|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych! (grupa wsparcia) - część VI
Cytat:
A proboszcz chyba na głowę upadł Cytat:
No ale na razie patrzyłam tylko w necie, więc muszę obczaić na żywo.Cytat:
![]() Zależy Ja np. nie liczę, bo mam tylko kilka flakoników, także nie mam z nimi problemu.Cytat:
Najwyżej napiszę do nich wcześniej maila z pytaniem o daty.Cytat:
Zrobiłam spis pielęgnacji: 1. Kremy do twarzy i pod oczy (8): • Mineral Flowers, For Dry Skin, Krem nawilżający na dzień, 40 ml • Mineral Flowers, For Dry Skin, Krem nawilżający na noc, 40 ml • Pharmaceris N, Active-Capilaril, Krem kojąco-wzmacaniający, 30 ml • Olay, Complete, Słoneczka cera, Krem na noc + stopniowy efekt naturalnie wyglądającej opalenizny, 50 ml • Ziaja, Krem nagietkowy, 50 ml • Oriflame, Aqua-Rhythm, Balsam pod oczy, 15 ml • L’Oreal, HappyDerm, Żel-krem supernawilżający, 50 ml • Oriflame, Even Out, Krem do twarzy rozjaśniający przebarwienia z filtrami SPF 20, 50 ml 2. Peelingi do twarzy (3): • Garnier, Skin Naturals, Podstawa Pielęgnacji, Złuszczający peeling w kremie, 150 ml • Yves Rocher, Gommage gourmand, Peeling morelowy, 50 ml • Avon, Planet Spa, Kremowy peeling od twarzy z białą herbatą, 75 ml 3. Maseczki do twarzy (7): • Avon, Planet Spa, Maseczka błotna do twarzy z minerałami z Morza Martwego, 75 ml • Avon, Planet Spa, Maseczka głęboko oczyszczająca pory Tajski Kwiat Lotosu, 75 ml • Avon, Planet Spa, Energizująca maseczka z białą herbatą (peel-off), 75 ml • Avon, Planet Spa, Odświeżająca maseczka peel-off do twarzy Greckie morza, 75 ml • Avon, Solutions Winter, Maseczka nawilżająca na zimę, 50 ml • Ziaja, Nuno, Maska z zieloną glinką, 60 ml • Dax Cosmetics, Planet Essence, Maseczka kojąca i uspokajająca skórę, 10 ml 4. Żele i kremy do mycia twarzy (4): • Institut Esthederm, Łagodny krem głęboko oczyszczający pory skóry, 5 ml • Mineral Flowers, For Dry Skin, Środek do mycia twarzy, 40 ml • La Roche-Posay, Effaclar, Oczyszczający żel do skóry tłustej i wrażliwej, 200 ml • Yves Rocher, Sebo Specific, Oczyszczający krem do mycia twarzy, 125 ml 5. Toniki i płyny micelarne (3): • Soraya Professional, Care & Control, Tonik przeciwtrądzikowy, 200 ml • Bioderma, Sebium H2O, Antybakteryjny płyn micelarny do oczyszczania twarzy, 250 ml • Bioderma, Hydrabio H2O, Nawilżający płyn micelarny do oczyszczania twarzy i zmywania makijażu, 200 ml 6. Mleczka d0 demakijażu (3): • Garnier, Skóra Wrażliwa, Mleczko do demakijażu, 200 ml • La Roche-Posay, Toleriane, Mleczko do oczyszczania skóry i demakijażu, 50 ml • Vichy, Purete Thermale, Preparat do demakijażu twarzy i oczu 3w1, 30 ml 7. Szampony do włosów (4): • L’Oreal, Elseve, Odżywienie i Blask, Szampon do włosów z pasemkami, 400 ml • Pantene Pro-V, Większa objętość, Szampon, 200 ml • Nivea, Hair Care, Szampon Diamentowy Blask, 50 ml • L’Oreal, Elseve, Nutri-Blask, Szampon upiększający, 200 ml 8. Odżywki do włosów (3): • Schwarzkopf, Gliss Kur, Hair Repair, Ekspresowa odżywka r regeneracyjna, 200 ml • Sther, Lorys, Snake Oil, Krem nawilżający do włosów zniszczonych, 1000 ml • Avon, Naturals, Odżywcza mgiełka bez spłukiwania do włosów suchych i zniszczonych Olejek Migdałowy i Awokado, 125 ml 9. Maski do włosów (2): • Timotei, Złociste refleksy, Odżywcza maseczka, 250 ml • Avon, Advance Techniques, Intense Repair, Nawilżająca maseczka do włosów bardzo suchych i zniszczonych, 150 ml 10. Inne do włosów (5): • Avon, Advance Techniques, Daily Results, Serum na zniszczone k końcówki, 30 ml • L’Oreal, Studio Hot Liss, Krem wygładzający, 150 ml • Avon, Advance Techniques, Intense Repair, Kuracja odbudowująco-wzmacniająca do zniszczonych, słabych i łamliwych włosów, 150 ml • Schwarzkopf, Taft, Supermocny lakier do włosów, 250 ml • Marion, Hair Line, Mleczko prostujące włosy, 120 ml 11. Balsamy, masła i olejki do ciała (10): • Mades Cosmetics, Sphere, Balsam do ciała, 200 ml • Avon, Bond Girl 007, Balsam do ciała, 150 ml • Oriflame, Silk Satin Radiance, Balsam stopniowo opalający, 200 ml • Dove, Supreme Silk, Jedwabisty balsam do ciała, 250 ml • Avon, Planet Spa, Rozświetlający balsam do ciała Japońska sake i ryż, 50 ml • Ziaja, Sopot Spa, Masło do ciała, 200 ml • Nuxe, Huile Prodigieuse, Suchy olejek o różnych zastosowaniach (z drobinkami), 10 ml • Avon, Planet Spa, Tropikalny balsam do ciała, 200 ml • Rossmann, Vitamin E, Krem do ciała, 100 ml • Oriflame, Silk Satin Radiance, Balsam stopniowo opalający, 200 ml 12. Antycellulitowe i modelujące do ciała (4): • Lirene, Dermoprogram, Intensywny żel-krem antycellulitowy, 200 ml • Avon, Solutions, Firm & Sculpt, Modelujący krem do biustu, 150 ml • Avon, Solutions Body, Wyszczuplający krem antycellulitowy, 50 ml • Bielenda, Sexy Look, Perfekcyjny brzuch, 150 ml 13. Peelingi do ciała (3): • Avon, Planet Spa, Śródziemnomorski scrub do ciała z oliwką, 150 ml • Dax Cosmetics, Perfecta SPA, Cukrowy peeling do ciała czekoladowo-k kokosowy, 225 ml • Rossmann, Vitamin E, Scrub do ciała, 100 ml 14. Żele i mleczka pod prysznic (5): • Avon, Senses, Żel pod prysznic Winter Magic, 250 ml • Yves Rocher, Jardins du Monde, Żel pod prysznic Migdał z Kalifornii, 200 ml • Avon, Senses, Żel pod prysznic Aloha, 500 ml • Rossmann, Vitamin E, Żel do mycia, 100 ml • Ziaja, Kokosowa, Mleczko pod prysznic, 500 ml 15. Płyny i olejki do kąpieli (4): • Avon, Płyn do kąpieli Wanilia i Brzoskwinia, 500 ml • Avon, Senses, Imagine, Kremowy płyn do kąpieli, 750 ml • Avon, Planet Spa, Relaksujący olejek do kąpieli i masażu ciała Tajski Kwiat Lotosu, 150 ml • Avon, Świąteczny płyn do kąpieli, 250 ml 16. Higiena intymna (1): • Intimea, Ochronna emulsja do higieny intymnej, 500 ml 17. Dezodoranty (3): • Oriflame, Nature, Mango & Yoghurt, Dezodorant antyperspiracyjny, 50 ml • Vichy, Antyperspirant w kulce przeciw intensywnemu poceniu, 50 ml • Iwostin, Aspiria, Trójaktywny antyperspirant w kremie o przedłużonym działaniu, 50 ml 18. Kremy do rąk i skórek (3): • Kamill, Hand & Nail, Krem do rąk z ekstraktem z rumianku, 100 ml • Ziaja, Oliwkowa, Krem do rąk i paznokci, 80 ml • Avon, Nail Expert, Pachnący krem do nawilżania skórek, 14 g 19. Kremy i dezodoranty do stóp (4): • Avon, Foot Works, Intensywnie nawilżający krem do stóp z lawendą, 1 150 ml • Avon, Foot Works, Odświeżający lawendowy dezodorant do stóp, 100 ml • Avon, Foot Works, Nawilżający krem do stóp Wanilia i Brązowy cukier, 75 ml • SI Świt, Exclusive, Krem do stóp antyperspirant, 75 ml 20. Peelingi do stóp (1): • Oriflame, Soothe & Exfoliate, Peach, Złuszczający i łagodzący peeling do stóp, 75 ml 21. Maseczki i płyny do kąpieli stóp (2): • Oriflame, Feet Up, Płyn do relaksującej kąpieli stóp, 150 ml • Avon, Foot Works, Lawendowa maseczka do stóp z glinką, 75 ml 22. Żele do golenia (4): • Rossmann, Isana, Żel do golenia dla skóry wrażliwej, 150 ml • Rossmann, Isana, Żel do golenia dla skóry wrażliwej, 150 ml • Rossmann, Isana, Żel do golenia dla skóry wrażliwej, 150 ml • Rossmann, Isana, Żel do golenia dla skóry wrażliwej, 150 ml 23. Usta (5): • Nivea, Classic, Pomadka ochronna z pantenolem, 4,8 g • Avon, Liiv Botanicals, Odżywczy balsam do ust nadający połysk „Witalność natury”, 7 ml • Avon, Tinted Lip Care, Szminka pielęgnacyjna (Pink), 4 g • Nivea, Pure & Natural, Pomadka ochronna z oliwą z oliwek i wyciągiem z cytryny, 4,8 g • Oriflame, Beauty, LipSPA Therapy, Balsam do ust, 1,6 g 24. Zęby (1): • Pierre Fabre, Elgydium, Pasta wybielająca, 75 ml 25. Inne (5): • Rossmann, Isana, Migdałowy zmywacz do paznokci, 125 ml • Avon, Planet Spa, Śródziemnomorskie serum do szyi i dekoltu, 50 ml • L’biotica, Regenerujący krem do rzęs, 10 ml • Avon, Anew Clinical, Krem „Laser” na popękane naczynka, 100 ml • AA, Help, Pielęgnująca emulsja do mycia, 300 ml 26. Próbki (28): • Nivea, Hair Care, Szampon Elastyczność i Blask, 10 ml • Nivea, Hair Care, Odżywka Elastyczność i Blask, 10 ml • Luksja, Kremowy żel pod prysznic Wanilia i Olejek migdałowy, 10 ml • Garnier, Skin Naturals, Czysta Skóra Acitve, Peeling eliminujący z zaskórniki, 4 ml • Eucerin, DermoPurifyer, Żel oczyszczający, 1,5 ml • Eucerin, DermoPurifyer, Krem-żel, 1,5 ml • Eucerin, DermoPurifyer, Peeling myjący, 1,5 ml • Pharmaceris A, Puri-Sensimil, Delikatna śmietanka oczyszczająca, 1,5 ml • La Roche-Posay, Hydraphase Intense Legere, Krem intensywnie nawilżający o długotrwałym działaniu - konsystencja lekka, 2 ml • Vichy, Normaderm ProMat, Krem nawilżający o długotrwałym działaniu matującym SPF 15, 1,5 ml • La Roche-Posay, Anthelios XL Creme Fondante SPF 50+, Krem do twarzy, 2 ml x2 • Iwostin, Purritin, Emulsja matująca, 3 ml x8 • Iwostin, Purritin, Krem na noc, 3 ml • Dax Cosmetics, Perfecta Cera Naczynkowa, Krem na dzień i noc uszczelniający naczynia krwionośne, 2 ml • Dax Cosmetics, Perfecta Cera Naczynkowa, Krem na dzień i noc obkurczający naczynia krwionośne, 2 ml • Farmona, Perfect Beauty, Kojący krem na dzień SPF 10, 2 ml • Farmona, Dermacos, Anti-Acne, Krem matujący UVA/UVB, 2 ml • Farmona, Dermacos, Anti-Spot, Aktywny krem do twarzy redukujący przebarwienia na noc, 2 ml • Farmona, Dermacos, Anti-Redness, Krem ochronno-łagodzący SPF 15, 2 ml Razem: 97 (w użyciu - 59, w zapasie - 38) Próbki: 28 (na czerwono zapasy) Jestem też w trakcie spisywania kolorówki
Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2011-01-06 o 00:58 |
|||||
|
|
|
#4052 |
|
Zakorzenienie
|
dubel
|
|
|
|
#4053 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Moim drugim nałogiem to są rajstopy . Bieliznę tez uwielbiam, ale to już większy wydatek ![]() Brawa za mleczko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Za niecałe 2 godziny przyjeżdża D, a ja przeziębiona
|
|||
|
|
|
#4054 |
|
Zakorzenienie
|
Gani: na 1 roku studiów pojechałam do Warszawy do mojego ówczesnego faceta porządnie chora. W pociągu myślałam, że zwariuję od gorączki, kataru i bólu całego ciała. Po 3 dniach wróciłam od niego zdrowiusieńka
Umiał chłopak wygrzać ![]() Na moim blogu - moja cała kolekcja lakierów
|
#4055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Sprawdzę, czy moja grzałeczka też przegania choróbska
|
|
|
|
|
#4056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piękny zbiorek trzeba mieć troszkę zapasów ![]() Gani jaka seksowna koszulka! obyś szybciutko doszła do zdrowia szczególnie teraz A Proboszcz na szczęście nie wspominał o konkubinacie, ale zapisane miał, ze nie mam czasu chodzić do Kościoła więc na ten temat była gadka ![]() Lakierów mam 24 (ale 1 oddaję mamie ) + 2 lakiery do stemplowania + 1 top coat a miałam jeszcze niedawno 1 lakier do paznokci i planuję zakup następnych ![]() Nusia mam podobny bilans! Teraz znowu oprzytomniałam i nie dążę do minimalizmu bo mnie to nie uszczęśliwia tak ilość w miarę wydaje mi się ok, ważne żeby wiedzieć w której kategorii kiedy przystopować, ale gdy nadąży się duża promocja warto kupić dla zapasu ![]() Ja naliczyłam sobie w pielęgnacji: Kosmetyki do twarzy 33 szt. Kosmetyki do ciała 41 szt. Kosmetyki do włosów 19 szt. Próbki i miniatury 21 szt. dziś jest ładna pogoda więc może wszystko obfocę
|
|
|
|
|
#4057 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
gani grzałeczka - wymiękłam
ja w pielęgnacji mam obecnie 67 (1 kupiona w styczniu) sztuk i jestem z tego dumna , parę kategorii jeszcze kuleje np.:- masło do ciała - 6 sztuk - balsam do ciała - 5 sztuk - żel po prysznic - 5 sztuk - balsam antycellulitowy - 3 sztuki - olej do włosów - 5 sztuk - antyperspirant - 3 sztuki - krem do twarzy na dzień - 3 sztuki - jedwab do włosów - 2 sztuki - krem do biustu - 2 sztuki - krem do twarzy na noc - 2 sztuki w pozostałych kategoriach mam dokładnie tyle ile trzeba ![]() a teraz efekty trzymiesięcznego zaostrzonego odwyku ![]() PAŹDZIERNIK - stan początkowy 91 - zużyte 10 - kupione 5 - stan końcowy 86 LISTOPAD - stan początkowy 86 - zużyte 20 - kupione 11 - stan końcowy 77 GRUDZIEŃ - stan początkowy 77 - zużyte 20 - kupione 9 - stan końcowy 66
|
|
#4058 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
ostatnio wpadło mi troszkę zakupów z rossmana wydałam 50zł ale kupiłam aż 6 rzeczy-krem do rąk Isana,dezodorant Isana,pianke do golenia Isana,Oliwkę dla kobiet w ciaży na rozstępy,oliwkę do masażu ziaja lipocel i serum drenujące ziaja -zaczęłam dietę i muszę się ujędrniać ![]() TŻ będzie masował brzuszek...uda obiecał już :P (i nie tylko :-D)
Edytowane przez aaaania1989 Czas edycji: 2011-01-06 o 12:20 |
|
|
|
#4059 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale się napracowałaś z tym spisywaniem. Faaajny zbiór, zapasy powinnaś ograniczyć. No ale w końcu odwykujemy, więc może stopniowo się uda. ![]() Cytat:
I zdrówka życzę dużo. Piękna kolekcja. ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4060 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Za chwilę wstawię całą kolorówkę... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teraz widzę czarno na białym, ile mam wszystkiego, a zwłaszcza właśnie zapasów, z którymi w niektórych kategoriach przeginam... Zastanawiam się tylko, czy produkty do opalania też spisywać? ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Obejrzałam nowe gazetki Rossa i SP. Z Rossa nic mnie nie kusi, za to w SP widzę dwie fajne rzeczy: lakier Eveline Colour Show i tonik Olay Gentle Cleansers. Poza tym na pewno kupię z książeczki rabatowej róż Bourjois. Zastanawiam się też nad jakimś mleczkiem lub balsamem Nivei, bo będzie w bardzo dobrej cenie, ale zapasy mi na to nie pozwalają... Jeszcze wczoraj spadł mi na podłogę róż Sephory i cały się pokruszył ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Kolorówka 1. Podkłady (5): • Avon, Podkład rozświetlająco-antystresowy (Ivory), 30 ml • Inglot, YSM, Cream Foundation, Podkład do twarzy (44), 30 ml • Manhattan, Mousse Make-Up, Podkład w musie (72 Beige), 18 g • Avon, Ideal Shade, Sypki podkład z wygładzającymi minerałami „Idealny kolor” (Sand Beige), 6 g • Vichy, Dermablend, Corrective Foundation, Podkład korygujący (15 Opal), 10 ml 2. Pudry (3): • Oriflame, Beauty, Miękki puder pyłkowy (Clear), 12 g • Rimmel, Stay Matte, Pressed Powder (005 Silky Beige), 14 g • IsaDora, Oil Control Compact Powder, Matujący puder prasowany (66 Sheer Oyster), 11 g 3. Pudry brązujące i rozświetlające (3): • Avon, Arabian Glow, Puder brązujący w kulkach, 22 g • Avon, Color, Rozświetlający puder w kulkach, 22 g • Avon, True Glow, Połyskujący puder do ciała, 7 g 4. Róże (1): • Sephora, Blush Me!, Róż do policzków pojedynczy (Meringue Jalouse nr 2), 4 g 5. Korektory (4): • Vichy, Dermablend, Korektor miejscowy (10 Light), 15 ml • Garnier, NutriDermist, Kofeinowy roll-on pod oczy z korektorem 2w1 (Fair), 15 ml • IsaDora, Perfect Concealer, Korektor w kremie (01 Warm Beige), 6 ml • Oriflame, Beauty, Conceal Kit, Paleta korektorów, 3 x 1 g 6. Bazy pod makijaż (3): • Oriflame, Beauty, Baza pod makijaż, 30 ml • Artdeco, Baza pod cienie, 5 ml • Mary Kay, Eye Primer, Baza na powieki, 8,5 g 7. Cienie do powiek (12): • Revlon, ColorStay, 12 Hour Eye Shadow, Poczwórne cienie do powiek (03 Neutral Khakis) 4,8 g • Revlon, ColorStay, 12 Hour Eye Shadow, Poczwórne cienie do powiek (05 Copper Spice), 4,8 g • Clinique, Color Surge Eye Shadow Duo (105 Frosted Lily), 2,5 g • Sephora, Eye Shadow, Mini cień do powiek (Universal Beige nr 08) • Sephora, Eye Shadow, Mini cień do powiek (Coffee Brown nr 18) • Oriflame, Beauty, Perfect Match, Podwójne cienie do powiek (Urban Grey), 2 g • Oriflame, Beauty, Pojedyncze cienie do powiek (Aquamarine Blue), 2 g • Avon, Satin Deluxe, Podwójny satynowy cień do powiek (Chocolate Cherry), 7 g • Maybelline, Eye Studio, Podwójny cień do powiek (107 Amethyst) • Manhattan, Multi Effect, Cień mono (Black) • Astor, Color Vision Eye Palette, Poczwórne cienie do powiek (810 Carribean Nights) • Wibo, Poczwórne cienie z jedwabiem i wit. E, 5,5 g 8. Kredki do oczu (12): • Avon, Anew, Satynowa kredka do oczu (Black), 1,2 g • Avon, Glimmerstick Eye Liner, Konturówka do oczu (Black Stripe), 0,28 g • Avon, Glimmerstick Luxe Eye Liner, Kompaktowa konturówka do oczu (Emerald), 0,28 g • Avon, Glimmersticks Diamonds Eye Liner, Diamentowa konturówka do oczu (Twilight Sparkle), 0,28 g • Avon, SuperSHOCK Gel Eyeliner, Żelowa kredka do powiek (Plumful), 1,2 g • Avon, Smooth Minerals Eyeliner, Mineralna kredka do oczu, (Earth), 1,14 g • Avon, Arabian Glow, Soft And Sleek Eyeliner, Metaliczna jedwabista kredka do powiek (Turqoise Hues)1,2 g • Oriflame, Beauty, Eye Intensity, Intensywna kredka do powiek (Silver Prune), 1 g • Oriflame, Visions V*, Galactic Fantastic Eye Pencil, Kredka do powiek (Hot Star), 0,9 g • Oriflame, Visions V*, Dynamic Duo Eyeliner, Dwustronna kredka do powiek (Jeckyl & Hyde), 1,4 g • Yves Rocher, Duo Khol Liner (Violet Electrique), 2 x 0,25 g • Oriflame ,Beauty, Eye Intensity, Intensywna kredka do powiek (Intense Black), 1 g 9. Eyelinery (4): • Oriflame, Beauty, Hollywood Eye Liner, Tusz do kresek, 1,5 ml • Wibo, Lovely, Eye Liner, 4g • Avon, Color Trend, Neonowy tusz do kresek (Electric Blue), 3 ml • Avon, Color Trend, Połyskujący tusz do kresek (Sparkling Silver), 3,5 ml 10. Tusze do rzęs (4): • Max Factor, False Lash Effect, Tusz wydłużająco-pogrubiający, 13,1 ml • Avon, SuperCurlacious, Superpodkręcający tusz do rzęs, 7ml • Avon, Sonic Boost, Pogrubiający tusz do rzęs z wibrującą szczoteczką, 7 ml • Nivea, Extreme Resist, Wydłużający tusz do rzęs, 8 ml 11. Kredki do brwi (1): • Inglot, Ołówek do brwi (506) 12. Szminki (4): • Avon, Glazewear, Szminka nabłyszczająca o diamentowym połysku (Sequins Pink), 2 g • Avon, Glazewear, Szminka nabłyszczająca (Berry Wine), 3,2 g • Avon, Ultra Colour Rich, Szminka z 24-karatowym złotem (Ruby In Gold), próbka • Oriflame, Beauty, Power Shine, Pomadka nabłyszczająca (Red Ovation), 1,6 g 13. Błyszczyki (2): • Avon, Glazewear, Bezbarwny błyszczyk do ust, 6 ml • Kobo Professional, Pearl ‘n’ Mineral, Błyszczyk do ust (114 Watermelon), 10 ml 14. Lakiery do paznokci (23): • Inglot, Nail Enamel, Lakier do paznokci (730), 16 ml • Inglot, Nail Enamel, Lakier do paznokci (346), 16 ml • Inglot, Nail Enamel, Lakier do paznokci (942), 16 ml • Inglot, Nail Enamel, Lakier do paznokci (868), 16 ml • Bell, Glam Wear, Lakier do paznokci (437), 10 g • Bell, Glam Wear, Lakier do paznokci (442), 10 g • H&M, Lakier do paznokci (Fashionista), 9 ml • H&M, Lakier do paznokci (It’s genious M), 9 ml • Essence, Crazy About Colour, Lakier do paznokci (02 Lilac Forever), 8 ml • Essence, The Twilight Saga: Eclipse Collection, Lakier do paznokci (04 Hide Bella Hide), 10 ml • Essence, Multi Dimension, 3 in 1 XXXL Shine, Lśniący lakier do paznokci (53 All Access), 8 ml • Wibo, Extreme Nails, Lakier do paznokci (81), 8 ml • Wibo, Lovely, Party Nail, Lakier do paznokci (zielony), 5 ml • Revlon, Nail Enamel, Lakier do paznokci (028 Minted), 14,7 ml • Sally Hansen, Insta-Dri, Fast Dry Nail Color, Szybkoschnący lakier do paznokci (13 Racey Rouge), 9,17 ml • Barbra, Colour Alike, Lakier do paznokci (448), 8 ml • Astor, Quick’n Go! 60 sec (240), 8 ml • Maybelline, ForeverStrong (287 Midnight Red), 10 ml • Avon, Nailwear Pro, Lakier do paznokci (Sunshine), 12 ml • Avon, Mirror Shine, Lustrzany lakier do paznokci (Copper Sheen), 8 ml • Pierre Rene, Top Flex Nail Polish, Lakier do paznokci (biały),11 ml • Classics, Nail Lacquer, Lakier do paznokci (169), 5ml • Eveline, Party Colours, Lakier do paznokci (377), 4,5 ml 15. Lakiery do zdobień i stempli (3): • Sensique, Art Nails, Lakier do zdobienia paznokci (304), 7 ml • Profi-Studio-Line, Specjalistyczny lakier do wykonywania ozdobnych stempli (czarny), 12 ml • Profi-Studio-Line, Specjalistyczny lakier do wykonywania ozdobnych stempli (biały), 12 ml 16. Odżywki do paznokci (4): • Avon, Nail Experts, Peeling And Brittleness Solver, Bezbarwny lakier do paznokci łamliwych i rozdwajających się, 12 ml • Micro Cell 2000, Nail Wonder, 12 ml • Avon, Nail Experts, Nourishing Treatment with Cactus, Odżywka do p paznokci z ekstraktem kaktusa, 12 ml • Avon, Nail Experts, Lemon Fortifier, Wzmacniająca odżywka do paznokci z cytryną i eukaliptusem, 12 ml 17. Inne do paznokci (2): • Avon, Nail Experts, Exfoliating Manicure, Odżywka wygładzająco-peelingująca, 9 ml • Avon, Nail Experts, Quick Dry Drops, Krople przyspieszające wysychanie lakieru, 5 ml 18. Próbki (6): • La Roche Posay, Unifiance Fluide Mat, Podkład do skóry wrażliwej, mieszanej i tłustej (03), 1 ml x2 • Vichy, Aera Teint Pure, Kremowy podkład do skóry suchej (23 Ivory), 1 ml • Oriflame, Visions V*, Fresh Face Foundation, Podkład pod makijaż (Natural Flirt), 3 ml • Dax Cosmetics, Perfecta Make-Up, Silikonowy fluid matujący (02 Natural), 2 ml • Dax Cosmetics, Cashmere Secret, Baza wygładzająca, 1 ml • Sephora, Smooothing and Mattifying Primer, Wygładzająca i matująca baza pod makijaż, 1,5 ml Razem: 90 (w użyciu - 80, w zapasie - 10) Próbki: 6 (na czerwono zapasy) Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2011-01-06 o 15:14 |
||||
|
|
|
#4061 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]() ![]() Aż z ciekawości policzyłam swój zbiór mniej więcej i: - wszystkie kosmetyki w użyciu(włącznie ze zmywaczem, kremem do depilacji itp.) - 30 - zapasy: 12 3 balsamy do ciała 1 żel do mycia twarzy 1 krem do stóp 1 serum do włosów 4 żele pod prysznic 2 szampony W sumie: 42 Aaa i zużyłam dzisiaj mleczko do ciała jeżynowe YR (400ml). ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Hosenko jak się sprawują lakiery Art de Lautrec? Już im się kilka razy przyglądałam, ale nie chciałam kupować w ciemno. Mają ogromny wybór pięknych kolorów
Marzenia same się nie spełniają, marzenia się spełnia. Edytowane przez aante_e Czas edycji: 2011-01-06 o 15:34 |
|
|
|
|
#4062 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
aante jak malutko
zazdroszczę! ja marzę o 50tce
|
|
#4063 | ||
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
to mu powiedzialam, ze mieszkam w Poznaniu Z NARZECZONYM, ale ogolnie to raczej nie chodze ) to tylko powiedzial ze OK i nawet zadnej gadki umoralniajacej nie bylo Cytat:
zele TBS Tez mam balsam do ust z clinique i bardzo polecam (ale mam duuuuuuza tubke )gani: swietna koszulka!!! tez obcielam pazurki wczoraj musialam juz, bo mi sie drugi zlamal. Bylam dzis z TZ, siostra i mama w kinie na opowiesciacvh z narnii 3d bardzo mi sie podobalo, ale ja lubie takie bajki
|
|
#4064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4065 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
|
|
#4066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://lakierowo.blogspot.com/search...20de%20Lautrec
|
|
#4067 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc,widze ze dzisiaj tu same spisy wiec naleza sie pochwaly za skrupulatnosc w spisywaniu
|
|
|
|
#4068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze własnie kliknęłam na all błyszczyki, cienie i tusz ) a więc mam kilka cieni więcej i tusz i błyszczydła
|
|
|
|
|
#4069 | |
|
Zakorzenienie
|
piękne spisy, widzę super zmiany u ilościowe u noska
![]() antee uroczyście ogłaszam, że jesteś wyleczona z kosmetykoholizmu ![]() Nusia po co 5 podkładów? ![]() zadowolona jesteś z tego: • Garnier, NutriDermist, Kofeinowy roll-on pod oczy z korektorem 2w1 (Fair), 15 ml? ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Cytat:
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-01-06 o 20:25 |
|
|
|
|
#4070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4071 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak mało ![]() Nie wątpię ![]() A mi się trafił pedant, ja natomiast bałaganiara ![]() Ło mujeju Tobie niepotrzebny odwyk, tylko zachęta do kupowania - czyli dobrze trafiłaś |
|
|
|
|
#4073 | |
|
Miss Pudernica
|
Dziękuję za pochwały, ale to jeszcze nie jest mój idealny stan
Chciałabym całkiem pozbyć się zapasów i ograniczyć to co używam. Teraz mam 3 maski (mam nadzieję, że jutro wykończę Waxa), tonik (dostałam, bo sama nigdy nie kupuję), kilka kremów, a chcę zostać przy 2. Także jeszcze pracuję nad ilością, ale fakt, jest lepiej niż kiedy miałam duże pudło zapasów w szafie i zbiór 80-90 sztuk![]() Cytat:
|
|
#4074 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4075 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4076 |
|
Zadomowienie
|
Wow jak mało.
![]() Maliniarko śliczny nowy avek. Zrobiłam sobie właśnie maseczkę, czyli ten tydzień zaliczony.
|
#4077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do Garniera, to średnio. Ja w ogóle mam baaardzo delikatne cienie, a i tak ich do końca nie zakrywa. Natomiast bardzo ładnie się wtapia w skórę i nie waży. Ja też straszna bałaganiara, TŻ w sumie nie, ale nie przeszkadza mu mój pokój wiecznie wyglądający jak po przejściu tornada |
|
|
|
|
#4078 |
|
Zakorzenienie
|
Nosku ogromnie gratuluję zaręczyn!
![]() Nie doczytam Was, lecę do nauki Trzymajcie kciuki, bo mam dwa ciężkie kolokwia, a za tydzień dwa jeszcze gorsze Mam nadzieję, że jakoś przez to przebrnę. Zużyłam żel wyszczuplający Garniera, moje pierwsze noworoczne zużycie Poza tym udało mi się sporo rzeczy wymienić na wizażowym targowisku |
|
|
|
#4079 |
|
CABIN CREW
|
zuzyłam emulsję glorii
![]() ach juz mam ochote na włosowe zakupy ale mam postanowienie że kupie cos dopiero jak zużyje matrixa wielkiego
|
|
#4080 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Jednak nie poszłam z CV do lodziarni.
![]() Uwielbiam to ciasto! Taka mordoklejka z niego. Wolę nie myśleć, ile ma kalorii ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Troszkę sporo masz maseczek, same pełnowymiarówki. I mazideł do ciała też sporo. Ale odwyk trwa, to jest ważne. ![]() Ooo, ładny ten efekt! Cytat:
za kolosy. Też mam niedługo na uczelni poważne kolokwium, mam nadzieję, że pójdzie gładko. ![]() I gratuluję pierwszego zużycia. ![]() Uh, jutro lecę do Rossa po parę rzeczy z nowej gazetki, mam nadzieję, że nie zrobię nic głupiego.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:03.

mam nadzieję że zdążę bo dziś jeszcze mam kolęde
trzeba by policzyć 
A proboszcz chyba na głowę upadł
. Obawiam się tylko, że rąk przy sobie nie utrzyma 
Ja np. nie liczę, bo mam tylko kilka flakoników, także nie mam z nimi problemu.

obyś szybciutko doszła do zdrowia szczególnie teraz 

musialam juz, bo mi sie drugi zlamal. Bylam dzis z TZ, siostra i mama w kinie na opowiesciacvh z narnii 3d 

bo mam dwa ciężkie kolokwia, a za tydzień dwa jeszcze gorsze