|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. VII
|
|
|
|
#1352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1325
Pielegnacja naturalnych loków, loczków, fal-cz. VI 10 przykazań żywieniowych "Gdy zamykają się jedne drzwi do szczęścia,otwierają się inne,ale my patrzymy na pierwsze drzwi tak długo,że nie widzimy tych drugich"' -H.A.Keller silikony w odżywkach, SLS, parabeny out
|
|
|
|
|
#1354 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Dzieki
|
|
|
|
|
#1356 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE= a co mi się jeszcze przypomniało....w biedronce są też dobre parówki...i nie smakują jak papier
Fakt dobre parówki,ale te pakowane po 5 sztuk i jeśli dobrze pamiętam to je produkują Morliny, natomiast te w kilogramowych opakowaniach mi osobiście średnio odpowiadają. |
|
|
|
#1357 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
ja kilogramowych nie kupuje a dlatego że mają MOM mięso oddzielone mechanicznie czyli zmielony: dziub kury chrzesty tłuszcz pióra kosci itp. Więc podziekowałam ... A wiem to po porgramie na tvn style Wiem Co jem... Kupuje jedynie pakowane po 5 szt chyba dobre Smaki sie nazywaja nie mają MOM a na dodatek maja 87% miesa a to naprawde sa parówki baardzo dobre ... a do kiedy promocja jest tych pepsi ?? bo ja to ostatnio duzo pijam tego ![]() ![]() a jakie u was są Edeny do prania niebieski biały rózowy i zloty ?jakie jeszcze? aaa i ile one kosztuja i jaka pojemnosc. Ja mam z biedronki złoty silan 1,5 10,99 zł super pachnie na praniu wiecie co ja mam zboczenia na punkcie prania , pranie musi u mnie mega za***iscie pachniec wiec zawsze daje 2 miarki plynu hehehe ![]() mam cała kolekcje biały lenor 2x zielony lenor ciemny extic lenor i silan złoty i musze kupic z biedry eden ![]() |
||
|
|
|
#1358 |
|
Raczkowanie
|
czytam Was już dlugo to i ja się wypowiem. któraś się pytała o sos spaghetti Culineo. ja kupuję i polecam Bolognese. napoli nie trawię.
eden kupuję czerwony i go uwielbiam. kupuje mase rzeczy biedronce bo mam blisko i czasem tez zaluje ze nie maja kart klienta jak np w tesco. przed sylwestrem kupowalam pepsi za 4 zl. kupuje np. makrele wedzona bo zawsze maja duze i tluste. kupuje ryz w torebkach ten pomaranczowych pudelkach. wafelki estella, pierniki 20 dkg za 2,29. kawe saszetkowa 10 szt za 3 zl 2w1. smietanke do kawy w plynie 20 szt za 2 zl. margaryne wyborna. zestaw salat. olej. jogurty dla rodzicow bo ja nie lubie. dla siebie serki darek straciatella albo te tutti waniliowe. ten serek jakby almette z ziolami. ostatnio mialam straszna ochote na hamburgery, i kupilam te pakowane po 2 szt za 5 zl, podgrzalam i mikrofalowce i co tam jeszcze? hmmm. platki czekoladowe sniadaniowe muszelki i te jak cooki crips. mieszam obydwa rodzaje. mam tez blender kupiony ze 2 lata temu na wyprzedazy za 30 zl i tez bardzo chwale. o jeszcze te parowki po 5 szt jakby z morlin. i duzo duzo. jak bede sobie przypominac to dopisze
|
|
|
|
#1359 | |
|
Zakorzenienie
|
U nas nie ma również intermarche
Cytat:
ale muszę też wypróbować tych z saszetkami bo jak widzę podzielone opinie.Były te artykuły ze stali nierdzewnej w zeszłotygodniowej ofercie przemysłowej ale teraz to już nie wiem
|
|
|
|
|
#1360 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a parówki kupuję kilogramowe,bodajże za 6 zł. i mi smakują ;]
|
|
|
|
|
#1361 |
|
Raczkowanie
|
bardzo dobry ten blender. miksuję nim owoce. ubijam śmietany. ubijam biszkopty, mielę orzechy i wiele innych. bardzo ułatwił mi pracę w kuchni.
teraz sobie przypomniałam o keczupie pikantnym dla biedronki za 2 zł z groszami który też bardzo sobie chwalę. |
|
|
|
#1362 |
|
Raczkowanie
|
mi chodzi głównie o owoce,jakieś koktajle
chciałabym też soki móc robić,ale sokowirówki są drogie i szkoda mi na to kasy :P może kiedyś będzie jeszcze jakiś niedrogi blender w lodówce ![]() a jak napisałaś o tym keczupie to mi się przypomniała musztarda chrzanowa pycha;]
|
|
|
|
#1363 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem czy nim akurat zrobiłabyś soki. do koktajli bardzo dobry. świetnie rozdrabnia owoce. nieraz rozdrabniałam z lodem do tego mleko albo śmietana i zamrazałam jako lody i dzieci z rodziny ktorymi sie czasem opiekuje nie mogly sie nachwalic
|
|
|
|
#1364 |
|
Przyczajenie
|
[QUOTE=nikusia78;24173214]Witam Biedroneczki,
dzisiaj widziałam w biedronie urządzenie do popcornu. Zakupił ktoś może i jak sie sprawuje?[COLOR="Silver"] Więc jednak kupiłam urządzenie do popcornu dla mojej córki na urodziny i jest super nic się nie przypala. Nie było tylko kukurydzy w ziarenkach i wzięłam tą maślaną do mikrofalówek rozerwałam torebkę papierową i był pycha po 3 min całą miska pachnącego masełkiem popcornu. |
|
|
|
#1365 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie
![]() Ktos pytał o sosy do spaghetti z biedronki, ja kupuje sos aspiro w słoiczku, zawsze mieszam bolognese z sosem spaghetti, jest naprawde pyszny lepszy niz pudliszki czy łowicz a duzo tanszy, polecam ![]() ps.akurat dzis bede robic spaghetti zapiekane z serem |
|
|
|
#1366 |
|
Raczkowanie
|
ja w słoiczkach kupowałam i te z biedronki i z kauflandu i z łowicza i szczerze żadne mi nie smakowały. chyba nie trawię ananasa w sosach. a zawsze się pojawia. wole już albo przeciez z przyprawami albo z torebki
|
|
|
|
#1367 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
teraz zerknęłam i tam pisze, że to tylko odświeżacz więc co innego Cytat:
dzięki |
|||
|
|
|
#1368 |
|
Raczkowanie
|
nowe inspiracje od 10.01.2011
http://gazetka.biedronka.pl/g15,.html |
|
|
|
#1369 |
|
Wtajemniczenie
|
O widzę nowy Mleczny Start - jabłkowy
Ciekawa jestem smaku
|
|
|
|
#1370 |
|
Raczkowanie
|
o jaką ochotę sobie na kaczkę narobiłam.
a do tego sobie przypomniałam kolejne rzeczy. kupowałam na tackach dramstiki i robiłam je w pomysle któryms na z winiary i byly pyszne. |
|
|
|
#1371 |
|
Raczkowanie
|
czy mógłby mi ktoś podać wagę i kaloryczność biedronkowej mozzarelli w kulce ?
|
|
|
|
#1372 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zawsze kupowalam Knora i uwielbiam zarowno do bolonese jak i chinski.Cytat:
A Eden jest 2 litrowy za 6,99 (docen moje poswiecenie, bo specjalnie dla Ciebie grzebalam w smieciach zeby paragon wyciagnac |
||
|
|
|
#1373 |
|
Zakorzenienie
|
Coś ta biedra oszukuje
mają na ulotce, że ceny nie wzrosły z powodu VAT'u a wczoraj chciałam kupić sałatę pakowaną i co?! Z 2,99 wzrost na 3,79 to samo soki jabłkowy i pomarańczowy...
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
|
|
#1374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki chwyt reklamowy, przykre że akurat ze strony Biedronki.Ehh no cóż, musieli podnieść ceny, bo vat dotyczy wszystkich, więc gdyby zostały stare to byliby stratni. Ale wkurza mnie to ogólne wykorzystywanie vatu jako wymówki do radykalnego podniesienia cen, np. cena biletu autobusowego z 22 na 27zł ![]() :roll eyes: przecież w vacie to tylko 1% różnicy, a podwyżka 25% Skoro już Biedra podniosła ceny to mogli wprowadzić płatność kartą, pf. |
|
|
|
|
#1375 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet nie wiecie jak mnie wkurza brak płatności kartą
Zawsze mam tak, że jak idę z określoną gotówką, to potem żałuję, że nie wzięłam więcej... A od poniedziałku wyprz :P ale ludzi będzie
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
|
|
#1376 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1377 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1378 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#1379 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1380 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.

oferta od 17 stycznia

to samo soki jabłkowy i pomarańczowy...