|
|
#1321 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
Cytat:
w naszym wagonie jeździ też owca, ta z gazety |
|
|
|
|
#1322 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaa czyli w tym zestawie jest tylko jeden kot? Kitty jak mniemam
No to lipa, bo moje dziecko chce mieć całą kocią familię ![]() A HK to stara japońska anime, co to weszła teraz na "salony" i jest wielki bum w Europie Mati bajkę zna, ma kilka odcinków na kompie, no i swoje ukochane książki z Rossmanna. Jestem więc na bierząco z imionami wszystkich kotów
Edytowane przez Cestia Czas edycji: 2011-01-04 o 20:01 |
|
|
|
#1323 |
|
Zakorzenienie
|
poulette gratuluję wymarzonej wagi
a jak ty masz wzrost bo ja od świąt też dziś się odważyłam wejść na wagę i ku mojemu niezadowoleniu zobaczyłam tyle samo co ty masz, czyli +2 moja wymarzona waga to conajmniej 55 co do klocków to u nas Karolek chętnie buduje z klocków lego On właściwie bawi się na przemian pół dnia klockami a drugie pół dnia to puzzle Z lego lubi budować różnego rodzaju autka,przyczepy i samoloty |
|
|
|
#1324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://img.bazarek.pl/149984/11483/8...08ffd1c83a.jpg + 2 maszynistów- koty- ale to same głowy z nasadką Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-01-04 o 20:07 |
|
|
|
|
#1325 |
|
Zakorzenienie
|
brawo Poulette
z tego co pamiętam Kristi to Poulette ma 176 lub 8 mam na dziś wolne ? pobolewa mnie gardł, więc to chyba dobry pomysł ![]() muszę tylko powiesić 2 prania, ale luz ![]() moi sąsiedzi (ci wyrodni rodzice) puścili młodszego (za 2 mies 3 lata) do przedszkola. chodzi zasmarkany i kaszlący i zaraża resztę a niania w domu w sumie odkąd znam to dziecko, to jest wiecznie kaszlące ![]() Jowisz mówisz, że pasują do lego? Edytowane przez wersta Czas edycji: 2011-01-04 o 20:13 |
|
|
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1327 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam czasu
od konca roku nie moge sie wygrzebac z zaległosći a jeszcze do tego wciąż pomiędzy domem a tesciami wiec juz mam dosc. to tak zeby sie przypomniec i ze zyjemy TZ z antybiotekiem na zatoki , ja sie lecze na własną rękę bo tylko kaszel a młoda juz nówka jutro mam 2 dni wolnego wiec moze nadrobię no to miłego wieczorku
|
#1328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() k laski:![]() : oklaski:![]() klaski : Jesteś dla mnie motywacją Mam nadzieję że mi się uda...![]() Choć napewno będzie to dłużej trwało i nie wystarczy nie jeść słodyczy...:/ ja jak już się odchudzam, to muszę jeść minimalnie by uzyskać wymarzony efekt... Zazdroszczę CI ![]() A możesz cyknąć fotkę... ciekawa jestem
|
|
|
|
|
#1329 |
|
Zakorzenienie
|
ja się łudzę,że schudnę ze 2kg jak założę aparat
|
|
|
|
#1330 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1331 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
dziś byliśmy u mojej ciotki na wsi Miki jak zwykle wniebowzięty, tak uwielbia moją najmłodszą ciotkę ciągle chce do niej jeździś dziś sie wściekł bo zajechaliśmy po moją mamę, a on w ryk że nie chce do baby tylko do Joanny miałam czas na leżakowanie na kanapie dzięki za podpowiedzi zdjęciowe juz mi koleżanka zapodała link allegrowy , komentarze klientów zadowalające vertis zwala mnie nieco z nóg przy takiej ilości , szkoda mi płacić prawie 300 zł za fotki, do domowych mało profesjonalnych albumów meblowy aż tak ostrego oka już nie ma ![]() więc cokolwiek tańszego mnie bardziej satysfakcjonuje a ja sie nie łudzę, bez intensywnych ćwiczeń i minimalnej ilości kalorii nie schudnę mimo długgggiego karmienia
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1332 |
|
Zakorzenienie
|
z tego co czytam to Wersta cierpi po kązdej niemal wizycie, czyli raz w miesiącu ?
![]() najbardziej mnie martwi to,że musli trzeba będzie ograniczyć a może i odstawić. bo ja lubię sobie małego badziewia do kefiru napakować (siemię, otręby, płatki i inne małe twarde) |
|
|
|
#1333 |
|
Zakorzenienie
|
he he
"Jowiszku masz coś między zębami " będziemy mówić ![]() chyba tylko jogurt Ci pozostanie na początku potem pewnie dojdziesz do jakiejś techniki szybkiego czyszczenia
|
|
|
|
#1334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja jestem pewna że gdzieś widziałam tego drugiego kota Wersta, pasują do Lego Duplo |
|
|
|
|
#1335 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1336 |
|
Zakorzenienie
|
o Cestusia
ratuj bo nie wiem co zaznaczyć przy wysyłaniu fotek do laboratorium http://allegro.pl/500szt-10x15-kodak...383576736.html jaki format mam zaznaczyć moje fotki juz obrobiłam do formatu 10x15 znaczy skadrowałam jak sobie chciałam to co teraz mam zaznaczyć ? jaki format ? pełny dopasowany czy 4x3 |
|
|
|
#1337 |
|
Zakorzenienie
|
Tzn. rozumiem, że mają format 10x15 ? Wtedy pełny
---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Program Ci powinien pokazać jak będą wyglądały fotki
|
|
|
|
#1338 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję Cestusiu i Jowiszku
u mojej potomkini pociągi od ponad roku nadal na czasie ten fajny Jowisz tylko jak boli to ciężko jeść, po 3-4 tygodniach jak już się przyzwyczaisz do nowego ustrojstwa będzie git. tylko nie daj sobie założyć na raz 2 łuków raz dół raz góra się zakłada, wiesz o tym?
|
|
|
|
#1340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1341 |
|
Zakorzenienie
|
Jak masz tylko zachowane proporcje 2:3 to nie powinni nic uciąć
![]() Swoją drogą ja mam zawsze problem żeby tak wykadrować zdjęcie z zachowaniem proporcji
|
|
|
|
#1342 |
|
Zakorzenienie
|
będzie ciężko.
mi orto od razu powiedziala, że jest humanitarna to jest duuuża zmiana w samopoczucie paszczowym ![]() edit: wczoraj przegryzłam czubek języka i dziś mi jakiś będzel wyrósł ![]() aa i spoko wszelkie oralne sprawy są bez zmian
Edytowane przez wersta Czas edycji: 2011-01-04 o 21:23 |
|
|
|
#1343 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1344 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1345 |
|
Zakorzenienie
|
no cóż, wc tego mam nadzieję,że dziewczyna w sekretariacie odwrotnie napisała
w kązdym bądź razie 17stego idę teraz.a 31. już się zbrzydulę ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- aaa. Wersta, Anisia - wysłałam wam maila. możecie potraktować jako spam Iga padła po 20. i nie wiem co z czasem robic, bo wieczór taaaaaaaaaaaaaaki długi. a w przedszkolu czekał na nią wczoraj prezent od mikołaja puzzle 30el, jakieś cukierki i kinder jajo. miłe zwłaszcza,że za te 2 godz. dziennie w grudniu naliczyli mi niecałe 30 zł Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-01-04 o 21:37 |
|
|
|
#1346 |
|
Zakorzenienie
|
o Miki też chrapie
jak bossssssko chyba codziennie trzeba gdzieś wybywać, żeby się zmachał na maksa, bez drzemki popołudniowej mam zastój w allegro ![]() małż sie dziś zapytał, "Kotku co taka cisza, nie masz już co opylic ? " jestem smutna bo faktycznie nic mi na razie do głowy nie przychodzi co mogłabym zbyć a potwierdzam druga ciąża , inna , tak sobie biegnie mimochodem gdyby nie te mdłości byloby zupełnie znośnie nie ma takiej podniety, jak za pierwszym razem, zakupów , podczytywania newsów, i innych rzeczy czas mija na zabawach z pierworodnym i na tym człowiek sią skupia
|
|
|
|
#1347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do all, to ja mam duzo rzeczy do sprzedania, po Borysie i swoich, ale zajme sie tym chyba dopiero jak mala sie urodzi i zobacze co jej sie przyda....nie mam jakos do tego checi |
|
|
|
|
#1348 |
|
Zakorzenienie
|
tak Veronko
niestety non stop jest mi niedobrze co dziwne , bardziej wieczorem niż przed południem rzadko mi sie zdarza że wieczór mam na luzie nigdzie nie chcę chodzić na wieczorne imprezowanie, bo mnie to tak drażni, że szok to już 15/16 tygodni za mną, kiedy mi sie polepszy już sama nie wiem ![]() na plus mam to , że już poranną kawę wypijam ze smakiem i chęcią |
|
|
|
#1349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak brzuszek, rosnie? przegladam wlasnie all... kur w... mnie bierze, bo jak ogladam zestawy ubran, to w 70% przewaga rozowych!! MA SA KRA! bede wszystko oddzielnie kupowac chyba heh... jedno co musze kupic, oprocz jakis tam ubranek, to lezaczek,. Borys nie wiele z niego korzystal, a mialam pozyczony, wiec nie mam na stanie.za to wozkow i fotelikow u nas pod dostatkiem po 3 z kazdego ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Ania, to moje wyniki Hormon tyreotropowy - TSH TSH (s) 4,07 uU/ml 0,27 - 4,2 Trójjodotyronina wolna - fT3 fT3 3,76 pmol/l 3,1 - 6,8 Tyroksyna wolna - fT4 fT4 8,99 pmol/l 12 - 22 Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2011-01-04 o 22:21 |
|
|
|
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
Veronko, to rozumiem, ze to pewne, ze bedzie tym razem dziewczynka?
![]() Jejuś, jak masz fajowo! Dzien dobry baby!
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.

No i od kiedy już słyszę o tym, że panienka chciałaby Mimmy - tego kota z żółtą kokardą 

Mati bajkę zna, ma kilka odcinków na kompie, no i swoje ukochane książki z Rossmanna. Jestem więc na bierząco z imionami wszystkich kotów

z tego co pamiętam Kristi to Poulette ma 176 lub 8
a niania w domu
od konca roku nie moge sie wygrzebac z zaległosći
TZ z antybiotekiem na zatoki , ja sie lecze na własną rękę bo tylko kaszel a młoda juz nówka 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
k laski:

gdyby nie te mdłości byloby zupełnie znośnie