdy..
Nie warto

Czytałaś jego wątek o Sylwestrze ? Robi furorę u mnie w domu, każdy się dopytuje o dalsze przygody

Cytat:
(...)
Stary 2011-01-04, 18:49   #135
JanePanzram
Zakorzenienie

Cytat:
Drogie Dziecko Moje, gdybyś przeczytała ze zrozumieniem chociaż kilka moich wypowiedzi, to dowiedziałabyś się, iż mój niedoszły pracodawca tak na mnie popatrzył, takoż więc bezczelnie założyłam se własny byznes.
To po co piszesz te bzdury?

Cytat:
Masz jakieś, rozumiem, doświadczenie w tym temacie ? Życie, że tak powiem. Na wszelakie frustracje najlepsza miłość
więc widać brak w ciebie tego, skoro piszesz te bzdety puste. Ciebie życie kopnęło w zadek, więc teraz uważasz, że możesz sobie po motłochu jechać, bo z niego "wyskoczyłaś". Pozdrawiam i wbijaj wyżej

Edytowane przez JanePanzram
Czas edycji: 2011-01-04 o 18:50
Stary 2011-01-04, 18:50   #136
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:
To po co piszesz te bzdury?
więc widać brak w ciebie tego, skoro piszesz te bzdety puste.
Czy ja przestałam rozumieć język polski ?

Cytat:
(...)
Stary 2011-01-04, 18:52   #137
Monte Christo
BAN stały

Cytat:
Ja tam nie wiem, ale ty masz jakiś urojony obraz świata, tudzież źle interpretujesz pewne zjawiska.
Po chamie na kilometr widać, że jest chamem. Weźmie go albo chamka jego warta, albo totalna kretynka.
Raczej uważnie obserwuje i daje sobie mały margines błędu. Akurat stwierdzam, że człowiek jest ukryć wiele cech, a inny człowiek jest w stanie uważać, że udaje, że nie widzi.

Cytat:
Nie wiem, wśród jakich ludzi się obracasz, jeśli masz takie doświadczenia..
Ty wyjdź do ludzi - dobrze ci to zrobi..
Nie mam doświadczeń, raczej jestem z normalnych środowisk. Albo prawie normalnych.

Cytat:
W gruncie rzeczy obrażasz kobiety, twierdzisz, że większość to materialistki, które nawet na chama polecą, bo tylko kasa, kasa. Ja się za moment wkurzę na serio, zaryzykuję bana i napisze kilka słów prawdy..
Piszę to co uważam. Nikogo nie obrażam, bo uważam, że piszę prawdę. Napisz mi kilka słów prawdy, ostrzeżeń nie masz.

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

Cytat:
------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------[/SIZE]

Nie warto

Czytałaś jego wątek o Sylwestrze ? Robi furorę u mnie w domu, każdy się dopytuje o dalsze przygody
Prawdopodobnie w piątek będzie wesoło, więc wtedy napiszę co nieco o swoich przygodach. O ile nie przesadzę z alkoholem (plus do przygód, ale minus do pamięci).

Edytowane przez Monte Christo
Czas edycji: 2011-01-04 o 18:54
Stary 2011-01-04, 18:54   #138
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:
Ciebie życie kopnęło w zadek, więc teraz uważasz, że możesz sobie po motłochu jechać, bo z niego "wyskoczyłaś". Pozdrawiam i wbijaj wyżej
Skoro ja mogłam, to Ty też masz szanse niedługo z niego wyjść Miłość, miłość Kochana. Wdech, wydech, wdech, wydech - powtarzaj.

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Cytat:
Prawdopodobnie w piątek będzie wesoło, więc wtedy napiszę co nieco o swoich przygodach. O ile nie przesadzę z alkoholem.
A wytłumacz motłochowi, co jest w piątek, bo jestem nieświadoma ?

Cytat:
(...)
Stary 2011-01-04, 18:54   #139
JanePanzram
Zakorzenienie

Cytat:
Czy ja przestałam rozumieć język polski ?
tak, słońce, jak najbardziej. Przeczytaj swój post i zobacz, co w nim stoi: jeżdżenie po ludziach, bo łatwo ci idzie ocenianie innych.
Zacytujmy jeszcze raz:

Cytat:
Bo oszukują
Bo większość tylko udaje, że chce pracować, a tak naprawdę ich największym marzeniem jest bycie utrzymanką albo męża albo państwa, albo naiwnego i durnego pracodawcy, który je zatrudni.
Bo większość nie szanuje siebie, wychodząc za mąż i rodząc dzieci mężczyźnie, który sam jest dzieckiem i zostają z tym całym majdanem same.
łatwo ci przyszło zapomnieć, jak tobie dało w kość takie zdarzenie, więc teraz z wysokości swojego doświadczenia życiowego piszesz te puste, poniżające słowa. Jak to łatwo zapomnieć wołu jak cielęciem był.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-04, 18:55   #140
Monte Christo
BAN stały

Cytat:
Skoro ja mogłam, to Ty też masz szanse niedługo z niego wyjść Miłość, miłość Kochana. Wdech, wydech, wdech, wydech - powtarzaj.

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

A wytłumacz motłochowi, co jest w piątek, bo jestem nieświadoma ?
Rozrywka dla motłochu, w której wezmę chyba udział.
Stary 2011-01-04, 18:58   #141
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:
tak, słońce, jak najbardziej. Przeczytaj swój post i zobacz, co w nim stoi: jeżdżenie po ludziach, bo łatwo ci idzie ocenianie innych.
Zacytujmy jeszcze raz:
łatwo ci przyszło zapomnieć, jak tobie dało w kość takie zdarzenie, więc teraz z wysokości swojego doświadczenia życiowego piszesz te puste, poniżające słowa. Jak to łatwo zapomnieć wołu jak cielęciem był.
Dziewczyno, naprawdę. Z każdym postem sie pogrążasz, bo nie wiesz nic - poza wyjętych z kontekstu kilku zdanek - o moim życiu. Poza tym Twoje posty nic do wątku nie wnoszą, li i jedynie przylazłaś tu, żeby mnie nazwać pustym motłochem, więc spasuj. Głowa mnie boli i nie mam siły się spawać z Tobą.

Cytat:
(...)
Stary 2011-01-04, 18:58   #142
Deede
Zakorzenienie

Cytat:
Raczej uważnie obserwuje i daje sobie mały margines błędu. Akurat stwierdzam, że człowiek jest ukryć wiele cech, a inny człowiek jest w stanie uważać, że udaje, że nie widzi.

Nie mam doświadczeń, raczej jestem z normalnych środowisk. Albo prawie normalnych.

Piszę to co uważam. Nikogo nie obrażam, bo uważam, że piszę prawdę. Napisz mi kilka słów prawdy, ostrzeżeń nie masz.
Jak na studenta to słabo z logiką. Więc grzecznie (wezmę sobie do serca uwagę Szugarbejb) - na kobiecym forum wyjeżdżasz z tekstami, że większość z nas (więc może ja też?) to materialistki, które lecą tylko na kasę. Że wolimy chama niż faceta z klasą (czyli pewno ty jesteś bez szans, nie? taki bidulek - biedny, ale z klasą..) , bo tylko kesz, bejbi, kesz. Więc napisz mi, której litery w słowie "obrażać" nie rozumiesz?
I tak się ciesz, że wzięłyśmy cię "lajtowo", ale zaczynasz przeginać, koleś.
I ty nie piszesz "prawdy", tylko swoje domysły poparte chyba jakimiś internetowymi wywodami na mniej rozgarniętych forach. Dlatego napisałam, żebyś wyszedł do ludzi, rozejrzał się, a nie wypisywał urojone kwestie n/t kobiet w ogóle i nazywał je "prawdą".

Deede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 19:00   #143
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:
Rozrywka dla motłochu, w której wezmę chyba udział.
To uważaj tam na siebie, żeby Cię jakaś galerianka czy inna prostytutka nie napadła

Cytat:
(...)
Stary 2011-01-04, 19:01   #144
JanePanzram
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyno, naprawdę. Z każdym postem sie pogrążasz, bo nie wiesz nic - poza wyjętych z kontekstu kilku zdanek - o moim życiu. Poza tym Twoje posty nic do wątku nie wnoszą, li i jedynie przylazłaś tu, żeby mnie nazwać pustym motłochem, więc spasuj. Głowa mnie boli i nie mam siły się spawać z Tobą.
czytanie ze zrozumieniem też jest twoją słabą stroną. Ja ciebie uważam raczej za hipokrytkę /spam
Stary 2011-01-04, 19:02   #145
Monte Christo
BAN stały

Cytat:
To uważaj tam na siebie, żeby Cię jakaś galerianka czy inna prostytutka nie napadła
Raczej mi to nie grozi, że mnie napadnie, bo za nic płacić nie zamierzam.
Stary 2011-01-04, 19:03   #146
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Wybaczcie, że nie cytuję, ale chcę wrócić tylko do jednej kwestii.

Ironizujecie, że przecież nie każdy może założyć firmę, bo kto by wtedy pracował, i że nie każdy się nadaje, tak?

1) tzw. prowadzenie firmy sprowadza się li i jedynie do robienia raz w miesiącu dwóch przelewów bankowych do ZUSu (no i na pracy, żeby na ten zus zarobić); chcecie mi powiedzieć, że nie umiecie tego robić ?
2) wtedy praca wyglądałaby dokładnie tak jak teraz, czyli np. muszy zamiast "pracować w sklepie" oferowałaby swoje usługi obsługi klienta (prowadziłaby firmę specjalizującą się w obsłudze klienta) i sama opłacałyby sobie po prostu zus.

Nie wiem, gdzie tu takie strasznie rewolucyjne rozwiązania i co w tym strasznego ?

Wtedy każdy byłby przedsiębiorcą i świat byłby piękny, a niebo niebieskie; nie byłoby zagrożonych ciąż, skręconych kostek (aka kaców czy tam załatwiania spraw urzędowych) itp.
jedynie w czym moge się zgodzić to ze stwierdzeniem,że osoba pracująca na siebie nie "wagaruje w pracy" i nawet urlop skraca
Cytat:

Napisane przez szugarbejb
A jeszcze wracając do bogatych mężczyzn, to ja nie chcę bogatego, wolałabym takiego, który umie wszystko w domu zrobić (tzn. meble skręcać, pralkę podłączać itp.).
a po co ?
bogatego będzie stac na naprawę przez fachowca.
zresztą zawsze możesz zaprosić sexownego fachowca,uprawiac z nim sex i zapłacić za usługę z mężowskiej kasy

Cytat:
Wiesz, często jest "coś za coś". Uważam tylko, że bardzo często panie kierują się materializmem w doborze partnera. "Żony bogatych meżów". Sytuacja nieco na wyrost, ale na przykład nikt mi nie wmówi, że 25-latka pokochała 50-latka!
dobrze,że podałes przykład tak drastyczny,jednak mówiąc o materialiźmie kobiet powinieneś zawsze dodawac przyklad.
Cytat:
Prawdopodobnie w piątek będzie wesoło, więc wtedy napiszę co nieco o swoich przygodach. O ile nie przesadzę z alkoholem (plus do przygód, ale minus do pamięci).
cieszymy się bardzo,ze na naszych oczach rozkwita w tobie motyl, nie ćma

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2011-01-04 o 19:04
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 19:05   #147
szugarbejb
Zakorzenienie

Cytat:
czytanie ze zrozumieniem też jest twoją słabą stroną. Ja ciebie uważam raczej za hipokrytkę /spam
Jest mi naprawdę strasznie, strasznie smutno z tego powodu
Cytat:
Raczej mi to nie grozi, że mnie napadnie, bo za nic płacić nie zamierzam.
Może dasię to załatwić jakimś barterem ...

Dobra, koniec.

Cytat:
(...)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-04, 19:05   #148
Monte Christo
BAN stały

Cytat:
Jak na studenta to słabo z logiką. Więc grzecznie (wezmę sobie do serca uwagę Szugarbejb) - na kobiecym forum wyjeżdżasz z tekstami, że większość z nas (więc może ja też?) to materialistki, które lecą tylko na kasę. Że wolimy chama niż faceta z klasą (czyli pewno ty jesteś bez szans, nie? taki bidulek - biedny, ale z klasą..) , bo tylko kesz, bejbi, kesz. Więc napisz mi, której litery w słowie "obrażać" nie rozumiesz?
I tak się ciesz, że wzięłyśmy cię "lajtowo", ale zaczynasz przeginać, koleś.
I ty nie piszesz "prawdy", tylko swoje domysły poparte chyba jakimiś internetowymi wywodami na mniej rozgarniętych forach. Dlatego napisałam, żebyś wyszedł do ludzi, rozejrzał się, a nie wypisywał urojone kwestie n/t kobiet w ogóle i nazywał je "prawdą".
Prawda może różnić się od tego, co dla mnie jest prawdą. Nie pisałem, że mam klasę. Pisałem, że nie mam kasy. Do ludzi nie zaglądam, bo raczej i tak się mna nie interesują. Ale to temat o dzi..., przepraszam - o prostytutkach., a nie o mnie. Może wrócimy do tematu?
Stary 2011-01-04, 19:06   #149
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Czy to znaczy, że jeśli ja uważam, że ktoś tam jest ostatnim złamasem, to go nie obrażam, tak?
Czy administracja też tak uważa? Jeśli uwazam, że piszę prawdę to moge, naprawdę mogę napisać najgorszymi słowy co sądzę o niektórych użytkownikach? To nie będzie obraza, tak?
Bardzo proszę modów o odpowiedz, bo odpowiednie teksty już mi sie kształtują w umyśle

Stary 2011-01-04, 19:06   #150
Monte Christo
BAN stały

Cytat:
Może dasię to załatwić jakimś barterem ...

Dobra, koniec.
Moja oferta barteru w tej sprawie nie jest zbyt zachęcająca.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości