|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia L - Heaven is here!
Niesamowite...Viva puści Majkola
![]() http://www.viva-tv.pl/shows/ Sobota 22. Cobym nie zapomniła ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Ja nje fiem. Nikty nie slyszeć ja o musk. One som chyba wiesz - dzifne. |
![]() ![]() |
![]() |
#2252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2253 | ||
Zakorzenienie
|
Sama z nich leję.
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Na szczęście On ma taki stosunek do pieniądza, że nigdy mi tego nie wypomni- zresztą u nas zawsze było tak, że mieliśmy wspólną kasę i nigdy się nie wyliczało, kto ile do niej włożył- a wiadomo- jak to w życiu, raz jedno ma, raz drugie. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Zakorzenienie
|
Tak se przeglądam ramówkę vh1 od 14 stycznia...nie będzie takiej tragedii...będzie Jaś Fasola, Allo, Allo i mój ulubiony Czarny Pan z tv z dzieciństwa <to brzmi rodem z czarnej mszy> - Bill Cosby
![]() Do tego se resztę sama dośpiewam i będzie git ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- O Moja Rodzinka też będzie ![]() <próbuję znaleźć pozytywy zaistaniłej sytuacji...do szczęscia brakuje mi tylko Alfa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jakiej sytuacji ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Zakorzenienie
|
No, że nie będzie vh1
![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Tzn przepraszam będzie...od 1 do 8 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2258 |
Zakorzenienie
|
![]() Ja wszystkim robię za program telewizyjny. Mojej Agacie też zawsze pisze co jest ewentualnie wartego obejrzenia weekend ![]() O właśnie musze jej napisać o Brokeback ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2259 | |
Zakorzenienie
|
a wlasnie jak bylam u tesciow to mowili, ze zmarl ten z Boney M i teraz czytam na onecie
![]() http://muzyka.onet.pl/0,2244650,newsy.html ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- spac mi sie chce, to ide ![]() dobranoc ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nie będzie...nic, zero, nul. Polskie vh1 chyli sie ku upadkowi...można wręcz rzec, że już przestaje istnieć. ![]() Ale Billa Cosbiego bede ogladac ![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Ej no co...wszyscy mnie zostawili...tylko nie mówcie, ze mam iść do Cosbiego ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2262 |
Zakorzenienie
|
Idę, bo TZ wlazł pod kołdrę i coś się tam kokosi i awanturuje.
![]() Paaaa! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() a co robita, moze spita ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- zamiast śpita zabrzmialo jak spita, albo spita od picia albo z pita ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2264 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tego wniosek, że trzeba się wiązać, bo łatwiej... ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
![]() nie wiem po co po tak długich świętach zrobili znowu długi weekend, a 5 świąt wypadających w sobotę przepadnie w tym roku i zamiast 5ciu mamy jedno... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2265 |
Zakorzenienie
|
a u mnie do tego zaczal snieg padac , tak malo go rzeczywiscie
![]() kiedys podobno bylo wolne 6.01 i od razu dzieciaki mialy ferie z tymi swiatecznymi, ale to bylo dawnooooooooo temu ![]() no chyba daja wolne po swietach, bo czlowiek sie tak narobi żarciem ![]() moze o to chodzi, teraz 1 dzien, a ile przepadnie bo i tak wypadaja w wolne ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Kama, jak mozesz to klikaj nam, bo znow cos na Ti trza budowac i jak zwykle z tego co mam malo ![]() zapytalam o cos farmerki, ale cisza, a Anisi nie bylo, to 0 sie dowiedzialam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ooo, u nas nie pada... ale chodniki są całe zalodzone... pod blokiem to sam lód, na łyżwach mogłabym śmignąć do sklepu... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
Zakorzenienie
|
Jusia, za Piaska chodź sie napijemy, 40 mu stuknelo dzis
![]() http://muzyka.onet.pl/241048,0,0,fotonews_detail.html to on rocznik jak moja kolezanka i sis ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2268 | ||
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
![]() Ale szara masa się cieszy, że dostała wolne ![]() ![]() To była celowa zagrywka strategiczna ![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
![]() Ostatnio z kumpelą gadałam, że Piasek jak wino ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- On ma ładne zeby w ogóle ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2269 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faktycznie ![]() ![]() ![]() Dziś 6.01 ![]() ![]() ![]() ![]() Piachulinek ![]() No to siuuuuuuup ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
![]() Ale i tak go kocham i ubóstwiam ![]() ![]() ![]() I jest jak wino ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2270 |
Zakorzenienie
|
glowa cos mnie zamula, ide sie chyba polenic, poczytam, popisze
![]() obiad ugotuje i znow polenie sie, a tak bym siedziala w robocie i robila co trzeba ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Zakorzenienie
|
Grochu, odpocznij trochę od lenienia się
![]()
#2272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w Warszawie se zrobili pochód i idą przebierańcy po mieście... ![]() a pisanie na drzwiach KCM jako imiona trzech króli to jest błąd... ![]() lepiej by dali wolne w moje urodziny... ![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- lubię to ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2273 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
![]() Dobrze, że nie CKM ![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Ej dziś też urodziny Szerloka Holmsa! ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Dzielę się... http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._6036195_n.jpg I znikam ![]() Wpadnę potem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a Polska na tym straci ponad 5mld złotych ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2276 |
Zakorzenienie
|
siemsony
#2277 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2278 |
Zakorzenienie
|
No to
![]()
#2279 |
Zakorzenienie
|
http://i597.photobucket.com/albums/t...os/21adcwl.gif
Weźta tego wariata ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- zaraaaaaaaz...sięeeeee pojszcze z tego .... Najlepszy jest ten moment z majkol faking dżekson...tyko mu spódniczke dać, żeby se pomachał ![]() Pertolony Mieszko ![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Jeeeeeszu ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- cooos ajm maaaajkol faaaking dzeksooon tralalalalaaaaaa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.