|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2791 |
Raczkowanie
|
Dot.: Bransoletki które mówią o Tobie (charms, pandora, lilou, trollbeads) cz.3
Czy można wklejać swoje zdjecia z fotosika?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2792 |
Zakorzenienie
|
pewnie, mozna wklejac formie dowolnej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2793 |
Raczkowanie
|
Dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2794 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na imię mam Julita i dla niektórych SABOtażystek i zaTROLLowanych mogłabym być pewnie mamą,bo mam 34 lata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moja przygoda z charmsami zaczęła się na wiosnę zeszłego roku,jednak pierwszy charms zakupiłam dopiero w lipcu.Właśnie...muszę sobie przypomnieć skąd przyszła pierwsza myśl w ogóle ![]() Większość kupuję sama,na szczęście,bo jak wszystkie wiemy spontaniczny(znaczy nie kierowany przez nas) prezent bywa często nietrafiony jak nie wzorem,to tematem ![]() ![]() Zbieram je oczywiście dlatego ,że je KOCHAM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No to by było na tyle ![]() ![]()
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 ![]() __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! Edytowane przez aliena7 Czas edycji: 2011-01-05 o 08:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2795 | |
PIP.
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2796 |
Zakorzenienie
|
aliena7 ja myślałam że Ty młodsza dużo jesteś
![]() ![]() Miałam wczoraj odwiedziny mojego kuzyna z Anglii i dziś bransoletka Angielska ![]() 1 Big Ben 2 Budka telefoniczna 3 Korona 4 Parasolka 5 Czajnik do herbaty |
![]() ![]() |
![]() |
#2797 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
niestety pierścionków nie ma ![]() może uda mi się dzisiaj podjechać do salonu Pandory i poprzymierzać pierścionki - muszę kuć żelazo póki gorące skoro TZ chce mi kupić ![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- aliena7 no nie przesadzaj 34 lata to piękny wiek ![]() ![]() babcią się nie czuję, a czasem to mam wrażenie, że nastolatka ze mnie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2798 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2799 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziesiaj mam bardzo kreatywny dzień,nie dość że mam pomysł na trolle,to jeszcze wymyśliłam nowe charmsy,czyli zainspirowana "wspomnieniami licealistki" wymyśliłam własne: "szalona 16" ![]()
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 ![]() __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2800 |
PIP.
|
a ja myslalam, ze w gronie charmsomaniaczek bede jedna z najstarszych
![]() ale zgadza sie - kazdy ma tyle lat na ile sie czuje, moja sis ma 20, a ja czesto mam wrazenie, ze czuje sie mlodziej niz ona ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2801 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() aaa...dodam jeszcze że zazdroszczę trojaczków ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- a ja na to,jak na lato ![]() ![]()
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 ![]() __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! Edytowane przez aliena7 Czas edycji: 2011-01-05 o 09:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2802 |
PIP.
|
mam pytanko
![]() ![]() ![]() czy od listopada, kiedy zmieniany byl post po raz ostatni ![]() ![]() i czy macie moze porownanie bransoletek apartu i trollowych? ![]() obecnie jestem nablizsza kupienia trollowej + 2 koraliki gratis, mam 1 z pandory i to by byl poczatek ![]() ale nic sie nie pali, spokojnie mam czas, wiec chce rozwazyc wszelkie opcje ![]()
Edytowane przez ilios Czas edycji: 2011-01-05 o 09:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2803 | |
Zakorzenienie
|
o też lubię Terrego
![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2804 |
Rozeznanie
|
ilios, nic sie nie zmieniło
![]() To ja pisałam ten post i czekam na ewentualne informacje od dziewczyn. Jeżeli chodzi o splot bransoletek z Apart to jest on chyba taki sam jak Pandory wiec myślę że i rozciągania można się spodziewać ale w tej kwestii musiałaby wypowiedzieć się jakaś właścicielka bransoletki. Trollowe Murano na Apart pasuje na 100% bo sprawdzałam osobiście ![]()
#2805 |
Zadomowienie
|
o cholera!
![]() ![]()
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 ![]() __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! Edytowane przez aliena7 Czas edycji: 2011-01-05 o 09:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2806 |
PIP.
|
ja bym chciala charmsa z kapeluszem magowym
![]() ![]() ![]() ktorys z tych, ale chyba pierwszy ![]() ![]() [2 pierwsze z yes po 59, trzeci apart 49] zolw1-yes.jpgzolw2-yes.jpgzolw3-apart.jpg a do nastolatkowej pasowaloby jeszcze to nasto.jpg [z apartu]
![]() |
#2807 | |
PIP.
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2808 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, nie ma sensu licytowanie się wiekiem, bo i tak wszytkie niestety przebijam :-(
A tak przy okazji podaję namiar na stronę z tańszymi bransoletkami Pandory - niestety to sklep zagraniczny, ale może się niektórym przyda. Mają też beadsy SimStars oraz murano Alengio http://www.trendy-jewels.de/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2809 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2810 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 ![]() __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2811 |
Rozeznanie
|
to prawda, 20% rabat we Wrocławiu stał się konkurencja dla tej strony... ale np bransoletki za 50 ojro chyba nie pobije. No i oni mają stałe te ceny, a w Beatrixie nie wiadomo do kiedy
|
![]() ![]() |
![]() |
#2812 | |
PIP.
|
troll odpisal na facebooku
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2813 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Och, ja najszybciej to dopiero luty-marzec bede mogla myslec o nowych trollowych zakupach. Teraz jestem maksymalnie splukana. Jaki zal ... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2814 |
Rozeznanie
|
No przecież napisałam, że mają tańsze bransoletki, a nie koraliki. I chodzi mi o bransoletki skórzane. Będzie to głownie interesujące dla tych, którzy mają kogoś w Niemczech - moja przyjaciółka już się u nich obłowiła zamawiając szarą skórkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2815 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale Pandora ma chyba w całym eurolandzie po 50 euro bransoletki, więc jak ktoś siedzi tam, to może kupić w sklepie stacjonarnym. Ale jak beatrix skasuje rabat (oby nie), to będziemy się ślinić na tę stronę Edytowane przez domcia81 Czas edycji: 2011-01-05 o 10:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2816 |
Zakorzenienie
|
Oj fajnie by było jakby promocja na koraliki była taka jak w Warszawie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2817 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() no i ja też oprócz architektury zajmuję się grafiką komputerową (w trakcie studiów na PJWSTK w wawie) Cytat:
ciekawe ciekawe co to będzie.... Cytat:
![]() ![]() a z newsów moich: TŻ wysłałam do jubilera co by zareklamował zawieszkę A&B, bo mi kryształki takie maciupie wypadły i żeby zespawali spsutą bransoletkę, w której odpadło zapięcie (dobrze, że w domu) ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2818 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Na razie Pandora (chodzi o bransoletki) w niemieckich sklepach stacjonarnych jest droższa - wychodzi po tyle co u nas, dlatego moja przyjaciółka tak się u cieszyła, bo dzieki temu kupiła kolejną, trzecią już bransoletkę, ale tym razem taniej. Z promocji Beatrixu bardzo się cieszę - oby była jak najdłużej, bo mam w planie zakup następych skórek, no i koralików ![]() Na razie Trolle do mnie nie przemawiają, charmsy takze niekoniecznie, a jeśli już to mam zamiar nosić je na specjalnej sznurkowej bransoletce w stylu Lilou - tak noszę charmsa-serduszko z Yes. Na ręce w zestawieniu z drugą bransoletką Lilou z dziewczynką wygląda to super. Mam jeszcze chrapkę na srebrną arabeskę z kwiatkami Lilou (jest cudna, bardzo delikatna i pięknie wygląda na ręce - kupowałam ją dla siostry) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2819 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() powiedz powiedz ![]()
![]() |
#2820 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ktoś pisał o pierscionku Pandory - moja mama dostała pod choinkę pierscionek wlasnie z zielonym ametystem. Jest piekny a ona w nim jest zakochana. Juz wiem, co kupimy jej na imieniny - kolejny ring. Te produkty sa chyba rodowane z pandory, bo naprawde slicznie blyszcza i nie czernieja tak szybko jak reszta srebra. Ja w ogole leże w łożku, dziś zwolniłam sie z pracy bo jestem chora, to chociaz mogę nadrobic zaległości na forum...
Edytowane przez Tinka* Czas edycji: 2011-01-05 o 10:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.