Studniówkowiczki 2011 :) - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-01-06, 14:04   #2641
DarknessAngel
Raczkowanie

Dot.: Studniówkowiczki 2011 :)

Schoko dobrze, że już kogoś masz na miejsce poprzedniego partnera Faktycznie jego zachowanie nie było fajne...
Ja mam studniówkę w sobotę i za nic nie może mi wyjść polonez z moim partnerem ;/ Gdy tańczyłam z innymi osobami wszystko było dobrze, a z nim nie potrafię ;/ Zazdroszczę dziewczynom, które tego wieczoru u swego boku będą mieć swoich wymarzonych, ukochanych partnerów...

Dziś wolne, a ja musiałam iść do szkoły.. Istna głupota ;/

Edytowane przez DarknessAngel
Czas edycji: 2011-01-06 o 14:24
DarknessAngel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-06, 14:05   #2642
Izmaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez balbina2505 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny musiałam zmienić sukienkę, jak Wam się podoba. Nie mam żadnego pomysłu na dodatki do sukienki, może byście coś doradzili. Studniówkę mam za tydzień w piątek

przepiękna sukienka! jeśli chodzi o dodatki to za bardzo bym z nimi nie szalała wybrałabym skromną biżuterię

Cytat:
Napisane przez Schoko
Haha, widzę, że zaciekawiła Was moja historia. No tak, studniówkę mam za 2 dni, ale zastępczy partner jest, więc bez przypału.

Tamtego odwołałam, bo mi kompletnie nie przypasował. To był znajomy mojej koleżanki, która też... hmm, wydaje mi się, że za bardzo go wyidealizowała. Miał być mega luzak, śmieszny, WYSOKI, a chłopak okazał się zupełnie inny, nawet niższy ode mnie o parę cm, co lepsze, w ogóle nie usłyszałam z jego ust żadnego dowcipu, zero prób nawiązania jakiejkolwiek fajnej rozmowy. Hmm, nie chciałam go skreślać, może by się rozkręcił, kto tam wie. Ale wszystko przekreślił fakt, że nawet nie raczył się ze mną pożegnać po próbie poloneza. Więc odwołałam kolesia, no sorry. Ja płacę w końcu za tą studniówkę i nie chcę mieć zmarnowanej imprezy. Czy to ja mam się wiecznie produkować? Wydaje mi się, że facet, nawet jeśli jest tylko osobą towarzyszącą na studniówce, wykazać trochę inicjatywy, postarać się , aby jego towarzyszka dobrze się czuła. Już wolałabym pójść sama niż z nim!

Oczywiście dostałam przeprosiny, za brak pożegnania, ale wydaje mi się, że maczała w tym ręce moja koleżanka, której powiedziałam, że mnie się to bardzo nie podobało. Podobno "śpieszył się na pociąg".
bardzo dobrze postapiłaś! moja znajoma w tamtym roku równiez poszła ze znajomym polecanym przez koleżankę, żałowała tego okropnie, bo nawet się nią nie interesował tylko pił ze znajomymi. Skoro masz kogoś na zastepstwo to pozostaje tylko życzyć udanej zabawy i żeby partner okazał się odpowiedni
Stary 2011-01-06, 14:09   #2643
Schoko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez DarknessAngel Pokaż wiadomość
Zazdroszczę dziewczynom, którego tego wieczoru u swego boku będą mieć swoich wymarzonych, ukochanych partnerów...

Ja też zazdroszczę.

Dzięki dziewczyny, ja też mam nadzieję, że to była dobra decyzja.

Schoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-06, 15:55   #2644
paulinciax07
Rozeznanie

a ja mam studniówke za dwa tygodnie (22 stycznia) i jeszcze nic nie mam
jutro jade po jakąś sukienkę ale nie wiem czy coś znajdę..
fryzjera mam- chciałabym loki, ale może wymyśli cos bardziej kreatywniejszego.
co do makijażu- razcej smoky eyes i sztuczne rzęsy

sukienkę chciałabym czerwoną, krótką, dopasowaną i troszeczkę obcisłą..
mam taką figure i mam nadzieję że coś znajdę:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1275395696

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1275395696
paulinciax07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-06, 16:38   #2645
MoccaChocolata
Raczkowanie

Dziewczyny jestem troszkę przerażona tym co tu piszecie. Rozumiem dziewczyny, które idą na studniówkę ze swoimi chłopakami, bądź dobrymi przyjaciółmi, ale brac kogokolwiek zeby z kims isc Myślałam, że czasy średniowiecza już minęły i dziewczyny nie są uzależnione od facetów. Bardzo współczuję...

Poza tym z tym całym studniówkowym szałem to chyba troche przegięcie... Próbne fryzury?? Może jeszcze tygodniowy wyjazd do spa?

Człowiek, który nie robi błędów, zwykle nie robi niczego.

Edward John Phelps

Pozdrawiam,

MoccaChocolata
MoccaChocolata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-06, 16:56   #2646
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Konto usunięte

Ja akurat idę jako osoba towarzysząca więc z partnerem nie mam problemu na swoja za rok mam nadzieję, że wezmę obecnego TŻa gdyż sądzę, że z nim będę ale gdybym nie miała chłopaka to nie wiem czy bym brała kolegę na siłę...
Moja przyjaciółka nie ma partnera, ale chce kogoś wziąść, jakiegoś kolege. Studniówka za tydzień a ona nie ma jeszcze z kim iść...
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-06, 17:18   #2647
ImmortalLover
Zakorzenienie

Mocca jak na wesele, nie?
Mnie się osobiście jakoś nie chce iść na moją 100dn. nie jestem pewna swojego partnera

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-06, 18:25   #2648
Gosicaa
Raczkowanie

to ja wam podam przykłady agentek z mojej klasy.
1. Jednej dziewczynie chłopak odmówił, więc na lekcji polskiego zaczęła się żalić, że nie ma z kim iść.. Nauczycielka w żartach mówi, że ma synów studentów.. więc ona podłapała to, poprosiła o pokazanie zdjęcia i zapytała czy nauczycielka go zapyta o to czy by nie poszedł... :sciana:
2.Inna idzie z kolegą koleżanki, którego jeszcze na oczy nie widziała.. w sumie to jest takich kilka..
Jak obserwowałam ich na próbie to wygląda to tak.. że jedno stoi patrzy sie w sufit.. drugie w podłogę.. ani jednego słowa do siebie..
Naprawdę, życzę im udanej studniówki.. no chyba, że wódka pozwoli im się aż tak przełamać, że nagle znajdą milion wspólnych tematów.

Nie mów mi jak mam żyć bo nie będziesz za mnie umierać.

Gosicaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-06, 18:30   #2649
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Gosicaa Pokaż wiadomość
to ja wam podam przykłady agentek z mojej klasy.
1. Jednej dziewczynie chłopak odmówił, więc na lekcji polskiego zaczęła się żalić, że nie ma z kim iść.. Nauczycielka w żartach mówi, że ma synów studentów.. więc ona podłapała to, poprosiła o pokazanie zdjęcia i zapytała czy nauczycielka go zapyta o to czy by nie poszedł... :sciana:
2.Inna idzie z kolegą koleżanki, którego jeszcze na oczy nie widziała.. w sumie to jest takich kilka..
Jak obserwowałam ich na próbie to wygląda to tak.. że jedno stoi patrzy sie w sufit.. drugie w podłogę.. ani jednego słowa do siebie..
Naprawdę, życzę im udanej studniówki.. no chyba, że wódka pozwoli im się aż tak przełamać, że nagle znajdą milion wspólnych tematów.
Też znam takich agentów ;D
Moją koleżankę w zeszłym roku zaprosił chłopak ze szkoły bo po prostu mu się podobała, poszła i mówiła, że było super i nie żałuje że poszła
A do mnie TŻ wczoraj czy mam na tyle dużą torebkę żeby połówkę zmieścić, chyba że chcę więcej wypic
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-06, 18:47   #2650
newmoongirl
Wtajemniczenie

U mnie w szkole jedna dziewczyna urządziła casting na studniówkowego partnera. I to nie w ramach żartu czy zabawy tylko traktowała to niezmiernie poważnie...

newmoongirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-06, 18:52   #2651
Gosicaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez newmoongirl Pokaż wiadomość
U mnie w szkole jedna dziewczyna urządziła casting na studniówkowego partnera. I to nie w ramach żartu czy zabawy tylko traktowała to niezmiernie poważnie...
no jeszcze lepsza i jak.. udało jej się wyłonić drogą eliminacji tego jedynego? haha

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-06, 18:55   #2652
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez newmoongirl Pokaż wiadomość
;o wow... zdesperowana była
Stary 2011-01-06, 19:21   #2653
natalka2
Zakorzenienie

czasem podczytuje watek, bo tez mam studniowke w tym roku, do kupienia jeszcze bizuteria i rajstopy

Gosicaa, jestes ze Stw i studniowka 15.01.?

studia

natalka2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-06, 19:25   #2654
Gosicaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez natalka2 Pokaż wiadomość
czasem podczytuje watek, bo tez mam studniowke w tym roku, do kupienia jeszcze bizuteria i rajstopy

Gosicaa, jestes ze Stw i studniowka 15.01.?
taak, a czyzbysmy sie znały?

Stary 2011-01-06, 19:28   #2655
natalka2
Zakorzenienie

nie wiem, domyslilam sie szkoly jak napisalas ze uklad to walc angielski i samba

studia

natalka2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-06, 19:57   #2656
ptakassia
Zadomowienie

Dawno mnie tu nie było. Moja studniówka już jutro Wszystko już przygotowane, sukienka wisi ładnie wyprasowana Fryzjera mam na 16.00, studniówka zaczyna się o godz. 20. Na makijaż nie idę, zainwestowałam w dobre kosmetyki i pomaluję się sama, to samo z paznokciami.
Ja idę z bratem przyjaciółki, którego znam baardzo długo. Co prawda jest rok młodszy, ale wiem, że się będę dobrze bawic, wytańczę się, no i wstydu mi nie zrobi A prezencję też ma dobrą xd
Jeśli miałabym iśc sama, nie wiem cyz bym sobie nie odpuściła. Mam wrażenie, ze na takich imprezach każdy zajmuje się swoją osobą towarzyszącą, i w mojej klasie nawet nie ma mowy o wspólnej zabawie w gronie klasowym. Dodam, że u mnie w klasie na 32 osoby idące, tylko 2 idą same

ptakassia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-06, 20:11   #2657
MoccaChocolata
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ptakassia Pokaż wiadomość
Dawno mnie tu nie było. Moja studniówka już jutro Wszystko już przygotowane, sukienka wisi ładnie wyprasowana Fryzjera mam na 16.00, studniówka zaczyna się o godz. 20. Na makijaż nie idę, zainwestowałam w dobre kosmetyki i pomaluję się sama, to samo z paznokciami.
Ja idę z bratem przyjaciółki, którego znam baardzo długo. Co prawda jest rok młodszy, ale wiem, że się będę dobrze bawic, wytańczę się, no i wstydu mi nie zrobi A prezencję też ma dobrą xd
Jeśli miałabym iśc sama, nie wiem cyz bym sobie nie odpuściła. Mam wrażenie, ze na takich imprezach każdy zajmuje się swoją osobą towarzyszącą, i w mojej klasie nawet nie ma mowy o wspólnej zabawie w gronie klasowym. Dodam, że u mnie w klasie na 32 osoby idące, tylko 2 idą same
Właśnie też uważam, że zamiast wywalić kase na makijażystke lepiej kupić sobie lepsze kosmetyki, które przydadzą się również na inne okazje... Wystarczy odrobina umiejętności albo koleżanka, mama która takie umiejętności posiada.

Zupełnie się w Tobie nie dziwie ze chcesz kogos zabrac w takiej sytuacji, ale nie rozumiem postawy ludzi z Twojej szkoły. Moja szkoła jest prawie żeńska, więc chodzą tam prawie same dziewczyny, a mimo to na studniówke z os. towarzyszącą idą tylko te, które mają swoich TŻów. Jestem pewna że doskonale wybawimy się też same ze sobą, na serio nie trzeba faceta żeby spędzić milo czas, nasze życie się nie powinno kręcić wokół nich, a chłopcy koleżanek też chętnie porwą do tańca bez żadnych podtekstów. Studniówka to impreza szkolna, dlatego fajnie (może już ostatni raz) pobawić się z ludźmi z klasy/szkoły, nauczycielami. A sytuacja w której każdy zajmuje sie soba jest nieporozumieniem.

Edward John Phelps

Pozdrawiam,

MoccaChocolata
Stary 2011-01-06, 20:12   #2658
Gosicaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ptakassia Pokaż wiadomość
życzę udanej imprezy do białego rana !

Stary 2011-01-06, 20:14   #2659
MoccaChocolata
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gosicaa Pokaż wiadomość
życzę udanej imprezy do białego rana !
Właśnie zapomniałam to dodać Daj znać jak się udało...

Edward John Phelps

Pozdrawiam,

MoccaChocolata

Edytowane przez MoccaChocolata
Czas edycji: 2011-01-06 o 20:16

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-06, 20:15   #2660
NoPasaran
Zadomowienie

GG do NoPasaran

ja też życze udanej zabawy! czekamy na relacje

moja studniówka 12 lutego..
Stary 2011-01-06, 20:20   #2661
any_03
Raczkowanie

ja póki co nie mam nic, a studniówka za miesiąc tzn kupiłam sukienkę, z której po zastanowieniu zrezygnowałam
co myślicie o tych:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1393659599.jpg (12,1 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1397375674.jpg (13,1 KB, 20 załadowań)
any_03 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-06, 20:22   #2662
ptakassia
Zadomowienie

Dzięki dziewczyny, mam nadzieję, że się uda i nie zabiję się w moich obcasach
Mocca Chocolata, gdyby większośc klasy szła sama, ja też pewnie bym poszła, no ale to nie wchodziło w grę. Moja klasa nigdy nie była zgrana, a pryz oakzji studniówki wyniknęło jeszcze więcej konfliktów ( kamera, stoliki, kolor wstążek)
Także każda grupka usiądzie przy swoim stoliku i nawet nie będzie patrzec na resztę. Już po zdam Wam relację i dodam jakieś fotki Polonez to chyba będzie jedna wielka fala, bo nie bylo żadnej próby!
Trzymac za mnie kciuki!

Stary 2011-01-06, 20:24   #2663
pingwinek=]
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez any_03 Pokaż wiadomość
ja póki co nie mam nic, a studniówka za miesiąc tzn kupiłam sukienkę, z której po zastanowieniu zrezygnowałam
co myślicie o tych:
(skad sa te sukienki?)
jestem w identycznej sytuacji
kupilam, ale jest nieodpowiednia. studniowka za miesiac, a ja tylko buty mam i musze teraz dobrac do nich sukienke!

a w sieciowkach zero mi sie podoba... i nie wiem gdzie tu isc a w wawie mieszkam
pingwinek=] jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-06, 20:28   #2664
Schoko
Wtajemniczenie

Mnie maluje siostra przyjaciółki, więc bez problemu.

Co do partnerów "na siłę". Wydaje mi się, że to zależy po prostu od osoby. Są osoby, które bez skrępowania pójdą same i nie widzą w tym żadnego problemu, zawsze wszędzie się odnajdą. Ale są też takie, które po prostu bez partnera nie chcą się pokazywać na tego typu imprezach i wolą po prostu z niej zrezygnować. Jeśli chodzi o moją klasę, to wiem, że na pewno o wspólnej zabawie nie będzie mowy, są grupki i grupeczki i myślę, że każdy spędzi tą noc we własnym gronie. I tak jest zawsze, na wycieczkach, 'klasowych' imprezach, wyjściach. Ale cóż, nie narzekam.

Schoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-06, 20:28   #2665
any_03
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pingwinek=] Pokaż wiadomość
(skad sa te sukienki?)
kupilam, ale jest nieodpowiednia. studniowka za miesiac, a ja tylko buty mam i musze teraz dobrac do nich sukienke!

a w sieciowkach zero mi sie podoba... i nie wiem gdzie tu isc a w wawie mieszkam
sukienki z all, dokładniej hm
co o nich myślisz?
any_03 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-06, 20:39   #2666
almer
Raczkowanie

Już niektóre dziewczyny zakończyły swoje poszukiwania i gotowe na studniówkę, zazdroszczę
Co myślicie o tej fryzurze i makijażu ?(załącznik)
Mam też takie pytanie. Moja koleżanka była u kosmetyczki i ta jej powiedziała, że makijaż teraz nie musi pasować do sukienki...Co wy o tym myślicie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ikf.com.pl-fotka-77027(2).jpg (28,4 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dcsfs.jpg (50,8 KB, 28 załadowań)
almer jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-06, 20:40   #2667
MoccaChocolata
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pingwinek=] Pokaż wiadomość
(skad sa te sukienki?)

Przyłączam się do pytania - skąd te sukienki? Niebieska ma śliczny dekolt.

Polecam Maximusa albo Centrum Mody w Nadarzynie. Zawsze jak jest jakas okazja, slub/bankiet itd. to się tam zaopatruję. Co prawda opinie są podzielone bo 85 % sukienek to sukienki w "festyniarskim stylu, ale jak ktoś ma czas, to może znaleźć prawdziwe perełki.

jedyny sklep który znalazłam w internecie, ale warto pojechać i zorientować się na miejscu...
http://www.maximussukienki.pl/

Warto zwiedzić hale A i B, reszta to głównie chińszczyzna, w hali C jest duży wybór butów. Poza tym polecam zaopatrywać się tam również w torby.

W maximusie zaopatruje sie wiekszosc butików z sukienkami wieczorowymi, a ceny sa duzo nizsze. A kupujac w sieciowkach masz duze ryzyko ze ktos wystapi w podobnej krecji

Cytat:
Napisane przez almer Pokaż wiadomość
Już niektóre dziewczyny zakończyły swoje poszukiwania i gotowe na studniówkę, zazdroszczę
Co myślicie o tej fryzurze i makijażu ?(załącznik)
Mam też takie pytanie. Moja koleżanka była u kosmetyczki i ta jej powiedziała, że makijaż teraz nie musi pasować do sukienki...Co wy o tym myślicie?
To tak jakby powiedzieć że poszczególne elementy stroju nie musza pasowac. Bez sensu zupełnie stwierdzenie. Makijaz nie musi byc pod kolor sukienki zeby pasował, ale wszystko musi jakos współgrać.

Makijaz w załaczniku sliczny, ale na mało kim taki odcien szminki bedzie dobrze wygladał.
Co do fryzury odradzam, długo sie nie utrzyma, przyklapnie, a w dodatku bedzie na niej tona kosmetyku, który poskleja włosy. No i kolejna sprawa - prezentuje sie dobrze tylko na zdjeciu, przy uczesanych kolezankach bedziesz wygladala jakbys dopiero wstała z łózka

Edward John Phelps

Pozdrawiam,

MoccaChocolata

Edytowane przez MoccaChocolata
Czas edycji: 2011-01-06 o 20:47
Stary 2011-01-06, 20:46   #2668
Jamajka007
Zakorzenienie

a ja mam problem z makijażem... zawsze cienie po ok godzinie gromadzą mi się w zagięciu powieki... zupelnie nie wiem, co mam robić, próbowałam różnych sztuczek, ale niespecjalnie działały.. no i to nie jest kwestia kiepskiej jakości cieni - z tymi droższymi też się tak działo

"Każdy popełnia głupstwa, kiedy jest nieszczęśliwy.."

Jamajka007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-06, 21:08   #2669
mimisia00
Raczkowanie

Dziewczyny a na jakie fryzury się zdecydowałyście?
mimisia00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-06, 21:18   #2670
ptakassia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mimisia00 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a na jakie fryzury się zdecydowałyście?
Mam króciutkie włsoy, także za dużo nie mogłam wymyślic, inspirowałam się tym. Grzywka na bok na wałek, resztę ulożyc na szczotkę i finito
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg img90311.fryzury-krotkie.901243.jpg (18,2 KB, 35 załadowań)

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości