*Dziewczyny jak maliny* Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz. XI - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-07, 11:20   #4201
aa2
Zakorzenienie

Dot.: *Dziewczyny jak maliny* Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz. X

Cytat:
Napisane przez trooskava Pokaż wiadomość
daj spokój jeszcze oberka samochodem na krzyzowce tanczyłam :/ dobrze ze nic sie nie stało

a ja konam z bolu gardła ;( i na dodatek nie bardzo chce sie faszerowac lekami bo skoro zolnierzyki w owulke dzialaly to nie wiadomo co w piekarniku siedzi :P i domowe sposoby tylko wole stosować :P tak na wszelki wypadek

no to lepiej się nie faszeruj lekami-ja to ogólnie nie znoszę tablet i tym podobnych fuj no i trzymam kciuki aby tam u Ciebie cośik siedziało żebym mogła cie na fasolową listę przenieść
pij duzo herbaty z cytryna ja w dwie godziny wypiłam chyba z 3 litry i pomogło mi to ostatnio zasnąć-a tak to kaszel mnie męczył i spac po nocach nie mogłam-na gardło tez pomaga

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

Cytat:
Napisane przez agrafka26 Pokaż wiadomość
u mnie to watpie narazie nie mamy na to czasuprzewijamy sie tylko miedzy domem a szpitalem
zreszta osatnio jakos wole szpital jak pierwszy raz do domu przyjechałam to było najgorzej trzy łozeczka i wogole ciezko było,
ja wiem ze mam dwojke powinnam sie cieszyc ale nie da sie zapomnieć przeciez czasem mam takie dołki
no ale Lilcia i Łukasze poprawiaja mi humor zdrowo rosna chociaz mielismy rozne przejscia chciałabym juz wyjsc z nimi do domku ale musimy poczekac jeszcze troszke

no kochana nie dziwie się że ci ciężko bo zapomnieć się nie da i zawsze bedziesz myślec o aniołku którego przy tobie nie ma, z czasem jedynie ból będzie łagodniejszy no i jak pozostałe maleństwa będą w domku to będziesz miała mniej czasu na myślenie, a wiadomo już ile jeszcze będziecie musieli w szpitalu zostać?
a na sex przyjdzie pora jak już się ogarniecie w domku-teraz na pewno ciężko, ale potem sobie nadrobicie na spokojnie jak przyzwyczaicie swoje zycie do obecności dwóch babelków w domu
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 11:21   #4202
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7
Dot.: *Dziewczyny jak maliny* Wypieścimy, wystaramy,a następnie się wspieramy -cz. X

Cytat:
Napisane przez agrafka26 Pokaż wiadomość
u mnie to watpie narazie nie mamy na to czasuprzewijamy sie tylko miedzy domem a szpitalem
zreszta osatnio jakos wole szpital jak pierwszy raz do domu przyjechałam to było najgorzej trzy łozeczka i wogole ciezko było,
ja wiem ze mam dwojke powinnam sie cieszyc ale nie da sie zapomnieć przeciez czasem mam takie dołki
no ale Lilcia i Łukasze poprawiaja mi humor zdrowo rosna chociaz mielismy rozne przejscia chciałabym juz wyjsc z nimi do domku ale musimy poczekac jeszcze troszke
jeszcze troszeńke poczekasz i wyjdą... a zaraz po wyjściu ze szpitala napewno Ci było cięzko ale pamiętaj,że malutki czuwa nad rodzeństwem...

coś mi na nosie wylazło jakiś syf...
Stary 2011-01-07, 11:24   #4203
agrafka26
BAN stały

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość

no kochana nie dziwie się że ci ciężko bo zapomnieć się nie da i zawsze bedziesz myślec o aniołku którego przy tobie nie ma, z czasem jedynie ból będzie łagodniejszy no i jak pozostałe maleństwa będą w domku to będziesz miała mniej czasu na myślenie, a wiadomo już ile jeszcze będziecie musieli w szpitalu zostać?
a na sex przyjdzie pora jak już się ogarniecie w domku-teraz na pewno ciężko, ale potem sobie nadrobicie na spokojnie jak przyzwyczaicie swoje zycie do obecności dwóch babelków w domu
dziękuje Ci kochana, lekarz mówił ze moze jeszcze ze dwa tygodnie albo cos koło tego chciałabym juz i powoli wracać do normalnego życia
no i trzeba o jakis zabezpieczeniach pomysleć bo ja juz wiecej dzieciaczków nie chce

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
jeszcze troszeńke poczekasz i wyjdą... a zaraz po wyjściu ze szpitala napewno Ci było cięzko ale pamiętaj,że malutki czuwa nad rodzeństwem...

coś mi na nosie wylazło jakiś syf...
no bedziemy musieli zaliczyć milion lekarzy po wyjsciu ale w domu chyba lepiej bedzie
agrafka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 11:40   #4204
aa2
Zakorzenienie

no własnie -zabezpieczenie ja sie zastanawiam co to bedzie jak juz zajde w ciaże i urodze i trzeba bedzie sie znów zabezpieczac -jakos sie odzwyczaiłam od zabezpieczania a tu trzeba bedzie pomysleć-z gumka na pewno nie bo feeeee no i pewnie bede skazana na tabletki -szkoda ze faceci nie mogą łykac pigułek
Stary 2011-01-07, 11:43   #4205
agrafka26
BAN stały

Cytat:
no własnie -zabezpieczenie ja sie zastanawiam co to bedzie jak juz zajde w ciaże i urodze i trzeba bedzie sie znów zabezpieczac -jakos sie odzwyczaiłam od zabezpieczania a tu trzeba bedzie pomysleć-z gumka na pewno nie bo feeeee no i pewnie bede skazana na tabletki -szkoda ze faceci nie mogą łykac pigułek
Własnie to oni powinni brac tabsy no bo sobie tak mysle ze jednak tabletki troche szkodza no a jak ktos bardzo długo bierze to moga byc np problemy jesli chodzi o ciaze a oni nie zachodza wiec powinni ta "chemie" brac na siebie, ja juz bardzo bardzo dlugo sie nie zabezpieczałam i tez teraz chyba tabsy bede brac ale wcale nie mam na to ochoty
agrafka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 11:53   #4206
aa2
Zakorzenienie

a ja własnie sie zastanawiam co zrobić z włosami bo już mi sie powoli nudzą miałam zapuszczać ale jednak coś bym pokombinowała, moze chociaz grzywke jak myslicie?
szukam własnie jakiegos fryzjera
Stary 2011-01-07, 16:50   #4207
rinoa_woman
Wtajemniczenie

GG do rinoa_woman

przesyłam przepis na prośbę Marlenki
składniki:
kaszka ryżowa albo kleik ryżowy różnie się to nazywa 200g
margaryna 250g
cukier puder 1 szklanka
cukier waniliowy 1 paczka
wiórki kokosowe 3-4łyżeczki
3 jajka
1łyżeczka proszku do pieczenia
konfitura lub dżem

wykonanie:
suchą kaszkę/kleik wysypujemy na blat/stolnicę/do miski jak komu wygodniej(ja zawsze robię w misce) do tego siekamy margarynę, następnie dodajemy do tego puder z proszkiem, jajka, wiórki i cukier waniliowy i wszystko zagniatamy w zbitą masę, masa jest mocno tłusta no ale taka ma być potem formujemy kulki wielkości orzecha włoskiego i robimy w każdym dziurkę jak w kluskach śląskich, kładziemy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia pamiętając o odstępach bo urosną i się spłaszczą, pieczemy w 200stopniach ok 20min do momentu aż będą rumiane, po upieczeniu będą jeszcze miękkie ale po ostygnięciu nieco stwardnieją wtedy w dziurki kładziemy dowolny dżem lub konfiturę ja lubię z powidłami ale to już kwestia gustu, można też posypać pudrem.
robi się je szybko i są fajne w smaku no i są bez glutenu więc można je dawać dzieciakom ale takim nieco większym aha no mają też jedną wadę, są dobre jedynie na świeżo, drugiego dnia nie są już takie smaczne więc lepiej sobie zrobić małą porcję i zjeść od razu, a z tego przepisu wychodzi jedna blacha ciasteczek ok 15sztuk
rinoa_woman jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-07, 19:23   #4208
Karolcja05
Rozeznanie

Hej. Ja dziś byłam u lekarza. Poleconego przez sporo os. na forum mojego miasta. Okropny buc więcej do niego nie pójdę. Był tragiczny. Nie biorę clo,a dziś 8 dc i miałam 9mm pęcherzyk więc może być owu bez clo nawet szokkkk . Za dwa tyg idę do szpitala na 2-3 dni i porobią mi badania . hmm w sumie nie wiem jakie oprócz drożności jajowodów.
Pije winko Tż mówie,że leczniczo Powoli do was wracam Przyzwyczaiłam się już do całej sytuacji itd
Karolcja05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 19:31   #4209
Black_Angel86
Zadomowienie

GG do Black_Angel86 Send a message via Skype™ to Black_Angel86

Cytat:
ale doszłam do błyskotliwego wniosku: kazdy mówi ze małe dzieci są praktycznie takie same a ja se teraz patrze na zdjecia maluchów tych naszych co mam w liście i kompletnie sie nie zgadazm-no to błysnełam jak nic, a i w ogóle to moptylka synuś ma przesliczną czuprynke

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Karolcia widze Cie co tam u Ciebie? wróc do nas nocny marku
a co z BlackAngel?? tez tu z nami zawsze siedziała a teraz znikła cos ostatnio
hop hop! jestem i dziś z Wami posiedzę

blog

fotografia

Black_Angel86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 19:38   #4210
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Black_Angel86 Pokaż wiadomość
hop hop! jestem i dziś z Wami posiedzę
no nareszcie

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Karolcja05 Pokaż wiadomość
Hej. Ja dziś byłam u lekarza. Poleconego przez sporo os. na forum mojego miasta. Okropny buc więcej do niego nie pójdę. Był tragiczny. Nie biorę clo,a dziś 8 dc i miałam 9mm pęcherzyk więc może być owu bez clo nawet szokkkk . Za dwa tyg idę do szpitala na 2-3 dni i porobią mi badania . hmm w sumie nie wiem jakie oprócz drożności jajowodów.
Pije winko Tż mówie,że leczniczo Powoli do was wracam Przyzwyczaiłam się już do całej sytuacji itd

o i następny moj kochany nocny marek
kochana to dobrze ze jest taki pecherzyk? bo ja sie nie znam i nie wiem czy wsie cieszyć z tego twojego pecherzyka czy nie? musicie mi tu teraz pisac o takch rzeczach zebym tez wiedziała co i jak

a ja czekam na mezusia i tez będziemy drinkować
Stary 2011-01-07, 19:42   #4211
Black_Angel86
Zadomowienie

Cytat:
no nareszcie
hehe jakie miłe powitanie no to zostanę na trochę

i co tam laseczki poczytałam 2 strony wstecz. U mnie to z nadrabianiem kiepsko....
właśnie zamawiam łóżeczko i zastanawiam się nad pościelą do niego... i złą jestem, bo są super pościele ale w rozmiarach 140 na ileśtam a ja potrzebuję 120 i kurcze wałek, bo te są brzydkie...

blog

fotografia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-07, 19:47   #4212
Basima
Zakorzenienie

Helołki ja się tez melduje.
Aśka Ty pijanico już pijesz
Karolajna no witamy po dłuższej nieobecności
Agrafcia,żadne to pocieszenie, ale masz dwa małe bąbelki o których teraz musisz myśleć a trzecie maleństwo jest w niebie i pilnuje,żeby siostrze i braciszkowi nic się nie stało

http://suwaczki.maluchy.pl/li-53087.png
Basima jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 19:50   #4213
aa2
Zakorzenienie

no co ty Basimko czekam na męza bo przeciez sama pić nie bee Ciebie nie było i nie miałam z kim he he no chyba ze masz coś w łapkachh????

Black Angel twój męza dalej gra w psp3? bo mój juz zdążył rozwalić drugiego pada i chciałam sie Ciebie zapytać czy zepsuł sie juz wam kiedyś??
Stary 2011-01-07, 19:56   #4214
Black_Angel86
Zadomowienie

Cytat:
no co ty Basimko czekam na męza bo przeciez sama pić nie bee Ciebie nie było i nie miałam z kim he he no chyba ze masz coś w łapkachh????

Black Angel twój męza dalej gra w psp3? bo mój juz zdążył rozwalić drugiego pada i chciałam sie Ciebie zapytać czy zepsuł sie juz wam kiedyś??
hehe to ten Twój tż nerwowy nie, mój jeszcze nie doszedł do tego stopnia wtajemniczenia, ale on w większości gra na FRAGU, to taki kontroler do PS3 dodatkowy, jakby z myszką ... na padzie gra rzadziej...

A wy tu znów pijecie!

aa2 zarąbista lista

blog

fotografia

Stary 2011-01-07, 20:00   #4215
aa2
Zakorzenienie

no chyba za bardzo w gry sie wczuł , dzis jednego dostalismy nowego bo do reklamacji oddalismy a w drugim jest mała szkoda i na razie nie oddajemy

a dziękuje za pochwałe w sprawie listy mój mąz jak ją zobaczył to poweidział ze za dużo kolorów

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-07, 20:01   #4216
Basima
Zakorzenienie

Cytat:

Mam wino ale nie otwarte, narazie nie pije

Stary 2011-01-07, 20:03   #4217
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basima Pokaż wiadomość
Mam wino ale nie otwarte, narazie nie pije
no i dalej muszę dalej czekać na jakiegoś towarzysza he

na szczęście jeszcze godzinka i mężuś będzie w domku
Stary 2011-01-07, 20:37   #4218
Karolcja05
Rozeznanie

Ja pije winko z mężusiem i oglądamy housa,Basimka na którym sezonie jesteś? Ja wróciłam do 6 ,bo Tż nie oglądał:P
Asiu to dobrze,że jest może być owu ,a przy pcos to bardzo rzadko występuje bez wpomagaczy.A ja już 2 cykl bez staranek i clo. Wystawiłam komentarz temu lekarzowi,jak sobie przypomnę tą wizyte to ciary mnie przechodzą trwa z 8 m w tym połowa pisania na komputerze rozprawki bez słowa. Powiedział 2 zdania pokazał usg i kazał się już zapisać na poniedziałek,pow ,że zadzwonie ale never niech zapomni..Mam strasznego pecha co do lekarzy naprawde Ciekawe jak nasze nowe 3 mamuśki.
Stary 2011-01-07, 20:37   #4219
lisek15
Zakorzenienie

Jestem i ja.
Kurde Wy to macie dobrze. Też bym się napiła,zwłaszcza,że właśnie po godzinie wrzasku udało mi się uspić dziecko. Miał taką kolkę jakiej jeszcze nie miał od porodu. a myślałam że już wszystko widziałam.Nic nie pomagało. Masowanie, noszenie, tulenie, cycek no nic.Dobrze,że spałam w dzień to przynajmniej będe miała siłe na walkę w nocy.

Karolcja czasem tak jest,że niby ktoś jest dobry,ale z charakteru to masakra. Mam nadzieję,że szybko dojdziesz co Ci i w końcu uda Wam sie spłodzić upragnionego potomka. Czego zyczę z całego serca.

skalpel:4
skalpel 2:1
kiler:1
biegi;1
siłownia:4
boczki:4

Odchudzanko
70,2 - Cel I (67 ) 65,7 - Cel II (63) - Cel III (60) - Cel IV (58)
Kiedy to będzie??
lisek15 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-07, 20:46   #4220
Basima
Zakorzenienie

Cytat:
Ja pije winko z mężusiem i oglądamy housa,Basimka na którym sezonie jesteś? Ja wróciłam do 6 ,bo Tż nie oglądał:P
Asiu to dobrze,że jest może być owu ,a przy pcos to bardzo rzadko występuje bez wpomagaczy.A ja już 2 cykl bez staranek i clo. Wystawiłam komentarz temu lekarzowi,jak sobie przypomnę tą wizyte to ciary mnie przechodzą trwa z 8 m w tym połowa pisania na komputerze rozprawki bez słowa. Powiedział 2 zdania pokazał usg i kazał się już zapisać na poniedziałek,pow ,że zadzwonie ale never niech zapomni..Mam strasznego pecha co do lekarzy naprawde Ciekawe jak nasze nowe 3 mamuśki.
Ja jestem przy 5 sezonie, dzisiaj mało mnie bo TŻ mnie smyra po pleckach i oglądamy filmik, poszedł sobie po piwko, mi otworzy winko i będziemy zajadać orzeszki

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Cytat:
Napisane przez lisek15 Pokaż wiadomość
Jestem i ja.
Kurde Wy to macie dobrze. Też bym się napiła,zwłaszcza,że właśnie po godzinie wrzasku udało mi się uspić dziecko. Miał taką kolkę jakiej jeszcze nie miał od porodu. a myślałam że już wszystko widziałam.Nic nie pomagało. Masowanie, noszenie, tulenie, cycek no nic.Dobrze,że spałam w dzień to przynajmniej będe miała siłe na walkę w nocy.

Karolcja czasem tak jest,że niby ktoś jest dobry,ale z charakteru to masakra. Mam nadzieję,że szybko dojdziesz co Ci i w końcu uda Wam sie spłodzić upragnionego potomka. Czego zyczę z całego serca.
Jeszcze nieraz z nami usiądziesz ,żeby się napić. Polka dzisiaj była marudna cały dzień, usneła o 19 i spi cały czas a ja muszę czekać aż się obudzi, bo chciałam ja przynajmniej przetrzeć chusteczkami i przebrać do snu ech

Stary 2011-01-07, 20:46   #4221
emigra
Zakorzenienie

hej laski

jestem wymeczona... caly dzien poza domem plus 5 h na uczelni, dobrze ze jutro mam na 12.30 to sie wyspie porzadnie

wypilam z mama redds'a i czuje sie ubita normalnie, w caly dzien nic nie jadlam, tylko pol ryby po 20 jak wrocilam i paluszka od kolezanki - masakra
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 20:55   #4222
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
oj to jakis konował ale jak sie zraziłas to juz do niego nie idź
ja ostatnio poszłam kompletnie w ciemno bez opini bez niczego i po pierwszej wizycie mam nawet pozytywne wrażenie , poczytaam potem na necie i opinie tez ma dobre-pare negatów ale to juz norma muszę sie do niej teraz jakos umówić na kontrole mojego zapalenia czy dalej mam

Cytat:
Jestem i ja.

oj cos Olus ci dał w kość, moze noc jednak bedzie spokojny mimo wszystko

laski za tydzień w piątek ide na 30 mojej kolezanki i kompletnie nie mam pomysłu co jej kupic , jakies rady ? podpowiedzi? koleżanka mężatka jedno dzieciatko w wieku przedszkolnym , na kase nie narzeka ale pod tym względem bardzo normalna, zawsze fajnie ubrana itd-moze opis pomoże wam mi cos podpowiedzieć chciałabym jej coś kupic fajnego ale zas ni emega drogiego

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
hej laski

jestem wymeczona... caly dzien poza domem plus 5 h na uczelni, dobrze ze jutro mam na 12.30 to sie wyspie porzadnie

wypilam z mama redds'a i czuje sie ubita normalnie, w caly dzien nic nie jadlam, tylko pol ryby po 20 jak wrocilam i paluszka od kolezanki - masakra
oj bidulko to miałas męczoncy dzionek to teraz sie zrelaksuj weź prysznic,zjedz cosik i do łóżeczka z komputerkiem i nami na pewno od razu poczujesz energie
Stary 2011-01-07, 20:56   #4223
LadyMK
Zakorzenienie

hej dziewczynki, wpadam się zameldować i poinformować, że u mnie słabo z nastrojem. Jestem marudna i momentami czuję się jakbym popadała w depresję. Powód? brak ciąży- choć to już mniejszy problem, powoli odchodzi na dalszy plan, a następnie docinki chamskie promotora, dobijanie psychiczne mnie z jego strony i dodatkowo cierpię na brak pracy... Szukam i niczego nie mogę znaleźć. Mam dość siedzenia w domu...
Eh.

Szczęściara
LadyMK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 20:57   #4224
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Jestem i ja.

.
moi znajomi suszyli suszarką dziecko, oczywiscie nie za blisko, ale cieple powietrze jakos pomagalo na brzuszek bolący
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 21:03   #4225
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyMK Pokaż wiadomość
hej dziewczynki, wpadam się zameldować i poinformować, że u mnie słabo z nastrojem. Jestem marudna i momentami czuję się jakbym popadała w depresję. Powód? brak ciąży- choć to już mniejszy problem, powoli odchodzi na dalszy plan, a następnie docinki chamskie promotora, dobijanie psychiczne mnie z jego strony i dodatkowo cierpię na brak pracy... Szukam i niczego nie mogę znaleźć. Mam dość siedzenia w domu...
Eh.
oj kochana wiem o czym piszesz, ale nie załamuj sie z praca tez dasz sobie rade i na pewno cos znajdziesz, pamiętasz jak ja szukałam pracy , dzidzi wtedy było brak pracy tez a teraz powoli idzie ku lepszemu i wierze ze u Ciebie tez tak bedzie zobaczysz z pomoterem nie pomoge bo nigdy z takimi dupkami nie musiałam sie uzerac ale mam nadzieje ze i ztym sobie poradzisz
MADZIU!!!! przecież silna z ciebie kobieta i DASZ RADE!!!!
Stary 2011-01-07, 21:24   #4226
lisek15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basima Pokaż wiadomość
Jeszcze nieraz z nami usiądziesz ,żeby się napić. Polka dzisiaj była marudna cały dzień, usneła o 19 i spi cały czas a ja muszę czekać aż się obudzi, bo chciałam ja przynajmniej przetrzeć chusteczkami i przebrać do snu ech
Już się nie mogę sie doczekać.Olek tez dzisiaj dziwny. Zganiam to na halny który wieje. Innego wytłumaczenia nie mam

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
hej laski

Oj bidulko. Nie dziwię się. Ja to pewnie bym już leżała i się nie ruszała ze zmęczenia.
Mi też coś nastrój się pogarsza. Właśnie słucham kołysanek na you i płakać mi się chce. CZasem jak jest źle to myslę sobie,że nie spodziwałam się,że macierzyństwo będzie takie ciężkie. Oczywiści nie myslałam,że będzie sielanka. Ale też nie spodziewałam się,że będzie aż tak cięzko.
Żeby się dobić słucham teraz Krajweskiego z filmu uciekaj moje serce(albo coś takiego).

Cytat:
oj cos Olus ci dał w kość, moze noc jednak bedzie spokojny mimo wszystko

laski za tydzień w piątek ide na 30 mojej kolezanki i kompletnie nie mam pomysłu co jej kupic , jakies rady ? podpowiedzi? koleżanka mężatka jedno dzieciatko w wieku przedszkolnym , na kase nie narzeka ale pod tym względem bardzo normalna, zawsze fajnie ubrana itd-moze opis pomoże wam mi cos podpowiedzieć chciałabym jej coś kupic fajnego ale zas ni emega drogiego
Zobaczymu jak bedzie z Olkiem.
A nad prezentem pomyślę.Może coś wymyslę do jutra.

Cytat:
Napisane przez LadyMK Pokaż wiadomość
Eh.
LAdy ściskam ciepło. Jak Ci pomoże to możemy sobie razem popłakać.Ale mam doła. Jak z Polski do Ameryk. Jak nie dalej.
U mnie wszytko jest co u Ciebie z małą różnicą,że mam dziecko,ale chyba macierzyństwo mnie przerasta.

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
moi znajomi suszyli suszarką dziecko, oczywiscie nie za blisko, ale cieple powietrze jakos pomagalo na brzuszek bolący
Robiłam tak ponad godzinę. Udało się,ale on śpi bardzo delikatnie.Bidulka moja.

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------

A kołysanka dla Okuszka jest piekna. NIe spodziewałam się,że aż tak piękna.

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Dziewczynki znalazłam teraz na innym wąteczku to:

u Pamelki wszystko dobrze, dostała dziś rano Oliwię, karmiła ją, ale potem ja jeszcze oddała Panią bo bardzo boli ją rana po cc i nie może jeszcze normalnie funkcjonować

biegi;1

Odchudzanko
Kiedy to będzie??
Stary 2011-01-07, 21:52   #4227
Karolcja05
Rozeznanie

Biedna Pamelka Ciekawe jak motylek po cc. Niunia rodziła sn? Mi usnął Tż( Asiu może biżuteria? Ja ciesze się z każdej

A teraz spam. Po mięsiącu wstawiam fotki ślubne;p
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg LUK_4657.jpg (97,6 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg LUK_4595.jpg (46,9 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg LUK_4737.jpg (58,7 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P6180331.jpg (45,1 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P6180347.jpg (36,4 KB, 32 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-07, 22:00   #4228
lisek15
Zakorzenienie

Karolcja zdjęcie pierwsze gdzie podpisujesz jest jak dla mnie najfajniejsze.
A poza tym sukienka rewelacyjna. Ta łezka w której jest rowek między piersiami przepiena. Wszystko pięknie wyglada.
A poza tm powtórzę się,że ładna babka z Ciebie.

biegi;1

Odchudzanko
Kiedy to będzie??
Stary 2011-01-07, 22:02   #4229
aa2
Zakorzenienie

Karolcia sliczne fotki no i z Ciebie kobitka pierwsza klasa

No własnie coś od motylka mało wieści-ciekawe co u niej
Stary 2011-01-07, 22:03   #4230
lisek15
Zakorzenienie

Cytat:
Biedna Pamelka Ciekawe jak motylek po cc. Niunia rodziła sn? Mi usnął Tż( Asiu może biżuteria? Ja ciesze się z każdej

A teraz spam. Po mięsiącu wstawiam fotki ślubne;p
Tak Niunia chyba rodziła SN, bo jak dobrze kojarzę to popękała. Jest kilka stron wstecz napisane.
Właśnie ciekawe jak tam Motylek???

biegi;1

Odchudzanko
Kiedy to będzie??
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości