|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
a tak w ogole to Wam nie pisałam, ale tesc sie chyba na mnie obraził
dzis TZ obgarnial w salonie, a ja malowałam sufit w łazience, no i przyszedł tesc. Jak zwykle się przygląda i pali faje za fają... ja juz nerwowa... a ten sie nadal gapi i jeszcze daje swoje złote rady ( lepiej by pomógł) no i raz mu mówie, żeby sobie poszedł bo ja nie lubie jak mi ktos patrzy na ręce, no a ten dalej mi sie przygląda. wiec powtorzyłam to dosadniej podkreslajac, ze nie lubie jak ktos sie tylko przygląda jak coś robie. Poza tym już nie raz sugerowałam, żeby w tym domu nie palono - widocznie robilam to zbyt delikatnie. no tesc w koncu przerzucil sie do obserwacji TZa, no i tak jak z nami był ok. 40-60 min ciagle z papierochem w gebie, że w domu zrobiło się siwo - i tak jest codziennie!!!!! wiec w końcu napisałam kartkę : OBOWIĄZUJE ZAKAZ PALENIA NA TERENIE CAŁEGO OBIEKTU!!! i powiesiłam kartke na drzwiach wejsciowych i kazałam się z nia zapoznac osoba, ktore do nas przychodza (dot, to równiez mojego TZa).Tesciowi do smiechu nie było poszedł sobie i juz nie wrócił i do konca dnia mielismy juz spokój
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV
India boska kuchnia
Atomufka a jaki macie sygnał telewizji?? tzn czy macie telewizję w HD?? Bo jak nie, to sam telewizor nic nie daje ![]() Śliweńka, Marta tylko, ze on to wysłał listem zwykłym priorytetowym, to chyba nie ma tan nr przesyłki. wrrr taka jestem wkurzona. Bo jak by to był list polecony albo poczka to by nie było problemu a tak?? jaką ja mam pewność, że on to wysłał??
|
|
|
|
#2583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tłumaczę sobie ,że jakbym była na miejscu to nie byłoby mnie stać na wiele rzeczy do mieszkania ,więc jestem bardziej cierpliwa
|
|
|
|
|
#2584 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brawo!! Cytat:
Cytat:
już się nie mogę doczekać fotek
|
|
|
#2585 |
|
Zakorzenienie
|
Marta tak, zamówiłam to zwykłym priorytetowym bo wartość przedmiotu razem z przesyłką to tylko 10 zł (kupiłam bratu na gwiazdkę noe cube http://www.metacafe.com/watch/1297285/the_neo_cube/ ) a mój szanowny mąż się tak tym bawił przed świętami, że zgubił bratu 4 kulki - gdzieś odłożył i bach...) i musiałam mu domówić więc sprawa groszowa ale jednak jestem wkurzona. Gościu miał praktycznie same pozytywy, ponad 700 rzeczy sprzedał a tu taki numer
|
|
|
|
#2586 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Gucia zdrówka dla tż, aby szybko wrócił do formy ![]() stokrotka24 tak po 5miesiacach wizyt w wc, w końcu zaczęłam przybierać i tak jak schudłam 5kg to teraz te 5kg przybrałam a nawet 100g więcej. Więc na razie jestem na zero, ale jeszcze trochę czasu mam ![]() Rosette z tym snem to mam tak samo, wyśpię się do 1 a do 5 chodzę i straszę ![]() Gold-fish skąd ja to znam ja miałam mieć skończoną połowę mieszkania przed 23listopada a jest dziś 6styczeń i tż też nie chce przeprowadzić męskiej rozmowy, bo to nam kumpel wszystko robi. Ale jutro ja wkraczam do akcji i chcę wiedzieć na czym stoję, bo jeszcze pokój małej trzeba zrobić a ja już na prawdę nie mam czasu na obijanie sie.Katunia dzięki a moda studniówkowa się wiele nie zmienia, też są i długie balowe i krótkie małe czarne. Dużo sukienek jes teraz z tymi kryształkami, mają jakiś akcent świecacy oprócz materiału.Przykro mi z powodu pracy, szkoda, że nie wiedziałaś wcześniej hmm ![]() anika fajne te kiece dla Natki ![]() ktosia, strippi zdrowiejcie szybko!!! Ktosia powodzenia w piciu glukozy i trzymam kciuki za dobry wynik. india kuchnia pierwsza klasa i cieszę się, że lodówka już się podoba ![]() misqa zdrowych, spokojnych świąt ![]() my jutro jedziemy rano do Katowic juz na ostatnie prenatalne i mamy zamiar sobie nagrać płytkę w 3d. Więc trzymać kciuki za badania
|
#2587 | |||
|
Zakorzenienie
|
tak, nie do ciebie, za duzo mi sie skopiowalo
Cytat:
i jakie ma zmiany 12, 24 godz ? moj tez ma dyzury niezaleznie od swiat-w sylwestra byl np na noc.... Cytat:
Cytat:
india - kuchnia twoja szaleni mi sie podoba!! a zaspokoilam moja ciekawosc na blogu twoim ogladajac jak masz ta baterie zamontowana ze bez problemu to okno sie otwiera! super! |
|||
|
|
|
#2588 |
|
Zakorzenienie
|
SSR trzymam kciuki
|
|
|
|
#2589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2590 |
|
Zakorzenienie
|
SSR - mocne kciuki dla WAS
Kobietki czy moge prosic o głosy na Tomusia w konkursie ![]() http://emaluszki.pl/galleriesPoll Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2011-01-06 o 21:09 |
|
|
|
#2591 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
w krk
Cytat:
Współczuję problemów z zamowieniem. jeśli to nie był polecony, to nie jestes wstanie odnaleźć tego listu. Myślę, że musisz to nieporozumienie wyjaśnić na allegro. co kupiłaś, co kupiłaś?? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Madzia, proszę prześlij mi ten przepis na mufinki o którym mówiłaś ![]() Ale nam zleciał cały dzień. Lenistwo to mało powiedziane. Dzisiaj tylko sobie leżeliśmy, jedliśmy pyszne rzeczy i cieszyliśmy się sobą. Bosko!
|
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia o dobrze, że przypomniałaś
Juz lecę Ci skanować tylko sprawdzę, które Ci już wysłałam Dziewczyny jednak Końca swiata nie będzie w 2012 http://www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/a...WIAT/988327325
|
|
|
|
#2593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nawet nasz dzidziol dal nam dzis polenic sie i spal w ciagu dnia 3 godz wiec poraz tysiac nie wiem ktory ogladalismy "kogel-mogel" i lenilismy sie obiady nie trzeba bylo gotowac bo jeszcze resztki z urodzin TZ byly
|
|
|
|
|
#2595 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałyście to :
www.holdsmolenski.pl ![]() Od wczoraj jestem na urlopie, także całą środę spędziłam na sprzątaniu domu, bawieniu się z dzieckiem, praniu i prasowaniu. Dziś całe popołudnie i wieczór spędziliśmy z moimi rodzicami i siostrami, którzy nas odwiedzili i super spędziliśmy czas .Z nowinek Miłoszkowych, to mały od miesiąca pełza po domu, teraz już praktycznie nie ma miejsca, gdzie nie zajrzy Od wczoraj załapał piszczenie, także mamy głośno w chałupie Oj, Martuś, ja tak żałuję, że ciągle jestem tu tylko z doskoku i całkowicie straciłam systematyczność. W wielu sprawach przez to jestem nie na bieżąco. Nawet nie mam kiedy Ci maila napisać. Ale jak coś skrobniesz, to się zmobilizuję ![]() Mnie teraz tak brakuje osoby, której mogłabym się wyżalić, wypłakać, ale też, z którą mogłabym się śmiać i gadać, gadać, gadać. Brakuje mi takiego babskiego gadania o wszystkim i niczym. Chodzi o to, że przez całe życie na co dzień miałam koleżanki- najpierw w podstawówce, potem w liceum, potem studia. Ale odkąd studia się skończyły, tak każdy poszedł w swoją stronę i spotykamy się i robimy to wszystko, o czym piszę wyżej, ale raz na kilka tygodni, czy miesięcy. Z siostrami też ile można wisieć na telefonie. W pracy koleżankę, z którą gadałyśmy dużo, przesunęli do innego działu, a druga zwolniona. Normalnie mi właśnie takiej sąsiadeczki jak Ty brakuje ![]() Też mieliśmy iść z małym na basen, ale jakoś ciągle nie ma czasu... Co tu się oszukiwac, jakby nam bardzo zależało, to by się czas znalazł ![]() Zaczytuję się teraz w Cukierni pod Amorem 2, ale już widzę, że pierwsza część mnie bardziej intrygowała. Potem w kolejce Nikt nie widział, nikt nie słyszał, a potem rzucam się na Stokrotki ![]() Przedwczoraj skończyłam czytać Kobietę na krańcu świata 2 Wojciechowskiej i momentami byłam bardzo wstrząśnięta... Gucia, Martucha, Commodore 64 to był mój i moich sióstr żywioł ![]() Kasiuher, ja już 8 miesięcy po porodzie, ale tak jak Ty ciągle czuję skutki zszywania po porodzie Gdzieś ostatnio przeczytałam, że krocze po porodzie to jedna wielka rana i całkowicie się zgadzam,Ale, żeby powiało trochę optymizmem, to mimo całego cholernego bólu, którego nie da się do niczego porównać, nie mogę się doczekać drugiej ciąży ![]() Katunia, przykro mi, że tak wyszło z pracą Jestem pewna, że dasz radę znaleźć coś innego ![]() India, aleś załatwiła teścia SSR, trzymam kciuki za badania! ![]() Strippi, cieszę się, że z Juleczką lepiej Dużo zdrowia też dla Ciebie!
|
|
|
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
Gucia już wysłałam na maila
Teraz w kółko robię te dwa przepisy, ale jak coś nowego przetestuję to też prześlę
|
|
|
|
#2597 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
cześć Rybulko
|
|
#2598 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Guciolku
![]() Sama jestem w szoku, że tu jestem i nawet nadrobiłam zaś ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Kurczę, nie ma mojego avatara... Pamięta ktoś co ja ostatnio tam miałam? Bo nawet nie pamiętam co wgrać |
|
|
|
#2599 |
|
Zakorzenienie
|
Rybulko wizja Twojego porodu straszna
po cc też są te hemoroidy?? Coś zielonego miałaś.. jakieś winogrona?? |
|
|
|
#2600 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, ale Ty masz pamięc! Dzięki wielkie! Zgadza się, zapomniałam na śmierć, że moje ukochane winogronka miałam
![]() Podczas cc nie przesz, więc nie ma hemoroidów raczej Chyba, że kobieta rodzi normalnie i prze, a dopiero pod koniec okazuje się, że jednak cc będzie, to hemoroidy też mogą być
|
|
|
|
#2601 |
|
Zakorzenienie
|
Rybulka relacja porodowa faktycznie nie jest zachęcająca... i wyobrażam sobie co przezywasz z hemoroidami, bo mi się pojawiają bez porodu
więc nie wyobrażam co się może dziać potem...Ale to że nie możesz doczekać się drugiej ciąży to jestem miło zaskoczona że jednak może być w tym coś fajnego ![]() ![]() Winogrona, winogrona Zgadzam się
|
|
|
|
#2602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana, na kiedy planujesz drugą ciążę? Pewnie jak się nie możesz doczekać, to dość szybko ![]() Spadam kochane do męża! Będę jutro! Bo ja niestety idę do pracy...
|
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
Ana, ja nie miałam problemów z hemoroidami nigdy przenigdy i się czasem zastanawiałam jak to jest
![]() Bo to jest tak, że boli okropnie i cały czas pamiętam to uczucie. Rodziłam i pytałam się sama siebie na co mi to i za jakie grzechy, powtarzając sobie równocześnie, że nigdy więcej, ale jak maleństwo wyszło ze mnie, to była niesamowita ulga i w jednej chwili przestało boleć, a ja w tej euforii pomyślałam, że już chcę znowu! ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Gucia, TŻ mi powtarza, że jak on obroni doktorat, a ja bym chciała jeszcze przed moją trzydziestką na pewno Zobaczymy co przyniesie los
|
|
|
|
#2604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny nie wiem czy lubicie takie tamaty (przepowiednie). Jak tak to przeczytajcie (co o tym sądzicie)?? cz. 1. http://www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/a...WIAT/710116020 cz. 2. http://www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/a...WIAT/727910543 |
|
|
|
|
#2605 |
|
Zakorzenienie
|
"Przepowiednie" jak widać się nie sprawdziły...
Nie wierzę. |
|
|
|
#2606 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jest tam zapisane, że oni wg innego kalendarza działali. A poza tym ta akcja z Koreą
|
|
|
|
#2607 |
|
Zakorzenienie
|
Z tego, co wyczytałam, ta druga data też już była
|
|
|
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Ja w takie rzeczy niby nie wierzę, ale jak tak czytam i coś się zaczyna sprawdzać (tak jak akcja z Koreą) to zaraz zaczynam za dużo myślęć ![]() Dziewczyny n-eli okazało się, że to co przedstawiłą Gazeta Prawna ( na temat zarobków nauczycieli i zniesienia karty nauczyciela) to nie prawda. http://www.men.gov.pl/index.php?opti...yjne&Itemid=53 |
|
|
|
#2609 |
|
Zakorzenienie
|
martucha84 gratuluje pracy kochana, na pewno bedziesz miala wene
katunia super, ze z malym wszystko okej agatkaL ja tez 3mam kciuki, zeby Wam sie ulozylo strippi powrotu do zdrowka ja sama koncze walke z przezierbieniem a do tego mam zapalenie spojowek..ot tak w ramach przeziebienia |
|
|
|
#2610 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, ja nie wierzę i nie myślę nad tym
![]() Mamy problem z oczkami małego- co jakiś czas łzawią i ropieją. Mieliśmy krople od pediatry, 3 miesiące był spokój, ale zaś to samo. Wczoraj byliśmy u okulisty- dwa tygodnie kolejne krople i nakaz robienia masażu, który ma pomóc udrożnić kanaliki. Jak nie przejdzie po tym okresie to dostaniemy skierowanie na zrobienie ambulatoryjnego zabiegu udrożnienia kanalików. Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie ![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Aguś, powodzenia w walce z zapaleniem spojówek
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:43.

dzis TZ obgarnial w salonie, a ja malowałam sufit w łazience, no i przyszedł tesc. Jak zwykle się przygląda i pali faje za fają... ja juz nerwowa... a ten sie nadal gapi i jeszcze daje swoje złote rady (

Co tu się oszukiwac, jakby nam bardzo zależało, to by się czas znalazł
Gdzieś ostatnio przeczytałam, że krocze po porodzie to jedna wielka rana i całkowicie się zgadzam,