Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-06, 20:21   #2581
india83
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

a tak w ogole to Wam nie pisałam, ale tesc sie chyba na mnie obraził dzis TZ obgarnial w salonie, a ja malowałam sufit w łazience, no i przyszedł tesc. Jak zwykle się przygląda i pali faje za fają... ja juz nerwowa... a ten sie nadal gapi i jeszcze daje swoje złote rady (lepiej by pomógł) no i raz mu mówie, żeby sobie poszedł bo ja nie lubie jak mi ktos patrzy na ręce, no a ten dalej mi sie przygląda. wiec powtorzyłam to dosadniej podkreslajac, ze nie lubie jak ktos sie tylko przygląda jak coś robie. Poza tym już nie raz sugerowałam, żeby w tym domu nie palono - widocznie robilam to zbyt delikatnie. no tesc w koncu przerzucil sie do obserwacji TZa, no i tak jak z nami był ok. 40-60 min ciagle z papierochem w gebie, że w domu zrobiło się siwo - i tak jest codziennie!!!!! wiec w końcu napisałam kartkę : OBOWIĄZUJE ZAKAZ PALENIA NA TERENIE CAŁEGO OBIEKTU!!! i powiesiłam kartke na drzwiach wejsciowych i kazałam się z nia zapoznac osoba, ktore do nas przychodza (dot, to równiez mojego TZa).
Tesciowi do smiechu nie było poszedł sobie i juz nie wrócił i do konca dnia mielismy juz spokój
Stary 2011-01-06, 20:21   #2582
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

India boska kuchnia

Atomufka a jaki macie sygnał telewizji?? tzn czy macie telewizję w HD?? Bo jak nie, to sam telewizor nic nie daje

Śliweńka, Marta tylko, ze on to wysłał listem zwykłym priorytetowym, to chyba nie ma tan nr przesyłki. wrrr taka jestem wkurzona. Bo jak by to był list polecony albo poczka to by nie było problemu a tak?? jaką ja mam pewność, że on to wysłał??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 20:23   #2583
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
nie działa? hmm u mnie działa, włsnie ja włączyłam, więc nie wiem skad te problemy
spróbuj:
http://forum.budujemydom.pl/Wisienko...297.html&st=50

no jak kuchnia bedzie zamontowana to koniecznie pokaz jeny ja na Twoim miejscu umarłabym ze zniecierpliwienia
hehe no ja też się niecierpliwię ale tłumaczę sobie ,że jakbym była na miejscu to nie byłoby mnie stać na wiele rzeczy do mieszkania ,więc jestem bardziej cierpliwa

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 20:27   #2584
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
a tak w ogole to Wam nie pisałam, ale tesc sie chyba na mnie obraził dzis TZ obgarnial w salonie, a ja malowałam sufit w łazience, no i przyszedł tesc. Jak zwykle się przygląda i pali faje za fają... ja juz nerwowa... a ten sie nadal gapi i jeszcze daje swoje złote rady (lepiej by pomógł) no i raz mu mówie, żeby sobie poszedł bo ja nie lubie jak mi ktos patrzy na ręce, no a ten dalej mi sie przygląda. wiec powtorzyłam to dosadniej podkreslajac, ze nie lubie jak ktos sie tylko przygląda jak coś robie. Poza tym już nie raz sugerowałam, żeby w tym domu nie palono - widocznie robilam to zbyt delikatnie. no tesc w koncu przerzucil sie do obserwacji TZa, no i tak jak z nami był ok. 40-60 min ciagle z papierochem w gebie, że w domu zrobiło się siwo - i tak jest codziennie!!!!! wiec w końcu napisałam kartkę : OBOWIĄZUJE ZAKAZ PALENIA NA TERENIE CAŁEGO OBIEKTU!!! i powiesiłam kartke na drzwiach wejsciowych i kazałam się z nia zapoznac osoba, ktore do nas przychodza (dot, to równiez mojego TZa).
Tesciowi do smiechu nie było poszedł sobie i juz nie wrócił i do konca dnia mielismy juz spokój
i prawidłowo!! ja nie pozwalam palić u siebie w domu, i nie dziwię się że ty też nie, wszystko wejdzie w ściany farby i będzie śmierdzieć....
brawo!!

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Śliweńka, Marta tylko, ze on to wysłał listem zwykłym priorytetowym, to chyba nie ma tan nr przesyłki. wrrr taka jestem wkurzona. Bo jak by to był list polecony albo poczka to by nie było problemu a tak?? jaką ja mam pewność, że on to wysłał??
bez sensu a jaką zamawiałaś zwykły priorytet? czy inny? a płaciłaś mu? zawsze możesz zgłosić spór na allegro, bo jak zwykły zamówiłaś to teraz twoje słowo przeciwko jego, ale jak inny to się możesz sądzić..

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
hehe no ja też się niecierpliwię ale tłumaczę sobie ,że jakbym była na miejscu to nie byłoby mnie stać na wiele rzeczy do mieszkania ,więc jestem bardziej cierpliwa
to będzie na pewno kolejne piękne mieszkanie!
już się nie mogę doczekać fotek
Stary 2011-01-06, 20:34   #2585
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Marta tak, zamówiłam to zwykłym priorytetowym bo wartość przedmiotu razem z przesyłką to tylko 10 zł (kupiłam bratu na gwiazdkę noe cube http://www.metacafe.com/watch/1297285/the_neo_cube/ ) a mój szanowny mąż się tak tym bawił przed świętami, że zgubił bratu 4 kulki - gdzieś odłożył i bach...) i musiałam mu domówić więc sprawa groszowa ale jednak jestem wkurzona. Gościu miał praktycznie same pozytywy, ponad 700 rzeczy sprzedał a tu taki numer

Stary 2011-01-06, 20:49   #2586
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cześć

Gucia zdrówka dla tż, aby szybko wrócił do formy

stokrotka24 tak po 5miesiacach wizyt w wc, w końcu zaczęłam przybierać i tak jak schudłam 5kg to teraz te 5kg przybrałam a nawet 100g więcej. Więc na razie jestem na zero, ale jeszcze trochę czasu mam

Rosette z tym snem to mam tak samo, wyśpię się do 1 a do 5 chodzę i straszę

Gold-fish skąd ja to znam ja miałam mieć skończoną połowę mieszkania przed 23listopada a jest dziś 6styczeń i tż też nie chce przeprowadzić męskiej rozmowy, bo to nam kumpel wszystko robi. Ale jutro ja wkraczam do akcji i chcę wiedzieć na czym stoję, bo jeszcze pokój małej trzeba zrobić a ja już na prawdę nie mam czasu na obijanie sie.

Katunia dzięki a moda studniówkowa się wiele nie zmienia, też są i długie balowe i krótkie małe czarne. Dużo sukienek jes teraz z tymi kryształkami, mają jakiś akcent świecacy oprócz materiału.
Przykro mi z powodu pracy, szkoda, że nie wiedziałaś wcześniej hmm

anika fajne te kiece dla Natki

ktosia, strippi zdrowiejcie szybko!!! Ktosia powodzenia w piciu glukozy i trzymam kciuki za dobry wynik.

india kuchnia pierwsza klasa i cieszę się, że lodówka już się podoba

misqa zdrowych, spokojnych świąt

my jutro jedziemy rano do Katowic juz na ostatnie prenatalne i mamy zamiar sobie nagrać płytkę w 3d. Więc trzymać kciuki za badania

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 20:53   #2587
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
ale to o pracy to chyba nie domnie było cooo
tak, nie do ciebie, za duzo mi sie skopiowalo

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Katunia mąż pracuje w wojsku

Ja się wygrzałam troszkę pod kołderką, obejrzeliśmy z tż istotę, głowa mnie bolała więc znowu wzięłam apap. Kaszlę już trochę mniej, ale nastawiłam sobie jeszcze syropku z cebuli. Na dzisiaj jeszcze mam z wczoraj ale na jutro już braknie. Idę włączę maszynę i na kolację chałkę wyczaruję.

India piękna ta Wasza kuchnia widzisz i lodówka już się podoba
my tak częst mamy że najpierw się nie podoba a później już tak
no to juz rozumiem
i jakie ma zmiany 12, 24 godz ?
moj tez ma dyzury niezaleznie od swiat-w sylwestra byl np na noc....

Cytat:
Madzia musicie się rozliczyć z pracy w Holandii także,więc kiepsko to może wyglądać.

A mój Tż kupił dziś telewizor,42 cale jak to rozpakował to myślałam że padnę,czuję się jak w kinie

india super kuchnia wszystko nabiera kształtów
super telewizorek-macie kino domowe, to powodzenia w ustawianiu

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
mój brat i bratowa sa zameldowani w dwóch miastach i bratowa zawsze pisze oświadczenie że rozlicza się razem z mężem w tym i w tym urzędzie

hmm ja mam większy problem bo my mieszkamy z TŻ w innych województwach

mieszkamy w Polsce

idź na pocztę i zapytaj o przesyłkę tylko musisz mieć nr nadania

to teraz chipsy film i rozumiem że to potajemne zaproszenie kurcze jak nie do żabci do USA to do Ciebie ja zbankrutuje na tych biletach

my z TŻ dziś mieliśmy burdel w domu
TŻ wynosił z bratem moim meble stare i wnosili nowe ale na razie stoją bez nóżek bo jeszcze z allegro nie przyszły no i meble wyszły nas nie całe 1000zł a jakbysmy chcieli z black red white to 1998zł te części co chciałam tylko że inny kolor a te mam wenge
teraz spadam myc podłogę bo TŻ już poodkurzał no i nie uczciliśmy jeszcze tego że dostałam te odszkodowanie to zamówilismy pizze jak dzwoniłam zamówić pow że trzeba czekać 2hi chaja była z TŻ gdzie on swoje narzędzia wciśnie a jutro odbieramy zmywarkę kupiłam u mnie w pracy zamówiłam w naszym sklepie internetowym bo taniej ale będziemy przerabiac kuchnie i zlew jednokomorowy kupować kolega mówi że wypasiona ta zmywarka a ja do niego że ...(firma która kase mi wypłaciła) hojna była meble też za ich kasę
pokaz koniecznie fotki mebelkow!

india - kuchnia twoja szaleni mi sie podoba!! a zaspokoilam moja ciekawosc na blogu twoim ogladajac jak masz ta baterie zamontowana ze bez problemu to okno sie otwiera! super!
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 20:55   #2588
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

SSR trzymam kciuki

Stary 2011-01-06, 20:59   #2589
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
o to czekamy na fotki mebli
Ale nie będziesz mieć tak daleko ,bo ja za miesiąc wracam do Polski
Ustawiliśmy ten telewizor ,włączamy a tu dupa obraz gorszy niż w naszym starym Tż walczy i ustawia ,ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie ,a miała być jakość full HD
No to powodzenia jak nie dla tż to dla kolegi
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 21:08   #2590
Zakorzenienie

SSR - mocne kciuki dla WAS

Kobietki czy moge prosic o głosy na Tomusia w konkursie
http://emaluszki.pl/galleriesPoll

Edytowane przez Katunia:)
Czas edycji: 2011-01-06 o 21:09
Stary 2011-01-06, 21:13   #2591
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
oooo fajnie szukajcie a znajdziecie
a gdzie, w krk ?
w krk

Cytat:
trzymam kciuki. Masz już coś na oku??

Dziewczyny w święta zamówiłam coś na allegro (dla brata prezent). Wpłaciłam kasę, przysyłak została wysłana (list zwykły priorytetowy) 27 grudnia ok 13.00. I do tej pory nic nie doszło. Wczoraj pisałam do tego gościa ale napisał, ze paczkę wysłał. I nie wiem co ja mogę w tej sytuacji zrobić??
jeszcze nic... na razie marnie to widzę.

Współczuję problemów z zamowieniem. jeśli to nie był polecony, to nie jestes wstanie odnaleźć tego listu. Myślę, że musisz to nieporozumienie wyjaśnić na allegro.

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
a ja sie witam i zegnam
zmykam na zakupy
co kupiłaś, co kupiłaś??

Cytat:
dziewczyny ja dzis szalałam w naszym domku, głownie urzedowałam w naszej kuchni tak z grubsza obgarnełam, nie wyczyscilam mebli bo w poniedzialek znowu mi nabalagania wiec sie nie oplacało sprzatac dokładnie
Musze Wam powiedziec, ze juz mi sie lodowka podoba i ogolnie z kuchni jestem zadowolona, wrzucam kilka fotek, choc ciezko sie robi na takiej malej powierzchni
po prostu ślicznie! Bardzo mi się podoba i ta lodówka tam idealnie pasuje! Pięknie!

Cytat:
A mój Tż kupił dziś telewizor,42 cale jak to rozpakował to myślałam że padnę,czuję się jak w kinie
uuuu, nice!

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
my z TŻ dziś mieliśmy burdel w domu
TŻ wynosił z bratem moim meble stare i wnosili nowe ale na razie stoją bez nóżek bo jeszcze z allegro nie przyszły no i meble wyszły nas nie całe 1000zł a jakbysmy chcieli z black red white to 1998zł te części co chciałam tylko że inny kolor a te mam wenge
teraz spadam myc podłogę bo TŻ już poodkurzał no i nie uczciliśmy jeszcze tego że dostałam te odszkodowanie to zamówilismy pizze jak dzwoniłam zamówić pow że trzeba czekać 2hi chaja była z TŻ gdzie on swoje narzędzia wciśnie a jutro odbieramy zmywarkę kupiłam u mnie w pracy zamówiłam w naszym sklepie internetowym bo taniej ale będziemy przerabiac kuchnie i zlew jednokomorowy kupować kolega mówi że wypasiona ta zmywarka a ja do niego że ...(firma która kase mi wypłaciła) hojna była meble też za ich kasę
no to teraz czekamy na fotki!

Cytat:
i brawo! Twój dom, Twoje zasady!

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
Cześć

Gucia zdrówka dla tż, aby szybko wrócił do formy

my jutro jedziemy rano do Katowic juz na ostatnie prenatalne i mamy zamiar sobie nagrać płytkę w 3d. Więc trzymać kciuki za badania
Dziękuję kochana! Trzymam kciuki za jutrzejsze badanie!

Madzia, proszę prześlij mi ten przepis na mufinki o którym mówiłaś

Ale nam zleciał cały dzień. Lenistwo to mało powiedziane. Dzisiaj tylko sobie leżeliśmy, jedliśmy pyszne rzeczy i cieszyliśmy się sobą. Bosko!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 21:15   #2592
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Gucia o dobrze, że przypomniałaś Juz lecę Ci skanować tylko sprawdzę, które Ci już wysłałam

Dziewczyny jednak Końca swiata nie będzie w 2012 http://www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/a...WIAT/988327325

Stary 2011-01-06, 21:15   #2593
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
SSR - mocne kciuki dla WAS

Kobietki czy moge prosic o głosy na Tomusia w konkursie
http://emaluszki.pl/galleriesPoll
Kochana ale jak to zrobić? bo naciskam na zdjęcie, na podpis i nic
Stary 2011-01-06, 21:18   #2594
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość

Ale nam zleciał cały dzień. Lenistwo to mało powiedziane. Dzisiaj tylko sobie leżeliśmy, jedliśmy pyszne rzeczy i cieszyliśmy się sobą. Bosko!
dzis chyba wiekszosc miala taki fajne leniwy dzionek
nawet nasz dzidziol dal nam dzis polenic sie i spal w ciagu dnia 3 godz wiec poraz tysiac nie wiem ktory ogladalismy "kogel-mogel" i lenilismy sie obiady nie trzeba bylo gotowac bo jeszcze resztki z urodzin TZ byly
Stary 2011-01-06, 21:27   #2595
Rybulka
Zakorzenienie

Widziałyście to :
www.holdsmolenski.pl

Od wczoraj jestem na urlopie, także całą środę spędziłam na sprzątaniu domu, bawieniu się z dzieckiem, praniu i prasowaniu.
Dziś całe popołudnie i wieczór spędziliśmy z moimi rodzicami i siostrami, którzy nas odwiedzili i super spędziliśmy czas.

Z nowinek Miłoszkowych, to mały od miesiąca pełza po domu, teraz już praktycznie nie ma miejsca, gdzie nie zajrzy 4 zębolce już ma Od wczoraj załapał piszczenie, także mamy głośno w chałupie

Oj, Martuś, ja tak żałuję, że ciągle jestem tu tylko z doskoku i całkowicie straciłam systematyczność. W wielu sprawach przez to jestem nie na bieżąco. Nawet nie mam kiedy Ci maila napisać. Ale jak coś skrobniesz, to się zmobilizuję
Mnie teraz tak brakuje osoby, której mogłabym się wyżalić, wypłakać, ale też, z którą mogłabym się śmiać i gadać, gadać, gadać. Brakuje mi takiego babskiego gadania o wszystkim i niczym.
Chodzi o to, że przez całe życie na co dzień miałam koleżanki- najpierw w podstawówce, potem w liceum, potem studia. Ale odkąd studia się skończyły, tak każdy poszedł w swoją stronę i spotykamy się i robimy to wszystko, o czym piszę wyżej, ale raz na kilka tygodni, czy miesięcy.
Z siostrami też ile można wisieć na telefonie. W pracy koleżankę, z którą gadałyśmy dużo, przesunęli do innego działu, a druga zwolniona.
Normalnie mi właśnie takiej sąsiadeczki jak Ty brakuje

Też mieliśmy iść z małym na basen, ale jakoś ciągle nie ma czasu... Co tu się oszukiwac, jakby nam bardzo zależało, to by się czas znalazł

Zaczytuję się teraz w Cukierni pod Amorem 2, ale już widzę, że pierwsza część mnie bardziej intrygowała. Potem w kolejce Nikt nie widział, nikt nie słyszał, a potem rzucam się na Stokrotki
Przedwczoraj skończyłam czytać Kobietę na krańcu świata 2 Wojciechowskiej i momentami byłam bardzo wstrząśnięta...

Gucia, Martucha, Commodore 64 to był mój i moich sióstr żywioł

Kasiuher, ja już 8 miesięcy po porodzie, ale tak jak Ty ciągle czuję skutki zszywania po porodzie Rodziłam 16,5 godziny i przez tydzień po urodzeniu małego siedziałam tylko na jednym pośladku. Przez 6 tygodni krwawiłam, a hemoroidy męczą mnie z przerwami do dziś Gdzieś ostatnio przeczytałam, że krocze po porodzie to jedna wielka rana i całkowicie się zgadzam,
Ale, żeby powiało trochę optymizmem, to mimo całego cholernego bólu, którego nie da się do niczego porównać, nie mogę się doczekać drugiej ciąży

Katunia, przykro mi, że tak wyszło z pracą Jestem pewna, że dasz radę znaleźć coś innego

India, aleś załatwiła teścia

SSR, trzymam kciuki za badania!

Strippi, cieszę się, że z Juleczką lepiej Dużo zdrowia też dla Ciebie!
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 21:28   #2596
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Gucia już wysłałam na maila Teraz w kółko robię te dwa przepisy, ale jak coś nowego przetestuję to też prześlę

Stary 2011-01-06, 21:31   #2597
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Gucia o dobrze, że przypomniałaś Juz lecę Ci skanować tylko sprawdzę, które Ci już wysłałam

Dziewczyny jednak Końca swiata nie będzie w 2012 http://www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/a...WIAT/988327325
no to czekam! Dziękuję

Cytat:
dzis chyba wiekszosc miala taki fajne leniwy dzionek
nawet nasz dzidziol dal nam dzis polenic sie i spal w ciagu dnia 3 godz wiec poraz tysiac nie wiem ktory ogladalismy "kogel-mogel" i lenilismy sie obiady nie trzeba bylo gotowac bo jeszcze resztki z urodzin TZ byly
Super, że Tomuś też Wam dał poleniuchować!

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Cytat:
Gucia już wysłałam na maila Teraz w kółko robię te dwa przepisy, ale jak coś nowego przetestuję to też prześlę
Dziękuję kochana!

cześć Rybulko

Stary 2011-01-06, 21:33   #2598
Rybulka
Zakorzenienie

Cześć Guciolku
Sama jestem w szoku, że tu jestem i nawet nadrobiłam zaś

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Kurczę, nie ma mojego avatara... Pamięta ktoś co ja ostatnio tam miałam? Bo nawet nie pamiętam co wgrać
Stary 2011-01-06, 21:36   #2599
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Rybulko wizja Twojego porodu straszna po cc też są te hemoroidy??

Coś zielonego miałaś.. jakieś winogrona??

Stary 2011-01-06, 21:41   #2600
Rybulka
Zakorzenienie

Madzia, ale Ty masz pamięc! Dzięki wielkie! Zgadza się, zapomniałam na śmierć, że moje ukochane winogronka miałam

Podczas cc nie przesz, więc nie ma hemoroidów raczej Chyba, że kobieta rodzi normalnie i prze, a dopiero pod koniec okazuje się, że jednak cc będzie, to hemoroidy też mogą być
Stary 2011-01-06, 21:45   #2601
Ana***
Zakorzenienie

Rybulka relacja porodowa faktycznie nie jest zachęcająca... i wyobrażam sobie co przezywasz z hemoroidami, bo mi się pojawiają bez porodu więc nie wyobrażam co się może dziać potem...
Ale to że nie możesz doczekać się drugiej ciąży to jestem miło zaskoczona że jednak może być w tym coś fajnego

Winogrona, winogrona Zgadzam się
Stary 2011-01-06, 21:50   #2602
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Cześć Guciolku
Sama jestem w szoku, że tu jestem i nawet nadrobiłam zaś

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Kurczę, nie ma mojego avatara... Pamięta ktoś co ja ostatnio tam miałam? Bo nawet nie pamiętam co wgrać
Winogrona są super!

Kochana, na kiedy planujesz drugą ciążę? Pewnie jak się nie możesz doczekać, to dość szybko

Spadam kochane do męża! Będę jutro! Bo ja niestety idę do pracy...

Stary 2011-01-06, 21:51   #2603
Rybulka
Zakorzenienie

Ana, ja nie miałam problemów z hemoroidami nigdy przenigdy i się czasem zastanawiałam jak to jest To juz teraz wiem

Bo to jest tak, że boli okropnie i cały czas pamiętam to uczucie. Rodziłam i pytałam się sama siebie na co mi to i za jakie grzechy, powtarzając sobie równocześnie, że nigdy więcej, ale jak maleństwo wyszło ze mnie, to była niesamowita ulga i w jednej chwili przestało boleć, a ja w tej euforii pomyślałam, że już chcę znowu!

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Gucia, TŻ mi powtarza, że jak on obroni doktorat, a ja bym chciała jeszcze przed moją trzydziestką na pewno Zobaczymy co przyniesie los
Stary 2011-01-06, 21:51   #2604
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia, ale Ty masz pamięc! Dzięki wielkie! Zgadza się, zapomniałam na śmierć, że moje ukochane winogronka miałam

Podczas cc nie przesz, więc nie ma hemoroidów raczej Chyba, że kobieta rodzi normalnie i prze, a dopiero pod koniec okazuje się, że jednak cc będzie, to hemoroidy też mogą być

Dziewczyny nie wiem czy lubicie takie tamaty (przepowiednie). Jak tak to przeczytajcie (co o tym sądzicie)??
cz. 1. http://www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/a...WIAT/710116020

cz. 2. http://www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/a...WIAT/727910543

Stary 2011-01-06, 21:54   #2605
Rybulka
Zakorzenienie

"Przepowiednie" jak widać się nie sprawdziły...
Nie wierzę.
Stary 2011-01-06, 22:02   #2606
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
"Przepowiednie" jak widać się nie sprawdziły...
Nie wierzę.
Ale jest tam zapisane, że oni wg innego kalendarza działali. A poza tym ta akcja z Koreą

Stary 2011-01-06, 22:07   #2607
Rybulka
Zakorzenienie

Z tego, co wyczytałam, ta druga data też już była
Stary 2011-01-06, 22:12   #2608
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Z tego, co wyczytałam, ta druga data też już była

Ja w takie rzeczy niby nie wierzę, ale jak tak czytam i coś się zaczyna sprawdzać (tak jak akcja z Koreą) to zaraz zaczynam za dużo myślęć

Dziewczyny n-eli okazało się, że to co przedstawiłą Gazeta Prawna ( na temat zarobków nauczycieli i zniesienia karty nauczyciela) to nie prawda. http://www.men.gov.pl/index.php?opti...yjne&Itemid=53

Stary 2011-01-06, 22:12   #2609
agus87
Zakorzenienie

martucha84 gratuluje pracy kochana, na pewno bedziesz miala wene

katunia super, ze z malym wszystko okej ale za to wspolxzuje sytuacji z praca.......

agatkaL ja tez 3mam kciuki, zeby Wam sie ulozylo

strippi powrotu do zdrowka
ja sama koncze walke z przezierbieniem
a do tego mam zapalenie spojowek..ot tak w ramach przeziebienia
Stary 2011-01-06, 22:17   #2610
Rybulka
Zakorzenienie

Madzia, ja nie wierzę i nie myślę nad tym

Mamy problem z oczkami małego- co jakiś czas łzawią i ropieją. Mieliśmy krople od pediatry, 3 miesiące był spokój, ale zaś to samo. Wczoraj byliśmy u okulisty- dwa tygodnie kolejne krople i nakaz robienia masażu, który ma pomóc udrożnić kanaliki. Jak nie przejdzie po tym okresie to dostaniemy skierowanie na zrobienie ambulatoryjnego zabiegu udrożnienia kanalików. Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

Aguś, powodzenia w walce z zapaleniem spojówek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości