Kolki poszły w zapomnienie, idą ząbki-jest ślinienie.Mamy Lipiec-Sierpień 2010 cz.IV - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Który weekend wakacyjny najbardziej Ci pasuje?
23-24.07 5 29,41%
30-31.07 4 23,53%
6-7.08 3 17,65%
13-14.08 1 5,88%
20-21.08 3 17,65%
27-28.08 1 5,88%
Głosujący: 17. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-05, 20:57   #901
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1
Dot.: Kolki poszły w zapomnienie, idą ząbki-jest ślinienie.Mamy Lipiec-Sierpień 2010

dzidzia bardzo fajne. Ciekawe jak duże jest po złożeniu?Dam do obserwowanych, zaraz obok tego siali
Stary 2011-01-05, 21:01   #902
glooria
Raczkowanie

Dot.: Kolki poszły w zapomnienie, idą ząbki-jest ślinienie.Mamy Lipiec-Sierpień 2010

agravka fajne to krzesełko najbardziej podoba mi sie zielone ale ja mam hopla na kolor zielony bo znudził mi sie różowy dla Mileny
ja kupiłam chicco happy snack i jestem z niego zadowolona tylko że były tylko niebieskie więc Milena je w niebieskim krzesełku
glooria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 21:08   #903
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aneciaslonko Pokaż wiadomość
Tak żłobek,bo niańki co przychodziły na rozeznanie były tragiczne..a w tym żłobku 10 dzieci,3 opiekunki i monitoring (tz jest informatykiem więc non stop będzie patrzył co u Patuni się dzieje ) Gina powiedziała,że za wcześnie aby coś tam dojrzeć,zrobiła usg i cytologię,jak okresu nie będę miała jeszcze przez 2 tyg mam ponownie przyjść..
fajnie, ze TZ bedzie caly czas kontrolowal!super pomysl z takim monitoringiem!

co do dzidzi, to nie wiem czy zyczyc zeby byla JUZ?

dzis tz przykladal ucho do mojego brzucha i mowi, jak to bylo fajnie, czuc jak Ada sie ruszala w brzuszku, jak sluchal co u niej sie dzieje (mowi ze teraz sa dokladnie takie same odglosy)) i zapytalam, czy chcialby, zeby tam byla dzidzi, a on ze TAK... wogle mnie meczy,zebysmy szybko mieli dziecko, ale ja chce najpierw znalezc prace i popracowac troche, a szukac zamierzam najwczesniej w wakacje.
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 21:12   #904
modro
Rozeznanie

Ja mam takie krzesełko
http://allegro.pl/milly-mally-krzese...390639001.html
dostałam w prezencie, ale jeszcze nie wyciągałam, ale ma chyba regulowane oparcie- wyciągnę jutro i zobaczę.

modro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 21:16   #905
aneciaslonko
Raczkowanie

[/COLOR]
Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
fajnie, ze TZ bedzie caly czas kontrolowal!super pomysl z takim monitoringiem!

co do dzidzi, to nie wiem czy zyczyc zeby byla JUZ?

dzis tz przykladal ucho do mojego brzucha i mowi, jak to bylo fajnie, czuc jak Ada sie ruszala w brzuszku, jak sluchal co u niej sie dzieje (mowi ze teraz sa dokladnie takie same odglosy)) i zapytalam, czy chcialby, zeby tam byla dzidzi, a on ze TAK... wogle mnie meczy,zebysmy szybko mieli dziecko, ale ja chce najpierw znalezc prace i popracowac troche, a szukac zamierzam najwczesniej w wakacje.
Ten monitoring to dar z nieba ja się śmieję,bez niego chyba bym zwariowała i zamartwiła się o Patulę...Dzidzię chcemy ale za jakiś rok,dwa (chociaż jak już teraz będzie to płakać nie będę,gorzej tż -on to na zawał zejdzie ) Fajnie,że Twój tz chce już dzidzi
aneciaslonko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 21:21   #906
AGAMARCIO
Zadomowienie

GG do AGAMARCIO

Ja bym chciała drugiego dzidziusia (nawet teraz) tż też ale póki co jeszcze musimy poczekać choć w planach za mniej więcej 2 lata o ile się uda

09.08.2010r.g.7.35 2490g 51cm -Karolinka Nasze szczęście
AGAMARCIO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 21:21   #907
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
dzidzia bardzo fajne. Ciekawe jak duże jest po złożeniu?Dam do obserwowanych, zaraz obok tego siali
Jak przyjdzie to Ci napiszę i zrobię fotki. Ale za nie będzie płacić moja siostra, więc będzie u nas dopiero w przyszłym tygodniu.

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-05, 21:35   #908
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez scoobs Pokaż wiadomość
Ola_k11 powodzenia na rozmowie i daj znac jak poszlo. Wlasnie sobie zdalam sprawe, ze nazywalam Ci olka zamiast ola_k

żartuję

żabciu przykro mi ze względu na Twoją chorobę serduszka a jeśli chodzi o TŻ to musisz z nim pogadać i zmienić sytuację a jak nie to go pognaj w cholerę

Dziewczyny dzięki za kciuki. Chyba będzie dobrze, bo już po 2h od spotkania zadzwonili z zaproszeneim na spotkanie do prezesa a to drugi i ost. etap rekrutacji (podobno nie sposób nie spodobać się prezesowi)
No ale nie zapeszam.

Aaaa zapomniałabym w poniedziałek podpisaliśmy akt i mamy swój domek jupiii!!!Teraz tylko wykańczanie i roboty, to mnie przeraża czy kasy starczy i wogole...
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 21:46   #909
martysek
Zadomowienie

Ania, Siala, Anecia uśmiałam się z tym lizaniem, pluciem, skarpetami i gatkami

Żabciu, współczuję choroby i podziwiam, że mimo tego radzisz sobie sama z dzieckiem. Co do TŻta, próbuj rozmawiać, ale pamiętaj, że lepiej, żeby dziecko mieszkało tylko z jednym z nich, niż ma słuchać kłotni i patrzeć, jak rodzice się nie znoszą.
Moi rodzice są po rozwodzie, a święta itp i tak spędzamy razem. Nie wolałabym, by do siebie wrócili i cieszę się, że oszczędzili nam kłotni.
Za to TŻta brat mieszka z żoną i się nienawidzą, wyzywają, ciągle kłocą. Mają dwoje dzieci i on twierdzi, że są ze sobą dla ich dobra... Jedno wyklucza drugie.

Agravko, Natalia załapała wtedy, co się chwaliłam, ale po ok miesiącu smoka wypluwa i za nic w świecie nie chce zassać.
martysek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 21:49   #910
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Jak przyjdzie to Ci napiszę i zrobię fotki. Ale za nie będzie płacić moja siostra, więc będzie u nas dopiero w przyszłym tygodniu.
O super! Będę bardzo wdzięczna

ola gratulacje i powodzenia!
Stary 2011-01-05, 21:56   #911
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martysek Pokaż wiadomość
[pamiętaj, że lepiej, żeby dziecko mieszkało tylko z jednym z nich, niż ma słuchać kłotni i patrzeć, jak rodzice się nie znoszą.
Moi rodzice są po rozwodzie, a święta itp i tak spędzamy razem. Nie wolałabym, by do siebie wrócili i cieszę się, że oszczędzili nam kłotni.
Za to TŻta brat mieszka z żoną i się nienawidzą, wyzywają, ciągle kłocą. Mają dwoje dzieci i on twierdzi, że są ze sobą dla ich dobra... Jedno wyklucza drugie.
zgadzam sie w zupelnosci, ale z drugiej strony, rozumiem, ze decyzje o rozstaniu bardzo ciezko podjac, kiedy jest dziecko

ciekawe czemu ona nie chce tego smoka? kurcze moja Ada jak zalapala, tak ssie. dla mnie to dar z nieba, przy spacerach i przy jej marudzeniu no i w zasypianiu troche tez pomaga

---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

a co z itakasia?

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość

Dziewczyny dzięki za kciuki. Chyba będzie dobrze, bo już po 2h od spotkania zadzwonili z zaproszeneim na spotkanie do prezesa a to drugi i ost. etap rekrutacji (podobno nie sposób nie spodobać się prezesowi)
No ale nie zapeszam.

Aaaa zapomniałabym w poniedziałek podpisaliśmy akt i mamy swój domek jupiii!!!Teraz tylko wykańczanie i roboty, to mnie przeraża czy kasy starczy i wogole...
czy ja cos przeoczylam ?nic nie wiem o twojej pracy...albo zapomnialam...

super, ze macie juz domek!!! spokojnie, powolutku sobie wszystko urzadzicie, wazne ze swoje, to sama radosc, wybierac wszystko i wymyslac jak to bedzie wygladalo!!! tez bym chciala
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-05, 22:23   #912
AGAMARCIO
Zadomowienie

GG do AGAMARCIO

aaa któraś z Was pytała odnośnie pieluch jakie używamy (chyba martysek)
ja używam babydream z rossmana (ale nie te eco)
i pieluszek lidlowych softino(pakowanych po 16szt.) -z tej samej firmy są super chusteczki nawilżające

a gdzie to Nam się anuszka zapodziała?

agravka itakasia ma teraz co innego na głowie;/-poczytaj w klubie

Edytowane przez AGAMARCIO
Czas edycji: 2011-01-05 o 22:27
Stary 2011-01-05, 22:32   #913
martysek
Zadomowienie

Agravko, nie chce smoka, bo odkryła że kciuki są fajniejsze Ma to po mamie, bo ja tez ssałam kciuk. Chciałabym ją oduczyć, ale nie wiem, jak.

Agamarcio, tak, to byłam ja Po ile są pakowane i ile kosztują?
Mam na razie Pampersy 4 i 4+ i muszę odebrąc od mamy Huggies 4+, bo kupiła mi kiedyś w Carrefourze, jak były w promocji.
Ze względu na cenę chciałabym używać Pampersów tylko na noc.
martysek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 22:42   #914
AGAMARCIO
Zadomowienie

GG do AGAMARCIO

Cytat:
Agravko, nie chce smoka, bo odkryła że kciuki są fajniejsze Ma to po mamie, bo ja tez ssałam kciuk. Chciałabym ją oduczyć, ale nie wiem, jak.

u Nas to samo

Agamarcio, tak, to byłam ja Po ile są pakowane i ile kosztują?
Mam na razie Pampersy 4 i 4+ i muszę odebrąc od mamy Huggies 4+, bo kupiła mi kiedyś w Carrefourze, jak były w promocji.
Ze względu na cenę chciałabym używać Pampersów tylko na noc.
rossmanowskie babydrem ja mam akurat w rozm.6-9kg 46 szt. 19.90zł są naprawde fajne dla
mnie niewiele różnią się od pampers

lidlowskie softino 4-9kg. 16szt. 6.49zł są trochę sztywne ale je trochę rozcieram rękami i jest oki

Stary 2011-01-05, 23:00   #915
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
niezawsze byłam dzisiaj dokładnie z tym samym problemem u pediatry. Tak jak pisze agravka dzieci nie umieją sobie odkrztusić i ta ślina czy katarek zalegają. Kazała Franka oklepywać i łaskotać, żeby odkrztusił. Polecała położenie na kolanie głową w dół i klepanie po pleckach. Tylko nie zaraz po jedzeniu bo będzie
o no widzisz jak sie zlozylo

Cytat:
Napisane przez modro Pokaż wiadomość
Też wyje mały wyjec. Moja mama właśnie mówiła, żeby ją chociaż z jakiejś odległości poinhalować, może coś to da. Ale wieczorem udało mi się najpierw wyła, więc stwierdziłam, że na siłę nie będę robić, wzięłam ją na kolana na półsiedząco i zaczęłam się huśtac w fotelu a ona zamilkła, aż zaczęłam sprawdzać, czy dycha
Udało mi się ją przetrzymać 18 minut, bo...usnęła Inhalowałam, aż skończyło się lekarstwo.
no to super, ze az tyle wytrzymala
Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość

No ale nie zapeszam.

gratulacje podwojne a dom w lwo tez?

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 23:10   #916
scoobs
Rozeznanie

Ola_k11, to swietnie, czekamy na dalsze wiesci.
Agravka, moj Ali nie chcial smoczka przez dlugi czas, a potem sie nauczyl i jest juz prawie uzalezniony
scoobs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 23:50   #917
AGAMARCIO
Zadomowienie

GG do AGAMARCIO

agravka moja niunia używała smoczka ok 2m-cy ale głównie na spacerach a teraz wogóle jest bezużyteczny
woli pieluchę tetrową i swoje rączki

modro- trzymaj się babo i duuużo zdrówka dla malutkiej
żabka -dzielna dziewczyna z Ciebie a tż bym

Stary 2011-01-06, 00:42   #918
olakola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
A Kubus tez pelzal czy od razu raczkuje?
pełzał i przemieszczał się na różne sposoby - skoki żabie, no przeróżne wariacje, a od dobrego tygodnia raczkuje (nogi i ręce na przemian, poprawnie)

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
wasze dzieci was miziają po twarzy łapkami a mój wali i szczypie i ciągnie za nos
no mój to samo, TŻ już się go boi, bo jak walnie w nos, przywali w oko, uszczypnie, całą rączką chwyta za skórę i ściska, a siłę ma, strach się bać

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
dziewczyny ktorych maluchy juz sie podciagaja do stania powiedzcie kiedy obnizylyscie poziom w lozeczku? bo ja sie zastanawiam czy juz nie obnizyc. po tej akcji z lozkiem jestem przewrazliwiona
jak Kuba skończył 5miesięcy i podnosił się do czworaków to daliśmy na średni poziom (ale u nas ten średni jest dość wysoko) a teraz odkąd wspina się na nogi łóżeczko jest na samym dole, bo bałam się, że wyskoczy
a jeszcze nie zakumał, że może chwycić szczebeliki i stawać, bo jak miał środkowy poziom, to chwytał oparcia i tak się podnosił;
jakie badanie na krzywicę jest - z krwi z głowy?
faktycznie fajnie siedzi w tym foteliku recaro

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
dziewczyny, ktorych dzieci nie chcialy smoczkow-zalapaly w koncu?
Kuba tak, na spacerach smoczek jest zbawienny, bo zatyka mu usta i usypia, poza spacerami smoczek służy jako zabawka;
ja tak samo nie mogę się doczekać ma-ma i ta-ta

Misiulka - u nas nocki podobnie; gratuluję ba-ba

żabcia87 - współczuję kłopotów z serduszkiem; a do sytuacji z tżtem to brak mi słów chyba faktycznie musisz mu powiedzieć, że albo dobrowolnie będzie się dokładał i będzie ojcem, albo alimenty, bo tak być nie może, pasożyt

mój TŻ poszedł na piwo z kolegami z pracy, pytałam o której najpóźniej wróci - o 1, i co, jest 1:40 a jego nie ma,

co do naszych przygód nocnikowych - dzisiaj rano TŻ po raz pierwszy wysadzał małego i Kuba mu prysnął prosto do buzi
(a zawsze mąż na mnie krzyczał, że co ja mu tego psiurka tak poprawiam, czemu mu tam ruszam, a ja się bałam, bo mi też raz tak prysnął, że w oko dostałam- Kuba ma duże ciśnienie i te siki jak się odbiją o ściankę nocnika to do góry lecą);
a dzisiaj po rannej drzemce zrobił kupkę do nocnika, pierwszy raz taki fart
olakola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 01:47   #919
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Z "babcinych" sposobów - owinąć rękę bandażem i namoczyć w kwasku albo w occie a z mniej drastycznych to ja bym założyła skarpeteczki na dłonie albo te łapki-niedrapki ;] najwyżej materiał pociućka

---------- Dopisano o 02:47 ---------- Poprzedni post napisano o 01:56 ----------

http://fakty.interia.pl/swiat/news/a...-ciazy,1579693

uwaga na antykoncepcję

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-06, 06:49   #920
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
aniaa, kochana jesteś
Ja mam właśnie taki nebulizator (a mówiłam na niego inhalator).
Co do zakraplania - ja zawsze robiłam na leżąco, jutro spróbuję tak, jak on pokazywał, może będzie mniejszy ryk.
Bardzo dziękuję
Cytat:
Też wyje mały wyjec. Moja mama właśnie mówiła, żeby ją chociaż z jakiejś odległości poinhalować, może coś to da. Ale wieczorem udało mi się najpierw wyła, więc stwierdziłam, że na siłę nie będę robić, wzięłam ją na kolana na półsiedząco i zaczęłam się huśtac w fotelu a ona zamilkła, aż zaczęłam sprawdzać, czy dycha
Udało mi się ją przetrzymać 18 minut, bo...usnęła Inhalowałam, aż skończyło się lekarstwo.
nie ma za co ciesze sie ze sie udalo

Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość
jak Kuba skończył 5miesięcy i podnosił się do czworaków to daliśmy na średni poziom (ale u nas ten średni jest dość wysoko) a teraz odkąd wspina się na nogi łóżeczko jest na samym dole, bo bałam się, że wyskoczy
a jeszcze nie zakumał, że może chwycić szczebeliki i stawać, bo jak miał środkowy poziom, to chwytał oparcia i tak się podnosił;
jakie badanie na krzywicę jest - z krwi z głowy?
faktycznie fajnie siedzi w tym foteliku recaro

co do naszych przygód nocnikowych - dzisiaj rano TŻ po raz pierwszy wysadzał małego i Kuba mu prysnął prosto do buzi
(a zawsze mąż na mnie krzyczał, że co ja mu tego psiurka tak poprawiam, czemu mu tam ruszam, a ja się bałam, bo mi też raz tak prysnął, że w oko dostałam- Kuba ma duże ciśnienie i te siki jak się odbiją o ściankę nocnika to do góry lecą);
fajnie ze sie udalo z kupka do nocnika
dzieki za odp odnosnie lozeczka
na krzywice mial badanie z krwi (pobierana z raczki ale to chyba bez znaczenia):
fosfataza alkaiczna
wapń
fosfor nieorganiczny

dzien dobry
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 09:08   #921
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Dzień dobry!

wiolek jeśli chodzi o bicie i drapanie to u nas obrywa tylko TŻ. Franek wali go na maksa, ciągnie za brodę, drapie, ściska nos. Co ciekawe mnie oszczędza. Raz tylko jak spałam obrócona plecami a on sie obudził to z całej siły mnie pociągnął za włosy.

Kiepska noc za nami. Myślałam, że jak zje więcej to sie nie będzie tak wybudzał. No i du.pa. Ciągle sie budził, płakał, wiercil. Fakt, jadl dopiero o 4.30 ale musiał spac ze mna bo po 6 wstaniu miałam dość. Moze to brzuszek, bo nie było wczoraj kupy.
Stary 2011-01-06, 09:25   #922
aniaa22
Zakorzenienie

marta wspolczuje nocki. u nas tak od 20 grudnia wiec wiem o czym mowisz

a ranek mielismy fajny. 1,5 h lezelismy sobie w czworke (bo pies z nami ) na lozku i sie wyglupialismy
Stary 2011-01-06, 09:33   #923
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
marta wspolczuje nocki. u nas tak od 20 grudnia wiec wiem o czym mowisz

a ranek mielismy fajny. 1,5 h lezelismy sobie w czworke (bo pies z nami ) na lozku i sie wyglupialismy
Jak myslisz co jest tego powodem? Ja już nie mam pomyslów. Nie jest glodny, jest mu ciepło, nie ma mokro, nie boli go brzuszek. Taki ich urok? Może sie to kiedys skończy.

U nas dni i poranki są bardzo fajne. Franek jest bardzo pogodnym dzieckiem, nie boi sie obcych, rozdaje na prawo i lewo usmiechy i nie moge na niego narzekać. Tylko te noce...ale tłumacze sobie to tym, że nie mozna miec dziecka idealnego
Stary 2011-01-06, 09:41   #924
aniaa22
Zakorzenienie

wiesz ja mysle ze u nas to brzuszek jednak. wczoraj przed snem dalismy mu gripe water i (nie pisze zeby znow sie nie odmienilo )
Stary 2011-01-06, 09:44   #925
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

A tak Ty pisałaś, ze Misio sie pręży a u nas nie ma takich objawów. Oby gripe water bylo rozwiazaniem.
Stary 2011-01-06, 09:57   #926
glooria
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość
ja sadzam od kilku dni i rano zawsze jest kupka i siusiu ale Milena zawsze rano po śniadaniu robiła kupę więc zmieniła tylko miejsce na nocnik a nie w Pampersa
a i jeszcze po obiadku ok 16 robi smroda tez w nocnik i siku przed kąpielą
Stary 2011-01-06, 10:12   #927
glooria
Raczkowanie

a tu dla przypomnienia jak Milena wygląda
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Święta 2010 036.jpg (35,8 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Święta 2010 018.jpg (42,6 KB, 42 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-06, 10:13   #928
ola_k11
Zadomowienie

agravka wiem, że to remontowanie z jednej str. będzie cieszyć ale z drugiej już bym chciała żeby było po

niezawsze w okolicy Lwo, 2km do centrum więc mozna powiedzieć że tak, w stronę Zegrza jak się jedzie.
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 10:19   #929
glooria
Raczkowanie

ja uwielbiam urządzać mieszkanie szkoda tylko że nie moge zaszaleć i kupić wszystkiego od razu tylko tak na raty trochę nowych rzeczy troche starych trochę w spadku i powstaje taki styl mieszany

co dajecie dziciaczkom do picia... wodę?
Stary 2011-01-06, 10:51   #930
scoobs
Rozeznanie

Glooria, ja daje do picia wode przegotowana (kranowke). Slicznie Milenka siedzi
Aniaa i Marta, nie zazdroszcze nocek i trzymam kciuki za lepsze
U nas Ali sie budzil czesciej niz zwykle ale dawalam mu wody i zasypial, mam nadzieje, ze to zabkowanie
scoobs jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości