|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.V
dzień dobry dziewczyny
![]() trochę nadrobiłam. Ostatnio dostalam od swojej fryzjerki w prezencie takie dwa kosmetyki do wlosow https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ca.html&next=1 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ca.html&next=1 korzystacie z tej firmy, ja jeszcze nie ale ciekawa jestem czy sobie z moimi wlosami poradza
|
|
#2462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maskę do farbowanych nadal mam Natomiast tej z drugiej serii, wygładzającej nie polubiłam, strasznie obciążała mi włosy, miałam oklapnięte ciągle.
|
|
#2463 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2464 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
już miałam ładną cerę, to znowu zaczęłam kombinować i jest tragedia ![]() dzisiaj cały dzień nauki, muszę się zainteresować w końcu sesją ![]() |
|
|
|
#2465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mialam tylko z wygladzajacej maske i stosowalam na 3/4wlosow, wtedy unikalam przeciazenia, jednak zdecydowanie wole ta do farbowanym, ktorej sama akurat uzywam, ladnie nablyszcza i wlosy wygladaja zdrowo,sa miekkie leece do Zuzanny ![]() milego dnia |
|
|
|
|
#2466 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.volumbust.pl/zamowienie01.html
co o tym sądzicie??ściema? jak rzadko miewam czkawkę tak dziś mnie już pół dnia męczy ;/ no masakra...
|
|
#2467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do takich produktów jestem bardzo sceptycznie nastawiona. Nie ma cudów, biustu to nie powiększy, może jedynie ujędrnić. Ja bym nie kupowała, taki sam efekt da ci dobre serum i masaż piersi.
|
|
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
haniu nie ma zamiaru kupować
wyświetliło mi sie na o2 i czytałam sobie tez uważam ze cudów nie ma a wizaż tez nie działał mi.a jak ty się czujesz jako mamusia?
|
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
mi też wizaż nie działał
|
|
|
|
#2470 |
|
Naczelny Hipster
|
Hej piękności
![]() Od kilku dni tu wpadam i was czytam, ale jakaś taka zmęczona wszystkim byłam, że nic nie pisałam ![]() Wy tu o farbowaniu piszecie i jeszcze bardziej nabieram ochoty na zmianę koloru, tylko ciągle nie mogę się zdecydować na jaki kolor. Niby dobrze by mi było w blondzie, ale ja nie chce, nie mam tyle odwagi, chciałabym jakiś chłodny brąz ![]() caate makijaż boski cudnie rozświetla oczy, pięknie wyglądasz ![]() _Alessandra Kupowałam na ebayu, bo nie ogarniam na wizażu wspólnych zakupów i uznałam, że prędzej ogarnę ebaya i paypala Zamówienie szło do mnie dokładnie 22 dni Mam numer 21 i jest dla mnie cudowny (jestem raczej bladolica, może nie jakoś ekstremalnie, ale znalezienie podkładu w normalnych drogeriach było dla mnie zawsze koszmarem, bo wszystko było zbyt pomarańczowe). i jestem zachwycona, zbliża mi się @ a ja mam ładną, gładką buzie, a zazwyczaj miałam paskudna i taką "chropowatą". W sumie po bardzo krótkim okresie używania już wyładniałam Missha trzyma się baaardzo długo i nie błyszczę się po niej, tylko jest taki blask świeżego makijażu.Byłam dzisiaj w sephorze, bo koleżanka mówiła, że są duże zniżki, a jak poszłam to nic dla siebie fajnego nie znalazłam ;( |
|
|
|
#2471 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Ja dzisiaj wpadłam tylko na chwilę, bo muszę jeszcze skoczyć do sklepu. Mam taką ochotę na kwaśne śmiej żelki, nic nac's i pepsi ![]() A więc wszelkie spamowanie muszę odłożyć na potem Dziewczyny, może Wy mi doradzicie ![]() Otóż, jutro idę na 18-nastkę do koleżanki. Z 2 innymi poskładałyśmy się na prezent, który już otrzymała. Ale tak głupio mi do niej jutro z pustymi rękoma przychodzić i chciałabym jej jakiś jeszcze drobiazg (tak max do 40 zł) kupić ![]() Tylko od razu mówię wibratory i inne sex zabawki w jej przypadku nie przejdą ![]() / ojojoj napisałam z nicka siostry, bo się nie wylogowała /
Edytowane przez little_bad_girl Czas edycji: 2011-01-07 o 19:53 |
|
|
|
#2472 | |||||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
Cytat:
dobrze mówi, polac jej ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
siedzę z henna na brwiach...a zaraz chyba idę do wanny sie zrelaksować ![]() aaa... napisze wam zaraz w klubie, mam taką dziwną sytuacje i nie wiem jak rozwiązać...
|
|
|
#2473 |
|
Raczkowanie
|
Witam was ślicznotki!
Dziękuję Snow, av nowy, zimowy, Ty też masz chyba nowy, równie śliczny aknenormin&izotek .Ja również jestem ciekawa jak amla długotrwale działa na włosy, mam ochotę w nią zainwestować, ponieważ u mnie tego olejku fur mama babydream w rossmanie nie ma Blondyneczko Achh zrobiłam dziś zakupy Kupiłam-zalotkę -tusz L'oreal Volume Milion Lashes -podkład Affinitone Maybelline (nie było nic ciekawego, a ten był tani...Obawiałam się, że Ingrid mi nie dojdzie) -peeling truskawkowy z Natury -maseczki do twarzy i peelingi w saszetkach do twarzy - z bielendy, z daxa, z Rossmana... -Samoopalacz w piance Dax(używałam go już i się polubiliśmy) -Żele pod prysznic Isana(w promocji po 3zł ![]() ![]() )-Krem do prostowania włosów Wella -Farba do włosów L'oreal Casting Creme Gloss odcień Brąz (idę do fryzjera, będę brunetką z grzywką, a nie blondynką z pasemkami )-eyeliner w mazaku KOBO -gąbkę Syrenkę ![]() -kolczyki i wisiorek do połowinkowej kreacji To chyba wszystko...Nie licząc takich tam pierdół niekosmetycznych i niepotrzebnych .Jestem teraz super zadowolona, a dziś będzie wieeeelkie spamowanie Mam też nowe postanowienie - myć włosy co dwa dni,a nie codziennie
|
#2474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2475 |
|
Zakorzenienie
|
w drodze powrotnej od zuzi, zobaczylam moja ukochana lampke na stacyjce w ksztalcie staci benzynowej
no to pojechalam zatankowac, a ze obok super-pharm to wpadlam i kupilam sobie glinke zielona, sztuczne rzesy, byly w promocji za 6.99zl wiec wzielam, zastanawiam sie czemu nie wzielam drugich, bo byly takie delikatne ale dlugie, a ja mam same kepki w domu i takie z brokatami, wiec kupilam srednio dlugie i srednio geste ale mocno czarne i w promocji jeszcze byly maseczki z dermiki po 3.99 wiec wzielka oczyszczajaca, poprosilam jeszcze o probki podkladu z la roche-posay i kremu na tradzik.Zaraz ide sie pospamowac, tylko jak skoncze nauke
|
|
|
|
#2476 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ostatnio chcialam zrobic sobie ta kocią kreske na gornej powiece i wygladalam jak nienormalna hehehe nie umiem zmylam makijarz i zrobilam tak jak zawsze czyli kreske robie tylko na dolnej powiece a gornej nie dobrze mi tak? sama nie wiem
|
|
|
#2477 |
|
Raczkowanie
|
Zapomniałam - zakupiłam również krem do stóp - firmy kozmetika afrodita http://kamilanet.bazarek.pl/opis/128...op-100-ml.html Uwielbiam go Caate, używałam kiedyś próbek podkładu z la roche i był bardzooo fajny,tylko miałam jakiś jasny kolor, ale moim marzeniem nadal pozostaje vichy normateint Niestety wszystkie próbki, które miałam, już zużyłam, a miałam chyba z 20 .A rzęsy za 6,99 to super tanie Ja dziś też kupiłam sobie, za 10,99. Ale nie wiem, czy je dokleję na te Połowinki, dziewczyny nie będą miały, a ja taka wysztafirowana
|
#2478 |
|
BAN stały
|
Hej dziewczyny
Wkurzylam się, bo zamiast olejku fur mama , wzielam emulsje na roztępy fur mama , która jest mi zbędna blondyneczka piekne zdjęcia i mam takie same kafelki!marthaaa śliczny av I jak tusz Milion lashes, bo mnie się własnie konczy moj i musze kupic jakis.
|
|
|
|
#2479 |
|
Zakorzenienie
|
marthaaa
aaaa jaki piękniasty av ![]() kupiłam spodnie, oliwkę do ciała, maseczkę do buzi i spędziłam popołudnie z TŻ ![]() teraz wróciłam i myślę co porobić... jutro nauka !!
|
|
|
|
#2480 |
|
Zadomowienie
|
kitka
lazienke mamy bardzo duza!!! moj Tż taka duza chcial ale nie zaluje bo mozna sie gonic na golasa heheheh marthaa no wlasnie ja tak wygladam i teraz sie wkurzam jak ktos tak mowi bo nawet piwa nie moge kupic bo dowodu wołają paskudy w sklepach!!! hihihihi
|
|
#2481 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kreski na gornej powiece swietnie podkreslaja oko, nie musisz ich wyciagac jak na kocie oko, mozesz robic taka jak na dole taka sama u gory, tak przy linii rzes. pokazywalam nieraz na filmikach, zwlaszcza tyhc moich pierwwszych jak robie kreske ale jak podkreslasz dolna to gorna tez powinna byc dla rownowagi, takie jest moje zdanie, chociazby na gorze tylko 3/4pomalowac powieki, ja tak zreszta mam na tym makijazu, ze kreske pociagnelam jakos od wysokosci zrenicy![]() Cytat:
kiedys jak zrobilam za 200zl zakupy w sklepie avene ich produktow to druga torbe dostalam z probkami, ktore do dzisiaj niektore mam ![]() od tych moich problemow skornych lece ciagle na probkach, avene, rimmel, ester lauder a jutro chyba powroce do colorstaya bo potrzebuje ladnie wygladac |
||
|
|
|
#2482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale masz paragon? jak tak to pójdź na pewno Ci wymienią
|
|
#2483 |
|
Zadomowienie
|
dziekuje caate
|
|
#2484 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
efekt po dwóch pomalowaniach jest tradycyjnie - genialny Ja wzięłam wersję EXTRA BLACK, bo lubię mocno czarne tusze, a czy on inny od pierwotnej wersji, to nie wiem. Jest teraz w promocji w Naturze za 39,99 Cytat:
Cytat:
|
|
#2485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ze sierota i zawsze zapominam, ze mozna oddac to lezy na polce, ale powiem wam, ze lubie go uzywac jako balsam, i wg mnie najlepiej splycil moje rozstepy i ciesze sie,ze go zostawilam, szkoda tylko ze dlugo sie wchlania usiadz przy tym, wez wacik i patyczki do uszu, mleczko do demakijazu i koryguj, napewno ktoras wyjdzie |
|
|
|
|
#2486 |
|
Zadomowienie
|
zostawilam wiadomosc w klubie wszytsko o TŻ
|
|
#2487 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() napisalam już w klubie
|
|
|
#2488 |
|
Zakorzenienie
|
blondyneczka Ty to jednak pięknotka, na każdym zdj. cudownie
|
#2489 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A jutro kupię olejek
|
|
|
|
|
#2490 |
|
Zadomowienie
|
mam coraz wieksza ochote na grzywke taka do oczy dużą
prostą mysle juz dlugo nad tym....nie wiem czy byloby mi dobrze
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.

!

a wizaż tez nie działał mi.

dobrze mówi, polac jej
jak wrażenia po programie?
będę miała zobrazowany swój cel
ostatnio chcialam zrobic sobie ta kocią kreske na gornej powiece i wygladalam jak nienormalna