*Dziewczyny jak maliny* Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz. XI - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-06, 21:41   #4171
Basima
Zakorzenienie

Dot.: *Dziewczyny jak maliny* Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz. X

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
hehe zapomnialam Basimko, ze lykasz tabsy w takim razie czysta przyjemnosc
Kochana @ skończyła się po ponad miesiącu trwania to wyposzczony korniszonek i muszelka

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
a ja ogladam jakies zaległe odcinki pierwszej miłosci a potem sobie jeszcze poszukam cos do obejrzenia na vod
JA w ogóle się dziwię,że nigdy nie oglądałam tego Aleksandra a to film z 2004 roku, popijam sobie winko

http://suwaczki.maluchy.pl/li-53087.png
Basima jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 21:43   #4172
aa2
Zakorzenienie

Dot.: *Dziewczyny jak maliny* Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz. X

Cytat:
Napisane przez Basima Pokaż wiadomość
Kochana @ skończyła się po ponad miesiącu trwania to wyposzczony korniszonek i muszelka

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

JA w ogóle się dziwię,że nigdy nie oglądałam tego Aleksandra a to film z 2004 roku, popijam sobie winko
no kochana ja wiedziałam ze na Ciebie zawsze moge liczyć i mnie nie zawiedziesz a juz myslałam że sama tu musze drinkować
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 21:45   #4173
Basima
Zakorzenienie

Asia zobacz a jak Emigra nie ma przy sobie męża (czyt. ptaka) to i wieczorem na forum siedzi

Stary 2011-01-06, 21:46   #4174
emigra
Zakorzenienie

basimko, domyslam sie domyslam szalejcie !

wy pijaki ja juz w lozeczku ale spac nie moge ....
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 21:46   #4175
Basima
Zakorzenienie

Cytat:
no kochana ja wiedziałam ze na Ciebie zawsze moge liczyć i mnie nie zawiedziesz a juz myslałam że sama tu musze drinkować
kochana my w realu to byśmy na 4 -ech chyba wyszły

Stary 2011-01-06, 21:46   #4176
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Asia zobacz a jak Emigra nie ma przy sobie męża (czyt. ptaka) to i wieczorem na forum siedzi

bo jak mam go przy sobie to juz ululana jestem
3270g, 47 cm
Stary 2011-01-06, 21:47   #4177
Basima
Zakorzenienie

Cytat:

nie możesz zasnąć bo TŻ Cię nie puknął na dobranoc

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-06, 21:49   #4178
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Ty no faktycznie
Cytat:

no spac nie mozesz bo nie ma cie kto smyrac przyrodzeniem

Cytat:
kochana my w realu to byśmy na 4 -ech chyba wyszły
no podejrzewam ze tak by sie to mogło skończyć moze mni ekiedys na jakies szkolenie do wawy wyślą to masz jak w banku ze bede sie chciała umówic pójdzioemy na drina

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

Cytat:
oplułam monitor
Stary 2011-01-06, 21:50   #4179
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
na dzien dobry tez nie
3270g, 47 cm
Stary 2011-01-06, 21:55   #4180
Basima
Zakorzenienie

Cytat:
Ty no faktycznie

no spac nie mozesz bo nie ma cie kto smyrac przyrodzeniem

no podejrzewam ze tak by sie to mogło skończyć moze mni ekiedys na jakies szkolenie do wawy wyślą to masz jak w banku ze bede sie chciała umówic pójdzioemy na drina

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

oplułam monitor
smyrnąć przyrodzeniem no leje z tego
Asia jak będziesz w wawie to jak pójdziemy w miasto to będzie się działo

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

Cytat:
na dzien dobry tez nie
oby Ci muszelka nie zarosła pajęczyną

Stary 2011-01-06, 22:02   #4181
aa2
Zakorzenienie

ale doszłam do błyskotliwego wniosku: kazdy mówi ze małe dzieci są praktycznie takie same a ja se teraz patrze na zdjecia maluchów tych naszych co mam w liście i kompletnie sie nie zgadazm-no to błysnełam jak nic, a i w ogóle to moptylka synuś ma przesliczną czuprynke

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Karolcia widze Cie co tam u Ciebie? wróc do nas nocny marku
a co z BlackAngel?? tez tu z nami zawsze siedziała a teraz znikła cos ostatnio

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-06, 22:26   #4182
Basima
Zakorzenienie

Cytat:
ale doszłam do błyskotliwego wniosku: kazdy mówi ze małe dzieci są praktycznie takie same a ja se teraz patrze na zdjecia maluchów tych naszych co mam w liście i kompletnie sie nie zgadazm-no to błysnełam jak nic, a i w ogóle to moptylka synuś ma przesliczną czuprynke

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Karolcia widze Cie co tam u Ciebie? wróc do nas nocny marku
a co z BlackAngel?? tez tu z nami zawsze siedziała a teraz znikła cos ostatnio
Ja też myślałam ,że dzieci sa identyczne, a jednak nie, płacz swojego dziecka usłyszałabym z kilometra

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Oki ja zamykam lapka dokończę Aleksa i spadam spać spokojnej nocki Asika i Emigra

Stary 2011-01-07, 07:04   #4183
lisek15
Zakorzenienie

Cytat:
A po południu Polcia usneła a my z TŻ jak za starych dobrych czasów orgia w kuchni a się zbzykalismy aż muszelka przetarta
Oj jak ja zazdroszczę Nie pamietam mkiedy było w kuchni.Teraz też nie będzie zbyt szybko bo tata tż mieszka z nami,więc głupio by było jakby wparował

Cytat:

oj, szkoda ze nie ma malej ze soba mam nadzieje ze jutro beda razem! pozdrow ja od nas kochana

a jak Oleslaw sie sprawuje?
Oczywiście,że pozdrowię. Dzisiaj jeszcze do niej później napiszę. Może odpisze.

A jeżeli chodzi o Olka to Łobuz jeden.Właśnie przechodzi szkołę i uczy się ssać smoka. Gdybyście widziały co on robi, by go nie ssać. Dławi się, no smieszny. Nie ma to jak naturalny cyc. Ale jak trzeba to trzeba.Wczoraj nie jadł 4 godz jak dossał się do smoczka. Teraz też mu dałam. Były małe problemy,ale czuwam
Mam nadzieję,że jak już nauczy się,że musi mieć większe przerwy w jedzeniu to nie będę musiała mu dawać smoka. Bo nie jestem zwolenniczką.

Cytat:
Oglądam sobie Aleksandra
Nie przypominam sobie,żeby już nakręcili film o moim Oleczku
Choć z niego taka znakomitość,więc wszystko przed nim

Kurna właśnie wypluł smoka i już nieśpi. Zaraz pójdzie w ruch super glue albo kropelka

Cytat:
oj szkoda ze nie ma malutkiej przy sobie, no ale póxniej sobie to odbije i bedzie ją miała 24 godz na dobe
Jeszcze pewnie przyjdzie czas,że będzie chciała ją oddać choć na godzinkę Niestety ja tak miałam. Wiem, wyrodna matka.

A tak poza tym to:

DZIEŃ DOBRY

mam nadzieję,że jestem pierwsza

---------- Dopisano o 06:58 ---------- Poprzedni post napisano o 06:47 ----------

A widzę,że Nocne Marki znów świntuszyły na wątku Zboczuchy

Muszę Wam coś powiedzieć.
Ostatnio jak byłam zła na tż i było mu przykro to jakoś nie myślałam,żeby zrobić tacie tż kolację(zwłaszcza,że jest na chodzie i sam sobe robi jedznie). Więc zajmowałam się tylko Olkiem i nie odzywałam się do nikogo. Widać było,że jest mi przykro. I jak poszedł tata do szpitala w poniedziałek na chemię i był u niego w środę tż to tata wyżalił sie jemu,że nie pomyślałam o nim i nie zrobiłam jemu kolacji. no masakra. Jeszcze jak zapytałam tż czy przynajmniej stanął po mijej stronie(że byłam zła i było mi przykro) to powiedział,że wiesz jaki tata jest. Przez głowę mi nie przeszło,że tata tak sobie pomysli. I tż mówi,że chyba wtedy poszedł spać na głodnego.
Byłam zła na tż,że mi to mówił, bo tylko się stresowałam. Przecież jak się jest u sibie to spokojnie mógł iść i zrobić sobie jedzenie,zwłaszcza,że czuje się dobrze. Także mi by było miło jakby mi ktoś zrobił jedzenie, zwłaszcza,że ja nie wyrabiam na zakrętach. Prasowanie, sprzątanie, gotowanie.MAŁO absorbujący Olek. Także mam trochę mam głowie. A tu jeszcze to. No ręcę opadają.
No wyżaliłam się.

Idę zjeść sniadanie, bo jestem głodna. Ostatnio jem jak szalona. Jestem ciągle głodna,a woda powoli już nie wystarcza.

---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 06:58 ----------

A gdzie Wy jesteście???????????????
Już jest godz.8!!!! A tu taka cisza.

skalpel:4
skalpel 2:1
kiler:1
biegi;1
siłownia:4
boczki:4

Odchudzanko
70,2 - Cel I (67 ) 65,7 - Cel II (63) - Cel III (60) - Cel IV (58)
Kiedy to będzie??

Edytowane przez lisek15
Czas edycji: 2011-01-07 o 06:00
lisek15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 07:52   #4184
magnesska
Rozeznanie

GG do magnesska

Cytat:
Napisane przez lisek15 Pokaż wiadomość
Ja nie pisałam do Pamelki, bo mam nadzieje,że pamięta,że miała napisać. Ale martwię się,że tak długo nie daje znaków życia. Cały czas trzymam telefon w łapkach i nic.

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

SMS OD PAMELKI:

Hej!Dziś o 14.25 przez cc przyszła na świat Oliwia waży 3 kg i ma 56 cm. Jest przesłodka!!! Dostała 9 pkt. Całusy!!!

GRATULUJĘ!!!
PAMIIII!!!! GRATULACJE KOCHANA I BUZIAKI DLA OLIWCI!!!!

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Cytat:
Kurcze mała kicha bo w postach jest ogranicznie załączników jak sie więcej dzieciaczków urodzi to już nie będe mogła dołączyć do listy jescze tylko jeden moge wmontować ale co tam ciocia Asia coś wymyśli-najwyzej zrobie wszystkie tak aby na jednym zdjęciu były po 4 dzieciaczki
Kumbinuj ciotka, bo jeszcze ja w kolejce
magnesska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 07:57   #4185
gospella
Wtajemniczenie

ja jestem na chwilkę
Lisku faceci dziwni są i trzeba im łopatologicznie
mój tż tez focha odwalał, zastanawiam się jak to będzie z dzieckiem, bo jak wlanie focha i bedę sama z dzidzią to ja dziękuję...
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 08:15   #4186
eweska
Moderatoreska

Aaaaaa gratuluję Pamela Całuski dla córeczki

Dzien dobry
Nie wyspana jestem :/ Ale to z powodu wczesnego przymusowego wstawania Nie lubię rano wstawać, ja śpioch jestem
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 08:41   #4187
marlenka0505
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Dziękuje za komplementy dotyczące listy

Troche się wstydze, ze tyle miesięcy ją zaniedbałam, ale juz wszytsko poprawiłam i jestem w miare na bierząco, jeszcze tylko Motylka mi brakuje.
Ech pamietacie jak ją tworzyłam? wiekszosc mamuś była jeszcze zafasolkowana, a teraz wszytsko sie zmieniło
Kochana jak tworzyłaś listę to nawet ja byłam jeszcze w ciąży

Cytat:

SMS OD PAMELKI:

Hej!Dziś o 14.25 przez cc przyszła na świat Oliwia waży 3 kg i ma 56 cm. Jest przesłodka!!! Dostała 9 pkt. Całusy!!!

Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!

Cytat:
Kurcze mała kicha bo w postach jest ogranicznie załączników jak sie więcej dzieciaczków urodzi to już nie będe mogła dołączyć do listy jescze tylko jeden moge wmontować ale co tam ciocia Asia coś wymyśli-najwyzej zrobie wszystkie tak aby na jednym zdjęciu były po 4 dzieciaczki
tak ci miałam pisać, że powklejasz kilka dzieci na 1 fotce i już

Cytat:
Napisane przez rinoa_woman Pokaż wiadomość
Gratulacje Pamelko!!!

mi już nieco choroba odpuszcza, a w dodatku dzisiaj cały dzień mam ochotę na ciasteczka ryżowe jakie robiłam w szkole... ehhh a wszystko zamknięte dzisiaj było i muszę czekać do jutra...
hymm a pochwal się co to za ciasteczka i jak się je robi???

a ja czekam do 10 i lecę po Wojtka dziś jego debiut w żłobku, jak go Pani brała to nawet nie było płaczu tzn on nie płakał a ja prawie tak... no ale byłam twarda...

no ale mam inne zmartwienie, Oliwka wstała rano z gorączką i pokaszluje, zarejestrowałam ją do lekarza niech ją osłucha, bo przecież weekend i o lekarza ciężko, a u nas na pogotowiu to same konowały pracują...

wogóle to jestem trochę zbulwersowana, jak oddawałam Wojtka w żłobku, to przyszła mam za córką mała coś koło roczku i te dziecko wyglądało tragicznie, nos cały zawalony (miała taki zielony ropny katar) oczy napuchnięte i takie dzieci prowadzą do żłobka. Przecież taka pielęgniarka nie powinna przyjąć takiego dziecka.... moja Oliwka z którą idę dziś do lekarza wyglądała o niebo lepiej jak ta mała co ją mama przyprowadziła... ludzie są nieodpowiedzialni
Stary 2011-01-07, 09:12   #4188
agulaaabar
Zakorzenienie

No prooooszę zboczuchy nocne no z tym że jak Wy marzyłyście to ja z mężem działałam normalnie mnie to odstresowało

Za to o 8 się już zestresowałam.... zadzwonila teściowa że będą koło południa !!! więc wcinam pączka na śniadanko i fru sru chałpe sprzątać

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 09:15   #4189
acelinka
Zakorzenienie

hej kobitki

Pamelko, Niuniu gratulacje! buziaczki dla Oliwci i Iva

Scio, dziękuję za umieszczenie na liście
Jak będziesz cosik edytować to zmień mi przy okazji wiek na 23 chociaz fajnie być młodszą

Widze ze tu wczoraj niezła imporezka była a my mieliśmy imprezke małą w domu, ja oczywiście super impreza przy soczku ale za to jak już goście poszli to zrobiliśmy sobie z tz'tem fajną imprezke w łóżku
jakoś odkąd jestem w ciąży to mi wzrosło libodo mocno co jest normalne, ale tż'towi też wzrosło moze poczuł się bardziej dowartościowano ze jego plemniczki są sprawne

marlenko, niestety tak to jest z rodzicami po co mają brac wolne i ryzykowac ze szef ich za to zwolni jak mogą dziekco do żłobka posłać i pozarażać inne dzieci
niedawno w przedszkolach była wszawica i w jednym w którym mam zajecia matko wiedząc, ze dziecko ma weszki przyprowadziła je do przedszkola i babka to zauważyła i spytała czmeu je przyprowadziła skoro nawet nie pracuje, a ona na to, że ma malutkie dziecko w domu i nie chec żeby sie zaraziło to lepiej jak dziekco zaraziła 20 innych, no masakra

bezaczku, a cóż teście od Was chcą? nie przemęczaj się mojej teściowej wczoraj nie było na urodzinach, bo chora .. ale przyjada jak wyzdrowieje(podobno) moze w końcu bo ostatnio u nas w domu byli w dniu ślubu

laski jak zrobić żeby w podpisie zamiast linka byl obrazek albo napis? Bo ja ciemna jestem z informatyki

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2011-01-07 o 09:20
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-07, 09:48   #4190
Basima
Zakorzenienie

Hej laski, ja dzisiaj pospałam do 8 rano, Polka ma nadprodukcję śliny i co jakiś czas kaszlnie, myślałam,że jest chora, ale temp zmierzyłam i jest oki czyli to ta ślina.
Marlenka to jest jakieś chore,że w takim stanie dziecko przyprowadzają do żłobka czy tym ludziom sumienie na to pozwala, moja mama opowiadała,że jak ja chodziłam do żłobka to każde dziecko przy wejściu miało mierzoną temperaturę i jak była podwyższona to do domu. Co do Oliwki mam nadzieje,że się nie rozchoruje
Lisku skoro Olus nie chce smoka to może nie ucz go, a o jakiego smoka chodzi butlowego , czy uspokajacza, bo jak uspokajacz to moja Polka też raz chce podudlac a raz nie i dobrze bo dopiero jak trzeba odzwyczaić to jest tragedia. A co do TŻ wiesz chłopom jak nie powiesz wprost o co chodzi to się nie domyślą

Stary 2011-01-07, 10:05   #4191
czekajaca na fasolke26
Zadomowienie

pamelka GRATULACJE KOCHANA!!!!:c mok: no i juz jestes po wszystkim i teraz masz malutka przy sobie!!!
czekajaca na fasolke26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 10:08   #4192
aa2
Zakorzenienie

hejka
siedzę w pracy i chce mi się tak spać ze nie wiem masakra
Lisku nie przejmuj się z facetami to tak niestety jest
Acelinka obrazka niestety nie da sie wstawić w podpis no chyba ze emotek dostęny na wizażu, ale jak chcesz wstawić link -ale zeby był nazwany jakoś przez ciebie to napisz np: "lista " zaznacz ją , a potem kliknij w pasku u góry taki jakby globus ze spinaczem i tam wyskoczy Ci okienko gdzie będziesz mogła dać ten link który ma być pod nazwą "lista" hmmm mam nadzieje ze wiesz o co chodzi jak nie to pisz bede sie starała pomóc
Stary 2011-01-07, 10:21   #4193
czekajaca na fasolke26
Zadomowienie

Cytat:
Oj jak ja zazdroszczę Nie pamietam mkiedy było w kuchni.Teraz też nie będzie zbyt szybko bo tata tż mieszka z nami,więc głupio by było jakby wparował

Oczywiście,że pozdrowię. Dzisiaj jeszcze do niej później napiszę. Może odpisze.

A jeżeli chodzi o Olka to Łobuz jeden.Właśnie przechodzi szkołę i uczy się ssać smoka. Gdybyście widziały co on robi, by go nie ssać. Dławi się, no smieszny. Nie ma to jak naturalny cyc. Ale jak trzeba to trzeba.Wczoraj nie jadł 4 godz jak dossał się do smoczka. Teraz też mu dałam. Były małe problemy,ale czuwam
Mam nadzieję,że jak już nauczy się,że musi mieć większe przerwy w jedzeniu to nie będę musiała mu dawać smoka. Bo nie jestem zwolenniczką.

Nie przypominam sobie,żeby już nakręcili film o moim Oleczku
Choć z niego taka znakomitość,więc wszystko przed nim

Kurna właśnie wypluł smoka i już nieśpi. Zaraz pójdzie w ruch super glue albo kropelka

Jeszcze pewnie przyjdzie czas,że będzie chciała ją oddać choć na godzinkę Niestety ja tak miałam. Wiem, wyrodna matka.

A tak poza tym to:

DZIEŃ DOBRY

mam nadzieję,że jestem pierwsza

---------- Dopisano o 06:58 ---------- Poprzedni post napisano o 06:47 ----------

A widzę,że Nocne Marki znów świntuszyły na wątku Zboczuchy

Muszę Wam coś powiedzieć.
Ostatnio jak byłam zła na tż i było mu przykro to jakoś nie myślałam,żeby zrobić tacie tż kolację(zwłaszcza,że jest na chodzie i sam sobe robi jedznie). Więc zajmowałam się tylko Olkiem i nie odzywałam się do nikogo. Widać było,że jest mi przykro. I jak poszedł tata do szpitala w poniedziałek na chemię i był u niego w środę tż to tata wyżalił sie jemu,że nie pomyślałam o nim i nie zrobiłam jemu kolacji. no masakra. Jeszcze jak zapytałam tż czy przynajmniej stanął po mijej stronie(że byłam zła i było mi przykro) to powiedział,że wiesz jaki tata jest. Przez głowę mi nie przeszło,że tata tak sobie pomysli. I tż mówi,że chyba wtedy poszedł spać na głodnego.
Byłam zła na tż,że mi to mówił, bo tylko się stresowałam. Przecież jak się jest u sibie to spokojnie mógł iść i zrobić sobie jedzenie,zwłaszcza,że czuje się dobrze. Także mi by było miło jakby mi ktoś zrobił jedzenie, zwłaszcza,że ja nie wyrabiam na zakrętach. Prasowanie, sprzątanie, gotowanie.MAŁO absorbujący Olek. Także mam trochę mam głowie. A tu jeszcze to. No ręcę opadają.
No wyżaliłam się.

Idę zjeść sniadanie, bo jestem głodna. Ostatnio jem jak szalona. Jestem ciągle głodna,a woda powoli już nie wystarcza.

---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 06:58 ----------

A gdzie Wy jesteście???????????????
Już jest godz.8!!!! A tu taka cisza.
kochana jakbym widziała moje perypetie ze smokiem! lenka tez za cholere nie chce smoka, wypluwa, dławi sie niem, juz chyba z 5 różnych kupiłam rózne kształty i nic tylko cyc i koniec! przez ponad 2 miesiace nie udało mi sie jej nauczyc, choc musze przyznac ze było by to duze ułatwienie dla mnie jakby przed snem ssała soka a nie mojego cyca!hehe
czekajaca na fasolke26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 10:30   #4194
aa2
Zakorzenienie

ej laski gdzie jestescie???????????????? ?????????????????????????

bo zaczne sprawdzać obecność he
Stary 2011-01-07, 10:51   #4195
trooskava
Zadomowienie

ooo wyczytałam ze Pamcia rozpakowana gratulejszyns

a ja coś przychorawa gardło boli, gorączka, katar lipa

a rano dodatkowa wywinałam orła na chodniku teraz cała dupencja mnie boli ;( auć
trooskava jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 10:54   #4196
agrafka26
BAN stały

WIelkie Gratulacje dla Pamelki!!!!!!!!!!!!!!!

ja wiem ze obiecałam fotki ale nie mam jaki ich zrzucic w tym momecie
a widze ze tu jakis temat sexu jak zwykle ja nawet nie wiem co to jest
agrafka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 10:58   #4197
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Kochana zdązysz nam wrzucić foteczki maluszków... a tak po za tym co u nich?

Agrafko co do seksu to ja też już nie pamiętam to jest
Stary 2011-01-07, 11:02   #4198
aa2
Zakorzenienie

truskava przy warunkach na chodniku i ulicy o upadk nie trudno ja to juz nawet nie aże w moich bucikach na obcasie tylko mam takie fe na koturnie i w nich chodze bo one sa mniej sliskie i przynajmniej upadek mi mniej groźny

laski ten sex będziecie mieć szybciej niż myślicie
Stary 2011-01-07, 11:06   #4199
trooskava
Zadomowienie

daj spokój jeszcze oberka samochodem na krzyzowce tanczyłam :/ dobrze ze nic sie nie stało

a ja konam z bolu gardła ;( i na dodatek nie bardzo chce sie faszerowac lekami bo skoro zolnierzyki w owulke dzialaly to nie wiadomo co w piekarniku siedzi :P i domowe sposoby tylko wole stosować :P tak na wszelki wypadek
trooskava jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 11:09   #4200
agrafka26
BAN stały

Cytat:
truskava przy warunkach na chodniku i ulicy o upadk nie trudno ja to juz nawet nie aże w moich bucikach na obcasie tylko mam takie fe na koturnie i w nich chodze bo one sa mniej sliskie i przynajmniej upadek mi mniej groźny

laski ten sex będziecie mieć szybciej niż myślicie
u mnie to watpie narazie nie mamy na to czasuprzewijamy sie tylko miedzy domem a szpitalem
zreszta osatnio jakos wole szpital jak pierwszy raz do domu przyjechałam to było najgorzej trzy łozeczka i wogole ciezko było,
ja wiem ze mam dwojke powinnam sie cieszyc ale nie da sie zapomnieć przeciez czasem mam takie dołki
no ale Lilcia i Łukasze poprawiaja mi humor zdrowo rosna chociaz mielismy rozne przejscia chciałabym juz wyjsc z nimi do domku ale musimy poczekac jeszcze troszke

Edytowane przez agrafka26
Czas edycji: 2011-01-07 o 11:12
agrafka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości