Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 17 - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-06, 16:56   #3391
joasska
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 17

imgo, ja wcześniej nie widziałam u siebie żadnego spadku wagi, dopóki nie zobaczyłam siebie samej na zdjęciach z Sylwestra - i naprawdę się sobie podobałam! Też zauważyłam, że zmniejszył mi się biust i właśnie (!) wyszły ładnie obojczyki, które bardzo lubię u szczupłych osób Więc: oby tak dalej!!

Skalpel: 6
Killer: 0
Tiffany back/waist: 6
Fitappy ramiona: 6

biceps: 32 xm
biust: 97 cm
talia: 78 cm
brzuch: 95 cm
biodra: 98 cm
udo: 53 cm
joasska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 17:00   #3392
imgo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez joasska Pokaż wiadomość
imgo, ja wcześniej nie widziałam u siebie żadnego spadku wagi, dopóki nie zobaczyłam siebie samej na zdjęciach z Sylwestra - i naprawdę się sobie podobałam! Też zauważyłam, że zmniejszył mi się biust i właśnie (!) wyszły ładnie obojczyki, które bardzo lubię u szczupłych osób Więc: oby tak dalej!!
no ja wczoraj jak zalozylam na impreze sukienke to jak wychodzilam spieszac sie to nie zauwazylam nawet,ze cos jest nie tak,dopiero w klubie w kibelku jak sie zobaczylam w lustrze to zobaczylam,ze strasznie mi odstaje na biuscie, ale fajnie,
ja zawsze mialam duzy biust i zawsze go przeklinalam
imgo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 17:00   #3393
achilla
Raczkowanie

Ja sie dolaczam do przemowczyn - PROSIMY O PRZESPIS NA TEN CUDOWNY SERNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
-----------
Poza tym witam sie z forumowiczkami w kolejnym dniu cudownej diety, hehehe...!
Ja wlasnie spalaszowalam 2 kawalki sernika budyniowego na zimno - mniamusny
No i humor mi sie poprawil po lekkim dolku. Wczoraj w koncu wybralam sie wieczorowa pora do Tesco z dluuuuga lista zakupow, a tam przygotowania do remanentu i polki swiecily pustkami.
Nie kupilam nawet wiesniaka, twarogu... a miala byc pizza z ciagnacym serkiem....

achilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 17:03   #3394
soulone
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
A ja dziś znów piekłam sernik - śmietankowo-czekoladowy - mój ulubiony! Przetestowałam już chyba wszystkie słodziki i stwierdzam, że najlepsza do pieczenia jest Sussina w proszku - ciasto jest zawsze słodkie a nie jak przy innych słodzikach do pieczenia gorzkawe. Zresztą u mnie na szczęście w Almie kosztuje on tylko 8 zł ale już w Piotrze widziałam go po 17zł!
Co by Wam smaka zrobić to załączam fotki - jakość średnia bo robione telefonem komórkowym ale co zrobić.... wszystkie baterie do aparatu były wyładowane
O ja Cię kręcę! To ciasto wygląda genialnie. Przepis prosimy
Cytat:
Napisane przez joasska Pokaż wiadomość
Najgorsze właśnie jest to, że biust to pierwsze co chudnie i ostatnie co tyje .
soulone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 17:08   #3395
SimplyDivine
Zakorzenienie

U mnie dzis 100 na plusie, ale to zemsta za brak przekaski o 15.00 I porcelana byla po wazeniu.. Jutro bedzie spadek mam nadzieje
Stary 2011-01-06, 17:08   #3396
joasska
Raczkowanie

Ja się w sumie cieszę z tego spadku, bo biust zawsze miałam bardzo duży. Do tego stopnia, że w pasie bluzka miała rozmiar 38, a z powodu biustu - 42 :/ Choć z drugiej strony, jak biust leci, to zaczyna wisieć :P:P

Skalpel: 6
Killer: 0
Tiffany back/waist: 6
Fitappy ramiona: 6

biceps: 32 xm
biust: 97 cm
talia: 78 cm
brzuch: 95 cm
biodra: 98 cm
udo: 53 cm
joasska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 17:13   #3397
SimplyDivine
Zakorzenienie

Moj sie trzyma dzielnie i tylko w obwodzie spadlo Zmienilam stanik z 38G na 36GG czyli oczko w dol w obwodzie i 2 oczka w gore w biuscie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-06, 17:18   #3398
imgo
Raczkowanie

moj biust jeszcze na szczescie nie lezy na kolanach i dzielnie walczy z prawami grawitacji
imgo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 17:20   #3399
Kostka09
Zakorzenienie

witajcie,
ja dzisiaj w pracy bylam i dopiero teraz odpoczywam i chciałabym cos upiec a tu widze boski sernik tez prosze o przepis
gratuluje spadeczkow i witam nowe watkowiczki
u mnie dzisiaj pokazalo sie 75,5kg...ale to chyba jakas pomylka wiec nawet tego nie odnotowuje

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Aaaa przepraszam bardzo... czy ktoś, ktokolwiek mógłby się podjąć zakupu dla mnie tego słodzika? Mój kaufland jest dukano-napadany i wymiatają z niego wszystko co dukanowe... mam wrazenie, ze pol miasta jest na tej diecie... :/
Chodzi o sławetny słodzik Sussina Gold
Zapłacę z góry na konto
siala z tego co wiem ten slodzik jest w Bomi koło Ikei nie bywasz tam? mogę Ci go zakupić przy jakiejs okazji i nawet bywam w bedzinie dosc czesto tylko wiem, ze ostatnio sie skonczyl bo bratowa zakupila caly zapas z półkijest jeszcze Alma moze jutro tam sie wybiore

ja do pieczenia uzywalam sypkiego gold cos tam z auchan ale duzo mi go wychodziło i teraz kupuje w kauflandzie za 3,99 slodzik w tabletkach z cyklaminianem i na tym pieke po prostu rozpuszczam w odrobinie gorącej wody i mam go i mam i mamnie chce sie skonczyc

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
ja mam to same wrażenie w Katowickich sklepach albo nic w nich nie ma, albo wykupuje się w trybie ekspresowym
dlatego ja dużo zamawiam na all słodzik w proszku, w płynie, skrobie... a nawet ostatnie budynie na skrobi kukurydzianej bo nie wiem ile bym sie musiała nachodzić po tych głupich katowickich sklepach, żeby znaleźć coś takiego a Lidlu u nas jest wielkie g...o, nie mówiąc już o większych supermarketach
almy u nas chyba nie ma...jedynie gdzie takie rzeczy można dorwać to może Bomi, ale ceny są z kosmosu, więc raczej tam zakupów nie robie
hmmm ja tez z okolic katowic ale wszystko kupuje bez problemu, tyle, ze na obżerzach nie w centrum bo tam rzeczywiscie wiekszosc w lidlu szybko znika, ale budynie, skrobie i serki wszystko kupuje a czasem ratuje sie jeszcze biedronkąleclerkiem i auchan

ide cos upichcic
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 17:48   #3400
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

to może ja mam jakieś pecha do szukania albo źle szukam
poza tym tak naprawde nie za bardzo mam kiedy jeździć po tych wszystkich sklepach, bo pracuje nie tylko w tygodniu, ale też w weekend na dwie zmiany opiekuje się mamą po operacji i jeszcze co 2tygodnie mam Siostrzeńca 4letniego. No i nie jestem zmotoryzowana tak więc jak bym chciała tak jeździć tramwajem/autobusem od auchana, przez leclerka, alme po bomi to by mi dnia nie starczyło
w sumie to najczęsciej jestem w realu ewentualnie lidl, który jest jakiś beznadziejny bo nigdy nic nie ma w nim

więc zostaje na łasce TŻ jak przyjezdza a tez nie zawsze chce Go ciągać po sklepach bo wiadomo, że wolimy inaczej spożytkowac czas

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 17:53   #3401
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

a co do wystających obojczyków to mam na ich punkcie bzika
już ładnie mi wystają mimo mojej wagi bo ja z tych co górę mają szczupłą, a dół tłusty wiecie kto ma najpiękniejsze obojczyki świata?? modelka w czarno złotej sukience ze świąteczej kampanii H&M, znana jako główna bohaterka Kwiatu Pustyni gdzie zagrała Waris Dirie

boska nie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg obojczyki.jpg (40,7 KB, 58 załadowań)

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2011-01-06, 18:17   #3402
Meg65
Przyczajenie

Witam wszystkich, dzisiaj skończyłam uderzeniówkę! Tak jak przewidział nasz guru straciłam 1,5kg , jutro warzywka bardzo sie za nimi steskniłam. Napiekłam dzisiaj bułeczek dla 7 osób, zrobiłam ciasto jogurtowe, ptasiankę i sałatke z tuńczyka, ale miałam pracowity dzień.
Meg65 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 18:25   #3403
aiyyo
Rozeznanie

Witam, ja od wczoraj na Dukanie, dlatego dolaczam do Waszej grupy wsparcia! To moje drugie podejscie Dukania, pierwsze bylo w maju zeszlego roku, udalo mi sie troche schudnac, ale niestety pozniej sobie mocno odpuscilam i przybylo wiecej niz ubylo. Poprzednim razem obsesyjnie codziennie po kilka razy sie wazylam, wszystko zapisywalam, teraz postanowilam wrzucic na luz, zwazylam sie przed dieta i nastepnym razem mam zamiar zwazyc sie po jakims tygodniu, czy 10 dniach. Waze 65 kg, chcialabym zejsc do ok. 53. Wg testu na fazie uderzeniowej powinnam byc dwa dni, czyli do dzis, ale z 1 dzien jeszcze sobie przedluze. Trzymajcie kciuki!
aiyyo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 18:32   #3404
Meg65
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez aiyyo Pokaż wiadomość
Witam, ja od wczoraj na Dukanie, dlatego dolaczam do Waszej grupy wsparcia! To moje drugie podejscie Dukania, pierwsze bylo w maju zeszlego roku, udalo mi sie troche schudnac, ale niestety pozniej sobie mocno odpuscilam i przybylo wiecej niz ubylo. Poprzednim razem obsesyjnie codziennie po kilka razy sie wazylam, wszystko zapisywalam, teraz postanowilam wrzucic na luz, zwazylam sie przed dieta i nastepnym razem mam zamiar zwazyc sie po jakims tygodniu, czy 10 dniach. Waze 65 kg, chcialabym zejsc do ok. 53. Wg testu na fazie uderzeniowej powinnam byc dwa dni, czyli do dzis, ale z 1 dzien jeszcze sobie przedluze. Trzymajcie kciuki!
Witaj, nie bardzo rozumiem dlaczego przedłużasz uderzeniówkę?
Stary 2011-01-06, 18:36   #3405
aiyyo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Meg65 Pokaż wiadomość
Witaj, nie bardzo rozumiem dlaczego przedłużasz uderzeniówkę?
Bo dzis za malo zjadlam ogolnie i obawiam sie, ze dzisiejszy dzien taki oszukany troche
Stary 2011-01-06, 18:45   #3406
Meg65
Przyczajenie

Ja wolę stosować się do zaleceń naszego guru, każda dieta to ogromne obciążenie dla organizmu, dlatego trzeba przestrzegac zasad i ustaleń ale to oczywiście moje zdanie, przepraszam Cie bardzo
Stary 2011-01-06, 18:53   #3407
kasssikk19
Zadomowienie

Cytat:
witaj
moj komentarz : NIE PRZEDŁUŻAJ FAZY 1 nie wolno bo pozniej sa zastoje albo wzrosty na 1 fazie nie chudniemy tracimy wode która w Nas zalega później zaczynamy gubić tłuszczyk.
Życzę powodzenia
kasssikk19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 19:02   #3408
aiyyo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Meg65 Pokaż wiadomość
Ja wolę stosować się do zaleceń naszego guru, każda dieta to ogromne obciążenie dla organizmu, dlatego trzeba przestrzegac zasad i ustaleń ale to oczywiście moje zdanie, przepraszam Cie bardzo
Cytat:
Napisane przez kasssikk19 Pokaż wiadomość
witaj
moj komentarz : NIE PRZEDŁUŻAJ FAZY 1 nie wolno bo pozniej sa zastoje albo wzrosty na 1 fazie nie chudniemy tracimy wode która w Nas zalega później zaczynamy gubić tłuszczyk.
Życzę powodzenia
W sumie macie racje Jutro juz zaczne jesc warzywka Troche mnie ciagnie do slodyczy, ale jestem twarda! Moze cos w weekend sobie upieke, ale mam prosbe, czy moglybyscie mi polecic jakies ciacho, ktore zawsze wychodzi i jest pyszne?

Aha mam jeszcze prosbe, ostatnim razem jak sie odchudzalam, w ogole nie pieklam nic slodkiego, nie jadlam zadnych dukanowych budyniow, itp. Mozecie mi napisac co i jakich firm mozna jesc ze slodkosci i gdzie mozna dostac te produkty? Nigdy sie tym nie interesowalam, tzn slodyczami dukanowymi, bo wychodzilam z zalozenia, ze jak sie dietuje to trzeba cwiczyc swoja wole, ale teraz jednak bym cos pomaszkiecila na dukanie

Edytowane przez aiyyo
Czas edycji: 2011-01-06 o 19:04
Stary 2011-01-06, 19:06   #3409
kasssikk19
Zadomowienie

Cytat:
W sumie macie racje Jutro juz zaczne jesc warzywka Troche mnie ciagnie do slodyczy, ale jestem twarda! Moze cos w weekend sobie upieke, ale mam prosbe, czy moglybyscie mi polecic jakies ciacho, ktore zawsze wychodzi i jest pyszne?
już jutro mogę polecić na warzywkach ciasto marchewkowe naprawdę dobre nie jest suche marchewka nadaję wilgoci i prawie każdej która robiła smakowało.
http://dukan.blox.pl/2010/10/Ciasto-marchewkowe.html

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-06, 19:41   #3410
karmeelek
Zadomowienie

Nie było mnie w domku ale już nadrabiam zaległości i przepis podaję: potrzebujemy 7 jaj, 6 łyżek słodziku (sussina), łyżeczka proszku do pieczenia, aromat waniliowy lub śmietankowy, 1 kg twarogu dr Oetker (najlepszy) oraz czekoladowy pudding lidlowy. Żółtka ucieramy ze słodzikiem, proszkiem, aromatem, dodajemy po kilka łyżek twarogu. Osobno ubijamy białka z odrobinką soli i dodajemy do masy twarogowej mieszając łyżką. Jeśli chcemy tradycyjny sernik to siup na tortownicę wyłożoną papierem (u mnie 30cm) a jak chcemy sernik mieszany to 1/3 masy przekładamy do misy po białkach, wsypujemy pudding i mieszamy wszystko szybciutko mikserem a potem na zmiany wlewamy na blachę. Osobiście nakładam masy łyżką na środek blachy wyłożonej papierem - najpierw 5 łyżek białej a potem z 4 czekoladowej i tak sobie nakładam zmniejszając ilość łyżek - po nałożeniu każdej warstwy trzęsę blachą żeby masa się lepiej rozlała. Potem wykałaczką robię wzorki raz w jedną a raz w drugą stronę i siup do piekarnika na 1 godzinkę w 180-190 st. Po godzinie wyłączam piekarnik i zostawiam w nim jeszcze ciasto na 15 min a potem uchylam drzwiczki. Mam piekarnik bez termoobiegu więc przy tych nowszych pewnie czas pieczenia jest krótszy - trzeba sprawdzać patyczkiem. Potem zostawiam go na 2 godzinki co by wystygł i łatwo dał się przełożyć. Uwaga bo sernik jest bardzo puszysty
Mam nadzieję, że nie namieszałam zbytnio z tym przepisem
karmeelek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 19:45   #3411
aiyyo
Rozeznanie

Dziękuje za przepisy, na pewno sprobuje jak nie w tym to w przyszlym tygodniu. Mam jeszcze pytanko - jakie serki homogenizowane kupujecie? Aha i odnosnie twarogow do sernika, czy oprocz wspomnianego Oetkera jeszcze jakies kupujecie? Jakie ma miec "parametry" Dukanowe, tzn tluszcz, itp
Stary 2011-01-06, 19:47   #3412
kasssikk19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
Nie było mnie w domku ale już nadrabiam zaległości i przepis podaję: potrzebujemy 7 jaj, 6 łyżek słodziku (sussina), łyżeczka proszku do pieczenia, aromat waniliowy lub śmietankowy, 1 kg twarogu dr Oetker (najlepszy) oraz czekoladowy pudding lidlowy. Żółtka ucieramy ze słodzikiem, proszkiem, aromatem, dodajemy po kilka łyżek twarogu. Osobno ubijamy białka z odrobinką soli i dodajemy do masy twarogowej mieszając łyżką. Jeśli chcemy tradycyjny sernik to siup na tortownicę wyłożoną papierem (u mnie 30cm) a jak chcemy sernik mieszany to 1/3 masy przekładamy do misy po białkach, wsypujemy pudding i mieszamy wszystko szybciutko mikserem a potem na zmiany wlewamy na blachę. Osobiście nakładam masy łyżką na środek blachy wyłożonej papierem - najpierw 5 łyżek białej a potem z 4 czekoladowej i tak sobie nakładam zmniejszając ilość łyżek - po nałożeniu każdej warstwy trzęsę blachą żeby masa się lepiej rozlała. Potem wykałaczką robię wzorki raz w jedną a raz w drugą stronę i siup do piekarnika na 1 godzinkę w 180-190 st. Po godzinie wyłączam piekarnik i zostawiam w nim jeszcze ciasto na 15 min a potem uchylam drzwiczki. Mam piekarnik bez termoobiegu więc przy tych nowszych pewnie czas pieczenia jest krótszy - trzeba sprawdzać patyczkiem. Potem zostawiam go na 2 godzinki co by wystygł i łatwo dał się przełożyć. Uwaga bo sernik jest bardzo puszysty
Mam nadzieję, że nie namieszałam zbytnio z tym przepisem
zrobie sobie bez budynio jak tylko sie wybiore do sklepu po seer
dziekuje za przepis
Stary 2011-01-06, 19:47   #3413
lux_
Raczkowanie

Hej dziewczyny!
Już kiedyś gościłam na tym forum, ale we wcześniejszych częściach.

Piszę teraz do Was ku przestrodze!!

W Maju ubiegłego roku odchudzałam się z Dukanem! Wcześniej przed nim schudłam 7kg, a na dukanie schudłam dodatkowo 6 kg. W Lipcu było wesele siostry, wyglądałam pięknie, każdy się zachwycał jak ja pięknie wyglądam, ile schudłam. Ja również poczułam taką radość, że wkońcu wszystkim się podobam. Kupowałam ciuszki w rozm. s, przymierzałam, stroiłam się.
I na tym się skończyło Dalsza część wakacji wyglądała tak, że siedziałam w domu, gdzie mama z babcia faszerowały mnie słodyczami, byłam w Egipcie, gdzie wszytskiego mogłam jeść do woli(cola, słodycze...), od imprezy do imprezy.
W październiku poszłam na studia, gdzie próbowałam znowu zacząć Dukana, ale to impreza i poległam. Jak do domu pojechałam, to krzyk, że mam się nie odchudzać. Teraz święta, sylwester i dużo przybyło.

I tak z 57kg(169cm) jest mnie teraz 72kg!!!!

Dlatego prosze, uważajcie na siebie! jak już sądzicie, że nie możecie już dłużej wytrzymać, to idźcie na III faze, przejdźcie ją a bedzie dobrze. Ja nawet na tą III faze nie przeszłam, bo popadłam w samo zachwyt.
I na zachwycie się skończyło.

Teraz wracam do Was: duża i okrągła. Zaczełam od niedzieli. Zaczełam 5 dniami proteinek(wygląda jak uderzeniówka, choć nią jest, bo czym sie rożni uderzeniówka? opórcz tego, że można kakao i skrobie?), jutro 5 dni warzyw Mało ubywa, ale mój organizm się broni, choć chciałąbym, aby poszło to szybciej, nie chce już dłuzej tak wyglądac

Będę zaglądać do Was codziennie!
lux_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 19:53   #3414
kasssikk19
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuje za przepisy, na pewno sprobuje jak nie w tym to w przyszlym tygodniu. Mam jeszcze pytanko - jakie serki homogenizowane kupujecie? Aha i odnosnie twarogow do sernika, czy oprocz wspomnianego Oetkera jeszcze jakies kupujecie? Jakie ma miec "parametry" Dukanowe, tzn tluszcz, itp
ja kupuje Presidenta do 4% tłuszczu i ten takowy jest

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Cytat:
Napisane przez lux_ Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Już kiedyś gościłam na tym forum, ale we wcześniejszych częściach.

Piszę teraz do Was ku przestrodze!!

W Maju ubiegłego roku odchudzałam się z Dukanem! Wcześniej przed nim schudłam 7kg, a na dukanie schudłam dodatkowo 6 kg. W Lipcu było wesele siostry, wyglądałam pięknie, każdy się zachwycał jak ja pięknie wyglądam, ile schudłam. Ja również poczułam taką radość, że wkońcu wszystkim się podobam. Kupowałam ciuszki w rozm. s, przymierzałam, stroiłam się.
I na tym się skończyło Dalsza część wakacji wyglądała tak, że siedziałam w domu, gdzie mama z babcia faszerowały mnie słodyczami, byłam w Egipcie, gdzie wszytskiego mogłam jeść do woli(cola, słodycze...), od imprezy do imprezy.
W październiku poszłam na studia, gdzie próbowałam znowu zacząć Dukana, ale to impreza i poległam. Jak do domu pojechałam, to krzyk, że mam się nie odchudzać. Teraz święta, sylwester i dużo przybyło.

I tak z 57kg(169cm) jest mnie teraz 72kg!!!!

Dlatego prosze, uważajcie na siebie! jak już sądzicie, że nie możecie już dłużej wytrzymać, to idźcie na III faze, przejdźcie ją a bedzie dobrze. Ja nawet na tą III faze nie przeszłam, bo popadłam w samo zachwyt.
I na zachwycie się skończyło.

Teraz wracam do Was: duża i okrągła. Zaczełam od niedzieli. Zaczełam 5 dniami proteinek(wygląda jak uderzeniówka, choć nią jest, bo czym sie rożni uderzeniówka? opórcz tego, że można kakao i skrobie?), jutro 5 dni warzyw Mało ubywa, ale mój organizm się broni, choć chciałąbym, aby poszło to szybciej, nie chce już dłuzej tak wyglądac

Będę zaglądać do Was codziennie!
witamy
niestety wiele osob tak ma ze po 2 fazie rezygnuje a pozniej mowią w tv że na dukanie wszystko i tak powroci... sama boję się co to będzie jak zakończę tą 2 fazę ale mam nadzieję że mi się uda i trzymam kciuki za Ciebie żebyś tym razem nie popłyneła
Stary 2011-01-06, 20:00   #3415
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Jak tylko przyjdzie mi słodzik z allegro to będę piekła ten sernik

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2011-01-06, 20:00   #3416
Meg65
Przyczajenie

Ja jak mam ochotę na słodkie to robię sobie ptasiankę: serek homo pilos lidlowy mieszam z jogurtem naturalnym, dodaje słodzik miksuję, ok 2 łyżeczek żelatyny rozpuszczam we wrzątku studzę, wlewam do masy serowojogurtowej, dziele to na 2 cześci do białej aromat śmietankowy, do drugiej 2 łyżeczki zaparzonego kakao i aromat migdałowy albo inny i wlewam do pucharków trochę śmietankowej, trochę kakaowej- proste, smaczne i SŁODKIE
Stary 2011-01-06, 20:02   #3417
Anonimowa90o
Raczkowanie

wiedziałam że mnie skrytykujecie po prostu nie lubie gotować więc jem to co akurat jest w lodówce i sprawdzam czy zgadza się na liście.. wiec napisałam to co jem

e comunque vada noi non ci perderemo.. x33

..
[ M ] 15.02.2009

...
Dukan
3.01 - 5.01 I FAZA
5.01 - 13.01 II FAZA
13.01 - 25.01 III FAZA
Anonimowa90o jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-06, 20:08   #3418
kasssikk19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anonimowa90o Pokaż wiadomość
wiedziałam że mnie skrytykujecie po prostu nie lubie gotować więc jem to co akurat jest w lodówce i sprawdzam czy zgadza się na liście.. wiec napisałam to co jem
no i jestes z siebie dumna ? ŻAL ...
tylko nie opowiadaj nikomu że jesteś na Dukanie bo to nie zgodne z prawdą.
Nie wiem skąd te listy wziełaś ze znalazłaś tam olej bułke z masłem i JABŁKA
sory ale odchudzaj się głodówkowo ale nie mów że jesteś na diecie DOKTORKA...
sory jeśli się uniosłam ale czasem w człowieku zabuzuje choć mialam nie dać się prowokować ...
kilka wdechów uf uf uf spokój
Stary 2011-01-06, 20:18   #3419
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Anonimowa 900, nie rozśmieszaj nas
no właśnie, skąd Ty te listy wziełaś?

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2011-01-06, 20:22   #3420
kasssikk19
Zadomowienie

Dziewczynki do jutra moje malenstwo już spi TŻ na rano więc trzeba się kłaść żeby się wyspać
Pysia jestem z Twojego rocznika
Dobranoc kochane Dukaneczki
ps wczoraj m się rzodkiewka śniła bo wcześniej dzień cały czas za mną chodziła ale ot jaka piękna i duża :brzyda l:
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości