W Nowym Roku wielkie zmiany - zamiast brzuszków dzieci mamy! Styczeń-Luty 2011 cz.V - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-05, 16:11   #991
Louboutinka
Raczkowanie

Dot.: W Nowym Roku wielkie zmiany - zamiast brzuszków dzieci mamy! Styczeń-Luty 2011

Cytat:
Napisane przez Jelly37 Pokaż wiadomość

Też tak chcę
A mam normalnie balony jak dojna krowa,no
ja zawsze chialam wieksze piersi bo mialam B.. i myslam ze w ciazy mi urosnie jak innym kobietom w mojej rodzinie do D lub wiecej..ale jak mi podskoczyly do C to strasznie sie zle z tym czulam.. jakos niekomfortowo i nie pasowaly po prostu do mnie.. i tak sie wyleczylam z chęci powiększenia biustu
teraz mam pelne B bo jak zaczely "rosnąć" to starym sposobem stosowalam ucisk..czyli za małe staniki i pomoglo.. mam nadzieje ze po ciazy nie wysadzi ich znowu bo zaczne mazyc o operacji zmniejszenia ehh nam kobietom to chyba nikt i nic nie dogodzi
Louboutinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 16:11   #992
make_up_istka
BAN stały

Dot.: W Nowym Roku wielkie zmiany - zamiast brzuszków dzieci mamy! Styczeń-Luty 2011

A u mnie z samą kondycją nie jest najgorzej o dziwo! - nie mam jakiejś mega zadyszki, chodzić mogę dużo, nawet podbiegam do tramwaju (tylko wtedy TŻ na mnie krzyczy) i jak już pisałam, jestem mocno rozciągnięta - jedynie w domu wszyscy na mnie krzyczą że wszytsko robię za szybko, zamiast chodzić, to biegam z pokoju do pokoju i że nie umiem zwolnić...
make_up_istka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 16:14   #993
magdaka13
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MARIKA.S Pokaż wiadomość
olbka nie cycka tylko brodawkę

Dziewczyny ja z pytaniem.....możecie mi doradzić co mogę dać mojemu lekarzowi w podziękowaniu za prowadzenie ciąży?
Głupio mi, że chodziłam do jego prywatnego gabinetu a nic nie płaciłam
Kompletnie nie mam pomysłu i doświadczenia w takich sprawach
Alkohol to taki oklepany jest.....
Macie jakiś pomysł?

------------------------------------------
W piątek idziemy z Sarą na szczepienie......na pewno WZW, a nad resztą się zastanawiam co i jak. Pogadam jeszcze w przychodni z pielęgniarką.
Ja to bym dala dobra nalewke
Borysek ur. 05.04.2013

Vivere non necesse est. Navigare necesse est.
magdaka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 16:14   #994
make_up_istka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Louboutinka Pokaż wiadomość
ja zawsze chialam wieksze piersi bo mialam B.. i myslam ze w ciazy mi urosnie jak innym kobietom w mojej rodzinie do D lub wiecej..ale jak mi podskoczyly do C to strasznie sie zle z tym czulam.. jakos niekomfortowo i nie pasowaly po prostu do mnie.. i tak sie wyleczylam z chęci powiększenia biustu
teraz mam pelne B bo jak zaczely "rosnąć" to starym sposobem stosowalam ucisk..czyli za małe staniki i pomoglo.. mam nadzieje ze po ciazy nie wysadzi ich znowu bo zaczne mazyc o operacji zmniejszenia ehh nam kobietom to chyba nikt i nic nie dogodzi
Ja też zawsze mówiłam że mam malutki biuścik (jak byłam młodsza to miałam kompleksy na jego punkcie), ale chyba tak go polubiłam że teraz mi dziwnie jak są większe (i mogą być jeszcze większe po porodzie! )
Stary 2011-01-05, 16:23   #995
Jelly37
BAN stały

Cytat:
Ja nigdy nie miałam problemów ze swoimi piersiami-nawet,gdy byłam nastolatką.
Jestem szczupła i wysoka,i uważam,że większe piersi wyglądają u mnie...wulgarnie?dziwnie?
Sama nie wiem,jak to okreslić.
Po prostu nie pasują do mnie takie melony

Kochana,ciesz się tym,co masz,naprawdę
Ja tylko raz myślałam nad tym,co by było,gdybym miała większy biust.
I ciąża wyleczyła mnie z tych myśli,tak,jak Ciebie-czułam się źle i tyle.
No,prawda,nam kobietom nikt nie dogodzi
Jelly37 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 16:27   #996
make_up_istka
BAN stały

Ja też w ciąży stwierdziłam że mój biust wygląda dziwnie we wszystkich moich bluzeczkach - zwłąszcza latem - jak jest taki duży...
Stary 2011-01-05, 16:32   #997
Jelly37
BAN stały

Cytat:
Napisane przez make_up_istka Pokaż wiadomość
Ja też w ciąży stwierdziłam że mój biust wygląda dziwnie we wszystkich moich bluzeczkach - zwłąszcza latem - jak jest taki duży...
Mam to samo
Chcę znów nosić ukochane bluzeczki i żakiety,chcę założyc stare bikini....
A nie wymieniac całą garderobe przez cycki!
Ja obecnie składam się z biustu i brzuszka,na tle chudych nóg i rąk
Stary 2011-01-05, 16:32   #998
Louboutinka
Raczkowanie

no teraz to ja sie ciesze ze mialam B i mam nadzieje ze po ciazy bedzie takie nadal
i do tego dobry push-up i jest ok..
a teraz to czulam sie dziwnie jka ubralam push-up do C.. niby fajnie ze piersi w koncu sie złączyly ale jakos jednak mi sie nie podobaly.. wygladalam wg mnie cudacznie tym bardziej ze cala wielka nie bylam a tu nagle takie cyce nieee juz sie wyleczylam i wolę male bo są poręczniejsze
Stary 2011-01-05, 16:36   #999
Jelly37
BAN stały

Cytat:
no teraz to ja sie ciesze ze mialam B i mam nadzieje ze po ciazy bedzie takie nadal
i do tego dobry push-up i jest ok..
a teraz to czulam sie dziwnie jka ubralam push-up do C.. niby fajnie ze piersi w koncu sie złączyly ale jakos jednak mi sie nie podobaly.. wygladalam wg mnie cudacznie tym bardziej ze cala wielka nie bylam a tu nagle takie cyce nieee juz sie wyleczylam i wolę male bo są poręczniejsze
Haha,jakbym słyszała mojego męża
Tak się przyzwyczaił do mojej figury,że narzeka na moje duże piersi
Mówi,że mu przeszkadzają

I popatrz,niektórzy mówią,że większe są lepsze-tyle,że wielu kobietom duże piersi do figury nie pasują.
Ja tam kocham swoje maleństwa,i nie zamienię ja na żadne C
Stary 2011-01-05, 16:47   #1000
Louboutinka
Raczkowanie

ah laseczki...
zapomnialam wam napisac ze polecam koszulki do karmienia firmy hot milk
dzisiaj wlasnie mi przyszla i jestem w szoku..jaka sliczna.. i taka seksowna ze ho ho jak nie koszulka do karmienia i material super milusi..
normalnie jestem zadowolona.. nawet teraz z wielkim brzychem sie zmiescilam do niej i wygląda niezle to mysle ze bez brzucha bedzie jeszcze lepiej

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Cytat:
Mówi,że mu przeszkadzają

I popatrz,niektórzy mówią,że większe są lepsze-tyle,że wielu kobietom duże piersi do figury nie pasują.
ja wlasnie zawsze mialam obawy ze male piersi sie moim byłym facetom nie podobaly lub były za malo seksowne dla nich.. a szczegolnie dla mojego meza ktory w przeszlosci mial doswiadczenie z samymi bardzooo imponującymi biustami..a teraz widze jak on na mnie patrzy (nie widze ze udaje) tak ze by mi je zjadl i jak sie z nich cieszy i o dużych mowi ze tylko z nimi same problemy.. myślałam ze tylko zawsze sciemnial by mnie pocieszyc ale moze cos w tym jest... ah my kobiety zawsze sobie cos wmówimy..

Edytowane przez Louboutinka
Czas edycji: 2011-01-05 o 16:49
Stary 2011-01-05, 16:51   #1001
Jelly37
BAN stały

Cytat:
ah laseczki...
dzisiaj wlasnie mi przyszla i jestem w szoku..jaka sliczna.. i taka seksowna ze ho ho jak nie koszulka do karmienia i material super milusi..
normalnie jestem zadowolona.. nawet teraz z wielkim brzychem sie zmiescilam do niej i wygląda niezle to mysle ze bez brzucha bedzie jeszcze lepiej

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

ja wlasnie zawsze mialam obawy ze male piersi sie moim byłym facetom nie podobaly lub były za malo seksowne dla nich.. a szczegolnie dla mojego meza ktory w przeszlosci mial doswiadczenie z samymi bardzooo imponującymi biustami..a teraz widze jak on na mnie patrzy (nie widze ze udaje) tak ze by mi je zjadl i jak sie z nich cieszy i o dużych mowi ze tylko z nimi same problemy.. myślałam ze tylko zawsze sciemnial by mnie pocieszyc ale moze cos w tym jest... ah my kobiety zawsze sobie cos wmówimy..

A gdzie można zamówić te koszulki?
Zaciekawiła mnie Twoja opinia na ich temat,może sobie kupię

Kurde,tęsknię za satynowymi koszulkami do spania- przed ciążą sypiałam w takich,a teraz za cholerę takiej nie włożę-cóż,brzuch i piersi się nie mieszczą

No,sama widzisz
Gdyby Twojemu facetowi nie podobał się Twój biust,to nie byłoby takiej reakcji z jego strony
Mój też patrzy na mnie pożądliwie

Edytowane przez Jelly37
Czas edycji: 2011-01-05 o 16:53
Stary 2011-01-05, 16:56   #1002
gabishing
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny ja z pytaniem.....możecie mi doradzić co mogę dać mojemu lekarzowi w podziękowaniu za prowadzenie ciąży?
Macie jakiś pomysł?
słuchaj możesz zamówić tort z dedykacją taki w stylu angielskim, nie wiem czy w Poznaniu w którejś cukierni ci takowy zrobią - mogę poszukac po necie a w ramach inspiracji wrzucam Ci stronkę dziewczyny która takei cuda robi w wa-wie i ja zawsze u niej zamawiam na okazje rózne http://thecakegirl.carbonmade.com/

Cytat:
Napisane przez muron Pokaż wiadomość
ooo mam ten sam problem. Prywatnie a za friko, bo to znajomy dziadka ze szpitala i absolutnie nie chciał nic.
Ja myślałam o koszu takim bardziej de lux, nie żadne merci, ale taka wyższa pólka, czekoladki np belgijskie, kawa kolumbijska nie z supermarketu, może jakieś jap. herbaty wino z apelacją, albo szampan, że champagne, nie wino musujące, np. Moet. Wszystko jeszcze dobrać kolorystycznie. Bo co pióro?? Bez sensu/
jw.

Cytat:
ah laseczki...
gdzie zamawiałaś
gabishing jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 17:17   #1003
Louboutinka
Raczkowanie

w polsce sie hotmilk'a nie oplaca kupowac i ciezko go dostac za rozsadna cene.. trzeba miec szczescie..
ale tu:
http://www.hotmilklingerie.com/

to ich oryginalna strona i oplaca sie kupic wiecej bo wysylka jest gratis powyzej jakiejś tam kwoty..80 albo 100 dolców
ogolnie maja sliczną bieliznę..naprawde zastanawialam sie co przyjdzie ale widac ze ta firma to nie tylko ladne zdjecia..naprawdę polecam
moze sie zmowimy na wieksze zakupy to wyjdzie taniej
Stary 2011-01-05, 17:20   #1004
Jelly37
BAN stały

Cytat:
w polsce sie hotmilk'a nie oplaca kupowac i ciezko go dostac za rozsadna cene.. trzeba miec szczescie..
ale tu:

to ich oryginalna strona i oplaca sie kupic wiecej bo wysylka jest gratis powyzej jakiejś tam kwoty..80 albo 100 dolców
ogolnie maja sliczną bieliznę..naprawde zastanawialam sie co przyjdzie ale widac ze ta firma to nie tylko ladne zdjecia..naprawdę polecam
Dziękuję za odpowiedź
Może namówię męża,żeby mi sprezentował,hehe
Choć już koszulek mam pełno...
Stary 2011-01-05, 17:21   #1005
Justine1988
Zadomowienie

Witam popołudniowo! Mam pytanko : Czy wasze brzuszki tez przybierają jakies dziwne kształty? Moje dziecko szalenie się wierci chyba...Ostatnio mój brzuch nagle staje sie podłużny, przewaznie jak leze lub w pół siedzę, robi sie taki płaski z góry i wypukły po bokach, jakby niunia podłuznie sie układała...mozliwe, ze ma tyle miejsca by tak sie poruszać???
Czasami tez widze takie wypukłości z jednej strony..mój brzuch staję sie wtedy krzywy...z jednej strony dziecko sie wypina a z drugiej jest pusto i ma taki smieszny kształt jakas akrobatka mi rośnie czy co???Przy tym czuje taki dziwny ból jakby skurcz..nie przyjemny, do tego ucisk na pęcherz bolesny dość.
A też macie problem z wyobrazeniem sobie ułożenia waszego dziecka???Czasami jak mała sie wypnie to mam wrażenie, że to dupka ale sadzac po tym , że główka jest na dole a ta wypukłośc niekiedy zaraz nad głowka..to jak moja córka może miec dupke nad samą głową Fakty cznie na ostatnim usg była pozwijana ale az tak????Bardzo chciałabym wiedziec gdzie moja córeczka ma nóżki, gdzie rączki, czy to dupka czy plecki...nózki wyczuwam czasami pod żebrami..głowka zakładam jest tam gdzie była na ostatnim usg przy kanale rodnym na dole...a reszta..czarna magia

Nasze marzenie się spełniło JESTEŚMY RODZICAMI

24.02.2011 r.
dzień narodzin naszej córeczki

Nadia:
http://www.suwaczek.pl/cache/7ac096c94e.png
Justine1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 17:22   #1006
e_rosa
Raczkowanie

ale nastukałyście.... ale jakoś przez to przebrnełam. Myślałam że ktoś urodził, a tu cisza....

Cytat:
Napisane przez kma1982 Pokaż wiadomość
a i byłam w Rossmanie po te chusteczki z pudełkiem, wzięłam ostatnie Dzięki dziewczyny za info
ja też dziś kupiłam te husteczki w pudełeczku

Cytat:
Napisane przez agape Pokaż wiadomość
chce uszyć pościel + ochraniacz taki dookoła łóżeczka tylko nie wiem który materiał kupić, pomóżcie pokój jest niebieski a płeć nieznana
jak dla mnie to ta z z gwiazdkami i muszelkami, ale to kwestia gustu

Cytat:
Napisane przez weraa11 Pokaż wiadomość
Ogolnie reszta badan tez jest ok, tylko widac, ze bylam mocno chora, bo jeszcze wszystko zawyzone. No i tez dostalam chyba skierowanie na to GBS...bo powiedziala, ze jeszcze musimy jedna cytologie zrobic, bo to badanie niby obowiazkowe. No i oczywiscie padl tekst, ze teraz mam przyjsc 31 stycznia, O ILE jeszcze nie urodze, bo za tydzien mam juz ciaze donoszna i jak zaczne rodzic to mam sie nie martwic bo juz wszystko bedzie dobrze az sie zestresowalam :P
to dobrze że wszytko ok, oby tak do końca

Cytat:
wczorajsze
przesłodziutka twoja malutka

Cytat:
Napisane przez lilijka3 Pokaż wiadomość
hej laseczki................. .... jestem zła po wizycie
jestem pozamykana na 4 spusty, dalej potwierdzona CC, mam chodzić na czworakach w ramach ćwiczeń, żeby dziecko miało możliwość się obrócić przy mojej ranie po oparzeniu (to ponoć nowość z jakiś amerykańskich badań).
Lekarz robił mi strasznie długo USG i co najlepsze..przestraszył się i wezwał drugą p. ginekolog na konsultacje, że niby z rączką jest coś nie tak...... a minę miał grobową, zero emocji. Pani doktor powiedziała, że najprawdopodobniej się podwinęła. Nawet nie mógł zrobić pomiarów, bo dziecko dupą obrócone do wszystkich. i tym sposobem nie znam ani wagi przybliżonej, ani długości dziecka.............masak ra..
nie złość się na dzidziusia, wiesz jaką będziesz mieć potem niespodzankę.

Cytat:
Napisane przez karinaaa Pokaż wiadomość
dziewczyny nie czytałam was bo jestem na biegu. wróciłam od lekarza ,który skierował mnie do szpitala z tym moim sercem
no to lepiej jedź do tego szpitala...

Cytat:
Napisane przez kaskup Pokaż wiadomość
odebrałam wynik GBS- dodatni..
i jak sie nie załamac skoro wszystko mi wychodzi nie tak..
niby ginekolog mówił do mnie ze nie ma sie co martwic bo to co 5 kobieta ma teraz dodatni i ze dadza przed porodem antybiotyk i bedzie git..
najważniejsze że masz wynik i masz świadomość że masz tego paciorkowca, a to podobno tak jak ci powiedziałą ginka nie tragedia, wystarczy podać antybiotyk podczas porodu, głowa do góry... taki probem to nie problem

Cytat:
wydaje mi się że taki kosz jest bardzo miłym prezentem, mój tż dostał takie coś od klijenta na święta w ramach podziękowań - bardzo miły gest. Można też zrobić bukiet z owocw - jakieś egzotyczne owoce a paterze ładnie skomponowane i w folie celofanową owiięte - tylko trzeba mieć troche zdolności żeby to ułożyć samemu (ew. zanieś do jakieś kwiaciarni, gdzie babki mają zdolności manualne) no i dwa - teraz te owoce są takie że nie wiadomo na co się trafi. Ja takie coś dawałam promotorce po obronie. Zdziwiła się bo stwierdziła że bardzo orginalne podejście.

Cytat:
tylko co on z nim zrobi?z tym zdjęciem?
moja ginka tez ma fotki maluszków w gabinecie, nawet obrazki malowane przez maluszki.

A ja po wizycie, ktg - ok. serduszko małego ładnie pukało, skurczy nie wykazało. Przepływy ok, mały waży 3200 (nie jest gigantem ale w samr raz do rodzenia ), po pomiarach ginka stwierdziła że spokojnie przezemnie przejdzie, rozwarcie na 2,5 cm. Wniosek - moge urodzić w każdym momencie, jak nie urodze do poniedziałku to na ktg jeszcze (jak będzie ok to jeszcze tydzień czekać a potem jak by nic to szpitala na wywołanie - ale to najgorszy scenariusz), ale ginka stwierdziła że wydaje jej się że do niedzieli powinno być po wszytkim. No oby. Ja już myślałam że dziś urodzę bo rano się strasznie fatalnie czułam i bolło tak jak @ do tego ból nóg i pleców, ale przeszło.
Tak że cieszę się bardz że nie leże w szpitalu.

No zobaczymy jak to będzie dalej, w kazdym razie humor mi się polepszył i się bardzo uspokoiłam że z maluszkiem jest ok.
tż mi kazuje cały czas coś robić, żeby małego ruszyć... ale mi się nie chce

Dziękuje wszytkim które trzymały kciuki, tzrymajcie dalej by było szybko i bezboleśnie.
e_rosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 17:23   #1007
Louboutinka
Raczkowanie

oo tu tez znalazlam promcje ale mimo wszystko drozej niz w usa
http://www.bradea.pl/ext/wyszukiwarka_bradea//13///
Stary 2011-01-05, 17:25   #1008
Jelly37
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Justine1988 Pokaż wiadomość
Witam popołudniowo! Mam pytanko : Czy wasze brzuszki tez przybierają jakies dziwne kształty? Moje dziecko szalenie się wierci chyba...Ostatnio mój brzuch nagle staje sie podłużny, przewaznie jak leze lub w pół siedzę, robi sie taki płaski z góry i wypukły po bokach, jakby niunia podłuznie sie układała...mozliwe, ze ma tyle miejsca by tak sie poruszać???
Czasami tez widze takie wypukłości z jednej strony..mój brzuch staję sie wtedy krzywy...z jednej strony dziecko sie wypina a z drugiej jest pusto i ma taki smieszny kształt jakas akrobatka mi rośnie czy co???Przy tym czuje taki dziwny ból jakby skurcz..nie przyjemny, do tego ucisk na pęcherz bolesny dość.
A też macie problem z wyobrazeniem sobie ułożenia waszego dziecka???Czasami jak mała sie wypnie to mam wrażenie, że to dupka ale sadzac po tym , że główka jest na dole a ta wypukłośc niekiedy zaraz nad głowka..to jak moja córka może miec dupke nad samą głową Fakty cznie na ostatnim usg była pozwijana ale az tak????Bardzo chciałabym wiedziec gdzie moja córeczka ma nóżki, gdzie rączki, czy to dupka czy plecki...nózki wyczuwam czasami pod żebrami..głowka zakładam jest tam gdzie była na ostatnim usg przy kanale rodnym na dole...a reszta..czarna magia
Spokojnie,wszystko jest w porządku
Moja też takie jazdy robi w brzuszku,że nie raz pokładałam się ze śmiechu
To normalne,że dziecko się obraca-jest mu niewygodnie,więc szuka odpowiedniejszej pozycji-z naszej perspektywy wygląda to co najmniej śmiesznie i dziwnie zarazem

e_rosa,to super wieści
Dzidziuś jest odpowiedniej wielkości
Tylko trochę się zmartwiłam,bo skoro Ty masz rozwarcie na 2,5-ja mam na 3,i jesteś gotowa do rodzenia....mam nadzieję,że ja wytrzymam.
Będę trzymała za Ciebie kciuki

Edytowane przez Jelly37
Czas edycji: 2011-01-05 o 17:27
Stary 2011-01-05, 17:25   #1009
gabishing
Rozeznanie

Cytat:
ale tu:

ja chętnie bo chcę zamówić ich karmniki ale najpierw pójdę sobie do sklepu gdzie mają hot milki zeby dopasowali mi rozmiar bo nie wiem jak się mają ich rozmiary do panache albo freya, wysłali ci bez problemu z USA??

JUSTINE - mam tak samo
Stary 2011-01-05, 17:25   #1010
e_rosa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Justine1988 Pokaż wiadomość
no tak moje też tak robi, dziś na usg się położyłam a tu mały stok narciarski zrobił - to tyłeczek tak wypina do góry
e_rosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 17:36   #1011
Louboutinka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gabishing Pokaż wiadomość
ja chętnie bo chcę zamówić ich karmniki ale najpierw pójdę sobie do sklepu gdzie mają hot milki zeby dopasowali mi rozmiar bo nie wiem jak się mają ich rozmiary do panache albo freya, wysłali ci bez problemu z USA??

JUSTINE - mam tak samo
ja z usa nie zamawialam bo mi sie spieszylo.. ale teraz to tylko z innego kraju wezme najprawdopodoniej z usa bo tam najtaniej..
teraz dzieki internetowi swiat jest dostepny wiec po co przeplacac jak gdzie indziej jest taniej.. jakby co to zalatwie wysylke przez tego goscia co mi łóżeczko z usa wysylal..a i tak bedzie taniej niz kupic w polsce..
a karmniki są fajne i tanie z triumph plain.. no ale nie tak seksi
Stary 2011-01-05, 17:39   #1012
agape
Zadomowienie

Cytat:
olbka nie cycka tylko brodawkę

Macie jakiś pomysł?

------------------------------------------
W piątek idziemy z Sarą na szczepienie......na pewno WZW, a nad resztą się zastanawiam co i jak. Pogadam jeszcze w przychodni z pielęgniarką.
ja bym w koszu skomponowała taki zestaw z naturalnych wyrobów, sa teraz sklepy z taka zywnoscia i np. miód pitny, żurawinka w słoiczku jakis smalczyk i inne takie tam rarytaski bez konserwantów

edit: o widze ze ten pomysł juz padł...

edit: może jest Blikle gdzieś w Poznaniu?

Szymonek
Wojtuś
(Bejbolek) 2.05.2019

Edytowane przez agape
Czas edycji: 2011-01-05 o 17:50
agape jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 17:48   #1013
gabishing
Rozeznanie

Cytat:
ja z usa nie zamawialam bo mi sie spieszylo.. ale teraz to tylko z innego kraju wezme najprawdopodoniej z usa bo tam najtaniej..
teraz dzieki internetowi swiat jest dostepny wiec po co przeplacac jak gdzie indziej jest taniej.. jakby co to zalatwie wysylke przez tego goscia co mi łóżeczko z usa wysylal..a i tak bedzie taniej niz kupic w polsce..
a karmniki są fajne i tanie z triumph plain.. no ale nie tak seksi

triumphy są niestety dla mnie za małe mają jakąś swoją dziwną rozmiarówkę z której mi sie cycki wylewają bokami więc licze że te hot milki mają jakieś normalne rozmiary dla nieco cycatych i plecatych - ja mam świetny karmnik chyba freya czarny koronkowy z cielistym podbiciem, z szerokim wygodnym mostkiem i regulacją w 5 szerokościach wiec jak schudne w plecach nieco po porodzie to też da radę się nim opasać bez uszczerbku dla biustu

no ale jak odwiedze brafitterkę od hotmilka to chętnie zdecyduje się na zamówienie
Stary 2011-01-05, 17:52   #1014
mysiopez
Zadomowienie

dziewczyny, czy ryba flądra jest dobra? Mój maz ma okazje kupić świeżą i tanią, a ja się nie znam na rybach...

http://www.suwaczki.com/tickers/relg3e5e66lgchoj.png
mysiopez jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 17:54   #1015
Jelly37
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mysiopez Pokaż wiadomość
dziewczyny, czy ryba flądra jest dobra? Mój maz ma okazje kupić świeżą i tanią, a ja się nie znam na rybach...

Z tego,co mi teść mówił,to tak.
Mojemu mężowi tez smakuje.
Ja osobiście lubię jedynie śledzie
Stary 2011-01-05, 17:56   #1016
mysiopez
Zadomowienie

Cytat:
Mówi,że mu przeszkadzają

mój maz jest zachwycony moim biustem..przed ciaza miałam 75b, a teraz mam 70E/F
Cytat:
Z tego,co mi teść mówił,to tak.
Mojemu mężowi tez smakuje.
Ja osobiście lubię jedynie śledzie
ja się zakochałam w dorszu..

http://www.suwaczki.com/tickers/relg3e5e66lgchoj.png
mysiopez jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 18:00   #1017
Jelly37
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mysiopez Pokaż wiadomość
mój maz jest zachwycony moim biustem..przed ciaza miałam 75b, a teraz mam 70E/F

ja się zakochałam w dorszu..

No i bardzo dobrze
Ja po cichutku liczę na to,że po porodzie i okresie karmienia wrócę do starego rozmiaru

No widzisz,ja po tym,jak zadławiłam się kiedyś ością z karpia i na ostrym dyżurze w Wigilię wylądowałam,to nie cierpię ryb..oprócz śledzia w sosie pomidorowym

Edytowane przez Jelly37
Czas edycji: 2011-01-05 o 18:01 Powód: dopisek;)
Stary 2011-01-05, 18:10   #1018
Koperco
Zakorzenienie

ja uwielbiam ryby wiec lubie wszystkie ale taka świeża smażona flądra na patelni jest super. ja bym brała!!
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 18:17   #1019
Jelly37
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
ja uwielbiam ryby wiec lubie wszystkie ale taka świeża smażona flądra na patelni jest super. ja bym brała!!

J.w

A ja mam pytanie z trochę innej beczki.
Chyba zaczyna mi się jakaś infekcja miejsc intymnych(gin też wczoraj zauwazył,mówił,że jak zaczną się dokuczliwe objawy to mam przyjść po jakies lekarstwo)-zaczęło mi właśnie swędzenie dokuczac.
Chodzi mi o to,czy na złagodzenie świądu mogę zastosować Lactacyd Femina?
Ulotki nie mam,a do gina się dodzwonić nie mogę...
Nie mam pojęcia,czy ten żel można w ciąży stosować
Stary 2011-01-05, 18:24   #1020
make_up_istka
BAN stały

Jelly z tego co wiem to można. A ulotkę może w internecie znajdziesz
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości