|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 | ||
|
CABIN CREW
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
Cytat:
Cytat:
jak zawsze zreszta.. tez bym chciala miec taka ręke jak Ty do malowania..a - jak sie pedzle od TZ sprawuja???
|
|
|
#2432 |
|
Zadomowienie
|
caate, jakie Ty masz oczy, a jaki piękny makijaż
![]() |
|
|
|
#2433 |
|
Zakorzenienie
|
ale mam ochotę ciągle na coś słodkiego
ale zjadłam banana
|
|
|
|
#2434 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje dziewczyny, jest mi bardzo milo, bo na MM juz srednie leca komentarze
![]() ![]() dobrze, ze nie poszlam odrazu do lozka, bo przypomnialam sobie o paskach i bym w nich zasnela jeszcze na oczy nic nie poradze, takie mam po tacie, ale wolalabym miec mneijsze podkowki, bo przy takich zabich oczach to nieuniknione niestety jest, ale lubie je mimo wszystko ![]() Kitka, pedzle super, wszystko nimi maluje, pralam je 2x i ani jeden wlosek nie wypadl ![]() dobra, sciagam paski minelo 30min i na serio smigam spac milych snow piekne
|
|
|
|
#2435 | |||
|
Raczkowanie
|
Ja też - jadłam dziś rodzynki
bo nic innego nie było...W całości - posmarować dobrze klejem a zwłaszcza rogi i poczekać kilkadziesiąt sekund ,i przy lustrze popróbować przed wyjściem koniecznie! Zazwyczaj też trzeba pociągnąć kreskę eyelinerem, bo rzęsy taką zostawiają. Aha, najlepiej kupić sobie taką tanią parę sztucznych rzęs do poćwiczenia. Niektórzy zakładają je palcami, niektórzy pensetą(boże, jak to się pisze?!)...A nie możesz np. kogoś poprosić? Cytat:
Cytat:
Może znowu chce do mnie wrócić? W każdym razie dziś zadzwonił, czy może wpaść, no przecież mu nie odmówię, jeszcze kilka dni temu się kłóciliśmy o to, że on jest niezdecydowany i albo niech mnie oleje, albo niech się zdecyduje na związek, bo ja już nie rozumiem jego zachowania... Niestety nie potrafię być w stosunku do niego konsekwentna, nie wiem, czy to kwestia przyzwyczajenia, czy darzę go takim uczuciem W każdym razie przyszedł, graliśmy w gry i rozmawialiśmy, zjadł z nami obiad, było miło, poszliśmy na spacer... Chciałabym ,żeby on był taki zawsze - jak ze mną jest też, a nie tylko wtedy, kiedy nie jesteśmy razem i on jest taki miły,słodki,cudowny.... Ja to z nim tyle przeszłam, że gdybyście były na moim miejscu, podejrzewam - żadna z was nie wpuściłaby go już do domu No ale miłość jest ślepa mówią....Cytat:
![]() Snow, Buahhot - Co do ubrań ,które przedstawiłyście - nie lubię kupować na allegro Ufff... Jutro zakupy kosmetyczne i w końcu muszę się ogarnąć na te połowinki Już nie mogę się doczekać!PS: Caate, jak zwykle świetnie, uwielbiam Cię, jesteś śliczna!
|
|
#2436 |
|
Zakorzenienie
|
marthaaa a jakie brałaś tabletki na cerę?
|
|
|
|
#2437 | ||
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() Cytat:
Cytat:
przyjaźń z eks nie jest zła, o ile wygaśnie miłość. moim najlepszym przyjacielem jest mój były i zarazem pierwszy chłopak. fakt, że po rozstaniu nie odzywaliśmy się do siebie trochę, ale jak uczucia opadły, to uznaliśmy, że zbyt cenna była nasza przyjaźń i z niej nie zrezygnowaliśmy. oczywiście wszystko małymi kroczkami się odbywało. a jeżeli coś do niego czujesz, to zabawa w przyjaźń będzie Cię tylko męczyć. chociaż jest zawsze opcja, że przyjaźń się przemieni w związek
|
||
|
|
|
#2438 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny wczoraj nie mogłam sie na wizaż zalogowac
![]() Ja ma 166 cm wzroztu lubie swój wzrost chodź nieraz chcialabym być troszke niższa zawsze marzyło mi się mieć 160 bo ja sie szpilki 10cm założy to sie ma 170 ![]() Ewelina_89 witaj Caate fajny makijaż.
|
#2439 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() marthaaa, dziekuje jeseli chodzi o kepki, to dobrze radzisz ![]() ja troche kleju wylewam na kartke i penseta lapie kepke, maczam chwilke tak z 3-5sec kepke w tym kleju, dmucham i przyklejam. jak mam w pasku, to tez kleju wylewam troche na kartke i smaruje ten pasek przykladajac bezposrednio do tej kartki, szczegolnie maczam konce i palcami zakladam, mocno dociskam do lini rzes, czasami sobie penseta pomagam w koncikach rzesy kupuje najtansze, za max.15zl ![]() co do exa, odmow mu pare razy spotkania to moze chlopaka oswieci i sie wreszcie okresli a zdrugiej strony przemysl, czy naprawde chcesz byc z nim, skoro sama mowisz, ze zadna by go do domu nie wpuscila![]() Niezapominajka 89 dziekuje |
|
|
|
#2440 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Caate makijaż śliczny Dla nas jest wspaniały ![]() Zmyłam już amlę i teraz siedzę z maską kokosową na głowie, później tresemme bo mam zamiar prostować włosy, pianka z joico i serum z joico. Jestem ciekawa efektu po amli
|
#2441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja juz przywyklam, bo zawsze maja duzo 'ale', ale ja sie nie przejmuje, nie jestem perfect wiec pokornie biore wszystkie uwagi do siebie tylko niektore komentarze uwazam za zbedne, no coz nie moja wina ze mam roznej dlugosci rzesy i na to nie mam w wplywu, to tak samo jakby ktos mial na twarzy blizne ![]() tez zmylam amle ![]() nalozylam stapiz ze slonecznikiem i olej avokadowy, trzymam pod czepkiem ![]() powiedz mi jak to serum z joico? ja mam probki i stosuje, ale ciezko mi ocenic bo mam tylko pod spodem rozdwojone koncowki, a po olejwaniu juz prawie w ogole nie mam i nie wiem, czy to joico sie przyczynil do tego czy amla
|
|
|
|
|
#2443 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
![]() Kitka ja właśnie na swojej też za bardzo nie umiałam, ale jakoś poszło, bo miałam mały obcas i długą suknię, więc w sumie za bardzo nic nie było widać. Tylko teraz mam większy obcas i sukienkę do kolan, ale myślę, że dam radę. ![]() caate mi makijaż znowu się podoba, jak dla mnie to świetny na rozmowę o pracę lub do pracy, czy na uczelnię. ![]() Kusicie mnie tymi sztucznymi rzęsami. W sumie nigdy nie miałam, ani nie kupiłam, ale może, jak pójdę dziś do sklepu to się skuszę i na studniówkę dzisiaj założę. Gorzej, jak mi się odkleją w środku zabawy.
|
|
#2444 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
czeesc wszystkim
Cytat:
a ja dzis pojade zobaczyc ten lip paint
|
|
|
|
|
#2445 |
|
Zakorzenienie
|
caate, a gdzie kupiłaś Stapiz ze słonecznikiem?
|
|
#2446 |
|
Zadomowienie
|
no narozrabial ale nie chce juz o tym mowic, chce zapomniec wybaczylam mu i wiem ze sie zmieni wierze mu i ufam!!!!
|
|
#2447 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o serum to go uwielbiam
|
|
#2448 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie mam nic do tego gdy ktos mnie krytykuje, po to siebie upubliczniam, zeby poznac czyjes zdanie, ale tak samo jak nie zmienie brwi, tak samo nie zmienie rzes, moze kiedys sie przyzwyczaja ![]() Cytat:
wlasnie taki chcialam, zeby spojrzenie bylo lekkie i jasne, dzieki temu mozna zastosowac na wiele okazji Cytat:
jasne, po to jestem na MM, zeby nauczyc sie i poprawic swoje bledy
|
|||
|
|
|
#2449 |
|
Zadomowienie
|
buahhot mmmm...jaki staniczek mmmm.....
![]() E.J ma nadzieje ze bedzie ok dziekuje za wsparcie ja wracam do Was juz na biezaco postaram sie troche nadrobic Was ![]() wstawilam zdjecia do albumu
|
|
#2450 | |
|
Zakorzenienie
|
z hurtowni fryzjerskiej sieci "Panda"
![]() Cytat:
![]() owszem koncowek nie widze wcale rozdowojonych i on ma taki dawac efekt, jak mi fryzjerka tlumaczyla, ale nablyszczenia to on mi nie daje, blyszcza sie normalnie jak zawsze. na zdjeciahc z sylwestrach mam go na sobie ja mam k-pak reconstruct split end mender. kupowalas na all? |
|
|
|
|
#2451 |
|
Zadomowienie
|
tillavanilla a co to za film fajny ? moze tez bym obejrzala z mezem
wiesz ja te znierozumiem niby bylam wsciekla ale troch emnie to podniecalo.....hm....ale jestem glupia
|
|
#2452 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2453 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Montii ale bluzeczka...sliczna ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- bardzo ladna fryzurka ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
|
|
|
#2454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak czytam w ulotce to wlasnie pisze, ze twoj jest nawilzajacy i nablyszczajacy, a moj naprawia i zapobiega rozdwajaniu sie koncowek, pierzeniu sie i przywraca im naturalna sile, to chyba cos innego ![]() w salonie ten produkt kosztowal 120zl, musze zobaczyc ile na all kosztuje ![]() ja mam ten:http://allegro.pl/joico-k-pak-serum-...383384234.html a Ty ten: http://allegro.pl/joico-k-pak-serum-...396628873.html ? blondyneczko, ladne zdjecia
Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-01-07 o 11:37 |
|
|
|
|
#2455 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2456 |
|
Zakorzenienie
|
_blondyneczka_ ty to, jak zawsze śliczna jesteś.
![]() caate dziękuje za odp. Tylko nie wiem, czy koło siebie znajdę tą hurtownię, ale poszukam jeszcze gdzieś.
|
|
#2457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak znalazlam 6hurtowni fryzjerskich we wro, a wiedzialam o istnieniu tylko 3
|
|
|
|
|
#2458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2459 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czeeść
![]() Cytat:
A makijaż śliczny, boziu jaka Ty piękna jesteś ![]() Cytat:
Chyba jeszcze nigdy na niczym się nie zawiodłam co kupiłam, oby nie zapeszyć ![]() Jaki ładny AV ![]() ![]() Blondyneczka zdjęcia śliczne
Edytowane przez snowhitee Czas edycji: 2011-01-07 o 12:43 |
||
|
|
|
#2460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Zgodnie z obietnicą sobie dana, byłam dziś u lekarza, na szczęście nic nie wysłuchał, mam całą reklamówkę leków na ten okropny suchy kaszel, przez który nawet spać nie mogę i chodzę w nocy po domu żeby się zmęczyć Cytat:
I mnie makijaż bardzo sie podoba Jest taki uniwersalny i delikatny ![]() tillavanilla dziękuję jak wrażenia po programie?poziomeczkaa89 wstaw zdjęcia swoich włosków będę miała zobrazowany swój cel ja mykam gotować obiad może wpadnę tutaj troszku później jeszcze
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.

ale uwierz mi, z moja cera teraz pomalowac sie to nie ladaa wyzwanie...

ale zjadłam banana

bo nic innego nie było...
W każdym razie przyszedł, graliśmy w gry i rozmawialiśmy, zjadł z nami obiad, było miło, poszliśmy na spacer... Chciałabym ,żeby on był taki zawsze - jak ze mną jest też, a nie tylko wtedy, kiedy nie jesteśmy razem i on jest taki miły,słodki,cudowny....
Ja to z nim tyle przeszłam, że gdybyście były na moim miejscu, podejrzewam - żadna z was nie wpuściłaby go już do domu 

będę miała zobrazowany swój cel