Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecień 2011 - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-04, 19:04   #481
diatoma
Zadomowienie

Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecie

dzięki kobietki
udało mi się, zamówiłam kilka rzeczy u 1 sprzedawcy
po trochu co jakiś czas i mi się uzbiera, mam jeszcze całe 3 miesiące równiotko
zamówiłam na razie 4 pieluchy flanelowe, 10 tetrowych, cążki, nożyczki i coś trzecie-ale nie wiem co to;/ , aspirator do noska frida, 2 kaftaniki małe, i te ręczniczki 2 z kapturkiem- ktoś dziś wrzucił link na naszym forum i od tego mój zakup się zaczął-także dziękuję. razem z przesyłką 130 zł.ale kupić trzeba.
podglądam co jakiś czas swoje wyniki gluzkozy, ale jeszcze nie ma!!!dam znać jak juz się pojawią!!!!!

12. 09. 2015 Tosia

Edytowane przez diatoma
Czas edycji: 2011-01-04 o 19:05
diatoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 19:10   #482
iizabelaa
Zakorzenienie

Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecie

Cytat:
Napisane przez _Ciastko_ Pokaż wiadomość
U mnie jak narazie bez zmian oprócz rosnącego brzuszka Dziewczynka po kolejnych usg nie zmieniła się w chłopca a więc będzie Laurka .

wpisać Ci Laura na pierwszą stronę?
Stary 2011-01-04, 19:13   #483
Eirene1987
Zakorzenienie

montii właśnie przymierzyłam piżamkę i faktycznie chyba duże piersi to bym się bała że mi wypadną w sumie mozna to agrafką spiąć albo może jakiś guzik dorobić ale tak teraz z tżtem patrzyliśmy i jakbym miała duże piersi to by mi chyba wyszedł koszula ogólnie cudna dopasowana rozciągliwa (nawet jak przytyję jeszcze) jest fajny materiał

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 19:13   #484
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diatoma Pokaż wiadomość
dzięki kobietki
udało mi się, zamówiłam kilka rzeczy u 1 sprzedawcy
po trochu co jakiś czas i mi się uzbiera, mam jeszcze całe 3 miesiące równiotko
zamówiłam na razie 4 pieluchy flanelowe, 10 tetrowych, cążki, nożyczki i coś trzecie-ale nie wiem co to;/ , aspirator do noska frida, 2 kaftaniki małe, i te ręczniczki 2 z kapturkiem- ktoś dziś wrzucił link na naszym forum i od tego mój zakup się zaczął-także dziękuję. razem z przesyłką 130 zł.ale kupić trzeba.
podglądam co jakiś czas swoje wyniki gluzkozy, ale jeszcze nie ma!!!dam znać jak juz się pojawią!!!!!
to byłam ja
z jakim motywem kupiłaś ręczniczek?
Stary 2011-01-04, 19:18   #485
Montii
Zakorzenienie

Eirenne no własnie tego się obawiam, mimo iż piżamka fajna to zamówię jakąś z rozpinaniem na piersiach

izabelaa Ty idziesz idziesz do tego okulisty badać dno oka czy pomyliłam się?

[LEFT]

Edytowane przez Montii
Czas edycji: 2011-01-04 o 19:20
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 19:21   #486
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
izabelaa Ty idziesz idziesz do tego okulisty badań dno oka czy pomyliłam się?

no planowałam,
chociaż nie wiem czy to ma sens,
bo nigdy nikt mi nic poza wadą (nie za duża zresztą) nie wykrył
Stary 2011-01-04, 19:22   #487
_Ciastko_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
wpisać Ci Laura na pierwszą stronę?
Tak, bardzo proszę ...

Szczęśliwa mężatka 29.09.2007r

Wizażystka, kosmetyczka i stylistka rzęs Xtreme Lashes -
_Ciastko_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-04, 19:24   #488
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
no planowałam,
chociaż nie wiem czy to ma sens,
bo nigdy nikt mi nic poza wadą (nie za duża zresztą) nie wykrył

No ja też się ciagle zastanawiam, a jaką masz wadę?

[LEFT]
Stary 2011-01-04, 19:25   #489
mokra6
Zadomowienie

Cytat:
izabelaa Ty idziesz idziesz do tego okulisty badać dno oka czy pomyliłam się?
No i ja mialam iść Ale coś mi się schodzi. Planuję jutro jak się wyrobię, albo na bank w piątek. A czemu pytasz??

http://suwaczki.maluchy.pl/li-51052.png
mokra6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 19:29   #490
Montii
Zakorzenienie

mokra6 bo się zastanawiam czy to tylko kwestia badania dba oka czy stan siatkówki również, czy po prostu mam powiedzieć,że chodzi o poród i będą wiedzieć co badać. swoją drogą czuje,że wzrok mi się pogorszył...

[LEFT]
Stary 2011-01-04, 19:31   #491
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:
To ja w 25tc.
super brzusio

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
dziewczyny mam pewien problem tzn. od ok. 2 tyg. zauważyłam na bieliźnie coś jakby upławy...lekarz powiedział, że w środku jest czyściutko więc nie ma powodu do niepokoju...ale czy w też w ciąży tak macie, że musicie chodzić we wkładkach bo macie taką wydzielinę
ja chodzę od zawsze z wkładkami, tak jakoś mam, że sie lepiej czuję, ale też mam teraz spore upławy mimo ostatniej kuracji pimafucinem, za jakiś czas idę na posiew z szyjki, to się okaże co to
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-04, 19:32   #492
Mirabilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megi2015 Pokaż wiadomość

wydaje mi się że za wcześnie poszłaś - 50 min....ogólnie wynik nie za dobry. poszłabym wcześniej do lekarza bo nigdy nie wiadomo co i jak. i poprosiła o skierowanie na 75 gram i siedziała tam bite 2 godz. jak należy.
ja miałam od razu skierowanie na 75 g bo mój lekarz uważa że daje bardziej wiarygodny wynik.

Chyba pójdę jutro na te 75 g glukozy i w piątek do lekarza. Tylko właśnie dzwonił TŻ, że w aptece było tylko 80g glukozy.... qrde wszystko przeciwko mnie dziś może te 5 gram nie sprawi różnicy .... ehhhh

Mirabilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 19:35   #493
_Ciastko_
Rozeznanie

Mi ginekolog mówił że badanie dna oka wykonuje się najczęściej przy nadciśnieniu. Ale dla własnego dobra może każdy to zrobić. Ja też myślałam o tych badanich, mam wade -3 na oboje oczu, do tego astygmatyzm i przebyte zapalenie rogówki (co pozostawiło mi blizne na oku) ale lekarz powiedział że nie ma potrzeby.

19 stycznia ide na pierwsze zajęcia do szkoły rodzenia Dziwnie tak iść na zajęcia jak jużmam 1 dzieciątko ale wtedy miałam cc i nie byłam w szkole więc teraz skorzystam, szczególnie że zajęcia są bezpłatne a gdybym rodziła sn to wtedy wiadomo że do porodu rodzinnego mąż też musi ukonczyc taką szkołe

Stary 2011-01-04, 19:36   #494
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:
No ja też się ciagle zastanawiam, a jaką masz wadę?
Cytat:
mokra6 bo się zastanawiam czy to tylko kwestia badania dba oka czy stan siatkówki również, czy po prostu mam powiedzieć,że chodzi o poród i będą wiedzieć co badać. swoją drogą czuje,że wzrok mi się pogorszył...
aktualnie minus 3

też jestem ciekawa co bym miała powiedzieć,

ale ja mam znajomą która właśnie nie może dźwigać i na pewno nie będzie mogła rodzić sn,
i ona jakoś się specjalnie nigdy nie badała,
jej okulistka to stwierdziła jak ona poszła po prostu zbadać sobie jaką ma wadę wzroku,

a mi nikt nigdy przy żadnym badaniu nie zasugerował tego
Stary 2011-01-04, 19:36   #495
Montii
Zakorzenienie

no właśnie ja też mam -3 i astygmatyzm, ale nie wiem chyba jaki jest stan mojej siatkówki... no nie wiem

[LEFT]
Stary 2011-01-04, 19:48   #496
Tity
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
dziewczyny mam pewien problem tzn. od ok. 2 tyg. zauważyłam na bieliźnie coś jakby upławy...lekarz powiedział, że w środku jest czyściutko więc nie ma powodu do niepokoju...ale czy w też w ciąży tak macie, że musicie chodzić we wkładkach bo macie taką wydzielinę
Ja też przeciekam ciągle. Jak wychodzę z łazienki to mam wrażenie, że nie dosiusiałam do końca...denerwujące to jest, także też muszę we wkładce chodzić.Ale mam już tak od kliku ładnych tygodni.

Cytat:
To ja w 25tc.
Śliczna mamusia
Cytat:
z nowości to dzisiaj doznałam szoku, leżę a mój synuś wystawił na maksa stópkę,aż dalo się ją dotknąć, złapać wzruszyłam się strasznie
Ojjj zazdroszczę, mój tak bardzo się nie wypycha jeszcze, tzn jak leżę na boku to czukę jak stuka kończynkami, ale nie jestm tak dokładnie w stanie stwierdzić co to

Cytat:

jestem ciekawa tej koszuli,
daj linka,
i może zdjęcie na żywo
http://allegro.pl/alles-mama-sweet-k...380975736.html
Tylko akurat nie ten sprzedawca, nie pamiętam u kogo kupowałam

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
eirene - a jednak, moja szwagierka, jadąc do porodu nie miała nic..kompletnie nic....... ona na porodówke, a mamusia do sklepu
przez 9 m-cy biedna nie zdążyła nic kupić....(twierdzi, że poród ją zaskoczył, fakt urodziła przed terminem 4 tygodnie, ale ludzie jak może zaskoczyć, chyba wiadomo, że dziecko kiedyś się urodzi... )
A ja 2 miesiące przed martwię się, że nie zdążę wszystkiego kupić...

Cytat:
Napisane przez Olusiaa_ Pokaż wiadomość

Ja nawet po wodzie mam zgagę dzidziuś chyba napiera na żołądek .
Ja to samo, zgaga po wszystkim....

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość
Co po podgrzewaczy to co myslicie o czyms takim http://allegro.pl/babyono-podgrzewac...387063173.html jeszcze inny gdzies mialam, ale generalnie chodzi mi o te funkcje typu termostat czyli ustawiam temp i mam, pasuja wszystkie butelki, opcja jezu zapomnialam slowa no chodzi o nie dezynfekcje tylko to drugie , ze tam czysci butelke. Troche to kosztuje i nie wiem wlasie czy jest sens.
Ja kupiłam za 60 zł podgrzewacz Snow Bear i podobno do wszystkich butelek i słoiczkó pasuje, jest szerszy o 2 cm niż Avent. I ma funkcję sterylizacji.

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 19:48   #497
_Ciastko_
Rozeznanie

A powiedzcie mi, nosicie okulary czy szkła?? Ja noszę szkła a podobno kiedy się rodzi nie można mieć ani okularow ani szkiel a szczerze to sobie tego nie wyobrazam bo praktycznie nic nie będę widziała i nawet do ubikacji bym nie trafiła . Okularów wogóle nie mam (nawet tak na wszelki wypadek) bo moja praca mi na to nie pozwala a na sam poród bezsensu kupować okulary za 300zł . Czy Wam lekarz coś o tym mówił?? Ja jeszcze ze swoim nie rozmawiałam.

Stary 2011-01-04, 19:55   #498
niutka1
Wtajemniczenie

Cytat:
aktualnie minus 3

też jestem ciekawa co bym miała powiedzieć,

ale ja mam znajomą która właśnie nie może dźwigać i na pewno nie będzie mogła rodzić sn,
i ona jakoś się specjalnie nigdy nie badała,
jej okulistka to stwierdziła jak ona poszła po prostu zbadać sobie jaką ma wadę wzroku,

a mi nikt nigdy przy żadnym badaniu nie zasugerował tego

no a do obowiązkowych badan pracowniczych nikt ci nie badał?
ja jak mam badania z medycyny pracy, to mi zawsze badaja tez kompleksowo oczy, badanie dna oka i takie tam... to wtedy takie rzeczy powinny wyjść

co do szkieł kontaktowych, to wiem, ze szpitale raczej nie pozwalają, natomiast okulary to chyba raczej mozna, pewnie tylko do samego parcia trzeba zdjąć
31.12.2014 : 54cm podcinane wiele razy, CEL: 69cm..
zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm.
niutka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 19:59   #499
mokra6
Zadomowienie

Cytat:
Ja to nie mam wady,tylko oko po urazie. Jak pójde do okulisty to potem zdam relację co i jak.

http://suwaczki.maluchy.pl/li-51052.png
mokra6 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-04, 20:04   #500
Montii
Zakorzenienie

ja tam w soczewkach mam zamiar rodzić :-P chyba że będa mi jakoś przeszkadzać w co wątpie
okularów nie mam i nie będę kupować

[LEFT]
Stary 2011-01-04, 20:07   #501
diatoma
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mirabilka Pokaż wiadomość
Chyba pójdę jutro na te 75 g glukozy i w piątek do lekarza. Tylko właśnie dzwonił TŻ, że w aptece było tylko 80g glukozy.... qrde wszystko przeciwko mnie dziś może te 5 gram nie sprawi różnicy .... ehhhh
słonko nic przeciwko Tobie, 5g glukozy to jest płaska łyżeczka od cukru, i wystarczy tylko taką ilość ująć z opakowania i masz 75

a ja mam wyniki swojej krzywej cukrowej, chyba nie jest źle, na czczo jak zwykle mam niski 55mg, po I godzinie 155mg, a po 2 godzinach 119mg. tylko że powinno to być jakieś 10 minut później pobrane więc ten ostatni wynik byłby jeszcze niższy
Izabella dzięki ja zamówiłam niebieski zestawik, bo ten zielony był mało dla mnie ciekawy

12. 09. 2015 Tosia

Edytowane przez diatoma
Czas edycji: 2011-01-04 o 20:15
diatoma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 20:14   #502
iizabelaa
Zakorzenienie

Tity bardzo fajna, tylko dla mnie trochę za droga jak na jeden raz,
bo nie sypiam w koszulach

chyba kupię coś takiego
http://allegro.pl/dyskretna-koszula-...376130920.html

Cytat:
Napisane przez niutka1 Pokaż wiadomość
no a do obowiązkowych badan pracowniczych nikt ci nie badał?
ja jak mam badania z medycyny pracy, to mi zawsze badaja tez kompleksowo oczy, badanie dna oka i takie tam... to wtedy takie rzeczy powinny wyjść
chodzi mi o to, że przy żadnych badaniach okulistycznych nikt mi nie powiedział, że coś jest nie tak z moimi oczami
czyli wnioskuję, że pewnie jest wszystko ok, ale nigdy nie przywiązywałam do tego uwagi

a tak swoja drogą to w firmie w której obecnie pracuję nie robią badań okulistycznych
za to w poprzedniej były zawsze takie porządne

Cytat:
A powiedzcie mi, nosicie okulary czy szkła?? Ja noszę szkła a podobno kiedy się rodzi nie można mieć ani okularow ani szkiel a szczerze to sobie tego nie wyobrazam bo praktycznie nic nie będę widziała i nawet do ubikacji bym nie trafiła . Okularów wogóle nie mam (nawet tak na wszelki wypadek) bo moja praca mi na to nie pozwala a na sam poród bezsensu kupować okulary za 300zł . Czy Wam lekarz coś o tym mówił?? Ja jeszcze ze swoim nie rozmawiałam.
ja noszę soczewki,
okulary mam ale dużo słabsze
bo nowy dawno nie kupowałam, ale od biedy mogą być

jednak ja mam zamiar zrobić wszystko żeby mieć soczewki na oczach,
na SR za tydzień zapytam się jak się zapatrują na to,

z tego co wiem jedyne co się może zdarzyć to, że soczewka pęknie podczas parcia

Edytowane przez iizabelaa
Czas edycji: 2011-01-04 o 20:22
iizabelaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 20:16   #503
Montii
Zakorzenienie

Też słyszałam,że może ewentualnie pęknąć przy wysiłku

[LEFT]
Stary 2011-01-04, 20:23   #504
niutka1
Wtajemniczenie

może to zalezy tez od rodzaju soczewki, bo ja nie noszę, ale z tego co mi wiadomo to sa miękkie z tworzywa sztucznego i twarde, a moja znajoma to ma w ogóle jakies nietypowe szklane chyba robione na zamówienie, które kosztuja kupe kasy za parę i pewnie te miekkie mozna miec, bo to niczym nie grozi, a te twarde to w razie czego mogłyby uszkodzic oko pewnie
31.12.2014 : 54cm podcinane wiele razy, CEL: 69cm..
zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm.
niutka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 20:27   #505
Ewelqa1985
Zadomowienie

dziekuje za kciuki wyobrazcie sobie ze mala wazy 2185g i wedlug pana doktora jest wagowo na 33 tydz a ja 31tc zaczynam dopiero w pt mala kluska a ja sie przestraszylam jak okazalo sie ze przytylam 2,5 kg a tu dzidzia tak urosla aaa i sluchalismy serducha niestety nie mam drugiego wyniku z oksyctocynazy wiec nie wiem czy na 100% jest ok z lozyskiem mam dzwonic z wynikiem do lekarza i ewentualnie brac duphaston i standardowo dostalam globulki tym razem gyno-pevaryl 50

iza super ze wrocilas

Mirabilka powinno b yc dokladnie 75 g nie wiecej wiec lepiej odsyp lyzeczke tak jak ktoras z dziewczyn tu pisala wczesniej
Ewelqa1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 20:29   #506
_Ciastko_
Rozeznanie

Ja noszę takie night&day i zmieniam raz na miesiąc więc nie muszę sie obawiac samego dyskomfortu długim noszeniem. Czytałam teraz w internecie że ogólnie można mieć soczewki w czasie porodu ale pewnie co szpital to inne zalecenia. Też zapytam się w szkole jak to bedzie w moim szpitalu.
Mała szaleje aż nie daje mi pisać na laptopie

Stary 2011-01-04, 20:30   #507
Montii
Zakorzenienie

ewelqa wow jaka waga!

[LEFT]
Stary 2011-01-04, 20:30   #508
monikal
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez megi2015 Pokaż wiadomość
a ja byłam wczoraj z mężaem u znajomych, którym na początku lutego ma się urodzić dziewczynka. koleżanka ma już taki duuuużżżżżyyyy brzuszek. ale wygląda słodko. oczywiście wszystko na dzidziusia już czeka wyprawka skompletowana.

a dziś zamówiłam buteleczki z programu payback. z Aventu jednak na coś się te punkty przydały haha
też zamówiłam zestaw butelek z aventu z payback i zapakowałam pod choinkę jako prezent dla nienarodzonej jeszcze

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Tity, ładny brzuszek

Ja się wreszcie też cyknęłam, to mój brzucholek w połowie 27 tc Rany, poprzednio taki miałam jakoś przed porodem
Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
jest nas dwóch ja i mój brzuch

Gosia piekny brzusio
Cytat:
Napisane przez niutka1 Pokaż wiadomość
a to mój, sorki, ale akurat byłam w takiej rozciagniętej piżamie
piękne brzusie macie tak dobrze wyglądają

Cytat:
Napisane przez ada32 Pokaż wiadomość
witam! wiem trochę późno decyduję się na przyłączenie do Was ale po pierwsze robię to pierwszy raz ( chodzi ogólnie o forum ) a po drugie jestem w ciąży z terminem na kwiecień. Chciałabym dotrwać do godziny zerowej razem z Wami dziewczyny jeśli pozwolicie... może trochę opowiem o sobie żeby było nam łatwiej się poznać... Mam już 13 letniego syna, mam 32 lata i jestem w 25 tygodniu ciąży...upragnionej i wyczekanej po wielu stratach... ale się udało i mam nadzieję że będzie dobrze do końca... wiem też że będzie to drugi chłopczyk
zapraszamy

Cytat:
Dziewczyny,

zgadnijcie kto wrócił i będzie was zamęczał codziennymi postami : jupi::j upi:

Wszystkim, które za mną czekały i ujęły się bardzo dziękuje
Wzruszyłam mnie wasza postawa
a mi na powrocie zależał tylko przez WAS

Niutka1 dla Ciebie specjalne uściski i buziaki
super że jesteś, bo to nie było sprawiedliwe

Cytat:
To ja w 25tc.
Ciastko milusio wyglądasz i dobrze Ci ciąza służy

to teraz od siebie... skapitulowałam i odpuściłam sobie na razie cześć 4 , będę ją powoli doczytywać, bo by mnie poród zastał zanim bym was dogoniła. Tak to cały dzień mi zeszło dogonienie tych 7 stron teraźniejszego wątku....

co do okulisty to mam -4 ale nie liczę, na zaświadczenie bo dno oka było zawsze oki pójdę sprawdzić tylko bo faktycznie gorszą jakość obrazu mam teraz.
co do mnie to jeszcze czeka mnie konsultacja u alergologa pulmonologa i oni zdecydują o tym jaki poród będę mieć- ze względu na pogorszenie stanu astmy... rozmawiałam ostatnio z ginem, który bardzo jest przeciwny cc ale w moim przypadku nie będzie się spierał, bo mówi, ze ataki w trakcie porodu są bardzo neibezpieczne dla obu stron.

Podnoszę głowę i widzę już wózek... kupiliśmy na alle 1 bodajże 2 zapłaciliśmy a 3 gość wysłał!!!, i dziś rano niemalże o 8 trzy pudła bardzo grzeczny pan wniósł mi do domku. jestem pod wrażeniem szybkości sprawności i w ogóle wózka - zdecydowaliśmy się na xlandera z fotelikiem maxi cosi kolor energy i tango red i normalnie wygląda lepiej niż w salonie, malina

łóżeczko też już zakupiliśmy na alle, jeszcze nie przyszło, pomimo braku miejsca wzięliśmy takie 140x70 z możliwością przerobienia na tapczanik dla starszego dziecka. czy myślicie że pościel 100x135 będzie odpowiednia do tego łóżeczka? no i materacyk... czy tek kokos?, bo mam w tapczanie na którym śpię i nie jestem zadowolona, do rodziców kupiliśmy taki sam tapczan jak mamy tylko bez kokosu i o niebo lepiej się śpi - a miał niby chronić przed sprężynami a to chyba tylko chwyt marketingowy, bo nie działa, więc idąc tym tropem kokos dla dzieciaczka? ma sens? jak myślicie?

Nic poza paroma ciuszkami, butelkami i wózkiem nie mam, nawet piżam, wszystko przez te choróbska... na mnie czosnek w ogóle nie działa, ani żadne soczki tudzież syropki na kaszel , jak mnie łapie to w ciągu jednego dnia, góra 2, ostatnio było rano zapalenie oskrzeli na IP a wieczorem już zapalenie płuc w szpitalu....

co tu jeszcze od środy będziemy chodzić na szkołę rodzenia zobaczymy jak będzie o obym zdążyła w końcu już 28 tc i parę dni.... a dodam jeszcze że w pasku mam już 99 cm i Mała czasem daje koncert chyba na perkusji tylko dzwięki ała wychodzą z mojej buzi

Edytowane przez monikal
Czas edycji: 2011-01-04 o 20:33
monikal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 20:50   #509
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez monikal Pokaż wiadomość
Podnoszę głowę i widzę już wózek... kupiliśmy na alle 1 bodajże 2 zapłaciliśmy a 3 gość wysłał!!!, i dziś rano niemalże o 8 trzy pudła bardzo grzeczny pan wniósł mi do domku. jestem pod wrażeniem szybkości sprawności i w ogóle wózka - zdecydowaliśmy się na xlandera z fotelikiem maxi cosi kolor energy i tango red i normalnie wygląda lepiej niż w salonie, malina

to ja poprosze link do tego sprzedawcy, bo też mam zamiar kupić xlandera z maxicosi
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 20:55   #510
Montii
Zakorzenienie

A ja.. zamówiłam dwa żele poporodowe z Musteli
trochę za szybko, jeszcze 8 tygodni przede mną, ale co tam, niech sobie czekają

i lampkę nocną żabę do pokoju Fabianka
delikatnym światełkiem świeci

[LEFT]
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości