|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#751 |
Magda ;)
|
Dot.: Włosy rozjaśniamy i o życiu gadamy -część V
ja chcę na keratynę,bo babka na fryzjerstwie powiedziala nam,ze na ringi sie nie poleca dla blondynek,bo wiadomo czesto robi sie odrosty, a ringów nie mozna farbowac,bo wtedy zachodzi jakas reakcja z metalami czy cos
![]() ![]() ja to zazwyczaj tak na 3-4 miesiace... wczesniej zamawialam z 4 great hair i w sumie nie bylo duzej roznicy miedzy tymi drogimi,a takimi za 1,25 ![]() nawet ta babka nam mowila,ze drozsze wcale nie znaczy lepsze... tak mysle,ze zrobie fotke na dworze w swietle dziennym i wysle jej to mi dopasuje?? Tylko teraz mi sie zrobilo cos w stylu pasemek,nie mam jednego koloru na glowie. I myslalam,zeby wziasc z tych drugich 613 i 24,bo wydaje mi sie,ze te clipy ktore mam to 613 i sa za jasne. a Ty masz jakies swoje zdjecie w clipach? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#752 |
Zakorzenienie
|
SNOWWHITE
CO oznacza "poziom 5" jestem totalnie w tym łysa,a wy jeszcze szyfrujecie;d |
![]() ![]() |
![]() |
#753 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A mój płaszczyk też ma w wypełnieniu sam puch i pierze ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Novelove tzn że naturalki ma brązowe ![]()
Edytowane przez snowhitee Czas edycji: 2011-01-04 o 21:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#754 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() A tak z tymi pociągami ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#755 |
Zakorzenienie
|
szukam,szukam i znaleźć nie mogę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#757 |
Zakorzenienie
|
z tymi kłakami tyle komplikacji,że masakra. Już zaczynam tracić nadzieję,że dojdę do tego cholernego blondu!
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#758 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#759 |
Magda ;)
|
Ja mialabym do Warszawy z 8 godzin drogi pociagiem + opoznienia
![]() Pamietam jak moja mama jezdzila do Warszawy do Sadu,bo mamy tam jakas ziemie w spadku po dziadku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#760 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#761 |
Zakorzenienie
|
Okej,znalazłam zdjęcie bunny.
Ona miała jakoś specjalne rozjaśniane te odrosty,czy po prostuu ta farba starczyła? Czyli mam rozumieć,że wyjdzie mi taki jaśniutki jak na opakowaniu C12? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#762 |
Magda ;)
|
Jutro zrobie fotke i wysle do jednego i drugiego Sprzedawcy,moze cos madrego doradza
![]() ja uciekam dziewczyny uczyć sie na kolokwium z Angielskiego ![]() normalnie nie mam na to mocy, odkladam to i odkladam,ale w koncu trzeba nad tym usiasc ![]() ![]() kolorowych snów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#763 | |
Zakorzenienie
|
Właśnie, tez to słyszalam
![]() masakra A gdzie takie kurteczki widziałas? Mi tez się taka marzy, ale zawsze są długie i niedopasowane. Cytat:
Teraz kolokwia-rozumiem, ja mam chyba 10 albo i więcej do końca semsetru czyli 4 tygodnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#764 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ale mam nadzieje,ze wszystko bedzie zdane za 1 razem ![]() Agatka poszukalabym fotek na wizazu,ale wszystkie zniknely po tej awarii wiec juz nie zobacze... ![]() lece pa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#765 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Agatko a takie kurteczki właśnie co roku są w bershce albo stradim, w new yorkerze też chyba były. ![]()
![]() |
#766 |
Zakorzenienie
|
naturalny mam taki popielaty ciemny blond. O to się nie martwię,że nie złapie akurat. Obawiam się,że będzie kicha na tych odbarwianych. Nie dość,że kolorowe, to jeszcze nie pokryje,żółte czy coś..
w historii blond princesski jest coś podobnego. Jej a10 nie złapało od razu,tak jak na pudle mimo,że miała jaśniejsze od teraz moich. to dużo! |
![]() ![]() |
![]() |
#767 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#768 |
Zakorzenienie
|
to brzmi dość groźnie! oby nie zrobiło sie żółtkło, lub co gorsza.Zieleń!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zreszta wkleiłabym ponownie-nie odsyłałabym Cie z kwitkiem ![]() ![]() snowhitee to popatrze w tych sklepach co mowisz ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#770 |
Zakorzenienie
|
BABKI a mozecie mi podać sprawdzona recepturę na kąpiel rozjaśniającą? Znalazłam już ich sporo,a nie wiem który jest dobry i pewny
|
![]() ![]() |
![]() |
#771 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
-1 miarka rozjasniacza -30 ml 6% oksydantu -30 ml wody z kranu -porcja szamponu -15 ml odżywki trzymać ok. 30minut i nie masować |
|
![]() ![]() |
![]() |
#772 |
Zakorzenienie
|
Witam blondynaski.
Kinia i Agatka chetnie bym do was dolaczyla. Tak bardzo kocham Worsow. Mialam zaszczyt mieszkac tam 2 i pol roku i to bardzo milutko wspominam. Do dzis mam ogromny sentyment. A mieszkalam na Mokotowie na Chelmskiej i Czerniakowskiej mowi wam to cos dziewczynki ![]() ![]() Ale w lutym 3 kolezanki z Worsow jada do mnie do de na weekend. Dwa miejsca w aucie jeszcze wolne wiedz jak ktos ma ochota na wycieczke i imprezowy weekend to zapraszam. ![]() ![]() A wczoraj rozmawialam z moja przyjaciolka ktora od niedawana mieszka w NewYork i zrobilam jej liste szmatek. Jejku juz nie moge sie doczekac a zwlaszcza dresu i bielizny od Viktori Sekret. Teraz sa tam takie obnizki za masakra. Jak ja jej zazdroszcze robienia tam zakupow. ![]()
![]() ![]() Basen 21.1.12 wt,cz,niedz. Cel-jeszcze 4kg mniej ![]() Abs 9/30 Edytowane przez Adzi07 Czas edycji: 2011-01-05 o 08:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#773 |
Zakorzenienie
|
czesc blondaski
![]() a ja na wiosne szukam sobie wlasnie krotkiej skorzanej kurteczki takiej co bedzie opieta na mnie ![]() ![]() ![]() oo wlasnie w takim stylu mi sie podoba jak u muszki ![]() ![]()
Edytowane przez caskada Czas edycji: 2011-01-05 o 09:28 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#774 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ta kurtka za 80zł to przecena dobra ![]() mi tez sie jedna podobala z new yorkera ale kosztowała 220zł ciekawe może na nią promocja będzie tez ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#775 |
Magda ;)
|
Kotka u mnie wszystkie kurtki były przecenione
![]() kurde i nie wiem jak z tymi wlosami,babka mi odpisala,ze ona widzi conajmniej 2 kolory na moich wlosach i ona nie chce brac odpowiedzialnosci. I napisala,ze zawsze moge wymieniac jak kolor nie bedzie pasowac,ale pewnie wszystkie wysylki na moj koszt ![]() i mysle,ze wezme jasny beżowy blond i kilka pasemek 613?? no kurde nie wiem ![]() http://www.wlosydoprzedluzania.pl/19-pod-keratyne-40-cm |
![]() ![]() |
![]() |
#776 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- ja na allegro znalazłam fajne i ładnie widać kolory tu link http://allegro.pl/100-indyjskie-wlos...382725957.html
![]() |
#777 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ![]() i jak dla mnie troche za dlugie, mi wystarcza 40 cm ![]() na keratynę łatwo się robi,ale potrzebujesz zgrzewarki, ja kiedys kupilam od 4 great hair taka rozowa za bodajze 70 zł.. Ale jakby nie patrzec kogos potrzebujesz do pomocy, musialabys wziasc jakas kolezanke i jej pokazac jak ma robic,niech pocwiczy na jakiejs lalce,a pozniej daj jej glowe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#778 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pomiar jest zawsze 'ok' bo wiadomo, ze trudno ucelowac to samo miejsce. Generalnie mierze od czubka głowy do dołu, bo mam tylko lekko cieniowane i to na gornej warstwie. Ale widze po odroscie ile mi rosna, wiec dodaje do poprzedniego wyniku a potem jeszce mierze centymetrem i jest dokładnie. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
kapiel to zwyczjanie woda, szampon, odzywka, proszek rozjasniajacy i woda utleniona,tylko dobierasz procent wody, w zaleznosci od tego jak mocno chcesz rozjasnic. O ton to wystarczy ci 6%, o 2- 9% a 12 to juz popalacz. No i trzymasz caly czas skontrolujac proces rozjasniania.
![]() |
#779 |
Zakorzenienie
|
A ja bym mogła znowu klipy sobie kupić
![]() Pewnie i tak bym nie korzystała, ale moze na wiosnę sobie zamówię, a wiosna juz tuz tuz. Co do kolorów to jak ktos ma kilka na głowie lepiej brac kilka kolorów pasemek, to się ładnie wkomponuje cascada fajna kurtka, ale Muchy jakoś nie trawie. Ja zrobiłam w tym roku jedyny zakup na przecenach-właśnie kurtkę skórzaną. Będę miała na wiosnę jak znalazł ![]() mysia to Twoje obecne włosy? Na 1 zdjeciu widzę jakby pasemka? Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-01-05 o 11:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Zakorzenienie
|
oj nie, to z czerwca. Te pasemka to mi słonko robi. teraz są takie jak poniżej.
tylko cos mi żółkną. juz nie wiem czy bede robic nature czy jednak cos chłodniejszego ![]() powyżej zdjecia po nutrisse 89+91
Włosy ![]() Edytowane przez mysia m Czas edycji: 2011-01-05 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.