|
|
#781 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Są PM-ki jest impreza:) PM 2008:)
Cytat:
Moj maz sie wlasnie dzis po mnie wybiera wracamy do domku w sobote nocna kuszetka. Cytat:
|
||
|
|
|
|
#782 |
|
Rozeznanie
|
hej!
Daget- lezakuj ile trzeba...wiem co znaczy jak bola kosci od tego (spac nie moge na zadnym boku bo mnie biodra bola od brzuchola, na plecach nie wolno a ja najchetniej na brzuchu bym sobie pospala!) to dobrze ze juz dobrze i mozesz wracac do siebie..ale nie bedzie to zbyt meczace? Asiuk- wspolczuje tego chorobska..a w ogole to jak sie czujesz?? jakies oznaki juz sa? ze mnie chyba schodza nerwy z egzaminu bo cos przeczuwam ze wyladuje w szpitalu jeszcze w tym tygodniu... Moonik- trzymam kciuki za egzamin! nie martw sie bedzie dobrze...ja blad zrobilam bo przeciagalam strasznie dlugo wszystko i jazdy mi sie porozciagaly na kilka miesiecy a Ty bedziesz miala latwiej bo na swiezo..pojdzie dobrze tylko luzik!!! a ja dzisiaj sama w domu (tzn z psiurem) nie pojechalam do rodzicow bo stwierdzilam ze i tak sama bede tam siedziala w dzien a malz ma blizej jakby cos sie dzialo po mnie tutaj wiec urzedujemy sobie sami..ja w zasadzie to przespalam pol dnia..zryczalam sie jak bobr na jakims filmie (bo biedny piesek byl ranny- co ta ciaza ze mna robi!!)a psisko jakby czulo ze cos sie moze dziac, nawet nie chce wyjsc z domu tylko lazi za mna krok w krok i pilnuje
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
|
#783 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Ahoj łobuziaki
![]() Ten sylwek mnie wykończył ![]() Czy widziałyście nasze sylwestrowe przebrania?!?! ![]() Tż się tak wczuł w rolę, że do teraz mi się chce śmiać ![]() Może jeszcze wrzuce na nk zdjęcia grupowe bo wszyscy byli świetnie przebrani Cytat:
![]() yyyyy to też mam na codzień ![]() Kochana gratulacje zdania prawka Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mukka zastrajkowała?Cytat:
za zdrowie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Super, dwa miesiące to zawsze cos ![]() Bitwa na śnieżki....... Ostatnia trzy lata temu w świeta ![]() No niezle menu Poproszę o pychotki, pomidorki z serem zółtym ![]() Anusiu choinka super a Twój sylwester jeszcze lepszy ![]() Gosiu dotarlas juz na wyprz?
|
|||||||
|
|
|
|
#784 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem Ci ze ja nawet ne bajkach rycze. Moj maz mi ostatnio powiedzial ze wylaczy mi telewizor, a jak ogladalam horror to kazal mi zamykac oczy zeby dzidzi nie straszyc. ![]() Czy ty teraz jakos bedziesz rodzic moja Droga??? Cytat:
Fajne mieliscie te przebrania, tylko dlaczego nie mialas wasow???? Edytowane przez daget Czas edycji: 2011-01-05 o 19:37 Powód: bo Soffka napisala |
||
|
|
|
|
#785 |
|
Zadomowienie
|
Daguś a no tak drogi fatalne... w takim razie kulajcie sie spokojnie pociagiem do domku
Bo nawet kotki w XXIw się już depilują
|
|
|
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
Katey to już??
w takim razie mocno ściskam kciuki za szybki i bezbolesny poród Sofciu nie widziałam fotek, gdzie je wrzuciłaś?? |
|
|
|
|
#787 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#788 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczęta!!!
Dzisiaj rano kupiliśmy samochód Poza tym lenię się. No, wprawdzie dzisiaj święto a ja zmyłam podłogi, ale ciii...może nikt się nie dowie Zaraz spadamy do teściów na obiad.Cytat:
![]() Cytat:
, obiadki były u rodziców. Niestety...ciocia już pojechała![]() Fajnie, że jeszcze popracujesz a może w międzyczasie coś się zmieni i będziesz mogła jeszcze dłużej zostać. Jakiego kompa kupujesz? Jadę na sale w sobotę Trzymajcie kciuki.Cytat:
Cytat:
Ps. Mam nadzieję, że Cię ogram ![]() Cytat:
w sobotę będę |
|||||
|
|
|
|
#789 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam świątecznie
![]() Ja siedzę i sie uczę (wiem, wiem, izazusia by mnie pogoniła za uczenie się przy wizażu ). Nic mi nie idzie ta nauka, w sobotę egzamin a ja jestem daleko w polu ![]() dziękuję ![]() Cytat:
![]() dziękuję ![]() Cytat:
Nie mogę sie doczekać fotek ![]() Cytat:
Nowe pytania?? no co ty. A skąd masz takie informacje? 14 - go będę trzymac kciuki a to teoria czy już praktyka?Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Tylko też mi tych wąsów brakowało u ciebie ![]() Dzięki gosia - gratulacje chwal się co to za autko
Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2011-01-06 o 11:56 |
|||||||
|
|
|
|
#790 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam żonki
Ja w pracy, u nas święta nie ma... Tradycyjnie kawusię popijam, może któraś się przyłączy?? Widziałam ![]() wszyscy fajowo wyglądaliście Cytat:
Gratulacje!pochwal się co to za autko oczywiście trzymam ![]() Cytat:
a ja wczoraj znowu jeździłam i coraz lepiej mi idzie ![]() Kiedy masz następne jazdy?? Specjalnie dla Ciebie właśnie cyknęłam fotkę ![]() kozaki.jpg |
||
|
|
|
|
#791 |
|
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Dzisiaj odpoczywam sobie wszystko przez wizytę dzień wcześniej u przyjaciół i przez poranną zmianę (nie cierpię wstawać o 5:30...) na szczęście mimo że jutro do pracy - będę mogła się wyspać ;]ogólnie w pracy masa ludzi na L4 co za tym idzie niezły za***l mamy ![]() A i mamy już wynegocjowane warunki umowy kredytowej, w następny tygodniu będziemy prawdopodobnie podpisywać gosia1007 gratki zakupu samochodu ja inaczej zapytam - jaki kolor? ![]() szkoda z tymi prezentami, ale nic w przyrodzie nie ginie - napewno sobie zrekompensujesz wszystko na salach ![]() izazusia ja się uczyłam zawsze przy muzyce - bo mieszkałam zawsze z 2 lub przynajmniej 1 współlokatorką, zaszywałam się na sofie/tapczanie otoczona notatkami itp i w słuchawkach na uszach odgradzałam się od świata - mnie rozprasza otoczenie, dźwięki, muzyka mnie odgradzała od tego. A z tymi ćwiczeniami to nieźle poszalałaś, aż mi wstyd tego mojego wmawiania sobie że nie mam czasu.. ech. I nie pleć o starości bo nie wmówisz mi że pierwsza lepsza nastolatka bez zakawasów w efekcie zniosła by tyle zajęć A co do szafy na książki podpowiem rozwiązanie - ebooki ;p na chomiku jest wszystko tak się wkręciłam że nie mogę przestać czytać, aktualnie Wiedźmin na tapecie Paulinaizabela fajne kozaczki miałam podobne, super do biegania bo obcas nie za wysoki i szeroki Agata R nieźle się urządziłaś z tą chorobą - w sensie że mąż teraz przejął obowiązki, to jest pomysł ale mimo wszystko życzę powrotu do zdrowia kasienka1985 narobiłaś mi ochoty na sojowego kotlecika dzięki za kciuki bo od razu podziałały Sylwester widzę udany i nie znałam Cię od tej strony tj tyle jedzonka potrafisz przyrządzić pysznego kupuj szybko ten kompjuter daget super że nie długo powrót do domku, nie jechałam nigdy kuszetką, ale zawsze chciałam, to musi być przygoda A ta sukienka co przyszła to ta kwiecista ktora ostatnio przyszła? to ona jest ciążowa? a opis bluzki intrygujacy, czekam na fotki ![]() mooonik godzinę za taksówką dzwoniliście? nieźle a zaćmienie słyszałam że było jak szłam obok gabinetu dyrki kolega krzyczy "i co widać jeszcze zaćmienie?" a ja myślałam, że to jakiś dziwny żart odnośnie dyrki ale potem przekonał mnie, że było - tylko akurat jak poszłam oglądać to już się zachmurzyło i nic nie widziałam także czekam na Twoją fotorelację ![]() asiuk współczuję choroby, trzymam mocno kciukiza szybką poprawę ![]() katey super masz psiego stróża czyli lada moment czekamy na dobre wieści ![]() Sofciu ja pisałam że mi się wasze stroje podobały.. albo miałam napisać i zapomniałam ale czaderskie były, Twój mąż miał boską minę na tym zdjęciu na nk, w zestawieniu z kociakiem wyszło powalająco a co za kurtkę upolowałaś i gdzie? Bo ja też poluję tylko że jak wchodzę do sklepu to zapominam na co poluję i przymierzam wszystko tylko nie kurtki a chciałabym granatową lub niebieską puchową... i jakieś ładne dżinsy tylko muszę najpierw schudnąć ![]() ![]() a ja mam zdjęcia swoich bidnych zakupków: to jest tunika http://img211.imageshack.us/i/p0601111343.jpg/ do której mogę w końcu nosić pasek zakupiony miesiące temu, którego nie miałam za bardzo do czego założyć ;p http://img838.imageshack.us/i/p0601111359gbw.jpg/ bluzka ala domek na prerii http://img213.imageshack.us/i/p0601111344.jpg/ podoba mi się głównie jej deseń http://img510.imageshack.us/i/p3112102352t.jpg/ a przedwczoraj w zarze kupiłam słodką koszulkę http://img833.imageshack.us/i/p060111144502j.jpg/ ile ja się tam namierzyłam... ale wyszłam z jedną bluzką... nie cierpię przymierzalni
Edytowane przez monai Czas edycji: 2011-01-06 o 17:36 |
|
|
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
Monai
Gratki wynegocjowanej umowy!Zakupki fajne ![]() A kozunki fakt wygodne - śmigam w nich cały dzień
|
|
|
|
|
#793 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Ostatnio nie zaglądałam do Was, bo w pracy zapierdziel, dom, dziecko i dosłownie padałam na ryja Agata zdrówka Mooonik za prawkoAsiuk współczuję Paulinko mi prawie każde jeansy się przecierają w kroku Gosia gratuluję autka
|
|
#794 |
|
Zadomowienie
|
Heyka - ja tylko na chwilkę przed pracą powiedzieć, że żyję
![]() Wieczorem postaram się coś więcej naskrobać. dzasta WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I wszelkiej pomyślności w Nowym Roku dla PM-ek. Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2011-01-07 o 05:03 |
|
|
|
|
#795 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Super , ja to nie wiem jak wroce w wir pracy....
|
|||||
|
|
|
|
#796 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Ja już jestem po inwentaryzacji, mąż zdał egzamin więc fajnie, dostałam też kasę za napisaną pracę oraz procent za przetarg więc nie jest źle ![]() Monai kochana widzisz w sumie ciebie muzyka odgradza od świata-i właśnie w tym jest metoda. Nie dac się rozproszyć niczym innym ![]() Co do ebooków- rownież mam ich kilka. W sumie mój komputer to stacjonarny smok ale mam takie mały intermec i z nim moge iśc do wyrka ![]() Są jednak pozycje na które czaję sie i które chce miec- fizycznie na półce. Część juz z nich mam- są u Rodziców a na częśc zapoluję gdy bedę mieć już nową witrynę. Na pewno będzie u mnie cała kolekcja Astrid Lindrgen ![]() Malutka- nie padaj na ryjek-zawsze staraj się asekurować ciałem Szkoda buźki ![]() A właśnie -zapomniałam Ci powiedziec-na zdjęciu wigilijnym wyglądałaś SUPER!
|
|
#797 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam żonki
Cytat:
mam nadzieję, że uda Ci się trochę odpocząć ![]() a mi właśnie tylko te ulubione się przetarły Cytat:
Wzajemnie Słodka Koleżanko śmiechowa fotka Cytat:
super!
|
|||
|
|
|
|
#798 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Dzięki za wszystkie kciuki Byłam dziś na jazdach ehhh fajnie było, 2h mi tak minęły, że nawet nie wiem kiedy Instruktor się ze mnie śmiał jak mu powiedziałam, że się bałam tej dzisiejszej jazdy jakbym co najmniej zaczynała dopiero ( a miałam miesiąc przerwy )Wrzucam składaka z zaćmienia, w sumie z 12 zdjęć, jeszcze muszę przeglądnąć i wybrać bardziej różnorodne ujęcia... Cytat:
Cytat:
a reszta ekipy też świetnie wyglądała, fajne pomysły ![]() Cytat:
teraz to mi Twój nick nic nie da, musimy się ugadać na wizażu, żeby zagrać hmmm a ja mam nadzieję, że Ciebie ogram Cytat:
Będę mieć łączony, wolę się jeden dzień postresować niż rozbijać na dwa ![]() Cytat:
hehe widzę, że podobny sposób na nauki miałyśmy, ja też zawsze przy muzyce, bo też mieszkałam z 2 dziewczynami i w akademiku, i trzeba się było jakoś odgrodzić od świata zewnętrznego ![]() bluzeczka z domku na prerii cudna Katey wiem, wiem luzik, tylko spokój mnie uratuje a tak serio to jeszcze w przyszłym tygodniu będę jeździć, zobaczymy. Tak sobie myślę że jak wyjadę na miasto to będzie dobrze. Raczej nie nastawiam się, że zdam za 1szym razem ![]() jak tam u Was? jakaś akcja się zaczyna? ![]() Dagetku przecież brzusio dopiero rośnie, na pewno wkrótce wypełni lukę w sukience Zyczę dobrej drogi, dojedźcie szczęśliwie Malutka odpoczynku troszkę Ci życzę Paula jak tam jazdy? Ćwiczysz, ćwiczysz?
|
|
|
#799 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dla męża i fajnie kaska zawsze się przyda ad. 2 ad. 3 dziękuję ślicznie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ad. 2
|
|
|
#800 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Byłam na zakupach, ale zdjęć brak, ponieważ moj szanowny małżonek wywiózł aparat do teściów , jak nie zapomne, to jutro zrobie. W każdym razie kupiłam rudo-brązowe płaskie kozaczki, spodniczkę i trzy koszulki. Samochód mamy taki: http://www.autogaleria.mojeauto.pl/S...7,g,46588.html kolor: granatowy metalik. Wiem, że ogólnie są też większe samochody, ale dla mnie już ten jest mega wielki Cytat:
Lece oglądać kryminalne zagadki. Buźki |
|
|
|
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
Hej żoneczki
Jak tam minął długi weekend? Bo mi oprócz małych spięć z małżem fantastycznie ![]() W czwartek wieczorem troszku się spiłam martini Ale w sumie warto było, bo muzeum naprawdę fajnie pomyślane W sobotę pojechaliśmy na zakupki, ja sobie piżamkę jedynie kupiłam, a wieczorem na imprezę do kumpeli. Na prezent kupiliśmy jej babski zestaw relaksacyjny - film "dzienniki nimfomanki", winko, świecę zapachową i popcorn zapakowany w mega michę Prezent miał być z jajem no i był Tym lepiej to wyszło, że dużo osób kupiło jej bieliznę (bo chciała), w tym taką mega sexi więc zestaw się idealnie wpasował w tematykę prezentową Tego mi było trzeba! Buźki!
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
witanko
![]() informejszyn , że mam kompa ![]() stary ale jary ![]() mam trochę pracy dlatego wybaczcie , że Wam nie poodpisuję Może później troszkę mi się poluźni ![]() Asiulek- współczuję kłopotów zdrowotnych i baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aardzo Ci dziękuję
|
|
#803 |
|
Wtajemniczenie
|
Hehe- Aguś zazdroszczę weekendziku
![]() My bylismy w szkole. U mnie na kierunku trwa licytacja naszego starosty z prowadzącymi. Nasz starosta (którego mianował nam pan dziekan) ma 53 lata i uważa że dyplom powinni nam dać za samo bycie studentem i opłacenie czesnego. Facet robi nasz kierunek dla uprawnień-jak zreszta wiekszosc naszej specjalizacji. No i Staszek ma takie teksty czasem, że aż wstyd. Ma już warunek z chemii (powiedział doktorowi że nie przyszedł tu uczyć się chemii) z zarządzania środowiskiem (bo młodej pani doktor powiedział że nie będzie robił prezentacji bo jest za stary na wygłupianie się) i z termodynamiki (powiedział doktorowi że jak on ma policzyć te zadania skoro nie umie liczyć na naukowym kalkulatorze bo za jego czasów liczyło się na suwaku logarytmicznym). Teraz też mamy dwa kolokwia z ćwiczeń a on do doktora wyjeżdża mówiąc że jest chory mysląc, że my zrobimy te zadania, że lepiej zeby doktor flachę przyniósł a nie dyrdymały opowiadał. Cały czas wyklina że mamy angielski bo on jest rosyjskojęzyczny i takie tam. Najbardziej mnie denerwują jego żarty seksualo-alkoholowe, których wiadomo większość w mniej lub bardziej dosłowny sposób uderza we mnie. Wczoraj w końcu jeden doktor go zgasił . Staszek w odróżnieniu od nas na uczelnie zawsze przyjeżdża na galowo w garniaku. I zaczął doktorowi opowiadać o nas że my jestesmy niepoważni, że w jeansach chłopcy przychodzą a nie jakoś elegancko ubrani. Wtedy doktor stwierdził że on by wolał żeby Staszek raz przyjechał na zajęcia w samych majtkach ale przygotowany. Ja tam się sesja nie przejmuję bo nie można powiedziec-współpraca kwitnie. I o tyle studiowanie tej inżynierii jest przyjemniejsze niż mechany
|
|
#804 | |||
|
Zakorzenienie
|
No to lezenia ciag dalszy...Tylko juz we wlasnym lozeczku. Podroz w sypialnianym bardzo ciekawe doswiadczenie, tylko oczywiscie jakos spac nie moglismy. Ale najwazniejsze ze bezpiecznie i zadny konduktor mnie nie budzil
![]() Cytat:
Cytat:
Heheh uwielbiam ten tekst . Gratulejszyn kompa ![]() Cytat:
Sie chyba zaraz wezme za powieszenie moich kolekcji kolczykow na moim nowym stojaczku. Trzeba sie czyms zajac. |
|||
|
|
|
|
#805 |
|
Zadomowienie
|
Ahoj
![]() Gosiu autko super! Sama chetnie takie bym przygarnela ![]() Anusia jak egz? A tam wąsy phi ![]() Paulinko kozaki super. Monai dzięki, mąż się wczuł w rolę, cały sylwester zapodawał jakieś teksty ![]() Z tą kurtką to były przeboje bo przeszłam wszystkie sklepy i albo były krótkie albo cienkie. A ja chciałam dłuższa, z kapturem, ciepłą i najlepiej z futerkiem no i znalazłam jedyną taką w Orsayu. kolor granatowy ![]() Tunika, pasek i koszulka boskie ![]() Czeko to Ty? Strasznie odmłodniałaś Mooonik super zdjecia ![]() Agunia oj nie ma to jak miły długi weekend A jaka pizamkę? Jakaś kaczorkową? Kasiu grunt ze jary zawsze mu możesz pogrodzić, że jakby coś to wymienisz go na nowszy model ![]() Izusia o jacie jak ja nie cierpię takich buców Nie daj się Daguś uu stojaczek dostałaś w prezencie? ![]() Kupiłam sobie dziś czapę hihi zimową hihi
|
|
|
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
Sofciu nie kaczorkową, już jedną mam z żabą hehe i tym razem spokojniejsza wersja
w paseczki beżowo brązowe, z bawełny z dodatkiem wiskozy, mięciutka w dotyku Już taka bardziej wiosenno-letnia, bo zimową mam tą żabową właśnie
|
|
#807 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wczoraj na 18 poszlismy do Kosciola, oczywiscie spoznieni to i miejsc nie bylo i normalnie nie moglam wystac. Krecilam sie tak jakbym miala owsiki. Az moj maz sie pytal co sie tak krece. A ja po prostu o zgrozo bylam znudzona.... Smieje sie ze chyba ksiadz nam rosnie ... Wlasnie polewam zachomikowana swiateczna grzybowa z makaronikiem. Ktoras chetna? Edytowane przez daget Czas edycji: 2011-01-10 o 15:16 |
||
|
|
|
|
#808 |
|
Zadomowienie
|
No nareszcie mam chwilkę czasu żeby coś naskrobać
Po pierwsze to pokazuje moje zakupowe szaleństwo : http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=479 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=480 daget jak dobrze, że podróż minęła spokojnie i już jesteś w swoim domku soffi pokazuj czapę i kurtkę ![]() izazuśka kocham takich panów kasica nie wzbaczamy - chodź tu pisać !!! aguniu babski zestaw relaksacyjny gosiu autko suuuper - miałam okazję takim jechać tylko słuzbowym i kombi - cięło toto jak żyletka malutka co to znów za zapierdziel ? anusiak nauka najlepsza z wizazem - ja w szkole podstawowej to miałam tak podzielną uwagę, że ze słuchawkami na uszach w łapie trzymałam zeszyt z którego się uczyłam i jeszcze robiłam brzuszki .... ![]() monai kciałam napisać że gratuluję umowy kredytowej - ale po głębszym namyśle doszłam do wniosku co za debil ze mnie żeby gratulować komuś 30-letnich długów katley gratuluję zdnego egzaminu Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2011-01-10 o 15:39 |
|
|
|
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
Czy Ty się nabijasz z tego prezentu
? Czy Ci się tak spodobał? ![]() Kurcze wiecie co, aż nie mogę w to uwierzyć ale chyba w końcu do dobrego dermatologa trafiłam (chociaż miałam wątpliwości po tym jak babka diagnozę stawiała), bo po 2 dniach stosowania maści na dziwne coś (coś jak połączenie egzemy i ranek w jednym) widzę sporą poprawę! Aż jestem w szoku. I do tego za zestaw2 maści i zyrtec (bo to jest prawdopodobnie silna reakcja uczuleniowa) zapłaciłam jedyne 50 zeta, a nie 200...
|
|
#810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.

hand-made: urodzinowo na 40tkę

za zdrowie 

Poproszę o pychotki, pomidorki z serem zółtym 
w takim razie mocno ściskam kciuki za szybki i bezbolesny poród 

po co te skladki ja sie pytam

wszystko przez wizytę dzień wcześniej u przyjaciół i przez poranną zmianę (nie cierpię wstawać o 5:30...) na szczęście mimo że jutro do pracy - będę mogła się wyspać ;]

Ale w sumie warto było, bo muzeum naprawdę fajnie pomyślane