Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-07, 11:52   #2671
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

Ana a to jakąś pracę dostałaś??

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 11:57   #2672
Gucia0987
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXIV

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Gucia no to brawo.

Ja już posprzątałam mieszkanie , jeszcze tylko zmywanie mi zostało. I zabieram się za układania rozkładu materiału na ten tydzień pracy. No i czekam na sygnał od męża.... juz powinien dojechać.
Dzięki

A Tobie też szybko poszło ze sprzątaniem!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 11:58   #2673
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Ana a to jakąś pracę dostałaś??
Napisałam, że jak dostanę zamierzam się w tym roku intensywnie ubiegać

Guciu
i jak uciekasz już?

Martuś to ta: http://www.lideria.pl/sklep/opis?nr=59240 ?

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2011-01-07 o 11:59
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 11:58   #2674
bzyczka1
Zakorzenienie

Katunia służby po 24h. Jeszcze jakiś czas temu za służbę dostawali dodatkową kasę i dzień wolny, a teraz tylko kasa a wolne tylko za służbę w weekend lub w święta. Więc jak ma służbę z wtorku na środę to w czwartek normalnie do pracy. Idzie się wykończyć.

Ja się rozchorowałam i mam nakaz grzania dupki od tż. Leczę się apapem bo mnie strasznie głowa boli i syropem z cebuli i czosnku z dociśniętą cytrynką. No i oczywiście herbatka z cytrynką i sokiem malinowym. Mam konfiturę z róży to może też dorzucę do herbatki.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 12:04   #2675
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Napisałam, że jak dostanę zamierzam się w tym roku intensywnie ubiegać

Guciu
i jak uciekasz już?

Martuś to ta: http://www.lideria.pl/sklep/opis?nr=59240 ?
posiedzę do 13, żeby nie było

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Ja się rozchorowałam i mam nakaz grzania dupki od tż. Leczę się apapem bo mnie strasznie głowa boli i syropem z cebuli i czosnku z dociśniętą cytrynką. No i oczywiście herbatka z cytrynką i sokiem malinowym. Mam konfiturę z róży to może też dorzucę do herbatki.
Kochana kuruj się kuruj! leż w łóżeczku i grzej dupinkę!

Stary 2011-01-07, 12:07   #2676
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Gucia a bo ja tylko sprzątałam tak ogólnie, mycie łazienki, kuchni, odkurzanie itp zostawiam na jutro. Bo to razem z mężem będę robiła.

Ana trzymam kciuki w takim razie. A jak u Ciebie w mieście z pracą w szkole lub przedszkolu??

Bzyczka kuruj się

wrrrr mąż milczy, a 40 minut temu powinien byc na miejscu. Poczekam jeszcze 20 minut i napiszę mu smska.

Stary 2011-01-07, 12:12   #2677
martucha84
Zakorzenienie

neska22 ale się fajny dzień zapowiada

Gucia brawo!

Ana*** dla mnie doświadczenia to podstawa bo najlepiej wytłumaczyć dzieciom doświadczalnie, pamiętam jak mieliśmy o tęczy i od razu o barwach i zrobiłam moim 4 latkom doświadczenia, miałam 7 słoików, w 1 wodę z farbą żółtą, potem niebieską i czerwoną, no i na ich oczach łączyłam po trochę kolory w kolejnych słoikach i jakie one były zaszokowane że kolory się zmieniają z żółtego i niebieskiego jest zielony, bo akurat roiło się to momentalnie, potem fiolet pomarańczowy itd..miały buzie otwarte jakby mogły to by się popluły z wrażenia ŁAŁ jeeeeeee o nieee łał.. rewelacja ja uwielbiam doświadczenia
no i polecam nie tylka tą o cukrze wacie itd, ale też jak zadziwić przedszkolaka- o tych czterech porach bo tam są boskie rzeczy

a co do szpitala naprawdę polecam

no i tak to ta książka boska

aaaa pytałaś o edukacje muzyczną więc ja mam w swoim zasobie "w co się bawić z dziećmi" - http://www.ceneo.pl/55770
aczkolwiek dla mnie średnie chociaż są płyty z muzyką słowa w ksiażce i opisane zabawy, ale dla mnie hmm jakoś tak drętwo
ja wolę zabawy w stylu "hoki poki" czerwonej straży pożarnej - taki szajbus ze mnie
za to nałogowo korzystam z "kalendarzy muzycznych" bo jak mówiłam miałam dużo kursów i warsztatów i tak dorobiłam się kilkunastu książeczek z płytami - wiosenny kalendarz muzyczny jesienny zimowy itd.. więc z tego korzystam

bzyczka1 kuruj sie aniołku kuruj
Stary 2011-01-07, 12:37   #2678
Ana***
Zakorzenienie

Dostałam książkiiii!!!! ale się cieszę!! już pudło rozszarpane

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Kuruj się i to szybciochem!

Cytat:
Ana trzymam kciuki w takim razie. A jak u Ciebie w mieście z pracą w szkole lub przedszkolu??

wrrrr mąż milczy, a 40 minut temu powinien byc na miejscu. Poczekam jeszcze 20 minut i napiszę mu smska.
Wiesz co w szkole chyba gorzej, ale w jednej szkole dyrektorką jest moja dawna nauczycielka więc kto wie a w przedszkolu to liczę na to, gdzie miałam praktyki... bo dyrka raczej na pewno mnie zapamiętała... ale szerze mówiąc to nie wiem czy tam chce, ale jak nie będzie wyjście to lepsze to niż nic

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
Ana*** dla mnie doświadczenia to podstawa bo najlepiej wytłumaczyć dzieciom doświadczalnie, pamiętam jak mieliśmy o tęczy i od razu o barwach i zrobiłam moim 4 latkom doświadczenia, miałam 7 słoików, w 1 wodę z farbą żółtą, potem niebieską i czerwoną, no i na ich oczach łączyłam po trochę kolory w kolejnych słoikach i jakie one były zaszokowane że kolory się zmieniają z żółtego i niebieskiego jest zielony, bo akurat roiło się to momentalnie, potem fiolet pomarańczowy itd..miały buzie otwarte jakby mogły to by się popluły z wrażenia ŁAŁ jeeeeeee o nieee łał.. rewelacja ja uwielbiam doświadczenia
no i polecam nie tylka tą o cukrze wacie itd, ale też jak zadziwić przedszkolaka- o tych czterech porach bo tam są boskie rzeczy

a co do szpitala naprawdę polecam

no i tak to ta książka boska

aaaa pytałaś o edukacje muzyczną więc ja mam w swoim zasobie "w co się bawić z dziećmi" - http://www.ceneo.pl/55770
aczkolwiek dla mnie średnie chociaż są płyty z muzyką słowa w ksiażce i opisane zabawy, ale dla mnie hmm jakoś tak drętwo
ja wolę zabawy w stylu "hoki poki" czerwonej straży pożarnej - taki szajbus ze mnie
za to nałogowo korzystam z "kalendarzy muzycznych" bo jak mówiłam miałam dużo kursów i warsztatów i tak dorobiłam się kilkunastu książeczek z płytami - wiosenny kalendarz muzyczny jesienny zimowy itd.. więc z tego korzystam
Martuś widać, że kochasz dzieci i swoją pracę, tak się rozpisałaś! cudnie! dziękuję
A co do dzieci to miny ich są na pewno warte zobaczenia! pamiętam jak mnie babka (opiekunka) na praktykach maltretowała, żebym dzieciom bajki czytała po kolei boże przecież ja nimi byłam znudzona, to co mówić o dzieciach... do tego w ogóle nie przemyślane tylko... a masz tą książkę i czytaj, a tam takie trudne słowa jak dla 3-latków i długa treść, ehh...

Co to "hopi poki" pierwsze słyszę
A te kalendarze na 4 pory roku są możliwe do zakupienia? dorobiłaś czyli kupowałaś na te kursy? czy na kursie prezentowali? czy jak? ale jestem zacofana w tym temacie haha aż mi głupio

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

A i prośbaaa
Mam przygotować na zajęcia karty pracy na materiale rysunkowym, geometrycznym i literowym... i mam mały problem

-materiały geometryczny to wiadomo coś z figurami...

-materiał literowy to na pewno coś związanego z literami, a może przygotowaniem do pisania, np. różnego rodzaju szlaczki? dobrze myślę?

-a materiał rysunkowy? dostrzeganie jakichś różnice w obrazkach zaznaczenie pętla takiego samego elementu? o to chodzi?
Stary 2011-01-07, 12:38   #2679
Gucia0987
Zakorzenienie

Jeszcze godzina... prezes poprosił, zebym została do 13:30... a ja już nie mam co robić...

A ja właśnie mam 2000postów i jestem wtajemniczona

Stary 2011-01-07, 12:40   #2680
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ana ważne aby sie gdzieś zaczepić. Ja tez moim dzieciom robiłam to doświadczenie z farbami. Tylko u mnie było nie przy tęczy a przy poznawaniu kolorów podstawowych i co można z nich uzyskać przez pomieszanie. U mnie każde dziecko miało swoje kubeczki z wodą i każdy "czarował" kolory podstawowe

Ale najlepsze było doświadczenie z cukrem (akurat na mojej hospitacji przez Panią dyr) wszystko było spoko az im lupy nie pokazałam. Wszystkie się na mnie rzuciły, wylewając przy tym na ziemię wszystkie kubki z wodą ( z ziemią, z cukrem, solą, pieprzem itp - pozostałości po innych doświadczeniach)

Gucia brawo wtajemniczenie to już nie przelewki

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2011-01-07 o 12:42
Stary 2011-01-07, 12:48   #2681
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Gucia brawo wtajemniczenie to już nie przelewki
A jak! Toż to już poważna sprawa... hmm... uzależnienie...

Stary 2011-01-07, 12:50   #2682
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
a co ja mam powiedzieć.

Ja już siedzę jak na szpilkach. Mąż o 11.30 miał być na miejscu (jest już prawie 13) do tego nie odbiera telefonu

Stary 2011-01-07, 12:53   #2683
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
a co ja mam powiedzieć.

Ja już siedzę jak na szpilkach. Mąż o 11.30 miał być na miejscu (jest już prawie 13) do tego nie odbiera telefonu
No Ty to już w ogóle... uzależnienie to stanowczo za mało!

Madzia nie denerwuj się, pewnie nie ma jak rozmawiać.

Stary 2011-01-07, 12:54   #2684
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
gratuluję mi brakuje nie cała 100

Ale mam pracy, sprzątanie, prasowanie, zrobienie kart pracy... i przygotowanie tyyylu materiałów na jutro bo będziemy robić jakąś pracę plastyczno-techniczną
Stary 2011-01-07, 12:56   #2685
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Madzia nie denerwuj się, pewnie nie ma jak rozmawiać.
Miał mi sygnał puścić jak dojedzie

Kuźwa i jeszcze mi się drukarka nie chce włączyć. Wczoraj działała, bo skanowałam Guci przepisy a dziś nic.... no kuźwa

Stary 2011-01-07, 12:59   #2686
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
a co ja mam powiedzieć.

pewnie wyciszył telefon bo to w koncu pogrzeb

nie martw sie zadzwoni

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 13:02   #2687
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Miał mi sygnał puścić jak dojedzie

Kuźwa i jeszcze mi się drukarka nie chce włączyć. Wczoraj działała, bo skanowałam Guci przepisy a dziś nic.... no kuźwa
mam nadzieje, że drukarka się szybko naprawi. Odłącz ją z prądu i komputera i po 30sekundach podłącz ponownie

Stary 2011-01-07, 13:09   #2688
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
pewnie wyciszył telefon bo to w koncu pogrzeb

nie martw sie zadzwoni
Oby

Cytat:
mam nadzieje, że drukarka się szybko naprawi. Odłącz ją z prądu i komputera i po 30sekundach podłącz ponownie
U mnie drukarka jest non stop odłączona, bo ja z laptopem głównie w salonie siedzię, teraz przyszłam do pokoju wydrukować a tu dupa blada, cuduję i cuduję a tu nic, nie chce się włączyć.

Stary 2011-01-07, 13:11   #2689
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Oby

U mnie drukarka jest non stop odłączona, bo ja z laptopem głównie w salonie siedzię, teraz przyszłam do pokoju wydrukować a tu dupa blada, cuduję i cuduję a tu nic, nie chce się włączyć.
A zmień gniazdko, albo wejście usb...

Stary 2011-01-07, 13:18   #2690
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Hej

Madzialenka, Katunia, Gucia, Rybulka, żabcia, india, martucha, stokrotka dziękujemy za kciukasy

Rybulka trzymam kciuki za małego, aby zabieg nie był potrzebny

żabcia
tv 55cali? wow ale będzie szał

kasiaher mam nadzieję, że ekspertyza w poniedziałek będzie już na plus.

No to my po badaniach, ale żeby dojechać o 7rano po tej drogowej zklance to tragedia. Trzy wypadki po drodze, nas na szczęście ominęło - ale mało co brakowało, żebyśmy nie leżeli w rowie.
Mała ma się dobrze, jest już ułożona do porodu i wszystko ma na swoim miejscu. Wszystkie przepływy, dotlenienia i co tam jeszcze w jaknajlepszym porzadeczku. A i waży już 1,8kg i termina mamy na 6marca - powiało grozą bo to za 2miesiące.

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 13:18   #2691
martucha84
Zakorzenienie

Ana*** jakie książki dostałaś?ja kocham? ja jestem tak pochłonięta zaurochona zakochana w przedszkolach i w pracy z nimi że mogłabym o tym gadać godzinami więc lepiej ze mną nie zaczynać
co do czytania bajek to polecam książkę Mali Agenci http://www.empik.com/mali-agenci-dzi...7870,ksiazka-p rewelacja, my codziennie czytaliśmy sobie koło 20 minut, różne bajki zależy od wieku, na początku mnóstwo przygód franklina (bo świetne są plus mają bajeczne obrazki) potem pana kuleczkę też fajny no aż trafiłam na małych agentów byli w tym tak zakochani że szok potem się w nich bawili a agent 005! wymiękam
ale już w 6 latkach to poszłam z nimi na całość i czytaliśmy książki w stylu "tajemnica starego strychu" http://www.granice.pl/recenzja,Tajem...go_strychu,952 codziennie czytaliśmy po trochę - przerywałam zawsze w jakimś tajemniczym momencie, moje dzieciaki były zachwycone...

a jeśli chodzi o inne ksiażki - mówiłam że jak zacznę to już nie skończę - to polecam jeszcze wszystko Grzegora Kazdepke - buba i kuba i te wesołe historie i bon ton ! rewelacja!
http://wysylkowa.pl/ks1043886.html

http://merlin.pl/Bon-czy-Ton-Savoir-.../1,601938.html

no i jeszcze bardzo fajna ksiązeczka o emocjach oczywiście też Kazdepke - dla mnie guru -śmialiśmy się do łez z dzieciakami
Kocha, lubi, szanuje... czyli jeszcze o uczuciach
http://merlin.pl/Kocha-lubi-szanuje-.../1,671191.html

hoki poki to takie piosenki w stylu do przodu prawą rękę daj, ale pozmieniane np do przodu swoją pupę daj i potrzaśnij ją nos daj oczy itd.. dzieci mają takiii ubaw
aaaa kalendarze muzyczne to podczas warsztatów dostaajemy zawsze materiały czyli książki i płyty

geometryczny materiał to z figurami, literowy to np jak mówisz szlaczki ale i różne litery rozsypane i dziecko ma zaznaczyć wszystkie a - małe duże pisane drukowane
albo w gazecie - wycinek z gazety dostaje i ma obtoczyć pętlą wszystkie literki a

a rysunkowy to tak jak mówisz rysunki elementy itd..

dobra koniec bo jak mówiłam jak zacznę to nie skończę

Gucia wowwww wtajemniczenie ale magia

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2011-01-07 o 13:25
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 13:22   #2692
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Drukarka zaczęła działaś i mąż właśnie zadzwonił. Taka droga była i takie korki, ze dopiero dojechał

Stary 2011-01-07, 13:28   #2693
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość

No to my po badaniach, ale żeby dojechać o 7rano po tej drogowej zklance to tragedia. Trzy wypadki po drodze, nas na szczęście ominęło - ale mało co brakowało, żebyśmy nie leżeli w rowie.
Mała ma się dobrze, jest już ułożona do porodu i wszystko ma na swoim miejscu. Wszystkie przepływy, dotlenienia i co tam jeszcze w jaknajlepszym porzadeczku. A i waży już 1,8kg i termina mamy na 6marca - powiało grozą bo to za 2miesiące.
Super, ze wszystko ok! Teraz niech malutka jeszcze grzecznie czeka 2 m-ce. Kochana, a czy Ty mówiłaś jak malutka będzie miała na imię?

Cytat:
Drukarka zaczęła działaś i mąż właśnie zadzwonił. Taka droga była i takie korki, ze dopiero dojechał
dobrze, że szczęśliwie dojechał!

Uff, udało mi się jeszcze dzisiaj umówić do fryzjera... nie pójdę jak wywłoka

Dobra laseczki, spadam. Jadę do domku i do babci na obiadek
Udanego weekendu i do poniedziałku!

Stary 2011-01-07, 13:35   #2694
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
Ana*** jakie książki dostałaś?ja kocham? ja jestem tak pochłonięta zaurochona zakochana w przedszkolach i w pracy z nimi że mogłabym o tym gadać godzinami więc lepiej ze mną nie zaczynać
co do czytania bajek to polecam książkę Mali Agenci http://www.empik.com/mali-agenci-dzi...7870,ksiazka-p rewelacja, my codziennie czytaliśmy sobie koło 20 minut, różne bajki zależy od wieku, na początku mnóstwo przygód franklina (bo świetne są plus mają bajeczne obrazki) potem pana kuleczkę też fajny no aż trafiłam na małych agentów byli w tym tak zakochani że szok potem się w nich bawili a agent 005! wymiękam
ale już w 6 latkach to poszłam z nimi na całość i czytaliśmy książki w stylu "tajemnica starego strychu" http://www.granice.pl/recenzja,Tajem...go_strychu,952 codziennie czytaliśmy po trochę - przerywałam zawsze w jakimś tajemniczym momencie, moje dzieciaki były zachwycone...

a jeśli chodzi o inne ksiażki - mówiłam że jak zacznę to już nie skończę - to polecam jeszcze wszystko Grzegora Kazdepke - buba i kuba i te wesołe historie i bon ton ! rewelacja!
http://wysylkowa.pl/ks1043886.html

http://merlin.pl/Bon-czy-Ton-Savoir-.../1,601938.html

no i jeszcze bardzo fajna ksiązeczka o emocjach oczywiście też Kazdepke - dla mnie guru -śmialiśmy się do łez z dzieciakami
Kocha, lubi, szanuje... czyli jeszcze o uczuciach
http://merlin.pl/Kocha-lubi-szanuje-.../1,671191.html

hoki poki to takie piosenki w stylu do przodu prawą rękę daj, ale pozmieniane np do przodu swoją pupę daj i potrzaśnij ją nos daj oczy itd.. dzieci mają takiii ubaw
aaaa kalendarze muzyczne to podczas warsztatów dostaajemy zawsze materiały czyli książki i płyty

geometryczny materiał to z figurami, literowy to np jak mówisz szlaczki ale i różne litery rozsypane i dziecko ma zaznaczyć wszystkie a - małe duże pisane drukowane
albo w gazecie - wycinek z gazety dostaje i ma obtoczyć pętlą wszystkie literki a

a rysunkowy to tak jak mówisz rysunki elementy itd..

dobra koniec bo jak mówiłam jak zacznę to nie skończę

Gucia wowwww wtajemniczenie ale magia
wow super! jak dla mnie to możesz mi mówić i mówić lubię korzystać z czyichś rad ooo to super z tym hoki poki gdzieś do nabycia? ahhhh

i te wszystkie bajkiii no zakochuje się
nie krępuj się pisz wszystko co masz na myśli! bo ja niestety ma złe doświadczenia z praktyk.... i tak na prawdę to nie wiem jak to wszystko powinno wyglądać...

Dopisek: wszystko byłoby pięknie tylko te karty pracy jeszcze na bazie 5 aspektów

Aaa książki Frostiga

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
Najważniejsze, że dzidzia zdrowa pokaż zdjęcie brzucholka

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2011-01-07 o 13:40
Stary 2011-01-07, 13:36   #2695
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Gucia udanej zabawy.

A właśnie jeśli chodzi o fryzjera chodzi za mną ścięcie. Ale nie wiem jakie mi pasuje. Zaraz wam pokaże co mam na mysli

Mi się nr 1 podoba a męzusiowi mojemu nr 2 (wczoraj pierwszy Top model widzieliśmy jakaś powtórka )

Hm... jak teraz patrzę na te fryzurki to są do siebie podobne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg styl_3_photo.jpg (25,2 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4c9d8ffbf91f4969c74aaff4f300734c,35,1.jpg (32,6 KB, 20 załadowań)

Stary 2011-01-07, 13:46   #2696
baja_86
Zakorzenienie

Cześć

Martucha ty skarbnico wiedzy, odnotowałam kilka książek mi nieznanych, może się przyda. Moje przedszkole wiejskie było niestety ubogie w literaturę, wszystko kombinować trzeba samemu, no ale są tego i plusy

Madzia te fryzury to taki bob z prostą grzywką
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 13:54   #2697
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Baja dokładnie, ale się boję ściąć Bo ja na co dzień w kucyku chodzę

U mnie też z pomocami i literatura porażka. Wszystko sama muszę robić.

Stary 2011-01-07, 13:57   #2698
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Baja dokładnie, ale się boję ściąć Bo ja na co dzień w kucyku chodzę

U mnie też z pomocami i literatura porażka. Wszystko sama muszę robić.
a ja mam boba i sobie chwale, chociaż kucyka nie zrobię za chiny
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 13:57   #2699
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
hej
jejku jestem padnięta nie spałam całą noc kurcze Dominik wstawał 4 razy do tego wszystkiego znowu wczoraj pojawiła się biegunka i dzisiaj rani , cholera jasna nie wiem co jest znowu jeszcze diety nie skończyliśmy a znowu coś nie tak, nie wiem czy nie to mleko bo daje normalne ale wczoraj podałam już 5 łyżek i kleik i na wieczór juz mniej i znowu , kurcze mam nadzieje że już koniec tej biegunki .....

a ja lenistwa nie miałam bo sprzątałam, wiem wiem święto no ale musiałam wykorzystać to że tż w domu i może zając się Dominikiem także ogólne przecieranie szmatką zajęło mi 2 godziny i oczywiście pranie pranie i jeszcze raz pranie, prasowanie i rozbieranie choinki ...

a dzisiaj jeszcze sprzątanie łazienki poodkurzanie i wytarcie podłóg ło jejku a ja nie mam już siły
oby wam już szybko przeszło

ja też ostatnio sprzątałam i dziś odkurzyć muszę, ale mąż zabrał odkurzać na garaż, bo sprząta samochód.

My jeszcze mamy choinkę, rozbierzemy jak zacznie się sypać Może doczeka księdza
Stary 2011-01-07, 13:59   #2700
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
a ja mam boba i sobie chwale, chociaż kucyka nie zrobię za chiny
No właśnie widzisz, za mną chodzi ten bob, ale sie cykam bo jednak w kucyku jest mi najwygodniej i sie boję, że może mi taki bob nie będzie pasował i co wtedy?? I już się od kilku miesięcy zbieram i nie mogę.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości