|
|
#301 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 14 :(
A owszem spotkalam taki wyjatkowy egzemplarz juz i wyjatkowo sie zniesmaczyl,gdy sie dowiedzial,ze mam to juz za soba
Cale szczescie,ze juz nie mam z nim kontaktu
|
#302 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
|
|
|
#303 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. "Pragnienia łamią nam serce, męczą nas. Pożądanie rujnuje nam życie. Ale jeśli chodzi o pragnienia, najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą." . Edytowane przez mrytka Czas edycji: 2011-01-07 o 12:30 |
|
|
|
|
#304 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam na korkach z matmy, kupiłam już chyba wszystko potrzebne do 100dn.
|
|
|
|
#306 |
|
Zadomowienie
|
no wlasnie.. nad tym sie zastanawiam. Nie wiem czy powinnam sie w to mieszac. Nie chce byc zmieszana z blotem,bo moglabym tego nie zniesc. Oni sa juz tak dlugo ze soba,ze pewnie wiadomosc od jakiejs glupiej "malotay" na niej nie zrobi wrazenia a on doskonale sie z tego wykreci... Pomyslalam,ze jego zycie i niech robi co chce bo nawet jak jej powiem-nic to nie zmieni. Z drugiej strony boje sie ze jak tego nie zrobie to cos w srodku bedzie mnie targac moze nie do konca zycia,ale na pewno przez dlugi czas... Nie mam dowodow. Pokasowalam wszystkie sms,telefony. Nie mielismy wspolnych zdjec,nie spedzalismy czas ze znajomymi. Jego mama o mnie iwedziala,ale i tak jeden kij wie co on jej tam pozniej nagadal;p poza tym ona raczej woli juz slubu syna niz zabawy w jakies gry...
Edytowane przez zyjesiedalej Czas edycji: 2011-01-07 o 13:04 |
|
|
|
#307 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Choc ten to praca>silownia/biegi>dom i fb i odrazu do mnie pisze... az nie pojdzie spac... To chyba nie mialby kiedy ![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Elve, czemu ten TWOJ si etak czesto z tamta laska spotyka?!?!!? Koledzy sie tak czesto nie widuja!! ![]()
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
|
|
|
#308 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Mają sporo niewyjaśnionych spraw związanych z ich związkiem, teraz to podobno zaczęło wyłazić i śmierdzieć, trzeba to wyjaśnić, tak mi przynajmniej Młody tłumaczy. Poza tym oni niby ustalili koleżeństwo, ale ona się bawi w huśtawki emocjonalne, albo jest normalna i koleżeńska, albo go atakuje że jej nie kochał i takie tam - Młody chce raz a dobrze ustalić jak ich kontakt ma wyglądać, a jak twierdzi, przez smsy to dupa nie rozmowa. I tu się zgadzam. Gdyby nie to, że wiem, że ona chce go odzyskać i że się bardzo ze mną teraz zaprzyjaźnia, to bym to miała w odwłoku. A tak odczuwam lekki niepokój i zastanawiam się co ona wymyśli. I, co ważniejsze, co on na to. W sumie to dobra próba charakterów, zarówno mojego jak i jego. I dobrze, że na początku związku. Zobaczymy.
|
|
|
#309 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Osobiście nie chciałabym już niedoświadczonego. Oprócz tego, że mógłby być kiepski (to nieistotne, bo może się zdarzyć i u doświadczonych), nie mam już cierpliwości, aby uczyć faceta postępowania z kobietami i mam dosyć tego, że jak kogoś nauczę, to się zmywa
|
|
|
#310 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale jesli zrobi to lepiej dowiedziecv sie ze jest kretynem teraz niz kiedys, po latach Trzymam kciuki zeby sie dobrze skonczylo
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
|
|
|
#311 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Doświadczony też się może zmyć, hehe. Ale wiem, wiem, prawo serii wkurza. ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
Otóż to. Temu poza złośliwym nazywaniem ich spotkań randkami, nie robię nic. Póki co. Dzięki
|
|
|
#312 |
|
Zadomowienie
|
elve:myslisz ze tak to dziala? moj eks nawet nic wyjasniac nie chcial,bo przeciez nic sie nie stalo. no,oze inna sytuacja bo nie chcial sie juz w nic wplatywac majac w perspektywie ukladanie sobie zycia z inna. ale koniec to koniec,i nie ma co wyjasniac jakichs zaszlosci. zwlaszcza w waszej sytuacji. bajeruje z Toba,to niech sobie da spokoj z byla. Byla to byla,tak czy nie? no ale moze nie wszyscy sa tacy sami<mysli>
powodzenia w kazdym razie! i cierpliwosci
|
#313 |
|
Nie depcze krokusów
|
Elve - za dużo razy słyszałam gadki typu "chce spróbować z kimś innym", "skąd mam wiedzieć, czy jesteś odpowiednia, skoro nie mam porównania"
|
|
#314 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Teraz znowu cośtam wyszło... Generalnie ja jestem osobą, która uważa faceta za człowieka, za istotę myślącą. Nie będę mu nakazywać, zakazywać, bo uważam to za poniżające zarówno dla mnie jak i dla niego. Że nie wspomnę o tym, że zakazany owoc najlepiej smakuje, najbardziej kusi...sam zakaz dodaje mu atrakcyjności. Poza tym jeśli odżył w nim sentyment do niej, to niech to się wyklaruje jak najszybciej. Jeśli zaś nie odżył, to niech też to będzie jak najszybciej oczywiste dla niej. Dzięki, przyda się ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
Też się z tym spotkałam, zaliczył potem połowę kontynentu...i do dziś mnie błaga o powrót, bo było najcudowniej. Cóż, trudno
|
|
|
#315 |
|
Zadomowienie
|
no tak,racja w sumie. Lpeiej niech powyjasniaja to teraz. I bedzie wiadomo,na czym wszyscy stoicie zeby nie zawracac niepotrzebnie glowy.
Ja po prostu teraz mam tak,ze jestem cholernie cieta na facetow i nie wierze zadnej takiej istocie. ale kilka dni,tygodni i mam nadzieje ze przejdzie. Ide sie uczyc! sesja za pasem,a widze ja kiepsko;/ i wogole sie czyms zajac,zeby nie myslec. Onim. O niej. Czy pisac czy nie pisac. Moze samo przyjdzie. ps:czy tez w Was rodzi/rodzila sie chec odegrania na eks?;/
|
#316 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcieeeeeeeeeeeeeeeeee eee kobiety
zreszta nowy rok nowe znajomosci nowe przygody koniec pisania kurcze smutow brac sie w garsc nowy fryz nowe ciuchy zmiany zmiany dziewczynki raz raz zrobcie tak zeby juz do takich watkow nie wracac no chyba ze pocieszacie nowe egzemplarze porzucone to ok zgoda to sie ceni
|
|
|
|
#317 |
|
Nie depcze krokusów
|
normalny - co tam, panie, w polityce?
Tak, ale po co się zniżać do takiego poziomu?
|
|
#318 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny niech mnie ktoś po prostu okrzyczy... nie wiem cokolwiek. Myslalam, ze to przejsciowe i mi po prostu minie, ze mam gorsze dni
Ale ja po prostu sie cofnełam Juz mialam w glowie zakodowane, ze nie wroce do niego nawet jakby chciał , ze juz sie pogodzilam .. G**** prawda !!Mam jakis nawrot pieprz*nej milosci do niego. Zaczelam tesknic, myslec o nim, wyobrazac go sobie. Caly czas mam uczucie uklucia w klatce piersiowej jak o nim pomysle czuje sie jakbym sie dopiero co zakochała.. Nie wiem skąd to ! nie, nie ogladam wspolnych zdjec , nie mam kontaktu z nim zadnego... Wczoraj nawet wpadlam na jakze genialny pomysl , zeby odnowic kontakt, ze moze on juz chce wrocic. Ale potem sobie tylko wyobrazilam jak mi mowi : ej , ja mam swoje zycie juz, nowa dziewczyne , to sie juz nie wydarzy. A wtedy to bym chyba sie cofnela do punktu w jakim nigdy nie bylam..;/;/;/ Nie potrafie juz;/ jestem tak zmeczona. Nie umiem sobie go obzydzic. Przypomina mi sie jaki byl wspanialy , jak mi pomagal, jak sie smialismy codziennie... Bo to naprawde nie byl zly chlopak. wrecz przeciwnie. Idealizuje go.. brakuje mi goscia jak cholera. Kurde minelo 4 miesiace a ja przezywam gorzej niz na poczatku. Na poczatku nie mialam tego uczucia ,, odzycia wszystkich uczuc'' i nie idealizowalam go. A teraz zlosc minela, nie widze juz zadnych jego bledow, tylko swoje. F*uck ![]() Strasznie cierpie.I nie na wlasne zyczenie , bo naprawde zrobilam wszystko zeby zapomniec a nie zapominam..
|
#319 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#320 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki przyjmiecie mnie?
Właśnie zostawił mnie mój ukochany po 6 latach związku.. ;( jakieś 3 dni temu.. Powiedział mi,że już od dawna nic do mnie nie czuł. Najgorsze jest to,że poznał kogoś,a że mieszkamy razem to ja muszę patrzeć na to jak piszę z tą koleżanką, jak się przy tym uśmiecha.. Strasznie cierpię..ciągle powtarza,że on chce być w końcu szczęśliwy,że może akurat z nią się uda,a ja nie mogę tego słuchać. Zamknęłam się w sobie i nic do mnie nie dociera. Nie mam ochoty na jedzenie, na zrobienie czegokolwiek,a przecież już niedługo sesja. Nie mam zbytnio znajomych,bo zawsze liczył się tylko On..do domu też daleko i nie mam na kim nawet polegać ;( Jak wy sobie poradziłyście z tym strasznym bólem i chyba jeszcze miłością?
|
|
#321 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz o czym mówie...---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#322 |
|
Rozeznanie
|
2 dni bez kontaktu z jaśnie panem!
![]() 3mać kciuki za dalsze dni ;D |
|
|
|
#323 |
|
po drugiej stronie szafy
|
O jak miło że nie tylko ja widzę rozbieżności między prv a wpisami na ogólnym tego Pana.
|
|
#324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obiecałam, że bede milczeć, więc nic nie napisze bez zgody samego zainetesowanego, ale to co ja teraz czytam na gg to rece, nogi i cyce opadają :/ (--> dla sprostowania: chodzi mi o przejaw zachowania i ambicje, jakimi sie teraz kieruje, a nie o to, że zmienia zdanie na gg i tu na forum) Przykro mi i tyle, że nasz facet nic nie wyniósł z naszych dyskusji
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-01-07 o 18:47 |
|
|
|
|
#325 |
|
Zakorzenienie
|
to co napisalem jest prawda ogolna. szczegoly pozostawiam bez wniku
czuje sie swietnie po prostu
Edytowane przez normalnyFacet Czas edycji: 2011-01-07 o 18:46 |
|
|
|
#326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogole on do mnie dzis dzwonil.. (2 razy nie odebralam bo spalam) puscilam strzalke i odebralam (a wiecie czemu:bo myslalam ze cos sie stalo ze ON do mnie 1 zadzwonil? )A on sie pytal czy wszystko w porzadku czy jestem zdrowa(mam problemy z sercem przez nerwy i kiedys mu to powiedzialam) bo sie nie odzywam ![]() Powiedzialam ze tak i tyle..
|
|
|
#327 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Ten wątek nie jest po to, żeby się puszyć jakim to się super hiper boskim alejandro jest.
|
|
|
#328 |
|
Zadomowienie
|
ej,wezscie nie straszcie! mi sie wydaje ze jak na to wszystk osie dobrze trzymam i nie mam zamiaru tego zmieniac. nie chce tesknic,wracac wspomnieniami. bo on jest dla mnie zerem. kims niewarrtym wspomnien! i tego trzeba sie trzymac
![]() 6 lat zwiazku,to dlugo....osobiscie nie wiem,co powiedziec w takiej sytuacji. Ale wierze,ze nic nie dzieje sie bez przyczyny. Widocznie tak musialo byc, a Tymoze poznasz kogos odpowiedniego trzymaj sie
|
#329 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zresztą chyba każda to miała. Tylko u mnie cały proces zapominania trwał jedyne kilka dni i teraz w ogóle mnie do niego nie ciągnie, nie myślę o nim, jest mi obojętny, nawet nie mam ochoty do niego pisać. Po prostu każdemu to przechodzi w innym momencie. Cytat:
Pisze na Twoich oczach z inną i jeszcze za nim rozpaczasz? Właśnie okaż mu jak silna jesteś i że Cię to w ogóle nie rusza, chociaż tak naprawdę masz ochotę ryczeć i wyć.
|
|
|
#330 | |
|
Rozeznanie
|
Po wczorajszej rozmowie z nim i jego kolegą dzisiaj ponownie zablokowałam jego, a także jego kolegę zarówno na gg jak i na wszelkich społecznościówkach, no i tę laskę od bzykania też zablokowałam żeby nie patrzeć. Nie jest mi to potrzebne. Mam się podnieść, a nie się staczać. Jego kolega pokazał mi, że nie mam za czym tęsknić, że z chłopaka w którym byłam zakochana zostało tylko opakowanie. Ile razy ja już tak pisałam. Mam nadzieję, że teraz serio się z tego wyleczę...
---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.

Cale szczescie,ze juz nie mam z nim kontaktu

i dochodzę do wniosku, że najczęściej właśnie w ten sposób zarywają laski - portale, komunikatory...
czasem mam wrazenie,ze zaraz zwariuje.

Ale ja po prostu sie cofnełam