Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-05, 22:50   #2341
snowhitee
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

Cytat:
Napisane przez Donka94 Pokaż wiadomość
Właśnie tez czaję sie na ten róz Bourjois z przeceny i tez nie wiem jaki kolor. Ale wczoraj sobie kupilam o taki róż jak w zalączniku(ten z króliczkami), czyz nie sliczny? zdj. zapozyczone z bloga
ooo ale słyszałam wiele złego a właściwie czytałam na blogach o firmie pease

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Ooo, ale poważne plany, ale gratuluję

angelinmyheart gratuluję znalezienia pracy na pewno to pojmiesz nie od razu Kraków zbudowano

Też się nawilżam, używam balsamu nawilżającego, kremów ect. a mimo to jakoś tak w połowie zimy mam wszystko przesuszone może zbyt niskie nawilżenie bo może pomogłyby mi typowo do suchej albo wysuszonej skóry kosmetyki?

Dziękuję ech, ja jestem gotowa już to zakończyć ale teraz jego ruch, zobaczymy co zrobi

buahhot
gratuluję

Muszę się pochwalić - dostałam umowę na 3 miesiące i to umowę o pracę w końcu
Gratulacje

Cytat:
Jasne na kasie w supermarkecie A co?
oo to ja podziwiam Ja na kasę bym się nie nadawała, a w supermarkecie to już w ogóle, to trzeba być cierpliwym i mieć nerwy na wodzy

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
caate no wlasnie nie wiem jakie są cienie essence, czy są dobre. Ja bardzo lubie z my secret, one sa dostepne tylko w naturze-produkuje je pierre rene dla natury, a ja baardzo lubie cienie pierre rene i nawet maja czarny matowy idelany do smokey lub nawet do kreseczek za cale 5.49

edit: a co najwazniejsze, nie uczulają mojej mamy

aaa i pochwale sie Wam, kupilam sobie dzis biustonosz w NY, no spodobal mi sie, na wierzchu ma taka delikatna koronke z panterki, i oczywiscie dodatkowo miseczki sa obszyte inna koronką zakup uwazam za udany
Bardzo ładny A ja ostatnio chyba z 6 biustonoszy tam mierzyłam i nie mogłam znaleźć odpowiedniego

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 22:51   #2342
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
milo ze Wam sie podoba
ja ogolnie nie kupuje ubran w NY bo jakos nie potrafie znalezc nic ciekawego ale dzis sie zdziwilam, bylo pelno poprzecenianej bielizny za ten stanik zaplacilam 39.95, ale nawet widzialam jakis jasnoróżowy i zielony calkowicie gladki za 9.95
edit: no i stingi glownie 9.95
stringi to tam mają cały rok na wyprzedaży
ja zawsze znajdowałam tam coś fajnego, ale w tym sezonie jakoś cienko u nich.

dobranoc
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 23:27   #2343
tillavanilla
Raczkowanie

Nadrobilam wreszcie wszystko i juz na wstepie chce wam powiedziec,ze obejrzalam wszystkie swiezo dodane przez was zdjecia i jedyne co moge stwierdzic to ,ze mamy tu same super laseczki

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
nie możemy się dogadać z TŻ
wszystkie pary przechodza kryzysy mniejsze lub wieksze,bedzie dobrze

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
ale skoro wybaczyl mi zdrade to musi mnie kochac i to bardzo za to jestem mu wdzieczna ale czasami wydaje mi sie ze ni epowinno sie wracac do siebie po czyms takim bo juz nasz zwiazek wyglada calkiem inaczej niz kiedys i uczucia tez sa inne....
rzeczywiscie musi cie kochac...ja chyba nie bylabym w stanie wybaczyc zdrady,a tym bardziej moj tz,wiem,ze gdybysmy nawet dali sobie szanse to zycie z nim po zdradzie byloby pieklem,wiec to nie mialoby sensu...

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
buahhot o kurcze to mam nadzieję,że nie porywam się z motyką na księżyc i moje postanowienie nie jest zbyt surowe..
ale Tobie na bank do czerwca się uda, ile chciałabyś schudnąć?
bo pewnie malusio skoro i tak jesteś szczupła
dasz rade,samo nocne wstawanie pozwoli ci zgubic kilka kg,a i karmienie piersia tez przyspiesza chudniecie po ciazy
Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość
Ja tyję tylko na brzuchu Nie mam tyłka, grubych ud, piersi, no nic, a brzuch - tragedia moje ogromne 70 w pasie to jest zabójcze, moja mama mówi, że w moim wieku miała 63 Ale cóż poradzić, tak widocznie musi być, nie dośc, że mam szerokie żebra, to jeszcze....
ja tez tyje tylko w brzuchu i talii

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
czesc kochane

nie mam na razie dostępu do komputera, mój jest w naprawie..
tęskniłam za wami

cały czas dbałam o siebie tak jak trzeba, i nie zapomniałam o naszym wątku..

dziś w ramach spamowanie farbuje włoski na ten kolor co zawse czyli orzechowy brąz..

będe wpadać na wątek jak tylko bede miała dostęp do kompa.. buziaczki kochane mam nadzieje że mnie pamiętacie
dobrze,ze jestes

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Ja lubię kakaowe z Ziaji teraz czaję się na kokosowe
ja tez lubie to maslo

Cytat:

tillavanilla duużo zdrowia
dziekuje

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Ja byłam dzisiaj pierwszy dzień w pracy na 2h. w sumie było fajnie, bo wszystkich tam znam. Pracuje tam moja mama, ciocia, a właścicielkę też znam, bo często tam przychodziłam. Tylko, jak zaczęły mi to wszystko tłumaczyć listę płac itd na "Fakcie" to się pogubiłam i nic nie rozumiałam. Umowę mam na rok, więc muszę to jakoś zrozumieć.
z czasem wszystkiego sie nauczysz,bedzie dobrze

blondyneczka dobrze,ze zazegnaliscie juz konflikt,a to,ze podnieca cie,ze twoj tz nabroil to dla mnie troche dziwne ,bo jeszce niedawno napisalas,ze cie takim zachowaniem zranil
buahhot
loluska wracaj do zdrowia

Ja juz czuje sie lepiej,ale wczoraj to byla tragedia ze mna,dlatego tz wzial dzisiaj wolne,zebym mogla odpoczac Pochwale sie,ze chyba pierwszy(no moze drugi) raz w zyciu dostalam sniadanie do lozka i tz zrobil tez obiad,nie jakies jedzenie na wynos jak to zwykle robi w kryzysowych sytuacjach,tylko pyszne krokiety z serem i pieczarkamizrobilam mu tylko ciasto na nalesniki i mowilam co ma po kolei robic,ale ogolnie to wszystko zrobil sam Jestem z niego strasznie dumna,a najlepsze jest to,ze po calym dniu,padl zmeczony na kanape stwierdzajac,ze mnie podziwia,ze daje sobie rade z opieka nad synkiem,gotowaniem i wszystkimi innymi domowymi obowiazkami Ide ogladac Dwie twarze-dwa zycia,o ktorym wspominala niedawno loluska Milej nocy

Dbam o siebie!!!
tillavanilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-05, 23:38   #2344
Kitka:)
CABIN CREW

buahhot a ile taka baza ingrid kosztuje?? bo ja nie mam aktualnie zadnej na stanie i musze sie rozejrzeć za jakąś... zawsze mialam sorai..
róż bourjois mnie tez strasznie interesuje, wszystkie moje kolezanki które go maja go bardzo chwala... moze niedługo się na niego skuszę...???
aa... gratuluje 5
bardzo ładny stanik ja też zazwyczaj nie kupuję w NY- wydaje mi sie że większośc rzeczy tam jest kiepskiej jakości...chociaż mam parę ciuszkow stamtąd

Airish88 mmm...spaghetti i winko... marzy mi sie... ja 3 ci dzien na diecie wiec tym bardziej...

caate ja to bym chciala żebyś jakiś taki mega kolorowy makijaż zrobiła, nalepiej cos z zielenią, turkusem albo niebieskim uwielbiam takie - co prawda zimą rzadziej się tak maluje, raczej latem ale bardzo lubie nasycone kolory cieni

MisQa moj też... są dni że wydaje mi się że wszyatko co potrzebne juz mam a potem... poczytam wątek i chcę kolejnych kosmetykow

snowhitee jaki piekny , nowy avatarek a i mam pytanie do Ciebie- byłaś moze na tej marywilskiej w tych halach?? oplaca sie tam jechac??bo tak sie zastanawiam czy w weekend się nie wybrać .. dziś byłam w ZT i masakra- ciuchy na podłodze, wszędzie tłumy i na dodatek nic prawie mi sie nie podobało....

Donka94 ale przeslodki ten róż

E.J. oj to rzeczywiscie drobinka jesteś.. ja mam 170 ale chciałabym chyba więcej miec albo mniej... bo moj wzrost to taki nijaki

ze spa zrobilam dziś tylko podstawę , jutro nadrobię nałożylam pastę cynkową na zaskórniki zobaczymy czy coś da

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

tillavanilla ale super z TŻ dzis mialaś co do tycia- mi tez idzie w brzuch.. masakra.. a chcialabym w biust zeby szło
zdrowka

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 00:25   #2345
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość

oo to ja podziwiam Ja na kasę bym się nie nadawała, a w supermarkecie to już w ogóle, to trzeba być cierpliwym i mieć nerwy na wodzy
Oj, tak, sama sobie się nieraz dziwię bo ja z reguły nerwus jestem

tillavanilla takie chwile, kiedy facet przekonuje się, że to praca w domu to nie takie tam wygodne siedzenie jest bezcenne brawa dla męża, że dał radę z obiadkiem

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość

E.J. oj to rzeczywiscie drobinka jesteś.. ja mam 170 ale chciałabym chyba więcej miec albo mniej... bo moj wzrost to taki nijaki
Ja po prostu jestem wersja kieszonkowa
To jak myślisz - tak nie bardzo do tego wzrostu taki strój, może trochę chyba skrócić mnie tylko?

---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ----------

Kitka też bym chciała, żeby jedzenie mi w biust poszło w końcu

Mykam się kąpać i spać, dzis tylko podstawa bo padam, dobrej nocy

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 00:30   #2346
marthaaa
Raczkowanie

Witajcie dziewczyny Dziś miałam o wiele lepszy dzień, odpuściłam sobie szkołę, wyspałam się, posprzątałam w domu, zrobiłam pierwszy raz ćwiczenia(pierwszy dzień), kupiłam paczkę papierosów(to był błąd, no ale tak wyszło, miło było zapalić do kawki podczas nieobecności mamy),ogólnie mam teraz 4 dni błogiego lenistwa, które muszę jakoś wykorzystać. Mam zamiar się pouczyć, iść na solarium (połowinki za tydzień) oraz w piątek iść na zakupy (przede wszystkim kosmetyczne - to wszystko przez was ). Nawet się dziś sobie podobam hehe...

Cytat:
tez zawsze chcialam wyprobwac ten roz Bourjois, ale ostatnio dziewczyny mnie zaciekawily Benefitem z ciekawosci poszlam do sephory, ale akurat w tej do ktorej poszlam, nie bylo ich produktow. W dodatku Pani w sklepie spojrzala mi w oczy i powiedziala "o Boze jakie duze oczy, to soczewki? " hehe smieszna sytuacja swoja drogą była pieknie umalowana
aaaa no i dzis dostalam 5 z tego egzaminu pierwsza 5 w tym semestrze
Ja miałam róż z bourjois kolor rose eclat. Róż ten nigdy się nie kończy, jest do znudzenia, prędzej rozpada się opakowanie niż kończy róż, ogólnie nie różnił się zbytnio od tańszych, też się ścierał po iluś tam godzinach, ale to normalne. To taki klasyk, że trzeba było spróbować. Myślę, że dlatego jest popularny, bo to tak naprawdę pierwszy róż wypiekany w kamieniu. Plusem jest ogromny wybór kolorów... Ten kolor (rose eclat) akurat na mnie wyglądał nieźle. Ja mam pecha, bo u mnie w Rossmanie nie ma stoiska Bourjois, a skoro jest w promocji, to chętnie bym go kupiła, bo mój róż się skończył Polecam go, jeśli jest w promocji, bo za pierwszą cenę może niekoniecznie, przecież można dostać tańsze i równie dobre. Gratuluję oceny i ładny biustonosz

Dziewczyny a mam pytanie, czy jak się chodzi na solarium to można się smarować balsamem brązującym ,żeby opalenizna nie była czerwona czy lepiej jakimś przyśpieszaczem ,bo od balsamu jak od samoopalacza po solarium mogą być nieciekawe rzeczy na skórze i się nie poleca? Bo ja to zielona jestem, byłam w życiu 4 razy na solarium i spaliłam się ... na buraka

---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ----------

Cytat:

Nie chciałabyś być wyższa Uwierz mi Ja mam 178 i to jest dużo, a mam jeszcze wyższe koleżanki. Cieżko znaleźć spodnie, bluzki za krótkie, trzeba brać duże, które są za szerokie... Sukienki też sięgają do połowy uda a nie przed kolano... Wysokie buty jak ubierzesz, to żaden chłopak z Tobą nie zatańczy ,bo same kurduple Jak jest się nieproporcjonalnym, to nawet długie nogi nie wyglądają ładnie przy krótkim tułowiu, a wysokie dziewczyny często tak mają... 170 to byłby dla mnie wzrost optymalny Przepraszam za post pod postem(chyba).

Moja miłość : Juan Martin Del Potro
marthaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 01:22   #2347
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
tez zawsze chcialam wyprobwac ten roz Bourjois, ale ostatnio dziewczyny mnie zaciekawily Benefitem z ciekawosci poszlam do sephory, ale akurat w tej do ktorej poszlam, nie bylo ich produktow. W dodatku Pani w sklepie spojrzala mi w oczy i powiedziala "o Boze jakie duze oczy, to soczewki? " hehe smieszna sytuacja swoja drogą była pieknie umalowana
aaaa no i dzis dostalam 5 z tego egzaminu pierwsza 5 w tym semestrze

---------- Dopisano o 01:22 ---------- Poprzedni post napisano o 01:07 ----------

już po kąpieli, było:
balsam na ciało
serum do biustu Eveline
krem na stopy
krem na dłonie
umycie włosów
odżywka na włosy do spłukania tresemme
odżywka w sprayu na włosy Glis Kur
odżywka bez spłukiwania na włosy Pantene
krem pod oczy z anew
krem na twarz na noc avon solutions
depilacja pach
Merz Special 2 tabletki
Witamina C (biorę na krwawiące dziąsła i pękanie naczynek)

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 07:59   #2348
angelwithoutsoul
Raczkowanie

Witam Piękne

Ale mój Tż jest kochany, cały czas opiekuje się mną, przyjeżdża szybciutko z pracy, by jak najszybciej mnie przytulić i wycałować, cały czas lata wkółko za mną i spełnia każdą zachciankę Powiedział nawet, że jak bd lepiej się czuć w weekend, to pojedziemy do centrum handlowego i kupi mi jakiś prezencik

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
wszystko jest ok nie wyprowadzilam sie bo moj TŻ mi nie pozwolil powiedziao ze sie zmieni bo mnie kocha i ze mam z nim zostac powiedzial ze bedzie najwspanialszym mezem na ziemi jak z nim zostane :0 i zostalam, plakal jak dziecko bo bal sie ze mnie straci......wiec nie wyprowadzilam sie nadrobie was niedlugo teraz mykam do Tżta pod pierzynke musimy si epogodzic od***al troche ale obiecal ze sie zmieni wiec mu wierze
A co on takiego zrobił jeśli mogę spytać? Moim zdaniem najważniejsze jest to, że obiecał zmianę i jeśli bd to też widać w jego zachowaniu, to Wasz związek pójdzie w jak najlepszym kierunku

marthaaa Żeby się nie spalić i żeby wyszedł ładny brąz na skórze, najlepiej kupić taką saszetkę w solarium (sprzedają je w każdym). Jest ona jednorazowa i nakładasz na całe ciało, chroni je, przyśpiesza opalanie i dodatkowo dłużej opalenizna się utrzymuje. Oczywiście możesz też pójść do zwykłego sklepu i kupić jakiś przyśpieszacz, byle pisało na nim, że jest przeznaczony do solarium i zwróć uwagę też czy nakłada się go po czy przed Balsam brązujący i samoopalacz odradzam, bo gwarantowane są ścieki, smugi.

25.10. Pijam pokrzywę
21.11. Kuracja 3miesięczna Merz Special
Dbam o włosy i cerę
Zakupoholiczka

Mój cel: Być idealną...
angelwithoutsoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 09:34   #2349
samaraNW
Zakorzenienie

dzień dobry

Cytat:

oj to rzeczywiscie drobinka jesteś.. ja mam 170 ale chciałabym chyba więcej miec albo mniej... bo moj wzrost to taki nijaki

co do tycia- mi tez idzie w brzuch.. masakra.. a chcialabym w biust zeby szło
też mam 170cm i trochę mnie śmieszy, jak słyszę teksty w stylu "ale Ty wysoka jesteś", a ja widzę pełno osób wyższych ode mnie, czasami to się nawet niska czuję.

z tyciem, to mi w biust poszło po świętach, ale i do tego w brzuch
Cytat:

Nie chciałabyś być wyższa Uwierz mi Ja mam 178 i to jest dużo, a mam jeszcze wyższe koleżanki. Cieżko znaleźć spodnie, bluzki za krótkie, trzeba brać duże, które są za szerokie... Sukienki też sięgają do połowy uda a nie przed kolano... Wysokie buty jak ubierzesz, to żaden chłopak z Tobą nie zatańczy ,bo same kurduple Jak jest się nieproporcjonalnym, to nawet długie nogi nie wyglądają ładnie przy krótkim tułowiu, a wysokie dziewczyny często tak mają... 170 to byłby dla mnie wzrost optymalny Przepraszam za post pod postem(chyba).
kiedyś bardzo chciałam być wyższa,ale jak tak czytam Twojego posta, to widzę, że tak kolorowo nie jest będąc wysokim. ja ze spodniami też mam problem, bo często mają za długie nogawki(oczywiście w tych sklepach, gdzie nie podają na spodniach rozmiaru na długość).

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
Ale mój Tż jest kochany, cały czas opiekuje się mną, przyjeżdża szybciutko z pracy, by jak najszybciej mnie przytulić i wycałować, cały czas lata wkółko za mną i spełnia każdą zachciankę Powiedział nawet, że jak bd lepiej się czuć w weekend, to pojedziemy do centrum handlowego i kupi mi jakiś prezencik
wow, ale masz kochanego Tż ja muszę się swoim zajmować, bo jest chory, ale szczerze mi się już nie chce, bo marudzi, jakby umierał wiem, niedobra jestem

mamy nowy aparat - olympus sp-800 uz i jest super świetne zdjęcia nim wychodzą, aż dzisiaj pójdę jakieś porobić szkoda, że zima jest, bo w sumie przez nią wszędzie jest brzydko, ale nie ma co narzekać
Stary 2011-01-06, 10:25   #2350
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
caate ty masz takie duże oczy, że Ci zazdroszczę. Moja mama też takie ma, czemu nie mogłam tego po niej odziedziczyć. To, jak Ci nie wyjdzie, ale jak znajdziesz inny to trudno.
ogolnie dzis nie bede sie malowac, bo wysypalo mnie od nowa, wiec przykro mi ale nic nie zmaluje

Kitka co do kolorow, to tez uwielbiam wiec keidys sie pojawi

dzien dobry wszystkim

mialam ciezka noc, bo kolezanka obudzila mnie sms o 6rano, bo miala wazny problem i taka czuje nie niedobita przez co chwile odpisywanie na sms, tymbardziej ze zawsze ma ten sam problem...
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 10:26   #2351
Kalpana
Zakorzenienie

buahhot bardzo fajny biustonosz

Agusiownik na avku to Ty? Chętnie bym Cię zobaczyła w większej rozdzielczości

Caate sukienka jest do kolan w intensywnie niebieskim kolorze. We włosy pewnie będę miała coś niebieskiego wpięte, a kolczyki i wisiorek pewnie srebrne. Chociaż nie wiem czy to srebro nie będzie się gryzło ze złotą obrączką i złotymi pierścionkami.... Ewentualnie kupię pozłacane duże kolczyki, ale gorzej z naszyjnikiem

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 10:29   #2352
caate
Zakorzenienie

GG do caate

aaaa wlasnie sie skapnelam , ze wy uzywacie pasty cynkowej a ja masci cynkowej, a to co innego?

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
buahhot bardzo fajny biustonosz

Agusiownik na avku to Ty? Chętnie bym Cię zobaczyła w większej rozdzielczości

Caate sukienka jest do kolan w intensywnie niebieskim kolorze. We włosy pewnie będę miała coś niebieskiego wpięte, a kolczyki i wisiorek pewnie srebrne. Chociaż nie wiem czy to srebro nie będzie się gryzło ze złotą obrączką i złotymi pierścionkami.... Ewentualnie kupię pozłacane duże kolczyki, ale gorzej z naszyjnikiem
a chcesz kolorowy makijaz?

to ja chetnie zrobie
Stary 2011-01-06, 11:03   #2353
kobietasukcesu
zawsze mam racje

marthaaa: zgadzam się, bycie wysokim też ma minusy.

samara: jak są troszkę za długie można skrócić (chyba, że sporo się skraca to tracą fason, wiadomo) Gorzej jak są za krótkie nogawki lub (co mnie non stop się zdarza) u góry za krótkie i jak się siądzie pół pupy widać

Dzień dobry. Zmusiłam się do białkowego śniadania (zaczęłam znowu pić koktajle białkowe, bo moją wege dietą jakbym nie jadła i tak za mało ciągle białka)
Czemu to nie proste węglowodany są najlepsze dla człowieka? BYłabym tak dobrze odżywiona

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 11:05   #2354
CABIN CREW

Cytat:
Oj, tak, sama sobie się nieraz dziwię bo ja z reguły nerwus jestem

tillavanilla takie chwile, kiedy facet przekonuje się, że to praca w domu to nie takie tam wygodne siedzenie jest bezcenne brawa dla męża, że dał radę z obiadkiem

Ja po prostu jestem wersja kieszonkowa
To jak myślisz - tak nie bardzo do tego wzrostu taki strój, może trochę chyba skrócić mnie tylko?

---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ----------

Kitka też bym chciała, żeby jedzenie mi w biust poszło w końcu

Mykam się kąpać i spać, dzis tylko podstawa bo padam, dobrej nocy

mysle że będzie ok- tylko najlepiej jakieś butki na obcasie do tego załóż

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2011-01-06, 11:06   #2355
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
aaaa wlasnie sie skapnelam , ze wy uzywacie pasty cynkowej a ja masci cynkowej, a to co innego?

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Dobrze, że się skapnęłaś bo ja się nie skapnęłam

Muszę ograniczyć moje długie, cieple kąpiele bo to tak karmi celluit. A ja tak lubię się długo moczyć czytając gazetkę.

martha: a jakie masz najwyższe obcasy? Ja 12 cm, więc mam w nich 1,87

<3 <3 <3
Stary 2011-01-06, 11:06   #2356
CABIN CREW

Cytat:
ogolnie dzis nie bede sie malowac, bo wysypalo mnie od nowa, wiec przykro mi ale nic nie zmaluje

Kitka co do kolorow, to tez uwielbiam wiec keidys sie pojawi

dzien dobry wszystkim

mialam ciezka noc, bo kolezanka obudzila mnie sms o 6rano, bo miala wazny problem i taka czuje nie niedobita przez co chwile odpisywanie na sms, tymbardziej ze zawsze ma ten sam problem...
cieszę

ZALATANA......
Stary 2011-01-06, 11:11   #2357
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Kitka, zrobilabym dziisaj, ale tak jak mowie, z moja pryszczata twarza i pozniej do TZta jade to sie chlopak wystraszy

ale sie zalamalam ta pasta, oooj ja glupia moze bym juz syfow nie miala gdybym jej uzywala

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość

Muszę ograniczyć moje długie, cieple kąpiele bo to tak karmi celluit. A ja tak lubię się długo moczyć czytając gazetkę.

tez uwielbiam i nie wiedzialam, ze przycyznia sie do tego jeszcze bardziej

boooze, co za dzien zaskakujacy
Stary 2011-01-06, 11:18   #2358
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
buahhot a ile taka baza ingrid kosztuje?? bo ja nie mam aktualnie zadnej na stanie i musze sie rozejrzeć za jakąś... zawsze mialam sorai..
róż bourjois mnie tez strasznie interesuje, wszystkie moje kolezanki które go maja go bardzo chwala... moze niedługo się na niego skuszę...???
aa... gratuluje 5
bardzo ładny stanik ja też zazwyczaj nie kupuję w NY- wydaje mi sie że większośc rzeczy tam jest kiepskiej jakości...chociaż mam parę ciuszkow stamtąd

Airish88 mmm...spaghetti i winko... marzy mi sie... ja 3 ci dzien na diecie wiec tym bardziej...

caate ja to bym chciala żebyś jakiś taki mega kolorowy makijaż zrobiła, nalepiej cos z zielenią, turkusem albo niebieskim uwielbiam takie - co prawda zimą rzadziej się tak maluje, raczej latem ale bardzo lubie nasycone kolory cieni

MisQa moj też... są dni że wydaje mi się że wszyatko co potrzebne juz mam a potem... poczytam wątek i chcę kolejnych kosmetykow

snowhitee jaki piekny , nowy avatarek a i mam pytanie do Ciebie- byłaś moze na tej marywilskiej w tych halach?? oplaca sie tam jechac??bo tak sie zastanawiam czy w weekend się nie wybrać .. dziś byłam w ZT i masakra- ciuchy na podłodze, wszędzie tłumy i na dodatek nic prawie mi sie nie podobało....

Donka94 ale przeslodki ten róż

ze spa zrobilam dziś tylko podstawę , jutro nadrobię nałożylam pastę cynkową na zaskórniki zobaczymy czy coś da

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

tillavanilla ale super z TŻ dzis mialaś co do tycia- mi tez idzie w brzuch.. masakra.. a chcialabym w biust zeby szło
zdrowka
Dziękuję A na Marywilskiej byłam w sumie dwa razy, raz zaraz po otwarciu (wtedy jeszcze duża część stoisk była pozamykana) i drugi raz jakoś w październiku-listopadzie jak pojechałam kupić sobie botki na jesień Ogólnie hala na pierwszy rzut oka wydaję się być ogromna ale za drugim razem już można się połapać co gdzie jest Dużo chińczyków, mają masę sweterków m.in. takich jak na all sprzedają Ci super sprzedawcy, ceny przyzwoite, Polacy mają fajne stoiska z butami, coś jak w KDT było ale ceny też niezłe niektóre Duży wybór sukienek na jakieś większe wyjście. Ogólnie warto się przejechać, autobus jeździ darmowy, dość często, zatrzymuję się w centrum, później przy muzeum, przy stadionie, na wileńskiej i jeszcze gdzieś ale to już nie pamiętam trzeba w necie sprawdzić. A no i nie jest to jakoś bardzo daleko, ja z centrum jechałam jakieś 35min

Cytat:
Napisane przez angelwithoutsoul Pokaż wiadomość
Witam Piękne

A co on takiego zrobił jeśli mogę spytać? Moim zdaniem najważniejsze jest to, że obiecał zmianę i jeśli bd to też widać w jego zachowaniu, to Wasz związek pójdzie w jak najlepszym kierunku

marthaaa Żeby się nie spalić i żeby wyszedł ładny brąz na skórze, najlepiej kupić taką saszetkę w solarium (sprzedają je w każdym). Jest ona jednorazowa i nakładasz na całe ciało, chroni je, przyśpiesza opalanie i dodatkowo dłużej opalenizna się utrzymuje. Oczywiście możesz też pójść do zwykłego sklepu i kupić jakiś przyśpieszacz, byle pisało na nim, że jest przeznaczony do solarium i zwróć uwagę też czy nakłada się go po czy przed Balsam brązujący i samoopalacz odradzam, bo gwarantowane są ścieki, smugi.
jak miło

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
dzień dobry

też mam 170cm i trochę mnie śmieszy, jak słyszę teksty w stylu "ale Ty wysoka jesteś", a ja widzę pełno osób wyższych ode mnie, czasami to się nawet niska czuję.

z tyciem, to mi w biust poszło po świętach, ale i do tego w brzuch

kiedyś bardzo chciałam być wyższa,ale jak tak czytam Twojego posta, to widzę, że tak kolorowo nie jest będąc wysokim. ja ze spodniami też mam problem, bo często mają za długie nogawki(oczywiście w tych sklepach, gdzie nie podają na spodniach rozmiaru na długość).

wow, ale masz kochanego Tż ja muszę się swoim zajmować, bo jest chory, ale szczerze mi się już nie chce, bo marudzi, jakby umierał wiem, niedobra jestem

mamy nowy aparat - olympus sp-800 uz i jest super świetne zdjęcia nim wychodzą, aż dzisiaj pójdę jakieś porobić szkoda, że zima jest, bo w sumie przez nią wszędzie jest brzydko, ale nie ma co narzekać
ja też mam 170cm i jak założę szpilki 7cm to już się głupio czuję

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 11:28   #2359
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:

samara: jak są troszkę za długie można skrócić (chyba, że sporo się skraca to tracą fason, wiadomo) Gorzej jak są za krótkie nogawki lub (co mnie non stop się zdarza) u góry za krótkie i jak się siądzie pół pupy widać

Dzień dobry. Zmusiłam się do białkowego śniadania (zaczęłam znowu pić koktajle białkowe, bo moją wege dietą jakbym nie jadła i tak za mało ciągle białka)
Czemu to nie proste węglowodany są najlepsze dla człowieka? BYłabym tak dobrze odżywiona
tylko wiesz, 21-szy wiek, komu się chce spodnie skracać wiem, że istnieją jeszcze zakłady krawieckie, ale ja nawet nie wiem, gdzie jakiś jest, bo nigdy nie byłam w żadnym

jakie koktajle białkowe pijesz? też jestem wegetarianką, a gdyby nie wizaż, to dalej bym o białku nie pamiętała, jedynie w nabiale je jadałam i to też nie za dużo. teraz staram się o nim pamiętać

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

na prawdę jest różnica pomiędzy maścią a pastą cynkową?
Stary 2011-01-06, 11:47   #2360
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
tylko wiesz, 21-szy wiek, komu się chce spodnie skracać wiem, że istnieją jeszcze zakłady krawieckie, ale ja nawet nie wiem, gdzie jakiś jest, bo nigdy nie byłam w żadnym

jakie koktajle białkowe pijesz? też jestem wegetarianką, a gdyby nie wizaż, to dalej bym o białku nie pamiętała, jedynie w nabiale je jadałam i to też nie za dużo. teraz staram się o nim pamiętać

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

na prawdę jest różnica pomiędzy maścią a pastą cynkową?
nie wiem, ale wpisalam w google to sa dwie rozne mascie i moze dlatego masc mi nic nie pomaga

zuzylam dzis probke podkladu avene, jeju ioe warstw musialam nalozyc zeby ogolnie zakryc twarz i bylo cokolwiek zatuszowane i swiece sie jak latarnia
Stary 2011-01-06, 11:52   #2361
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
a chcesz kolorowy makijaz?

to ja chetnie zrobie
Chcę taki, żeby mi ładnie było

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 12:03   #2362
Donka94
BAN stały

Cytat:

o nie , nie wiedzialam..Chyba się przerzucę na prysznic

Cytat:
Kitka, zrobilabym dziisaj, ale tak jak mowie, z moja pryszczata twarza i pozniej do TZta jade to sie chlopak wystraszy

ale sie zalamalam ta pasta, oooj ja glupia moze bym juz syfow nie miala gdybym jej uzywala

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

tez uwielbiam i nie wiedzialam, ze przycyznia sie do tego jeszcze bardziej

boooze, co za dzien zaskakujacy
ja uzywam pasty cynkowej i efekty w miarę
Ale miałam takie same podskórne grudki jak Ty. i odkryłam co mnie zapycha dopiero dzisiaj-Krem Nivea Soft Nie używalam od 4dni i grudki zniknęły jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki!
Donka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 12:14   #2363
kobietasukcesu
zawsze mam racje

No ja widzę różnicę w wyglądzie celluitu między czasem gdzie biorę letnie prysznice, a lężakuję w ciepłej wodzie.

samra:A ja mimo XXI wieku chyba zacznę chodzić do krawca Szczególnie po koszule i marynarki, bo w końcu będą leżeć jak potrzeba
Bo ja wolę dopasowane (ale nie na tyle, żeby mi guziki chciały w biuście strzelać) W tych luźniejszych koszulach wyglądam niestety jak kloc, gubi mi się talia i jestem optycznie 10 kg grubusza.

I wcinam białko takie ''pakerskie'' z olimpa
Bo tak to bym chyba musiała wcinać pół kilo białego sera...

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2011-01-06 o 12:19
Stary 2011-01-06, 12:48   #2364
angelinmyheart
Zakorzenienie

caate ok mówi się trudno. Mam nadzieje, że szybko dojdziesz z cerą do ładu.

angelwithoutsoul to kochanego masz Tż.

http://www.paese.pl/92-promocyjne-ze...osmetykow.html

Widziałyście to?
Używała któraś z Was z tej firmy kosmetyków?

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 13:14   #2365
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:

Widziałyście to?
swietna promocja, kurcze chyba sie skusze, tylko musze poszukac na kwc opini o podkladzie

zrobie zdjecia makijazu, uwazam ze powieksza oczy, napewno nie pomniejsza i wg mnie jest delikatny, akurat na dzien, wstawie wieczorem bo teraz jade do TZta. grad u mnie sypie
milego dnia
Stary 2011-01-06, 13:45   #2366
Montii
Zakorzenienie

cześć ślicznotki ! wypróbowałam oliwkę z rossmana na włoski, efekt cudo, to dzięki Wam
muszę się wybrać do rossmana ponownie..

Pokaże Wam co zamówiłam:
http://allegro.pl/show_item.php?item=1388291781

ciekawe co to przyjdzie

piszecie o koktajlach białkowych... ja muszę się zorientować czy w ciąży mogę, bo bardzo mało białka jem, staram się jak mogę ale i tak ciągle go za mało i również wolałabym żeby to węglowodany były takie zdrowe

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 13:48   #2367
xxYashaxx
Zadomowienie

GG do xxYashaxx

Hej;* Podczytuje was na bieżąco
Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość

ja tez tyje tylko w brzuchu i talii

dobrze,ze jestes

ja tez lubie to maslo

dziekuje

z czasem wszystkiego sie nauczysz,bedzie dobrze

blondyneczka dobrze,ze zazegnaliscie juz konflikt,a to,ze podnieca cie,ze twoj tz nabroil to dla mnie troche dziwne ,bo jeszce niedawno napisalas,ze cie takim zachowaniem zranil
buahhot
loluska wracaj do zdrowia

Ja juz czuje sie lepiej,ale wczoraj to byla tragedia ze mna,dlatego tz wzial dzisiaj wolne,zebym mogla odpoczac Pochwale sie,ze chyba pierwszy(no moze drugi) raz w zyciu dostalam sniadanie do lozka i tz zrobil tez obiad,nie jakies jedzenie na wynos jak to zwykle robi w kryzysowych sytuacjach,tylko pyszne krokiety z serem i pieczarkamizrobilam mu tylko ciasto na nalesniki i mowilam co ma po kolei robic,ale ogolnie to wszystko zrobil sam Jestem z niego strasznie dumna,a najlepsze jest to,ze po calym dniu,padl zmeczony na kanape stwierdzajac,ze mnie podziwia,ze daje sobie rade z opieka nad synkiem,gotowaniem i wszystkimi innymi domowymi obowiazkami Ide ogladac Dwie twarze-dwa zycia,o ktorym wspominala niedawno loluska Milej nocy
Tak, ja tyje dokładnie tak samo...masakra jakaś
Oo jakie pyszne śnadanie

Cytat:
Dziewczyny a mam pytanie, czy jak się chodzi na solarium to można się smarować balsamem brązującym ,żeby opalenizna nie była czerwona czy lepiej jakimś przyśpieszaczem ,bo od balsamu jak od samoopalacza po solarium mogą być nieciekawe rzeczy na skórze i się nie poleca? Bo ja to zielona jestem, byłam w życiu 4 razy na solarium i spaliłam się ... na buraka

---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ----------

Ja używam masła kakaowego gdy idę na solarium ( a nie chodzę na długo, na początek po dłuższych przerwach, max. 7 min) a potem balsamu brązującego i jest ok
Ja bym chciała mieć tak 173 wzrostu, ale mam 168 i nie narzekam

Cytat:

Ja również Mogłabym nawet diety układać
Cytat:

Widziałyście to?
Ooo, ja używałam cieni tej firmy i były ok jak dla mnie, aczkolwiek bez rewelacji A o podkładzie czytałam niepochlebne opinie
Dzisiaj:
Malowanie pazurków
peeling
balsamowanie
balsam brązujący
Maseczki na buzie
xxYashaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 13:49   #2368
buahhot
Marcelover ♥♥♥

czesc dziewczyny
wow jaka promocja kosmetykow pease
ja wlasnie siedze na allegro i szukam jakiejs ładnej tuniki, ale nic nie widze dla siebie

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 13:55   #2369
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Witajcie

Wczoraj jednak jeszcze się wymasowałam syrenką i nałożyłam balsam antycell

Tż ma być o 15:30-16 a ja w proszku bo niedawno wstałam

Tż wczoraj był, nic Wam nie pisałam bo nie miałam już sił, ale jak na razie się pogodziliśmy, przepraszał na.... kolanach, co mu się nigdy nie zdarzało.No i kupił Merci na przeprosiny.

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 14:01   #2370
Montii
Zakorzenienie

lejdis a ile te cienie kosztują w inglocie?
http://allegro.pl/inglot-cienie-potr...372436856.html wiecie może zastanawiam się czy kupić kilka sztuk na All czy to nawet się nie opłaca

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości