|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
eajAgnes -dziękuje. pierwsze wyróżnienie.
nie obiecuj mi gwiazdki z nieba, skoro masz zamiar odejść jeszcze przez zachodem słońca. nie żałuje żadnego 'kocham' z moich ust, bo wiem, że usłyszeli je Ci, którzy powinni. wzięźlej mówiąc - tylko Ty. pamiętam jaka wtedy byłam, rozgadana, krzykliwa nastolatka. taki okres w moim życiu. przy Tobie, nie mogłam wydobyć słowa, wolalam Cie słuchać, pomilczeć z Tobą. a Ty mówiłeś 'ale Ty cichutka'. wiesz co? wtedy uważałam nawet na to, żeby nikomu innemu nie napisać gwiazdki przy dwukropku, żeden chłopak nie mógł bliżej podejść niż 2 metry. robiłam tak nie dlatego, że tak chciałeś, tylko ja chciałam. widzisz, świata poza Tobą nie widziałam! |
|
|
|
#3902 |
|
BAN stały
|
chcę zasnąć, wspomnieniem o Tobie uciszyć potargane myśli. rozumie, pozwól mi kochać. |
|
|
|
#3903 |
|
Raczkowanie
|
Wycofuję się. Mam dosyć. Przepraszam i dziękuję.
Możesz sobie wmawiać ile chcesz, ale prawdziwa miłość nie zniknie. Lubiła płakać. Czuła się wtedy dopełniona i spełniona. |
|
|
|
#3904 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam od monotonii oglądając zdjęcia, które rozrzuciłeś
z urazą, z bólem straciłam przez wielką dumę całą twą miłość. i dziś umieram, bo Cię nie mam. i umieram na myśl o tym by znów Cię ujrzeć u mego boku.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#3905 |
|
Przyczajenie
|
miłość wcale nie wyszła. śpi za ścianą. . rozmazany tusz? podkrążone oczy? rozczochrane włosy? dobrze, że nie widzicie w jakim stanie jest serce. .
|
#3906 |
|
Raczkowanie
|
agrr - zabieram ten czerwony ! za***istyy ;D
______ uwielbiam słowo nie . uwielbiam mówić ci nie . uwielbiam gdy pytasz dlaczego . bez ciebie mi lepiej . uczę się oddychać bez ciebie . czasem mnie jeszcze tylko dusisz w podświadomości . brak weny
widać po oczach że kochasz czasem tracić kontrolę Edytowane przez aQrat Czas edycji: 2011-01-06 o 00:29 |
|
|
|
#3907 |
|
Rozeznanie
|
Paralogiczna
![]() Marsi89 bierz co chcesz ![]() Guziki xD <3 'About how fast the year can go.
Jak szybko może minąć rok. 'No more champagne And the fireworks are through. Nie ma juz szampana I fajerwerki przeminęly.'
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#3908 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję z całego serduszka wszystkim, które pamiętają
_____________________ "
Odchodzę, nie ma tu czego szukać. Nie ma już na co czekać. W tym lustrze moje obicie zamazało się i stało się niewyraźne. Zrozumiałam,że najłatwiej jest kochać tych, którzy nie istnieją, bo nie mogą ranić. Jeśli Ty istniejesz choć trochę, odszukaj mnie. Odnajdź i otul sobą. Bawisz się słowami. Upajasz się nimi. Słowami chcesz zastąpić normalne, ludzkie uczucia, których w tobie nie ma. Zadziwiające jak szybko problemy uczą się pływać, później nurkować i chodzić po dnie kieliszka wcale nie znikając, zadziwiające jak szybko kończą się papierosy, a najbardziej zadziwiające jest to, że zniknąłeś równie szybko jak się pojawiłeś. Wiesz po czym poznasz, że to jest miłość? Kiedy będziesz leżała obok niego i nie będziesz mogła zasnąć nie z pożądania ale z obawy, że ktoś lub coś zakłóci jego sen... czasami, moja własna podświadomość, próbuje mnie zniszczyć. wciąż przypominając mi o tobie. wszystko przeciwko mnie, serce, rozum, a teraz ona. "
|
#3909 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziękuje Cytat:
słonko Cytat:
aaaa ! moja najukochańsza dziękuje Until the morning sun appears Making light of all my fears. I dry the tears I've never shown Zanim pojawia się poranne słońce Oświetlając wszystkie moje obawy, osuszam łzy. Nigdy ich nie pokażę Czasami zastanawiam się, gdzie jestem. Kim jestem. Czy pasuję tu ? I will try for your love. Jeśli poproszę cię byś został i wskazał drogę mi Powiedz , że mnie nie zostawisz Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2011-01-06 o 11:02 |
|||
|
|
|
#3910 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i dalej Cię okradam Dziwne uczucie cię stracić po tym jak zarzekałeś się jak bardzo mnie kochasz . -dorośnij .! -dorosłem . -ale do miłości . Zero telefonów, zero smsów, zero spotkań, a tak wiele nadziei, że to po prostu chwilowy kryzys .. Wybacz, teraz liczy się on. _____ ...nocnym pociągiem aż do końca świata. wizaz |
|
|
|
|
#3911 |
|
Przyczajenie
|
♥. ||Chciałabym cofnąć czas, by przeżyć z Tobą to wszystko jeszcze raz...
- Skarbie . - Tak Kochanie ? - Kochasz mnie jeszcze tak bardzo jak wczoraj ? - Nie. Dziś kocham cię jeszcze bardziej. ♥. Nie żałuj tego co zrobiłeś źle . Żałuj tego czego nie spróbowałeś ze mną. ♥. Prawdziwa miłość przetrwa wszystko . A co jeśli jednej z osób wypali sie to uczucie ? ♥. czasem warto dać tą kolejną szanse , bo może tym razem by się udało ? ♥. Kocham twoją słodką buźkę przyłapaną na parzeniu na mnie <3 - Myślisz ze nazywając mnie su*ą z kumplami mnie urazisz ? Ciekawe czy powiedział być mi to w twarz. ![]() ______________________ Kamil <3 trzy , jeden , dwa tysiące jedenaście <3 ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- [QUOTE=freckleed;24190098]eajAgnes -dziękuje. pierwsze wyróżnienie. nie obiecuj mi gwiazdki z nieba, skoro masz zamiar odejść jeszcze przez zachodem słońca. i love it ! ![]() |
|
|
|
#3912 |
|
Raczkowanie
|
i_nie_zmienia_sie_nic, siatkaara- dziękuję kochane, wy wiecie za co
x_truskawka_x- no ja ją zabije !!!! nie są beznadziejne, i zabieram sobie znowu ![]() Poranna kawa o wyszukanym smaku i już prawie czuję, że nie jesteś mi potrzebny
Obiecywałeś, że nigdy mnie nie zranisz, to dlaczego nie dałeś znieczulenia jak odchodziłeś? Ciebie odnajdę nawet w ciemności. Nie po omacku. Sercem Ona, niby przypadkiem, plecami do niego stojąc, włosy odgrania szyję odsłaniając Rozbierz mnie wzrokiem, sponiewieraj słowami, oszołom swym smakiem Jak musisz- kłąm, tylko rób to doskonale, amatorszczyzna mnie obraża
|
#3913 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
cudne , zabieram . zabieeram . '' nigdy nie domyślisz
się tego , co działo się w mojej głowie . odczuwam przeogromną potrzebę poznania kogoś , kto wywróci moje życie do góry nogami . najgorsze są wieczory , kiedy już nikt nie może mi pomóc w ucieczce przed własnymi myślami . ja już tylko tęsknie , tęsknota już tylko przy mnie . '' |
||
|
|
|
#3914 |
|
Raczkowanie
|
Marsi89 - dziękuję perełko
Kłamał, zdradzał, całował - nie przytulał.
Szczęscie gdzieś jest . Tylko trzeba je dobrze szukać a ja mam tendencje do poddawania się. |
|
|
|
#3915 |
|
BAN stały
|
Guziki xD
♥ Marsi89 a mi się humor poprawił tak z rana ![]() ...
widzisz ją inaczej niż wszyscy, dla Ciebie jej blask nie istnieje, dla Ciebie to zwykła kur.wa . chcesz grać nie fair ? spoko, w takim razie zaczynamy ostrą grę . he's landor of my heart, he does with it everything he want . /on jest panem mojego serca, robi z nim wszystko, co tylko chce . / i have a problem that demands your immediate attention, i can't sleep without your 'sweet dreams' i can't be still alive without you, so do something that can keep me alive /mam problem, który wymaga Twojej natychmiastowej uwagi, nie mogę spać bez Twojego 'słodkich snów' nie mogę żyć bez Ciebie, więc zrób coś, coś co pomoże mi zostać przy życiu . / tell me what would happen if i say you that i love you, tell me if you tell me 'i love you too ' /powiedz mi co się stanie, jeśli powiem Ci, że Cie kocham, powiedz mi czy powiesz mi 'ja Ciebie też' / Your heart is compatible with my heart, so don't lie, telling me that we aren't create to each other . /Twoje serce jest zgodne z moim, więc nie kłam, mówiąc, że nie jesteśmy stworzeni dla siebie . / ... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2011-01-06 o 12:15 |
|
|
|
#3916 |
|
Rozeznanie
|
Toogether93, Marsi89, eajAgnes
- kochamkochamkocham ♥♥♥ Nie wiem gdzie zacząć
Albo w jaki sposób rozpocząć Ale wiem że ciągle Cie kocham Znam twoje oczy w porannym słońcu Czuję twój dotyk w lejącym się deszczu W chwili, kiedy spacerujesz daleko ode mnie Słyszę tylko cisze, która zbyt głośno gra Przychodzisz do mnie z letnim powiewem wiatru Trzymasz ciepło w swojej miłości I wtedy delikatnie odchodzisz To jest miejsce, w którym byłam To jest twarz, którą widziałam To jest zdjęcie, na którym jesteśmy razem To jest chwila w której chce to znaleźć Patrzysz nieruchomo przed siebie I każdy cal ciszy pozostaje tu dzień po dniu Podejdź do okna Nie pozwól problemom zniszczyć tak pięknego widoku. Edytowane przez grise Czas edycji: 2011-01-06 o 12:19 |
|
|
|
#3917 |
|
Rozeznanie
|
i_nie_zmienia_sie_nic kradnij kradnij
istny_paradoks cieszę się, że Ci się spodobał ![]() Marsi89 dziękuj Perełko za wyróżnienie eajAgnes miło to słyszec, również okradłam, chyba pójdę siedziec ![]() 'nie moge się w nim zakochać, bo jest świnią! ale... coś mnie do niego ciągnie, lubie zwierzęta . on jest rodzajem chłopaka,o którym marzy każda dziewczyna. To on jest snem wielu dziewcząt, z którego żadna nie chce się obudzić. On jest definicją piękna. Udowadnia, że wszystko jest możliwe, prawdziwe. On sprawia że jestem upita miłością, nie mam słów by to opisać. On jest tym chłopakiem bez którego nie mogę żyć. Tak.. On jest tym chłopakiem bez którego nie mogę żyć. Za swoją niewinność, delikatność i szczerość czasem płacę najwyższą cenę. Gdybyś była trzeźwa to byś tego nie zrobiła! -gdybym była trzeźwa to bym jeszcze piła. -dzisiejszy temat: miłość. -to ja idę na wagary. zdejmij koszule, pocałuję Cię w serce Narysowałam Ci mapę do serca, ale całkowicie zapomniałam, że byłeś zagrożony z geografii. radziłam sobie już całkiem dobrze, jeden sms o treści 'co u Ciebie' zniszczył wszystko. Pewnego dnia usłyszałam z jego ust tyle okrutnych słów kierowanych w moją stronę, że ugięły się pode mną kolana. Policzki pokryła czerwień od przeszywającego szlochu, a zagubiony język układał się wciąż w wyraz "proszę...". Nagle z najważniejszej dla niego osoby, z jego skarba, stałam się zakłamaną gówniarą. A i wiek zawsze był dla niego przecież tylko liczbą. I straciłam honor, godność i szacunek do samej siebie, błagając go o szansę i wybaczenie pomimo braku winy. I wyrwał mi żywcem serce z piersi, zgniótł w dłoniach, po czym cisnął tym zakrwawionym kawałkiem mięsa o ziemię, kopiąc go z całej siły z ironicznym uśmiechem na ustach i dziką satysfakcją w oczach. A ono, paradoksalnie, wciąż należało do niego. Chociaż ma już wartość mniejszą od śmiecia. Usłyszałam, że nie chce mnie znać i nigdy tak naprawdę mu nie zależało. Spoliczkował mnie słowem. Zgwałcił bez oporów swą brutalnością. Zwątpił w mą miłość. A ja nadal, do ch,uja, błagałam Boga o niego.' |
|
|
|
#3918 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
wielkie dziękuję a te mi się spodobały bardzo Cytat:
zaje.bisty To wszystko przez ten czas,
ciągle mi go brakuje, a tyle jeszcze niespełnionych marzeń. Obiecaj, że przed nami jeszcze wiele chwil, obiecaj, że nie zabraknie ciebie dla mnie. Idź sobie gdzie chcesz. Jeśli naprawdę tego chcesz.
|
|
#3919 |
|
Raczkowanie
|
ciągle kogoś okradam i przepraszam za to, że nie chcę mi się pospisywać Was, ale za dużo byłoby tu tego. A ja jestem leniwa ]:-> wybaczcie
![]() ej dziewczyny, wgl co się tu dzieję.. co wchodzę na wizaż to same jakieś cytaty smutne.. noo nie tak nie może być ! Od rana jestem pełna optymizmu i chcę się Wami nim podzielić, uśmiechy proszę ! ![]() W górę uśmiechy, pokażmy na co nas stać ! - Skarbie, może pojedziemy na wycieczkę ? Złożymy się fifty-fifty ? ![]() - No w sumie.. teraz są za pół ceny. - No więc właśnie, to jest to pół ceny, za które Ty płacisz ![]() / przerobione z reklamy / Szkoda łez na coś, co jest nieuniknione w życiu. ' Po każdej burzy przychodzi słońce. ' Nie marnuj życia na wspomnienia, łzy, tęsknotę.. To nie o to tu chodzi. Życie to nie deszcz, który ciągle powraca, nie słońce, które Ci ciągle świeci. Bierz się w garść i leć, gdzie Ci Twój anioł stróż zagra. Żyj na spontana, to Ci na dobre wyjdzie ! ![]() / wiem, że bezsensu, ale może komuś trochę optymizmu przekażę /
|
|
#3920 |
|
Zakorzenienie
|
czasem przypominam sobie te nasze lepsze chwile, żeby uświadomić sobie jak teraz bardzo jest źle nawet nie wiesz jak mnie to ucieszyło dzięki
|
|
#3921 |
|
Rozeznanie
|
wielkie dziękuje <3
latin, beautiful_lie, kontrastowa0 - :zakochany: wiesz jak to jest kiedy ciemność chwyta Cię za rękę tak mocno, że kości pstrykają, a z bólu krzyczysz, że nie jesteś gotowa? dziś pisane mi udawać, że odebrałam to jako jednorazowe spotkania. a z moim zdjęciem to Ty rozmawiałeś, medytowałeś przy nim czy robiłeś dobrze bo teraz wiem, że nie tęskniłeś. i tak wierze w najmniej realne wytłumaczenie. 6 dni roku 2011, a ja zdążyłam już płakać, kłócić się, stracić najważniejszą osobę i się upić, zaćpać, stracić chęć życia. boje się 2011. co niesiesz mi w zamkniętej dłoni? to nie była obietnica, to była gra, w grze ktoś zawsze przegrywa, tym razem to byłam ja.
|
#3922 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki miłości nawet banalne
rzeczy wydają się być naprawdę piękne. Przyjaźń damsko-męska nie istnieje, bo zawsze jemu albo jej zaczyna zależeć bardziej niż tylko na przyjacielu. Gwiazdy. Niby ich tyle, a żadna spadająca nie spełnia życzeń. Obiecaj, że jutro będziemy w sobie zakochani. Miłość jest wtedy, kiedy mówisz chłopakowi, że podoba Ci się jego koszulka, a On ją później nosi każdego dnia.
"Nikt nie wie przez co przeszedłem. Widzą tylko, że popadam w kłopoty. Nie wiedzą, że ciężko się żyje, gdy nikt Cię nie kocha." Tupac Amaru Shakur Edytowane przez Naughty_ Czas edycji: 2011-01-06 o 13:35 |
|
|
|
#3923 | |
|
Rozeznanie
|
uwielbiaj - Słońce
grise, parala & Marsi89 - dziękuję Perełki. Cytat:
![]() Nie wiesz jak zachowuję się gdy tak ogromnie za Tobą tęsknię. Potrzebując Twoich słów wymyślam sobie je w głowie i otulam się do snu. To będzie Nasz rok. Rok pełen westchnień, pocałunków i niebiańskiego szczęścia. Od dziś będziesz tylko dźwiękiem mojego telefonu, gdy znów zatęsknisz. Lubisz całować mnie w czerwony nos od mrozu, a ja lubię Twoje nadal ciepłe usta. Ja chcę dalej oddychać. Jak nie dla Niego to dla innego, może i lepszego szczęścia. Stojąc przy oknie, nie wierzyła w to, co się dzieje. Na sobie miała koszulę. Jego koszulę, która jeszcze pachniała 'wczoraj'. On zerkając na nią ukradkiem, planował już ich wspólne 'jutro'.
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2011-01-06 o 15:52 |
|
|
|
|
#3924 |
|
Przyczajenie
|
Idziesz , nawet się nie zatrzymasz , a pamiętasz , kiedyś tylko chciałeś ze mną gadać , kiedyś tylko ja się liczyłam , choć nie byliśmy razem , a mogło się udać . to wszystko przez nią , bo to ona nam zrujnowała życie , miłość i przyjaźń ... tak , lepiej udawać , że się nie znamy , że nic między nami nie było , ale dla mnie to nie jest wcale proste . nie potrafię o Tobie nie myśleć , nie potrafię na Ciebie nie patrzeć , nie potrafię zapomnieć ...
pisze z innymi , chce innego pokochać , ale się nie da , liczysz się tylko ty ! . nie wierzę , że nie pamiętasz tego wszystkiego co było . nie wierzę , że masz mnie gdzieś . widzę , że chcesz podejść , ale ona się wciąż patrzy .. jestem dla Ciebie zakazanym owocem , którego chcesz mieć , ale wciąż jednak masz wątpliwości czy warto . to staje się cięższe , z każdym dniem.. pamiętasz , było tak , że razem zawsze , razem wszystko , a teraz tylko ona... może sobie odpuszczę , jak będę potrafiła . ale już Cię nigdy nie pokocham , już nikogo w życiu . jednak nie , nie będę potrafiła... i chce choć na chwilę stać się nią . chociaż byłam lepsza i zawsze umiałam Ci pomóc . nie przebywałam z tobą ze względu na to , że chciałam komuś dopiec , tylko dlatego że naprawdę cie kocham , ale dla Ciebie to była chyba tylko zabawa . i wiesz...czuję się teraz jak zabawka , która się znudziła bo znalazła się lepsza . wiem … pogadamy o tym i wytłumaczymy to sobie oraz powiem ci coś czego nigdy ci nie mówiłam , odważę się . mam wy***ane czy mnie wyśmiejesz , powiem , powiem wprost . kocham Cię . powiesz mi to też ? przepraszam , że takie długie . już takich nie będzie . Edytowane przez bezfantazji Czas edycji: 2011-01-06 o 13:42 |
|
|
|
#3925 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wciąż zdarza mi się panikować, zapominać o oddychaniu Upilibyśmy się i całowali, nasze ciała wirowałyby jak sznurówki, a my nie dalibyśmy się rozwiązać Znalazłam odciski Twoich palców na kieliszku z winem, Czy wiesz, że zostawiłeś je też na całym moim sercu? A za oknem jak na złość: śnieg, wiatr i szaruga. Tęsknię Wiesz jak to jest, kiedy wchodzisz na 15 piętro obskurnego bloku bez dostępu do windy, a na 15 piętrze czeka niebo?
|
|
#3926 |
|
Raczkowanie
|
codziennie zalewa mnie ocean w****u, codziennie, idąc ulicą,
powstrzymuję się przed realizacją mojego nowego pomysłu pt. 'połóż się na chodniku i udawaj, że nie żyjesz', ale dzisiejszy smutny dzień pobił wszystkie poprzednie smutne dni, coś we mnie pękło i rozpłakałam się nad patelnią z na wpół usmażoną jajecznicą.. dla każdej z osobna moje big <3 Edytowane przez noforme Czas edycji: 2011-01-06 o 14:00 |
|
|
|
#3927 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję.
czasem ją dotykał. czasem ją kochał. niszczymy się nawzajem czule zobowiązani. pozwalam sobie na pójście za tym nieznajomym mężczyzną. mój mały przyjacielu papierosie spędziłam z tobą więcej czasu niż z kimkolwiek innym. niekochany nie zdradza. niekochany chodzi, dzwoniąc w kieszeni niepotrzebnym kluczem. tak to kotku wygląda i tak to się kończy.
|
#3928 |
|
Wtajemniczenie
|
latin ,abuune, Pralogiczna, Toogether93, grise, beautiful_lie, kontrastowa0 jesteście wspaniałe
Najchętniej to bym pchnęła Cię z urwiska,
tak bardzo Cię kocham. Rozpadłam się na chodniku, gdy zobaczyłam was razem. Odkąd jestem szczęśliwa moja krew przybiera wszystkie kolory tęczy. Cicho i pusto, tak nieprzyjemnie. Bez Ciebie, bez Ciebie. Przygryzam do krwi wargi, nie patrz tak na mnie, bo pyłem się stanę. -No to do zobaczenia. - uśmiechnął się. -Pa. - odpowiedziałam, pozostawiając na końcu języka samotne "kocham Cię" Nie słuchaj tego, co mówię. Tylko moje oczy są szczere. Opętałeś mnie sowimi słodkimi spojrzeniami. Wciąż wołam: więcej, więcej! |
|
|
|
#3929 |
|
Zakorzenienie
|
nie jesteś już ważny
|
|
#3930 |
|
Rozeznanie
|
Guziki xD, Marsi89 - dziękuję <3 ![]() mam wrażenie jakbym czegoś bardzo chciała, a nie umiała tego dosięgnąć. bo kiedy już wstaje nowy dzień, mój dopiero się kończy. im dłużej Ciebie niema, tym krócej żyję.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:39.

:

) , czochrajb, 
i cieszę się, że moje wpadają w Twoje łapska
a te mi się spodobały bardzo