![]() |
#4861 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: "walczymy o nasze marzenia..." część 2
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() mezaga i pacierp ![]() ![]() ![]() dania WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, SPEŁNIENIA MARZEŃ ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystkie dziewczyny ucichły, a tu tak pusto się zrobiło, piszcie bo razem raźniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki, żeby szybko Wam się udało ![]() To udzielaj się częściej, bo im nas więcej tym lepiej i weselej ![]() Nadia ja jestem ![]() jak się czujesz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4864 |
Zakorzenienie
|
hej Dziewczyny
![]() ja tylko tak wpadłam się przywitać ![]() ![]() trzymajcie sie cieplutko |
![]() ![]() |
![]() |
#4865 |
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkie Panie
![]() Od jakiegoś czasu zaczytuję się w tym wątku- susami przebrnęłam przez cały (2części) ![]() Czy przyjmiecie mnie do swojego grona? Może coś napiszę o sobie. Mam na imię Justyna, lat 27 (w marcu będzie 28), Od sierpnia jestem szczęśliwą żonką. Wymyśliliśmy sobie, że staranie o dzidzie zaczniemy z Nowym Rokiem. Dziś dostałam @ i chciałabym od tego cyklu, ale w pon mam wizytę u lekarza, ponieważ mam mięśniaka a moja p.gin przeszła nad nim do porządku dziennego jakby... nigdy nic, także idę jeszcze na konsultację do innego lekarza który się specjalizuje w prowadzeniu ciąż itp. no i zobaczymy co on powie. To chyba na tyle ![]()
![]() 14 sierpnia 2010 ![]() ![]() 4 listopada 2011 ![]() Edytowane przez Tincia Czas edycji: 2011-01-06 o 12:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4866 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pewnie, że Cię przyjmniemy ![]() Że Ci się chciało to wszystko czytać ![]() Trzymam mocno kciuki, żeby szybko się Wam udało ![]() Jeżeli chcesz to dopiszę Cię do listy staraczek, musisz podać jeszcze skąd jesteś bo resztę już wyczytałam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4867 |
Zakorzenienie
|
Paulinko wiem, że Ty jesteś
![]() Dziewczyny potraciły nadzieję i nie udzielają się, nie dziwię się im, kiedys tak gwarno tu było i co chwilę ktoś nowy dochodził ![]() Ja dobrze się czuję, choć z dwa dni temu tak bolał mnie lewy bok i miednica, ze chciałam jechać do szpitala, ale po nospie przeszło ![]() ![]() Tincia witaj u nas, trzymam kciuki za szybkie zafasolkowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4868 | |||
Zakorzenienie
|
Daniu u ja składam spóźnione, ale szczere życzenia: wszystkiego najlepszego i dużo zdrówka!!!
![]() Cytat:
Gardło boli dalej... Gripex biorę, nie wiem czy coś da... Do pracy strasznie mi się nie chce... Już wczoraj dzwonili i coś chcieli... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No własnie kiedyś to dziennie po 4 strony zapisywałyśmy a teraz bida ![]() ![]() Szybko zleci do jutra a mężuś na pewno szczęśliwie wróci ![]() Tacca ![]() ![]() życzę szybkiego powrotu do zdrowia ![]() Mój mężul też choruje już 3 dni, na szczęście jest coraz lepiej. Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2011-01-06 o 14:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4870 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też nie lubię być bez męża... ![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Cytat:
![]() Tak... kiedys po jednym dniu nieobecności na forum nie było można zaległości nadrobić... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4871 | |
Wtajemniczenie
|
Dziekuję za ciepłe przyjęcie
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A czytanie to tak wiadomo, skakałam troszku, ale to było takie wciągające, bo jak któraś nie dostawała @ to tylko z zapartym tchem skakałam gdzie jest jej testowanie ![]()
![]() |
#4872 |
Zakorzenienie
|
Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów,proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek.
Pozdrawiam Paulinaizabela. Niech zimowy dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 18 staraczek; kaaamila1 - (Kamila, 21 lat, Pomorskie) staranka zawieszone basiawlg - (Basia, 25 lat, Rzeszów) staranka zawieszone ankamb - (Anka, 26 lat, Londyn) staranka zawieszone moonia26 - (Monika, 26 lat, Kraków) staranka zawieszone Cosmaaaaaaa - (Paula, 20 lat, Leverkusen) staranka zawieszone giova13 - (Asia, 26 lat, Anglia) staranka zawieszone paulinaizabela - (Paulina,26 lat, Irlandia) staranka zawieszone Mag83 -(Magda, 27 lat, ...) staranka zawieszone Tacca - (Maryla, 30 lat) staranka zawieszone KALWI23 -(Magda, 27 lat, Cieszyn) staranka zawieszone Ziobra - (Agata, 27 lat, lubelskie) cykl 20, last @ 24,07 Equita - (Maja, 31 lat, Austria) cykl 14, last @ 29.08 Kobra913 - (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 17, last @ 12,09 Malami82 - Agnieszka, 28 lat, Lubuskie) cykl 20, last @ 17,09 Ewakol - (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 13, last @ 13,10 Zafrine - (Dorota, 23 lata, pomorskie) cykl 34, last @ 18,11 Baby29 - (Edyta, 30 lat, Radom) cykl 23, last @ 25,11 Karolca - Karolina, 24 lata, kuj - pom) cykl 1, last @ 5.12 LadyMK - (Magda, 24lata, łódzkie) cykl 18, last @ 10,12 Cherubinka (Aga,28 lat, Podlasie) cykl 25, last @ 16,12 Irmusia81(Aneta, 29 lat okolice Krakowa) cykl 21, last @ 19.12 Nina_k - ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 24, last @20,12 Danika (Ewa, 27 lat, małopolskie)cykl 16, last @ 22,12 Magdulec - (Magda, 29 lat, Lubelskie) cykl 22, last @ 24,12 Egwene6 - (Dorota, 33lata, Lublin) cykl 16, last @ 2,01 Pacierp -(Marta, 27 lat, Wrocław) cykl 22, last @ 4,01 alexa83 - (Ola, 27 lat, Bielsko) cykl 8, last @ 4,01 Mezaga - (Agnieszka, 29 lat, Gorlice) cykl 38, last @ 6,01 Tincia - (Justyna, 27 lat, Zielona Góra)cykl 1, last @ 6,01 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 13 zafasolkowanych: Pamela86 - (Pamela, 23 lata, Śląsk) gratulujemy! dwie kreseczki w 2 cyklu (t.p - 7 styczeń 2011) Gusia1983 - (Iga, 26 lat, łódzkie) gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu (t.p - 16 styczeń 2011) Enia (Sylwia, 25 lat, Kielce) gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p 17 luty 2011) Justine1988(Justyna,21 lat,Koszalin) gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p - 27 luty 2011) iizabelaa (Izabela,27 lat,wlkp) gratulujemy! dwie kreseczki w 1 cyklu (t.p - 25 marzec 2011) Coralady (Nela,28 lat,Małopolska) gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu (t.p. 15 kwiecień 2011) Edzia - (Edyta, 32 lat, Roma) gratulujemy! dwie kreseczki w 25 cyklu (t.p 28 czerwca 2011) Bella7 (Ania, 21 lat,)gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p. 1 lipca 2011) Scio - (Paulina, 23 lata, Góry Świętokrzyskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 15 cyklu (t.p 7 lipca 2011) Malinka123108 -(Marlena, 21 lat, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 12 cyklu (t.p 8 lipca 2011) Nadiazloto1 - (Agata, 27 lat, Zielona Góra) gratulujemy! dwa serduszka (t.p 12 lipca 2011) DAnia - (Ania, 34 lata,dolnośląskie)gratulujemy! dwie kreseczki w 11 cyklu (t.p 14 sierpnia 2011) xhankax(Hania,28lat,Śląsk) gratulujemy!dwie kreseczki w 56cyklu (t.p 23 sierpnia) Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek[*] PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*] agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*] celka2000 - Aniołek [*] ankamb - Aniołek [*] pomarnczka - Aniołek [*] NPerelka1987 - Aniołek [*] nayhde - Aniołek[*] ola_k11 - Aniołek [*] karolcia228 - Aniołek [*] sylfiaaa - Aniołek [*] DAnia - Aniołek [*] serduszkowata - Aniołek [*] Pamela86 - Aniołek [*] bella7 - Aniołek [*] evelina.00 - Aniołek[*] Daget -Aniołek[*] alexa83 - Aniołek[*] Ziobra, Equita, Kobra913, Malami82, Ewakol - dziewczyny odezwijcie się ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się mało udzielam, bo nie chcę żeby mnie strasznie wciągnęło i żebym znowu sobie nadziei narobiła. My z mężem podjęliśmy decyzję, że jednak nie jedziemy jeszcze do żadnej kliniki. Odchudzimy się i dopiero wtedy będziemy myśleć o dziecku. Teraz nam kasa na remont potrzebna.
![]() |
#4874 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdrówka życzę mężowi ![]() Cytat:
![]() Czasami mnie coś boli, ale dr powiedział mi, że tak może być ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4875 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Tincia bardzo miło, że do nas dołączyłaś ![]() ![]() mezaga trzymam kciukasy za wyniki odchudzania ![]() ![]() ![]() Tacca zdrówka życzę ![]() Naduś rozumiem Cię ![]() ![]() ![]() Magdulec a co u Ciebie? ![]() U mnie nic specjalnego ![]() ![]() Uczyć się powinnam, ale taki mnie leń po świętach ogarnął, że aż strach ![]() ![]() ![]() ![]() A widziałyście,że jest już wątek mamuś wrześniowo-październikowych 2011? Jak ten czas leci.... ![]()
#4876 | |
Wtajemniczenie
|
Ja też nie lubię zostawać sama
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- paulinaizabela dziękuję za umieszczenie na liście ![]() Irmusia81 jeśli istnieją cuda, trzeba wierzyć, że się uda!!! ![]() A ja to w ogóle marze o córeczce i się naczytałam o tych wszystkich metodach i jeśli doktor powie, że możemy się zacząć starać, to myślę, że tak z 3-4 cykle to poszalejemy w dni na dziewczynkę, a jeśli nie będzie sie fasolkować, to później już przestaniemy kalkulować kiedy dni dziewczynkowe, kiedy na chłopca ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4877 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też nie cierpie byc sama w domu. Czlowiek nie przyzwyczajony, najpierw mieszkalam z rodzicami i braciakiem, potem tylko z rodzicami i nigdy wlasciwie nie spalam sama w domu. Potem na studiach też zawsze ktos był w mieszkaniu, a jak sie zdarzylo ze 1, 2 noce bylam sama to światło zostawialam w lazience albo kuchni ![]() Teraz ostatnio sama spałam w marcu tamtego roku - ale to inaczej bo w hotelu, na delegacji. Ale i tak było okropnie, chociaz mialam za scianą kolegów z pracy ![]() Ale sie objadłam kobiety.... ![]() Nadus dobrze ze bóle przeszły ![]() Irmusia ![]() ![]() ![]() Tacca ja tez jutro do pracy uderzam, i też jak pomysle ze mam rano wstac to bleeeeee |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4878 |
Zakorzenienie
|
Irmusia mam nadzieję, że poczęstujesz winkiem jak wyjdzie
![]() masz rację zawsze trzeba mieć nadzieję oby tylko zabardzo sobie nie wkręcać ![]() trzymam kciuki ![]() Tincia ja też bym chciała córeczkę ![]() życzę, żeby szybko się Wam udało ![]() Danika Ty się objadłaś a ja głodna siedzę ![]() ![]() Mój mężuś dwa lata pracował na nocki to potem jak był wieczorem w domu to jakoś mi dziwnie było ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4879 |
Zakorzenienie
|
Paulina to juz niedługo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam do 20 otwarte...czyli w Polsce 21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4881 |
Wtajemniczenie
|
paulinaizabela to również życzę różowego powodzenia
![]() No tak, u was dzień pracujący, ja się cieszę że u nas dziś wolne, bo przy mojej @ to chodzę po ścianach z bólu i dziś praktycznie cały dzień pod kocykiem i tak apropo winka- chyba sobie zaraz poleje ![]() ![]() Ja właśnie ostatnią godzine sobie liczyłam statystycznie dni na dziewczynkę, ale ogólnie to ten miesiąc taki niemrawy bo w najbardziej prawdopodobny czas działań, to aj będę 450km od domu :/ No, ale zobaczymy ![]() A mam pytanko do tych testów owulacyjnych. Czy na nich widać np. że się zbliża owu? że będzie np. za 2 dni? O tyle dobrze mam, że od czasu do czasu czuje kłócie w jajniku owulacyjne i ostatnio w dzień kłócia byłam u gin i poprosiłam, żeby na jajeczko zajrzała (bo zazwyczaj to czuje w 12-13 d.c) i powiedziała, że na jej oko to 2-3dni do pęknięcia pęcherzyka ![]() ![]()
#4882 |
Zakorzenienie
|
Danika ale się pyszności najadłaś
![]() ![]() Paulinko jak z tej naszej produkcji wyjdzie coś, co będzie się nadawało do picia, to na pewno Was poczęstuję ![]() ![]() Tincia jeśli marzysz o córeczce, to spróbujcie podziałać według przepisu ![]() ![]() ![]()
#4883 |
Zakorzenienie
|
widzę, że o "rozłąkach" piszecie... mój mąż często pracuje w delegacjach i wraca na weekendy (co tydzień lub dwa).
Oj jak na początku bałam się zostawać sama w domu. Teraz już nieco lepiej to przeżywam, jakoś się "przyzwyczaiłam". Jednak mieszkam na parterze i zawsze boję się spojrzeć w stronę balkonu, czy nikt przypadkiem nie stoi ![]() ![]()
#4884 |
Zakorzenienie
|
Tincia współczuję bolącej @
![]() Irmusia to trzymam kciuki, żeby to winko wyszło wyśmienite ![]() Karolca nie wkręcaj sobie "co tam za oknem" ![]() Już w domku siedzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4885 |
Zakorzenienie
|
Paulinko jak się jeździ nowym samochodzikiem???
#4886 |
Zakorzenienie
|
super
![]() dopiero chyba ze 4 godziny wyjeździłam ale strasznie mi się podoba ![]() dziś niestety znajomej nie pasuje ale jutro wieczorkiem jeżdżę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4887 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nadal zastanawiam się czy @ przyjdzie czy nie. Nie mam zielonego pojęcia. Czuję się jakby miała być, ale nie dokładnie tak jak zawsze. Nie boli mnie krzyż, nie mam rewolucji na twarzy, piersi bolą nieco mniej, nie zatrzymała mi się woda w organizmie, jestem cholernie nerwowa (a zazwyczaj nie jestem). Boli mnie całe podbrzusze już od kilku dni, a nie boli nigdy... nie wiem... poprawił mi się apetyt, ale to jest normalne, poza tym jakiś czas temu bolał mnie żołądek, więc nadrabiam straty w jedzeniu. Chciałabym już teraz zrobić test, ale muszę czekać chociaż do soboty :/ aaaaaaaaa!!!!!!!! ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4888 |
Zakorzenienie
|
Karolca trzymam mocno kciuki, żeby były II
![]() ![]() ![]() ja bym chyba nie wytrzymała z tym testowaniem tak długo... Czuję satysfakcję ![]() ![]() w niedzielę mam wolne to chyba cały dzień w samochodzie spędzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Karolca mam nadzieję, że teścik wyjdzie pozytywny ![]()
![]() |
#4890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a powiedz mi jak u ciebie z cenami paliwa? Ja jak mogę, to też jeżdżę, lubię jeździć (chociaż ta zima i te dziury to jakiś koszmar). Ostatnio bardzo dużo jeździłam firmowymi samochodami w czasie pracy i czułam się taaaaka szczęśliwa (z wielu różnych powodów)
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:40.