Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecień 2011 - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-07, 11:11   #1021
iizabelaa
Zakorzenienie

Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecie

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
iizabelaa super ta koszulka ja jeszcze chcę kupić jedną tak na wszelki wypadek, bo nie wiem ile trzeba zabrać do szpitala...wiem, że tam gdzie prawdopodobnie będę rodzić dają szpitalą, czyli ogromniaste prześcieradło - coś na wzór worka na ziemniaki
ja kupiłam jedną, bo i tak nie sypiam w koszulach,
zabiorę może jeszcze jedną awaryjną,
pożyczę od siostry,

a u nas do porodu tez dają szpitalne koszule,
takie króciutkie, wygląda jak dłuższa bluzka i też z prześcieradła uszyte

ale może to i dobrze, bo przynajmniej swojej nie ubrudzę, a podejrzewam że podczas porodu będzie mi totalnie obojętne w czym tam leżę
Stary 2011-01-07, 11:29   #1022
Tity
Zakorzenienie

Dot.: Kopią nas po brzuszkach dzieci czas do wiosny szybko leci - Mamy marzec-kwiecie

Cytat:
dziewczyny a czy wy liczycie ruchy maluszków i zapisujecie, bo wczoraj wyczytała, że powinno sie to robic od 25 tyg.
Ja nie liczę, bo 10 to ja mam czasami w ciągu 2 minut pewnie Synek kokosi się całymi dniami i ma czkawki, więc wiem, że z nim wszystko ok

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość

a co do karuzeli mam z Tiny Love wyspa marzen
O super ta karuzelka, a da się w niej głośność regulować? Zabawki są odpinane czy nie? A i co to za odgłosy natury? A i czy da się zamontować np samą pozytywkę potem?

L
J

Edytowane przez Tity
Czas edycji: 2011-01-07 o 11:40
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 11:30   #1023
wanilia83
Zadomowienie

Kalinka śliczne imię

Monti ja też puls mam dość wysoki, ostatnio 96 więc może to normalne

co do karuzeli to właśnie zastanawiam się czy wziąć tiny love wyspę marzeń czy może z fisher price misie z projektorem, ze względu na żywe kolory bardziej jestem skłonna kupić tiny love

wanilia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 11:30   #1024
n.ik.a
Zadomowienie

Tity ja liczę już od kilku tygodni, ale nic nie zapisywałam. Liczyłam do 10 ruchów i koniec...ostatnio jednak moja Niunia coś zmieniła sobie rozkład dnia. W nocy w ogóle nie kopie, albo robi to tak, że przez sen nie czuję. W ciągu dnia dostaję kilka kopniaków po śniadanku, potem po obiedzie brykanie i fikanie koziołków i wieczorem przed snem. Od wczoraj zaczęłam jednak skrupulatnie liczyć i zapisywać ale nie da się tego zrobić co do określonej godziny

dzięki jeszcze raz dziewczyny fajnie, że podoba wam się to imie, bo moi rodzice troszkę marudzą, że ruskie imię :/ ale lubimy robić z mężem na przekór więc damy na 100 proc. Kalinka

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

Edytowane przez n.ik.a
Czas edycji: 2011-01-07 o 11:33
n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 11:35   #1025
Tity
Zakorzenienie

n.ik.a imię bardzo ładne Mi się podoba
wanilia ja myślałam nad rainforest Fisher Price, ale ja wiem czy za taką cenę jest sens? Bo ma skaczące liście...a ta Tiny Love też bardzo ładna

L
J

Edytowane przez Tity
Czas edycji: 2011-01-07 o 11:36
Stary 2011-01-07, 11:40   #1026
Eirene1987
Zakorzenienie

Blackrose4u no to faktycznie głupi sen miałaś to ze strachu

Lustereczko
no jak to oczywiście że pamiętamy masz ten sam termin więc tym bardziej pamiętam mój mały kopie non stop a raczej wierci się no i kocha siedzieć mi na pęcherzu a ja kocham jak on tak się wierci i kopie tylko czasem go proszę ładnie żeby sobie pupcię przełożył gdzie indziej bo latam co 10minut do łazienki nie słucha czort jeden

Coralady hehe biedny tż koalicja matki z córką

N.ik.a ja nie zapisuję ale liczę trzy razy dziennie. rano jak wstanę to od wstania jak naliczę 10 ruchów to koniec. powinno się 10 ruchów co najmniej na godzinę czuć trzy razy dziennie w okresie największej aktywności. potem liczę po obiedzie i wieczorkiem zazwyczaj liczenie kończy się po 5-10 minutach bo już te 10 naliczę i nie ma sensu dalej. ale póki co nie zapisuję jeszcze jak mi lekarz będzie kazał to będę zapisywać a tak to pamiętam bo w określonych porach liczę

N.ik.a Śliczne imię dziś na poczcie pani tak do córeczki wołała Kalinko jejku jak ślicznie to brzmiało naprawdę

Iizabelaa trzymam kciuki za babcię będzie dobrze kochana koszulka świetna sama się zastanawiałam nad nią ale w końcu nie wzięłam. powodzenia na kolędzie

Montii
zależy jakie miałaś wcześniej generalnie kobiety mają przyspieszony ja mam wciąż ok 90 więc 100 to nie tak źle chyba...

Dziś śniło mi się coś cudownego
urodził się nasz synek i musiałam go przebrać i tak się śmiał do mnie i oczywiście zrobił dużą kuupę (nie wiem czemu ciągle jak mi się moje dziecko śni to jest motyw z kupką czy to jakiś znak
no i kazałam mu leżeć spokojnie a on tymi nogami tak wierzgał że cały się ubrudził ale był taki malutki taki kochany i taki mój

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 11:40   #1027
Montii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
Kalina bardzo ładnie

ja się zastanawiałam chwileczkę nad Karoliną, bo mój tż ma na imię Karol
ale mam siostrę Karolinę więc jakoś mi to nie pasowało

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

a ja chce Małą Księżniczkę z Tiny Love

niestety opuchlizna w ciąży jest dosyć częsta,
ale na pewno musisz powiedzieć ginowi,

pij dużo wody, nie sól i leż z nogami do góry

a puls masz taki sobie, nie wiadomo, jaki masz normalnie, więc to ciężko powiedzieć

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

aaa i ma dzisiaj kolędę
ksiezniczka z tiny love jest sliczna.,.. i mata.. chociaz na różu nie lubię to bardzo mi sie podoba ten zestaw i córci bym kupiła

a puls normalnie mam ok 70 w sumie nie zwracalam na to uwagi, teraz bede patrzec

Cytat:
Dzięki dziewczyny szukaliśmy imienia niepopularnego i takiego, które nie będzie nam się z niczym kojarzyć początkowo miała być Hania ale mamie mojej jest Anna, potem Adrianna ale mojej kuzynki mąż to Adrian...

iizabelaa super ta koszulka ja jeszcze chcę kupić jedną tak na wszelki wypadek, bo nie wiem ile trzeba zabrać do szpitala...wiem, że tam gdzie prawdopodobnie będę rodzić dają szpitalą, czyli ogromniaste prześcieradło - coś na wzór worka na ziemniaki

montii powiedz, powiedz może ci powie co robić aby opuchlizna zeszła
slyszalam,ze jakies tabletki są na schodzenie opuchlizny.. ale to chyba juz ostatecznie..moze taki moj ''urok'' ? dowiem się po wizycie

Cytat:
Napisane przez trzyrazyi Pokaż wiadomość
Ja nie licze kopniakow..i nawet po 36 nie bede...z reguly panikara jestem...i co jak zamiast dziecko kopnac 10 razy w ciagu godziny kopnie 8???? mam do lekarza leciec???albo juz sie zamartwiac...nie to nie dla mnie....wazne ze czuje mala i tyle ..mniej wiecej nawet w tych samych porach...jakbym jej dluzej nie czula to wtedy lekarz a liczyc nie bede
ja nie licze i nie mam zamiaru,.. co jakis czas mlody fiknie..czkawke ma 5x dziennie..mysle,ze ma sie dobrze..raz na wykladzie nudzilam sie i chcialam policzyc... i prawie szału dostalam..to nie dla mnie

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
ja kupiłam jedną, bo i tak nie sypiam w koszulach,
zabiorę może jeszcze jedną awaryjną,
pożyczę od siostry,

a u nas do porodu tez dają szpitalne koszule,
takie króciutkie, wygląda jak dłuższa bluzka i też z prześcieradła uszyte

ale może to i dobrze, bo przynajmniej swojej nie ubrudzę, a podejrzewam że podczas porodu będzie mi totalnie obojętne w czym tam leżę
ja wlasnie mysle nad tymi piżamami... wiecej ich nie ubiorę...
Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
Ja nie liczę, bo 10 to ja mam czasami w ciągu 2 minut pewnie Synek kokosi się całymi dniami i ma czkawki, więc wiem, że z nim wszystko ok

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

O super ta karuzelka, a da się w niej głośność regulować? Zabawki są odpinane czy nie?
sa dwa poziomy glosnosci..a zabawki chyba da sie odpiąć
wklejałam nawet tutaj wizualizacje tej karuzeli...
Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość
Kalinka śliczne imię

Monti ja też puls mam dość wysoki, ostatnio 96 więc może to normalne

co do karuzeli to właśnie zastanawiam się czy wziąć tiny love wyspę marzeń czy może z fisher price misie z projektorem, ze względu na żywe kolory bardziej jestem skłonna kupić tiny love
tiny love faktycznie ma zywe piekne kolory... i podoba mi sie to ,ze te zwierzątka się kreca wokol siebie...wykonują taki taniec

zrobilam regulacje i henne brwi... poczekam na mamę z zakupami i za jakies 40 min pojade.. moze tam znajde jhakas pizame.a jak nie to allegro..

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 11:44   #1028
megi2015
Zadomowienie

NIKA bardzo ładne imię mnie też się podoba

Co do liczenia ruchów też nie liczę. ale zwracam na to uwagę i wiem o jakich porach dzidziuś kopie. także pewnie martwiłabym się gdyby nie kopał. ale liczyć nie liczę.

dzwoniłam właśnie do położnej która prowadzi szkołę rodzenia. otóż w przyszłym tygodniu mam zadzwonić jeszcze raz, bo do dzisiaj trwa przetarg. pewne jest to że mieszkanki mojego miasta mają za darmo a kobiety z innych miejscowości płacą 250 zł. zajęcia będą 2 razy w tygodniu po 2 godziny
prawdopodobnie pierwsze zajęcia 18.01
Stary 2011-01-07, 11:49   #1029
wanilia83
Zadomowienie

Cytat:
n.ik.a imię bardzo ładne Mi się podoba
wanilia ja myślałam nad rainforest Fisher Price, ale ja wiem czy za taką cenę jest sens? Bo ma skaczące liście...a ta Tiny Love też bardzo ładna

ja właśnie buszuje po allegro i znalazłam rainforest Fisher Price i też ją zaczęłam brać pod uwagę ale karuzele dopiero w marcu będę kupować zobaczę która taniej wyjdzie

dziewczyny znowu męczą mnie zaparcia, żadne domowe znane mi sposoby nie działają więc wczoraj użyłam czopka glicerynowego dla dzieci ale hmmm... nie podziałał ma któraś jakiś sprawdzony sposób, lek na to cholerstwo, za tydzień idę do lekarza i na pewno się go zapytam co mogę brać ale nie wiem jak wytrzymam ten tydz bez wizyty w kibelku

Stary 2011-01-07, 11:49   #1030
coralady
Wtajemniczenie

N.i.k.a śliczne imię,to też był jedej z moich typów.Kalina fajnie dla większej dziewczyny,a Kalinka to tak słodko No i fajnie,że póki co to mało popularne imię,a dla mnie to jeden z warunków dlatego my będziemy mieć Liliankę Ja tez miałam mało popularne imię Kornelia(teraz jest zdecydownie więcej,ale jak byłam dzieckiem nie znałam innej Kornelii).

Trzyrazyi nie ma za co,pośmiać zawsze jest się fajnie,zwłaszcza z rana to miło tak zacząć dzień

Wanilio mi na zaparcia pomagają suszone śliwki (ja lubie akurat) i jak zjem cała paczke to zawsze idę do wc.Moze spróbuj,choć wiem że na moją kuzynkę nie działa i się biedaczka męczy z zaparciami cała ciążę
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy!

28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.
Fiodor Dostojewski

Edytowane przez coralady
Czas edycji: 2011-01-07 o 11:59
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 11:54   #1031
Montii
Zakorzenienie

nad matą to myślę używaną
wolę 2 używane całkiem inne kolory, itp itd niż jedną nową... zobaczymy

[LEFT]
Stary 2011-01-07, 12:01   #1032
Tity
Zakorzenienie

A maty edukacyjne jakie macie ? Nie wiem czy wybrać zwykłą, czy taką z pozytywką i światełkami.
Znalazłam takie i nie wiem na którą się zdecydować:
http://allegro.pl/zabawki-tiny-love-...362258112.html
http://allegro.pl/tiny-love-interakt...367290917.html
http://allegro.pl/maty-tiny-love-int...367291534.html

L
J

Edytowane przez Tity
Czas edycji: 2011-01-07 o 12:02
Stary 2011-01-07, 12:02   #1033
monikal
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
dziewczyny dostałam wiadomość od Kolby:

"Jestem w szpitalu. 2cm rozwarcia. Idę na porodówkę hamować akcję. Jestem przerażona. Trzymajcie kciuki. Kolba"

Napisałam jej że trzymamy i że będzie dobrze
kurczę wczoraj diatoma dziś kolba...
trzymam ciuki za dziewczyny niech będą dzielne:k ciuki:
i zaciskają nogi jak to mój tz powiedział

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
my wybralismy kolor 186 grafit z zielenią
a do tego fotelik brazowy z maxi cosi ale fotelika nie kupujemy bo nam przyjaciele zaproponowali ze dadza nam swoj

matko ja tez rodze w połowie marca....

i coraz bardziej sie boje i tez bardzo czesto o tym mysle jak to bedzie i co bedzie potem

a 13 stycznia o 18 zaczynamy SR akurat nam sie trafiło chyba w prezencie od bozi bo 13 stycznia obchodzimy z mezem 8 rocznice bycia razem
fajny prezent my w tego sylwka obchodziliśmy 10 lecie razem

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
Moja też się ostatnio rozszalała,kopie jak szalona,tancereczka moja,chyba w brzuszku urzadziła sobie sale baletową,albo ćwiczy do 20-ej edycji You can dance

Przedwczoraj spaliśmy z Tż-tem obróceni do siebie twarzami,miałam podkurczone nogi i w pewnym momencie tak mi przywaliła niespodziewanie w prawego jajnika,że sie wystraszyłam i bezwarunkowo kopnęłam Tżeta w krocze
On wystaszony obudził się i pyta czy chcę mieć z nim więcej dzieci,bo jak tak to chyba łóżko zmieni
ja zawsze się tak przytulam do tz w nocy że wstaje skopany przez Małą.... niech wie że ma córę tak mocno w nocy przywala, zę ledwo muskam go brzuchem a on już czujnie śmi chyba bo wszystkie wyłapuje

Cytat:
Tity ja liczę już od kilku tygodni, ale nic nie zapisywałam. Liczyłam do 10 ruchów i koniec...ostatnio jednak moja Niunia coś zmieniła sobie rozkład dnia. W nocy w ogóle nie kopie, albo robi to tak, że przez sen nie czuję. W ciągu dnia dostaję kilka kopniaków po śniadanku, potem po obiedzie brykanie i fikanie koziołków i wieczorem przed snem. Od wczoraj zaczęłam jednak skrupulatnie liczyć i zapisywać ale nie da się tego zrobić co do określonej godziny

dzięki jeszcze raz dziewczyny fajnie, że podoba wam się to imie, bo moi rodzice troszkę marudzą, że ruskie imię :/ ale lubimy robić z mężem na przekór więc damy na 100 proc. Kalinka
mi też Kalina się podoba bardzo, ale my tak rodzinnie Zosia Liliana damy ale wczoraj na wieczór wymyśliliśmy imię dla naszej drugiej dziewczynki Amelia, myśleliśmy też nad Matyldą ale mi jakoś tak się twarde wydawało

monikal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 12:13   #1034
megi2015
Zadomowienie

dziewczyny które kupowały leginsy ciążowe ocieplane - proszę o linka do sprzedawcy wiem że byłyście zadowolone z zakupu, dlatego proszę dziękuję
Stary 2011-01-07, 12:20   #1035
n.ik.a
Zadomowienie

Eirene1987 kupa to podobno na kasę
wanilia 83 na pewno bez obaw możesz pic syrop lactulosum- ja pije od połowy grudnia bo też walczę sam lekarz mi go przepisał.

No zapomniałabym, że w ostateczności zostanie Kornelia lub Karolcia - choć mąż mówi już do brzuszka Kalinko kochanie kopnij mamusię

monikal Matylda też mi się podoba, ale właśnie takie twarde imię

ja zamówiłam te ale M jest na mnie za duża :/
http://allegro.pl/getry-leginsy-ciaz...319549802.html

Kalinka 11.04.2011

"Celem życia jest:
(H. Elzenberg)

Edytowane przez n.ik.a
Czas edycji: 2011-01-07 o 12:21
Stary 2011-01-07, 12:28   #1036
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość

dziewczyny znowu męczą mnie zaparcia, żadne domowe znane mi sposoby nie działają więc wczoraj użyłam czopka glicerynowego dla dzieci ale hmmm... nie podziałał ma któraś jakiś sprawdzony sposób, lek na to cholerstwo, za tydzień idę do lekarza i na pewno się go zapytam co mogę brać ale nie wiem jak wytrzymam ten tydz bez wizyty w kibelku
jabłuszka popite wodą mi zawsze pomaga

Cytat:
Eirene1987 kupa to podobno na kasę
oj to powinnam być baaardzo bogata

Stary 2011-01-07, 12:29   #1037
patrycja_22
Rozeznanie

nika bardzo ładne imię
Mi przed chwilą przyszedł laktator z TT wygląda solidnie, ciekawe czy się sprawdzi

patrycja_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 12:32   #1038
Montii
Zakorzenienie

pati a jaki? bo ja zamówiłam elektryczny

[LEFT]
Stary 2011-01-07, 12:37   #1039
wanilia83
Zadomowienie

Cytat:
A maty edukacyjne jakie macie ? Nie wiem czy wybrać zwykłą, czy taką z pozytywką i światełkami.
Znalazłam takie i nie wiem na którą się zdecydować:
http://allegro.pl/zabawki-tiny-love-...362258112.html
http://allegro.pl/tiny-love-interakt...367290917.html
http://allegro.pl/maty-tiny-love-int...367291534.html

super są wszystkie i ciężko coś wybrać ale chyba z małpką bym wzięła

Cytat:
wanilia 83 na pewno bez obaw możesz pic syrop lactulosum- ja pije od połowy grudnia bo też walczę sam lekarz mi go przepisał.
dziękuje

Cytat:

ja jem jabłka codziennie i nic nie pomaga chyba że popije gazowaną

Stary 2011-01-07, 12:38   #1040
aguchaw1
Raczkowanie

Wanilia na zaparcia woda z miodem - przygotuj ją wieczorem, neich postoi przez noc i rano dodaj łyzeczke soku z cytryny - po kilku dniach mi się wyregulowało, moze nie chodzę codziennie ale chociaż co 3 dzień - a to i tak nieźle )

A tak w ogóle, to byłam dziś na glukozie i powiem Wam, że po przeczytaniu opinii tu, na forum, byłam nieźle tym przerażona, a okazalo się, że w sumie było to calkiem dobre no może nie jakiś przysmak ulubiony, ale gdybym ktoś mi to kazał pić codziennie to nie byłoby problemu

ja również trzymam kciuki za kolbe i diatome!! na pewno wszystko będzie dobrze

aguchaw1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 12:40   #1041
megi2015
Zadomowienie

Cytat:
oj to powinnam być baaardzo bogata
Eirene mały będzie bogaty a nie ty, bo to jego kupa

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Cytat:
Napisane przez aguchaw1 Pokaż wiadomość

A tak w ogóle, to byłam dziś na glukozie i powiem Wam, że po przeczytaniu opinii tu, na forum, byłam nieźle tym przerażona, a okazalo się, że w sumie było to calkiem dobre no może nie jakiś przysmak ulubiony, ale gdybym ktoś mi to kazał pić codziennie to nie byłoby problemu
glukoza codziennie ja bym się chyba pochlastała...
Stary 2011-01-07, 12:42   #1042
patrycja_22
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
pati a jaki? bo ja zamówiłam elektryczny

Montti
ja ręczny bo będę go używała tylko w weekendy jak mam szkołę no i na początku jeśli będę miała dużo pokarmu.
A z tego co kojarzę to Ty do szkoły będziesz chodziła prawie codziennie więc lepiej, że zamówiłaś elektryczny bo byś się "zajechała" ręcznym

patrycja_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 12:44   #1043
Castia
Wtajemniczenie

hej ,no ja wracam do swiata zywych
przeszlo mi mniej wiecej, tylko w nocy mialam bardzo wysoka temp ok.39 stopni i nie wiedzialam nawet czym ją zbic
leze w lozku i chyba pozamawiam sobie na allegro to co niezbedne
bardzo czesto mnie boli podbrzusze ostatnio, i sama sie zastanawiam czy z moim rozwarciem wszystko ok, dziewczyny mi stracha napędzily

corolady ale siu usmiałam

N.i.k.a śliczne imię
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 12:48   #1044
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

BLACK NATUSIA!!!!! czemu mi sie juz podoba

kiedy idziesz na SR??? bo my w czwartek zaczynamy

ja jutro jade do knurowa na targ połazic za posciela do łózeczka i za kocykiem

taki bym chciała znalesc
http://allegro.pl/gruuuby-kocyk-tloc...383087032.html

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 12:49   #1045
n.ik.a
Zadomowienie

megi2015 co do tych leginsów to sa one bardzo fajne ale mi się udało kupic na targu zimowe, które sa 3 x cieplejsze od tych z allegro- nie mają jednak tego panelu ciążowego :/

a któraś z was zamawiała te okrycia kąpielowe http://allegro.pl/okrycie-kapiel-z-k...383489516.html
bo chciałam się dowiedzieć, czy się opłaca i czy jesteście zadowolone

Kalinka 11.04.2011

"Celem życia jest:
(H. Elzenberg)

Stary 2011-01-07, 12:56   #1046
megi2015
Zadomowienie

Cytat:
megi2015 co do tych leginsów to sa one bardzo fajne ale mi się udało kupic na targu zimowe, które sa 3 x cieplejsze od tych z allegro- nie mają jednak tego panelu ciążowego :/

a któraś z was zamawiała te okrycia kąpielowe http://allegro.pl/okrycie-kapiel-z-k...383489516.html
no właśnie ja też mam takie z targu, ale kupiłam je jeszcze przed ciążą - takie zwykłe i teraz w nich śmigam po domu. jednak do szkoły rodzenia chciałabym z panelem, bo te trochę mi zjeżdżają.

co do tych okryć to któreś laski zamawiały. ja się zastanawiam. czekam na ich opinie
Stary 2011-01-07, 12:57   #1047
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aguchaw1 Pokaż wiadomość

o lol podziwiam ja nie mogłam dojść do siebie

Cytat:
Napisane przez megi2015 Pokaż wiadomość
Eirene mały będzie bogaty a nie ty, bo to jego kupa
a niech ma może matce pomoże wtedy finansowo

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
hej ,no ja wracam do swiata zywych
przeszlo mi mniej wiecej, tylko w nocy mialam bardzo wysoka temp ok.39 stopni i nie wiedzialam nawet czym ją zbic
leze w lozku i chyba pozamawiam sobie na allegro to co niezbedne
bardzo czesto mnie boli podbrzusze ostatnio, i sama sie zastanawiam czy z moim rozwarciem wszystko ok, dziewczyny mi stracha napędzily
cieszę się że wszystko juz dobrze tylko ta temperatura... teraz już przeszła? kiedy masz wizytę u gina?

Stary 2011-01-07, 12:59   #1048
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:

ONE SA TERAZ W SMYKU
ja ogladałam przedwczoraj ale mi sie wydaje ze sa bardzo cieniutki i w koncu nie wziełam
mam jeden gruby dostałam od mamy i chyba wiecej nei bede kupowac bo mamy sporo nowych grubych reczników z prezentów slubnych

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 13:04   #1049
coralady
Wtajemniczenie

Cytat:
O ile pamietam to chyba Iza zamawiała
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy!

28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi

Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia.
Fiodor Dostojewski
coralady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 13:08   #1050
megi2015
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
ONE SA TERAZ W SMYKU
ja ogladałam przedwczoraj ale mi sie wydaje ze sa bardzo cieniutki i w koncu nie wziełam
mam jeden gruby dostałam od mamy i chyba wiecej nei bede kupowac bo mamy sporo nowych grubych reczników z prezentów slubnych
no właśnie też chyba już ktoś pisał że widział je w smyku. ja póki co też mam jeden taki super mięciutki ręczniczek typowo dla dzidziusia, i jeden który może już nie jest aż tak miły ale też dla dzieci. i chyba na tym poprzestanę. jakby co zawsze można dokupić.

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

wiecie co - po tym jak wysłali mi próbki kolorów wózków z tako mam totalny mętlik a chcemy jechać zamówić jeszcze w styczniu...
im większy wybór tym większy problem....

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości