|
|
#271 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 14 :(
Po tym jak z byłym nie rozmawiałam odezwał się jego kolega, jaki zbieg okoliczności, co? Powiedział mi, że były jest królową parkietu teraz od jakiegoś czasu i jak to on nie imprezuje. Zamiast smutno zrobiło mi się go najzwyczajniej w świecie żal. Jest tak totalnie żałosny z tym, że tragedia. Dziewczyny, więc rada dla nas: OBOJĘTNOŚĆ, a nie pokazywanie i przeginanie pały jak to nam dobrze bez nich, bo będziecie/będziemy w ich oczach takie jak on w moich teraz - żałosne. Nie myśleć, zająć się czymś i być obojętnym, jedyna najskuteczniejsza rzecz
|
|
|
|
#272 |
|
Wtajemniczenie
|
Eks wstawił zdjęcie z sylwka....z koleżanką ...
Serce mi stanęło.... Kiedy to minie ?? taaaaaaa 3 lata.... EDIT: rozważam opcję skasowania go i to prędko bo obawiam się,że wszystko mnie zacznie dobijać za chwilę...
Edytowane przez juniorka89 Czas edycji: 2011-01-07 o 00:13 |
|
|
|
#273 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() A to co za pytanie?
Edytowane przez elvegirl Czas edycji: 2011-01-07 o 00:13 |
|
|
|
|
#274 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O matkooooo.... Jak miałam swój pierwszy raz to nie myślałam o tym,ze eks miał już 22 i nic nie zaliczył wcześniej... A potem przyszły dziwne dni i w przeciągu prawie 3 lat no cóż...Troszke się ich narobiło... ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- ELVEeeeeeeeeeeeeeeeeee Kopa i porządne zj*by!! Ja sie chyba w życiu nie nauczę;/;/;/ I co to w ogóle za odczucia,zeby po obejrzeniu zdjecia dostawać palpitacji i ochoty do ryczenia
|
|
#275 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Sama sobie prowokujesz doły. Co kto lubi.
|
|
|
#276 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Normalnie mnie rozpieprzyło od środka Miał być luz i co??;/ i nie jest EDIT: na serio nie chciała bym juz z nim byc...Nie pasujemy do siebie więc skąd to dziwne uczucie??!!
Edytowane przez juniorka89 Czas edycji: 2011-01-07 o 00:28 |
|
|
|
|
#277 |
|
po drugiej stronie szafy
|
No to teraz masz swoją wielką kulturę.
Jeszcze może mu słodziasznego komcia dorzuć. Żeby chamsko go nie olewać, prawdaż.
|
|
#278 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pie*dole...Było być takim chamem jak on i usunąć od razu EDIT: jeszcze ku*wa jak na zawołanie strzałke mi puścił
|
|
#279 |
|
po drugiej stronie szafy
|
I owszem.
Ty to widzę mega kozak i agresor w gębie i w palcach jesteś, jak przychodzi do czynów to gorzej
|
|
#280 |
|
Nie depcze krokusów
|
A mówiłam: usuwać eksów!
Nic w tym chamskiego.
|
|
#281 |
|
Zadomowienie
|
łeeeee
|
|
|
|
#282 |
|
po drugiej stronie szafy
|
No trzeba się upewnić czy widzisz jak on się świetnie bawi.
Bosz...
|
|
#283 |
|
Wtajemniczenie
|
Zależy od sytuacji... ;]
GG usunęłam,nr.telefonu też i co z tego skoro znam go na pamięć;/;/;/;/ Malla dla mnie to było chamskie jak sie rozstaliśmy a on mnie usunął i później zaprosił po raz kolejny... I to świadczy o moim debiliźmie właśnie bo nigdy wcześniej jakoś się nie przejmowałam takimi błahostkami jak dodawałam zdjecia... A teraz dostałam po mordzie i już wiem czemu sie usuwa po rozstaniu ;/
|
#284 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Było nie przyjmować?
|
|
|
#285 |
|
Zadomowienie
|
mogłam mu nic nie mówić, teraz nawet buziaka mi nie wyslal na pożegnanie, a jutro sie widzimy, super. komplikuje sobie życie to mam
|
|
|
|
#286 |
|
po drugiej stronie szafy
|
siaaaa - dlaczego poruszyliście taki temat? Przecież jeszcze nieco za wcześnie na takie zwierzenia...?
|
|
#287 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurde po naszym rozstaniu nie utrzymywaliśmy kontaktu chyba przez pół roku a ja nadal pamiętałam nr;/
Jak by nie był taki prosty nie było by problemu z wywaleniem go z głowy... Jak ja bym o tym wtedy wiedziała to bym nie przyjęła... Od rozstania ze mną nie wrzucał zdjęć ze swoją dziewczyną...Z tego co wiem miał tylko jedną...
Edytowane przez juniorka89 Czas edycji: 2011-01-07 o 01:02 |
|
|
|
#288 |
|
Zadomowienie
|
elve, bo tak wyszlo:/. On zapytal o cos, ja zapytalam o cos, poźniej on zapytal co bym powiedziala gdyby okazalo sie ze nigdy z nikim nie byl w lozku i poooszlo. Jeszcze teraz eks eks do mnie napisal, po roku sobie przypomnial, juz nie mial kiedy, ale na niego nie dam zlego slowa powiedziec.
no umre ze śmiechu, eks eks chce sie ze mną umówić na jutro, spoooko. Idź spać głupia babo, wstydu sobie oszczędź:/ Edytowane przez siaaaa Czas edycji: 2011-01-07 o 01:07 |
|
|
|
#289 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja zgubiłam już 9 kg. Cytat:
Tak bardzo mi źle... Byłam dzisiaj na imprezie, w sumie to zrobiłyśmy sobie z dziewczynami maraton po klubach, nie potrafię się dobrze bawić, nie potrafię przestać o nim myśleć, po prostu nie potrafię. tak bardzo chciałabym by wrócił, by wszystko się ułożyło, tak, wiem jestem żałosna... W ogóle nie powinnam o nim myśleć po tym wszystkim, ale ja po prostu jestem w stanie mu to wybaczyć, gdyby tylko chciał...
Edytowane przez justyskaa789 Czas edycji: 2011-01-07 o 03:34 |
||
|
|
|
#290 |
|
Przyczajenie
|
Witam po nieprzespanej nocy pełnej smutku i żalu do siebie... Mimo tego życzę wszystkim miłego i udanego dnia.
|
|
#291 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Związek to partnerstwo, a nie poddanie. Przez swoją uległość nie będzie Cię traktował na równi ze sobą, tylko jako istotę niższą, więc nie będziecie w stanie zbudować zdrowej relacji.
|
|
|
#292 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie dziś już lepiej
![]() Eks co prawda od rana mnie męczy strzałkami no ale cóż :P Mama dziś mnie zobaczyła i myślałam,ze padnie ![]() Zapytała się mnie czy widze jak wyglądam bo schudłam chyba jeszcze bardziej niż wcześniej i że się w anoreksje w końcu wpędzę...Patrzę na nią jak na wariatkę no bo jem w sumie normalnie posiłki więc nie wiem skąd sie to bierze...Chyba ze stresu... I spytała mnie o niedawnego "nowego"...Nic jej nie odpowiedziałam bo nie bardzo wiedziałam co mam jej powiedzieć...Spojrzała tylko na mnie z politowaniem i stw.że ja to jakoś trafić nie mogę z facetem... Kocham ją czasami bez kitu ;] Spadam sprawy załatwiać na miasto bo przecież nikt inny nie może sie wybrać do ADM-u tylko oczywiście ja :P Mózg potrzebuje powietrza ;] Buziam
|
#293 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Oprócz tego, że przekazała Ci ładne geny i latają za Tobą
|
|
|
#294 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bez sensu.... No ale cóż ;] nie zabiję sie z tego powodu ;] trzeba żyć dalej ![]() Widać jeszcze nie trafiłam na odpowiedniego dla siebie
|
|
#295 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Olewaj go, nie zwracaj na niego uwagi.![]() Ja wiem wiem dlatego śmiesznie wyszło jak Juniorka napisała o tym, że tamten wyrywa... Aj już się pogubiłam w tym Kontekst tego co powiedziała jakoś mnie śmieszył, a nie wiek czy sposób poznania się
|
|
#296 |
|
Nie depcze krokusów
|
Tak sobie przeleciałam w myślach swoich wolnych znajomych
i dochodzę do wniosku, że najczęściej właśnie w ten sposób zarywają laski - portale, komunikatory...
|
|
#297 |
|
Zadomowienie
|
z grubsza sprawa wyglada teak,ze zaczelam sie spotykac z facetem. duzo starszym. w zasadzie to on zazal spotykac sie ze mna. bo gdyby nie on,to nie doszloby do spotkania pierwszego i kazdego kolejnego. mial maloc zasu,bo duzo pracy. zamieszkal sam,zabral mnie kilka ray do siebie. jednak byla decyzja ze nie moze mnie krzywidzic,ze musi poukladac swoje zycie,zebysmy narazie sie rozstali. ale ze jestem dla niego wazna,ze mu na mnie zalezy. ze chcialby miec ze mna kontakt,ale to ja tego nie chcialam. doc zasu. po jakims czasie zaczelismy znow sie spotykac,ale zmojej inicjatywy. rzadko,bo raz na 2 tygdnie. w weekendy nie widzielismy sie wogole,nawet rzadko rozmawialismy,bo on twierdzil ze jest zajety. spytacie czy nic nie podejrzewalam? pewnie ze tak. pytalam. nawet nie musialam pytac,sam mowil,zebysmy sie traktowali jak dorosli ludzie,ze wie ze latwiej byloby mi uslyszec ze ma kogos,ale to nieprawda. nie jest taki,zeby spotykac sie z dwoma naraz. wiec tak w to brnelam,a mi zalezalo coraz bardziej. codzienny kontakt telefoniczny w zasadzie,oprocz tych nieszczesnych weekendow. ale rpzystawalam na to,ze bo wiedzialam ze ma problemy a chcialam byc przy nim. nie chcialam sie narzucac? choc moze teraz to siebie usprawiedliwiam. a kazde spotkanie bylo cudowne,wyjatkowe. pocalunki,gesty,rozmowy,i ta typowa bajera jaka to ja nie jestem cudowna itp... a,wogole to wszytsko jak w filmie. tuz przed swietami zaczely go dreczyc chyba wyrzuty. stwierdzil po raz kolejny ze trzeba sie rozstac. ze nie moze ranic. ze moze nam sie kiedys uda byc razem. ZE CHCIALBY TEGO. rozpacz,co dalej,jak to bez niego. ale z mysla o rozstaniu nie uzeralam sie dlugo bo w kilka dni po tym dowiedzialam sie ze bierze slub. zadzwonilm tylko proszac o wyjasnienia. dla niego nic sie nie stalo. nie bylo zadnej zdrady a to ja jestem histeryczka. wszystko ok,on jest w prozadku. sorry,rozpisalam sie troche ale gotuje sie we mnie jak o tym mysle. jak mozna miec taki tupet i tak klamac?! a z drugiej jak mozna byc taka idiotka i dac tak sobie mydlic oczy... chce byc silniejsza i bogatsza o to doswiadczenie i wyciagnac wnioski na przyszlosc. ale latwo nie jest.
jeszcze raz sorry za dlugosc posta;D a,no jak sie okazalo z narzeczona obecna jest jz jakies 3 lata. slub w tym roku. nic,tylko pogratulowac czasem mam wrazenie,ze zaraz zwariuje.
Edytowane przez zyjesiedalej Czas edycji: 2011-01-07 o 11:45 |
|
|
|
#298 |
|
Nie depcze krokusów
|
zyjesiedalej - myślałaś o powiadomieniu narzeczonej?
|
|
#299 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale z drugiej strony to on moze byc poprostu kiepski
|
|
#300 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Przebieg nie świadczy o jakości. ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- zyjesiedalej - jeśli masz jakieś dowody na to, że on do Ciebie świrował, to zastanów się poważnie nad powiadomieniem tamtej dziewczyny...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.

On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
no problem jest, to facet, zaraz bedzie sobie myslal.

Nic w tym chamskiego.

czasem mam wrazenie,ze zaraz zwariuje.