Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-06, 23:42   #2431
Kitka:)
CABIN CREW

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Kitka ja mam straszny kaszel, dusi mnie okropnie- uzywam Robitussin, troche tam pomaga
mnie strasznie dusi, szczegolnie w nocy... goraczki nie mam, mega źle sie nie czuje ale ten kaszel mnie wykancza...

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
Kitka, dziekuje ale uwierz mi, z moja cera teraz pomalowac sie to nie ladaa wyzwanie...

ja polecam herbapol wykrztusny syrop, mi on najbardziej koi bol, a tabletki to lykam by lykac cholinex mama takie kupuje lub neoangin, wole te drugie

lece spac, dobranoc

Shadii rowniez dziekuje, ciesze sie, ze si epodoba
no ale udal Ci sie super makijaż jak zawsze zreszta.. tez bym chciala miec taka ręke jak Ty do malowania..
a - jak sie pedzle od TZ sprawuja???

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 23:44   #2432
Elvii
Zadomowienie

caate, jakie Ty masz oczy, a jaki piękny makijaż suuuuuper

proszę, kliknij i obserwuj
http://viritka.blogspot.com/
Elvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 23:48   #2433
agusiownik
Zakorzenienie

ale mam ochotę ciągle na coś słodkiego ale zjadłam banana

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 23:49   #2434
caate
Zakorzenienie

GG do caate

dziekuje dziewczyny, jest mi bardzo milo, bo na MM juz srednie leca komentarze
dobrze, ze nie poszlam odrazu do lozka, bo przypomnialam sobie o paskach i bym w nich zasnela jeszcze

na oczy nic nie poradze, takie mam po tacie, ale wolalabym miec mneijsze podkowki, bo przy takich zabich oczach to nieuniknione niestety jest, ale lubie je mimo wszystko

Kitka, pedzle super, wszystko nimi maluje, pralam je 2x i ani jeden wlosek nie wypadl ksztalt, kolor i wlasciwoscie nadal te same, oby tak dalej

dobra, sciagam paski minelo 30min i na serio smigam spac
milych snow piekne
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 00:25   #2435
marthaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agusiownik Pokaż wiadomość
ale mam ochotę ciągle na coś słodkiego ale zjadłam banana
Ja też - jadłam dziś rodzynki bo nic innego nie było...

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
moje nie są w kępkach tylko w całości a i tak nie potrafię...
W całości - posmarować dobrze klejem a zwłaszcza rogi i poczekać kilkadziesiąt sekund ,i przy lustrze popróbować przed wyjściem koniecznie! Zazwyczaj też trzeba pociągnąć kreskę eyelinerem, bo rzęsy taką zostawiają. Aha, najlepiej kupić sobie taką tanią parę sztucznych rzęs do poćwiczenia. Niektórzy zakładają je palcami, niektórzy pensetą(boże, jak to się pisze?!)...A nie możesz np. kogoś poprosić?

Cytat:
Napisane przez Elvii Pokaż wiadomość
Wiesz co, chyba sprobuje, bo moje włosy są na drugi dzień.. nie to że tłuste ale takie.. przy głowie bardzo przylegające.. więc myję je codziennie..
Moje włosy miały tak,kiedy miałam 13-15 lat... Rano myłam, a na wieczór już tłuste. Podobno ampułki bodajże z joanny pomagają. Ja przeczekałam ten moment, później brałam tabletki na trądzik, które wysuszały wszystko - również nie przetłuszczały mi się dzięki nim włosy. Teraz mogłabym myć co dwa dni ,ale i tak myję codziennie z głupoty i mam już taką "schizę".

Cytat:
Napisane przez tillavanilla Pokaż wiadomość
witaminy biore caly rok,wiec z tym nie bedzie problemu,a ty opowiadaj co ex u ciebie robi
No właśnie moja mama śmieje się, że zostaliśmy przyjaciółmi, ale na początku, jak się rozstaliśmy, była masakra, a teraz wpada coraz częściej, nie wiem, co on kombinuje Może znowu chce do mnie wrócić? W każdym razie dziś zadzwonił, czy może wpaść, no przecież mu nie odmówię, jeszcze kilka dni temu się kłóciliśmy o to, że on jest niezdecydowany i albo niech mnie oleje, albo niech się zdecyduje na związek, bo ja już nie rozumiem jego zachowania... Niestety nie potrafię być w stosunku do niego konsekwentna, nie wiem, czy to kwestia przyzwyczajenia, czy darzę go takim uczuciem W każdym razie przyszedł, graliśmy w gry i rozmawialiśmy, zjadł z nami obiad, było miło, poszliśmy na spacer... Chciałabym ,żeby on był taki zawsze - jak ze mną jest też, a nie tylko wtedy, kiedy nie jesteśmy razem i on jest taki miły,słodki,cudowny.... Ja to z nim tyle przeszłam, że gdybyście były na moim miejscu, podejrzewam - żadna z was nie wpuściłaby go już do domu No ale miłość jest ślepa mówią....

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
musze o stopy na dniach bardziej zadbać bo je zapusciłam...

a i mam pytanie- co polecacie na kaszel?? bo mnie tak meczy ostatnio że szok... masakra jakaś... rano mam zawalone cale gardło, w dzień jest w miarę ok i wieczorem znowu mi dokucza...
Ja również muszę zadbać o stopy Miałam kiedyś taki krem do stóp z jakieś czeskiej firmy kupiłam u kosmetyczki (cholera, wyleciała mi nazwa z głowy). Był świetny Może się przejdę jutro i jeszcze będą mieć

Snow, Buahhot
- Co do ubrań ,które przedstawiłyście - nie lubię kupować na allegro Ten golfik również mi się podoba i ta tunika, a spodnie w takiej wersji nie bardzo, wyglądają na tandetne,

Ufff... Jutro zakupy kosmetyczne i w końcu muszę się ogarnąć na te połowinki Już nie mogę się doczekać!

PS: Caate, jak zwykle świetnie, uwielbiam Cię, jesteś śliczna!

Moja miłość : Juan Martin Del Potro
marthaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 03:42   #2436
agusiownik
Zakorzenienie

marthaaa a jakie brałaś tabletki na cerę?

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 09:32   #2437
samaraNW
Zakorzenienie

witam

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
a i mam pytanie- co polecacie na kaszel?? bo mnie tak meczy ostatnio że szok... masakra jakaś... rano mam zawalone cale gardło, w dzień jest w miarę ok i wieczorem znowu mi dokucza...
ja polecam syrop prawoślazowy. jest bardzo tani(ok. 2-3zł) i mi zawsze pomaga.

Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość
No właśnie moja mama śmieje się, że zostaliśmy przyjaciółmi, ale na początku, jak się rozstaliśmy, była masakra, a teraz wpada coraz częściej, nie wiem, co on kombinuje Może znowu chce do mnie wrócić? W każdym razie dziś zadzwonił, czy może wpaść, no przecież mu nie odmówię, jeszcze kilka dni temu się kłóciliśmy o to, że on jest niezdecydowany i albo niech mnie oleje, albo niech się zdecyduje na związek, bo ja już nie rozumiem jego zachowania... Niestety nie potrafię być w stosunku do niego konsekwentna, nie wiem, czy to kwestia przyzwyczajenia, czy darzę go takim uczuciem W każdym razie przyszedł, graliśmy w gry i rozmawialiśmy, zjadł z nami obiad, było miło, poszliśmy na spacer... Chciałabym ,żeby on był taki zawsze - jak ze mną jest też, a nie tylko wtedy, kiedy nie jesteśmy razem i on jest taki miły,słodki,cudowny.... Ja to z nim tyle przeszłam, że gdybyście były na moim miejscu, podejrzewam - żadna z was nie wpuściłaby go już do domu No ale miłość jest ślepa mówią....
ja bym Ci radziła z nim pogadać o tym, czy nie chce zostać tylko Twoim przyjacielem, bo może mu o to chodzi?
przyjaźń z eks nie jest zła, o ile wygaśnie miłość. moim najlepszym przyjacielem jest mój były i zarazem pierwszy chłopak. fakt, że po rozstaniu nie odzywaliśmy się do siebie trochę, ale jak uczucia opadły, to uznaliśmy, że zbyt cenna była nasza przyjaźń i z niej nie zrezygnowaliśmy. oczywiście wszystko małymi kroczkami się odbywało. a jeżeli coś do niego czujesz, to zabawa w przyjaźń będzie Cię tylko męczyć. chociaż jest zawsze opcja, że przyjaźń się przemieni w związek
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 10:31   #2438
Niezapominajka 89
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny wczoraj nie mogłam sie na wizaż zalogowac
Ja ma 166 cm wzroztu lubie swój wzrost chodź nieraz chcialabym być troszke niższa zawsze marzyło mi się mieć 160 bo ja sie szpilki 10cm założy to sie ma 170

Ewelina_89
witaj
Caate fajny makijaż.
Niezapominajka 89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 10:48   #2439
caate
Zakorzenienie

GG do caate

dzien dobry

marthaaa, dziekuje
jeseli chodzi o kepki, to dobrze radzisz
ja troche kleju wylewam na kartke i penseta lapie kepke, maczam chwilke tak z 3-5sec kepke w tym kleju, dmucham i przyklejam. jak mam w pasku, to tez kleju wylewam troche na kartke i smaruje ten pasek przykladajac bezposrednio do tej kartki, szczegolnie maczam konce i palcami zakladam, mocno dociskam do lini rzes, czasami sobie penseta pomagam w koncikach
rzesy kupuje najtansze, za max.15zl

co do exa, odmow mu pare razy spotkania to moze chlopaka oswieci i sie wreszcie okresli a zdrugiej strony przemysl, czy naprawde chcesz byc z nim, skoro sama mowisz, ze zadna by go do domu nie wpuscila

Niezapominajka 89 dziekuje
Stary 2011-01-07, 10:52   #2440
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Caate makijaż śliczny Czytałam komentarze pod twoim makijażem na MM i naprawdę nie wiem o co im chodzi Dla nas jest wspaniały

Zmyłam już amlę i teraz siedzę z maską kokosową na głowie, później tresemme bo mam zamiar prostować włosy, pianka z joico i serum z joico. Jestem ciekawa efektu po amli

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 10:59   #2441
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Caate makijaż śliczny Czytałam komentarze pod twoim makijażem na MM i naprawdę nie wiem o co im chodzi Dla nas jest wspaniały

Zmyłam już amlę i teraz siedzę z maską kokosową na głowie, później tresemme bo mam zamiar prostować włosy, pianka z joico i serum z joico. Jestem ciekawa efektu po amli
dziekuje
ja juz przywyklam, bo zawsze maja duzo 'ale', ale ja sie nie przejmuje, nie jestem perfect wiec pokornie biore wszystkie uwagi do siebie
tylko niektore komentarze uwazam za zbedne, no coz nie moja wina ze mam roznej dlugosci rzesy i na to nie mam w wplywu, to tak samo jakby ktos mial na twarzy blizne

tez zmylam amle
nalozylam stapiz ze slonecznikiem i olej avokadowy, trzymam pod czepkiem

powiedz mi jak to serum z joico?
ja mam probki i stosuje, ale ciezko mi ocenic bo mam tylko pod spodem rozdwojone koncowki, a po olejwaniu juz prawie w ogole nie mam i nie wiem, czy to joico sie przyczynil do tego czy amla
Stary 2011-01-07, 11:01   #2442
Soph
Zakorzenienie

caate
pięknie podkreśliłaś swoją urodę tym makijażem
myślę, że niektóre wskazówki dziewczyn z MM
będą pomocne ja nigdy nie mam odwagi tam czegoś wrzucić :P

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 11:05   #2443
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Kitka ja właśnie na swojej też za bardzo nie umiałam, ale jakoś poszło, bo miałam mały obcas i długą suknię, więc w sumie za bardzo nic nie było widać. Tylko teraz mam większy obcas i sukienkę do kolan, ale myślę, że dam radę.

caate mi makijaż znowu się podoba, jak dla mnie to świetny na rozmowę o pracę lub do pracy, czy na uczelnię.

Kusicie mnie tymi sztucznymi rzęsami. W sumie nigdy nie miałam, ani nie kupiłam, ale może, jak pójdę dziś do sklepu to się skuszę i na studniówkę dzisiaj założę. Gorzej, jak mi się odkleją w środku zabawy.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 11:08   #2444
buahhot
Marcelover ♥♥♥

czeesc wszystkim

Cytat:
dziekuje
ja juz przywyklam, bo zawsze maja duzo 'ale', ale ja sie nie przejmuje, nie jestem perfect wiec pokornie biore wszystkie uwagi do siebie
tylko niektore komentarze uwazam za zbedne, no coz nie moja wina ze mam roznej dlugosci rzesy i na to nie mam w wplywu, to tak samo jakby ktos mial na twarzy blizne

tez zmylam amle

ja mam probki i stosuje, ale ciezko mi ocenic bo mam tylko pod spodem rozdwojone koncowki, a po olejwaniu juz prawie w ogole nie mam i nie wiem, czy to joico sie przyczynil do tego czy amla
Kochana, ale Ty sie nie przejmuj dziewczynami z MM- jak wyjdziesz na ulice w makijazu takim, jaki pokazałaś (lub w innym wczesniejszym) to zadna kobieta/zaden facet na ulicy nie patrzy na jakies szczegoly, bo po prostu sie na tym nie zna, widzą tylko pieknie umalowaną, zadbaną kobietę, ktora im sie podoba

a ja dzis pojade zobaczyc ten lip paint

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 11:11   #2445
angelinmyheart
Zakorzenienie

caate, a gdzie kupiłaś Stapiz ze słonecznikiem?

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-01-07, 11:13   #2446
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
Napisane przez kaaasiuleczka Pokaż wiadomość
to co to to on takiego narozrabiał
no narozrabial ale nie chce juz o tym mowic, chce zapomniec wybaczylam mu i wiem ze sie zmieni wierze mu i ufam!!!!
Stary 2011-01-07, 11:14   #2447
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
dziekuje

tez zmylam amle

No ten komentarz o rzęsach mnie rozwalił
Jeśli chodzi o serum to go uwielbiam Zawsze po umyciu i wyschnięciu włosów mam sianowate końcówki, okropnie rozdwojone i połamane, a jak nałoże to serum to tak jakby nagle wszystko znikło- końcówki wyglądają na zdrowe i włosy ładnie błyszczą. Tylko jak się dokładnie przyjrzeć to znajdzie się trochę rozdwojonych końcówek, no ale w końcu cudów nie ma. I do tego jeszcze piękny zapach i wydajność A jaki masz rodzaj serum? bo ja mam k-pak ochrona&blask

Stary 2011-01-07, 11:16   #2448
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
czeesc wszystkim

Kochana, ale Ty sie nie przejmuj dziewczynami z MM- jak wyjdziesz na ulice w makijazu takim, jaki pokazałaś (lub w innym wczesniejszym) to zadna kobieta/zaden facet na ulicy nie patrzy na jakies szczegoly, bo po prostu sie na tym nie zna, widzą tylko pieknie umalowaną, zadbaną kobietę, ktora im sie podoba

a ja dzis pojade zobaczyc ten lip paint
eh dziekuje za tak mile slowa, nie wiem czy az tak na nie zasluzylam
ja nie mam nic do tego gdy ktos mnie krytykuje, po to siebie upubliczniam, zeby poznac czyjes zdanie, ale tak samo jak nie zmienie brwi, tak samo nie zmienie rzes, moze kiedys sie przyzwyczaja
Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Dzień dobry.

Kitka ja właśnie na swojej też za bardzo nie umiałam, ale jakoś poszło, bo miałam mały obcas i długą suknię, więc w sumie za bardzo nic nie było widać. Tylko teraz mam większy obcas i sukienkę do kolan, ale myślę, że dam radę.

caate mi makijaż znowu się podoba, jak dla mnie to świetny na rozmowę o pracę lub do pracy, czy na uczelnię.

Kusicie mnie tymi sztucznymi rzęsami. W sumie nigdy nie miałam, ani nie kupiłam, ale może, jak pójdę dziś do sklepu to się skuszę i na studniówkę dzisiaj założę. Gorzej, jak mi się odkleją w środku zabawy.
dziekuje
wlasnie taki chcialam, zeby spojrzenie bylo lekkie i jasne, dzieki temu mozna zastosowac na wiele okazji

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
caate
pięknie podkreśliłaś swoją urodę tym makijażem
myślę, że niektóre wskazówki dziewczyn z MM
będą pomocne ja nigdy nie mam odwagi tam czegoś wrzucić :P
dziekuje
jasne, po to jestem na MM, zeby nauczyc sie i poprawic swoje bledy
Stary 2011-01-07, 11:19   #2449
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

buahhot mmmm...jaki staniczek mmmm.....

E.J ma nadzieje ze bedzie ok 3 mam kciuki kochaniutka!
dziekuje za wsparcie

ja wracam do Was juz na biezaco postaram sie troche nadrobic Was

wstawilam zdjecia do albumu
Stary 2011-01-07, 11:21   #2450
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
caate, a gdzie kupiłaś Stapiz ze słonecznikiem?
z hurtowni fryzjerskiej sieci "Panda"
Cytat:
No ten komentarz o rzęsach mnie rozwalił
Jeśli chodzi o serum to go uwielbiam Zawsze po umyciu i wyschnięciu włosów mam sianowate końcówki, okropnie rozdwojone i połamane, a jak nałoże to serum to tak jakby nagle wszystko znikło- końcówki wyglądają na zdrowe i włosy ładnie błyszczą. Tylko jak się dokładnie przyjrzeć to znajdzie się trochę rozdwojonych końcówek, no ale w końcu cudów nie ma. I do tego jeszcze piękny zapach i wydajność A jaki masz rodzaj serum? bo ja mam k-pak ochrona&blask
ja wlasnie nie widze takiego nawilzenia, moze jak go odstawie to poczuje roznice
owszem koncowek nie widze wcale rozdowojonych i on ma taki dawac efekt, jak mi fryzjerka tlumaczyla, ale nablyszczenia to on mi nie daje, blyszcza sie normalnie jak zawsze. na zdjeciahc z sylwestrach mam go na sobie
ja mam k-pak reconstruct split end mender. kupowalas na all?
Stary 2011-01-07, 11:24   #2451
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

tillavanilla a co to za film fajny ? moze tez bym obejrzala z mezem

wiesz ja te znierozumiem niby bylam wsciekla ale troch emnie to podniecalo.....hm....ale jestem glupia
Stary 2011-01-07, 11:25   #2452
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
z hurtowni fryzjerskiej sieci "Panda"

ja wlasnie nie widze takiego nawilzenia, moze jak go odstawie to poczuje roznice
owszem koncowek nie widze wcale rozdowojonych i on ma taki dawac efekt, jak mi fryzjerka tlumaczyla, ale nablyszczenia to on mi nie daje, blyszcza sie normalnie jak zawsze. na zdjeciahc z sylwestrach mam go na sobie
ja mam k-pak reconstruct split end mender. kupowalas na all?
Tak, na all Ale drugi raz już chyba się na niego nie skuszę, bo jest dla mnie za drogi. Muszę poszukać jakiegoś tańszego odpowiednika

Stary 2011-01-07, 11:32   #2453
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
dziewczyny co sadzicie o tych spodniach-alladynki? http://moda.allegro.pl/eleganckie-sp...382093537.html bo na sweterek http://moda.allegro.pl/mala-czarna-p...382093547.html jestem zdecydowana
wygladaja seksownie.....ladne

Montii ale bluzeczka...sliczna

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Cytat:
Jak myślicie, czy w takiej fryzurze wypada iść na studniówkę?
bardzo ladna fryzurka

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Cytat:
jestem i oto moj dzisiejszy makijaz:https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post24213796

uwazam, ze on rozswietla spojrzenie i nie jest mocny i moze nuiektorym taki zwyklak sie przyda

wieczorowy sie przydal bo akurat dzis przyjaciel TZta robil w skromnym gronie urodziny szkoda, ze bylam jedyna dziewczyna i musialam wracac, bo bym niezle z nimi pobalowala, a TZ zapatrzony dzis we mnie jak w obrazek, zazdrosny, ze taka sliczna jestem, ze tancze i prowokuje, a on tak slodko to mowil, no nie moge
no i jestem juz w domu, oni sobie imprezuja, ja ide zaraz demakijaz zrobic, naloze amle a jutro Was nadrobie

aa i dzieki snow za odradzenie tych kosmetykow
mmm...caate ja tez to lubie jak moj tż taki zazdrosnik
Stary 2011-01-07, 11:33   #2454
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Tak, na all Ale drugi raz już chyba się na niego nie skuszę, bo jest dla mnie za drogi. Muszę poszukać jakiegoś tańszego odpowiednika
ale Ty masz ta serie style?
jak czytam w ulotce to wlasnie pisze, ze twoj jest nawilzajacy i nablyszczajacy, a moj naprawia i zapobiega rozdwajaniu sie koncowek, pierzeniu sie i przywraca im naturalna sile, to chyba cos innego
w salonie ten produkt kosztowal 120zl, musze zobaczyc ile na all kosztuje
ja mam ten:http://allegro.pl/joico-k-pak-serum-...383384234.html
a Ty ten: http://allegro.pl/joico-k-pak-serum-...396628873.html ?

blondyneczko, ladne zdjecia

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-01-07 o 11:37
Stary 2011-01-07, 11:42   #2455
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Cytat:
ale Ty masz ta serie style?
jak czytam w ulotce to wlasnie pisze, ze twoj jest nawilzajacy i nablyszczajacy, a moj naprawia i zapobiega rozdwajaniu sie koncowek, pierzeniu sie i przywraca im naturalna sile, to chyba cos innego
w salonie ten produkt kosztowal 120zl, musze zobaczyc ile na all kosztuje
ja mam ten:http://allegro.pl/joico-k-pak-serum-...383384234.html
a Ty ten: http://allegro.pl/joico-k-pak-serum-...396628873.html ?

blondyneczko, ladne zdjecia
Tak, ja mam ten drugi

Stary 2011-01-07, 11:57   #2456
angelinmyheart
Zakorzenienie

_blondyneczka_ ty to, jak zawsze śliczna jesteś.

caate dziękuje za odp. Tylko nie wiem, czy koło siebie znajdę tą hurtownię, ale poszukam jeszcze gdzieś.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-01-07, 12:03   #2457
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
_blondyneczka_ ty to, jak zawsze śliczna jesteś.

caate dziękuje za odp. Tylko nie wiem, czy koło siebie znajdę tą hurtownię, ale poszukam jeszcze gdzieś.
a szukalas na all w swoim miesice? czasami google tez pomoga ja tak znalazlam 6hurtowni fryzjerskich we wro, a wiedzialam o istnieniu tylko 3
Stary 2011-01-07, 12:21   #2458
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
a szukalas na all w swoim miesice? czasami google tez pomoga ja tak znalazlam 6hurtowni fryzjerskich we wro, a wiedzialam o istnieniu tylko 3
To poszukam. Ja w sumie to wiem tylko o jednej hurtowni. Niedawno ją odkryłam i ciągle się do niej wybieram.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-01-07, 12:41   #2459
snowhitee
Zakorzenienie

Czeeść

Cytat:
jestem i oto moj dzisiejszy makijaz:https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post24213796

uwazam, ze on rozswietla spojrzenie i nie jest mocny i moze nuiektorym taki zwyklak sie przyda

wieczorowy sie przydal bo akurat dzis przyjaciel TZta robil w skromnym gronie urodziny szkoda, ze bylam jedyna dziewczyna i musialam wracac, bo bym niezle z nimi pobalowala, a TZ zapatrzony dzis we mnie jak w obrazek, zazdrosny, ze taka sliczna jestem, ze tancze i prowokuje, a on tak slodko to mowil, no nie moge
no i jestem juz w domu, oni sobie imprezuja, ja ide zaraz demakijaz zrobic, naloze amle a jutro Was nadrobie

Ależ nie ma za co A makijaż śliczny, boziu jaka Ty piękna jesteś

Cytat:
Napisane przez marthaaa Pokaż wiadomość
Ja też - jadłam dziś rodzynki bo nic innego nie było...

W całości - posmarować dobrze klejem a zwłaszcza rogi i poczekać kilkadziesiąt sekund ,i przy lustrze popróbować przed wyjściem koniecznie! Zazwyczaj też trzeba pociągnąć kreskę eyelinerem, bo rzęsy taką zostawiają. Aha, najlepiej kupić sobie taką tanią parę sztucznych rzęs do poćwiczenia. Niektórzy zakładają je palcami, niektórzy pensetą(boże, jak to się pisze?!)...A nie możesz np. kogoś poprosić?

Moje włosy miały tak,kiedy miałam 13-15 lat... Rano myłam, a na wieczór już tłuste. Podobno ampułki bodajże z joanny pomagają. Ja przeczekałam ten moment, później brałam tabletki na trądzik, które wysuszały wszystko - również nie przetłuszczały mi się dzięki nim włosy. Teraz mogłabym myć co dwa dni ,ale i tak myję codziennie z głupoty i mam już taką "schizę".

Ja również muszę zadbać o stopy Miałam kiedyś taki krem do stóp z jakieś czeskiej firmy kupiłam u kosmetyczki (cholera, wyleciała mi nazwa z głowy). Był świetny Może się przejdę jutro i jeszcze będą mieć

Snow, Buahhot
- Co do ubrań ,które przedstawiłyście - nie lubię kupować na allegro Ten golfik również mi się podoba i ta tunika, a spodnie w takiej wersji nie bardzo, wyglądają na tandetne,

Ufff... Jutro zakupy kosmetyczne i w końcu muszę się ogarnąć na te połowinki Już nie mogę się doczekać!

PS: Caate, jak zwykle świetnie, uwielbiam Cię, jesteś śliczna!
A wiesz ja właśnie lubię bardzo na all kupować Chyba jeszcze nigdy na niczym się nie zawiodłam co kupiłam, oby nie zapeszyć
Jaki ładny AV

Blondyneczka zdjęcia śliczne

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

Edytowane przez snowhitee
Czas edycji: 2011-01-07 o 12:43
snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 13:16   #2460
loluska
Zakorzenienie

Cześć Zgodnie z obietnicą sobie dana, byłam dziś u lekarza, na szczęście nic nie wysłuchał, mam całą reklamówkę leków na ten okropny suchy kaszel, przez który nawet spać nie mogę i chodzę w nocy po domu żeby się zmęczyć Przy okazji pytałam o takiego guzka, który zrobił mi się na stopie ju bardzo dawno temu ale ostatnio okropnie dokucza no i mam skierowanie na prześwietlenie.

Cytat:

I mnie makijaż bardzo sie podoba Jest taki uniwersalny i delikatny

tillavanilla

dziękuję jak wrażenia po programie?

poziomeczkaa89
wstaw zdjęcia swoich włosków będę miała zobrazowany swój cel

ja mykam gotować obiad może wpadnę tutaj troszku później jeszcze

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości