WYPRZEDAŻE jesien/zima 2010 !!! - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-01-05, 14:53   #1351
Martulinda
Przyczajenie

Dot.: WYPRZEDAŻE jesien/zima 2010 !!!

Na temat II tury nic nie wiadomo. Mam koleżankę w Cubusie i sama mówi, że informacje dostaje z rana po przyjściu do pracy i wtedy na wariackich papierach metkują. Pozdrawiam Jakby ktoś miał inne info o Wrocławiu- dajcie znać
Martulinda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-05, 15:32   #1352
mell002
Zadomowienie

kasiam187, czy w Krakowie kupię sukienkę wieczorową z szerokim dołem w rozmiarze s? Zależy mi na w miarę efektownej. Może być krótka lub długa.

mell002 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-05, 18:00   #1353
voyage
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paula-zla Pokaż wiadomość
Jeżeli chcę zwrócić marynarkę z Bershki to muszę jechać do sklepu, w którym kupiłam marynarkę, czy mogę to załatwić w dowolnej Bershce?
Zwrotu możesz dokonać w każdej Bershce
voyage jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-05, 18:31   #1354
kittyyy1
BAN stały

W Bershce 2 tura, ale dużej różnicy w cenach ok godziny 16 nie było. Chyba, że będą jeszcze metkować. W Poznaniu poprzeceniane jedynie spodnie i kurtki więcej ;/
kittyyy1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-05, 19:08   #1355
elizka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kittyyy1 Pokaż wiadomość
W Bershce 2 tura, ale dużej różnicy w cenach ok godziny 16 nie było. Chyba, że będą jeszcze metkować. W Poznaniu poprzeceniane jedynie spodnie i kurtki więcej ;/
A nie wiesz czy były przecenione takie skórzane kurtki z kożuszkiem na kołnierzu w kolorze ciemnego miodu. Wcześniej kosztowały coś około 290 zł.

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-05, 19:11   #1356
anematka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kittyyy1 Pokaż wiadomość

A możesz napisać po ile w Bershka te spodnie i jakie?? jeansowe rurki może?
anematka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-05, 19:15   #1357
moja imaginacja
Zakorzenienie

spodnie w Bershce są na prawdę takie "dopasowane"? Mam straszny problem żeby dostać takie spodnie.. w przymierzalni ok, a w domu odstają na całej długości i w kroku :/ słyszałam, że są jakieś tanie więc bym się skusiła..
moja imaginacja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-05, 19:25   #1358
Soph
Zakorzenienie

w H&M kilka nowych ciuszków, np. ta torebka:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1294249373

ile mniej więcej kosztują spodnie z Zary w 2turze które w 1 turze mają cenę 99zł?

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-05, 19:33   #1359
Mirell
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
w H&M kilka nowych ciuszków, np. ta torebka:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1294249373

ile mniej więcej kosztują spodnie z Zary w 2turze które w 1 turze mają cenę 99zł?
Łe, przecenili "moją" torebkę a ani razu jej nie użyłam jeszcze
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-05, 19:47   #1360
iguskaa
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez moja imaginacja Pokaż wiadomość
spodnie w Bershce są na prawdę takie "dopasowane"? Mam straszny problem żeby dostać takie spodnie.. w przymierzalni ok, a w domu odstają na całej długości i w kroku :/ słyszałam, że są jakieś tanie więc bym się skusiła..
niektóre modele są mam jedne mega dopasowane rurki z bershki, ostatnio przymierzałam dwie pary też mocno dopasowanych
iguskaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-05, 19:47   #1361
darulkaa
Przyczajenie

hej Dziewczyny, a jak sytuacja w poznańskich galeriach?gdzie warto się wybrać? planuje ruszyć na 2 turę, z 1 upolowałam żakiet 69 i sweterek 39 w reserved. Szukam fajnych spodni takich z marszczeniami po bokach ale dopasowanych chyba alladyny się na nie mówi oraz spódniczek w ten sam deseń,
wiecie gdzie można takie znaleźć?
darulkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-05, 20:50   #1362
@g@t@90
Raczkowanie

Bardzo fajna wyprzedaż jest od początku grudnia praktycznie w carry -50% na wszystko! I nie jest to bynajmniej oszukane, bo przed przeceną widziałam wiele rzeczy i rzeczywiście o tyle spadła cena ja chociażby upolowałam torebkę za 65zł przecenioną ze 130zł i jest skórzana
Stary 2011-01-05, 20:50   #1363
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magnesik88 Pokaż wiadomość
czy był ktoś w INTIMISSIMI przeceniony jest cały asortyment czy jak? jakie ceny??
Wg mnie również cały asortyment poza nową kolekcją.Piżamy, koszulki, kolekcja męska,bielizna wszystko przecenione o 50%.
Rzymianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-05, 20:52   #1364
katekatee
Zadomowienie

Witam. Dziewczyny proszę o informację jak z wyprzedażami w sklepach z męskimi spodniami jak np. Lee, Wrangler itp. Tżt mnie molestuje a spodnie a ja mu mówię żeby poczekał jak będą wyprzedaże tylko sama do końca nie wiem jak to wygląda w takich sklepach:confus ed:
Jeśli chodzi o buty to popieram Mn1s1ek że ciekawych przecen nie ma. W quazi same zamszowe buty przecenione, w Ryłko tez jakieś śmieszne obniżki, w Batcie albo jakieś dziwne albo nie skórzane. Zmuszona byłam jakieś kupić i za nieskórzane buty zapłaciłam 200 zł z 269 zł także rewelacyjna okazja Ale buty są naprawdę śliczne.
Weszłam na stronę Baty i "moje buty są już o 80 zł tańsze Lepiej żeby tżt tego nie widział

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200910201762.html

katekatee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-05, 21:09   #1365
olgiercik24
Raczkowanie

Od jakiegoś czasu tu zaglądam, ale nie miałam okazji jeszcze się podzielić żadnymi nowościami. Do dziś. W Body Shopie w Magnolii oprócz przecenionych linii świątecznych, za pół ceny są też 4 zapachy regularne - na pewno borówka, granat i passiflora (którą nawiasem mówiąc sobie kupiłam )
olgiercik24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-05, 21:36   #1366
malinowydzemx3
Wtajemniczenie

wiecie moze gdzie znajde jakies ladne, zwykle kozaki plaskie? mecze sie juz w obcasach. odwiedzilam deichamnna i ccc, nic nie znalazlam dla siebie.
Stary 2011-01-05, 21:38   #1367
Martulinda
Przyczajenie

Owszem w Carry od dawna jest wyprzedaż, ale ceny wyjściowe tam są tak wysokie, że nawet przy obecnej 50% obniżce niewiele osób tam zaszaleje...Przykładowo spodnie po ok 100zł, sukienki nawet więcej, reszta asortymentu również. Jedynie paski, bielizna w rozsądnych na ten czas ( czyli wyprzedażowy) cenach. Najlepsze oferty mają zawsze po połowie stycznia. Zawsze wtedy jest tłum i jeszcze spory wybór. Co roku kupuję w ten sposób swetry, kurtki, bawełniane bluzeczki.
Pozdrawiam
Martulinda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-05, 21:45   #1368
soleil4
Przyczajenie

skoro w bershce zaczela sie juz 2 tura to w innych sklepach inditexu tez?
soleil4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-05, 21:46   #1369
k@rolineczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez @g@t@90 Pokaż wiadomość
Bardzo fajna wyprzedaż jest od początku grudnia praktycznie w carry -50% na wszystko! I nie jest to bynajmniej oszukane, bo przed przeceną widziałam wiele rzeczy i rzeczywiście o tyle spadła cena ja chociażby upolowałam torebkę za 65zł przecenioną ze 130zł i jest skórzana
Ja osobiście jestem baardzo rozczarowana carry. Nie kupuje tam wprawdzie damskich ciuchów ale mój luby owszem. I co się ostatnio okazało? Koszule którą kupił przed świętami za 39.99 teraz kosztuje 55. Dlatego dla mnie ich obniżki są nic nie warte...
k@rolineczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-05, 22:10   #1370
kamylka17
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iguskaa Pokaż wiadomość
niektóre modele są mam jedne mega dopasowane rurki z bershki, ostatnio przymierzałam dwie pary też mocno dopasowanych
zgadzam się,że niektóre,bo ja mam np 3 pary spodni z bershki i 1 mam tak dopasowane jakbym chciała a 2 w przymierzalni było wszystko ladnie pieknie a jak zaloozylam to mi w tylku odsaje,mimo ze taki maly rozmiar biore...roznie jest
kamylka17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-05, 22:54   #1371
SkinVision
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katekatee Pokaż wiadomość
Witam. Dziewczyny proszę o informację jak z wyprzedażami w sklepach z męskimi spodniami jak np. Lee, Wrangler itp. Tżt mnie molestuje a spodnie a ja mu mówię żeby poczekał jak będą wyprzedaże tylko sama do końca nie wiem jak to wygląda w takich sklepach:confus ed:
Jeśli chodzi o buty to popieram Mn1s1ek że ciekawych przecen nie ma. W quazi same zamszowe buty przecenione, w Ryłko tez jakieś śmieszne obniżki, w Batcie albo jakieś dziwne albo nie skórzane. Zmuszona byłam jakieś kupić i za nieskórzane buty zapłaciłam 200 zł z 269 zł także rewelacyjna okazja Ale buty są naprawdę śliczne.
Weszłam na stronę Baty i "moje buty są już o 80 zł tańsze Lepiej żeby tżt tego nie widział
W sklepach inditexu są jeansy i chinosy w cenach 79-99PLN. W Wranglerze widziałem jakieś przecenione, ale nie pamiętam na ile, ale i spodnie i cena nieciekawa:/

Nie wiem jak to jest z tą drugą turą w inditexie, bo ceny niektórych modeli są już co jakiś czas obniżane, a i rzeczy migrują między sklepami.
Zależnie od ceny wyjściowej obniżki są odpowiednio większe np płaszcz zara 559 PLN pierwszego dnia wyprzedaży był po 359 PLN a teraz już 299 PLN, za to niektóre swetry w zarze 99->79->69, niektóre jeansy w P&B 179->139->99. Fajnie, że dokładają nowe rzeczy i można kupić coś czego nie było rozmiaru pierwszego dnia wyprzedaży jeszcze taniej teraz.

W obuwniczych słabe przeceny ... kiedy oni zamierzają przecenić jakoś konkretnie buty zimowe ..?
SkinVision jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-05, 22:57   #1372
moja imaginacja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinowydzemx3 Pokaż wiadomość
wiecie moze gdzie znajde jakies ladne, zwykle kozaki plaskie? mecze sie juz w obcasach. odwiedzilam deichamnna i ccc, nic nie znalazlam dla siebie.
a byłaś w quazi? Ostatnio przymierzałam takie zwykle, zamszowe, za ok. 150 zł ale nie bylo mojego rozmiaru i nie bralam..
moja imaginacja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-05, 22:58   #1373
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187

Cytat:
Napisane przez mell002 Pokaż wiadomość
kasiam187, czy w Krakowie kupię sukienkę wieczorową z szerokim dołem w rozmiarze s? Zależy mi na w miarę efektownej. Może być krótka lub długa.

hmm a wstaw jakies zdjecie, zebym wiedziala dokladnie o jaka chodzi

kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-05, 22:58   #1374
Cellly
Zadomowienie

Byłam dzisiaj w Zarze w Bonarce (w Krakowie) i na pewno była dostawa towaru(albo wyjęli co mieli na magazynie ), bo jest więcej ciuchów i niektórych nie widziałam wcześniej na wyprzedaży, ale ceny dziś były takie jak wcześniej. Skoro Bershka już ruszyła z 2 turą to chyba jest szansa, że w piątek reszta inditexu też Za to w Promodzie już jest kolejna obniżka - nie na wszystkie rzeczy, ale zawsze coś.
Nie wiem jak Wy ale ja od Body Shopu wolę L`Occitane - też mają już jakiś czas wyprzedaż
Zawiodłam się na Intimissimi w tym roku - mało rozmiarów S i tylko 2 koszulki nocne z długim rękawem im zostały. Myślicie, że jeszcze coś dostaną i będzie lepszy wybór?
Cellly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-05, 23:05   #1375
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez darulkaa Pokaż wiadomość
hej Dziewczyny, a jak sytuacja w poznańskich galeriach?gdzie warto się wybrać? planuje ruszyć na 2 turę, z 1 upolowałam żakiet 69 i sweterek 39 w reserved. Szukam fajnych spodni takich z marszczeniami po bokach ale dopasowanych chyba alladyny się na nie mówi oraz spódniczek w ten sam deseń,
wiecie gdzie można takie znaleźć?

Byłam dzisiaj w King Crossie i w M1. Jeśli chodzi o KC to zadziwił mnie Haem, bo całkiem sporo jeszcze rzeczy było na wyprzedaży. Poza tym sporo ciuchów w NY i Reserved.
Jeśli chodzi o M1, to Haem przebrany, ale jeszcze można cosik upolować z większych rozmiarów. W Deichmannie się za to cosik ruszyło CCC, Reserved, Orsay, NY jak dla mnie bez zmian
Proponuję Ci wybrać się do Malty. Tam jest największy wybór sklepów i napewno cosik uda Ci się upolować
Spodnie takie w Berhsce widziałam W Stradim też chyba cosik takiego było
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-06, 00:10   #1376
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj w King Crossie i w M1. Jeśli chodzi o KC to zadziwił mnie Haem, bo całkiem sporo jeszcze rzeczy było na wyprzedaży. Poza tym sporo ciuchów w NY i Reserved.
Jeśli chodzi o M1, to Haem przebrany, ale jeszcze można cosik upolować z większych rozmiarów. W Deichmannie się za to cosik ruszyło CCC, Reserved, Orsay, NY jak dla mnie bez zmian
Proponuję Ci wybrać się do Malty. Tam jest największy wybór sklepów i napewno cosik uda Ci się upolować
Spodnie takie w Berhsce widziałam W Stradim też chyba cosik takiego było
Ja nie mialam za duzo czasu i bylam zmeczona po uczelni, ale bylam wczoraj w malcie i w h&m srednio,
jakby ktoras byla zainteresowana to bylo kilka par wiekszych rozmiarow tych szpilek kolorowych z kolekcji lanvin.
biorac pod uwage sklepy, w ktorych bylam to NY ma najlepsze obnizki i wiem ile niektore rzeczy kosztowaly wczesniej - obnizka jest rzeczywista
w parfois - 30 i 50%
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-06, 00:13   #1377
Zakoopoholiczka
Raczkowanie

A jak to wygląda w Mango? Jest już II tura? Bo na stronce tak jakby trochę obniżyli ceny...
Zakoopoholiczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-06, 09:48   #1378
natuso
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Zakoopoholiczka Pokaż wiadomość
A jak to wygląda w Mango? Jest już II tura? Bo na stronce tak jakby trochę obniżyli ceny...
Ja właśnie też czekam na II turę w Mango. Byłam wczoraj, sklep jest obwieszony hasłami "ostateczna wyprzedaż 70%", a zniżki np. ze 100zł na 70zł
25/2015

natuso jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-06, 10:03   #1379
marystrawberry
Raczkowanie

Witam

Mam pytanko, czy któraś z Was wie może czy są jakieś obniżki w The Body Shop, a konkretnie chodzi mi o cene:
VITAMIN E FACE MIST (mgiełka do twarzy)

albo jakby któraś z Was był w pobliżu mogłaby zerknąć na cene

z góry baardzo dziękuje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg vit e mist.jpg (8,1 KB, 10 załadowań)
marystrawberry jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-06, 10:12   #1380
aneczka1983
Przyczajenie

Ja byłam w poniedziałek w Mango i Pani przy kasie powiedziała że jest już druga obniżka
aneczka1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości