|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia L - Heaven is here!
Ale z wakacji, świat czy sylwestra
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2072 |
|
Zakorzenienie
|
ale miałam właśnie chryje przez telefon z naleśnikiem, ojojojoj czuję rychły koniec miłości
|
#2073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn zbadac
|
|
#2075 |
|
Zakorzenienie
|
ulalaaa
![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------
|
#2076 |
|
Zakorzenienie
|
Blooom w ogóle właśnie zauważyłam jaki Ty masz zaczepisty avek
|
|
|
|
#2077 |
|
Konto usunięte
|
69
|
|
|
|
#2078 |
|
Zakorzenienie
|
Spooooko widzę, że siedze sama
---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;24169360]69 [/QUOTE]Oooooooo flaszki przyszły ![]() |
|
|
|
#2079 |
|
Zakorzenienie
|
Bloo zawsze jakieś smaczki podrzuca
![]() Kamuha skończyło się to bo nic nie widzę
|
#2080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2081 |
|
Zakorzenienie
|
dziękówka
u , ó ? [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;24169360]69 [/QUOTE]
|
#2082 |
|
Zakorzenienie
|
dobra bujam się spać
|
#2083 | ||
|
Zakorzenienie
|
A dawaj Waćpanna wszystkie po kolei.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kama, Ja Cię Siedzę na TZta netbooku i mam na nim niezłą posuchę Michaelową. Ale przynajmniej przyzwyczaiłam się do tego śmiesznie małego ekraniku i nawet zaczynam go lubić. Z początku śmiałam się, że to taka zabawka, ale jak przychodzi legnąć z lapsem w łóżku bądź nosić sprzęcik ze sobą, to kompaktowe wymiary i lekkość biją na łeb, na szyję moje 15 cali. ![]() Btw. Vision w akcji, obecnie Thriller na ekranie. ![]() Przed chwilą było Beat It i obawiam się, że zapragnęłam takiej koszulki, jak MJ ma na początku klipu- tej z klawiaturą od pianinka. I nawet ją znalazłam: http://www.80stees.com/products/Jr-B...on-T-shirt.asp Oho, trupy zaczynają wychodzić z krypt, zaraz będzie taniec, więc oddam się kontemplacji.
|
||
|
|
|
#2084 |
|
Zakorzenienie
|
Był taniec.
![]() ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- I były żółte oczka MJa. I "What's the problem? C'mon, I'll take you home".
|
|
|
|
#2085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W nagrodę dam Ci kilka fotek ![]() ![]() 548.jpg759.jpg267.jpg |
|
|
|
|
#2086 |
|
Zakorzenienie
|
O, i mamy pełną wersję "Bad".
![]() ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:52 ---------- I'm afraid I'm wet.
|
|
|
|
#2087 |
|
Zakorzenienie
|
o, od 1 stycznia mam rocznikowo 18 lat . łaaaa
czad no nie? ![]() ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- ok . spadam na serial i w kimono. jutro do szkołyy ;/ ale najpierw dygam do apteki po coś na te włosy bo nie chcę być łysym bloomem ![]() dobranoc kochane
|
#2088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
love się tak szybko nie kończy...
|
|
|
|
|
#2090 |
|
Zakorzenienie
|
Zrymowało mi się, hee! hee!
![]() ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- The Way You Make Me Feel się właśnie też skończyło. ![]() ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- Wiedziałam, że tak będzie- zamiast prasować oglądam. |
|
|
|
#2091 |
|
Zakorzenienie
|
ale mam zakwasy...
wszędzie...
|
|
|
|
#2092 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry!
Ale wodzicie na pokuszenie tym Vision
Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is Edytowane przez Anisia25 Czas edycji: 2011-01-05 o 08:21 |
|
|
|
#2093 |
|
Zakorzenienie
|
Bry baby moje
nie robcie smaka na VISION
|
#2094 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
a ja znow w nocy przeglad muzycznych i an to samo trafilam co po 19 i teraz akurat od Strangera widzialam i to juz po 3 , ale jak spac jak Majkus spiewa a w ogole juz cos tam pisza, choc jak zwykle to samo ![]() http://muzyka.onet.pl/0,2244478,newsy.html
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#2095 |
|
Zakorzenienie
|
hej Groszku
tak, czytalam to z rana i widze ze to neverending story
|
#2096 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj kolejna płyta- zaczniemy od "Black Or White".
Nie ma, jak od ranu aplikować swoim oczom taką ucztę. ![]() Chorowanie ma swoje plusy. ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Ostatnio TZ mnie zapytał, czy śledzę ten proces i jakie mam na ten temat zdanie. Był zdumiony, jak Mu powiedziałam, że tak naprawdę to chyba guzik mnie to obchodzi. "To jak? Nie chcesz, by wsadzili winnego do więzienia?"- zapytał. Odpowiedziałam Mu, że chciałabym, by winni ponieśli karę, ale to, co się stało, jest zbitkiem działań wielu ludzi- i nie ma szans wsadzić za kratki ich wszystkich. Murray, owszem, prawdopodobnie zostawił MJa bez pomocy w krytycznym momencie. Ale to nie on zaprowadził Michaela w tą ciemną uliczkę bez odwrotu. Zresztą- proces Murraya to jakaś farsa i nie mam siły brać w tym udziału ani się nakręcać. Nie wróci to życia MJowi. ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Ej, niepotrzebnie smucę z rana. ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Anisia, ociągasz się z kawą! ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- |
|
|
|
#2097 |
|
Zakorzenienie
|
Alooooooha
![]() Które dupsko chce porannego cmoka?
|
#2098 |
|
Zakorzenienie
|
moje
bry ![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- właśnie mówili, że uniewinnili w USA kolesia, który od 1980 roku siedział za rzekomy gwałt, którego w rzeczywistości nie popełnił, a zbadali to teraz za pomocą DNA... z***ali człowiekowi życie...
|
|
|
|
#2099 |
|
Zakorzenienie
|
w
|
#2100 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:44.

Ale przynajmniej przyzwyczaiłam się do tego śmiesznie małego ekraniku i nawet zaczynam go lubić. Z początku śmiałam się, że to taka zabawka, ale jak przychodzi legnąć z lapsem w łóżku bądź nosić sprzęcik ze sobą, to kompaktowe wymiary i lekkość biją na łeb, na szyję moje 15 cali.

wszędzie... 
właśnie mówili, że uniewinnili w USA kolesia, który od 1980 roku siedział za rzekomy gwałt, którego w rzeczywistości nie popełnił, a zbadali to teraz za pomocą DNA...